Κατεβάστε το Microsoft PC Manager (Free) – Clubic, Λήψη Microsoft PC Manager – Utilities – Digital

Microsoft PC Manager

Μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Microsoft PC Manager σε υπολογιστές που είναι εξοπλισμένοι με Windows 10 (1809 και επακόλουθη ενημέρωση) και Windows 11. Το λογισμικό είναι δωρεάν και δεν απαιτεί λογαριασμό Microsoft, χωρίς δημιουργία λογαριασμού, χωρίς πληρωμή.

Microsoft PC Manager

Windows Native Optimization Software για την ανάκτηση της απόδοσης του υπολογιστή του.

Star Star Star_half
4.4 (39 σημειώσεις)
File_download 4924 (30 μέρες)
Η σύστασή σας έχει ληφθεί υπόψη, σας ευχαριστώ !

Δωρεάν antivirus που απονεμήθηκε για την αποτελεσματικότητά του

Ασφάλεια αντι-μαλλιού Το Avast σαρώνει το μηχάνημά σας σε πραγματικό χρόνο αναζητώντας πιθανές απειλές

Προστασία δικτύου Wi-Fi Το Avast εξασφαλίζει το δίκτυο Wi-Fi και όλες τις συσκευές που συνδέονται με αυτό

Ένα ελαφρύ antivirus Το Antivirus Avast έχει ελάχιστη επίδραση στην απόδοση του μηχανήματός σας

Η λήψη σας είναι έτοιμη !

Εάν η λήψη δεν ξεκινά αυτόματα, κάντε κλικ εδώ

Περιμένετε μέχρι να μεταφορτωθεί το πρόγραμμα

Ξεκινήστε το πρόγραμμα εγκατάστασης και ακολουθήστε τις οδηγίες

Επωφεληθείτε από το Avast

Προκειμένου να λάβετε υπόψη τη γνώμη σας, επιβεβαιώστε ότι δεν είστε ρομπότ:
Επιβεβαιώστε ότι δεν είστε ρομπότ

Ο Microsoft PC Manager συγκεντρώνει προϋπάρχουσες λειτουργίες για τη βελτιστοποίηση και τη διαχείριση του υπολογιστή σε ένα μέρος. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν εφαρμογές που εκτελούνται κατά την αρχή, να διαχειρίζονται και να διαγράφουν αχρησιμοποίητα αρχεία από τον υπολογιστή τους χρησιμοποιώντας την εφαρμογή.

  • Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Microsoft PC Manager ?
  • Πώς να χρησιμοποιήσετε το Microsoft PC Manager ?
  • Ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις στον Microsoft PC Manager ?

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Microsoft PC Manager ?

Το PC Manager προσφέρει ένα απλό περιβάλλον χρήστη για να σας βοηθήσει να βρείτε και να λύσετε τα κοινά προβλήματα που επιβραδύνουν τον υπολογιστή σας. Για παράδειγμα: Κάντε κλικ στο κουμπί Εφαρμογές εκκίνησης (Επειδή ναι, η εφαρμογή είναι επί του παρόντος διαθέσιμη μόνο στα Αγγλικά) για να αποτρέψετε την εκκίνηση ορισμένων εφαρμογών. Η επιλογή Διαχείρισης Διαδικασίας (Διαχείριση Διαδικασίας) σάς επιτρέπει να ελέγξετε τη χρήση της λειτουργίας των εφαρμογών που εκτελούνται και σας επιτρέπει να αφήσετε αυτές τις εφαρμογές με ένα κλικ.

Η πιο χρήσιμη επιλογή είναι η Boost, η οποία απελευθερώνει αμέσως τη μνήμη RAM και διαγράφει προσωρινά αρχεία στον υπολογιστή σας. Στη δοκιμή μας, η χρήση του RAM αυξήθηκε από 59 % σε 45 % μετά από κλικ σε αυτό το κουμπί, ενώ η χρήση της μνήμης του Edge πήγε από 1,7 GB σε 468 MB. Αυτή είναι μια καλή λύση, αν και προσωρινή, για να επιταχύνετε τον υπολογιστή σας.

Η εφαρμογή διαθέτει επίσης έναν διαχειριστή αποθήκευσης που σας επιτρέπει να βρείτε και να διαγράψετε μεγάλα αρχεία ή περιττά αρχεία, δημιουργώντας έναν σύνδεσμο με το ενσωματωμένο απεγκατάσταση των παραθύρων και τις λειτουργίες αποθήκευσης Sense, ενώ η καρτέλα ασφαλείας σας επιτρέπει να ελέγχετε γρήγορα τις ενημερώσεις των Windows και να ξεκινήσετε ένα Αναζήτηση κακόβουλου λογισμικού. Είναι αλήθεια ότι αυτές οι επιλογές είναι διαθέσιμες σε άλλα μέρη στα Windows, αλλά ο PC Manager τους επιτρέπει να βρίσκονται εύκολα σε μια φορά.

Το λογισμικό θα μπορούσε να επωφεληθεί από μερικές πρόσθετες λειτουργίες, όπως η επιλογή διαγραφής υπολειμματικών αρχείων που παραμένουν ακόμη και μετά την απεγκατάσταση ορισμένων εφαρμογών. Παρ ‘όλα αυτά, είναι μια καλή δωρεάν επιλογή να επιταχύνετε τον αργό υπολογιστή σας ή να βοηθήσετε να βοηθήσετε το μηχάνημα ενός μέλους της οικογένειας. Το πιο σημαντικό είναι ότι προέρχεται από έναν προγραμματιστή στον οποίο μπορεί να έχετε εμπιστοσύνη, πράγμα που σημαίνει ότι είναι απίθανο να εισάγει διαφημίσεις και κακόβουλο λογισμικό στον υπολογιστή σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Microsoft PC Manager ?

Διατίθεται μόνο στα Windows 11 και Windows 10 (έκδοση 1809 και επακόλουθη), ο Microsoft PC Manager δεν απαιτεί ούτε λογαριασμό Microsoft ούτε πληρωμή. Το λογισμικό είναι πράγματι εντελώς δωρεάν και μπορεί να μεταφορτωθεί απευθείας από το Clubic. Σημειώστε όλα τα ίδια που ο Microsoft PC Manager βρίσκεται ακόμα σε beta.

Ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις στον Microsoft PC Manager ?

Ο Microsoft PC Manager είναι μόνο η τελευταία άφιξη στην κατηγορία λογισμικού βελτιστοποίησης. Άλλα ονόματα με λίγο περισσότερο μπουκάλι προσφέρουν επιπλέον χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να σας αποπλανήσουν. Εδώ είναι μερικά:

Microsoft PC Manager

Βελτιστοποιήστε και διαχειριστείτε τον υπολογιστή σας με το Microsoft PC Manager, το επίσημο δημόσιο λογισμικό beta που επιτρέπει την πρόσβαση σε εργαλεία καθαρισμού και προστασίας ταχύτερα ταχύτερα.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Microsoft PC Manager ?

Ποιες είναι οι ειδήσεις του Microsoft PC Manager ?

Με το οποίο το λειτουργικό σύστημα Microsoft PC Manager είναι συμβατό ?

Ποιες είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις στον Microsoft PC Manager ?

Περιγραφή

Η Microsoft PC Manager είναι μια εφαρμογή all-in-one που συγκεντρώνει μια ποικιλία προϋπάρχουσων χαρακτηριστικών των Windows σε ένα ενιαίο πρακτικό πακέτο. Προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα βελτιστοποίησης και γρήγορης διαχείρισης του υπολογιστή τους χωρίς να χρειάζεται να ξεκινήσουν διάφορες ξεχωριστές εφαρμογές ή να αναζητήσουν πολύπλοκες επιλογές στον πίνακα διαμόρφωσης.

Με αυτήν την εφαρμογή, οι χρήστες μπορούν εύκολα να αποκτήσουν πρόσβαση σε λειτουργίες, όπως εφαρμογές εκκίνησης, αποθηκευτικό χώρο, καθαρισμός του χώρου δίσκου, ενημέρωση της έκδοσης των Windows κ.λπ. Έτσι θα είναι σε θέση να βελτιστοποιήσουν την απόδοση του υπολογιστή τους και να ενεργοποιήσουν μερικές ενδιαφέρουσες επιλογές ασφαλείας. Δεν αξίζει καλό Κηλίδων ή ένα πλήρες antivirus, αλλά μπορεί να φέρει κάποιες πρακτικές επιλογές. Μόνο μειονέκτημα, η διεπαφή είναι διαθέσιμη μόνο στα Αγγλικά.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Microsoft PC Manager ?

Ο Microsoft PC Manager επιτρέπει στους χρήστες να έχουν γρήγορη πρόσβαση σε εργαλεία καθαρισμού, βελτιστοποίησης και προστασίας του υπολογιστή τους κάτω από τα Windows. Ορισμένα εργαλεία υπάρχουν ήδη στον πίνακα διαμόρφωσης του υπολογιστή σας, όπως η διαχείριση προγραμμάτων όταν ξεκινάτε τον υπολογιστή σας, αλλά άλλοι, όπως η προστασία του προγράμματος περιήγησής σας ή η διαγραφή προσωρινών αρχείων, είναι νέα.

Το Microsoft PC Manager είναι διαθέσιμο σε δημόσιους βήτα για υπολογιστές Windows, εξοπλισμένοι με Windows 10 (1809 και επακόλουθη ενημέρωση) και Windows 11, πράγμα που σημαίνει ότι το λογισμικό δεν είναι εντελώς σταθερό και μπορεί να παρουσιάσει αποτυχίες.

Όπως υποδεικνύεται παραπάνω, η διεπαφή είναι, προς το παρόν, μόνο στα αγγλικά, αλλά παραμένει σύγχρονη, εκλεπτυσμένη και απλή στη χρήση. Η αρχική οθόνη χωρίζεται σε 2 κύριες καρτέλες: Καθαρισμός και ασφάλεια. Όπως μπορείτε να υποψιάζεστε, ο καθαρισμός συγκεντρώνει όλα τα εργαλεία βελτιστοποίησης και καθαρισμού και η ασφάλεια προσφέρει ορισμένες επιλογές ασφαλείας για ενεργοποίηση.

Η καρτέλα Καθαρισμός

Αυτή είναι η αρχική οθόνη και η κύρια οθόνη όπου υπάρχουν τα περισσότερα εργαλεία. Στη συνέχεια, η Microsoft PC Manager σας επιτρέπει να βελτιστοποιήσετε την απόδοση του συστήματός σας παρακολουθώντας την κατάσταση της υγείας του υπολογιστή σας (έλεγχος υγείας), διαχειρίζοντας τον χώρο αποθήκευσης (διαχείριση αποθήκευσης), διαχειρίζοντας τις τρέχουσες διαδικασίες (διαχείριση διαδικασιών) και με τη διαχείριση του Προγράμματα που αρχίζουν να ξεκινούν το σύστημά σας (Εφαρμογές εκκίνησης). Σημειώστε επίσης την παρουσία ενός κουμπιού ώθησης που σας επιτρέπει να κάνετε 2 πράγματα: δωρεάν RAM και διαγραφή προσωρινών αρχείων.

PC Manager - οθόνη Δ

Η μονάδα ελέγχου υγείας είναι το εργαλείο γρήγορου καθαρισμού. Ελέγξτε, σε ένα κλικ, όλα τα στοιχεία που πρόκειται να διαγραφούν (Windows Cache και το πρόγραμμα περιήγησής σας, προσωρινά αρχεία, αρχεία καταγραφής, πρόσφατες λίστες αρχείων κ.λπ.) και τα προγράμματα που αρχίζουν να ξεκινούν το σύστημά σας, να απενεργοποιούν.

Η ενότητα διαχείρισης αποθήκευσης περιλαμβάνει 2 συντομεύσεις στον πίνακα διαμόρφωσης των Windows. Οι πρώτες εφαρμογές διαχείρισης ανοίγουν αυτόματα το εργαλείο διαχείρισης εφαρμογών στο οποίο μπορείτε να απεγκαταστήσετε τα προγράμματα και η δεύτερη αίσθηση αποθήκευσης ξεκινά τον βοηθό αποθήκευσης που σας επιτρέπει να αυτοματοποιήσετε τον καθαρισμό του συστήματός σας για να απελευθερώσετε το χώρο του δίσκου. Ο διαχειριστής αποθήκευσης (διαχειριστής αποθήκευσης) περιλαμβάνει επίσης ένα ογκώδες εργαλείο αναζήτησης αρχείων (ευρείες ουρές) προκειμένου να εντοπιστούν έγγραφα, βίντεο, εικόνες, αρχεία και άλλα βαρύτερα αρχεία. Το σύστημα φίλτρου καθιστά δυνατή την εύρεση των στοιχείων άνω των 10, 50, 100 MB ή περισσότερο από 1GB εάν είναι απαραίτητο. Τέλος, προσφέρεται ένα πιο ολοκληρωμένο εργαλείο καθαρισμού (βαθιά εκκαθάριση). Σας επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση σε άλλα στοιχεία για να καθαρίσετε όπως η προσωρινή μνήμη εφαρμογών, η αποστράγγιση του καλαθιού, η διαγραφή των αναφορών σφάλματος των Windows κ.λπ.

PC Manager - βαθύ καθαρισμός

PC Manager - Έλεγχος υγείας

Η καρτέλα Cleanup ενσωματώνει επίσης ένα εργαλείο διαχείρισης διαδικασιών (διαχείριση διαδικασιών) το οποίο σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε μια διαδικασία σε εξέλιξη ή να κλείσετε μια εφαρμογή σε εξέλιξη. Ταχύτερα από το να ξεκινήσετε το διαχειριστή εργασιών και να επιλέξετε τη διαδικασία για να κάνετε κλικ στο Τέλος της εργασίας. Το εργαλείο εκκίνησης εφαρμογών είναι σε θέση να κάνει ένα απλό κλικ, να απενεργοποιήσει μια εφαρμογή που ξεκινά στην αρχή του υπολογιστή σας και η οποία μπορεί έτσι να το επιβραδύνει σημαντικά, ειδικά εάν δεν πρόκειται για ένα ζήτημα ενός βασικού προγράμματος.

PC Manager - Διαχείριση διαδικασιών

Την καρτέλα Ασφάλεια

Μετά την ανασκόπηση των χαρακτηριστικών που υπάρχουν στην καρτέλα Καθαρισμός, εδώ είναι η καρτέλα ασφαλείας. Ενσωματώνει μια γρήγορη σάρωση που αναλύει τις επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης, τις υπηρεσίες φόντου, τους οδηγούς και όλες τις εφαρμογές που θα μπορούσαν να περιέχουν κακόβουλο λογισμικό ή κακόβουλα σενάρια.

Στη συνέχεια, το τμήμα ασφαλείας περιλαμβάνει 3 τμήματα:

  • Ενημέρωση των Windows που εμφανίζει τις τελευταίες ενημερώσεις που διατίθενται για τους οδηγούς και τους ορισμούς των ιών για το Windows Defender, το προεπιλεγμένο πρόγραμμα προστασίας από ιούς στον υπολογιστή σας Windows.
  • Προστασία του προγράμματος περιήγησης που απλά σας επιτρέπει να επιλέξετε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης
  • και ένα pop-up διαχειριστή που σας επιτρέπει να αποκλείσετε παράθυρα αναδυόμενων παραθύρων όταν χρησιμοποιείτε άλλες εφαρμογές.

Ποιες είναι οι ειδήσεις του Microsoft PC Manager ?

Ο Microsoft PC Manager βρίσκεται αυτή τη στιγμή μόνο στη φάση Beta, μπορεί να είναι βελτιώσεις και διορθώσεις σφαλμάτων που πρέπει να αναπτυχθούν πριν από την τοποθέτηση της τελικής έκδοσης στο διαδίκτυο.

Με το οποίο το λειτουργικό σύστημα Microsoft PC Manager είναι συμβατό ?

Μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Microsoft PC Manager σε υπολογιστές που είναι εξοπλισμένοι με Windows 10 (1809 και επακόλουθη ενημέρωση) και Windows 11. Το λογισμικό είναι δωρεάν και δεν απαιτεί λογαριασμό Microsoft, χωρίς δημιουργία λογαριασμού, χωρίς πληρωμή.

Ποιες είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις στον Microsoft PC Manager ?

Αν ψάχνετε για μια πλήρη και αποτελεσματική λύση που συνδυάζει τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του συστήματος και της ασφάλειας σας, πρέπει να στραφείτε σε σουίτες ασφαλείας μάλλον.

Δωρεάν avast antivirus Όχι μόνο προστατεύει τον υπολογιστή σας από ιούς, κακόβουλο λογισμικό, ransomware, phishing και πολλές άλλες απειλές, αλλά προσφέρει επίσης εργαλεία βελτιστοποίησης που συμμετέχουν επίσης στην προστασία του συστήματός σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την ενημέρωση των οδηγών και των εφαρμογών που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ατέλειες ασφαλείας. Για λήψη για Windows, Mac, Linux, Android και iOS.

Δωρεάν ασφάλεια Avira είναι επίσης μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση που συνδυάζει την ασφάλεια και τη βελτιστοποίηση για έναν γρήγορο και προστατευμένο υπολογιστή. Και για να το ξεπεράσετε όλα, μπορείτε να απολαύσετε ένα VPN, έναν διαχειριστή κωδικού πρόσβασης και πολλές άλλες λειτουργίες. Για λήψη για Windows, MacOS, Android και iOS.

Εάν, από την άλλη πλευρά, ψάχνετε μόνο για μια λύση βελτιστοποίησης και διαγραφής περιττών αρχείων, τίποτα δεν χτυπά ασφαλείς τιμές όπως Κηλίδων Ή Αναστολείς. Αυτό το λογισμικό για τα Windows και το Android (και για το Mac για το Ccleaner) σας επιτρέπουν να εμβαθύνετε τον καθαρισμό για να αποκτήσετε περισσότερες επιδόσεις και ταχύτητα εκτέλεσης.