Molotov: Συνδρομές και Τιμές – Τι προσφορά πρέπει να επιλέξετε?, Molotov TV: Η τιμή των συνδρομών και ο τρόπος πρόσβασης σε αυτήν?

Molotov TV: Η τιμή των συνδρομών και ο τρόπος πρόσβασης σε αυτήν

Ο Molotov είναι ένας άλλος τρόπος παρακολούθησης της τηλεόρασης. Διατίθεται σε όλες τις οθόνες σας, η εφαρμογή Molotov.Η τηλεόραση είναι διαθέσιμη σε δωρεάν ή πληρωμένη έκδοση. Επιπλέον, σας επιτρέπει επίσης να εγγραφείτε σε πολλά προαιρετικά μπουκέτα τηλεόρασης.

Molotov: Συνδρομές και Τιμές – Τι προσφορά πρέπει να επιλέξετε ?

Δωρεάν, η υπηρεσία συνεχούς ροής Molotov που επιτρέπει να συγκεντρώνει καλά περιεχόμενο από τη Γαλλία προσφέρει επίσης διάφορες προαιρετικές συνδρομές προκειμένου να εμπλουτίσει σοβαρά την εμπειρία της. Εδώ είναι, όλα εξηγούνται και λεπτομερείς.

 • Πρόσβαση στο Διαδίκτυο στην τηλεόραση
 • Ώθησαν χαρακτηριστικά για δωρεάν πρόσβαση
 • Ένας απλός χειρισμός
 • Πολλές διαφορετικές συνδρομές
 • Μια ιδέα που μπορεί να συγχέει
 • Χωρίς δωρεάν εγγραφή έκδοσης

Παρά τις αξιοσημείωτες διαφορές, τώρα που ο Salto είναι νεκρός, ο Molotov είναι, με το MyCanal, η μόνη εφαρμογή streaming για να παρακολουθήσετε ολόκληρο το TNT Live and Replay. Έχουμε ήδη μιλήσει λεπτομερώς σχετικά με τη λύση Made in France σε πλήρη γνώμη. Σε αυτό το άρθρο, θα αναφέρουμε μόνο τους διαφορετικούς τύπους συνδρομής για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε ποιο είναι το πλέον κατάλληλο για την τηλεοπτική σας κατανάλωση ! Επειδή, όπως θα δείτε, σε αντίθεση με τις λύσεις Disney, Amazon ή Netflix, είναι πραγματικά πολλαπλές και η τιμή τους είναι συχνά υψηλή.

Η δωρεάν προσφορά του Molotov

Ο Molotov συγκεντρώνει, με την ελεύθερη βασική του προσφορά, περισσότερα από 50 κανάλια. Η πλειοψηφία του TNT είναι εκεί (εκτός από τα κανάλια των ομάδων TF1 και M6, που κάνουν μια σοβαρή τρύπα), καθώς και την υπηρεσία μάνγκο. Αυτό, μέσω καναλιών κινηματογράφου, ιστορίας, σειράς, παιδιών, εγγράφων και Νοέμβριο, προσφέρει περιεχόμενο “Περισσότερο από 3000 ώρες”.

Η λειτουργικότητα του γονικού ελέγχου ενσωματώνεται σε αυτήν, σε αντίθεση με άλλα εργαλεία για τα οποία πρόκειται να μιλήσουμε παρακάτω. Είναι επίσης δυνατή η χρήση του Molotov στις πολλές υποστηρίξεις όπου υπάρχει η υπηρεσία (Desktop, Mobile, Television, Browser κ.λπ.), συμπεριλαμβανομένης αυτής της δωρεάν έκδοσης της υπηρεσίας ροής που αναμιγνύει την άμεση και επανάληψη.

Επιπλέον Molotov

Η πρώτη συνδρομή που προσφέρεται, η Molotov Extra χρεώνεται 5,99 ευρώ το μήνα. Όταν γράφετε αυτές τις γραμμές, είναι δυνατόν να επωφεληθείτε από τον πρώτο μήνα στα 0,99 ευρώ. Όλα είναι χωρίς υποχρέωση. Είναι επίσης δυνατό να εγγραφείτε σε αυτό μέσω προσφοράς στα 59,99 ευρώ για ένα έτος.

Για αυτή την τιμή, η κύρια προσθήκη είναι πιθανώς η πρόσβαση στα κανάλια TF1 και M6 και τα παράγωγά τους (W9, TMC, TFX, Gulli, LCI, 6ter, κλπ.Ουσία. Έτσι, προσθέτοντας αυτό στα άλλα κανάλια TNT και άλλα (ο πλήρης κατάλογος είναι διαθέσιμος εδώ), φτάνουμε σε περισσότερα από 90 κανάλια. Να είστε προσεκτικοί, ωστόσο, η διαφήμιση θα είναι πάντα παρούσα ζωντανά όπως στην επανάληψη στις αλυσίδες που επιβάλλουν.

Για να δικαιολογηθεί αυτή η υψηλή τιμή (ειδικά καθώς ορισμένες από τις αλυσίδες που προσφέρονται είναι προσβάσιμες μέσω κουτιών των χειριστών ή αλλού) και της παρουσίας διαφήμισης παρά τη συνδρομή, ο Molotov προσθέτει επίσης τη δυνατότητα εξοικονόμησης περιεχομένου στο σύννεφο. Βρίσκουμε επίσης την επιλογή να ελέγξουμε το άμεσο (σπάσιμο και επιστροφή στην αρχή) και οι μεγάλες οικογένειες θα εκτιμήσουν ότι είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν το Molotov σε τέσσερις οθόνες ταυτόχρονα στο Full HD.

Σημειώστε ότι εάν ορισμένα κανάλια αυτής της συνδρομής (και των παρακάτω) δεν είναι διαθέσιμα εκτός της Γαλλίας στα Drom-Coms, είναι όλοι στις χώρες της Ένωσης.

Προειδοποίηση Τέλος για τους γονείς: Αυτό το τρίτο μέρος ενσωματώνει πρόσβαση σε τηλεοπτικά κανάλια Playboy και ως εκ τούτου πορνογραφικό περιεχόμενο. Σκεφτείτε τον γονικό έλεγχο !

Extended Molotov

Στη συνέχεια έρχεται η εκτεταμένη συνδρομή Molotov. Για τιμή 9,99 ευρώ το μήνα χωρίς δέσμευση (με τον πρώτο μήνα που προσφέρεται), ο Molotov προσφέρει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με την επιπλέον συνδρομή: άμεσο έλεγχο, 4 οθόνες σε Full HD και εγγραφή. Αλλά περίπου σαράντα πρόσθετα κανάλια από τη Γαλλία προστίθενται σε εκείνα του Molotov επιπλέον για να υπερβαίνουν τα 130.

Για να δείτε αν το κανάλι που σας ενδιαφέρει ανησυχείτε από αυτό το πακέτο, κατευθυνθείτε σε αυτήν τη λίστα. Είναι επίσης δυνατό να εγγραφείτε σε αυτό μέσω προσφοράς στα 99,99 ευρώ για ένα έτος.

Μεγάλος κινηματογράφος Molotov

Περισσότερο αλμυρό, στη συνέχεια, κάντε δρόμο για το Grand Cinema της συνδρομής Molotov. Για υψηλή τιμή 19,99 ευρώ το μήνα χωρίς δέσμευση, μια δωδεκάδα κανάλια περισσότερο ή λιγότερο αφιερωμένα στη μεγάλη οθόνη υπάρχουν εκτός από εκείνες της ελεύθερης προσφοράς:

 • 6 θεματικά κανάλια Cine+
 • Κινηματογραφικός
 • Δράση
 • RTL9
 • Οδήγηση
 • Κανάλι Paramount

Ακόμη και αν το οπτικό παραπάνω δεν το αναφέρει, ο έλεγχος της άμεσης, η εγγραφή στο σύννεφο και ο αριθμός των ταυτόχρονων οθονών που πηγαίνουν σε τέσσερις είναι πράγματι μέρος αυτής της συνδρομής που προσφέρει πολλές ταινίες και άλλα προγράμματα.

Τα παιδιά και οι έφηβοι του Molotov

Τελευταία επιλογή με το όνομα της υπηρεσίας στο όνομά της, τα παιδιά και οι έφηβοι του Molotov δεν προκαλεί έκπληξη για τους νεότερους. Για άλλη μια φορά όλες οι επιλογές που αναφέρονται παραπάνω υπάρχουν για μια πλήρη εμπειρία χρήστη στην εφαρμογή Molotov, ενώ αυτή τη φορά είναι δέκα κανάλια για παιδιά και εφήβους που προστίθενται σε βασικά αυτά. Η τιμή του ? 4,99 ευρώ το μήνα χωρίς δέσμευση (2,99 ευρώ για 3 μήνες). Εδώ είναι ο κατάλογος των καναλιών που προσφέρει αυτό το μπουκέτο:

  • Μπούμερανγκ
  • Γελοιογραφία
  • Τηλεόραση πάπιας
  • Μάνγκα
  • Τόνονμι
  • Τηλεόραση pitchoun
  • Κομποσκός
  • Nickelodeon +1
  • Junior nickelodeon
  • Έφηβος Nickelodeon

  Τα άλλα μπουκέτα

  Σε αριθμό: Πάρα πολύ, πολλές άλλες συνδρομές και ανθοδέσμες προσφέρονται από τον Molotov. Προτείνονται η πρόσβαση σε ανταγωνιστικές υπηρεσίες όπως το OCS (12,99 ευρώ το μήνα χωρίς δέσμευση), προτείνονται έτσι CINE+ (6 κανάλια Canal+ Cinema για 9,99 ευρώ το μήνα χωρίς δέσμευση) ή το Filmo (6,99 ευρώ το μήνα χωρίς δέσμευση). Υπάρχουν επίσης πιο συγκεκριμένα πράγματα.

  Για παράδειγμα, το combo των καναλιών Swim + Toonami (3,99 ευρώ το μήνα) θα πρέπει να απευθύνεται σε λάτρεις των κινούμενων σχεδίων, Shadowz (4,99 ευρώ το μήνα) σε όσους αγαπούν τη φρίκη και τη ζώνη Gamer (1,99 ευρώ το μήνα) περιλαμβάνει το παιχνίδι , Gametoon, ES1, Mangas και Gong Max Channels. Η πρόσβαση στα κανάλια ενηλίκων της Dorcel (9,99 ευρώ το μήνα) είναι επίσης εκεί, καθώς και μπουκέτα που προσφέρουν κανάλια από το Maghreb ή την Αφρική ή τις σκέψεις για την εκπαίδευση των μαθητών κολλεγίων και γυμνασίων με τη διάδοση των μαθημάτων.

  Με αυτά τα πολλαπλά μπουκέτα, είναι πραγματικά δυνατό να έχετε μια εμπειρία à la carte, με κίνδυνο φυσικά να αυξήσετε γρήγορα την τιμή του τιμολογίου σας.

  Τηλεόραση Molotov

  Η Molotov TV είναι μια γαλλική πλατφόρμα που προσφέρει στους χρήστες της τη δυνατότητα παρακολούθησης τηλεόρασης στο Διαδίκτυο χωρίς την ανάγκη για κεραία τηλεόρασης. Από τα αθλητικά κανάλια μέχρι την επανάληψη ταινιών ή σειρών, η πλατφόρμα προσφέρει μεγάλες δυνατότητες. Το Molotov TV είναι ελεύθερο λογισμικό, αλλά το οποίο προσφέρει μια πληρωμένη έκδοση που παρέχει πρόσβαση σε περισσότερες λειτουργίες.

  Πλεονεκτήματα της τηλεόρασης Molotov

  • Πρόσβαση στο Διαδίκτυο στην τηλεόραση
  • Ώθησαν χαρακτηριστικά για δωρεάν πρόσβαση
  • Ένας απλός χειρισμός

  Μειονεκτήματα της τηλεόρασης Molotov

  • Πολλές διαφορετικές συνδρομές
  • Μια ιδέα που μπορεί να συγχέει
  • Χωρίς δωρεάν εγγραφή έκδοσης

  Molotov TV: Η τιμή των συνδρομών και ο τρόπος πρόσβασης σε αυτήν ?

  Ο Molotov είναι ένας άλλος τρόπος παρακολούθησης της τηλεόρασης. Διατίθεται σε όλες τις οθόνες σας, η εφαρμογή Molotov.Η τηλεόραση είναι διαθέσιμη σε δωρεάν ή πληρωμένη έκδοση. Επιπλέον, σας επιτρέπει επίσης να εγγραφείτε σε πολλά προαιρετικά μπουκέτα τηλεόρασης.

  Molotov TV: Η τιμή των συνδρομών και πώς να την αποκτήσετε πρόσβαση;

  Maxime Blondet – Τροποποιήθηκε στις 09/14/2023 στις 2:47 μ.μ

  1. Τι είναι το Molotov και πώς λειτουργεί ?
  2. Molotov TV: δωρεάν συνδρομή.
  3. . και τέσσερις συνδρομές
  4. Προαιρετικά μπουκέτα τηλεόρασης με Molotov
  5. Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή Molotov.τηλεόραση ?
  6. Ξεκινήστε με τον Molotov
  7. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της τηλεόρασης Molotov ?
  8. Πρόσβαση στο Molotov από το εξωτερικό
  9. Πώς να διαγραφεί από το Molotov ?

  Τι είναι το Molotov και πώς λειτουργεί ?

  Ο Molotov είναι: Ένας ριζικά νέος τρόπος παρακολούθησης τηλεόρασης από όλη την Ευρώπη και σε όλες τις συσκευές σας. Και λειτουργεί. Επειδή μετράει ο Molotov Πάνω από 20 εκατομμύρια χρήστες.

  Το Molotov είναι μια υπηρεσία βίντεο streaming, που ξεκίνησε το 2016, πολύ διαφορετική από το βίντεο Netflix, Disney+ ή Amazon Prime. Στην περιοχή του, ο Molotov μπορεί να σας προσφέρει “την πιο επιτυχημένη εμπειρία streaming”, με τη συνδρομή σας, Περισσότερα από 170 τηλεοπτικά κανάλια και δεκάδες χιλιάδες προγράμματα : Ειδήσεις, Ταινίες, Γαλλικά και Αμερικανική Σειρά, Αθλητισμός, ντοκιμαντέρ, τηλεόραση πραγματικότητας, παιδικά προγράμματα, συναυλίες, ψυχαγωγία. Όλα αυτά τα προσβάσιμα συγκεντρώθηκαν σε μια εφαρμογή ή σε έναν ιστότοπο.

  Μια δωρεάν υπηρεσία, με βασικά χαρακτηριστικά για να παρακολουθήσετε τηλεόραση κινητικότητας ή από το αν είστε εξοπλισμένοι με ένα κουτί Internet χωρίς τηλεόραση. Αλλά μετά, Είστε ελεύθεροι να προσθέσετε επιλογές. Διότι, ναι, ο Molotov είναι Πολύ περισσότερο από την υπηρεσία διανομής τηλεοπτικών internet Στο OTT (πάνω από την κορυφή)

  Για να επωφεληθείτε από αυτό και να ανακαλύψετε έναν άλλο τρόπο για να παρακολουθήσετε την τηλεόραση, είναι πολύ απλό, απλά συνδεθείτε στο Διαδίκτυο ή κατεβάστε μια εφαρμογή, επιλέξτε το δωρεάν ή πληρωμένο Molotov και να το διακοσμήσετε με μία ή περισσότερες προαιρετικές ανθοδέσμες τηλεόρασης.

  Το Molotov είναι μια δωρεάν έκδοση και τέσσερις συνδρομές που έχουν πληρωθεί για να επωφεληθούν από τις καλύτερες υπηρεσίες και ακόμη περισσότερο περιεχόμενο.

  Molotov TV: δωρεάν συνδρομή.

  Δωρεάν molotov, φυσικά υπάρχει. Εκτός αυτού, ήταν πάντα δυνατό να επωφεληθούν δωρεάν από αυτήν την υπηρεσία ροής βίντεο δωρεάν. Μόνο, με δωρεάν συνδρομή στο Molotov, επωφελείται μόνο από τη βασική υπηρεσία, δηλαδή: 36 ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια, συμπεριλαμβανομένου του TNT, Επαναφορά, άμεσο έλεγχο και παρακολούθηση των αγαπημένων σας προσωπικοτήτων και εκδηλώσεων, καθώς και ταχεία γρήγορη πρόσβαση από την αλυσίδα ή την κατηγορία των προγραμμάτων. Για να το σημειώσω Τα κανάλια ομάδας TF1 και M6 δεν περιλαμβάνονται στην δωρεάν έκδοση Μολότοφ.

  Λίστα καναλιών που περιλαμβάνονται στο Free Molotov : Γαλλία 2, Γαλλία 3, Γαλλία 5, Arte, C8, NRJ 12, LCP Δημόσια Γερουσία, Γαλλία 4, BFM TV, CNEWS, CSTAR, L’Equipe, RMC Story, RMC Découverte, Chérie 25, France Info, Mango Application, Mango Cinema, Mango Series, Mango Docs, Mango Kids, Mango Novelas, My Love By Mango, Tech & Co, Kabillion, Wild Side, Γαλλία.Τηλεόραση, Γαλλία 24, Γαλλική CGTN, CGTN, INA, Brut, LCP, Δημόσια Γερουσία, Γαλλία Inter, Le Figaro Live, BFM Business, Les Déclinesons Locale de BFM, όπως το BFM Paris, BFM Lyon, BFM Marseille Provence, BFM Grand Lille, BFM Alsace. Okoo, Sport στη Γαλλία, M24.

  . και τέσσερις συνδρομές

  Όπως μόλις είδαμε, η Molotov προσφέρει μια δωρεάν έκδοση της υπηρεσίας βίντεο streaming, αλλά με περιορισμένο αριθμό καναλιών και χαρακτηριστικών. Για να έχετε μεγαλύτερο αριθμό καναλιών και να επωφεληθείτε από τα χαρακτηριστικά Premium του Molotov, πρέπει να εγγραφείτε σε μια συνδρομή πληρωμένης. Υπάρχουν 4, χωρίς δέσμευση ::

  Επιπλέον Molotov

  Χρεώνεται σε € 2,99/μήνα για 4 μήνες (στη συνέχεια € 5,99/μήνα) Η συνδρομή σας επιτρέπει να κοιτάξετε Περισσότερα από 90 κανάλια (TNT περιλαμβάνονται), των οποίων τα κανάλια ομάδων TF1 (TF1 / TMC / TFX / LCI / TF1 Films) και M6 (M6 / W9 / 6ter / Gulli), RTL 9, Comedy Central, Action, Les Chains Trace, Mezzo, Playboy Τηλεοπτική Ευρώπη. Οι συνδρομητές έχουν επίσης εγγραφή, λειτουργία εκτός λειτουργίας και 4 οθόνες Full HD+.

  Extended Molotov

  Προσφέρεται με επιτόκιο € 0,99/μήνα για 1 μήνα, στη συνέχεια € 9,99/μήνα, αυτός ο τύπος επιτρέπει την πρόσβαση σε Περισσότερα από 130 κανάλια, Συμπεριλαμβανομένων όλων των καναλιών των συνδρομών Molotov και Molotov Extra, αλλά και στο Παρίσι Première, Téva, District Crime, TCM Cinema, Paramount Channel, Tiji, Nickelodeon, Canal J, Boomerang, Boing, Toonami, Adult Swim, Game One, Manga, MTV. Οι συνδρομητές έχουν επίσης εγγραφή, λειτουργία εκτός λειτουργίας και 4 ταυτόχρονες οθόνες στο Full HD+.

  Μεγάλος κινηματογράφος Molotov

  Χρεώνονται σε τιμή € 19.99/μήνα, αυτή η συνδρομή σας επιτρέπει να απολαύσετε έναν μεγάλο κατάλογο ταινιών και σειρών για όλη την οικογένεια, με αποκλειστικές σειρές στις ΗΠΑ+24 Λιοντάρι+, blockbuster στον κινηματογράφο του συγγραφέα με Κινηματογραφικός, Κινηματογράφος+ ή τη δράση, τα κανάλια καναλιών RTL9, Drive-in και Paramount. Οι συνδρομητές έχουν επίσης εγγραφή, λειτουργία εκτός λειτουργίας και 4 ταυτόχρονες οθόνες στο Full HD+.

  Molotov Kids & Teens

  Με αυτό το τέταρτο πακέτο, με επιτόκιο € 2,99/μήνα για 3 μήνες, στη συνέχεια € 4,99/μήνα, οι συνδρομητές επωφελούνται από Καλύτερα παιδικά κανάλια (Nickelodeon, Boomerang, Boing, Toonami, Mangas. ), τους μεγαλύτερους ήρωες κινούμενων σχεδίων και προγραμμάτων κατόπιν αιτήματος. Έχουν επίσης εγγραφή, λειτουργία εκτός σύνδεσης και 4 ταυτόχρονες οθόνες HD.

  Περίληψη των συνδρομών στον Molotov

  Τηλεόραση Molotov Επιπλέον Molotov Extended Molotov Μεγάλος κινηματογράφος Molotov Molotov Παιδιά και έφηβοι
  Τιμή Ελεύθερος € 2,99 για 4 μήνες, στη συνέχεια € 5,99/μήνα € 0,99/μήνα για 1 μήνα, στη συνέχεια € 9,99/μήνα ή € 59,99 ετησίως 19,99 €/μήνα € 2,99/μήνα για 3 μήνες, στη συνέχεια € 4,99/μήνα
  Κανάλια και περιεχόμενα 36 ζωντανά κανάλια συμπεριλαμβανομένου του TNT + 90 κανάλια (περιλαμβάνεται TNT) +130 κανάλια (συμπεριλαμβάνεται TNT) Περισσότεροι από 1.500 ταινίες, αποκλειστικά Serius στις ΗΠΑ+24, όλοι οι κινηματογράφοι Ταινίες και κινούμενες σειρές
  Επανάληψη Ναί Ναί Ναί Ναί Ναί
  Εγγραφή Οχι Ναί Ναί Ναί Ναί
  Ροή 2 οθόνες HD 4 οθόνες Full HD 4 οθόνες Full HD 4 οθόνες Full HD 4 HD οθόνες

  Προαιρετικά μπουκέτα τηλεόρασης με Molotov

  Με το Molotov, για να επωφεληθείτε από μια ευρύτερη επιλογή προγραμμάτων, είναι δυνατόν να εγγραφείτε σε μια συνδρομή πληρωμής ή να προσθέσετε μία ή περισσότερες επιλογές σύμφωνα με τα γούστα σας, με τη δυνατότητα αλλαγής και ακύρωσης των συνδρομών σας ανά πάσα στιγμή. Πράγματι, εκτός από τους ελεύθερους Molotov, Molotov Extra, Molotov Extended, Molotov Grand Cinema και Molotov παιδιά και εφήβους, είναι δυνατόν Εξατομικεύστε τη συνδρομή σας Molotov και εγγραφείτε σε διαφορετικά μπουκέτα προαιρετικών τηλεοπτικών καναλιών:

  • Ενήλικη κολύμβηση + toonami (€ 3,99/μήνα), με δύο 100% τρελά κανάλια για να δείτε όλες τις σειρές κολύμβησης ενηλίκων και να βρείτε υπερήρωες Toonami.
  • OCS (€ 12,99/μήνα), με 4 κανάλια για να γεμίσουν τα συναισθήματα και να απολαύσουν τις τελευταίες ταινίες 6 μήνες μετά την απελευθέρωση της τραπεζαρίας τους και την πρωτότυπη σειρά
  • Κινηματογράφος+ (€ 9.99/μήνα), με έξι κανάλια (κινηματογράφος+ πρώτα, κινηματογράφος+ συγκίνηση, κινηματογράφο+ συγκίνηση, Cinema+ Family, Cinema+ Club, Cinema+ Classic)
  • Κινηματογραφικός (€ 6,99/μήνα), με περισσότερες από 800 ταινίες VOD για όλη την οικογένεια. Κωμωδία, δράση, ανακάλυψη, κλασικό, είδος κινηματογράφου, νεολαία. Υπάρχουν όλοι οι κινηματογράφοι που αγαπάτε.
  • Σκιά (€ 4,99/μήνα), με εκατοντάδες τρόμου και φανταστικές ταινίες στο VOD
  • Δοχείο (€ 9,99/μήνα), με τα τρία Dorcel TV, Dorcel XXX και Vixen TV Channels
  • Ζώνη gamer (€ 1,99/μήνα), με πέντε κανάλια 100% geek με το καλύτερο e-sport και animation
  • Σκαντίνας (€ 4,99/μήνα), Η αλυσίδα των μεγάλων εκθέσεων, με πρωτότυπες παραγωγές, ντοκιμαντέρ και αδημοσίευτα με διαφορετική ματιά στον κόσμο
  • Μαθητής (€ 9.99/μήνα), ένα κανάλι με 1000 μαθήματα βίντεο που διατίθενται για μαθήματα από 6ο έως τελευταίο έτος
  • Το βασικό αφρικανικό μπουκέτο (€ 7.99/μήνα), με 16 τηλεοπτικά κανάλια
  • Το αφρικανικό μπουκέτο Premium (€ 11.99/μήνα), με 27 τηλεοπτικά κανάλια
  • Το μπουκέτο Maghreb Basic (€ 5,99/μήνα), με 11 τηλεοπτικά κανάλια
  • Το μπουκέτο Premium Maghreb (€ 8.99/μήνα), με 16 τηλεοπτικά κανάλια

  Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή Molotov.τηλεόραση ?

  Το Molotov είναι τηλεόραση που σας ακολουθεί παντού, σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού και σε όλα τα ταξίδια σας, Από τον καναπέ του καθιστικού στην πετσέτα της παραλίας σας, σε οποιαδήποτε οθόνη. Με τα αναγνωριστικά σας μόνο για αποσκευές, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Molotov όπου κι αν βρίσκεστε, όλη την ώρα. Είναι ακόμη δυνατό να συνεχίσετε την εκπομπή σας ακριβώς πού το αφήσατε, ακόμη και σε άλλη συσκευή.

  Η εφαρμογή Molotov είναι πράγματι διαθέσιμη σε:

  • Ο υπολογιστής σας ή ο Mac
  • iPhone και iPad
  • Smartphones και δισκία Android και Huawei
  • Έξυπνες τηλεοράσεις πολλών εμπορικών σημάτων
  • Apple TV, Google Chromecast, Amazon Fire TV, Xiaomi MI TV, Nvidia Shield
  • Κονσόλες παιχνιδιού Xbox
  • Κουτιά τηλεόρασης Android

  Επιπλέον, από τον Απρίλιο του 2022, ο Molotov είναι επίσης προσβάσιμος μέσω του προγράμματος περιήγησής σας. Μια αλλαγή που κάνει σημαντικά τη ζωή των χρηστών, καθώς δεν είναι πλέον απαραίτητη η λήψη της εφαρμογής Molotov για να το εκμεταλλευτείτε.

  Ξεκινήστε με τον Molotov

  Μετά τη λήψη της εφαρμογής Molotov ή την πρόσβαση στον ιστότοπο Molotov, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να επωφεληθείτε από αυτό και να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενό σας. Μόλις κατεβάσετε την εφαρμογή, έτσι, Κάντε κλικ στην επιλογή “Εγγραφή” και συμπληρώστε τις πληροφορίες φόρμας (Διεύθυνση email, λέξη, ημερομηνία γέννησης, σεξ).

  Για πληροφορίες, για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Molotov, είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, αλλά και τον λογαριασμό σας στο Facebook ή το Google.

  Μόλις δημιουργηθεί ο λογαριασμός σας, θα έχετε πρόσβαση στην δωρεάν έκδοση του Molotov. Μπορείτε τότε Επιλέξτε το Molotov κάνοντας κλικ στην καρτέλα “Επιλογές και κανάλια”, Τμήμα από την οποία είναι δυνατό να εγγραφείτε σε μία από τις πληρωμένες εκδόσεις του Molotov ή σε μπουκέτα καναλιών που προσφέρονται από την υπηρεσία βίντεο συνεχούς ροής.

  Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της τηλεόρασης Molotov ?

  Με συνδρομή στο Molotov, έχετε πρόσβαση σε ζωντανή τηλεόραση, επανάληψη ή κατόπιν αιτήματος. Στη συνέχεια, ανάλογα με την δωρεάν ή πληρωμένη συνδρομή Molotov, ο αριθμός των καναλιών εξελίσσεται και μπορείτε να επωφεληθείτε από άλλα χαρακτηριστικά, όπως:

  • Γονικός έλεγχος : Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες που επιθυμούν να φιλτράρουν τα προγράμματα ανάλογα με την ηλικιακή ομάδα (που καθορίζεται από την CSA) επιλεγμένη επιλεγμένη. Δύο τύποι ασφαλείας είναι δυνατοί: με κάλυψη (κάντε τις συσκευές της εφαρμογής να εξαφανιστούν) ή με κωδικό PIN (ζητείται ένας κωδικός PIN για να εξετάσουμε το ευαίσθητο περιεχόμενο). Είναι επίσης δυνατή η απόκρυψη του περιεχομένου που απαγορεύεται για κάτω των 18 ετών. Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη για όλους τους συνδρομητές του Molotov.
  • Καταχωρίστε ένα πρόγραμμα : στην τηλεόραση, πολλά προγράμματα δεν περνούν πάντα ζωντανά και την κατάλληλη στιγμή. Γι ‘αυτό είναι δυνατό να τα καταγράψετε στον προσωπικό σας χώρο, από οποιαδήποτε συσκευή. Το επιλεγμένο πρόγραμμα θα παραμείνει στις ηχογραφήσεις σας όσο επιθυμείτε. Οι συνδρομητές έχουν 08 ώρες εγγραφής με Molotov Extra και 150 ώρες εγγραφής με Molotov Extended.
  • Κατεβάστε ένα πρόγραμμα : Μεταβείτε στο χώρο “Recordings” και κάντε κλικ στο κουμπί “Λήψη” για να ξεκινήσετε τη λήψη του επιθυμητού προγράμματος. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα προγράμματα που έχουν ληφθεί από την καρτέλα “Τα προγράμματα μου, την καρτέλα” Λήψη “, για να μπορέσετε να τα δείτε εκτός έδρας για περίοδο 30 ημερών. Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο με συνδρομή με πληρωμή στο Molotov.

  Με το Molotov Extra ή Molotov επεκτείνεται, οι συνδρομητές έχουν επίσης πρόσβαση σε άλλα χαρακτηριστικά όπως ο έλεγχος της άμεσης και η επιστροφή στην αρχή, η επανάληψη της ανάγνωσης της άμεσης, αλλά και της πιθανότητας παρακολούθησης Molotov σε 4 οθόνες ταυτόχρονα ή πρόσβαση στο Περιεχόμενο στο Full HD.

  Πρόσβαση στο Molotov από το εξωτερικό

  Για πληρωμένους συνδρομητές, Η υπηρεσία Molotov είναι διαθέσιμη στην ηπειρωτική Γαλλία αλλά επίσης Από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (και στη Νορβηγία, Λιχτενστάιν, Ισλανδία) : Η Γερμανία, η Αυστρία, το Βέλγιο, η Βουλγαρία, η Κύπρο, η Κροατία, η Δανία, η Ισπανία, η Εσθονία, η Φινλανδία, η Ελλάδα, η Ουγγαρία, η Ιταλία, η Λετονία, η Λιθουανία, η Λουξεμβούργο, η Μάλτα, η Ολλανδία, η Πολωνία, η Πορτογαλία, η Τσεχική Δημοκρατία, η Ρουμανία, η Σλοβιά, η Σλοβιά Σουηδία, Γαλλία.

  Από την άλλη πλευρά, από το Brexit, δεν είναι Δεν είναι πλέον δυνατό να αποκτήσετε πρόσβαση στο Molotov από το Ηνωμένο Βασίλειο. Παρόλα αυτά, για να επωφεληθείτε από το Molotov από μία από τις χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρέπει να έχετε εγγραφεί τουλάχιστον μια πληρωμένη επιλογή που παρέχει πρόσβαση στη φορητότητα, η οποία καθορίζεται στα διαθέσιμα πλεονεκτήματα.

  Πώς να διαγραφεί από το Molotov ?

  Molotov επιπλέον, αλλά και όλες οι επιλογές στις οποίες είναι δυνατόν να εγγραφείτε είναι χωρίς υποχρέωση. Είναι επομένως δυνατό να προσθέσετε ή να διαγράψετε επιλογές από τη συνδρομή σας όταν θέλετε.

  Για Τερματίστε μια επιλογή, Απλά κάντε κλικ στο αναγνωριστικό του στο επάνω δεξιά της αρχικής σελίδας Molotov, στη συνέχεια στο “My Account” και πηγαίνετε στην ενότητα “My Options”. Εάν έχετε αναθεωρήσει μια επιλογή, τα δείγματα από το λογαριασμό σας σταματούν αμέσως. Παρ ‘όλα αυτά, διατηρείτε τα δικαιώματα του λογαριασμού σας τον τρέχοντα μήνα. Παράδειγμα: Εάν εγγραφείτε στην επιλογή OCS στις 9 Απριλίου και αποφασίσετε να την τερματίσετε στις 17 Ιουνίου, διατηρείτε τα δικαιώματα για τον μήνα που έχει ήδη καταβληθεί και επομένως μέχρι τις 09 Ιουλίου, κατά την επέτειο της συνδρομής σας.

  Σημαντική ακρίβεια: είναι επίσης δυνατόν Διαγράψτε τον λογαριασμό σας Molotov. Αυτή η διαδικασία είναι τελική. Φυσικά, δεν θα μπορείτε πλέον να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Molotov, καθώς και σε όλα τα αρχεία σας που θα διαγραφούν αυτόματα. Δεν είναι μόνο αυτό. Εάν αποφασίσετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Molotov, οι επιλογές που εγγράφονται από το Molotov θα τερματιστούν επίσης αυτόματα.

  Ο Molotov είναι ένας άλλος τρόπος για να παρακολουθήσετε τηλεόραση !