Σχέδια και τιμολόγηση, η Netflix πηγαίνει σε ασφάλιστρο χωρίς τη συμφωνία μου – με απάντηση (ες)

Netflix Prenium

Γεια σας Εγγραφείτε-12S9698M,
Δεν έχετε στον τομέα των πελατών σας της συνδρομής της ενότητας “Διαχείριση των επιλογών μου” σε ένα κουμπί “Διαγραφή” για την επιλογή Netflix ?
Όπως έγραψα παρακάτω αυτό το νήμα (2 Φεβρουαρίου) που επηρεάστηκε από το ίδιο πρόβλημα θα μπορούσε να το κάνει.
Για να μεταβείτε στο “Premium” τη στιγμή που ήταν μια επιλογή στα 4,5 € χωρίς υποχρέωση που σας επιτρέπει να έχετε περισσότερες συνδέσεις .

Σχέδια και τιμολόγηση

Το Netflix προσφέρει μια ποικιλία σχεδίων για την κάλυψη των αναγκών ψυχαγωγίας σας.

Ως μέλος του Netflix, χρεώνεστε μηνιαία την ημερομηνία που έχετε εγγραφεί. Ένας λογαριασμός Netflix είναι για άτομα που ζουν μαζί σε ένα νοικοκυριό. Μάθετε περισσότερα σχετικά με την κοινή χρήση του Netflix.

Βασικός

 • Απεριόριστες ταινίες διαφημίσεων, τηλεοπτικές εκπομπές και κινητά παιχνίδια
 • Παρακολουθήστε 1 υποστηριζόμενη συσκευή την ώρα
 • Παρακολουθήστε στο HD
 • Λήψη σε 1 υποστηριζόμενη συσκευή την ώρα

Πρότυπο

 • Απεριόριστες ταινίες διαφημίσεων, τηλεοπτικές εκπομπές και κινητά παιχνίδια
 • Παρακολουθήστε 2 υποστηριζόμενες συσκευές την ώρα
 • Παρακολουθήστε στο Full HD
 • Λήψη σε 2 υποστηριζόμενες συσκευές την ώρα
 • Επιλογή για προσθήκη 1 επιπλέον μέλους που δεν ζει μαζί σας

Ασφάλιστρο

 • Απεριόριστες ταινίες διαφημίσεων, τηλεοπτικές εκπομπές και κινητά παιχνίδια
 • Παρακολουθήστε σε 4 υποστηριζόμενες συσκευές την ώρα
 • Παρακολουθήστε στο Ultra HD
 • Λήψη σε 6 υποστηριζόμενες συσκευές την ώρα
 • Επιλογή για να προσθέσετε έως και 2 επιπλέον μέλη που δεν ζουν μαζί σας
 • Χώρος ήχου Netflix

Τιμολόγηση (ευρώ)

 • Βασικός: 7.99 € / μήνα
 • Πρότυπο: 11.99 € / μήνα (επιπλέον κουλοχέρηδες* μπορούν να προστεθούν για 3.99 € κάθε μήνα)
 • Ασφάλιστρο: 15.99 € / μήνα (επιπλέον κουλοχέρηδες* μπορούν να προστεθούν για 3.99 € κάθε μήνα)

*Τα επιπλέον μέλη έχουν το δικό τους λογαριασμό και τον κωδικό πρόσβασης, αλλά η ιδιότητα του μέλους καταβάλλεται από το άτομο που τους κάλεσε να μοιραστούν το λογαριασμό τους Netflix. Το σχέδιό σας καθορίζει πόσες επιπλέον υποδοχές μελών μπορείτε να προσθέσετε.

Ανάλογα με το πού ζείτε, ενδέχεται να χρεώνετε φόρους εκτός από τους υποβιβασμούς σας.

Εγγραφείτε στο Netflix σήμερα και επιλέξτε από διάφορες επιλογές πληρωμής. Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε το σχέδιό σας ή να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή.

Το Netflix πηγαίνει σε ασφάλιστρο χωρίς τη συμφωνία μου

Καλημέρα
Ο λογαριασμός μου Netflix πηγαίνει σε ασφάλιστρο χωρίς τη συμφωνία μου και δεν μπορώ να το επαναφέρω ως στάνταρ. Μπορούμε επίσης να εμποδίσουμε το γεγονός ότι πηγαίνουμε σε ασφάλιστρο χωρίς συμφωνία MONA μέσω SMS ή email ?

Κοινοτικές απαντήσεις

JM0805 Επίπεδο 4 5000 / 5000 βαθμοί
Όνομα συγγραφέα JM0805 Χρήστης που δημοσιεύθηκε στις 6 Αυγούστου 2023 στις 08:40

Καλημέρα,
@Εγγραφή-12S9698M, προσθέτω στην προηγούμενη απάντησή μου ότι τροποποίησα τη σύλληψη της επιλογής Netflix που διατίθεται στην περιοχή πελάτη μου/συνδρομή/διαχείριση των επιλογών μου/τροποποίηση των επιλογών μου

Στιγμιότυπο οθόνης 2. 29 KB 6 Αυγούστου 2023 Συνθήκη
JM0805 Επίπεδο 4 5000 / 5000 βαθμοί
Όνομα συγγραφέα JM0805 Χρήστης που δημοσιεύθηκε στις 6 Αυγούστου 2023 στις 08:26

Γεια σας Εγγραφείτε-12S9698M,
Δεν έχετε στον τομέα των πελατών σας της συνδρομής της ενότητας “Διαχείριση των επιλογών μου” σε ένα κουμπί “Διαγραφή” για την επιλογή Netflix ?
Όπως έγραψα παρακάτω αυτό το νήμα (2 Φεβρουαρίου) που επηρεάστηκε από το ίδιο πρόβλημα θα μπορούσε να το κάνει.
Για να μεταβείτε στο “Premium” τη στιγμή που ήταν μια επιλογή στα 4,5 € χωρίς υποχρέωση που σας επιτρέπει να έχετε περισσότερες συνδέσεις .

Εγγραφή-12S9698M Επίπεδο 0 12 / 100 πόντοι

Ονομάτης του συγγραφέα συνδρομητής-12S9698M Χρήστης που δημοσιεύθηκε στις 5 Αυγούστου 2023 στις 9:32 μ.μ. περίπου 2 μήνες πριν

Καλημέρα,
Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και δεν κατάφερα να το λύσω.
Έκανα αρκετές κλήσεις σήμερα στο Netflix και το Canal που παραπέμπουν την μπάλα.
Φτάνω στον λογαριασμό μου στο Netflix Ironing ως στάνταρ, αλλά χωρίς να κάνω τον λογαριασμό μου στο Premium περίπου 5/6 λεπτά μετά. Λαμβάνω το email του καναλιού που μου λέει ότι το ενεργοποίησα όταν δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα.
FYI, άλλαξα τους κωδικούς πρόσβασης του λογαριασμού μου Netflix καθώς και του Canal Plus.
Αδύνατο να επιλυθεί το πρόβλημα.
Στο τηλέφωνο κανείς δεν μπορεί να με βοηθήσει.
Και η λύση για τη διαγραφή αυτής της επιλογής στο λογαριασμό μου στο κανάλι δεν μπορώ επειδή εγγραφώ μέχρι τον Απρίλιο του 2024 στο Cine Séries.
Βοήθεια παρακαλώ .

Εγγραφή-7621JU78 Επίπεδο 0 23 / 100 πόντοι
Όνομα του συγγραφέα Subsone-7621JU78 Χρήστης που δημοσιεύθηκε στις 5 Μαΐου 2023 στις 7:19 μ.μ

Κάλεσα για πρώτη φορά την υπηρεσία καταναλωτών Netflix που μου είπε ότι δεν ήταν αυτοί, αλλά κανάλι+.
Τότε κάλεσα το Canal+ που με έστειλε πίσω στο Netflix.
Έτσι υπενθύμισα το Netflix .
Εν ολίγοις μετά από λίγο δεν ξέρω ποιος επιλύει το PB! Μου φαίνεται ότι ήταν Netflix που δεν ήταν σαφές στην ιστορία και υποψιάστηκε να μοιραστώ το λογαριασμό μου που ήταν εντελώς ψευδής και έτσι τιμολόγησε 4 δημοσιεύσεις.

Εγγραφή-950416ep Επίπεδο 0 41 / 100 πόντοι
Όνομα του συγγραφέα Subsone-950416ep χρήστη που δημοσιεύθηκε στις 5 Μαΐου 2023 στις 7:07 μ.μ

Ανησυχείτε αν σκεφτείτε τις σφετερισμούς λογαριασμού, δεδομένου του αριθμού των αναφορών στο φόρουμ, αν σκεφτείτε την πειρατεία, ίσως πρέπει να αντιδράσετε, ενώ περιμένετε την αδράνεια σας που χάνετε.

Εγγραφή-950416ep Επίπεδο 0 41 / 100 πόντοι
Όνομα του συγγραφέα Subsone-950416ep χρήστη που δημοσιεύθηκε στις 5 Μαΐου 2023 στις 7:01 μ.μ. πριν από 5 μήνες

Καλημέρα,
Οι ίδιες ανησυχίες από την πλευρά μου με μηνιαία υποτροπή (για περισσότερο από 3 μήνες τώρα, ακόμα χωρίς καμία ενέργεια από την πλευρά μου), παρά τις κλήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών κάθε φορά.
Νομίζω ότι είναι μια αμφίβολη εμπορική πρακτική εκ μέρους του Canal+, το κέρδος τους σε συνεργασία με την Netflix και τον αριθμό των πωλήσεων premium που πωλούνται: Πόσοι άνθρωποι δεν θα παρατηρήσουν αυτήν την αλλαγή και επομένως δεν αφαιρέσουν την επιλογή? Είναι σαφώς μια ανέντιμη πρακτική που στοχεύει στην κατάχρηση της εμπιστοσύνης των πελατών της. Από την πλευρά μου, έχω επίσης τιμολογηθεί από το Netflix, το οποίο όμως περιλαμβάνεται στο κανάλι συνδρομής μου, διπλά τιμολόγια.
Επιπλέον, το Canal+ Me διαρκεί αρκετές φορές τον μήνα, χωρίς δικαιολογία, έχοντας περίπου τη διπλάσια τιμή της αρχικής συνδρομής μου, εξακολουθεί να ακολουθεί αυτή την επιλογή Netflix Premuiim.

JM0805 Επίπεδο 4 5000 / 5000 βαθμοί
Όνομα του συγγραφέα JM0805 Χρήστης που δημοσιεύθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 2023 στις 9:33 μμ πριν από 8 μήνες πριν

Καλό απόγευμα,
Είχα το ίδιο ατύχημα για να λάβω ένα ηλεκτρονικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που με ενημερώνει ότι είχα εγγραφεί στο Netflix Premium.
Καθώς δεν είχα ζητήσει τίποτα με το Standard Netfix στη σειρά Canal+Cinema Series, έβαλα αμέσως την επιλογή που επέτρεψε να έχουν 4 οθόνες, τις οποίες δεν χρειάζομαι απολύτως, και έρχονται σε επαφή με το κανάλι που μου απάντησε ότι ήταν μέσω της οθόνης μου ότι εγώ είχε εγγραφεί. Είχα δει πραγματικά ένα μήνυμα ότι μου προσφέρθηκε premium neflix στο κουτί μου SFR, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είχα αποδεχθεί.
Ήρθα σε επαφή με το Netflix από την Cat και περίεργα ήμουν κομμένος στη συζήτηση.
Με μειονεκτήματα έχω δει αμέσως μετά τον λογαριασμό μου στο Netflix, ο οποίος ήταν πριν από το Premium της Cat Netfix, σιδερώθηκε στο Netflix Standard.
Γι ‘αυτό το συμπέρασμα ότι το Netflix ως κανάλι και οι ISP δεν ήταν σαφείς, ή hacked, επειδή δεν μπορώ να ξέρω πού προέρχεται αυτό το αίτημα από τη δική μου ελεύθερη βούληση!
Με το Dint of Under να αντιμετωπίσει την εξυπηρέτηση των πελατών τους στη Μεσόγειο, οι φορείς εκμετάλλευσης δεν κατέχουν πλέον τίποτα.
Παρόλο που αναρωτιέμαι το ερώτημα ποια επιτροπή μπορεί να επηρεάσει έναν κακόβουλο χειριστή, φέρνοντας μια επιλογή χωρίς δέσμευση σε € 4,50/μήνα ?
Σημείωση: Το πρόβλημά μου ακολούθησε την ενεργοποίηση του Netflix σε μια νέα τηλεόραση Android TV.

Τιμή Netflix: Ποια συνδρομή θα επιλέξει τον Σεπτέμβριο του 2023 ?

Είστε τελικά αποφασισμένοι να εγγραφείτε στο Netflix, αλλά εξακολουθείτε να μην γνωρίζετε ποια φόρμουλα θα σας ταιριάζει καλύτερα και σε ποια τιμή ? Εδώ είναι ποια συνδρομή Netflix να επιλέξει λεπτομερώς τις τιμές και τις υπηρεσίες που περιλαμβάνονται.

Το Netflix βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο των ειδήσεων. Μεταξύ μιας νέας αύξησης των τιμών το 2022, τα πειράματα που αφορούν την ανταλλαγή λογαριασμών και την εφαρμογή μιας συνδρομής που ενσωματώνει τη διαφήμιση για φθηνότερα, η αμερικανική υπηρεσία συνεχούς ροής δεν σταματά να μιλάνε ποτέ. Δεν ξέρετε ποια συνδρομή Netflix θα επιλέξει ? Εδώ είναι η σύγκριση των προσφορών ανά τιμή.

Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι με τον πολλαπλασιασμό των υπηρεσιών συνεχούς ροής, είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επίπεδο συνδρομής σας σύμφωνα με τις επιθυμίες σας (ταινίες και σειρές) και ειδικά το πορτοφόλι του, το μηνιαίο τιμολόγιο που κινδυνεύει να ανεβαίνει γρήγορα. Ευτυχώς, είναι επίσης δυνατό να μειωθούν οι τιμές με μερικές συμβουλές, οι φορείς διαχείρισης του Διαδικτύου που αγαπούν τις ομαδοποιημένες προσφορές με συνδρομή στο κλειδί. Σημειώστε ότι εάν η Netflix είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία ροής στην αγορά, είναι επίσης η πιο ακριβή. Εάν θέλετε ποτέ να διαγραφείτε, μεταβείτε σε αυτήν τη σελίδα.

Ποιες είναι οι τιμές συνδρομής Netflix τον Σεπτέμβριο του 2023?

Η Netflix προσφέρει επί του παρόντος τέσσερις προσφορές συνδρομής για τις υπηρεσίες της, όλα έχουν ξεχωριστά χαρακτηριστικά ανάλογα με την τοποθέτηση των τιμών. Εναπόκειται σε εσάς να επιλέξετε ποια επιλογή είναι κατάλληλη για:

Essential Netflix (με AD) Netflix απαραίτητο Πρότυπο Netflix Πριμοδότηση Netflix
Μηνιαία τιμή 5,99 € 8,99 € 13,49 € 17,99 €
Αριθμός οθονών που διατίθενται ταυτόχρονα 1 1 2 4
Αριθμός συσκευών για λήψη περιεχομένου (λειτουργία εκτός σύνδεσης) 1 1 2 4
Πρόσβαση σε ολόκληρο τον απεριόριστο κατάλογο 85 % του καταλόγου Ναί Ναί Ναί
Smartphone, υπολογιστής, smartphone και συμβατότητα tablet Ναί Ναί Ναί Ναί
Ποιότητα εικόνας 1080p (HD) 720p (HD) 1080p (Full HD) UHD/4K (με HDR και Dolby Vision Management

Ποια είναι τα τέσσερα πακέτα Netflix ?

Τυπικό πακέτο με παμπ σε € 5.99/μήνα

Εμφανίστηκε πρόσφατα, η προσφορά Stardard With Pub αντικαθιστά την παλιά βασική φόρμουλα, αυτή η προσφορά ήταν διακοσμημένη με μια έκδοση που περιλαμβάνει διαφημίσεις για χαμηλότερη τιμή, αλλά 1080p (Full HD). Αυτές οι διαφημίσεις γενικά μεταδίδονται πριν ή κατά τη διάρκεια των περισσότερων ταινιών και σειράς Netflix. Το 85 % του καταλόγου είναι προσβάσιμο μέσω αυτού του τύπου Netflix.

Βασικό πακέτο σε € 8,99/μήνα

Το βασικό πακέτο είναι η προσφορά εισόδου για πρόσβαση στην υπηρεσία. Για αυτήν την τιμή, φυσικά θα δικαιούστε ολόκληρο τον κατάλογο 720p (HD). Πρόκειται για ένα πακέτο που προορίζεται ουσιαστικά για άτομα με ελάχιστη προσοχή στην ποιότητα βίντεο ή που καταναλώνουν VOD κυρίως σε συσκευές όπως smartphones ή tablet. Το βασικό πακέτο περιορίζεται επίσης σε μια μεμονωμένη οθόνη ταυτόχρονα, Επομένως, δεν αναφέρεται αν θέλετε να μοιραστείτε τη συνδρομή σας με την οικογένεια ή τους φίλους σας και παρακολουθούν ένα νήμα ή μια σειρά ταυτόχρονα.

Τυπικό πακέτο σε € 13.49/μήνα

Είναι η ενδιάμεση συνδρομή Netflix που προσφέρει πολύ πιο πλεονεκτική ποιότητα υπηρεσίας. Για αυτήν την τιμή, έχουμε δικαίωμα σε ποιότητα εικόνας μέχρι 1080p (Full HD) με τη δυνατότητα να μοιραστείτε τον λογαριασμό σας Δύο ταυτόχρονες οθόνες. Ένας τύπος Netflix σκέφτηκε πάνω απ ‘όλα για οικογένειες και ζευγάρια. Αυτός ο τύπος σας επιτρέπει επίσης να κατεβάσετε το περιεχόμενό σας και να τα δείτε σε λειτουργία εκτός σύνδεσης αργότερα.

Πακέτο premium σε € 17,99/μήνα

Εδώ είναι το πακέτο Netflix Premium. Είναι το πιο ακριβό, αλλά και το πιο πλήρες από την παγκόσμια προσφορά. Για αυτήν την τιμή, έχουμε το δικαίωμα στην υψηλότερη ποιότητα εικόνας, μέχρι 4K, Με τη διαχείριση του HDR και Dolby Atmos Για συμβατό περιεχόμενο. Αυτό το πακέτο είναι ιδανικό για τους λάτρεις του κινηματογράφου που θέλουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα (για ροή). Αυτή η επιλογή είναι ιδανική για κοινή χρήση με την οικογένεια και τους φίλους σας, καθώς είναι δυνατόν να έχετε έως και τέσσερις ταυτόχρονες οθόνες με την ίδια ποιότητα προβολής.

Το τέλος της κοινής χρήσης λογαριασμών Netflix

Από τα τέλη Μαΐου 2023, είναι θεωρητικά δεν είναι πλέον δυνατό να μοιραστείτε τον λογαριασμό σας Netflix με τρίτους ανθρώπους εκτός από την στενή οικογένειά τους ή τουλάχιστον, αυτό του “σπιτιού” του “. Αυτός ο όρος που επισημαίνεται από την επιχείρηση ορίζει τους ανθρώπους που ζουν μαζί μέσα σε ένα σπίτι, αναγνωρίσιμο μέσω μιας ενιαίας διεύθυνσης IP. Μόλις καθοριστεί αυτό το νοικοκυριό και τα άτομα με την πρόσβασή τους, μπορούν να έχουν υπηρεσία από οπουδήποτε, είτε στο σπίτι, εν κινήσει είτε σε διακοπές μέσω λειτουργίας μεταφοράς λογαριασμού και διαχείρισης πρόσβασης και συσκευών.

Ένας τρόπος για την Netflix να ελέγξει καλύτερα τη χρήση μεμονωμένων λογαριασμών και πάνω απ ‘όλα για να χρεώσει πρόσβαση σε λογαριασμό από ένα τρίτο μέρος έως 5,99 ευρώ (τυποποιημένος λογαριασμός) και 8,99 ευρώ (βασικός λογαριασμός) ανά μήνα και ανά πρόσθετο άτομο, οτιδήποτε άλλο το επίπεδο συνδρομής. Αυτή η επιλογή δημιουργεί επίσης περιορισμούς για τον πρόσθετο συνδρομητή που περιγράφουμε λεπτομερώς στο παρακάτω άρθρο.

Πώς να εγγραφείτε στο Netflix ?

Εάν οι τιμές καθορίζονται από την επίσημη πλατφόρμα Netflix, εξακολουθούν να υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να μειωθούν το τιμολόγιο και ιδίως μέσω των προσφορών των χειριστών του κουτιού.

Εγγραφείτε στο Netflix από τον ιστότοπο ή την εφαρμογή

Εάν εξακολουθεί να είναι δυνατό να επωφεληθείτε από μια δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών με τη σκέψη του Netflix, αυτό δυστυχώς δεν συμβαίνει πλέον σήμερα. Από την άλλη πλευρά, είναι πολύ πιθανό να επιστρέψετε τη συνδρομή σας σε περίοδο 7 ημερών. Αυτό είναι το δικαίωμα της νομικής απόσυρσης, αλλά εξακολουθείτε να πληρώνετε την πρώτη μηνιαία πληρωμή. Θυμηθείτε λοιπόν να πλησιάσετε στην εξυπηρέτηση πελατών Netflix πριν από τις πρώτες 7 ημέρες της συνδρομής σας εάν δεν είστε ικανοποιημένοι.

Για να εγγραφείτε στην υπηρεσία, τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερο. Μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο και εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας. Μπορείτε επίσης να περάσετε από αυτόν τον σύνδεσμο που διευκολύνει τα πράγματα.

Η Netflix δέχεται πληρωμές μέσω τραπεζικών λεπτομερειών, paypal ή κωδικού δώρου εάν έχετε.

Εγγραφείτε στο Netflix από τον πάροχο πρόσβασης στο Διαδίκτυο

Αυτή είναι η απλούστερη εναλλακτική λύση για να πληρώσετε τη φθηνότερη συνδρομή Netflix ή να ομαδοποιήσετε τα μηνιαία τιμολόγιά σας: Χρησιμοποιήστε μια συνδρομή που προσφέρεται (για μια δεδομένη περίοδο) ή προσφέρονται από έναν χειριστή κουτιού Internet.

Στο σπίτι του Ελεύθερος, Είναι με την Delta προσφέρει ότι περιλαμβάνεται μια συνδρομή Netflix (βασικό πακέτο), χωρίς επιπλέον. Η προσφορά Δέλτα Freebox Συμπεριλαμβανομένου ενός δέλτα Freebox, ενός ποπ παίκτη και ενός πλήρους καταλόγου τηλεόρασης/VOD (με Amazon Prime και Apple TV+ για 3 μήνες) είναι μόνο 39,99 ευρώ/μήνα για 1 έτος πριν περάσετε 49,99 ευρώ/μήνα. Αυτή είναι μια προσφορά μη δεσμευτικής.

Στο σπίτι του SFR, Η προσφορά Time περιλαμβάνει συνδρομή στο Netflix (Standard Package) για 6 μήνες. Αυτή η συνδρομή είναι διαθέσιμη από 16 ευρώ το μήνα χωρίς δέσμευση και έως 34 ευρώ το μήνα για ένα χρόνο με ένα 12 -Μνθάρια δέσμευση.

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό Netflix, μπορεί να προστεθεί στον λογαριασμό σας SFR και να επιστραφεί (ή εν μέρει) από τον χειριστή κατά τη διάρκεια της διαφημιστικής προσφοράς.

Ποια τιμή για το Netflix στο Canal + ?

Κανάλι+ προσφέρει επίσης τη δυνατότητα λήψης συνδρομής στο Netflix εκτός από τα Disney+, OCS και StarzPlay. Το τελευταίο είναι ενσωματωμένο στην προσφορά Canal+ Ciné Séries Για 34,99 ευρώ το μήνα με δέσμευση 24 μηνών. Σημειώστε ότι εάν είστε κάτω των 26 ετών, η συνδρομή είναι χωρίς δέσμευση και σε μισή τιμή, ή 20,49 ευρώ το μήνα.

Ο λογαριασμός Netflix της προσφοράς Canal+ αντιστοιχεί στο τυποποιημένο επίπεδο (13,49 ευρώ/μήνα, 2 οθόνες στο Full HD), αλλά μπορείτε να μεταβείτε σε λογαριασμό premium (17,99 ευρώ/μήνα, 4 οθόνες 4K) και να πληρώσετε τη διαφορά στο Συνδρομή του καναλιού+.

Ορισμένοι σύνδεσμοι αυτού του άρθρου είναι συνδεδεμένοι. Θα εξηγήσουμε τα πάντα εδώ.

Χρησιμοποιείτε το Google News (Νέα στη Γαλλία) ? Μπορείτε να ακολουθήσετε τα αγαπημένα σας μέσα. Ακολουθηστε Frandroid στο Google News (και Numerama).