Microsoft Word – Ασφάλιση Λογισμικού – 1 Άδεια – 059-09210 – Compufirst, Partner Προσφορές | Επιστήμες σε ψηφιακές χρήσεις

Προσφορές συνεργάτη

Για να εγκαταστήσετε μια έκδοση Γραφείο 2013 Ή MAC 2011 ή για να επιλέξετε άλλη γλώσσα Εγκατάσταση, κάντε κλικ στο “Άλλες εγκαταστάσεις” και επιλέξτε τις επιθυμητές επιλογές.

Microsoft Word – Ασφάλιση λογισμικού – 1 άδεια

Microsoft Word - Ασφάλιση λογισμικού - 1 άδεια

Μετά από μακρά έρευνα και πολλές παρατηρήσεις χρηστών, εμφανίζονται χαρακτηριστικά στο Microsoft Word. Αυτά επιτρέπουν τη διευκόλυνση της παραγωγής εγγράφων, της δημιουργίας ηλεκτρονικών μηνυμάτων και ακόμη και των εγγράφων χαρτιού σε όλο τον πλανήτη. Η Microsoft Word επιτρέπει στους χρήστες να διαδίδονται σε ολόκληρο τον πλανήτη να παράγουν έγγραφα για συμβατικά υποστηρίγματα χαρτιού με ενοχλητική ευκολία. Η Microsoft Word είναι σήμερα το αγαπημένο λογισμικό για τη δημιουργία εγγράφων σε χαρτί.

Χωρητικότητες προϊόντων

Απόδοση σε αριθμό σελίδων
ML χωρητικότητα
Βάρος (συσκευασμένο φυσίγγιο*) σε γραμμάρια
Βάρος (κασέτα εξαιρουμένων των συσκευασιών) σε γραμμάρια

Προσφορές συνεργάτη

Χάρη σε έναν λογαριασμό email (φοιτητής ή δάσκαλος/υπάλληλος) Όνομα.Όνομα @ Sciencespo.FR Active, έχετε πρόσβαση σε μια δωρεάν εγκατάσταση του τελευταίου πακέτου γραφείων που προσφέρει η Microsoft για προσωπική σας χρήση, συμπεριλαμβανομένων των λέξεων, του Excel, του PowerPoint, του OneNote, της Access, του Publisher, της Skype Company κ.λπ..

Ουσιαστικό να γνωρίζουμε

 • Λήψη πιθανής σε 5 διαφορετικές θέσεις (PC/Mac/Tablets).
 • Άδεια διαρκεί ένα έτος από τη λήψη, ανανεώσιμη κάθε χρόνο.Όνομα@Sciencespo.Το FR είναι ενεργό. Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για τον πληθυσμό που δραστηριοποιείται στις επιστήμες PO.
 • Λήψη Windows Office 2016 ή 2013 και MAC 2016 ή 2011.
 • Λογισμικό: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Access, Publisher, Outlook, Skype Enterprise, OneDrive Entreprise.

Πώς να κατεβάσετε το πακέτο γραφείου ?

 1. Έχετε λογαριασμό αλληλογραφίας Sciencespo.FR υπάλληλος ή ενεργός φοιτητής
 2. Συνδεθείτε σε αυτήν τη σελίδα
 3. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email @sciencecespo.FR έγκυρο και κάντε κλικ στο κουμπί “Έναρξη”
 4. Επιλέξτε το προφίλ σας: Φοιτητής ή δάσκαλος/υπάλληλος
 5. Εμφανίζεται μια σελίδα που υποδεικνύει ότι έχετε λογαριασμό Microsoft “Έχετε λογαριασμό μαζί μας”. Κάντε κλικ στο “Connect”
 6. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης SCIENCES PO (το ίδιο με τα μηνύματα Gmail)
 7. Είναι δυνατόν να ενημερωθείτε άλλα άτομα από τις επιστήμες PO της λήψης δωρεάν γραφείου. Για να αγνοήσετε αυτό το βήμα, κάντε κλικ στο “Ignore” στο κάτω μέρος του πλαισίου “Προσκαλέστε άλλους ανθρώπους”:

Καταργήστε την επιλογή των προσφερόμενων επιλογών (“Χρησιμοποιήστε το Bing ως μηχανή αναζήτησης” και “Χρησιμοποιήστε το MSN ως αρχική σελίδα του προγράμματος περιήγησης”) έτσι ώστε να μην αλλάξετε τις προσωπικές σας ρυθμίσεις και να μην εγκαταστήσετε άλλες εφαρμογές εκτός του πακέτου γραφείου.

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Εγκατάσταση τώρα” για εγκατάσταση Γραφείο 2016 στα γαλλικά και ακολουθήστε τα βήματα.

Για να εγκαταστήσετε μια έκδοση Γραφείο 2013 Ή MAC 2011 ή για να επιλέξετε άλλη γλώσσα Εγκατάσταση, κάντε κλικ στο “Άλλες εγκαταστάσεις” και επιλέξτε τις επιθυμητές επιλογές.

Χαίρομαι που γνωρίζετε: Πρόσβαση στον λογαριασμό σας

Αποκτήστε πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο γραφείο χρησιμοποιώντας το μενού που εμφανίζεται μενού που εμφανίζεται χάρη στο τρίγωνο στην κορυφή του δικαιώματος του ονόματός σας. Κάντε κλικ στο “Εμφάνιση του λογαριασμού” για να βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με εσάς και ιδιαίτερα τον αριθμό των λήψεων γραφείου που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, στην ενότητα “Διακανονισμός”

Ο κωδικός πρόσβασης στον ιστότοπο λήψης της Microsoft συγχρονίζεται με τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας PO (εάν αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης PO, είναι αυτός ο νέος κωδικός πρόσβασης που πρέπει να χρησιμοποιήσετε στον ιστότοπο λήψης Microsoft).

Μπορούμε να κατεβάσουμε ένα μόνο λογισμικό από το πακέτο γραφείου ?
Οχι. Επομένως, δεν μπορείτε να επιλέξετε το Excel ή το Word, όλα τα λογισμικά από το Pack Office θα εγκατασταθούν ταυτόχρονα.

Πόσο καιρό ισχύει η άδεια χρήσης ?
Η άδεια ισχύει για ένα έτος από τη λήψη και είναι ανανεώσιμη κάθε χρόνο εάν το όνομα της διεύθυνσης email.Όνομα@Sciencespo.Το FR είναι πάντα ενεργό.

Μπορούμε να κατεβάσουμε άλλες εκδόσεις από την τελευταία έκδοση του πακέτου γραφείου? Εγκαταστήστε σε άλλες γλώσσες από τα γαλλικά ?
Ναί. Εγκαταστήστε το Office σε προηγούμενη έκδοση ή σε άλλη γλώσσα κάνοντας κλικ στο “Άλλες εγκαταστάσεις” (βλ. Μέρος “Πώς να κατεβάσετε το Office Pack ?”παραπάνω).

Οι πέντε εγκαταστάσεις μου πραγματοποιήθηκαν, πώς να το κάνω αν έχω μια νέα προσωπική θέση στην οποία θέλω να χρησιμοποιήσω το Office στο μέλλον ?
Ο αριθμός των εγκαταστάσεων περιορίζεται σε πέντε, Θα πρέπει να επιλέξετε μία από τις εγκαταστάσεις που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και να το απενεργοποιήσετε Πριν μπορέσετε να εγκαταστήσετε στη νέα θέση. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας στο Office 365 στην ενότητα “Διακανονισμός”.

Εγκαταστήστε το γραφείο σουίτας

Χρησιμοποιήστε την τελευταία έκδοση του Office στη συσκευή σας

 • 5 υπολογιστές,
 • 5 δισκία και
 • 5 smartphones

με τον λογαριασμό σας.όνομα.ακροατής@lecnam.καθαρά

Προηγουμένως, ελέγξτε τις συνθήκες της Microsoft

Έχει λέξη, excel, powerpoint, outlook, professional OneDrive, OneNote. Και για την έκδοση των Windows, υπάρχει επίσης πρόσβαση και εκδότης.

Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε το λογισμικό συνεργασίας (και Visio) που ονομάζεται ομάδες για να το χρησιμοποιήσετε με τον λογαριασμό σας Lecnam.καθαρά.

Λήψη και διαχείριση των αδειών σας

Συνδεθείτε στο περιβάλλον ψηφιακής κατάρτισης με το αναγνωριστικό σας @Lecnam.καθαρό και τον κωδικό πρόσβασής σας.

Ανοιξε το Τα μηνύματα του Outlook Σε σύνδεση. Οι αιτήσεις μου
Ρυθμίσεις στο όνομά σας Κάντε κλικ στο επάνω δεξιά στην εικόνα σας ή στα αρχικά, στη συνέχεια στο “My Account”. Τότε “εφαρμογές γραφείου”
Φτάνετε σε μια σελίδα που μοιάζει με αυτό:
Κάντε κλικ στο “Δήλωση εγκατάστασης“, Τότε”Ρύθμιση του γραφείου“(Με τη σύνδεση από υπολογιστή ή Mac).
Για tablet και smartphones, θα το κάνετε από το κατάστημα τηλεφώνου σας.
Ο λογαριασμός μου