Τι είναι οι άμεσες μεταφορές? | N26 Εξυπηρέτηση πελατών, το N26 σας επιτρέπει τελικά να στείλετε χρήματα αμέσως σε άλλη τράπεζα

Το N26 τελικά σας επιτρέπει να στείλετε χρήματα αμέσως σε άλλη τράπεζα

Οι διαδικτυακές τράπεζες και πιο συγκεκριμένα η Neobanques προσπαθούν όλο και περισσότερο να σας κάνουν να μείνετε στο περιβάλλον εφαρμογής τους. Η στρατηγική είναι απλή: Γίνετε “Superapp”, πλατφόρμες στις οποίες είναι δυνατόν να διαχειριστείτε τα πάντα – σε αυτή την περίπτωση εδώ, τα χρήματά σας – χωρίς να χρειάζεται να περάσετε από διάφορες εφαρμογές.

Στιγμιαίες μεταφορές, τι είναι ?

Όλοι οι πελάτες της N26 μπορούν τώρα να κάνουν άμεσες μεταφορές. Σε αντίθεση με τις συνήθεις ξεχωριστές μεταφορές που αντιμετωπίζονται εντός δύο εργάσιμων ημερών, αποστέλλονται άμεσες μεταφορές και λαμβάνονται σε λίγα δευτερόλεπτα. Η άμεση μεταφορά σας επιτρέπει να στέλνετε ή να λαμβάνετε χρήματα με σχεδόν άμεσο τρόπο, σε περίπου 10 δευτερόλεπτα.

Πώς να κάνετε μια άμεση μεταφορά ?

 1. Από την αρχική οθόνη, επιλέξτε την καρτέλα Αποστολή χρημάτων
 2. Επιλέξτε έναν παραλήπτη από τη λίστα επαφών σας
 3. Εισαγάγετε το ποσό και επιλέξτε Συνέχεια
 4. Εισαγάγετε ένα κείμενο αναφοράς (προαιρετικό) και επιλέξτε Συνέχεια
 5. Επιλέξτε να το στείλετε με τη μορφή άμεσης τραπεζικής μεταφοράς ή τυπικής τραπεζικής μεταφοράς
 6. Εισαγάγετε τον κωδικό PIN επιβεβαίωσης
 7. Επιβεβαιώστε τη μεταφορά στην οθόνη συνοπτικής.

Η μεταφορά θα υποβληθεί σε επεξεργασία και θα ληφθεί μέσα σε περίπου 10 δευτερόλεπτα: Εάν η τράπεζα του παραλήπτη δεν αποτελεί μέρος του συστήματος άμεσης μεταφοράς SCT, δεν θα έχετε τη δυνατότητα αποστολής στιγμιαίας μεταφοράς.

Πόσο είναι μια άμεση μεταφορά ?

Μια προμήθεια τιμολογείται σε τυπικούς πελάτες N26 που στέλνουν άμεση μεταφορά. Αυτή η Επιτροπή λαμβάνεται αμέσως μετά από κάθε άμεση μεταφορά και διαφέρει ανάλογα με τη χώρα όπου έχετε ανοίξει το λογαριασμό σας:

 • Η Γαλλία, η Ιταλία και η υπόλοιπη Ευρώπη – 0,99 €
 • Γερμανία και Αυστρία – € 0.49
 • Ισπανία- 1,99 €

Καλό να ξέρω :

 • Η εκτέλεση μιας στιγμιαίας μεταφοράς δεν σημαίνει ότι μια απρόβλεπτη καθυστέρηση δεν μπορεί να καθυστερήσει στη θεραπεία σας, γι ‘αυτό σας προσκαλούμε να σχεδιάσετε τις σημαντικές μεταφορές σας (ενοικίαση, εγγυήσεις …) αρκετά εκ των προτέρων, πριν αποφύγετε τα πάντα.
 • Μπορείτε να εκτελέσετε έως και 5 στιγμιαίες μεταφορές ανά ημέρα ύψους € 2.000 το καθένα, ή ένα μέγιστο ποσό € 10.000 ανά 24 -Hour Tranche.
 • Εάν χρησιμοποιείτε μια άμεση μεταφορά για σημαντική πληρωμή (κατάθεση, πρόστιμο, κατάθεση), θυμηθείτε να κάνετε την πληρωμή εκ των προτέρων. Έτσι θα αποφύγετε οποιαδήποτε καθυστέρηση που συνδέεται με την πιθανή απόρριψη ή την απαγόρευσή της.
 • Εάν πληρώνετε μια καλή άμεση μεταφορά ή υπηρεσία, προσέξτε πάντα για να ελέγξετε τα τραπεζικά στοιχεία και το όνομα του δικαιούχου πριν επιβεβαιώσετε τη συναλλαγή. Σας προσκαλούμε επίσης να είστε πάντα επιφυλακτικοί για πιθανή απάτη πριν κάνετε μια τέτοια συναλλαγή.

Το N26 τελικά σας επιτρέπει να στείλετε χρήματα αμέσως σε άλλη τράπεζα

Το N26 ανακοίνωσε σήμερα τη δυνατότητα να πραγματοποιούν στιγμιαίες μεταφορές μεταξύ των πελατών της Neobank. Μια υπηρεσία προσβάσιμη πολύ εύκολα από την εφαρμογή.

Οι διαδικτυακές τράπεζες και πιο συγκεκριμένα η Neobanques προσπαθούν όλο και περισσότερο να σας κάνουν να μείνετε στο περιβάλλον εφαρμογής τους. Η στρατηγική είναι απλή: Γίνετε “Superapp”, πλατφόρμες στις οποίες είναι δυνατόν να διαχειριστείτε τα πάντα – σε αυτή την περίπτωση εδώ, τα χρήματά σας – χωρίς να χρειάζεται να περάσετε από διάφορες εφαρμογές.

Με αυτό το πνεύμα, το N26 ξεκινά μια νέα λειτουργία που επιτρέπει στις άμεσες μεταφορές να στέλνουν άλλες επιλέξιμες τράπεζες σε λογαριασμούς σε λογαριασμούς. Μια επιλογή που εξακολουθούσε να μην είχε την κλήση.

Μεταφορές για εξοικονόμηση … ώρα

Συχνά εξαρτάται από χρόνο θεραπείας έως 24 ώρες, οι συμβατικές μεταφορές δίνουν όλο και περισσότερο τη θέση τους σε “στιγμιαίες” μεταφορές που συνήθως στέλνουν ή λαμβάνουν χρήματα σε δευτερόλεπτα. Για λογαριασμό N26, αυτή η λειτουργία ήταν διαθέσιμη μόνο μόνο στη λήψη, αλλά ακόμα αδύνατο να στείλετε.

Το N26 είχε ακόμη ανασταλεί αυτή την έλλειψη με το MoneyBeam, μια αποκλειστική λειτουργικότητα στο Neobank που επέτρεπε να στέλνει και να λαμβάνει χρήματα αμέσως, αλλά μόνο μεταξύ του λογαριασμού N26. Για να το κάνετε αυτό, απλώς προσθέστε μια επαφή N26 μέσω του αριθμού τηλεφώνου ή της διεύθυνσης email, εισαγάγετε το επιθυμητό ποσό, προσθέστε ένα μήνυμα εάν είναι απαραίτητο και το ποσό πιστώνεται στον λογαριασμό στόχου σε δευτερόλεπτα.

N26 - Η κινητή τράπεζα

N26 – Η κινητή τράπεζα

Επομένως, η στιγμιαία μεταφορά ολοκληρώνει το MoneyBeam και ανοίγει κυρίως τη μεταφορά χρημάτων σε άλλες τράπεζες εισάγοντας στο IBAN του λογαριασμού -στόχου. Όμως, να είστε προσεκτικοί: Δωρεάν ανησυχίες για την υπηρεσία Μόνο πελάτες N26 Premium. Ένας τυπικός πελάτης N26 θα πρέπει να πληρώσει 0,99 ευρώ εάν επιθυμεί να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία ακόμη και σε λογαριασμό premium.

VI N26 2

VI N26 1

Σημειώστε, ωστόσο, ότι η κλασική μεταφορά εξακολουθεί να υπάρχει και ότι είναι δυνατόν να το κόψετε έτσι ώστε ο λογαριασμός να πιστώνεται κάτω από 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες.

Αλλαγή για όλες τις προσφορές N26

Με περισσότερους από 7 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων σχεδόν 2 εκατομμυρίων στη Γαλλία, η Neobank είναι πάντα περισσότεροι στόχοι και στόχοι τουλάχιστον 5 εκατομμύρια Γάλλοι πελάτες μέχρι το 2024. Για να επιτευχθεί αυτό, βασίζεται στην επέκταση των δωρεάν και πληρωμένων τραπεζικών προσφορών της, αλλά και πάνω απ ‘όλα σε χαρακτηριστικά του σπιτιού όπως με το MoneyBeam.

Στα πρόσφατα έργα του γερμανικού γίγαντα, υπάρχει η πιθανότητα συσχέτισης του IBAN με λογαριασμούς αποταμίευσης που ονομάζονται “χώροι” για παράδειγμα για να δημιουργήσετε εισερχόμενες μεταφορές ή αυτόματα δείγματα. Σύντομα, πάντα με αυτόν τον σκοπό του “Superapp” N26 σκοπεύει να δημιουργήσει ένα χαρακτηριστικό της κοινής προσθήκης με φίλους ή οικογένεια, αλλά και τη δυνατότητα για τους Γάλλους πελάτες να έχουν πρόσβαση σε πληρωμή σε αρκετές φορές Λογαριασμός στη Γερμανία.

Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερα για το N26 και άλλες online τράπεζες, μην διστάσετε να συμβουλευτείτε τον αφοσιωμένο συγκριτή τραπεζών μας.

Χρησιμοποιείτε το Google News (Νέα στη Γαλλία) ? Μπορείτε να ακολουθήσετε τα αγαπημένα σας μέσα. Ακολουθηστε Frandroid στο Google News (και Numerama).