Mobile Orange: Παρουσίαση του ιστορικού χειριστή τηλεφωνίας, The Orange Operator

Ο πορτοκαλί χειριστής

Contents

Το πορτοκαλί είναι Αριθμός χειριστή κινητής τηλεφωνίας 1 Στη Γαλλία σύμφωνα με την επίσημη έκθεση ARCEP. Ο ιστορικός χειριστής, που ιδρύθηκε το 1988, αγοράστηκε το 2000 στο Vodafone. Προσφέρει προσφορές κινητής τηλεφωνίας και προσφορές πρόσβασης στο διαδίκτυο με το LiveBox. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η Orange προσφέρει επίσης άλλες συγκεκριμένες προσφορές μέσω του χειριστή SOSH με πακέτα μη δεσμεύσεων σε χαμηλές τιμές.

Mobile Orange: Ο ιστορικός χειριστής κινητής τηλεφωνίας

Το πορτοκαλί είναι Αριθμός χειριστή κινητής τηλεφωνίας 1 Στη Γαλλία σύμφωνα με την επίσημη έκθεση ARCEP. Ο ιστορικός χειριστής, που ιδρύθηκε το 1988, αγοράστηκε το 2000 στο Vodafone. Προσφέρει προσφορές κινητής τηλεφωνίας και προσφορές πρόσβασης στο διαδίκτυο με το LiveBox. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η Orange προσφέρει επίσης άλλες συγκεκριμένες προσφορές μέσω του χειριστή SOSH με πακέτα μη δεσμεύσεων σε χαμηλές τιμές.

Ο πρώην Télécom είναι ο παλαιότερος χειριστής στη Γαλλία, ο οποίος του επιτρέπει ιδιαίτερα:

 • Έχετε το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στη Γαλλία.
 • Να είναι ο πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου που αναπτύσσει το μεγαλύτερο δίκτυο ινών.
 • Ξεχωρίστε από τους ανταγωνιστές του χάρη σε μια ποιότητα υπηρεσίας που αναγνωρίζεται εδώ και πολλά χρόνια.

Οι πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για τον χειριστή πορτοκαλιού

Πορτοκαλί πακέτα κινητής τηλεφωνίας

Πορτοκαλί κινητό γνώμη

Πορτοκαλί κινητό γνώμη

Πορτοκαλί κωδικοί προώθησης

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας επαληθεύτηκε από έναν ειδικό συντακτικό κατά την ημερομηνία του 08/25/2023

Η μετάβαση της Γαλλίας Τηλεπικοινωνιών στο Orange, ο Γαλλικός Ιστορικός Διαχειριστής

Στη Γαλλία, οι επικοινωνίες ενσωματώθηκαν από θέσεις, τηλεγραφήματα και τηλέφωνα ή PTT, που δημιουργήθηκαν το 1879. Μόνο από την 1η Ιανουαρίου 1988 μιλάμε για τη Γαλλία Telecom. Πρόκειται για μια διοίκηση, γνωστή ως “Γενική Διεύθυνση Επικοινωνιών”, η οποία θα αποτελέσει δημόσιο δίκαιο την 1η Ιανουαρίου 1991, μετά τον νόμο της 2ης Ιουλίου 1990.

Ιστορία πορτοκαλί

Η Orange ήταν ο πρώτος χειριστής στη Γαλλία, πρώτα με το όνομα της France Telecom πριν αλλάξει το όνομά του το 2013.

Η δημόσια διοίκηση της Γαλλίας Τηλεπικοινωνιών γίνεται ιδιωτική εταιρεία

Τον Ιούλιο του 1996 ψηφίστηκε ένας νέος νόμος, μετατρέποντας έτσι τον δημόσιο φορέα σε δημόσια εταιρεία περιορισμένης εταιρείας του οποίου το γαλλικό κράτος είναι ο μόνος μέτοχος. Αυτός ο μετασχηματισμός προορίζεται στη συνέχεια Προετοιμαστείτε για το άνοιγμα του ανταγωνισμού Προγραμματίστηκε για την 1η Ιανουαρίου 1998. Τον Σεπτέμβριο του 2004, η Γαλλία Telecom έγινε ιδιωτική εταιρεία. Το γαλλικό κράτος δίνει στην πραγματικότητα τη θέση του σε μέρος των ενεργειών του για να περάσει κάτω από το 50%. Έδωσε ξανά το 5 % της συμμετοχής του τον Ιούνιο του 2007. Σήμερα, Το γαλλικό κράτος εξακολουθεί να είναι μέτοχος στη Γαλλία Telecom, η οποία έχει γίνει πορτοκαλί, έως και 23%.

Οι αρχές της Orange

Είναι απαραίτητο να τεθεί σε πίστωση de France Telecom την έναρξη του Itineris, την 1η Ιουλίου 1992. Είναι τότε ο πρώτος χειριστής κινητής τηλεφωνίας GSM. Ήταν τρία χρόνια αργότερα, το 1995 ότι η Γαλλία Telecom έγινε πάροχος πρόσβασης στο Διαδίκτυο, με Wanadoo. Σε αυτόν τον τομέα, η France Telecom είναι καθυστέρηση 2 ετών στους ανταγωνιστές της. Το έτος 1997 είναι τελικά η άφιξη του Ola, του κύριου κινητού τηλεφώνου.

Η συνολική εξαφάνιση της Γαλλίας Telecom το 2013

Το 2000, η ​​Γαλλία Télécom απέκτησε μεγάλο μέρος της εταιρείας Orange PLC, πριν αποκτήσει το σύνολο της το 2003. Αρχικά, η Orange ήταν τότε ένα διαμέρισμα της Βρετανικής Εταιρείας Τηλεπικοινωνιών στη Vodafone. Κατά την ίδια περίοδο, Η Γαλλία Telecom αποκτά αρκετές διεθνείς τηλεπικοινωνιακές εταιρείες, Κάνοντάς τον τον 4ο παγκόσμιο χειριστή κατά μέγεθος.

21 Ιουνίου 2001, Οι δραστηριότητες κινητής τηλεφωνίας της Γαλλίας Telecom αλλάζουν το όνομά τους για πορτοκαλί. Αυτή είναι η περίπτωση των εμπορικών σημάτων Ratua, Ola και Mobicarte. Η ίδια αλλαγή πραγματοποιείται την 1η Ιουνίου 2006 για δραστηριότητες που σχετίζονται με το σταθερό διαδίκτυο. Το Wanadoo και η τηλεοπτική μου γραμμή με τη σειρά μου γίνονται πορτοκαλί. Από τον Φεβρουάριο του 2012, οι υπηρεσίες Fixed Telephone Fixed Telecom της France Telecom διατίθενται επίσης στο εμπόριο με το όνομα Orange. Το 2013, η ονομασία της Γαλλίας Telecom εξαφανίστηκε εντελώς, προς όφελος μόνο του πορτοκαλί όνομα.

Η προέλευση και η ανάπτυξη του φορέα εκμετάλλευσης και των παρόχων διαδικτυακού διαδικτύου Internet Orange

Το 1990, μια βρετανική κοινοπραξία δημιούργησε το εμπορικό σήμα Microel στην αγορά τηλεπικοινωνιών. Η δημιουργία μικρύτες στοχεύει στη συνέχεια να ανταγωνιστεί τη Vodafone σε όλο το κανάλι. Το 1994, το Microel έγινε πορτοκαλί plc. Η ανάπτυξη της μάρκας στη Μεγάλη Βρετανία και στο εξωτερικό είναι πολύ γρήγορη.

Το 1999, η γερμανική ομάδα Mannesmann απέκτησε τότε την Orange PLC για 33 δισεκατομμύρια $. Ένα χρόνο αργότερα, έτσι είναι Η Γαλλία Telecom που αποκτά το Orange Plc για το ποσό των 39,7 δισ. Ευρώ. Σήμερα, το Orange είναι παρόν σε τρεις ξεχωριστές υπηρεσίες επικοινωνίας:

 • Κατοικητικός : Αυτό αφορά σταθερή τηλεφωνία, τηλεφωνία IP, βιντεοκονία, χαμηλή, υψηλή και πολύ υψηλή ταχύτητα Διαδικτύου, ψηφιακή τηλεόραση με περιεχόμενο πορτοκαλί τηλεόρασης και πολυμέσων, όπως βιντεοσκόπηση ή μπουκέτα OCS
 • Προσωπικός : Κινητή τηλεφωνία, με πακέτα συνδρομής ή προπληρωμένες κάρτες
 • Εταιρικός : Ειδικότερα μέσω της μάρκας Orange Business Services.

Το 2006, η Orange ανέπτυξε επίσης την υπηρεσία πληρωμών για κινητά, που ονομάζεται Orange Money. Το 2017, η Orange ξεκίνησε στον τραπεζικό τομέα με τη δημιουργία ηλεκτρονικών τραπεζών Πορτοκαλί τράπεζα. Η επίσημη εκτόξευση πραγματοποιείται στις 2 Νοεμβρίου 2017. Την ίδια χρονιά, η ομάδα εγκαινίασε τη θυγατρική της Orange CyberDefense.

2011: Διορισμός του Stéphane Richard

Ο Stéphane Richard διορίζεται Διευθύνων Σύμβουλος της Orange το 2011. Από εκείνη την ημέρα, είναι ακόμα επικεφαλής του Orange, μετά από δύο ανανεώσεις διαδοχικών εντολών, το 2014 και το 2018. Είναι λοιπόν υπό την προεδρία του Stéphane Richard ότι το όνομα France Telecom εξαφανίζεται υπέρ του Orange Its.

Βασικά στοιχεία που πρέπει να θυμούνται στις 31 Μαρτίου 2018

 • 41,1 δισεκατομμύρια Ευρώ σε κύκλο εργασιών για το οικονομικό έτος 2017
 • 150.000 εργαζόμενοι σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων 91.000 στη Γαλλία
 • 263 εκατομμύρια των πελατών που διανέμονται σε 28 χώρες.

Κινητή τηλεφωνία και πρόσβαση στη σταθερή πρόσβαση στο Διαδίκτυο του Orange Operator

Το πορτοκαλί είναι Ο πρώτος φορέας παροχής πρόσβασης στο Διαδίκτυο και στο Διαδίκτυο στη Γαλλία όσον αφορά τον αριθμό των συνδρομητών. Ο κατάλογος των κινητών σχεδίων και των συνδρομών στο Διαδίκτυο περιλαμβάνει αρκετές προσφορές για όλους τους προϋπολογισμούς και για όλες τις χρήσεις. Ο χειριστής διαθέτει επίσης αρκετές τηλεοπτικές υπηρεσίες και διάφορα τηλεφωνικά μοντέλα στον ιστότοπό του.

Η δημιουργία του χειριστή SOSH

Για να αντιμετωπίσει την επικείμενη άφιξη του ελεύθερου κινητού χειριστή του Xavier Niel, η Orange δημιουργεί το σήμα SOSH στις 6 Οκτωβρίου 2011. Μέσα από αυτό, ο χειριστής προσφέρει κινητά σχέδια και συνδρομές στο Διαδίκτυο χωρίς.

Προσφορές κινητής τηλεφωνίας του ιστορικού φορέα εκμετάλλευσης

Το Orange διαθέτει τρεις τύπους προσφορών κινητής τηλεφωνίας:

 • Προπληρωμένες προσφορές: Mobicarte από € 3,90, και Orange Holiday, για ταξίδια στο εξωτερικό ή για τουρίστες που επισκέπτονται τη Γαλλία, από € 39,99?
 • Πακέτα κινητής τηλεφωνίας: Επτά μηνιαίες συνδρομές με δυνατότητες όσον αφορά τις επικοινωνίες και τα κινητά δεδομένα για όλους τους προϋπολογισμούς
 • Ανοίξτε πακέτα κινητής τηλεφωνίας πελατών: Μια ειδική συνδρομή εκτός από τις έξι μηνιαίες συνδρομές που προσφέρονται με προτιμησιακές τιμές για τους πελάτες που έχουν ήδη εγγραφεί στο LiveBox Orange.
Πορτοκαλί πακέτα κινητής τηλεφωνίας
Κλήσεις 2 ώρες 2 ώρες απεριόριστος απεριόριστος απεριόριστος απεριόριστος απεριόριστος
Απεριόριστο SMS / MMS
Δεδομένα 100 MB 20 GB 10 GB 100 GB 5G 170 GB 5G 200 GB 5G 240 GB 5G
Στο εξωτερικο �� 2 ώρες

Φορέας εκμετάλλευσης πορτοκαλιού

Κινητή τηλεφωνία, ADSL, οπτικές ίνες. Το Orange είναι χειριστής αριθ. 1 στη Γαλλία τόσο για άτομα όσο και για επαγγελματίες. Με περισσότερους από 90.000 υπαλλήλους στη Γαλλία, η Orange είναι ευρωπαϊκή και παγκόσμια βαρέων βαρών τηλεπικοινωνιών με αρκετούς χιλιάδες ερευνητές και μηχανικούς που διανέμονται στα εργαστήρια της Orange. Η ανάπτυξη πορτοκαλιού μεταφέρεται επί του παρόντος από προσφορές οπτικών ινών LiveBox και από πακέτα 5G 5G.

Livebox

Συγκρίνετε τις τιμές, τις υπηρεσίες και τα ποσοστά ροής για το LiveBox και τις Open Internet προσφορές.

Κινητό πορτοκαλί

Ανακαλύψτε το εύρος των πακέτων πορτοκαλιού 4G/5G με ή χωρίς smartphone.

Πορτοκαλί κωδικός προώθησης

Πορτοκαλί κωδικός προώθησης

Καλές προσφορές, προωθήσεις και αποζημιώ

Τα τελευταία άρθρα και αρχεία στο Orange

Οι ίνες και το 5G στο Mini Price είναι η εκπληκτική προσφορά πορτοκαλιού

Τελευταίες ημέρες: Fiber και 5G για λιγότερο από € 35/μήνα, αυτή είναι η καλύτερη πώληση αυτού του χειριστή και θα κάνετε λάθος να μην το εκμεταλλευτείτε

Οικογένεια μπροστά σε 2 οθόνες χάρη στην δωρεάν πορτοκαλί τηλεόραση

Το Multi-TV είναι καλό, αλλά είναι ακόμα καλύτερο όταν προσφέρεται ! Αυτό συμβαίνει ακριβώς με τα πλαίσια του Διαδικτύου αυτού του χειριστή.

Το iPhone 11 είναι μόνο € 1

Είναι η κορυφή της κορυφής στην αγορά ανακατασκευασμένων smartphones και είναι μόνο € 1 και όχι μια ακόμη δεκάρα με αυτόν τον χειριστή

δισκίο με συνιστώμενο να τερματίσει και να πάει στο πορτοκαλί: Περπάτημα

Και αν αλλάξετε το ? Για να μεταναστεύσετε σε πορτοκαλί είναι αρκετά απλό, υπό την προϋπόθεση ότι κάνετε τα πράγματα με τη σειρά !

 1. Η ιστορία του πορτοκαλιού
 2. Πορτοκαλί σε φιγούρες
 3. Κουτιά Orange Internet
 4. Η οπτική ίνα
 5. Το κινητό τηλέφωνο
 6. Αγώνες κουτιού
 7. Πορτοκαλί τηλεόραση
 8. Πορτοκαλί εξοπλισμός
 9. Προσεγγίσεις

Η ιστορία του πορτοκαλιού

Πρώην Γαλλία Telecom, η Orange είναι ο ιστορικός χειριστής στη Γαλλία. Για να κατανοήσετε καλύτερα την ιστορία αυτού του γίγαντα των τηλεπικοινωνιών, πρέπει να επιστρέψετε στο έτος 1988 με τη γέννηση της Γαλλίας Τηλεπικοινωνιών κατά τη διάρκεια του διαχωρισμού της από το PTT (θέσεις, τηλεγραφήματα και τηλέφωνα). Η Γαλλία Telecom έγινε το 1990, ένας φορέας εκμετάλλευσης του δημόσιου δικαίου. Το έτος 1996 σηματοδοτεί τότε τη μετατροπή της Γαλλίας Telecom σε μια δημόσια εταιρεία περιορισμένης εταιρείας της οποίας το κράτος είναι ο μόνος μέτοχος.

Το 1997, το άνοιγμα του κεφαλαίου της εταιρείας επέτρεψε στη Γαλλία Telecom να αγοράσει τη βρετανική εταιρεία Orange το 2000. Τα εμπορικά σήματα de France Telecom Mobile, δηλαδή, και η Ola στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από το εμπορικό σήμα Orange το 2001. Το έτος 2004 είναι τότε συνώνυμο για αυτήν την εταιρεία ιδιωτικοποίησης, το γαλλικό κράτος δεν είναι πλέον μέτοχος πλειοψηφίας στη Γαλλία Telecom. Στη συνέχεια, θα είναι απαραίτητο να περιμένουμε μέχρι το 2012, έτσι ώστε όλες οι υπηρεσίες της Orange France να έχουν το ίδιο όνομα, οπότε η γραμμή τηλεπικοινωνιών της Γαλλίας γίνεται πορτοκαλί.

Τέλος, το 2013, η αλλαγή του νόμιμου ονόματος για τη Γαλλία Telecom εξαφανίστηκε για να δώσει τη θέση του στο Orange. Σήμερα, ο ιστορικός χειριστής είναι ένας από τους μεγαλύτερους φορείς εκμετάλλευσης στην Ευρώπη, αλλά και στην Αφρική ειδικότερα.

Πορτοκαλί σε φιγούρες

Αυτός είναι ο αριθμός των πελατών που έχουν εγγραφεί σε ένα πορτοκαλί κινητό σχέδιο στις 31 Δεκεμβρίου 2022.

Η Orange είναι ο Γάλλος ηγέτης με συνδρομητές Livebox πάνω από 12.425 εκατομμύρια το LiveBox.

Αυτός είναι ο αριθμός των νοικοκυριών που συνδέονται με πορτοκαλί ίνες.

Αυτός είναι ο αριθμός των χρόνων που έφτασε η πορτοκαλί 1η από την έρευνα ARCEP σχετικά με την ποιότητα των κινητών δικτύων.

συνδρομητές οπτικών ινών στο Orange. Ή το 58% του πάρκου του.

Κουτιά Orange Internet

 • Livebox
 • Το livebox max
 • Ανοιχτά πακέτα
 • Η προσφορά 4G Home

Η οπτική ίνα

 • Προσφορές πορτοκαλιού ινών
 • Όταν οι πορτοκαλί ίνες θα φτάσουν στο μέρος μου ?
 • Πώς είναι η πρόσληψη οπτικών ινών με πορτοκαλί ?
 • Πώς να πάτε από ADSL σε ίνες στο Orange ?
 • Τι ταχύτητα για πορτοκαλί ίνες ?

Το κινητό τηλέφωνο

 • Πορτοκαλί δίκτυο κινητής τηλεφωνίας
 • Πορτοκαλί 5g
 • Πορτοκαλί κινητό ασφάλιση
 • Ανάκτηση του smartphone από πορτοκαλί
 • Εφαρμογή πορτοκαλί τηλεόρασης

Αγώνες κουτιού

 • Είναι καλύτερο να επιλέξετε μια προσφορά πορτοκαλιού ή sosh ?
 • Κουτί ινών: πορτοκαλί ή SFR ?
 • Livebox up ή freebox pop ?
 • Livebox max ή bbox ultym ?
 • Wifi 6: livebox up ή power box ?

Πορτοκαλί τηλεόραση

 • Orange TV: αλυσίδες, ανθοδέσμες και υπηρεσίες
 • Πώς να έχετε Netflix στο livebox σας ?
 • Πώς να παρακολουθήσετε το Amazon Prime Video με το Orange ?
 • Πώς να έχετε το Salto με το livebox σας ?
 • Πώς να έχετε ένα άθλημα στο Orange ?
 • Πώς να έχετε Disney+ με πορτοκαλί ?
 • Πώς να έχετε το RMC Sport με πορτοκαλί ?
 • Πώς να έχετε πορτοκαλί πορτοκαλί ?
 • Canal+ με πορτοκαλί

Πορτοκαλί εξοπλισμός

 • Πορτοκαλί μόντεμ και αποκωδικοποιητές
 • Το μόντεμ 6 livebox 6
 • Livebox 5 μόντεμ 5
 • Orange UHD TV αποκωδικοποιητής
 • Κλειδί πορτοκαλί τηλεόρασης

Προσεγγίσεις

 • Πώς να φτάσετε στην πορτοκαλί εξυπηρέτηση πελατών ?
 • Πώς να τερματίσετε ένα πορτοκαλί κινητό σχέδιο ?
 • Πώς να τερματίσετε μια προσφορά Orange Internet ?
 • Πώς δεν μπορούμε πλέον να πληρώσουμε τη συνδρομή στη σταθερή πορτοκαλί γραμμή ?
 • Orange Move: Τα βήματα για να μεταφέρετε το livebox σας