Lynk & Co 01: Τιμή, Αυτονομία, απόδοση, Link & Co 01 Test: Η πλήρης γνώμη μας και όλες οι εντυπώσεις μας στο Hybrid SUV

Lynk & Co Car

Contents

Για τον κλασικό υβριδικό κινητήρα, ο κατασκευαστής ανακοινώνει κατά μέσο όρο 6,6 l/100 km. Πιο νηφάλιος, η επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση πέφτει στα 1,2 l/100 km. Μια θεωρητική εικόνα που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το ποσοστό οδήγησης σε 100 % ηλεκτρική λειτουργία.

Lynk & Co 01

Lynk & Co 01

Διαμορφώστε το όχημά σας Lynk & Co 01 ή ζητήστε δωρεάν δοκιμή.

Διατίθεται σε δύο υβριδικές εκδόσεις, η Lynk & Co 01 είναι διαθέσιμη στη Γαλλία από το τέλος του 2021. Στην επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση, υπόσχεται 69 χλμ. Αυτονομίας στον κύκλο WLTP.

Κινητήρες Lynk & Co 01

Ιδιοκτησία της κινεζικής ομάδας Geely, επίσης ιδιοκτήτης της Volvo, Lynk & Co, αρνείται το SUV του σε δύο εκδόσεις:

 • Υβρίδιο, Ο πρώτος συνδυάζει έναν βενζινοκινητήρα 1,5 L 105 kW (143 hp) με ηλεκτρικό μπλοκ 40 kW (54 hp) για σωρευτική ισχύ 197 ίππων.
 • Επαναφορτιζόμενος υβριδικός, Το δεύτερο θέλει να είναι πολύ πιο ισχυρό και συνδυάζει ένα μπλοκ βενζίνης 180 ίππων με ηλεκτρικό κινητήρα 60 kW. Το σύνολο αναπτύσσεται έως και 261 άλογα.

Και στις δύο περιπτώσεις, η διαμόρφωση είναι έλξη.

Εβραϊκός Φακός
Θερμικός κινητήρας 105 kW – 143 hp 132 kW – 180 hp
Ηλεκτρικός κινητήρας 40 kW 60 kW
Σωρευτική ισχύς 197 CH 261 CH
μέγιστη ταχύτητα 190 km/h 210 km/h
0 – 100 km/h 9,0 s 8.0 s

Lynk & Co 01 Αυτονομία και μπαταρία

Όσον αφορά την αυτονομία, μόνο η επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση του Lynk & Co 01 θα είναι σε θέση να ταξιδέψει αρκετά δεκάδες χιλιόμετρα σε 100 % ηλεκτρική λειτουργία. Σε αυτή τη διαμόρφωση, το κινεζικό SUV παίρνει ένα πακέτο χωρητικότητας 17,6 kWh, συμπεριλαμβανομένων 14,1 kWh.

Στον κύκλο WLTP, ο κατασκευαστής ανακοινώνει μια ηλεκτρική αυτονομία 69 χλμ. Στη χρήση της πόλης και 81 χλμ. Στην πόλη.

Κατανάλωση Lynk & Co 01

Η κατανάλωση Lynk & Co 01 είναι πολύ μεταβλητή από μια έκδοση στην άλλη.

Για τον κλασικό υβριδικό κινητήρα, ο κατασκευαστής ανακοινώνει κατά μέσο όρο 6,6 l/100 km. Πιο νηφάλιος, η επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση πέφτει στα 1,2 l/100 km. Μια θεωρητική εικόνα που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το ποσοστό οδήγησης σε 100 % ηλεκτρική λειτουργία.

Εβραϊκός Φακός
Κατανάλωση WLTP 6.6 l/100 km 1,2 l/100 km
Εκπομπές CO2 150 g/km 27 g/km

Τι αξίζει το Lynk & Co 01, το αυτοκίνητο που δεν κάνει τίποτα σαν τους άλλους ?

Lynk Co 01

Το Lynk & Co 01 είναι ένα SUV που φαίνεται να μοιάζει με όλα τα SUV, αλλά στην πραγματικότητα παρόμοια με οποιοδήποτε άλλο. Ο λόγος για αυτό: ένας εντελώς καινοτόμος τρόπος διανομής και χρήσης. Ποιο είναι το πρώτο όχημα αυτής της νέας μάρκας που αξίζει ? Πήραμε τον τροχό στη Σουηδία, στα ευρωπαϊκά του εδάφη.

Lynk Co 01

 • Μαύρο ή μπλε ?
 • Ένα SUV σχεδόν όπως κάθε άλλο
 • Ολα μέσα
 • Ηλεκτρικός συμβιβασμός
 • Δροσερή οδήγηση
 • Σχεδόν μια κατάσταση μυαλού σε τροχούς
 • Σχόλια

Lynk Co 01

Ας βάλουμε τον εαυτό μας πριν από μια στιγμή στα παπούτσια του πελάτη που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα νέο όχημα. Φανταστείτε ότι αφού έχετε αναθεωρήσει τις εκατοντάδες αναφορές που προσφέρονται στην αγορά, η επιλογή μας είναι στο Lynk & Co 01, Πρώτο συμπαγές επαναφορτιζόμενο υβριδικό SUV αυτού του νεαρού Σινο-σουηδικού εμπορικού σήματος που εισάγεται στην Ευρώπη. Χωρίς να το γνωρίζουμε, ίσως να έχουμε βάλει πόδι στο μέλλον της χρήσης του αυτοκινήτου.

Μαύρο ή μπλε ?

Lynk Co 01

Λίγο όπως στο Tesla, η εμπειρία αρχίζει με τον ιστότοπο της μάρκας. Αλλά η ομοιότητα με τον Αμερικανό κατασκευαστή σταματά εκεί. Ήδη επειδή υπάρχει σήμεραΜόνο μία αναφορά στον κατάλογο, Τότε επειδή αν η αγορά του αυτοκινήτου είναι μια πιθανότητα, δεν είναι καθόλου η πρώτη επιλογή που προσφέρεται.

Lynk Co 01

Ο κατασκευαστής προτείνει πρώτα να επιλέξει μια συνδρομή, Ή Μηνιαία ιδιότητα μέλους. Ναι, στο Lynk & Co, πλησιάζουμε στο αυτοκίνητο λίγο όπως το Netflix προσφέρει βίντεο κατόπιν αιτήματος: Τον μήνα, χωρίς δέσμευση και σε σταθερή τιμή. Έτσι, το Lynk & Co 01 αξίζει 550 ευρώ το μήνα, η ασφάλιση και η συντήρηση περιλαμβάνονται και … αυτό είναι όλο. Αλλά αν θέλετε να αποκτήσετε το όχημα, ” Τι μόνο το 2 % των χρηστών επιλέγουν “, Σύμφωνα με τον Alain Visser, εκείνον που φαντάστηκε και επικεφαλής σήμερα αυτό το νεαρό αυτοκίνητο, θα σας κοστίσει 41.500 ευρώ Και όχι μια ακόμη δεκάρα, εκτός από την προσθήκη ράβδων οροφής και ένα κιτ σύζευξης, η μόνη επιλογή που προσφέρεται έναντι 1.020 ευρώ. Αχ, ναι, μπορείτε φυσικά να επιλέξετε το χρώμα, υπό την προϋπόθεση ότι είναι μαύρο ή μπλε, μόνο αποχρώσεις διαθέσιμες στον κατάλογο.

Lynk Co 01

“” Προσφέροντας όλα τα εξοπλισμένα αυτοκίνητα, χωρίς επιλογή και με περιορισμένη επιλογή χρωμάτων, μπορούμε να παραδώσουμε πολύ γρηγορότερα από τους άλλους “Εξηγεί ο Alain Visser με ένα χαμόγελο που φαίνεται να μην μπορεί ποτέ να αφήσει το πρόσωπό του. Ένα είδος επανεφεύρεσης του Fordism, εν συντομία, που ονομάστηκε Henri Ford που προσέφερε στην εποχή του το μοντέλο T, το πρώτο δημοφιλές αυτοκίνητο που έγινε στο The. Είναι επίσης ένα μέσο για Ορθολογισμός της συνέντευξης (που πραγματοποιείται στο δίκτυο Volvo, μάρκα Mother της Lynk & Co): Δεν χρειάζεται να έχετε τόνους διαφορετικών έργων ζωγραφικής σε περίπτωση εργαστηρίου Bodywork.

Lynk Co 01

Τέλος, υπάρχει ένας τρίτος τρόπος για να οδηγήσετε ένα 01: Από την υποταγή εγκαίρως σε έναν ενοικιαστή ή έναν ιδιοκτήτη μέσω της συνάρτησης carsharing που διατίθεται με το αυτοκίνητο. Είναι ένας τρόπος να μειωθεί η μηνιαία χρέωση του, ο ρυθμός ενοικίασης που επιλέγεται ελεύθερα από το δικαίωμα. Στο Άμστερνταμ, μια πόλη όπου η Lynk & Co είναι ήδη πολύ παρών, η μέση τιμή περιστρέφεται γύρω 10 έως 20 ευρώ την ώρα. Για να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο, απλά εγγραφείτε για το σύλλογο (ήδη 100.000 μέλη στην Ευρώπη), στη συνέχεια εντοπίστε ένα αυτοκίνητο και κάντε κλικ στην εφαρμογή για κινητά για να την επιτύχετε. Αυτό είναι λίγο σαν την αρχή του autolib, αλλά με πραγματικά αυτοκίνητα.

Ένα SUV σχεδόν όπως κάθε άλλο

Lynk Co 01

Αυτό είναι, το αυτοκίνητο είναι μπροστά στα μάτια μας. Το νιώθουμε αυτό Οι σχεδιαστές ήταν χαρούμενοι, Παρά τον περιορισμό της ανάγκης να σχεδιάσουμε ένα SUV. Εάν το εύρος είναι ορθολογικό, το στυλ δεν εξοικονομεί τις ρήξεις, τα διαλείμματα και άλλες γραμμές που ζωντανεύουν το σχέδιο του 01. Από την άκρη της μάσκας στην πίσω ασπίδα, είναι αδύνατο να βαρεθείτε κοιτάζοντας αυτό το SUV.

Lynk Co 01

Θα μπορούσαμε να το θεωρήσουμε ως Ένα Volvo XC40 που θα είχε κλέψει το μπροστινό μέρος ενός Ford Puma ή ενός Kia Sportage. Μπορεί να μην μας αρέσει, αλλά είναι καλά για να αμφισβητήσουμε και να παρατηρήσουμε. Παρόλο που βασίζεται στην πλατφόρμα Volvo XC40, το 01 είναι 12 εκατοστά μεγαλύτερα (4,54 μ.) Και μερικά στενότερα χιλιοστά (1,86). Με 1,69 μέτρα στο ύψος, είναι επίσης 4 εκατοστά υψηλότερα.

Ολα μέσα

Lynk Co 01

Μέσα, ditto. Ανεξάρτητα από το πόσες αναφορές στον ξάδερφο της Volvo, δεν υπάρχουν. Η θέση οδήγησης αρθρώνεται γύρω από ένα Μεγάλη οθόνη 12,7 -ιντσών τοποθετημένη σε λειτουργία τοπίου. Στην επέκτασή του, βρίσκουμε τα χειριστήρια κλιματισμού και θέρμανσης, με συντομεύσεις σε ορισμένες λειτουργίες στα αριστερά και στην περιοχή φόρτισης QI στο κέντρο, η οποία μπορεί να απενεργοποιηθεί στις ρυθμίσεις αυτοκινήτων για να το μετατρέψει σε μια απλή τσέπη κενού. Αυτό ακολουθείται από τους επιλογείς ταχύτητας και οδήγησης και, παρακάτω, το κουμπί αδρανής και έντασης του συστήματος ήχου, υπογεγραμμένο Infinity.

Lynk Co 01

Οι υποδοχές USB, των τύπων Α και C, βρίσκονται στην αποθήκευση κάτω από το κεντρικό υποβραχιόνιο, καθώς και στα πόδια των πίσω επιβατών. 100 % ψηφιακά όργανα είναι νηφάλια και χωρίζεται σε τρία μπλοκ στην οθόνη 12,3 ιντσών που το συνθέτει. Γύρω από το κεντρικό μπλοκ που εμφανίζει πλοήγηση ή ταχύτητα εκτός των προγραμματισμένων διαδρομών, υπάρχει, στα αριστερά, οι πληροφορίες των οδηγικών βοηθημάτων και, στα δεξιά, ένα προσαρμόσιμο πεζοδρόμιο. Το τιμόνι είναι όμορφα τραβηγμένο, ακόμη και αν Οι εντολές που ενσωματώνουν δεν είναι άμεσα αναγνωρίσιμες. Μερικές φορές γκρεμίζουμε να θυμόμαστε τι κάνει αυτό, αλλά η συνήθεια πρέπει να λάβει χώρα σε λίγες μέρες χρήσης. Τέλος, πάνω από το κεφάλι, η μεγάλη πανοραμική γυάλινη ηλιοροφή είναι επίσης στάνταρ και εντελώς ηλεκτρική.

Lynk Co 01

Ο Το σύστημα ψυχαγωγίας είναι ειδικό για την Lynk & Co Και, ας το πούμε, μάλλον πολύ καλά, ακόμα κι αν η πλοήγηση μας έχει αφήσει λίγο πεινασμένους. Δεν είναι ένα δράμα, carplay (ασύρματο) ή αυτόματο Android που εφαρμόζεται στο σύστημα. Το ίδιο το αυτοκίνητο έχειΣύνδεση κυττάρων 4G. Πρόσβαση γρήγορα στις διάφορες οθόνες, ένα κουμπί στο σπίτι που βρίσκεται στο κάτω μέρος, επιτρέποντάς σας να επιστρέψετε εύκολα στο σημείο εκκίνησης. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις και τις εφαρμογές, είναι αρκετή μια απλή σάρωση προς τα αριστερά.

Lynk Co 01

Υπάρχουν μερικά nuggets, ειδικά Μια λειτουργία φωτογραφίας/selfie που σας επιτρέπει να αποθανατοποιήσετε μια σκηνή στο μπροστινό ή στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, με καθυστέρηση για τον εαυτό σας να είναι σε θέση να θέσει. Ένα άλλο κουμπί, CO.Εργαστήριο, χρησιμεύει ως κουτί για ιδέες. Εάν θέλετε να δείτε αυτό ή αυτή η λειτουργία αναπτύχθηκε για το αυτοκίνητο, απλώς το δηλώστε φωνητικά και στη συνέχεια στείλτε το. Τακτικά, οι ομάδες ανάπτυξης Lynk & Co επιλέγουν ένα και ενσωματώνουν μετά από μια ενημέρωση του συστήματος.

Lynk Co 01

Είμαστε πραγματικά σε ένα πνεύμα κλαμπ και είναι ακριβώς αυτό προς αυτό που τείνει το εμπορικό σήμα. Δεν έχει παραχώρηση, Αλλά στην πραγματικότητα κλαμπ όπου το αυτοκίνητο δεν έχει επισημανθεί ιδιαίτερα, αλλά όπου τα μέλη (ή όχι) μπορούν να έρθουν ελεύθερα, να αγοράσουν μπιχλιμπίδια, να πιουν ένα ποτό, να εργαστούν ή, προφανώς, να μάθετε για το αυτοκίνητο σε σετ αρκετά θεαματικά. Ο σύλλογος του Παρισιού θα πρέπει να ανοίξει πριν από το τέλος του 2022.

Lynk Co 01

Η στροφή ενός γρήγορου κατόχου μας επιτρέπει να δούμε ότι αυτό το αυτοκίνητο δεν λείπει πολύ χωρίς επιλογή. Τα καθίσματα θερμαίνονται, ηλεκτρικά και μνήμη για τον οδηγό. Ο Βοήθεια οδήγησης επιπέδου 2 σας επιτρέπουν να ξεκουραστείτε λίγα πόδια σε μεγάλα ταξίδια. Το ηχητικό σύστημα είναι καλής ποιότητας (Ακόμα κι αν δεν διαθέτει λίγη γροθιά και ανακούφιση στα μέσα ειδικότερα). Η ταπετσαρία που κατασκευάζεται από πλαστικά που εξαντλείται από τον ωκεανό και ανακυκλωμένο είναι άνετο, ενώ η αποθήκευση είναι πολυάριθμη και ο κορμός 466 -λίτρα προσφέρει έναν αξιοσέβαστο όγκο για την κατηγορία.

Ηλεκτρικός συμβιβασμός

Lynk Co 01

Κάτω από την κουκούλα, υπάρχει ένας υβριδικός μηχανισμός που αναμιγνύει έναν 3κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 132 kW (180 hp) με ηλεκτρική μηχανή 60 kW, για σωρευτική ισχύ 261 ίππων μέγιστο. Η ηλεκτρική λειτουργία εξασφαλίζεται από Μια χρήσιμη επαναφορτιζόμενη μπαταρία 14,1 kW. Και πάλι, ήταν ο ορθολογισμός που διέταξε αυτήν την επιλογή. Όσον αφορά ένα αυτοκαθορισμένο να μοιραστεί χωρίς να είναι υποχρέωση, ας θυμηθούμε-ήταν πιο σοφότερο να επιλέξουμε την εγγύηση ότι είναι σε θέση να οδηγεί ανά πάσα στιγμή που δεν είναι πάντα εύκολο να βρεθεί κάτι που πρέπει να χρεώσει, ειδικά στο καρδιά ορισμένων πρωτευουσών.

Lynk Co 01

Παρ ‘όλα αυτά, μας διαβεβαιώνει τον Alain Wisser, Το επόμενο Lynk & Co που πωλείται στην Ευρώπη θα είναι 100 % ηλεκτρικό. Στην Κίνα, η μάρκα προσφέρει ήδη 8 αναφορές, αλλά κανένας δεν είναι 100 % ηλεκτρικός. Ωστόσο, η πλήρης μπαταρία, η ηλεκτρική λειτουργία συγκρατεί εύκολα τα 70 χλμ. Σε αυτόν τον τομέα, οι ανήσυχοι απόγονοι της Volvo κάνουν καλύτερα από τα PHEV της μάρκας που καταφέραμε να οδηγήσουμε μέχρι στιγμής, ακόμη και αν η κυλίνδρους μας στη Σουηδία, στους δρόμους όπου η μέγιστη ταχύτητα είναι συχνά πολύ περιορισμένη, δεν έχουν πραγματοποιηθεί συνθήκες εντελώς παρόμοιες με εκείνες που θα είχαμε στη Γαλλία, για παράδειγμα.

Lynk Co 01

Το σύνολο είναι σε κάθε περίπτωση επαρκώς αποτελεσματικό Αφήστε το 01 να επιταχύνει τα 0 έως τα 100 km/h σε 8 δευτερόλεπτα και να συναντηθεί στα 210 m/h με μέγιστη ταχύτητα, Ακόμα κι αν αυτό απαγορεύεται σχεδόν στο 100 % των δρόμων του πλανήτη.

Δροσερή οδήγηση

Lynk Co 01

Στο τιμόνι, το αυτοκίνητο αποδεικνύεται αρκετά βολικό για να εξελιχθεί στην πόλη, κάτι που είναι ήδη καλό, δεδομένου ότι είναι ουσιαστικά σε αστικές περιοχές που εκτελούνται οι υπο-μερίδιο στην αυτο-διαταραχή. Τρεις τρόποι οδήγησης προσφέρονται στον οδηγό, αλλά η υβριδική λειτουργία – η οποία προάγει τις ηλεκτρικές κινητικές δεξιότητες – κάνει το τέχνασμα για σχεδόν το 100 % των καταστάσεων. Το αυτοκίνητο συμπεριφέρεται ομαλά, αλλά είναι επίσης ικανό για καλές στιγμές όταν οι συνθήκες το επιβάλλουν. Σε λίγο πιο δυναμική λειτουργία, το τμήμα του σασί δείχνει ότι δείχνει την καλή του ανάπτυξη. Η λήψη Roulis ελέγχεται.

Lynk Co 01

Μόνο το πέδηση μπορεί να διατρέχει : Μετά από μια πολύ μαλακή επίθεση, γίνεται γρήγορα πολύ επιθετική. Εκπλήσσει την πρώτη φορά, αλλά και τη δεύτερη, και ακόμη και αυτό σύμφωνα με. Εν ολίγοις, πρέπει να μάθετε να το δόση και μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε την αναγεννητική λειτουργία για αυτό, αν δεν φτάσει μέχρι την πλήρη στάση, σας επιτρέπει να ξεκινήσετε τις επιβραδύνσεις ταυτόχρονα όπως είναι ειλικρινά όπως φέρνει Λίγο χυμό στην μπαταρία.

Σημειώστε ότι Το κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη διαθέτει 7 αναφορές που μπορούν να επιλεγούν σε διαδοχική λειτουργία εάν είναι απαραίτητο. Η μετάβαση από ηλεκτρική λειτουργία σε θερμική λειτουργία γίνεται ρευστά, χωρίς τσίμπημα ή δόνηση και ο όγκος του τελευταίου παραμένει χαμηλός. Συνολικά, το αυτοκίνητο είναι καλά ηχομονωμένο. Μόλις όλα αυτά τα καλά συλληφθούν, το αυτοκίνητο είναι ειλικρινά ευχάριστο να οδηγεί και φαίνεται να είναι σε θέση να γεμίσει τις περισσότερες από τις χρήσεις μιας οικογένειας. Lynk Co 01 Lynk Co 01

Σχεδόν μια κατάσταση μυαλού σε τροχούς

Lynk Co 01

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η Lynk & Co επιτίθεται στην ευρωπαϊκή αγορά με ένα SUV στο βαθμό που παραμένει το πιο ελπιδοφόρο τμήμα της στιγμής. Από την άλλη πλευρά, θα μπορούσαμε να αναρωτηθούμε για την επιλογή του μεγέθους, αλλά το γεγονός είναι ότι με την τοποθέτηση περίπου στη μέση της προσφοράς, ανάμεσα στον κάτοχο της πόλης και την οικογένεια, καλύπτει λίγο περισσότερο από τις ανάγκες του πρώτου και μόλις μικρότερου από εκείνα του δεύτερου.

Lynk Co 01

Το 01 είναι γενναιόδωρα κατοικήσιμο και δεν θα επιβάλει υπερβολικό συμβιβασμό σε οικογένειες που θα μπουν στον πειρασμό. Πάνω από όλα, Η τιμή στην οποία προσφέρει την εξαιρετικά πλήρη υπηρεσία της που βρίσκεται στο (πολύ) χαμηλές για το εύρος της αγοράς Και ακόμη και 10.000 ευρώ φθηνότερα από τον ξάδερφό του Volvo. Το σύστημα συνδρομής μπορεί να υποδηλώνει ότι ένας λύκος κρύβεται στις μικρές γραμμές, αλλά βρισκόμαστε ανακαλύπτοντας ότι όλα φαίνονται σαφή και δεν προκαλούν έκπληξη. Ακόμα και η τιμή του franchise σε περίπτωση καταστροφής εμφανίζεται σαφώς.

Lynk Co 01

Στην πραγματικότητα, το 01 είναι λίγο το αυτοκίνητο που σας κάνει να ξεχάσετε τις ανησυχίες ενός αυτοκινήτου και μια γρήγορη παράκαμψη μέσω της έδρας της μάρκας μας επιτρέπει να καταλάβουμε ότι έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που δεν απαγορεύουν τίποτα. Εδώ, μερικές αίθουσες συσκέψεων φαίνεται να έχουν διακοσμηθεί κάτω από οξύ, όταν δεν είναι ένα παλιό τροχόσπιτο εγκατεστημένο στο υπόγειο, τρία μέτρα από μπάσκετ μπάσκετ. “” Κοιτάζουμε τι κάνουν οι άλλοι και σχεδόν πάντα κάνουμε το αντίθετο “Λέει ο Alain Visser. Στην εταιρεία, 50 από τους υπαλλήλους είναι γυναίκες και το 80 % δεν είχε εργαστεί ποτέ για μια μάρκα αυτοκινήτου πριν. Οι υποψήφιοι κουνιέται για να εφεύρουν το αυτοκίνητο του αύριο. “” Για μια διαφήμιση, λαμβάνω εκατοντάδες βιογραφικά σε μόλις μια μέρα », γελάει το χαρούμενο αφεντικό.

Lynk Co 01

Έτσι, το ίδιο το όνομα της μάρκας (Lynk & Co) έχει μια ιστορία που θα μπορούσε να βρει τη θέση της σε μια σκηνή του Πολύ άσχημο ταξίδι Και αυτό του αυτοκινήτου, 01, δεν ανταποκρίνεται σε καμία άλλη λογική από εκείνη της απονεμιστήρας στο πρώτο αυτοκίνητο, το δεύτερο που ονομάζεται 02 και ούτω καθεξής, αγνοώντας το τμήμα στο οποίο τοποθετείται. Για αυτόν τον Διευθύνοντα Σύμβουλο “Αν δεν κάνουμε λάθος, είναι ότι κάναμε ένα λάθος”. Ένας τρόπος να πείτε ότι πρέπει να δοκιμάσετε τα πάντα με κίνδυνο να κάνετε λάθος. Το αποτέλεσμα ? Ήδη 15.000 μονάδες 01 τρέχει στην Ευρώπη (1000 έως 1200 στη Γαλλία), το βιβλίο παραγγελιών είναι γεμάτο και οι πελάτες είναι ικανοποιημένοι. Η μεγαλύτερη λύπη: Δεν είναι σε θέση να παραδώσει ταχύτερα αυτή τη στιγμή. Χρειάζονται δύο έως τρεις μήνες για να αποκτήσετε το όχημά σας, Όπου συνήθως το χρονοδιάγραμμα περιστρέφεται περίπου μια εβδομάδα. Ωστόσο, παραμένει καλύτερα από σχεδόν όλους τους ανταγωνιστές του ..

Τελική δοκιμαστική σημείωση: Lynk & Co

Κακό σε τίποτα και γεμάτο πλεονεκτήματα, το 01 σηματοδοτεί την επιθετική είσοδο της Lynk & Co στην ευρωπαϊκή αγορά. Γεννημένος Κινέζοι αλλά σκέφτηκε για τις περιοχές μας, το 01 είναι ένα συνεκτικό αυτοκίνητο, χωρίς (κακή) έκπληξη και που μπορεί ακόμη και να μοιραστεί για να ελαφρύνει το κόστος κράτησης του. Πολύ συνιστώμενο στο είδος του.

 • Εικονοκλαστικό όχημα ..
 • … Που όμως δεν θα αντλήσει κανέναν
 • Σύστημα τιμολόγησης
 • Επεκτασιμότητα

Άφησα τις παραδοσιακές μάρκες για το Lynk & Co 01, την ετυμηγορία μου

Είναι το πρώτο αυτοκίνητο στη Γαλλία που μπορεί να σας φέρει χρήματα. Εδώ είναι η επιστροφή μου από την εμπειρία από την Lynk & Co 01. Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του.

Δημοσιεύτηκε στις 15 Δεκεμβρίου 2022 στις 6:00 μ.μ

Lynk και Co 01 Black Test

Ο τομέας της αυτοκινητοβιομηχανίας προετοιμάζεται για ακόμη μεγαλύτερη μετάβαση από αυτή της ηλεκτροδότησης. Η υποστήριξη, η οποία θα προκύψει από την εμφάνιση του αυτόνομου αυτοκινήτου, είναι αναπόφευκτη. Με αυτόν, οι καταναλωτές δεν θα βλέπουν πλέον τα αυτοκίνητα ως προϊόντα, αλλά ως υπηρεσίες. Το όραμα ισχύει ήδη στον κόσμο της αεροναυτικής (αναγκαστικά, είναι πιο περίπλοκο να αγοράζετε ένα αεροπλάνο).

Όπως τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, η υιοθέτησή της δεν θα είναι με τον ίδιο ρυθμό σύμφωνα με τα εμπορικά σήματα. Και αν οι παραδοσιακοί κατασκευαστές έχουν μάλλον καλά παραληφθείσα μακροχρόνια ενοικίαση ως μεταβατική φάση, υπάρχει μια πολύ πιο προηγμένη μάρκα και πεπεισμένη ότι η κοινή χρήση του αυτοκινήτου δεν πρέπει να περιμένει. Το όνομά της είναι Lynk & Co.

Στον κατάλογό της στην Ευρώπη, έχει μόνο ένα μοντέλο, το Lynk & Co 01, το οποίο προσπάθησα το χρόνο της διαμονής στο Μιλάνο στην Ιταλία. Στο κέντρο της πόλης, το εμπορικό σήμα που γεννήθηκε το 2014 υπό την έγχυση πρωτεύουσας του Geely Group (η κινεζική ομάδα που κατέχει ειδικότερα τη Volvo και το Lotus) άνοιξε τις πόρτες της για να παρουσιάσει την προσφορά της όπου η κοινή χρήση αντικατέστησε την κατοχή.

Ενδιαφέροντα στοιχεία: Από τους 18.000 Γάλλους πελάτες της μάρκας, υπάρχουν μόνο 3.000 Lynk & Co 01 εγγεγραμμένοι. Το ίδιο πράγμα σε ευρωπαϊκό επίπεδο: 170.000 οδηγοί μόνο για 25.000 αυτοκίνητα. Στο μέλλον, ο λόγος στόχου που επιδιώκεται από το εμπορικό σήμα είναι σε 35.000 αυτοκίνητα ανά 100.000 πελάτες. Ο διευθύνων σύμβουλος του, Alain Visser, με τον οποίο διατήρησα τον εαυτό μου, συνειδητοποίησα το όνειρό του μετά από 40 χρόνια καριέρας μεταξύ των παραδοσιακών κατασκευαστών: τελικά προσφέρει μια πιο βιώσιμη, πιο πρακτική και φθηνότερη λύση στον κόσμο αυτοκινήτων.

Αν έπρεπε να τοποθετήσουμε το Lynk & Co μεταξύ Audi, Uber και μιας υπηρεσίας ενοικίασης, το αφεντικό δεν θα δίσταζε για ένα δευτερόλεπτο: «Σίγουρα όχι Audi», αυτός μας είπε “Το μοντέλο Lynk & Co είναι παρόμοιο με ένα μοντέλο αυτό του Uber και ενός πρακτορείου ενοικίασης”. Η προσφορά περιστρέφεται γύρω από μια συνδρομή στα 550 ευρώ το μήνα, χωρίς υποχρέωση, όπου ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητο όταν επιθυμεί, να το κρατήσει στο σπίτι και να οδηγήσει μέχρι 1.250 χιλιόμετρα το μήνα και 15.000 ετησίως.

Παράλληλα, ο τελευταίος μπορεί να αποφασίσει να μοιραστεί το αυτοκίνητό του και σε αυτή την περίπτωση το θέτει κάτω από το sublet. Σε αντάλλαγμα, θα κερδίσει μεταξύ 10 και 20 ευρώ την ώρα. Η λειτουργικότητα δεν απαιτεί καμία προσπάθεια, μόνο για να διαμορφώσετε την εφαρμογή ή στον πίνακα ελέγχου τη διάρκεια στην οποία παραμένει διαθέσιμο το αυτοκίνητο.

Το Lynk & Co 01 που προσπάθησα τον περασμένο μήνα δεν είναι ανεξάρτητο, αλλά συνδέεται. Και το 2022, αυτό είναι όλο που έχει σημασία για τον Alain Visser, για να είναι σε θέση να αποτιμήσει τα κλειδιά για το smartphone, να γεννήσει μια κοινότητα γύρω από το εμπορικό σήμα και να μειώσει τον αριθμό των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν χωρίς να μειώσουν τα περιθώρια της μάρκας.

Σε αντίθεση με άλλες μάρκες που επαινούν την ηλεκτρική ενέργεια, η Lynk & Co 01 λειτουργεί σε επαναφορτιζόμενο υβριδικό. Ο καλύτερος συμβιβασμός, προς το παρόν, προκειμένου να προσφέρει αρκετή αυτονομία δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα κατανάλωσης οτιδήποτε κατά τη χρήση της αστικής χρήσης για παράδειγμα. Το επόμενο μοντέλο θα φτάσει σίγουρα το επόμενο έτος, σε 100 % ηλεκτρικό αυτή τη φορά.

Δοκίμιο Lynk Co

5 Πλεονεκτήματα με Lynk & Co 01

1) Τι αναμένεται από ένα επαναφορτιζόμενο υβριδικό

Πρέπει να είστε ειλικρινείς, το 2022, με τις δυσκολίες εύρεσης ταχείας επαναφόρτησης για μεγάλες διαδρομές, η λύση του επαναφορτιζόμενου υβριδίου μπορεί να είναι ακόμα σχετική. Ακόμα κι αν φυσικά, η επιλογή μιας σιλουέτας SUV δεν είναι ποτέ πολύ έξυπνη σε μια οικολογική λογική. Όπως όλοι οι άλλοι στην κατηγορία της, το Lynk & Co 01 δεν προορίζεται για μεγάλους κυλίνδρους. Στον αυτοκινητόδρομο, η κατανάλωσή του υπερβαίνει τα 7 λίτρα που μετρήθηκαν στο μικτό ταξίδι μας.

Από την άλλη πλευρά, στο Electric, προσφέρει σύμφωνα με τα μέτρα μας περίπου 60 χιλιόμετρα ανεξαρτησίας σε μικτό κύκλο και σχεδόν 70 χιλιόμετρα στην πόλη. Έχει ως αποτέλεσμα το μεγάλο εύρος της κατηγορίας. Δεν θα χρειαστεί να έχετε ένα βαρύ πόδι που είπε. Ακόμη και με το 100 % ηλεκτρικό τρόπο που ξεκίνησε, το αυτοκίνητο μπορεί γρήγορα να επανεκκινήσει το 3 -κάλινδρο υπερτροφοδοτούμενο μπλοκ 3 -κυλίνδρου των 1,5 λίτρων (180 ίππους).

Η μάζα του Lynk & Co 01 είναι 1.879 κιλά κενό. Σε 100 % ηλεκτρικό, το υβριδικό SUV προσφέρει μόνο 100 ίππους (κινητήρας 60 kW, μπαταρία 14,1 kWh). Με 261 σωρευτικά άλογα, το SUV δεν είναι αστραπή (0 έως 100 km/h σε 8 δευτερόλεπτα), αλλά έχει ένα αναμφισβήτητο πλεονέκτημα του ηλεκτρικού: ένα στιγμιαίο ζευγάρι που ταιριάζει γρήγορα στην κυκλοφορία. Προσθέστε σε αυτό μια ευχάριστη οδήγηση, με μια προσαρμογή στα μισά του δρόμου μεταξύ ενός Volvo XC40 και ενός Volkswagen Tiguan, και παίρνετε ένα μάλλον σταθερό μοντέλο απόσβεσης για δυναμική συμπεριφορά και που δεν παίρνει πάρα πολύ ρολό στην καμπύλη.

2) Γιατί να αναζητήσετε περισσότερο ασφάλιστρο ?

Η εμφάνιση του Lynk & Co 01 είναι διαφορετική από το Volvo XC40, με τον οποίο μοιράζεται την πλατφόρμα. Ωστόσο, απέχει πολύ από το να είναι πρωτότυπο και επίσης να καταλαμβάνει γνωστά στοιχεία ασιατικών SUV, όπως το Kia Sportage. Αλλά για 41.500 ευρώ νέα, ήδη 7 χρόνια καριέρας, δεν συμβάλλει στην ίδια κατηγορία με τους Σουηδούς ή τους Γερμανούς. Και είναι όλα προς τιμήν του.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής μου, δεν ήμουν σε καμία περίπτωση διαταραχής από το μέγεθος του κόστους στο διαμέρισμα των επιβατών. Δεν θα βρείτε δέρμα ή απομίμηση δέρματος, αλλά το ύφασμα των καθισμάτων, ο συνολικός σχεδιασμός και ο χώρος στο σκάφος δεν είναι τίποτα απογοητευτικό. Εκτιμώ ιδιαίτερα την εμφάνιση του διπλού επίπεδου στο τιμόνι και την εργονομία στο πλοίο. Μεγαλύτερο από ό, τι σε ένα Audi Q4 E-Tron ή σε μια Volkswagen ID5, η οθόνη Lynk & Co 01 φτάνει τις 12,7 ίντσες και η οθόνη για πλοήγηση μπορεί να προβάλλεται πίσω από τα μέτρα (12,3 ίντσες), όπως με το εμπορικό σήμα με δαχτυλίδια.

Με την εμφάνιση ηλεκτρικής ενέργειας, οι παραδοσιακοί κατασκευαστές έπρεπε να αντισταθμίσουν τα έξοδά τους στην έρευνα και την ανάπτυξη από επιλογές υλικών και πιο βασικά μέρη, σημείο που δεν βρίσκεται στο Lynk & Co. Όλα φαίνονται καλά συναρμολογημένα παρά την κυρίαρχη χρήση του πλαστικού. Η μάρκα δεν περιορίζεται σε φυσικά κουμπιά, όπως με τις συντομεύσεις της για κλιματισμό. Για μια φορά, η Volkswagen είναι πίσω (ακόμα και αν εκτιμούμε το νέο σχεδιασμό του Habitacles για τον μινιμαλισμό τους υπέρ της εργονομίας).

Φυσικά, δεν βρίσκουμε ημι-αυτόνομο τρόπο οδήγησης, αλλά το Lynk & Co παραδίδεται με όλο τον εξοπλισμό που το εμπορικό σήμα έχει εγκλωβίζει θερμαινόμενα και ηλεκτρικά μπροστινά καθίσματα. Χωρίς επιλογή, εκτός από την επιλογή μεταξύ δύο χρωμάτων και ενός συνημμένου ρυμουλκούμενου.

Lynk και Co 01 Εσωτερικό

3) Ένας πολύ λογικός χώρος επί του σκάφους

Η κατοικία του Lynk & Co 01 αντιμετωπίζει εκείνη των βασίλισσες της κατηγορίας. Από τη γαλλική πλευρά, το Peugeot 3008 χτυπά στα πίσω καθίσματα. Διατίθενται περισσότερο από 10 εκατοστά περισσότερο στο υβριδικό SUV. Δεν υπάρχει επιλογή χρωμάτων εκτός από το μαύρο και το μπλε του προτύπου, αλλά για την τιμή του μοντέλου (σε συνδρομή όπως στην αγορά), παραδίδεται με γυάλινη οροφή που ωφελεί τόσο τα μέτωπα όσο και τα πίσω καθίσματα. Πίσω από την ηλεκτρική πίσω πόρτα, αποκαλύπτεται ένα στήθος 466 (452 ​​L στο Volvo XC40) με πρακτική πρόσβαση και την επιφάνεια που μπορεί εύκολα να καθαριστεί και να μην καταστραφεί.

4) Ένα αυτοκίνητο για άπιστους ..

Πριν από πέντε χρόνια, η Lynk & Co 01 συγκλόνισε τον παραδοσιακό τύπο αυτοκινήτου για το μοντέλο συνδρομής του. Ήταν ακόμα πολύ νωρίς. Σήμερα, σε έναν κόσμο όπου η κινητικότητα είναι τόσο ισχυρή που κάθε γραβάτα υλικού (συμπεριλαμβανομένου ενός αυτοκινήτου) μπορεί να είναι ένα βάρος για να μετακινηθεί εύκολα και γρήγορα, η Lynk & Co 01 φτάνει με μια προσφορά που βρίσκει μια πραγματική πελατεία.

Στα 550 ευρώ το μήνα σήμερα, δεν διαφοροποιείται απαραιτήτως από τις μακροχρόνιες προσφορές ενοικίασης … αλλά έχει το αναμφισβήτητο πλεονέκτημα της ύπαρξης χωρίς δέσμευση. Επομένως, ο πελάτης μπορεί να αφήσει το αυτοκίνητό του εκτός από το ένα μήνα σε άλλο χωρίς να χρειάζεται να τερματίσει οποιαδήποτε σύμβαση, να πληρώσει πλεόνασμα ή να μεταπωλήσει το αυτοκίνητό του. Εάν επιθυμεί να συνεχίσει τη συνδρομή, μετά από 12 μήνες, το πλεονέκτημα της Lynk & Co είναι ότι το αυτοκίνητο θα αντικατασταθεί από ένα πιο πρόσφατο (λογικά νέο).

Ένα “συμβόλαιο win-win” πιστεύει ότι ο Alain Visser, καθώς η μεταπώληση στην ευκαιρία του στόλου της μάρκας συμμετέχει σε μεγάλο βαθμό στην κερδοφορία του, ενώ η υπολειμματική αξία του αυτοκινήτου εξακολουθεί να είναι υψηλή. “” “Έχουμε κερδοφορία στον συνολικό κύκλο προϊόντων. Μακροπρόθεσμα, θεωρούμε ότι η κερδοφορία μας είναι τουλάχιστον τόσο μεγάλη όσο αυτή ενός παραδοσιακού κατασκευαστή “, εξήγησε το αφεντικό για μένα κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής μας στο Μιλάνο.

Lynk και Co Auto Sharing

5)… και για swingers

Δεύτερο όφελος με την προσφορά Lynk & Co 01, το σύστημα κοινοποίησης του. Η ιδέα της αυτοπεποίθησης της μάρκας βρίσκει όλο το νόημά της εδώ. Οι πελάτες θα μπορούν να κάνουν το μοντέλο τους διαθέσιμο σε άλλα μέλη, σε αντάλλαγμα για οικονομικό αντίστοιχο. Η διάρκεια μπορεί να διαφέρει, από μία ώρα. Θα εξαρτηθεί επίσης από την τιμή ενοικίασης. Από 10 έως 20 ευρώ την ώρα ανάλογα με την περίοδο και τις γεωγραφικές περιοχές.

Η υπαινιγμός του Lynk & Co 01 είναι ένας τρόπος για να αποσβέσει το μηνιαίο κόστος της συνδρομής και να παρέχει σε άλλα μέλη τη χρήση του αυτοκινήτου για να περιορίσουν τον αριθμό τους στο δρόμο. Πώς λειτουργεί ? Είναι πολύ απλό, όλα περνούν από την οθόνη αφής στο σκάφος ή μέσω της εφαρμογής. Μια λειτουργία “κοινής χρήσης” είναι διαθέσιμη στα χαρακτηριστικά ενός ή του άλλου από τις οθόνες και σε λίγα δευτερόλεπτα, το Lynk & Co 01 είναι έτοιμο να περιμένει τον νέο οδηγό του, ο οποίος θα χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητό σας. Για επιφυλάξεις, το αποτιμημένο κλειδί του αυτοκινήτου θα μεταφερθεί απευθείας στο προφίλ του μέλους. Έτσι δεν θα χρειαστεί να περιμένετε στον ιστότοπο.

5 μειονεκτήματα με το Lynk & Co 01

1) Ορισμένα ελαττώματα επί του σκάφους

Τώρα ας μιλήσουμε για τα μειονεκτήματα του Lynk & Co 01 και ξεκινήστε επιστρέφοντας στο τεστ αυτοκινήτου. Μετά τη μέρα μου στο τιμόνι, συμπεριλαμβανομένου ενός ταξιδιού μετ ‘επιστροφής στο αεροδρόμιο του Μιλάνου-Καρμπού. Πρώτη παρατήρηση: Το σχέδιο των καθισμάτων φέρνει ιδιαίτερη άνεση στο επίπεδο των ωμοπλάτων. Το padding είναι πολύ σταθερό στο γούστο μου. Στο ίδιο πίσω ράφι, η άνεση είναι λιγότερο αξιοσημείωτη, ενώ οι Asperities του δρόμου είναι πολύ λιγότερο διαγραφείς. Αισθανόμαστε πολύ περισσότερο τα ελαττώματα του δρόμου. Το ίδιο πράγμα στο πλάι της ηχομονωτικής. Ωφελείται λιγότερο στα πίσω καθίσματα.

Πίσω στο τιμόνι του Lynk & Co 01, σημειώνω ότι η ενσωμάτωση της αναγεννητικής πέδησης δεν είναι τόσο διακριτική όσο σε ένα εμπορικό σήμα όπως η Audi ή η Volkswagen. Η διασταύρωση μεταξύ της αναγεννητικής πέδησης και της αποτελεσματικής πέδησης μέσω δίσκων δεν είναι πολύ ρευστό. Για να ακολουθήσετε την πλοήγηση, εκεί, η χαρτογράφηση και η διεπαφή ειδικά για τα μοντέλα Lynk & Co δεν είναι πολύ εκλεπτυσμένα ή πρακτικά. Μικρά ελαττώματα σχεδιασμού που θυμούνται την τιμή του μοντέλου και την προηγμένη ηλικία του τώρα. Τα πρώτα του αντίγραφα κυκλοφόρησαν πριν από 7 χρόνια.

2) Τα χιλιόμετρα είναι περιορισμένα, προσέξτε την αρχή

Με τη συνδρομή Lynk & Co 01, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην οδηγήσετε πάρα πολύ. Ανά μήνα, η προσφορά προσφέρει μέγιστο 1.250 χιλιόμετρα. Μετά από αυτό το όριο, θα είστε εκτός συσκευασίας, όπως και με έναν τηλεφωνικό χειριστή. Το τιμολόγιο αυξάνεται γρήγορα καθώς λαμβάνει υπόψη κάθε επιπλέον χιλιόμετρο. Η τιμή του είναι 0,15 ευρώ ανά επιπλέον χιλιόμετρο. Τελικά, ετησίως, τα μέλη της Lynk & Co δεν θα μπορούν να οδηγούν περισσότερα από 15.000 χιλιόμετρα. Ευτυχώς, εάν σκοπεύετε να πάτε διακοπές για ένα μήνα, μπορείτε να πιστέψετε τα λίγα χιλιόμετρα που έχετε κάνει τον προηγούμενο μήνα.

Από την άλλη πλευρά, η χρήση του αυτοκινήτου υπονοεί να μην εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι μόνες χώρες που βρίσκονται έξω από την ΕΕ είναι η Lynk & Co είναι το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ελβετία, η Νορβηγία, η Ισλανδία και το Λιχτενστάιν. Μπορεί να φαίνεται αβλαβές, αλλά αυτό είναι ένα σημείο που πρέπει να ληφθεί υπόψη … ειδικά αν οι αξιωματούχοι της Lynk & Co αποφασίσουν να αναπτύξουν αυτήν την πολιτική στο μέλλον.

Lynk Co 01 Black

3) Δεν υπάρχει πιθανή επιλογή αγοράς

Είπαμε παραπάνω, για το επιχειρηματικό μοντέλο Lynk & Co. Σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς κατασκευαστές, οι οποίοι προσφέρουν ενοίκια με επιλογή αγοράς, δεν θα είναι ποτέ δυνατό για τους πελάτες της Lynk & Co 01 να ανακτήσουν την πλήρη ιδιοκτησία του αυτοκινήτου στο τέλος της σύμβασης.

Είναι προφανώς δυνατό να αγοράσετε ένα μοντέλο στη δεύτερη αγορά, ενώ η μάρκα πωλεί όλα τα υβριδικά SUV μετά από 12 μήνες, αλλά οι μηνιαίες πληρωμές που έχουν πληρώσει για ένα χρόνο δεν θα έχουν καμία επίδραση στην τιμή του μοντέλου. Επομένως, θα πρέπει να πληρώσουμε περισσότερα από 37.000 ευρώ για να αποκτήσουμε το μοντέλο – σύμφωνα με την έρευνά μας, πολλά αντίγραφα μερικές φορές με ένα χρόνο και 15.000 χιλιόμετρα κοστίζουν περισσότερα από 37.000 ευρώ. Τίποτα πολύ οικονομικά ενδιαφέρον λοιπόν.

4) Μια τιμή που μπορεί να εξελιχθεί

Εάν συγκρίνουμε την προσφορά της Lynk & Co με αυτή ενός τηλεφωνικού φορέα, ίσως πρέπει να μας υπενθυμίσουμε ότι ποτέ, με ένα μη δεσμευτικό πακέτο, ο πελάτης θα προστατεύεται από την αύξηση. Το πρώτο έλαβε χώρα αυτό το καλοκαίρι. Το Lynk & Co 01 πήγε από 500 σε 550 ευρώ το μήνα. “Επικοινωνήσαμε προ-ενεργά, δεν υπήρξε έκπληξη. Οι πελάτες που είχαν εγγραφεί στη συνδρομή στα 500 ευρώ το μήνα έλαβαν επιστολή που τους ενημερώνει ότι η τιμή θα μειωθεί στα 550 ευρώ τρεις μήνες αργότερα, την 1η Σεπτεμβρίου “, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Το λάθος του κόστους, δύο φορές πιο σημαντικό σήμερα με τον πληθωρισμό, προσπάθησε να εξηγήσει τον Alain Visser για μένα. Η Lynk & Co πρέπει να στείλει κυρίως τα αυτοκίνητά του από την Κίνα στην Ευρώπη με βάρκα, ενώ σε αντίθεση με τη Volvo, τα αυτοκίνητά του δεν παράγονται στην παλιά ήπειρο. Σήμερα, δεν είμαστε στο καταφύγιο ότι το εμπορικό σήμα επιλέγει να αυξήσει ξανά τις τιμές της. Το μετάλλιο πίσω από μια μη δεσμευτική προσφορά.

Lynk CO SUV υβριδικό

5) Μια προσφορά (ακόμα) περιορισμένη

Το Lynk & Co 01 συνοδεύεται από πρόσβαση σε χώρους, που ονομάζεται “κλαμπ” από το εμπορικό σήμα, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης πολλών ευρωπαϊκών πρωταγωνιστών. Αν πήγα στο Μιλάνο για να δοκιμάσω το υβριδικό SUV, ήταν πάνω απ ‘όλα για τα εγκαίνια ενός από αυτά, στο ιταλικό οικονομικό κεφάλαιο. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα στην προσφορά συνδρομής, ενώ αυτοί οι χώροι σας επιτρέπουν να βρείτε μια γωνία όπου να εργάζεστε εάν είναι απαραίτητο, να πιείτε ή να συμμετέχετε σε εκδηλώσεις που οργανώνονται κάθε εβδομάδα.

Αρκετά για να σας κάνει να θέλετε να εγγραφείτε στο Lynk & Co ? Οχι. Ο νέος χώρος στο Μιλάνο, παρά τη λάμψη, θα απευθυνθεί μόνο στα ενδιαφερόμενα μέρη ενός χώρου όπου να εργάζονται δωρεάν, αλλά το πιο διακριτικό δεν θα βρει τίποτα πολύ κερδοφόρο σε αυτούς τους χώρους που δεν μπορούν ποτέ να τρίβουν τους ώμους. Στη Γαλλία, ο πρώτος χώρος δεν σχεδιάζεται πριν από το επόμενο έτος. Προς το παρόν, η επείγουσα ανάγκη είναι να αναπτύξει μια ευρύτερη προσφορά προϊόντων. Ένα μόνο επαναφορτιζόμενο υβριδικό μοντέλο, ειδικά ένα SUV, μπορεί να μην είναι το πιο πλήρες στην αγορά. Πολλοί θα στραφούν στον ανταγωνισμό για μια ευρύτερη επιλογή προϊόντων, κινητήρων ή τελειωμάτων που προσφέρονται.

Όλα αυτά είναι μόνο μεταβατικά και θα επιστρέψουμε στη γνώμη μας για το Lynk & Co 01 σε ένα χρόνο, όταν τα πράγματα μπορεί να έχουν ήδη αλλάξει καλά. Εάν η μάρκα φτάσει στους στόχους της κερδοφορίας σε δύο χρόνια, σίγουρα θα ενεργοποιήσει ένα ευρύτερο φάσμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένης της συσκευής για μαλακότερη κινητικότητα, όπως σκούτερ ή ηλεκτρικά σκούτερ.

Περιμένουμε ακόμα να μάθουμε πότε θα βγει το Lynk & Co 01 100 % Electric, και αν θα βασιστεί σε μια Volvo ή όχι αρχιτεκτονική. Στο ερώτημα εάν η Lynk & Co θα μπορούσε να συνεργαστεί με άλλους κατασκευαστές στο μέλλον, ο προϊστάμενός του Alain Visser απάντησε: “Απολύτως”. Η μάρκα θα πρέπει στη συνέχεια να δημιουργήσει συνεργασίες με τους κατασκευαστές, αλλά και δίκτυα επισκευής. Επί του παρόντος, η Lynk & Co 01 έχει πρόσβαση σε εγκεκριμένο αντιπρόσωπο της Volvo, οι οποίοι συμφώνησαν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.