LG OLED SMART C1 LG 4K 65 ιντσών TV | LG West Africa, LG 65C1: Καλύτερη τιμή, δοκιμή και ειδήσεις – ψηφιακή

LG 65C1

Contents

Το LG ThinQ σας επιτρέπει να ελέγχετε και να ελέγχετε το τοπικό οικοσύστημα IDO σας χάρη στη φυσική αναγνώριση φωνής*.

OLED SMART C1 LG 4K 65 ιντσών τηλεόραση

Προσθέστε αντικείμενα στις επιθυμίες σας για να τα βρείτε εύκολα όταν επιστρέψετε στο LG.com. Αυτή είναι μια απλή μέθοδος για να παρακολουθείτε τα αντικείμενα που είχατε δει ή να απομνημονεύσετε ιδέες δώρων για φίλους και οικογένεια.

Όχι ευχαριστώ, όχι τώρα συνεχίστε να εγγραφείτε

Ο σύνδεσμος αντιγράφηκε στο πρόχειρο.

Προσθέστε αντικείμενα στη λίστα MyLG Wishes

Διαγράψτε το άρθρο συνεχίστε στη λίστα MyLG Wishes
Συστατικό-objothermateralalert

Συνιστώμενα προϊόντα

*Titletext*

Το όνομα του μοντέλου αντιγράφηκε
AddOnpincodeError-text
AddonMainModelError-text

Πώληση σε περιορισμένη ποσότητα

Διαθέσιμη ποσότητα * obsproductcount * ea

Πώληση σε περιορισμένη ποσότητα

Διαθέσιμη ποσότητα * obsproductcount * ea
Ελέγξτε τις τιμές με τον μεταπωλητή

Πώληση σε περιορισμένη ποσότητα

Διαθέσιμη ποσότητα * Ποσότητα * EA
Περίληψη-μέλη-τιμής-tooltip Κλείστε το σενάριο
Περίληψη-μέλη-τιμής-tooltip Κλείστε το σενάριο
Obs_cheaperprice_msg $*Φτηνές*
Περίληψη-μέλη-τιμής-tooltip Ελέγξτε την τελική τιμή σας κλείστε το σενάριο
MSRP $*Improvetototalprice*
Πρωθώρας εξαρτημάτων
Ελέγξτε τις τιμές με τον μεταπωλητή
*obsmembershiplinkstart*
Ελέγξτε τις τιμές με τον μεταπωλητή
Εξοικονομήστε $*έκπτωση*

 • συνιστώσα-bundleoffer
 • συστατικά-accessoria
 • Ευρεσιτεχνία

Μετακινηθείτε στο αριστερό κύλινδρο προς τα δεξιά
Προ-προστασία
0-επιλεγμένο από συστατικά
$ *rpromoprice *.*Rpromopcercent*
$ *rpromoprice *.*Rpromopcercent*
OLED SMART C1 LG 4K 65 ιντσών τηλεόραση
Μετακινηθείτε αριστερά με κύλιση δεξιά
Ελέγξτε τις τιμές με τον μεταπωλητή

Αυτοί Αυτοί

Βραβείο
αναγνωρίστηκε από
Παγκόσμιοι εμπειρογνώμονες

“Το LG C1 προσφέρει τον καλύτερο λόγο τιμής/απόδοσης. »»
-LG 65C1, TechRadar, 04/2021

“Η τηλεόραση OLED, ακόμα διαθέσιμη για αγορά το 2021. »»
-LG 65C1, Τ3, 04/2021

“Μια υπέροχη και λεπτομερής εικόνα. »»
-Lg 65c1, τι hi-fi?, 04/2021

“Οι τιμές της καινοτομίας CES® απονέμονται σε προϊόντα με βάση τα έγγραφα που υποβάλλονται από τους νικητές.
Το CTA δεν ελέγχει την ακρίβεια των υποβολών και δεν δοκιμάζει κανένα προϊόν. »»

Φωτίστε το σύμπαν σας χάρη στα εικονοστοιχεία αυτο-shplashing

Η τηλεόραση LG OLED είναι μια ευχαρίστηση για τα μάτια. Τα αυτο-γλιγμένα εικονοστοιχεία προσφέρουν μια πραγματικά θεαματική ποιότητα εικόνας και μια ολόκληρη σειρά δυνατοτήτων σχεδιασμού, ενώ οι πιο πρωτοποριακές τεχνολογίες παρέχουν επίπεδα θαύματος που έφτασαν ποτέ. Όλα όσα απολαμβάνετε με μια τηλεόραση παίρνει μια εντελώς νέα διάσταση.

Τι κάνει τις τηλεοράσεις OLED ασύγκριτο ?

Η απάντηση είναι με δύο λέξεις: αυτοεξυπηρέτηση εικονοστοιχεία. Αυτόματη τεχνολογία εμφάνισης που κάνει όλη τη διαφορά για την οπτική σας εμπειρία. Σε αντίθεση με τις τηλεοράσεις LED που είναι περιορισμένες λόγω της τεχνολογίας οπίσθιου φωτισμού, οι τηλεοράσεις OLED LG είναι σε θέση να προσφέρουν μοναδικά σχέδια ταυτόχρονα με έναν ακραίο ρεαλισμό.

Μια σκηνή με το φεγγάρι, μια οθόνη LED στα αριστερά με μικρά μαύρα και μια οθόνη OLED στα δεξιά με τέλειους μαύρους (διαβάστε το βίντεο) Μια σκηνή με το φεγγάρι, μια οθόνη LED στα αριστερά με μικρά μαύρα και μια οθόνη OLED στα δεξιά με τέλειους μαύρους (διαβάστε το βίντεο)

Σπάστε το βίντεο Διαβάστε το βίντεο
*Προσομοιωμένες εικόνες οθόνης.

Εικονοστοιχεία
100 εκατομμύρια λόγοι για να αγαπήσετε το OLED.

Όσον αφορά την ποιότητα της εικόνας, το OLED χτυπά τα χέρια LED κάτω. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η τεχνολογία OLED έχει εκατομμύρια μεθυσμένα εικονοστοιχεία ικανά να δημιουργήσουν απόλυτα μαύρα και πιστά χρώματα. Το αποτέλεσμα ? Μια οπτική εμπειρία όπως καμία άλλη.

Μια οθόνη τηλεόρασης που εμφανίζει τον Γαλαξία, τον μπλε ουρανό και μια έκρηξη χρωματισμένης σκόνης με εξαιρετική ποιότητα (δείτε το βίντεο) Μια οθόνη τηλεόρασης που εμφανίζει τον Γαλαξία, τον μπλε ουρανό και μια έκρηξη χρωματισμένης σκόνης με εξαιρετική ποιότητα (δείτε το βίντεο)

Σπάστε το βίντεο Διαβάστε το βίντεο

Μια σκηνή από ένα άλογο ιππασία με μισό σε μια οθόνη LED με κακή αντίθεση και η άλλη σε μια οθόνη OLED που εμφανίζει μια άπειρη αντίθεση (βλ. Βίντεο) Μια σκηνή από ένα άλογο ιππασία με μισό σε μια οθόνη LED με κακή αντίθεση και η άλλη σε μια οθόνη OLED που εμφανίζει μια άπειρη αντίθεση (βλ. Βίντεο)

Σπάστε το βίντεο Διαβάστε το βίντεο

Η τεχνολογία OLED υποβιβάζει LEDs στη λήθη.

Για να το πούμε απλά, ο OLED έχει εκατομμύρια εικονοστοιχεία αυτο-φωτός που μπορούν να ανάψουν και να απενεργοποιηθούν για να επιτύχουν απόλυτη μαύρη και άπειρη αντίθεση. Αυτό το μαύρο είναι καλύτερο από ό, τι στις τηλεοράσεις LED και μίνι. Έτσι, δεν έχει σημασία πόσοι χιλιάδες οπίσθιοι φωτισμοί έχουν, οι τηλεοράσεις LED θα παραμείνουν πάντα πίσω από τις τηλεοράσεις OLED.

100 % χρωματική πίστη

Το OLED περνάει τα χέρια της δοκιμής.

Η Intertek, η Διεθνής Υπηρεσία Δοκιμών, επιβεβαίωσε ότι οι οθόνες OLED LG προσέφεραν χρωματική πίστη 100 %. Αυτό σημαίνει ότι τα χρώματα που βλέπετε η οθόνη πιστά στα χρώματα της αρχικής εικόνας. Έτσι, όλο το περιεχόμενο που βλέπετε αντιστοιχεί στις επιθυμίες του ατόμου που τους δημιούργησε.

Μια εικόνα που απεικονίζει ένα τοπίο με ένα υπέροχο βουνό (διαβάστε το βίντεο) Μια εικόνα που απεικονίζει ένα τοπίο με ένα υπέροχο βουνό (διαβάστε το βίντεο)

Σπάστε το βίντεο Διαβάστε το βίντεο

*Η πιστότητα των χρωμάτων καθορίζει αν η πιστότητα χρώματος μιας οθόνης βρίσκεται στο δέλτα E ≤2 από 125 δείγματα χρώματος.
** Η πλάκα LG OLED 83 ιντσών θα πιστοποιηθεί κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021.

OLED CINEMA.
Η τιμή της καλύτερης ταινίας επιστρέφει στο .

Η LG OLED TV προσφέρει μια παράσταση που αξίζει τα Όσκαρ κάθε φορά που το βλέπετε χάρη στην απίστευτη ευκρίνεια των εικόνων της. Και με απόλυτη μαύρη και 100 %χρωματική πίστη, μπορείτε τώρα να παρακολουθήσετε τις ταινίες όπως αξίζουν να το δουν.

*Συνδρομή στο Disney+ Απαιτείται.

Το λογότυπο Netflix και το λογότυπο της Apple TV είναι διατεταγμένα οριζόντια σε μαύρο φόντο

Ψυχαγωγία

Μια πλατφόρμα με όλο το αγαπημένο σας περιεχόμενο.

Πρόσβαση στις εφαρμογές της Apple TV και Netflix. Επιλέξτε από τις τελευταίες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ και ζωντανές αθλητικές εκδηλώσεις και βρείτε όλα από μια μοναδική τοποθεσία.

*Απαιτείται εγγραφή ροής Netflix.
** Η Apple, το λογότυπο της Apple και της Apple TV είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc,
κατατεθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες.
**** Η υποστηριζόμενη υπηρεσία μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα.

Μια σκηνή από μια γυναίκα που φοράει γυαλιά ηλίου χωρίζεται σε δύο για μια οπτική σύγκριση. Στην εικόνα είναι η αναφορά SDR στο κάτω αριστερό μέρος και το λογότυπο Dolby Vision IQ στο κάτω δεξιά

Dolby Vision IQ και Dolby Atmos

Επαναστατική τηλεοπτική εμπειρία.

Το Dolby Vision IQ προσαρμόζει έξυπνα τις ρυθμίσεις εικόνας ανάλογα με τον τύπο του περιεχομένου και του περιβάλλοντος, ενώ ο Dolby Atmos προσφέρει πολυδιάστατο ήχο surround – μια ισχυρή ένωση που παράγει εκπληκτικά κινηματογραφικά αποτελέσματα.

*Προσομοιωμένες εικόνες οθόνης.

Μια σκηνή από μια γυναίκα που φοράει γυαλιά ηλίου χωρίζεται σε δύο για μια οπτική σύγκριση. Στην εικόνα είναι η αναφορά SDR στο κάτω αριστερό μέρος και το λογότυπο Dolby Vision IQ στο κάτω δεξιά

Filmmaker Mode ™

Το όραμα του σκηνοθέτη έρχεται στη ζωή.

Η Filmmaker Mode ™ απενεργοποιεί τη ρευστοποίηση των κινήσεων διατηρώντας παράλληλα τις αναφορές εμφάνισης, τα χρώματα και τις αρχικές συχνότητες εικόνων. Αναπαράγει πιστά το όραμα που είχε αρχικά ο διευθυντής της ταινίας του, ώστε να μπορείτε να το απολαύσετε όπως θα έπρεπε

Εικονογράφηση της τεχνολογίας επεξεργασίας τηλεόρασης LG στη μέση, μεταξύ της εικόνας εισόδου στα αριστερά και της φωτεινής εικόνας εξόδου στα δεξιά

HDR 10 Pro

Πλήρης ευχαρίστηση.

Η Dynamic Beach Technology που αναπτύχθηκε από την LG, HDR 10 Pro, προσαρμόζει τη φωτεινότητα για να εμπλουτίσει τα χρώματα, να αποκαλύψει τις μικρότερες λεπτομέρειες και να προσφέρει εξαιρετικά ρεαλιστική σαφήνεια σε κάθε εικόνα – εντείνει επίσης το κλασικό περιεχόμενο HDR. Από τώρα και στο εξής, όλες οι αγαπημένες σας ταινίες και προγράμματα θα είναι φωτεινότερα και ζωντανά, από την αρχή μέχρι το τέλος.

OLED Gaming.
Παιχνίδι για ανταγωνισμό.

Η τηλεόραση LG OLED σας κάνει να κάνετε ένα βήμα μπροστά από το παιχνίδι, χάρη σε ένα γρήγορο χρόνο απόκρισης, στα τελευταία χαρακτηριστικά παιχνιδιού και μια οθόνη 120 Hz που προσφέρει μια πιο ρευστό τυχερό παιχνίδι. Αυτή είναι η τελική τηλεόραση για την εγκατάσταση παιχνιδιού σας.

Το λογότυπο Nvidia G-Sync, το λογότυπο AMD Freesync και το λογότυπο Xbox Series X είναι διατεταγμένα οριζόντια σε μαύρο φόντο

Συνεργασίες με
Οι μεγαλύτεροι παίκτες στα βιντεοπαιχνίδια

Μια ασυναγώνιστη ένωση.

Η LG συνεχίζει να συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα για να εγγυηθεί ότι θα επωφεληθείτε από την καλύτερη δυνατή εμπειρία παιχνιδιού. Έχουμε δημιουργήσει μια συνεργασία με την Nvidia και την AMD για να καταστήσουμε την LG OLED TV το μοναδικό G-Sync Certified και το AMD Freesync ™ Premium. Συνδέσαμε επίσης με ένα freesync. Και στην κορυφή όλων, έχουμε ενταχθεί στα δυνατά μας στο Xbox για να κυκλοφορήσουμε όλες τις δυνατότητες των παιχνιδιών νέας γενιάς, καθιστώντας το επίσημο μέρος της σειράς Xbox Xbox. Συνδυάστε όλα αυτά με την εκπληκτική ποιότητα της εικόνας και τους εξαιρετικά γρήγορους χρόνους απόκρισης που προσφέρονται από την OLED και είστε εγγυημένοι για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα παιχνίδια σας κάθε φορά που παίζετε.

Ένα Close -up on the Player που παίζει ένα αγωνιστικό παιχνίδι σε μια οθόνη τηλεόρασης στην εικόνα είναι το λογότυπο Dolby Vision, το λογότυπο HDMI, το λογότυπο VRR και το λογότυπο Allm στην κορυφή και το λογότυπο χρόνου απόκρισης του 1 ms στο κάτω δεξιά

Οι τελευταίες λειτουργίες παιχνιδιού

Παίξτε με το καλύτερο.

Οι τηλεοράσεις LG OLED εμφανίζουν χρόνο απόκρισης 1 ms, ενώ υποστηρίζουν τα χαρακτηριστικά VRR, Allm και Earc και τις τελευταίες προδιαγραφές HDMI 2.1. Αυτά τα χαρακτηριστικά επιτρέπουν να επωφεληθούν από το εξαιρετικά δυναμικό περιεχόμενο που εμφανίζεται σε μεγαλύτερη ανάλυση και ρευστά και συγχρονισμένα γραφικά, για να σας προσφέρει μια πιο ρεαλιστική εμπειρία και πιο πιθανό να κερδίσει τη νίκη. Επιπλέον, τα μοντέλα LG OLED C1 και G1 είναι τώρα οι πρώτες τηλεοράσεις στον κόσμο που υποστηρίζουν το απίστευτο HDR Dolby Vision® σε 4K 120 Hz για παιχνίδια, προσφέροντας έτσι μια εντελώς νέα διάσταση στην εμπειρία σας.

Μια οθόνη εμφανίζει μια σκηνή παιχνιδιού όπου ένας άνθρωπος κρατά ένα πιστόλι στη μέση ενός πεδίου μάχης σε ένα πρώτο παιχνίδι. Σε αυτή τη σκηνή εμφανίζεται ένας πίνακας ελέγχου παιχνιδιού. Εμφανίζεται μια οθόνη παιχνιδιού βελτιστοποιητή όταν γίνεται ένα κλικ στο κουμπί βελτιστοποιητή παιχνιδιού στον πίνακα ελέγχου του παιχνιδιού

Έλεγχος ρυθμίσεων παιχνιδιού

Εύκολος και πρακτικός έλεγχος των παραμέτρων παιχνιδιού.

Το Game Optimizer προσφέρει βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις για διάφορους τύπους παιχνιδιών, FPS, RPG ή RTS. Έχετε πρόσβαση σε όλα από ένα μέρος, για αυξημένο έλεγχο της εικόνας και του ήχου. Και μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τις τεχνολογίες NVIDIA G-Sync και AMD Freesync ™. Ο νέος πίνακας ελέγχου παιχνιδιού είναι ένα απλοποιημένο μενού που σας επιτρέπει να ελέγχετε γρήγορα ή να προσαρμόσετε σε μια στιγμή τις ρυθμίσεις ορισμένων παραμέτρων αναπαραγωγής, όλα σε πλήρες παιχνίδι. Όταν ο πίνακας ελέγχου είναι ανοιχτό, μπορείτε να επιστρέψετε στο Optimizer για να αποκτήσετε πρόσβαση σε περισσότερες ρυθμίσεις ή να τροποποιήσετε το χρώμα της οθόνης κεφαλής.

*Η διαθεσιμότητα ενημερώσεων λογισμικού μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τα μοντέλα και τις περιοχές.
** Αυτή η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη από το δεύτερο εξάμηνο του έτους.
*** Nvidia G-Sync και AMD Freesync ™ Premium υποστηρίζονται μόνο στα μοντέλα Z1, G1, C1 και B1.

OLED Sport.
Μια τηλεόραση που παίζει στο δικό της τμήμα.

Η LG OLED TV παρουσιάζει κάθε αθλητική εκδήλωση σε όλο το μεγαλείο της με ένα ασύγκριτο επίπεδο ρεαλισμού. Οι ταχύτερες ενέργειες σε συνδυασμό με τις κινήσεις των υγρών σας προσφέρουν ένα επίπεδο θέαμα που δεν έφτασε ποτέ για έναν θεατή – τώρα βρίσκεστε στην πρώτη γραμμή όλων των μεγαλύτερων αθλητικών εκδηλώσεων.

Μια σκηνή από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα χωρίζεται σε δύο για να επιτρέψει μια οπτική σύγκριση. Στην εικόνα είναι η αναφορά LCD/LED στο κάτω αριστερό μέρος και το λογότυπο LG OLED στο κάτω δεξιά

OLED Motion Pro

Κινήσεις όπως εσείς δεν τις έχετε δει ποτέ.

Αυτή η προηγμένη τεχνολογία διαχείρισης κινήσεων μειώνει την κίνηση ασαφές για να προσφέρει πιο υγρές δράσεις και μια σαφέστερη οπτική εμπειρία. Ανιχνεύστε τις μικρότερες λεπτομέρειες στην καρδιά κάθε συνάντησης, ακόμη και τα πιο άγρια.

*Προσομοιωμένες εικόνες οθόνης.

Ένας άνδρας και μια γυναίκα τοστ σε μια οθόνη τηλεόρασης όπως εμφανίζεται μια αθλητική ειδοποίηση

Προειδοποιητικός αθλητισμός

Ποτέ μην χάσετε τον αγώνα της ομάδας σας

Η αθλητική ειδοποίηση σας στέλνει μια ειδοποίηση πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από ένα παιχνίδι. Ποτέ δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για το να χάσετε τα μεγάλα παιχνίδια των αγαπημένων σας ομάδων, ακόμα και όταν παρακολουθείτε άλλο περιεχόμενο.

*Η υπηρεσία μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα.

Μια οικογένεια σε έναν καναπέ που παρακολουθεί το ποδόσφαιρο σε μια τηλεόραση

Συμβατό με Bluetooth Surround

Ένα συγκεκριμένο πλεονέκτημα.

Συνδέστε τα ηχεία Bluetooth με ευκολία για να απολαύσετε μια πραγματική εμπειρία ασύρματου ήχου surround. Η παραμικρή δράση θα εμπλουτιστεί και θα γίνει πιο ρεαλιστική, φέρνοντας την ατμόσφαιρα των μεγαλύτερων παιχνιδιών στο σαλόνι σας.

*Τα ηχεία πωλούνται ξεχωριστά.

OLED Design
Καινοτομία με απίστευτες αναλογίες.

Οι τηλεοράσεις LG OLED επανάσταση στην εμφάνιση των τηλεοράσεων. Ο απίστευτα καλός σχεδιασμός τους θα αναπνεύσει την αναπνοή σας – κάνουν περισσότερα από το να συμπληρώσουν την εσωτερική σας διακόσμηση, το εμπλουτίζουν

Μια τηλεόραση που εμφανίζει ένα δέντρο που εκπέμπει μια μωβ λάμψη με ένα πολυτελές σπίτι στο παρασκήνιο Μια τηλεόραση που εμφανίζει ένα δέντρο που εκπέμπει μια μωβ λάμψη με ένα πολυτελές σπίτι στο παρασκήνιο

Επιλέξτε το στυλ σας

Περισσότερα μεγέθη, περισσότερα χρώματα,
Περισσότερη έκπληξη.

Η καλλιτεχνική κομψότητα της τηλεόρασης LG OLED C1 είναι διαθέσιμη σε πέντε μεγέθη, από 48 ίντσες έως 83 ίντσες. Μπορείτε επίσης τώρα να τα πάρετε με το Meteor Titan ή το Vanilla White Finish.

Η σειρά των τηλεοράσεων LG OLED από 48 έως 83 ίντσες, με φως βανίλιας και λευκά χρώματα Η σειρά των τηλεοράσεων LG OLED από 48 έως 83 ίντσες, με φως βανίλιας και λευκά χρώματα

Τρεις τηλεοράσεις Gallery Design με ένα πόδι που χρησιμεύει ως έργα τέχνης οπουδήποτε Τρεις τηλεοράσεις Gallery Design με ένα πόδι που χρησιμεύει ως έργα τέχνης οπουδήποτε

Σχεδιασμένο για να διακρίνει.

Τα έργα τέχνης δεν προορίζονται πλέον για τοίχους. Η γκαλερί ποδιών σας προσφέρει την ελευθερία να τοποθετήσετε την τηλεόρασή σας όπου θέλετε και μετατρέψτε το σπίτι σας σε γκαλερί τέχνης.

*Γκαλερί Πόλης που πωλείται ξεχωριστά.
Επεξεργαστής τέταρτης γενιάς 4K IA α9

Μεγάλη νοημοσύνη.

Στο επίκεντρο κάθε τηλεόρασης LG OLED είναι ο επεξεργαστής GEN4 της τέταρτης γενιάς IA 4K α9, ένα επαναστατικό τσιπ που χρησιμοποιεί αλγόριθμους βαθιάς μάθησης για να αναλύσει και να βελτιστοποιήσει το περιεχόμενο. Οι ρυθμίσεις εικόνας και ήχου είναι αυτόματες, οπότε όλα όσα παρακολουθείτε γίνονται θεαματικά.

Δύο σκηνές βελτιστοποιήθηκαν αυτόματα τόσο από την άποψη του ήχου όσο και της εικόνας από τον επεξεργαστή Gen4 IA α9 της τέταρτης γενιάς (βλέπε βίντεο) Δύο σκηνές βελτιστοποιήθηκαν αυτόματα τόσο από την άποψη του ήχου όσο και της εικόνας από τον επεξεργαστή Gen4 IA α9 της τέταρτης γενιάς (βλέπε βίντεο)

Σπάστε το βίντεο Διαβάστε το βίντεο
*Προσομοιωμένες εικόνες οθόνης.

Αυτό είναι ένα βίντεο σχετικά με το AI Picture Pro. Κάντε κλικ στο κουμπί

AI PRIMES PRO

Εδώ μοιάζει ο επαγγελματισμός.

Χρησιμοποιώντας μια μεγάλη βάση δεδομένων που περιλαμβάνει περισσότερα από ένα εκατομμύριο σημεία οπτικών δεδομένων, αυτός ο αλγόριθμος βαθιάς μάθησης ανιχνεύει περιεχόμενο, διαγράφει θόρυβο και βελτιστοποιεί την ποιότητα της εικόνας. Και η νέα λειτουργία ανίχνευσης σκηνής σας επιτρέπει τώρα να αναλύσετε τον εμφανιζόμενο τύπο σκηνής και να βελτιώσετε την εικόνα σύμφωνα με αυτήν.

Αυτό είναι ένα βίντεο για το AI Sound Pro. Κάντε κλικ στο κουμπί

AI Sound Pro

Ένας ήχος άξιος ενός επαγγελματία.

Με βάση περισσότερα από 17 εκατομμύρια σημεία δεδομένων ήχου, ο επεξεργαστής προσδιορίζει φωνές, επιδράσεις και συχνότητες, προκειμένου να είναι σε θέση να βελτιστοποιήσει τον ήχο σύμφωνα με το φύλο, για να προσφέρει μια πιο εντυπωσιακή υγιή εμπειρία. Και η νέα λειτουργία διόρθωσης όγκου αυτοκινήτου διατηρεί συνεκτικά φωνητικά επίπεδα σε όλους τους τύπους περιεχομένου.

LG OLED.
Δεν χάνουμε τη συνολική κατάσταση.

Σε σύγκριση με τις τηλεοράσεις LED, οι τηλεοράσεις LG OLED είναι ασφαλέστερες για εσάς και καλύτερα για το περιβάλλον. Δεδομένου ότι οι τηλεοράσεις μας χρησιμοποιούν εικονοστοιχεία με αυτοπεποίθηση, κουράζουν τα μάτια σας λιγότερο όταν τα κοιτάζετε για μεγάλες περιόδους. Τα πλακάκια LG OLED έχουν επίσης αναγνωριστεί ως περιβαλλοντικά σέξι χάρη σε μειωμένο κίνδυνο επικίνδυνων εκπομπών.

Μια αναφορά Μια αναφορά

Σπάστε το βίντεο Διαβάστε το βίντεο
Οθόνη με οπτική άνεση

Τηλεοράσεις χωρίς κίνδυνο για τα μάτια σας.

Οι τηλεοράσεις LG OLED έχουν πιστοποιηθεί χωρίς scintillaments και ως οθόνες χαμηλού μπλε φωτός που δεν δημιουργούν φωτβιβολογικό κίνδυνο για τα μάτια σας. Σε αντίθεση με τις τηλεοράσεις LED, οι οποίοι λάμπουν και εκπέμπουν πολύ μπλε φως. Έτσι καθίστε, χαλαρώστε και απολαύστε τη θέα.

Αυτή είναι η κάρτα που περιγράφει Αυτή είναι η κάρτα που περιγράφει

*Λειτουργία μηδενικού τρεμοπαίγματος βελτιστοποιημένη με προεπιλεγμένες ρυθμίσεις. Οι χρήστες που ενεργοποιούν το OLED Motion ή OLED Motion Pro ενδέχεται να υποφέρουν.
** Τα πλακάκια OLED είναι πιστοποιημένα “οθόνη με οπτική άνεση. »»

Τεχνολογία OLED που σέβεται το περιβάλλον

Η ανησυχία για το περιβάλλον είναι στη φύση μας.

Οι τηλεοράσεις LG OLED είναι επίσημα σεβασμό στο περιβάλλον. Σε σύγκριση με τις τηλεοράσεις LED, είναι ασφαλέστερες επειδή δεν χρησιμοποιούν οπίσθιο φωτισμό, γίνονται με λιγότερα πλαστικά, χρησιμοποιούν λιγότερο επικίνδυνα υλικά και έχουν μικρότερο κίνδυνο εσωτερικής ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

Σύγκριση της σύνθεσης του στρώματος της οθόνης τηλεόρασης LED με οπίσθιο φωτισμό και της αυτοεξυπηρετούμενης τηλεόρασης OLED (διαβάστε το βίντεο) Σύγκριση της σύνθεσης του στρώματος της οθόνης τηλεόρασης LED με οπίσθιο φωτισμό και της αυτοεξυπηρετούμενης τηλεόρασης OLED (διαβάστε το βίντεο)

*Τα πλακάκια LG OLED TV έχουν λάβει πιστοποίηση οικολογικής παραγωγής από το SGS.

Νομίζετε ότι ξέρετε ποια είναι η νοημοσύνη ?
Ξανασκέψου το

Το LG ThinQ είναι εκεί για να μεγιστοποιήσετε την τηλεοπτική σας εμπειρία. Επιλέξτε τον αγαπημένο σας βοηθό φωνής και ελέγξτε την τηλεόρασή σας με τη φωνή σας χάρη σε μια ολοκαίνουργια αρχική οθόνη που προσφέρει περισσότερη ευκολία και έλεγχο.

Μια οθόνη τηλεόρασης εμφανίζει πολλά περιεχόμενα που αναφέρονται και συνιστάται από την LG Thinq AI Μια οθόνη τηλεόρασης εμφανίζει πολλά περιεχόμενα που αναφέρονται και συνιστάται από την LG Thinq AI

Σπάστε το βίντεο Διαβάστε το βίντεο

Μια οθόνη τηλεόρασης που εμφανίζει τη νέα αρχική οθόνη με προσαρμοσμένο περιεχόμενο και κανάλια

Νέα αρχική οθόνη

Κάντε τον εαυτό σας να φιλοξενήσει όπως στο σπίτι.

Αυτή η νέα αρχική οθόνη εμφανίζει εξατομικευμένες προτάσεις περιεχομένου, σας δίνει περισσότερη πρακτική πρόσβαση στα αγαπημένα σας και σας επιτρέπει να ελέγχετε τις συνδεδεμένες συσκευές σας από μια μοναδική τοποθεσία.

Οι κύριες λειτουργίες του μαγικού τηλεχειριστηρίου που εμφανίζονται σε ένα εικονογράφημα

Νέο μαγικό τηλεχειριστήριο

Σχεδόν ένα μαγικό ραβδί.

Το νέο Magic Remote Control έχει εργονομικό σχεδιασμό που καθιστά εύκολο να χειριστεί, ενώ το σύστημα σημείων και κύλισης επιτρέπει ταχύτερη έρευνα. Το ενσωματωμένο AI παρέχει εύκολη πρόσβαση στις υπηρεσίες, ενώ οι συντομεύσεις στους μεγαλύτερους παρόχους περιεχομένου σας δίνουν πρόσβαση στο αγαπημένο σας περιεχόμενο. Εκτός από αυτό, έχει τώρα τη λειτουργία Magic Tap, μια νέα έξυπνη συμβουλή που συνδέει το τηλέφωνό σας με την τηλεόρασή σας.

Αυτή η κάρτα περιγράφει τις φωνητικές εντολές. Το λογότυπο LG Thinq AI έχει τοποθετηθεί

Φωνητική εντολή

Το κέντρο ευκολίας σας

Το LG ThinQ σας επιτρέπει να ελέγχετε και να ελέγχετε το τοπικό οικοσύστημα IDO σας χάρη στη φυσική αναγνώριση φωνής*.

** Τα μενού και οι υποστηριζόμενες εφαρμογές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα.
*** Τα εμφανιζόμενα μενού μπορεί να είναι διαφορετικά για το μάρκετινγκ.
**** Η διαθεσιμότητα της φωνητικής εντολής μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τα προϊόντα και τις χώρες.

*Αυτό το προϊόν δεν περιλαμβάνει κεραία ή καλώδια για τη σύνδεση μιας κεραίας ή εξωτερικών συσκευών.

Προτεινόμενα προϊόντα

Αριστερά κύλιση κύλισης στα αριστερά

Μπροστινή όψη με εικόνα γεμίσματος Μπροστινή όψη με εικόνα γεμίσματος

Εμπρόσθια όψη Εμπρόσθια όψη

Qp5 Qp5

Δεν υπάρχει διαθέσιμο προϊόν.

*obsmembershiplinkstart*obs_membership_msg $*obsmembershippter ** obsmembershiplinkend*

 • Τύπος 4K μεγέθους οθόνης OLED 65
 • Ανάλυση 3840 x 2160 Grand Angle de Vision Ναι
 • Χρώμα / ευρύ φάσμα χρωμάτων χρωμάτων τέλεια χρωματιστά κομμάτια χρώμα / δισεκατομμύρια πλούσια χρώματα ναι
 • Contrict / Black Perfect Black Perfect Contract / εξασθένηση Pixel Dimming
 • Αντίθετα / Ultra Luminance Ultra Luminance Pro Motion / Refresh Rate Faching
 • Κύριος επεξεργαστής (SOC) Τέταρτη γενιά 4K α9 Επεξεργαστής (O20) Smart TV Λειτουργικά συστήματα (SE) Εξοπλισμένα με WebOS
 • Αριθμός τετραπλών επεξεργαστών

Ποιότητα βίντεο και εικόνας

 • IA Picture / Pro ai Picture Pro Improvement στο Face + Body / Object (μόνο 8K) AI Picture Pro – Βελτίωση προσώπου
 • Ia Κλίμακα AI Κλίμακα αυτόματη επιλογή του είδους Ναι (SDR/HDR/Dolby HDR)
 • Βελτιστοποίηση εικόνας εικόνας στο SQM Control Lightness By AI Ναι
 • HDR Cinema HDR Dolby Vision IQ (HDMI/CP/USB) Ναι/Ναι/Ναι (4K/2K)
 • HDR10 PRO (RF/HDMI/CP/USB) Ναι/Ναι/Ναι/Ναι (4K/2K) HLG (RF/HDMI/CP/USB) Ναι/Ναι/Ναι (4K/2K)
 • FilmMaker Mode ™ Ναι Δυναμική Τονική Χαρτογράφηση / Pro (+ Χαρτογράφηση Τόνου) Δυναμική HDR / Pro
  (+ Χαρτογράφηση τόνου HDR)
 • 4K HFR (HDMI/USB) Ναι/Ναι 2K HFR (HDMI/USB) Ναι/Ναι
 • Motion Pro oled motion pro upscaler 4k upscaler
 • HEVC 4K σε 120p, 10bit AV1 (αποκωδικοποιητής βίντεο) 4K σε 60p, 10 bit
 • VP9 (αποκωδικοποιητής βίντεο) 4K σε 60p, 10 bit συμβατά με το freesync ναι
 • Συμβατό με τη λειτουργία G-Sync ναι HGIG Ναι
 • Άμεση απόκριση παιχνιδιού (VRR/allm) Ναι/ναι Λειτουργία εικόνας Ναι 9 Λειτουργίες
  (Clear, Standard, Eco, Cinema, Game, Sports, Simpmaker, ISF Expert (Bright Room), ISF Expert (Dark Room))

Η ποιότητα ήχου και ήχου

 • Ομιλητής (πρίζα θορύβου) 40 W
  (WF: 20 W, 10 W ανά κανάλι) Canal 2.2 CH
 • Κατεύθυνση μπροστινή έξοδο ήχου πυροδότησης ταυτόχρονα ναι
  (Μοντέλο οπτικής εξόδου ή μοντέλο υποστήριξης HP)
 • Dolby Atmos Ναι Son Ia / Pro AI Sound Pro
 • Ακουστική ρύθμιση ia ναι surround mode => 21y spec out oled surround
 • Καθαρίστε τη φωνή Cleal Voice Pro Bluetooth Surround Έτοιμο ναι
 • Τα ηχεία της Waisa ναι
  (Wisa 2.1ch) Συγχρονισμός ήχου LG Ναι
 • Sound Share Ναι Codec Audio AC4, AC3 (Dolby Digital), AC3, HE-AAC, AAC, EAC3, MP2, PCM, WMA, APT-X (δείτε το εγχειρίδιο)
 • Συγχρονισμός της λειτουργίας ήχου ναι η ζωή του ναι

Έξυπνη λειτουργικότητα IA

 • Intinq ναι έξυπνη φωνητική αναγνώριση ναι
 • Λέξη για κείμενο ναι φωνητική έρευνα lg ναι
 • Εμπειρία χρήστη ia Ναι Αρχική Ιά Ναι
 • Σύσταση Yes Yes Intelligent Edition Ναι
 • Ομπόπονος στο σπίτι Ναι Apple HomeKit Ναι
 • Κινητό συνδεσιμότητα Ναι Κοινή χρήση οθόνης Ναι
 • Applice airplay2 ναι
 • Επόμενες επιλογές (κανάλι IA) Ναι Magic Explorer (σύνδεσμος IA) Ναι
 • Ολοκληρωμένο μαγικό τηλεχειριστήριο γρήγορη πρόσβαση (γρήγορη πρόσβαση) Ναι
 • Universal Command Ναι Προβολή RV 360 ° Ναι
 • Σχετική αναζήτηση περιεχομένου Ναι Γκαλερί τέχνης Ναι
 • LG Store Ναι Dial Yes
 • Web Browser Ναι Music Player -> Player Multimedia Ναι
 • Τηλεόραση με το κινητό ναι wi-fi τηλεόραση ενεργοποιημένη ναι
 • Bluetooth χαμηλή ενέργεια ενεργοποιημένη ναι πρόγραμμα περιήγησης αρχείων δικτύου ναι
 • Αποκλεισμός πρόσβασης σε κακούς ιστότοπους Ναι Λειτουργία ξενοδοχείου ναι
 • Αθλητική προειδοποίηση Ναι Μουσική ανακάλυψη Ναι
 • Ψηφιακή δεξίωση τηλεόρασης (επίγεια, καλώδιο, δορυφόρος) Ναι Χερσαίο DVB-T2
 • DVB-CVB-S2 DVB-C
 • Αναλογική τηλεοπτική υποδοχή Ναι Teletexte σελίδα Ναι
 • Teletext (High/Flof/List) Ναι Υπότιτλος [DVB] Ναι
 • AD (περιγραφή ήχου) Ναι EPG (8 ημέρες) Ναι
 • HDMI 1 (πίσω) / 3 (πλευρά) Simplink (HDMI CEC) Ναι
 • EARC / ARC (κανάλι επιστροφής ήχου) EARC (HDMI 2) USB 2 (πίσω) / 1 (πλευρά)
 • LAN Ναι (πίσω) Εισαγωγή RF 2 (πίσω, RF/SAT)
 • SPDIF (Έξοδος ψηφιακού ήχου, οπτική) Ναι (πίσω) έξοδος για ακουστικά ναι (πίσω)
 • Outlet γραμμής Ναι (πίσω, κοινή έξοδος κράνους) Wi-Fi Ναι (802.11AC)
 • Bluetooth ναι (v5.0)

Δύναμη και οικολογική (δύναμη & πράσινο)

 • 100 ~ 240 V CA τροφοδοσία, κατανάλωση ενέργειας 50-60 Hz σε κατάσταση αναμονής μικρότερη από 0,5 W
 • Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας Ναι Αισθητήρας φωτισμού φωτός ναι
 • Energy Standard Energy Energy Star® ποικίλλει ανάλογα με την περιοχή
 • Η εκτίμηση των ετήσιων λειτουργικών δαπανών ποικίλλει ανάλογα με την εκτίμηση της περιοχής της ετήσιας κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας ποικίλλει ανάλογα με την περιοχή
 • Τηλεχειριστήριο MR21N μπαταρίες Ναι (aa x ​​2ea)
 • Καλώδιο τροφοδοσίας Ναι (τοποθετημένη τηλεόραση)

Πρόσθετα χαρακτηριστικά

 • Αυτόματη βαθμονόμηση ναι Μηχανή Χρόνου (DVR) Ναι
 • Ψηφιακή εγγραφή ναι αναλογικό DVR Ναι
 • Ωριαία αλλαγή ναι

*αρουραίοι* / 5
Συνιστώ αυτό το προϊόν
Δεν προτείνω αυτό το προϊόν
Αυτή η γνώμη διαγράφεται
Αυτή η γνώμη διαγράφηκε από τον Ladmin
Συνιστώ αυτό το προϊόν
Δεν προτείνω αυτό το προϊόν
Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν
Έχετε ήδη υποβάλει γνώμη. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Συνιστώσα-update-nickname-title

Component-update-nickname-desc * Υποχρεωτικό πεδίο

Βρείτε online

Αγαθός

Αγαθός

Ακτή Ελεφαντοστού

Ακτή Ελεφαντοστού

Δεν υπάρχουν δεδομένα.

Βρείτε ένα κατάστημα κοντά στην τοποθεσία σας

Κορυφή των αποτελεσμάτων της έρευνας
Κατηγορία προιόντος

Κανένα αποτέλεσμα

Συμβουλή: Προσπαθήστε να εισαγάγετε μια τοποθεσία ή να ανιχνεύσετε την τρέχουσα τοποθεσία σας.

Εισαγάγετε ένα μέρος.

Λυπούμαστε!

Brandshops LG δεν είναι πλέον στη χώρα που ψάχνετε. Τα προϊόντα LG είναι διαθέσιμα σε άλλους λιανοπωλητές.

Εισαγάγετε ένα μέρος.

Δεν υπάρχουν δεδομένα.

Δοκιμάστε τον ταχυδρομικό κωδικό.

Εισαγάγετε ένα μέρος.

Η Geolocation δεν υποστηρίζεται για αυτό το σύστημα προγράμματος περιήγησης / dexploitation.
PDP-WHORE-MODAL CANCEL PDP-WHORE-MODAL-PRORAD
Ερωτήσεις ? Ας σας βοηθήσουμε

Ανατρέξτε στην ενότητα Υποστήριξη προϊόντων OLED65C1PVB

Αποθηκεύστε ένα προϊόν Μάθε περισσότερα
Εγχειρίδια Μάθε περισσότερα
Λογισμικό & υλικολογισμικό Μάθε περισσότερα
Βοήθεια και λύσεις Μάθε περισσότερα

Πληροφορίες εγγύησης Ανακαλύψτε πληροφορίες σχετικά με τις τυποποιημένες και παρατεταμένες εγγυήσεις. Μάθετε περισσότερα

Βιντεοκασέτα Μάθε περισσότερα
Κατάσταση έρευνας Μάθε περισσότερα
Απλά επιλέξτε την επιθυμητή βοήθεια από τα παρακάτω εικονίδια

Από το τηλέφωνο Καλέστε έναν εκπρόσωπο της LG ASSSSSERAGE
Nigeria0800 9811 5454 (χωρίς χρέωση)
Αγκόλα+244 935 979 006
Μπενίν+229 21 37 74 09
Μπενίν+229 21 37 74 10
Burkina Faso+226 25 40 17 40
Burkina Faso+226 25 40 81 51
Burkina Faso+226 60 67 33 33
Καμερούν+237 671 385 050
Verde Cape: +238 261 5659
Ακτή Ελεφαντοστού+225 07 7933 4251
RD Κονγκό+243 999 555 999
RD Κονγκό+243 999 977 774
Γκάμπον+241 0172 1790
Γκάμπον+241 01 747 765
Γκάμπια+220 4375900
Γκάμπια+220 7955815
Γκάμπια+220 439 6669
Γκάνα 1: +233 550 780 779
Γκάνα 2: +233 551 545 454
Guinea Conackry+224 664 199 999
Guinea Conackry+224 642 89 354
Λιβερία+231 880 538 538
Λιβερία+231.770.000 391
Mali+223 2029 0058
Μαυριτανία+222 45 24 24 24 24 24
Νίγηρας+227 97 66 26 85
Νίγηρας+227 96 51 77 44
Δημοκρατία του Κονγκό+242 222 94 4500
Δημοκρατία του Κονγκό+242 055 18 9728
Δημοκρατία του Κονγκό+242 055 73 1575
Σενεγάλη 1: +221 778 003 189
Σενεγάλη 2: +221 781 845 454
Sierra Leone+232.77.000 200
Σιέρα Λεόνε+232,77,000 203
Σιέρα Λεόνε+232,77,000 202
Τόγκο+228 70 42 32 24
Δευτέρα έως Παρασκευή: Άνοιγμα
Σάββατο – Κυριακή: Κλειστό
Διακοπές: Κλειστό

Μέσω e-mail Στείλτε ένα μήνυμα στην εξυπηρέτηση πελατών LG.
Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην εξυπηρέτηση πελατών και τη βοήθεια LG για να λάβετε μια απάντηση βοήθειας LG

Η φωνή σας στην εκτελεστική ομάδα της LG
$ *rpromoprice *.*Rpromopcercent*
*obsmembershiplinkstart*

Συγκρίνω

Έχετε έτοιμο να συγκρίνετε
Κάντε κλικ στην επιλογή “Διαγραφή όλων” για να ξεκινήσετε την προσθήκη νέων προϊόντων κατηγορίας.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Οι τιμές της καινοτομίας CES βασίζονται σε περιγραφικά έγγραφα που έχουν υποβληθεί στην κριτική επιτροπή. Η CTA (Association Technology Association) δεν έχει επαληθεύσει την ακρίβεια των πληροφοριών που αποστέλλονται ή των ισχυρισμών που έγιναν και δεν έχει δοκιμάσει το βραβείο που έλαβε το βραβείο.

Η σειρά LG TV είναι πολύ πλήρης: Στην προεπισκόπηση, η αγαπημένη τηλεόραση όλων: Smart TV. Είναι μοναδικό και σας δίνει πρόσβαση σε πλήθος διασκεδαστικών δυνατοτήτων. Απλό και διασκεδαστικό, είναι η πρώτη επιλογή τηλεοράσεων. Απεριόριστα προγράμματα, σε βίντεο, αλλά και τα αγαπημένα σας κοινωνικά δίκτυα, όλα αυτά που είναι προσβάσιμα από τον πίνακα ελέγχου της τηλεόρασής σας, το κύριο μενού. Ο High Definition είναι μία από τις τηλεοπτικές οθόνες LG και προσκαλεί τον εαυτό σας στον κινηματογράφο στο σπίτι σας: οι εικόνες έχουν τέσσερις φορές περισσότερες λεπτομέρειες και η ποιότητα του ήχου είναι δέκα φορές υψηλότερη από τις τηλεοράσεις HD. Ανακαλύψτε το HDTV ! Οι τηλεοράσεις OLED, LED ή UHD, έχουν όλα τα πλεονεκτήματά τους: ο σχεδιασμός είναι καλός, λεπτός, και οι τρεις μεταδίδουν μια εικόνα και την ποιότητα υψηλής ευκρίνειας του. Και με 3D τηλεοράσεις, τα νέα γυαλιά LG είναι ελαφριά και σας επιτρέπουν να εισέλθετε στο φωτεινότερο και ζωντανό σύμπαν της ψυχαγωγίας σας. Οι τηλεοράσεις LG είναι σε θέση να μετατρέψουν το σύμπαν του καθιστικού σας και να σας κάνουν να ζήσετε στην καρδιά της ταινίας που παρακολουθείτε. Αγωνία, δράση ή χιούμορ, αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από την σημαντικά ανώτερη ποιότητα του ήχου και της εικόνας. Σε καμία περίπτωση, δεν θα μπορείτε πλέον να κάνετε χωρίς τις τηλεοράσεις LG μας. Είτε θέλετε να παρακολουθήσετε οικογενειακές ταινίες, να παρακολουθήσετε μια αναμειγνύση συναυλιών ή να αποκτήσετε πρόσβαση στα αγαπημένα σας παιχνίδια και ιστότοπους, η έξυπνη τηλεόραση γίνεται για εσάς. Είναι κάτι περισσότερο από μια οθόνη τηλεόρασης, είναι η πηγή όλων των χόμπι, των πάθη και της ψυχαγωγίας σας. Η πλοήγηση είναι υγρή και διαισθητική, και με το νέο γυροσκοπικό τηλεχειριστήριο, πρέπει να κατευθύνετε μόνο τον δείκτη στην οθόνη και να μετακινήσετε τον καρπό. Οι τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας, με τεχνολογίες Blu-ray HD και HD Surround Sound είναι η υπερηφάνεια των προϊόντων LG. Επιλέξτε επίσης από αξεσουάρ LG. Συμβουλευτείτε τον ηλεκτρονικό τηλεοπτικό οδηγό για να σας βοηθήσουμε. Και όταν εκτός από την άνεση και την ποιότητα, μπορείτε να επιλέξετε τηλεοράσεις των οποίων το αποτύπωμα άνθρακα μειώνεται, τι περισσότερο θα μπορούσε ? Το πρόγραμμα Energy Star® επιβεβαιώνει την ενεργειακή ποιότητα της LG TV.

Nigeria0800 9811 5454 (Πράσινος αριθμός) Νιγηρία+234 805 8899 908 (WhatsApp) Αγκόλα+244 935 979 006 Αγκόλα+244 939 165 454 (WhatsApp) Benin+229 21 37 74 09 BENIN+229 21 37 74 10 BURKINA FAS+226 25 40 17 40 Burkina Faso+226 25 40 81 51 Burkina Faso+226 60 67 33 33 33 Cameroon+237 671 385 050 Cape Green+238 261 5659 Divoire Coast+225 07 7933 4251 Divoire Coast+225 0715 5454 (WhatsApp) +243 999 555 999 RD Congo+243 999 977 774 Gabon+241 0172 1790 Gabon+241 01 747 765 Gambie+220 7955815 Ghana+233 550 780 779 Ghana+233 551 545 454 Guinée Conackry+224 664 199 999 Guinée Conackry+224 642 89 354 Λιβερία+231 880 538 538 Λιβερία+231 770 000 391 Mali+223 2029 0058 Mauritanie+222 45 24 24 Niger+227 97 66 26 85 Niger+227 96 51 77 44 Δημοκρατία του Κονγκό+242 22 94 4500 Δημοκρατία DU Congo+ 242 055 18 9728 Δημοκρατία του Κονγκό+242 055 73 1575 Σενεγκάλ+221 778 003 189 Σενεγάλη+221 781 845 454 ΣιέραLeone+232,77,000 200 Sierra Leone+232,77,000 203 Sierra Leone+232,77,000 202 TOGO+228 70 42 24 Δευτέρα έως Παρασκευή: Ανοιχτή Σάββατο – Κυριακή: Κλεισμένες Διακοπές: Κλείσιμο

LG 65C1

Σημείωση γραφής: 5 από τις 5

LG 55G3 Καλύτερη τιμή: 2099 €

LG 55CS Καλύτερη τιμή: 1118.9 €

Philips 65led907 Καλύτερη τιμή: € 1889

TCL 65C935 Καλύτερη τιμή: 1346.95 €

TCL 65C845 Καλύτερη τιμή: 1190 €

Philips 48led806 Καλύτερη τιμή: € 999

Οι σύνδεσμοι που παρουσιάστηκαν παραπάνω δεν μπορούν να λειτουργούν παρουσία ενός διαφημιστικού αποκλεισμού.

Το LG C1 είναι – σε χαρτί – πανομοιότυπο με το LG CX, εκτός από το ότι διαθέτει το νέο LG Alpha 9 Gen 4 AI 4K Processor, The New WebOS 6 Interface 6.0 και το μαγικό τηλεχειριστήριο τηλεχειριστηρίου.

Αυτό το προϊόν αντικαθίσταται από: LG 65C2

Τεχνικό φύλλο / χαρακτηριστικά

Διαγώνιος 65 ίντσες
Ορισμός (εικονοστοιχεία) 3840 x 2160 εικονοστοιχεία
Συμβατότητα HD (1080i/720p) 2160p/1080p/720p
Πιστοποίηση έτοιμο HD Ναί
Γωνίες όρασης (H+V) 178/178
Ηχητική δύναμη 2.2 (40 W)
Σύνδεση 4 x HDMI 2.1, 3 x USB, Ethernet, 1 x spdif, 1 x κράνος, Wi-Fi, Bluetooth
Διαστάσεις (LXHXP) 144.9 x 86.2 x 25.1 cm
Βάρος 32.6 κιλά
Είδος OLED
Τύπος οπίσθιου φωτισμού OLED
3D συμβατότητα Οχι
Συμβατότητα HDR HDR10, Dolby Vision, HLG
Πλάκα 10 κομμάτια
Συχνότητα πλάκας 100 Hz
Επισκευαστικό 6/10
Πρότυπο HDMI HDMI 1.4, HDMI 2.0b, HDMI 2.1
Αριθμός καταχωρήσεων HDMI 4
Συμπεριλαμβανομένου του HDMI 2.1 4

Δείτε περισσότερα χαρακτηριστικά

Περίληψη δοκιμής

Ιστορικό σημείων

Όπως κάθε χρόνο, η LG ανανεώνει το φάσμα της OLED TV. Το LG C1 παίρνει έτσι τη θέση του LG CX με μερικές αλλαγές, όπως ένας νέος επεξεργαστής, μια άνευ προηγουμένου διεπαφή ή ένα εντελώς αναθεωρημένο τηλεχειριστήριο.

Σημείωμα γραφής

Σημείωση γραφής: 5 από τις 5

Σημείωση χρήστη (1)

Σημείωση: 2 από τα 5

Σημείωση γραφής: 4 από τις 5

Σημείωση γραφής: 5 από τις 5

Σημείωση γραφής: 4 από τις 5

Σημείωση γραφής: 5 από τις 5

Σημείωση γραφής: 5 από τις 5

Σημείωση γραφής: 4 από τις 5

Σημείωση γραφής: 5 από τις 5

Σημείωση γραφής: 4 από τις 5

Σημείωση γραφής: 4 από τις 5

Κριτικές χρηστών (1)

Σημείωση: 2 από τα 5

Σημείωση: 5 από τα 5

Σημείωση: 5 από τα 5

Σημείωση: 5 από τα 5

Σημείωση: 5 από τα 5

Σημείωση: 2 από τα 5

Σημείωση: 3 από τα 5

Όλες οι κριτικές χρηστών (1)

30 ημέρες χρήσης
30 ημέρες χρήσης

Σημείωση: 2 από τα 5

Απογοητευμένος

Στις 22 Δεκεμβρίου 2021 άλλαξα το LG 55C6V από αυτό το LG 65C1 και είμαι πολύ απογοητευμένος.Πολύ δύσκολο να έχετε ρεαλιστικά χρώματα παρά τις πολλές ρυθμίσεις.Το χειρότερο είναι η έλλειψη ρευστότητας και οι τρεμοί σε ορισμένες σκηνές, ειδικά στο TNT. Οι επιλογές προσαρμογής δεν βελτιώνουν αυτό το πρόβλημα.Όσον αφορά το 4K μέσω ενός Apple TV 4K είναι σχεδόν σωστό επίπεδο ρευστότητας.Για μια SO -Called High -End TV που βαθμολογείται καλά σε όλους τους ιστότοπους, τελικά λυπάμαι για την αγορά μου. Το παλιό μου LG 55C6V ήταν τέλειο σε όλα τα επίπεδα.Δεν ξέρω πώς γίνονται οι δοκιμές. Εάν η δοκιμή είναι με 4K Blu-ray, τότε είναι σωστό αν όχι για τα υπόλοιπα είναι πολύ μέτριο ειδικά στο TNT. Διαβάστε την πλήρη κριτική