Προσθέστε MP3 στο Spotify και συγχρονίστε τα στο smartphone σας, πώς να εισαγάγετε την τοπική μουσική στο Spotify? | Παραιτώ

Πώς να εισαγάγετε την τοπική μουσική στο Spotify

Μετατροπέας μουσικής Spotify

Προσθέστε MP3 στο Spotify και συγχρονίστε τα στο smartphone σας

Το Spotify είναι εξαιρετικά δροσερό για να ακούσετε μουσική, αλλά αν υπάρχουν τραγούδια MP3 που δεν βρίσκετε στην πλατφόρμα, εδώ είναι πώς να διαβάσετε τα μουσικά αρχεία που βρίσκονται στον σκληρό σας δίσκο.

Το πρώτο βήμα είναι να μεταβείτε στις προτιμήσεις Spotify και να ενεργοποιήσετε την επιλογή “Εμφάνιση τοπικών αρχείων”.

Smartphone με l

Στη συνέχεια, κάνοντας κλικ στο κουμπί “Προσθήκη πηγής”, μπορείτε να επιλέξετε τους καταλόγους όπου τα MP3 σας είναι.

Περιμένετε λίγο ενώ το Spotify σαρώστε τον τοπικό σας κατάλογο και κάντε κλικ στο “Τοπικά αρχεία στο μενού στα αριστερά.

Mp3 by Train D

Από εκεί, μπορείτε να γλιστρήσετε τα τοπικά σας κομμάτια σε οποιαδήποτε λίστα αναπαραγωγής και στη συνέχεια να το ακούσετε τοπικά.

Λογότυπο Spotify

Αλλά τα καλά νέα είναι ότι το Spotify σας επιτρέπει επίσης να συγχρονίσετε αυτά τα τραγούδια στις συσκευές σας. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να είστε στο ίδιο δίκτυο WiFi με τη συσκευή σας (smartphone) και τον υπολογιστή σας. Μετά από λίγο, το MP3 θα συγχρονιστεί και μπορείτε να το ακούσετε στο smartphone σας.

Προσθήκη MP3 στο Spotify

Ανακαλύψτε τυχαία ένα άρθρο ..

Ξεκινήστε τη συζήτηση για την κοινότητα Korben !

Πώς να εισαγάγετε την τοπική μουσική στο Spotify ?

Μία από τις μοναδικές πτυχές του Spotify είναι η ανάγνωση μουσικής που έχετε αποθηκεύσει στον δικό σας υπολογιστή. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ολοκληρώσετε τη βιβλιοθήκη Spotify Track με άλλα κομμάτια που έχετε που δεν περιέχουν στη βάση δεδομένων Spotify.

Κανονικά, όταν εγκαθιστάτε την εφαρμογή Spotify με επιτυχία στον υπολογιστή σας, το πρόγραμμα αναζητά αυτόματα και συγχρονίστε την τοπική αποθηκευμένη μουσική στον σκληρό σας δίσκο. Αλλά, αν έχετε μια συλλογή από αρχεία MP3 που διαδίδονται σε διάφορους φακέλους ή ακόμα και εξωτερική αποθήκευση ? Πρέπει να χειροκίνητα Προσθέστε τοπική μουσική στο Spotify.

Εισαγάγετε τοπική μουσική στο Spotify

Σεμινάριο για την εισαγωγή τοπικής μουσικής στο Spotify

Βήμα 1. Προσθέστε τα τοπικά τραγούδια στο Spotify

Παω σε Προτιμήσεις. Αναζητήστε τη στήλη Τοπικά αρχεία και επιλέξτε την επιλογή Προσθέστε μια πηγή.

Μεταβείτε στις προτιμήσεις

Όλα τα αρχεία μουσικής χωρίς DRM θα εισαχθούν αμέσως στη βιβλιοθήκη Spotify. Τότε θα δείτε τη μουσική που προστίθεται με το όνομα Τοπικά αρχεία στο μπαρ playlist.

Τοπικά αρχεία

Βήμα 2 Δημιουργήστε μια νέα λίστα αναπαραγωγής

Μετά την προσθήκη μουσικής στη βιβλιοθήκη, μπορείτε να δημιουργήσετε μια νέα λίστα αναπαραγωγής κάνοντας κλικ Δημιουργήστε μια λίστα αναπαραγωγής Στην κάτω αριστερή γωνία. Συμπληρώστε όλες τις πληροφορίες στο πλαίσιο και θα δημιουργηθεί μια λίστα αναπαραγωγής.

Δημιουργήστε μια νέα λίστα αναπαραγωγής

Μόλις η λίστα αναπαραγωγής είναι έτοιμη, επιστρέψτε στο αρχείο Τοπικά αρχεία Και προσθέστε το τραγούδι που θέλετε να συγχρονίσετε στη λίστα αναπαραγωγής.

Προσθέστε τοπική μουσική στη λίστα αναπαραγωγής

Προσοχή : Το Spotify υποστηρίζει μόνο αρχεία επέκτασης .MP3, .MP4, και .M4P, αρχεία .Το MP4 δεν περιλαμβάνεται. Εάν το QuickTime είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας, τα αρχεία .Το M4A είναι επίσης Soutebus.

Tutorial για λήψη spotify τραγούδια σε τοπικό επίπεδο

Επιπλέον Για να εισαγάγετε τοπικά τραγούδια στο Spotify, μπορεί επίσης να έχετε την ιδέα να κατεβάσετε τοπικά τα τραγούδια Spotify. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα επαγγελματικό εργαλείο εγγραφής μουσικής, Sidify Spotify Music Converter. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την καταγραφή και τη μετατροπή τραγουδιών, λιστών αναπαραγωγής, podcasts Spotify MP3, AAC, FLAC, AIFF, WAV ή ALAC με υψηλής ποιότητας και διατηρημένους Beacons ID3. Με τη βοήθειά του, μπορείτε Κατεβάστε τα τραγούδια Spotify ως τοπικά αρχεία και μετακινήστε τα στο κλειδί USB και στο PS5 σας.

Απαιτείται εργαλείο – Μετατροπέας μουσικής Spotify

Τα βασικά χαρακτηριστικά του μετατροπέα Spotify Music

Μετατροπέας μουσικής Spotify

Μετατροπέας μουσικής Spotify

  • Μετατρέψτε τα τραγούδια σε mp3/aac/wav/flac/alac/aiff.
  • Διατηρήστε την υψηλή ποιότητα ήχου του Spotify μετά τη μετατροπή.
  • Διατηρήστε τις ετικέτες για να οργανώσετε καλύτερα τη μουσική βιβλιοθήκη.
  • Ένα κλικ για να χαράξετε τη μουσική Spotify στο CD.
  • 100% χωρίς ιούς και plugins.

συμπέρασμα

Αν ψάχνετε για έναν τρόπο να διαβάσετε τη μουσική spotify ή τοπικά spotify αρχεία από την επιφάνεια εργασίας σας σε μια συσκευή Android χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε Spotify, υπάρχει sidify spotify music converter για να σας βοηθήσει να λύσετε αυτά τα προβλήματα. Ο μετατροπέας μουσικής Spotify είναι ένας εντυπωσιακός spotify downloader σας βοηθά Αφαιρέστε απευθείας το DRM από το Spotify ή μετατρέψτε τη λίστα αναπαραγωγής Spotify σε MP3/AAC/WAV/FLAC/Aiff/alac.

Σημείωση : Η δωρεάν δοκιμαστική έκδοση του μετατροπέα μουσικής Spotify σας επιτρέπει μόνο να μετατρέψετε 1 λεπτό για κάθε αρχείο ήχου, μπορείτε να ξεκλειδώσετε αυτόν τον περιορισμό αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.

Σύσταση

Deezer Music Converter

Deezer Music Converter

Deezer Music Converter είναι ένας εξαιρετικός Deezer Music Downloader για χρήστες που μπορούν να κατεβάσουν τη μουσική ή τις λίστες αναπαραγωγής Deezer σε μορφές υψηλής ποιότητας MP3, AAC, AIFF, FLAC και ALAC Audio.