Mobicarte Orange: Πώς λειτουργεί η πορτοκαλί προπληρωμένη κάρτα?, Η Orange προσφέρει περισσότερα δεδομένα στις επιλογές Διαδικτύου για πακέτο για κινητά

Η Orange προσφέρει περισσότερα δεδομένα στις επιλογές Διαδικτύου για πακέτο για κινητά

Αυτές οι επαναφορτίσεις Orange Holiday έχουν σχεδιαστεί ειδικά για αλλοδαπούς που επισκέπτονται την Ευρώπη και την Πορτοκαλί Προπληρωμένη κάρτα SIM προσφέρεται 39,99 €. Αυτές οι επαναφορτίσεις Orange Holiday περιλαμβάνουν το χρόνο κλήσης και το SMS σε ολόκληρο τον κόσμο καθώς και το κινητό Διαδίκτυο στην Ευρώπη. Οι προσφορές φόρτισης κυμαίνονται από 20 € έως 40 € παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα:

Mobicarte Orange: Πώς λειτουργεί η πορτοκαλί προπληρωμένη κάρτα ?

Το Mobicarte Orange είναι μια υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας που λειτουργεί με προπληρωμένες κάρτες SIM. Η Orange ήταν ένας από τους πρώτους φορείς της Γαλλίας για να προσφέρει το Mobicartes το 1997. Πού να αγοράσετε και πώς να ενεργοποιήσετε και να επαναφορτίσετε το Mobicarte Orange ? Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι προπληρωμένων καρτών και πάνω απ ‘όλα που επιλέγουν ? Βρείτε σε αυτόν τον οδηγό όλα τα Mobicarte Orange προσφέρουν για να δείτε πιο καθαρά.

Πορτοκαλί πακέτα κινητής τηλεφωνίας
Απεριόριστες κλήσεις
Απεριόριστο SMS
Internet 4G

Το Mobicarte Orange: Πώς λειτουργεί ?

Η προσφορά Mobicarte Orange είναι μια προσφορά χωρίς υποχρέωση ή τιμολόγιο που ταιριάζει σε περιστασιακούς χρήστες.Σε αντίθεση με ένα κλασικό πακέτο με σταθερή μηνιαία άμεση χρέωση, ο χρήστης ενός Πορτοκαλί προπληρωμένη κάρτα μπορεί να επαναφορτιστεί τη γραμμή του ποσού που θέλει και όταν επιθυμεί. Είναι επομένως δυνατό να επαναφορτίσετε καθώς πηγαίνετε ανάλογα με την κατανάλωση και τις ανάγκες σας.

Το Orange, μέσω της προσφοράς Mobicarte, προσφέρει επίσης πολλά διαφορετικά ξαναγεμίσματα για όλους τους τύπους καταναλωτών. Όλες οι πορτοκαλί προπληρωμένες κάρτες περιλαμβάνουν πρόσβαση στο δίκτυο Orange 4G, πρόσβαση σε πορτοκαλί WiFi στη Μητροπολιτική Γαλλία, προσφορά πορτοκαλιού Cinéday και κερδίζοντας επαναφόρτιση με 1 ευκαιρία σε 3 για να κερδίσει πολλά με κάθε επαναφόρτιση.

Πού να αγοράσετε το πορτοκαλί mobicarte ?

Πού να αγοράσετε προπληρωμένες κάρτες SIM Mobicartes SIM

Οι πορτοκαλί προπληρωμένες κάρτες είναι διαθέσιμες για αγορά σε καταστήματα πορτοκαλιού και άλλα 50.000 σημεία πώλησης (Γραφεία καπνού, σούπερ μάρκετ, περίπτερα. Ουσία. Η πορτοκαλί προπληρωμένη κάρτα SIM μπορεί επίσης να παραγγελθεί online από 2,99 € με την Mobicarte Mini.

Οι προσφορές συμπεριλαμβανομένης της αγοράς κινητών προπληρωμένων καρτών είναι επίσης διαθέσιμες στον ιστότοπο του χειριστή.

Πώς να επαναφορτίσετε το Mobicarte Orange σας ?

Για να επαναφορτίσετε ένα Πορτοκαλί προπληρωμένη κάρτα Υπάρχουν πολλές επιλογές.

Η πορτοκαλί προπληρωμένη κάρτα SIM μπορεί να επαναφορτιστεί στο διαδίκτυο απλά με τραπεζική κάρτα που υποδεικνύει τον αριθμό τηλεφώνου. Από ένα Πορτοκαλί φορητό, Είναι επίσης δυνατό καλώντας το 224 όπου το #123# και προσαρμογή με τραπεζική κάρτα. Από ξένος, Ο αριθμός # 123 # λειτουργεί επίσης από ένα κινητό.

Εισερεμάστε εισιτήρια Mobicarte Orange είναι διαθέσιμα στο 50.000 σημεία πώλησης Στη Γαλλία: καπνιστές, καταστήματα πορτοκαλιού, σούπερ μάρκετ … πρέπει στη συνέχεια να καλέσετε το δωρεάν #123# ή 224.

Το Mobicarte μπορεί επίσης να επαναφορτιστεί μέσω του Εξουσιοδοτημένοι διανομείς εισιτηρίων από ορισμένες τράπεζες (Banque Populaire, LCL, Caisse d’Epargne, Crédit Mutuel ή CIC). Σημειώστε ότι αυτή η υπηρεσία είναι στο Nochy Ανεξάρτητα από την τράπεζα που χρησιμοποιήθηκε.

Τέλος, είναι επίσης δυνατό να ζητήσετε μια αγαπημένη με την υπηρεσία “επαναφόρτιση για μένα” έτσι ώστε να επαναφορτίζει τη γραμμή σας Mobicarte Orange. Για να γίνει αυτό, απλά συνθέστε # 126* Ακολουθήστε τον αριθμό του φίλου και # (η υπηρεσία περιορίζεται σε 5 κλήσεις ανά μήνα και 90 € της πίστωσης ανά ημέρα).

Θέλετε να μάθετε τις καλύτερες προσφορές για κινητά με ή χωρίς δέσμευση ? Επικοινωνήστε με την Selectra, έτσι ώστε ένας σύμβουλος να σας κατευθύνει μεταξύ των πιο ανταγωνιστικών προσφορών συνεργατών, ανάλογα με την επιλεξιμότητά σας: 09 71 07 88 04 (Δευτέρα-Anddredi 8 π.μ. έως 9:30 μ.μ.

Πώς να ενεργοποιήσετε το πορτοκαλί mobicarte σας ?

Σε αντίθεση με τα πορτοκαλί πακέτα κινητής τηλεφωνίας, το Πορτοκαλί προπληρωμένες κάρτες SIM δεν απαιτούν ενεργοποίηση. Από την πρώτη κλήση ή το SMS έστειλε το τηλέφωνο σε υπηρεσία, σημειώστε ότι αυτό Η περίοδος εγκυρότητας της γραμμής είναι 6 μήνες (Ανάλογα με την επαναφόρτιση, η εγκυρότητα επεκτείνεται).

Για να μάθετε την υπόλοιπη εγκυρότητα στη γραμμή Mobicarte, απλώς συνθέστε Δωρεάν αριθμός 225 Από ένα κινητό για να λάβετε ένα SMS που υποδεικνύει τον αριθμό φορητού υπολογιστή καθώς και την ημερομηνία εγκυρότητας αυτής της γραμμής.

Οι διαφορετικές επαναφορές των προπληρωμένων καρτών SIM Orange

Θέλετε να πάρετε μια πορτοκαλί προσφορά κινητής τηλεφωνίας ?

Orange Mobicarte remoles

Οι κλασικές επαναφορτιζόμενες επαναφορτιές Mobicarte Orange είναι επαναφορτιζόμενες πιστώσεις Από € 5 έως 100 € που δίνουν το δικαίωμα σε πρόσθετες πιστώσεις σύμφωνα με το ποσό της επαναφόρτισης. Αυτές οι επαναφορτίσεις έχουν μια εγκυρότητα περιορισμένης πίστωσης εγκαίρως και επίσης να καταστεί δυνατή η επέκταση της γενικής εγκυρότητας της τηλεφωνικής γραμμής. Εδώ είναι η λεπτομέρεια των κλασικών επαναφορτίσεων στον παρακάτω πίνακα:

Κλασική Mobicarte Recharges έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2023

Όλα τα κλασικά Mobicarte Mobicarte Recharges δίνουν το δικαίωμα Απεριόριστες κλήσεις και SMS από τις 9 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα (Με την επιφύλαξη της πίστωσης μεγαλύτερη από 0 €). Οι επικοινωνίες αφαιρούνται από τη συνολική πίστωση: 0,40 € από την κλήση, 0,10 € με μήνυμα κειμένου, 0,24 € από MMS και 0,50 €/Mo για δεδομένα.

Orange Mobicarte Mobicarte Επανεγκαταστάσεις

Οι Max Recharges επιτρέπουν την πρόσβαση σε υπηρεσίες περισσότερο παρόμοιες με εκείνες που προσφέρονται από τα πακέτα. Η τιμή πώλησης ποικίλλει μεταξύ 5 € και 30 € και να δώσετε το δικαίωμα σε ένα μήνα απεριόριστων SMS και κλήσεων και σε διάφορα κινητά δεδομένα. Οι επαναφορτιές του Orange Max περιλαμβάνουν:

Σημειώστε ότι αυτά τα πορτοκαλί mobicarte max επαναφορτίζουν δεν πιστώνουν τον κύριο λογαριασμό.

Το Orange δημιουργεί τακτικά προσφορές για επαναφορτίσεις Mobicarte Max 20 € και 30 € με αντίστοιχα 20GB και 60GB Το κινητό Διαδίκτυο πιστώνεται αντί για 2GB και 10GB.

Orange Mobicarte Mobicarte Επανεγκαταστάσεις

Η Orange προσφέρει επαναφορτιζόμενες επαναφορτιές Mobicarte, οι οποίες καθιστούν δυνατή την πραγματοποίηση κλήσεων και SMS επωφελούμενοι από μειωμένες τιμές σε όλους τους προορισμούς. Οι τιμές ποικίλλουν από 5 € έως 20 € και να συμπεριλάβετε αρκετά λεπτά στον κόσμο. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες των Mobicarte Orange Mobicarte επαναφορτίζουν:

Το Orange Mobicarte Monde Recharges περιλαμβάνει κλήσεις προς τους περισσότερους προορισμούς σε προτιμησιακές τιμές όπως η Σενεγάλη για τη Σενεγάλη για 0,30 €/λεπτό, οι Μαλδίβες στις 0,80 €/λεπτά ή ακόμα και τα νησιά του Ειρηνικού όπως το Βανουάτου στο 1.55 €/λεπτό.

Τακτικά, ο χειριστής προσφέρει ένα προβολή Για οποιαδήποτε επαναφόρτιση Mobicarte Orange Monde έχω 20 € με 5GB Το κινητό Διαδίκτυο πιστώνεται αντί για 2GB.

Orange Internet Mobicarte Internet Mobicarte Recharges

Το Orange προσφέρει επίσης επαναφορτίσεις δεδομένων που ονομάζονται επαναφορτίσεις κινητής διαδικτύου. Η τιμή ποικίλλει από 5 € και 25 € και να δώσει το δικαίωμα σε μια ποσότητα δεδομένων στο Διαδίκτυο. Εδώ είναι η λεπτομέρεια αυτών των προσφορών παρακάτω:

Mobicarte Internet Mobile Recharges έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2023

Τιμή Περιεχόμενο Εγκυρότητα επαναφόρτισης Εγκυρότητα γραμμής
5 € 1GB 5 μέρες 1 μήνα
10 € 5GB 2 εβδομάδες 6 μήνες
25 € 15GB 1 μήνα
40 € 35GB

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις προσφορές κινητής τηλεφωνίας χωρίς υποχρέωση ? Επικοινωνήστε με την Selectra, έτσι ώστε ένας σύμβουλος να σας κατευθύνει μεταξύ των πιο ανταγωνιστικών προσφορών συνεργατών, ανάλογα με την επιλεξιμότητά σας: 09 71 07 88 04 (Δευτέρα-Anddredi 8 π.μ. έως 9:30 μ.μ.

Αυτές οι επαναφορτίσεις κινητής τηλεφωνίας Orange Internet σας επιτρέπουν να επωφεληθείτε από περισσότερα δεδομένα χωρίς να ξοδεύετε την πίστωση από την κύρια γραμμή.

Mobicarte Orange Holiday Recharges

Αυτές οι επαναφορτίσεις Orange Holiday έχουν σχεδιαστεί ειδικά για αλλοδαπούς που επισκέπτονται την Ευρώπη και την Πορτοκαλί Προπληρωμένη κάρτα SIM προσφέρεται 39,99 €. Αυτές οι επαναφορτίσεις Orange Holiday περιλαμβάνουν το χρόνο κλήσης και το SMS σε ολόκληρο τον κόσμο καθώς και το κινητό Διαδίκτυο στην Ευρώπη. Οι προσφορές φόρτισης κυμαίνονται από 20 € έως 40 € παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα:

Οι προσφορές Mobicarte Orange Holiday ενεργοποιούνται αυτόματα για να λειτουργούν σε όλη την Ευρώπη και η ισορροπία είναι διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή με τη σύνθεση #123 #.

Τα πλεονεκτήματα του πορτοκαλιού Mobicarte

Το κύριο πλεονέκτημα των πορτοκαλί προπληρωμένων καρτών SIM στα πακέτα συνδέεται με την ευελιξία των διαφορετικών τύπων Mobicarte Orange Recharge και τη συνδρομή τους χωρίς υποχρέωση. Εκτός από αυτό, η προσφορά Mobicarte προσφέρει έναν διαγωνισμό και επιτρέπει το ίδιο με τους κατόχους ενός πακέτου για να επωφεληθούν από την ποιότητα και τα πλεονεκτήματα της εξυπηρέτησης πελατών και του Orange Network.

Το Orange Mobicarte Game: 1 σε τρεις τύχης για να κερδίσετε

Για να συμμετάσχετε στο παιχνίδι Mobicarte, απλά επαναφορτίστε ένα Πορτοκαλί προπληρωμένη κάρτα Είτε τηλεφωνικά στο 224, 740 ή #123 # ή μέσω του ιστότοπου του χειριστή. Η συμμετοχή θα είναι αυτόματη μία φορά Mobicarte Orange Recharge πραγματοποιήθηκε υπό την προϋπόθεση ότι θα αποδεχθεί τη συμμετοχή.

Πολλά βραβεία πρέπει να κερδηθούν και να περιλαμβάνουν πρακτικά κλήσεων που κυμαίνονται από 10 έως 25mn και δεδομένα που κυμαίνονται από 100MB στα 1GB (Όλες αυτές οι παρτίδες “τηλεπικοινωνιών” έχουν ένα όριο εγκυρότητας μία εβδομάδα).

Τα οφέλη του δικτύου πορτοκαλιού

Πορτοκαλί, νούμερο 1 κινητό δίκτυο στη Γαλλία

Το πορτοκαλί παραμένει για 8η συνεχή φορά Το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας αριθμού 1 Σε ένα σύνολο κριτηρίων που αξιολογούνται από το ARCEP (ρυθμιστική αρχή για ηλεκτρονικές επικοινωνίες και δημοσιεύσεις.Ουσία.

Σε ένα δελτίο τύπου που χρονολογείται από τις 10/17/2018, η πορτοκαλί μεταδίδει τα αποτελέσματα που το τοποθετούν νούμερο 1 Ειδικά σχετικά με τη ροή βίντεο, η αύξηση και ο απόγονος ρέει καθώς και η ποιότητα των κλήσεων φωνής και SMS (σε κατοικημένες περιοχές και σε μεταφορές).

Επιπλέον, η Orange ανακοινώνει 99% του γαλλικού πληθυσμού σε 3 και 4g.

Ο χειριστής προσφέρει επίσης όλους τους χρήστες της Mobicarte δωρεάν πρόσβαση στο δίκτυο WiFi με περισσότερα από 6 εκατομμύρια hotspots στη Γαλλία και στα γαλλικά υπερπόντια τμήματα. Η σύνδεση είναι δωρεάν και ίσως χρησιμοποιείται από ένα tablet, έναν υπολογιστή ή ένα τηλέφωνο.

Στο κινητό, η εφαρμογή “Το δίκτυό μου” εντοπίζει τον χρήστη και σας επιτρέπει να συνδεθείτε με ένα κλικ στο πλησιέστερο πορτοκαλί δίκτυο WiFi.

Εξυπηρέτηση πελατών πορτοκαλιού

Κάτοχοι α Πορτοκαλί προπληρωμένη κάρτα SIM επωφεληθείτε από την ίδια πρόσβαση στην Εξυπηρέτηση Πελατών Πορτοκαλί ως πελάτες με ένα πακέτο.

Υπάρχουν αρκετοί αριθμοί τηλεφώνου πορτοκαλιού για να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών. Από ένα κινητό, το 3900 Σας επιτρέπει να συμμετάσχετε στο Mobicarte από το Orange από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ. Η εξυπηρέτηση πελατών Mobicarte Orange είναι δωρεάν, αλλά η κλήση χρεώνεται με το κόστος της κανονικής επικοινωνίας. Από το εξωτερικό, ο αριθμός που θα συνθέσει είναι ο +33 969 39 39 00 Και η τιμή ποικίλλει ανάλογα με τους φορείς εκμετάλλευσης.

Ο λογαριασμός Mobicarte μπορεί επίσης να διαχειρίζεται με τη λήψη της εφαρμογής “Πορτοκαλί και εγώ “ ή με πρόσβαση στον πελάτη πελατών της Mobicarte Orange στον ιστότοπο του χειριστή.

Δεν είστε ικανοποιημένοι με την προσφορά σας για κινητά ? Επικοινωνήστε με την Selectra, έτσι ώστε ένας σύμβουλος να σας κατευθύνει μεταξύ των πιο ανταγωνιστικών προσφορών συνεργατών, ανάλογα με την επιλεξιμότητά σας: 09 71 07 88 04 (Δευτέρα-Anddredi 8 π.μ. έως 9:30 μ.μ.

Ενημερώθηκε στις 06/09/2023

Ο Julien εντάχθηκε στο Selectra τον Μάιο του 2019, αφού κέρδισε το μεταπτυχιακό του στη δημοσιογραφία. Φροντίζει τα νέα του Telecom και το συντακτικό προσωπικό των οδηγών Bouygues και SFR.

Η Orange προσφέρει περισσότερα δεδομένα στις επιλογές Διαδικτύου για πακέτο για κινητά

Από το συντακτικό προσωπικό Lesmobiles – 09 Απριλίου 2018 στις 9:30 π.μ. Orange αποφάσισε να ανανεώσει το φάσμα των επιλογών Pass και Internet για πακέτο κινητής τηλεφωνίας καθώς και Max για Mobicarte Recharges. Ο χειριστής αυξάνει τους φακέλους δεδομένων των επιλογών του Διαδικτύου και του μέγιστου επαναφορτιζόμενου και μειώνει την τιμή του Διαδικτύου για τα πακέτα του.

Η Orange προσφέρει περισσότερα δεδομένα στις επιλογές Διαδικτύου για πακέτο για κινητά

Τα πακέτα πορτοκαλιού και SOSH περιλαμβάνουν ένα φάκελο δεδομένων που θα χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια κάθε μηνιαίας πληρωμής. Αυτό μπορεί να είναι περιορισμένο, όπως τα 50 MB των πακέτων Orange Mini και 2H καθώς και των πακέτων SOSH στα 4,99 και 9,99 ευρώ ή να είναι πολύ σημαντικά όπως τα 50 GB του πακέτου SOSH στα 24,99 € και μέχρι τα 100 GB για πακέτα πορτοκαλιού. Τέλος, αυτός ο φάκελος του Διαδικτύου μπορεί επίσης να απουσιάζει από ορισμένα βασικά πακέτα όπως το αρχικό ή μίνι πακέτο για ανοιχτό.

Όταν ο χρήστης υπερβαίνει τον φάκελο δεδομένων του, δηλαδή όταν έχει εξαντλήσει την ποσόστωση του Διαδικτύου, η Orange μπορεί να χρειαστεί να μειώσει την ταχύτητα της ροής του Διαδικτύου που στη συνέχεια αυξάνεται σε 64 ή 128 kbps. Μια ταχύτητα που μπορεί γρήγορα να γίνει ένα φρένο για να δώσει βίντεο ή να συμβουλευτεί ορισμένους ιστότοπους.

Μερικοί μήνες, οι χρήστες που πρόκειται να καταναλώσουν όλο το φάκελο δεδομένων τους ή που το υπερβαίνουν, μπορεί στη συνέχεια να χρειαστούν λίγο περισσότερο στο Διαδίκτυο για να ολοκληρώσουν τον μήνα ή για πιο τακτική χρήση, χωρίς να χρειάζεται να μεταναστεύσουν στο ανώτερο πακέτο ή σε ένα πακέτο με δέσμευση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Orange Markets Internet Pass και οι επιλογές, οι οποίες σας επιτρέπουν να αυξήσετε τον όγκο του κινητού Διαδικτύου από +200 MB έως +50 GB, για μία φορά ή κάθε μήνα. Αυτά τα διαδίκτυο και οι επιλογές είναι χωρίς υποχρέωση.

Περάστε για να αυξήσετε τον όγκο του κινητού διαδικτύου από +200 MB σε +20 GB

Αυτά τα περάσματα χρησιμοποιούνται με ένα πάτημα. Θα είναι χρήσιμα για να ολοκληρώσουν ένα μήνα κατά τη διάρκεια του οποίου η κατανάλωση στο διαδίκτυο ήταν πιο σημαντική από το συνηθισμένο. Η Orange μόλις έκανε μείωση των τιμών σε 1 GB και 20 GB Pass:

 • Το Internet Pass 200 MB παραμένει σε τιμή 2 €
 • Το Internet Pass 1 GB πηγαίνει από € 6 σε 5 €
 • Το Internet Pass 20 GB πηγαίνει από € 30 σε 25 €

Ο πρόσθετος όγκος Διαδικτύου του PASS ισχύει μέχρι την ανανέωση του πακέτου σας.

Επιλογές Διαδικτύου με αυτόματη ανανέωση +2GB έως +50GB

Ενώ το PASS σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από έναν πρόσθετο όγκο στο Διαδίκτυο, με ένα GO, μέχρι την ανανέωση του πακέτου σας, οι επιλογές Διαδικτύου τους επιτρέπουν να επωφεληθούν από αυτό το συμπλήρωμα φακέλου δεδομένων κάθε μήνα και αυτόματα. Η Orange έχει μόλις διπλασιάσει τον πρόσθετο όγκο του Διαδικτύου στις επιλογές Διαδικτύου σε € 5 και € 25:

 • Η επιλογή Internet 50 MB στο 1 € /μήνα διαγράφεται
 • Η επιλογή Διαδικτύου σε 5 € /μήνα αυξάνεται κατά ένα επιπλέον 1 έως 2 GB
 • Η επιλογή Internet 5 GB παραμένει τιμολόγηση σε 10 € /μήνα
 • Η επιλογή Διαδικτύου σε 25 € /μήνα αυξάνεται κατά 20 έως 50 GB

Οι συνδρομητές πακέτων SOSH στα € 4,99 και € 9,99, συμπεριλαμβανομένων 50 MB του Διαδικτύου, καθώς και Orange Mini και οι αρχικοί πελάτες μπορούν να εγγραφούν μόνο στο Internet Pass 200 MB και 1GB και Option 2 GB. Οι συνδρομητές Zen, Play και Sosh 20 GB (€ 19.99) και 50 GB (€ 24.99) μπορούν να εγγραφούν σε όλα τα περάσματα και τις επιλογές.

Μέγιστη επαναφόρτιση για το Mobicarte

Η Orange εκμεταλλεύεται επίσης την ευκαιρία για να διπλασιάσει τους φακέλους δεδομένων ορισμένων μέγιστων επαναφορτισμών για το Mobicarte. Οι μέγιστες επαναφορτίσεις σας επιτρέπουν να επωφεληθείτε από απεριόριστες κλήσεις και SMS/MMS για 1 εβδομάδα ή 1 μήνα. Δεν υπολογίζονται στην κύρια πίστωση του Mobicarte.

Το Max για το Mobicarte επαναφορτίζεται

 • Max € 5 Recharge: 1 ώρα, απεριόριστο SMS + 20 MB του Διαδικτύου Ισχύει 1 εβδομάδα
 • Μέγιστη επαναφόρτιση € 10: κλήσεις, απεριόριστα SMS/MMS + 500 MB του Διαδικτύου (αντί 200 MB) Ισχύει 10 ημέρες
 • Max Recharge 20 €: κλήσεις, SMS/MMS Unlimited + 2 GB του Διαδικτύου (αντί για 1 GB) έγκυρη 1 εβδομάδα
 • Max Recharge € 30: Κλήσεις, SMS/MMS Unlimited + 15 GB Διαδικτύου Ισχύει 1 εβδομάδα

Οι κλήσεις, τα SMS/MMS και το Διαδίκτυο μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην ηπειρωτική Γαλλία και από την Ευρώπη, την Εύξη και την Ελβετία/Ανδόρα σε αυτές τις ίδιες περιοχές και τη μητροπολιτική Γαλλία.