Κατεβάστε το Microsoft Word (δωρεάν) – Clubic, Download Word – Office – Numériques

WPRD

Contents

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της λέξης είναι η ικανότητά του να ενσωματώνεται αβίαστα με άλλες εφαρμογές της Microsoft. Πρέπει να εισαγάγετε έναν πίνακα Excel ή μια διαφάνεια PowerPoint ? Κανένα πρόβλημα. Αυτή η ενσωμάτωση καθιστά τη δημιουργία πολυδιάστατων εγγράφων που είναι τόσο απλά και αποτελεσματικά.

Microsoft Word

Η Microsoft Word είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας κειμένου που αποτελεί μέρος της σουίτας του Microsoft Office. Επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν, να επεξεργάζονται και να διαμορφώνουν έγγραφα κειμένου διαισθητικά. Είτε να γράψετε μια επιστολή, μια αναφορά ή μια διατριβή, η λέξη είναι το εργαλείο επιλογής για πολλούς επαγγελματίες και άτομα.

  • Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Word στα Windows ?
  • Πώς να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Word ?
  • Ποιες είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για τη Microsoft Word ?

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Word στα Windows ?

Για περισσότερα από 20 χρόνια, η Microsoft Word έχει καθιερωθεί ως η βασική αναφορά για την ηλεκτρονική επεξεργασία κειμένου, διευκολύνοντας τη γραφή, την ανάγνωση και την κοινή χρήση εγγράφων κειμένου. Ένα πραγματικό εργαλείο πολλαπλών μορφών, αυτό το λογισμικό είναι προσβάσιμο σε Mac, iOS και Android, προσφέροντας μια βελτιστοποιημένη εμπειρία για την επεξεργασία επιστολών, βιογραφικού, τιμολόγια, είτε σε υπολογιστή, tablet ή κινητό.

Βασικό στον επαγγελματικό κόσμο, η Microsoft Word ανταποκρίνεται στις ανάγκες σχεδόν όλων των συναλλαγών. Από νεαρή ηλικία, υιοθετήθηκε στο σχολείο για να γράψει την εργασία ή τη δημιουργία παρουσίασης. Με τα εργαλεία και τις επιλογές της, η Microsoft Word διακρίνεται ως ένα από τα πιο ευπροσάρμοστα λογισμικά στην αγορά.

Προχωρημένη διάταξη

Το Word προσφέρει μια εντυπωσιακή σειρά εργαλείων διάταξης. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε ένα απλό έγγραφο ή μια πολύπλοκη σχέση με πίνακες υλικών, ευρετηρίων και παραρτήσεων, σας καλύπτει το Word. Οι επιλογές για κεφαλίδες και πόδια, στήλες, τμήματα και περιθώρια επιτρέπουν εκτεταμένη προσαρμογή κάθε σελίδας.

Αναθεώρηση και σχόλια

Οι μακροεντολές είναι σενάρια που αυτοματοποιούν επαναλαμβανόμενες εργασίες στη Microsoft Word. Για παράδειγμα, εάν πρέπει συχνά να εφαρμόζετε την ίδια μορφοποίηση σε μια ομάδα παραγράφων ή να τροποποιήσετε την κεφαλαιοποίηση ορισμένων λέξεων, μπορείτε να δημιουργήσετε μια μακροεντολή για να αυτοματοποιήσετε αυτή τη διαδικασία.

Ενσωμάτωση με άλλες εφαρμογές

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της λέξης είναι η ικανότητά του να ενσωματώνεται αβίαστα με άλλες εφαρμογές της Microsoft. Πρέπει να εισαγάγετε έναν πίνακα Excel ή μια διαφάνεια PowerPoint ? Κανένα πρόβλημα. Αυτή η ενσωμάτωση καθιστά τη δημιουργία πολυδιάστατων εγγράφων που είναι τόσο απλά και αποτελεσματικά.

Προκαθορισμένα μοντέλα

Για όσους δεν θέλουν να ξεκινήσουν από το μηδέν, το Word προσφέρει μια μεγάλη βιβλιοθήκη προκαθορισμένων μοντέλων. Είτε πρόκειται για επαγγελματικές αναφορές, επιστολές, βιογραφικά σημείωμα ή φυλλάδια, υπάρχει ένα μοντέλο για σχεδόν όλες τις περιπτώσεις, επιτρέποντας στους χρήστες να εξοικονομούν χρόνο και να εξασφαλίζουν τη συνέπεια των εγγράφων τους.

Εργαλεία έρευνας και αναφοράς

Το Word είναι εξοπλισμένο με ολοκληρωμένα εργαλεία για έρευνα, γραμματική και ορθογραφική επαλήθευση, ακόμα και προσφορά. Αυτά τα εργαλεία είναι απαραίτητα για τους συντάκτες, τους ερευνητές και τους φοιτητές που επιθυμούν να παράγουν συγκεκριμένα και καλά αναφερόμενα έγγραφα.

Online backup και κοινή χρήση

Με την εποχή του σύννεφου, η δυνατότητα αποθήκευσης και μοιράζοντας τα ηλεκτρονικά έγγραφα έχει γίνει κρίσιμη. Χάρη στην ενσωμάτωση με το OneDrive, το SharePoint και τις ομάδες, οι χρήστες μπορούν όχι μόνο να αποθηκεύσουν τα έγγραφά τους με ασφάλεια στο σύννεφο, αλλά και να τα μοιραστούν και να συνεργαστούν με άλλους, όπου κι αν βρίσκονται.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Word ?

Η Microsoft Word είναι γενικά διαθέσιμη μέσω συνδρομής στο Microsoft 365, η οποία προσφέρει όχι μόνο τη λέξη, αλλά και άλλες εφαρμογές γραφείου και υπηρεσίες cloud. Ωστόσο, για όσους δεν επιθυμούν να εγγραφούν, υπάρχουν αυτόνομες εκδόσεις λέξεων διαθέσιμες για αγορά (LTSC). Αυτές οι εκδόσεις ενδέχεται να έχουν υψηλότερο αρχικό κόστος, αλλά δεν απαιτούν επαναλαμβανόμενες αμοιβές συνδρομής.

Για να επωφεληθείτε πλήρως από όλα τα χαρακτηριστικά Word, συνιστάται να έχετε λογαριασμό Microsoft. Αυτός ο λογαριασμός όχι μόνο διευκολύνει την αποθήκευση των εγγράφων σας στο σύννεφο μέσω του OneDrive, αλλά προσφέρει επίσης διαφανή ενσωμάτωση με άλλες υπηρεσίες της Microsoft. Εάν επιλέξετε να μην χρησιμοποιήσετε έναν λογαριασμό, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε το Word, αλλά ορισμένες λειτουργίες που σχετίζονται με το σύννεφο και τη συνεργασία σε πραγματικό χρόνο μπορεί να είναι περιορισμένες.

Η Microsoft Word είναι διαθέσιμη σε διάφορες πλατφόρμες. Φυσικά, συνδέεται συχνότερα με τα Windows, αλλά υπάρχουν επίσης ισχυρές εκδόσεις για το Mac και το Web. Επιπλέον, για όσους βρίσκονται σε κίνηση, οι εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας Word είναι διαθέσιμες για το Android και το iOS, επιτρέποντας μια έκδοση και συνεργασία εν κινήσει.

Ποιες είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για τη Microsoft Word ?

Παρόλο που η Microsoft Word είναι ένας γίγαντας στον τομέα της επεξεργασίας κειμένου, υπάρχουν και άλλες επιλογές που μπορεί να ταιριάζουν καλύτερα σε ορισμένους χρήστες:

Γραφείο WPS

Το WPS Office είναι μια πλήρης σουίτα γραφείου που διακρίνεται από τη συμβατότητα και την ελαφρότητα του. Ο επεξεργαστής κειμένου του έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει με λέξη, η οποία διευκολύνει τη μετάβαση για νέους χρήστες. Εκτός από τα εργαλεία επεξεργασίας κειμένου, το WPS Office προσφέρει ένα πλήθος μοντέλων και εργαλείων μορφοποίησης, καθώς και ενσωμάτωση σύννεφων για αποθήκευση και κοινή χρήση εγγράφων. Η δωρεάν έκδοση είναι ήδη πλούσια σε λειτουργικότητα, αλλά οι επιλογές premium είναι διαθέσιμες για όσους αναζητούν προηγμένες λειτουργίες.

Έγγραφα Google

Το Google Docs είναι μια ανωτέρη δύναμη στον κόσμο των εκδοτών κειμένου με βάση το σύννεφο. Η μεγαλύτερη δύναμή του έγκειται στην πραγματική συνεργασία, επιτρέποντας σε πολλούς χρήστες να εργάζονται ταυτόχρονα σε ένα έγγραφο. Με μια διαισθητική διεπαφή και μια διαφανή ενσωμάτωση με άλλες υπηρεσίες Google, τα έγγραφα Google είναι ιδανικές για όσους είναι βαθιά αγκυροβολημένοι στο Google Ecosystem. Επιπλέον, βασίζεται στο σύννεφο, προσφέρει καθολική προσβασιμότητα, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στα έγγραφά τους από οπουδήποτε, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν σύνδεση στο Διαδίκτυο.

OpenOffice συγγραφέας

Ο συγγραφέας OpenOffice, όπως και ο LibreOffice, είναι μια λύση ανοιχτού κώδικα που έχει αναπτυχθεί ως εναλλακτική λύση στη Microsoft Word. Ο συγγραφέας OpenOffice αναγνωρίζεται για τη σταθερότητά του και την ικανότητά του να διαχειρίζεται μια ποικιλία εγγράφων εγγράφων. Προσφέρει ένα πλήρες φάσμα εργαλείων επεξεργασίας κειμένου, μορφοποίησης και διάταξης, όλα σε μια διεπαφή που θυμάται τις προηγούμενες εκδόσεις του Word. Για όσους αναζητούν μια εμπειρία επεξεργασίας κειμένου χωρίς διακοσμητικά, αλλά ισχυρή, ο συγγραφέας του Apache OpenOffice είναι μια επιλογή που πρέπει να εξετάσετε.

Εννοια

Η ιδέα διακρίνεται με το να είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό επεξεργαστή κειμένου. Συνδυάζει τη γραφή, τη διαχείριση εργασιών, τη δημιουργία βάσεων δεδομένων και πολλά άλλα, όλα σε μια εκλεπτυσμένη και σύγχρονη διεπαφή. Αν και η καμπύλη μάθησης μπορεί να είναι λίγο πιο απότομη από αυτή της λέξης, η ευελιξία της το καθιστά ένα ισχυρό εργαλείο για όσους επιδιώκουν να συγκεντρώσουν τις ροές εργασίας τους. Επιπλέον, η ικανότητά του να ενσωματώνει περιεχόμενο πολυμέσων, συνδέσμους ιστού και widgets το καθιστά ιδιαίτερα κατάλληλο για χρήστες που επιδιώκουν να δημιουργήσουν διαδραστικά και δυναμικά έγγραφα.

Λέξη

Το Microsoft Word είναι λογισμικό επεξεργασίας κειμένου από τη σουίτα Microsoft Office. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε γρήγορα και απλά να δημιουργήσετε επαγγελματικά έγγραφα.

Ειδική προσφορά :49,99 € Αντί για € 189,99 (- 74 %)

  • Windows 10/11
  • Android
  • iOS iPhone / iPad
  • Ηλεκτρονική υπηρεσία
  • MacOS (MAC App Store)

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Word ?

Ποιες είναι οι ειδήσεις της τελευταίας έκδοσης της Microsoft Word ?

Με το οποίο τα οστά του Microsoft Word είναι συμβατά ?

Ποιες είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για τη Microsoft Word ?

Περιγραφή

Microsoft Word είναι το λογισμικό θεραπείας γραφείου του γραφείου της Microsoft Bureau, μετονομάστηκε πρόσφατα Microsoft 365 Για την προσφορά συνδρομής. Κάθε νέα έκδοση περιέχει νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις που σας επιτρέπουν να βελτιώσετε τα έγγραφά σας.

Microsoft Word είναι επίσης συμβατό με το σύστημα σύννεφων Microsoft OneDrive (Ελεύθερος) Microsoft Αυτό σας επιτρέπει να εργάζεστε τα ίδια έγγραφα με άλλους χρήστες ταυτόχρονα και να αποθηκεύσετε τα δεδομένα σας στο σύννεφο. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα εξαγωγής των αρχείων σας σε μορφή PDF, αυτή η πρακτική μορφή που διατηρεί πλήρως τη διάταξή σας και σας επιτρέπει να στείλετε έγγραφα στις επαφές σας, ακόμη και αν δεν έχουν την ίδια έκδοση του Word όπως εσείς.

Microsoft Word Δεν μπορεί πλέον να αγοραστεί μόνη της, είναι μέρος της σουίτας Microsoft 365 Ή το γραφείο της Microsoft. Αυτή η σουίτα σάς επιτρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε όλο το λογισμικό της Microsoft (ανάλογα με την επιλεγμένη άδεια), οπότε θα το βρείτε Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Microsoft Outlook, και τα λοιπά. Εάν δεν θέλετε να εγκαταστήσετε λογισμικό στον υπολογιστή σας ή απλά θέλετε να δοκιμάσετε τη λειτουργικότητα της σουίτας γραφείου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δωρεάν εκδόσεις (οι οποίες προσφέρουν σχεδόν όλες τις λειτουργίες της αμοιβής) ή με τη μορφή εφαρμογής smartphone και Tablet (Android, iPhone, iPad), είτε με ηλεκτρονική υπηρεσία (για να ανοίξετε με το πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας). Σε κάθε περίπτωση, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό της Microsoft (αν δεν έχετε ήδη ένα).

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Word ?

Το Microsoft Word είναι το λογισμικό επεξεργασίας κειμένου αναφοράς στη σουίτα Microsoft Office. Είναι το πιο γνωστό, αλλά και το πιο πλήρες από αυτό το λογισμικό τύπου. Όλες οι λειτουργίες του είναι εύκολα προσβάσιμες μέσω του πολύ διάσημου μενού κορδέλας που βρίσκεται στην κορυφή του παραθύρου εργασίας. Αυτό έχει επίσης ληφθεί στην ηλεκτρονική έκδοση (για να την εμφανίσετε όπως στο λογισμικό, κάντε κλικ στο μικρό βέλος που είναι ακριβώς στα δεξιά της κορδέλας).

Μενού Microsoft Word Ribbon

Επομένως, η διασύνδεσή του είναι εύκολη στην πρόσβαση και καθαρή για όλους τους χρήστες, ανεξάρτητα από το επίπεδο τους στην επιστήμη των υπολογιστών. Τα διάφορα μενού εμφανίζονται στο διαδίκτυο και όταν κάνετε κλικ σε ένα από αυτά το περιεχόμενό του εμφανίζεται στην κορδέλα παρακάτω. Η κορδέλα είναι πλήρως προσαρμόσιμη, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε τη σειρά των λειτουργιών, να προσθέσετε απουσιάζει λειτουργίες ή να τις διαγράψετε, οι οποίες Σας επιτρέπει να έχετε πάντα τα εργαλεία που χρειάζεστε.

Επομένως, η λέξη είναι μια εφαρμογή γραφής, με απλούστερες λέξεις που σημαίνει ότι μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να πληκτρολογήσετε κείμενο: ένα γράμμα, ένα μάθημα, ένα καθήκον, ένα αρχείο πελάτη κ.λπ. Αυτή είναι η πρώτη χρήση της εφαρμογής. Αλλά, φυσικά, δεν σταματά εκεί. Μπορείτε πράγματι να υποβάλετε την παρουσίασή σας μια ολόκληρη δέσμη μεταλλάξεων για να το μετατρέψετε σε επαγγελματικό έργο ποιότητας.

Υπάρχουν πρώτα απ ‘όλα εργαλεία μορφοποίησης. Αυτά τα εργαλεία είναι προσβάσιμα μέσω του Μενού στο σπίτι, Ποιο είναι το κύριο μενού. Δεδομένου ότι αυτή η τοποθεσία είναι δυνατόν να αλλάξετε τη γραμματοσειρά, το μέγεθος, να τοποθετήσετε με έντονους χαρακτήρες, με πλάγια γράμματα, επισημάνετε, επισημαίνετε, μπαρ, τοποθετώντας ή ευρετήριο τις λέξεις που έχετε χτυπήσει. Μπορείτε επίσης να ορίσετε την ευθυγράμμιση των παραγράφων σας: επικεντρωμένη, ευθυγραμμισμένη στα αριστερά, δεξιά, πίσω, επιλέξτε το σημείο του τόπου, τις αποστάσεις των παραγράφων κ.λπ. Το Word επιτρέπει επίσης Υπαγορεύστε μέσω του μικροφώνου σας (δωρεάν), αντιγραφή, ραβδί κ.λπ.

Θα έχετε επίσης πρόσβαση στο ολοκαίνουργιο έξυπνος συντάκτης Ρύθμιση από τη Microsoft. Αυτός ο εκδότης επιτρέπει το Διόρθωση ορθογραφίας και γραμματικής (δωρεάν), αλλά προχωρά πολύ περισσότερο (Premium μόνο). Πράγματι, είναι ικανόςΑναλύστε το κείμενο που έχετε πληκτρολογήσει για να σας κάνει προτάσεις για φράσεις στρέφονται. Θα είναι επίσης σε θέση να σας προειδοποιήσει εάν έχετε χρησιμοποιήσει ακατανόητες εκφράσεις. Αλλά αυτό δεν είναι όλο ! Πράγματι, ο εκδότης είναι σε θέση να σας πει τον απαραίτητο χρόνο για την ανάγνωση και για την παρουσίασή του (ανάγνωση δυνατά). Είναι ένα εξαιρετικά έξυπνο εργαλείο, χρήστες με άδεια χρήσης Microsoft 365 θα είναι σε θέση να το χρησιμοποιήσει στο σύνολό του.

Για να τερματίσετε αυτό το πρώτο μενού, είναι επίσης από εκεί ότι το διάπλαση. Μπορείς Δημιουργήστε τίτλους με διάφορα επίπεδα. Χρησιμοποιώντας στυλ για να δημιουργήσετε τους τίτλους σας είναι τότε δυνατό δημιουργήστε αυτόματα έναν πίνακα περιεχομένων (Η λέξη αυτοκινήτου θα αναγνωρίσει όλα τα επίπεδα τίτλων, μόνο στην έκδοση γραφείου με συνδρομή πληρωμένης, δηλαδή εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας).

Η δημιουργία ενός όμορφου έργου που παρουσιάζεται καλά είναι πολύ απλή. Αλλά η γραφή δεν είναι η μόνη ενδιαφέρουσα λειτουργία του Microsoft Word. Η εφαρμογή θα σας επιτρέψει επίσης, μέσω του Μενού εισαγωγής, Εισαγάγετε μια ολόκληρη δέσμη αντικειμένων, τα οποία πρέπει να απεικονίσετε το αρχείο σας. Είναι επομένως δυνατή η εισαγωγή πινάκων (με την επιλογή του αριθμού των στηλών και των γραμμών), εικόνες (συμπεριλαμβανομένων των online εικόνων από το σύννεφο σας Microsoft OneDrive ή από το Διαδίκτυο μέσω έρευνας με Πινγκόν), συνδέσεις, σχόλια, σύμβολα και emojis (ή emoticons). Είναι επίσης από αυτή τη θέση ότι είναι δυνατόν να εισαγάγετε τους αριθμούς σελίδων και να δημιουργήσετε τις κεφαλίδες και τα πόδια της σελίδας με όλες τις ιδιαιτερότητές τους: πρώτα διαφορετικά, ζευγάρια και περίεργα κ.λπ.

Για να τερματίσετε τις εισαγωγές, Λέξη Προτείνει την εισαγωγή περιεχομένου προσθέτοντας συγκεκριμένες εφαρμογές μέσω του γραφείου του καταστήματος. Επομένως, είναι δυνατό να εισάγετε απευθείας αποσπάσματα από τη Wikipedia, τα emoticons, τις ψηφιακές υπογραφές, τους barcodes, τις γεωγραφικές κάρτες, τις φωτογραφίες από δωρεάν ή δωρεάν πλατφόρμες (όπως και Πεξώνες), και τα λοιπά.

Πρόσθετο γραφείο της Microsoft Word

Ο Μενού διάταξης Θα σας επιτρέψει να ορίσετε τις πληροφορίες που σχετίζονται με την εκτύπωση, όπως τα περιθώρια, τον προσανατολισμό, το μέγεθος του χαρτιού, αλλά και για τις αναλήψεις και τις αποστάσεις των παραγράφων (που είχαμε ήδη δει στη υποδοχή).

Ο Μενού αναφοράς Σας επιτρέπει να προσθέσετε το ποδόσφαιρο ή το τέλος των σημειώσεων του εγγράφου (η επιλογή σας), αλλά και να δημιουργήσετε ένα δείκτη αυτών των σημειώσεων μετά, αν τις δημιουργήσατε μέσω αυτού).

Ο Μενού αναθεώρησης χρησιμοποιείται κυρίως για Εργαστείτε σε συνεργασία. Θα σας επιτρέψει να προσθέσετε σχόλια, να δείτε τα σχόλια άλλων χρηστών, να αποδεχτείτε ή να απορρίψετε μια τροποποίηση και να περιηγηθείτε στις τροποποιήσεις (μέσω των ακόλουθων και προηγούμενων κουμπιών). Αυτό είναι επίσης όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μεταφράστης : Επιλέξτε το κείμενο για μετάφραση και κάντε κλικ στο αντίστοιχο κουμπί, η αρχική γλώσσα θα είναι αυτόματη ανίχνευση και μπορείτε να επιλέξετε τη γλώσσα εξόδου (από προεπιλογή Αγγλικά), το μεταφρασμένο κείμενο μπορεί να εισαχθεί στην εκδοτική περιοχή, αντί για το παλιό αν είναι απαραίτητο, που σας επιτρέπει να το τροποποιήσετε με αναψυχή.

Θα έχετε επίσης πρόσβαση στον εκδότη ξανά (διαμόρφωση, αυτόματες επιλογές διόρθωσης, γλώσσα), αλλά και Τα δεδομένα του εγγράφου σας : αριθμός λέξεων, αριθμός χαρακτήρων (με και χωρίς κενά), αριθμούς παραγράφων. Για να το κάνετε αυτό, απλά επιλέξτε το κουμπί στατιστικής.

Τέλος, το μενού Απεικόνιση Θα σας επιτρέψει να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο η λέξη εμφανίζει το έργο στην οθόνη: Λειτουργία ανάγνωσης (χωρίς τα μενού ή οποιαδήποτε άλλη οπτική δυσφορία, να επιστρέψετε στην κανονική λειτουργία Κάντε κλικ στην τροποποίηση), ζουμ, λειτουργία πλοήγησης (που σας επιτρέπει να περάσετε από ένα τίτλος σε άλλο), κεφαλίδα και υποσέλιδο, σημειώσεις ποδιών, τελειώνει και τέλος σημειώσεων σελίδας.

Αυτό είναι επίσης από εδώ που μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Διαβάζοντας δυνατά του εγγράφου μέσω του κουμπιού ” εμβολιαστικός αναγνώστης »». Ο αναγνώστης είναι διαμορφώσιμος: μπορείτε να αλλάξετε την ταχύτητα της φωνής και να επιλέξετε μεταξύ αρσενικής ή θηλυκής φωνής.

Σημειώστε ότι το λογισμικό παρέχει επίσης μια σειρά μοντέλων, όταν δημιουργείτε ένα νέο αρχείο που σας προσφέρονται. Αυτά τα μοντέλα είναι ειδικές διατάξεις που είναι ήδη έτοιμες να γεμίσουν: σελίδα φρουράς, βιογραφικό σημείωμα, πρόσκληση, συνοδευτική επιστολή, μενού, ενημερωτικό δελτίο, επαγγελματικές κάρτες.

Ποιες είναι οι ειδήσεις της τελευταίας έκδοσης της Microsoft Word ?

Λέξη Στη νέα της έκδοση έφερε πολλά νέα χαρακτηριστικά σε σύγκριση με προηγούμενες εκδόσεις. Πρώτα απ ‘όλα στο επίπεδο συνεργατικός : Όταν εργάζεστε ταυτόχρονα με έναν υπάλληλο στο ίδιο έγγραφο (μέσω Microsoft OneDrive) Μπορείτε να δείτε το Οι πραγματικές αλλαγές, Με το όνομα του υπαλλήλου.

Είναι επίσης αυτή η έκδοση που είδε το εργαλείο του μετάφραση Και το ένα Διαβάζοντας δυνατά. Από Λέξη μπορείτε επίσης να χεριές (πολύ χρήσιμο όταν χρησιμοποιείτε ένα δισκίο επιφάνειας) με επιλογή του τύπου μολυβιού. Για τους επιστήμονες, αυτή η έκδοση καθιστά επίσης δυνατή τη χρήση τουΕργαλείο μαθηματικής σύνταξης λατέξ που σας επιτρέπει να γράφετε εξισώσεις.

Σε νέα προϊόντα, μπορούμε επίσης να αναφέρουμε τη δυνατότηταΕισαγάγετε 3D αντικείμενα με επιπλέον μια επιλογή που επιτρέπει Ο ΝΑ ΚΑΝΩ κούνια.

Εν ολίγοις, πάντα περισσότερα χαρακτηριστικά και προσβασιμότητα για προϊόντα από το Microsoft Range.

Με το οποίο τα οστά του Microsoft Word είναι συμβατά ?

Μπορείτε να κατεβάσετε το Microsoft Word για τα Windows 8.1, 10 ή 11 (οι προηγούμενες εκδόσεις δεν υποστηρίζονται πλέον από τη Microsoft). Η έκδοση για κινητά του συστήματος Microsoft επωφελείται από τη δική του συγκεκριμένη εφαρμογή.

Εάν έχετε ένα Apple Mac, δεν υπάρχει πρόβλημα, θα χρειαστεί να έχετε -T -DATE MACOS (μία από τις τελευταίες τρεις εκδόσεις) για να κατεβάσετε τη Microsoft Word.

Για smartphones και tablet υπάρχουν δωρεάν εφαρμογές Android μέσω του Google Play Store και iOS (iPhone και iPad από iOS 11.0) μέσω του καταστήματος εφαρμογών. Η λέξη υπάρχει μόνο στην εφαρμογή ή στο πλήρες πακέτο Κινητό γραφείο (που είναι επίσης δωρεάν).

Και στη συνέχεια θυμηθείτε, η λέξη υπάρχει δωρεάν απευθείας στο διαδίκτυο μέσω του προγράμματος περιήγησης ιστού σας. Σε αυτή την έκδοση, είναι προσβάσιμο με Windows, Linux, Mac, κ.λπ. Είναι μια πολύ στενή έκδοση του The Complete με μερικούς μικρούς σφιγκτήρες, ειδικά όσον αφορά τα μοντέλα, τον επεξεργαστή και τον πίνακα περιεχομένων. Βρείτε το Word online στο αρχείο μας: Αποθήκευση δεδομένων και αντίγραφο ασφαλείας: Τι μπορεί να κάνει το σύννεφο για εσάς

Ποιες είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για τη Microsoft Word ?

Εάν ψάχνετε απλώς έναν επεξεργαστή κειμένου, υπάρχουν λίγα διαθέσιμα για λήψη και δωρεάν. Τις περισσότερες φορές θα πρέπει να στραφείτε σε ολοκληρωμένο γραφείο (δωρεάν ή πληρωμένο) γραφείο), συμπεριλαμβανομένης μιας εφαρμογής γραφής, ενός υπολογιστικού φύλλου (όπως Προέχω), ένα πρόγραμμα DTP (όπως Σημείωμα ισχύος), και τα λοιπά.

Αλλά ας μιλήσουμε γιαΛέξη abiword, που είναι η εξαίρεση. Πρόκειται για πρόγραμμα ανοιχτού κώδικα (ή ελεύθερου λογισμικού). Είναι δωρεάν και χωρίς διαφήμιση. Πολύ πλήρες και πολλαπλασιασμό μπορείτε να το κατεβάσετε για Windows, Mac και Linux. Δεν είναι τόσο προηγμένη όσο η λέξη όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, αλλά μπορεί να είναι αρκετή για τη δημιουργία απλών εγγράφων. Δυστυχώς, δεν έχει ενημερωθεί για λίγο.

Έγγραφα Google είναι η πλατφόρμα γραφής που προτείνεται από την Google. Δεν υπάρχει τίποτα για λήψη, αφού είναι μια ηλεκτρονική υπηρεσία που ανοίγει μέσω Google Drive (με άλλα εργαλεία: υπολογιστικό φύλλο, DTP, κ.λπ.Ουσία. Σημειώστε ότι οι εφαρμογές smartphone και tablet είναι επίσης διαθέσιμες για λήψη (Android και iPhone, iPad). Τα έγγραφα δεν έχουν σχεδόν τίποτα να ζηλεύουν τη λέξη. Διορθώνει την ορθογραφία και τη γραμματική και επιτρέπει τη δημοσίευση σε συνεργασία. Έχει μεγάλο αριθμό λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένης της προηγμένης μορφοποίησης (με τίτλους),. Μπορεί ακόμη και να εισαγάγει έναν πίνακα περιεχομένων, σημειώσεων, εικόνων κ.λπ. Όλα δωρεάν και χωρίς διαφήμιση !

Τέλος, με πλήρη δωρεάν (και χωρίς διαφήμιση πάντα) σημειώστε την παρουσία δύο σουιτών από τον κόσμο ανοιχτού κώδικα. είναι Ανοιχτό γραφείο (λίγο παραμελημένη από την κοινότητά του) και Ελευθερία (από την πρώτη και με μια πολύ ενεργή κοινότητα). Εδώ δεν υπάρχει έκδοση για κινητά, αλλά λογισμικό για λήψη. Αυτές είναι δύο συνέπειες γραφείου που περιλαμβάνουν έναν επεξεργαστή κειμένου (συγγραφέα), ένα υπολογιστικό φύλλο (calc), ένα PAO (εντυπωσιακό) κ.λπ. Και τα δύο είναι συμβατά παράθυρα, Linux και Mac.

Γραφείο WordPerfect είναι μια άμεση ανταγωνιστική πληρωμένη λύση λέξεων, που εκδόθηκε από τον Corel. Είναι στην πραγματικότητα μια πλήρης σουίτα γραφείου. Περιλαμβάνει το Word Perfect The Editor Text, Quattro Pro Το υπολογιστικό φύλλο, παρουσιάσεις Το λογισμικό PAO καθώς και ένα βοηθητικό πρόγραμμα σημειώσεων και έναν επεξεργαστή φωτογραφιών και διευθυντή. Αυτή η σουίτα γραφείου είναι διαθέσιμη για λήψεις σε έκδοση επίδειξης, μόνο για Windows.

Άλλες διαθέσιμες σουίτα: Γραφείο WPS. Όπως και οι άλλοι, περιλαμβάνει επεξεργαστή κειμένου, υπολογιστικό φύλλο, PAO κ.λπ. Υπάρχει στην έκδοση για λήψη για smartphone και tablet και στην έκδοση υπολογιστή. Η χρήση του είναι δωρεάν (αλλά περιέχει διαφήμιση). Μια έκδοση Premium Paid είναι δυνατή για περισσότερες δυνατότητες.