LCL Private, Πώς να συνδεθείτε, συγκεκριμένο LCL – Άνοιγμα και διαχείριση του λογαριασμού LCL

LCL Private – Άνοιγμα και διαχείριση του λογαριασμού LCL

Όλες οι τιμές είναι ημερομηνία του Δεκέμβριος 2018.

LCL ιδιωτική πρόσβαση πελατών

Ιδρύθηκε στη Λυών το 1863 από τους ιδρυτές Fathers François Barthélemy και Henri Germain. Το Crédit Lyonnais είναι ένα γαλλικό τραπεζικό ίδρυμα. Πιο πρόσφατα, το 2005, μετονομάστηκε σε LCL και έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές του, δεν περιορίζεται πλέον σε δραστηριότητες παραδοσιακών τραπεζών. Για το σκοπό αυτό, η τράπεζα έχει αναπτύξει ηλεκτρονικές υπηρεσίες για να ικανοποιήσει τους πελάτες της τόσο ειδικούς όσο και επαγγελματίες. Έτσι, οι πελάτες που επιθυμούν μπορούν να ανοίξουν έναν λογαριασμό και να το διαχειριστούν από το σπίτι τους. Αυτό το άρθρο έρχεται να συμβάλει, δίνοντας χρήσιμες πληροφορίες στα μελλοντικά μέλη της τράπεζας.

Χρειάζεστε βοήθεια ή πληροφορίες τηλεφώνου ?

Πρέπει να επικοινωνήσετε με την τράπεζα LCL ? Η υπηρεσία τηλεφωνικών πληροφοριών σας προσφέρει μια σύνδεση με την ζητούμενη υπηρεσία.

1/ καλέστε το 118418 και πες ” ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ “”

2/ Λάβετε τα στοιχεία επικοινωνίας ή τη διαδικασία για να επικοινωνήσετε μαζί της

24 -Υπηρεσία πληροφοριών τηλεφώνου 7 ημέρες την εβδομάδα

Πώς καθορίζεται ο χώρος πελάτη της τράπεζας LCL ?

Η LCL Bank είναι μια μεγάλη ομάδα που σήμερα διαθέτει εκατομμύρια μεμονωμένους πελάτες, στους οποίους προστίθενται 320.000 επαγγελματίες πελάτες και άλλες εταιρείες. Η LCL πρέπει να είναι ανταγωνιστική σε μια αγορά που κυριαρχείται από εταιρείες που καινοτομούν συνεχώς. Έτσι, η εξέλιξη των νέων τεχνολογιών και η επιθυμία να δουν τους πελάτες της να μεγαλώνουν ενθαρρύνουν τους ηγέτες της εγκατάστασης να ενημερώσουν. Σε αυτή τη σειρά ιδεών, η τράπεζα έχει δημιουργήσει ψηφιακές υπηρεσίες μέσω μιας διαδικτυακής πλατφόρμας, προσβάσιμη από τη διεύθυνση email www.τα άτομα.ασφαλής.LCL.Fr .

Ο Λογαριασμός ηλεκτρονικού λογαριασμού πελατών LCL είναι επομένως αυτός ο χώρος σύνδεσης που είναι εντελώς αφιερωμένος σε αυτόν, και στον οποίο μπορεί να έχει πρόσβαση μόλις επιθυμεί. Επιπλέον, ο στόχος μιας τέτοιας υπηρεσίας είναι να επωφεληθεί από τις τρέχουσες τραπεζικές επιχειρήσεις χωρίς να χρειάζεται να μετακομίσει στη σκηνή. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι αυτός ο χώρος προσφέρεται από την επίσημη ιστοσελίδα του Crédit Lyonnais. Μετά το άνοιγμα του λογαριασμού σας στο διαδίκτυο, το αναγνωριστικό και ο κωδικός πρόσβασης είναι τα μόνα δεδομένα που θα χρειαστεί να αναλάβετε τον έλεγχο. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να το κάνετε από το τηλέφωνό σας. Για να το κάνετε αυτό, απλά κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή. Το τελευταίο είναι διαθέσιμο τόσο στο σύστημα Android όσο και στο σύστημα iOS για την ευχαρίστηση των πελατών.

Με αυτήν την περιοχή πελάτη, εκτός από τις τρέχουσες τραπεζικές εργασίες, μπορείτε να ζητήσετε ένα σημείο στον πλούτο σας με το κλειδί για εξατομικευμένες συμβουλές. Αυτή η υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν για τους πελάτες της LCL. Επιπλέον, δεδομένου ότι η εταιρεία λειτουργεί στον τομέα της ασφάλισης, μπορείτε να συμβουλευτείτε τις ασφαλιστικές σας συμβάσεις.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στον συγκεκριμένο λογαριασμό LCL ασφαλή ?

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, είναι δυνατόν να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν την ηλεκτρονική περιοχή πελατών με δύο ξεχωριστούς τρόπους. Η πρώτη μέθοδος συνεπάγεται μια σύνδεση από τον ιστότοπο της εταιρείας. Ενώ η δεύτερη μέθοδος προτείνει τη λήψη της εφαρμογής για κινητά. Ωστόσο, δεν αρκεί να προχωρήσουμε με αυτόν τον τρόπο για να ζητηθεί μια τραπεζική δήλωση ή να ακολουθήσουμε ένα αρχείο πίστωσης. Επομένως, είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε τα βασικά βήματα για την ομαλή λειτουργία του χειρισμού.

Η LCL Bank είναι μια μεγάλη ομάδα που λαμβάνει υπόψη αρκετές διαφορετικές οντότητες. Έτσι, η πρόσβαση στον ηλεκτρονικό λογαριασμό ενός ατόμου γίνεται σύμφωνα με μια ακριβή μέθοδο που έχει ως εξής:

 • Ως άτομο, πρέπει να μεταβείτε στον ιστότοπο που προορίζεται για ιδιωτικούς πελάτες μέσω της διεύθυνσης www.LCL.FR;
 • Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην ενότητα Πρόσβαση πελάτη που ονομάζεται “My Space” είναι το δεύτερο βήμα
 • Μετά από αυτά τα δύο στάδια, θα εμφανιστεί μια σελίδα με την ακόλουθη διεύθυνση URL: άτομα.ασφαλής.LCL.FR;
 • Θα εμφανιστεί μια ζώνη σύνδεσης, τότε θα είναι απαραίτητο να ενημερωθείτε για τους αναγνωριστικούς και τον προκαθορισμένο κωδικό πρόσβασης κατά το άνοιγμα του λογαριασμού
 • Τέλος, η επιβεβαίωση του τύπου του πελάτη είναι απαραίτητη. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι ένας συγκεκριμένος πελάτης.

Επιπλέον, ένας επαγγελματίας πελάτης ή μια εταιρεία μπορεί επίσης να έχει πρόσβαση στον ηλεκτρονικό λογαριασμό τους από την πύλη της τράπεζας.

Υπάρχουν συμβουλές για έναν επιτυχημένο χειρισμό της περιοχής του πελάτη της ?

Μπορεί να συμβεί ότι η ηλεκτρονική σύνδεση με τον λογαριασμό Crédit Lyonnais του πελάτη αντιμετωπίζει δυσκολίες. Ένας από τους πιθανούς λόγους για μια τέτοια ταλαιπωρία είναι ότι ο τελευταίος έχει ενημερώσει αρκετές φορές την πρόσβαση των πελατών του. Πράγματι, όταν εισάγετε επανειλημμένα εσφαλμένα αναγνωριστικά, το σύστημα ασφαλείας αποκλείει προσωρινά το συγκεκριμένο λογαριασμό LCL. Έτσι, δεν μπορεί να γίνει άλλη λειτουργία πριν ξεκλειδώσετε τον λογαριασμό.

Ωστόσο, όταν ο πελάτης συνειδητοποιεί ότι έχει ξεχάσει πραγματικά τον κωδικό πρόσβασής του ή το αναγνωριστικό του μπορεί να τα ανακτήσει. Φυσικά, αυτή η λειτουργία πρέπει να γίνει πριν μπλοκαριστεί ο λογαριασμός. Σε περίπτωση που ξεχαστεί το αναγνωριστικό, πρέπει να ρίξετε μια ματιά στις τραπεζικές δηλώσεις ή στην εφαρμογή LCL MO MOC. Όταν δεν εντοπιστεί κανένα έγγραφο, πρέπει να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο “Αμέσως ανακτώντας το αναγνωριστικό πελάτη μου” και σέβεται τη διαδικασία που έχει σχεδιαστεί για το σκοπό αυτό.

Από την άλλη πλευρά, όταν πρόκειται για τον κωδικό πρόσβασης που ξεχάστηκε, κάντε κλικ στο σύνδεσμο ” Λήψη κωδικού πρόσβασης ‘θα αρκεί. Εάν παρά τα μέτρα αυτά, το πρόβλημα παραμένει, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών στον αριθμό 09 69 36 30 30. Ένας σύμβουλος θα είναι στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσει.

Για πελάτες e-lcl, πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό τους ?

Η προσφορά E-LCL είναι στην πραγματικότητα η τράπεζα του Crédit Lyonnais πλήρως ψηφιοποιήθηκε. Η συνδρομή σε αυτήν την υπηρεσία εγγυάται στο μέλος της διαχείρισης όλων των διαδικτυακών λειτουργιών της από το χώρο του σπιτιού του. Εκτός από τις συχνές λειτουργίες, ο τελευταίος μπορεί να πραγματοποιήσει έναν καλό αριθμό δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τον λογαριασμό του. Αυτές περιλαμβάνουν την προσομοίωση των πιστώσεων, τη συνδρομή σε οποιαδήποτε υπηρεσία, το άνοιγμα ενός λογαριασμού όπου πρέπει να καθοδηγείται από έναν επαγγελματικό οικονομικό σύμβουλο.

Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε ότι η μετατροπή ενός λογαριασμού στο Crédit Lyonnais, σε έναν λογαριασμό E-LCL είναι πολύ πιθανό. Εκτός αυτού, αυτό απαιτεί μόνο την παρέμβαση ενός συμβούλου που θα μετατρέψει σε λίγα λεπτά. Μετά από αυτή τη λειτουργία · Ο πελάτης E-LCL θα είναι σε θέση να:

 • Προχωρήστε με την προσομοίωση και τη χρηματοδότηση όλων των έργων
 • Εκτέλεση εργασιών στη χρηματιστηριακή αγορά, αποτελώντας και διαχειρίζοντας ένα χαρτοφυλάκιο τίτλων ·
 • Συμμετέχετε σε διάφορες ασφαλιστικές συμβάσεις για να προστατεύσετε την οικογένειά σας και την περιουσία σας
 • Αποτελούν εξοικονόμηση
 • Μεταμορφώνω.

Δημοσιεύτηκε στις 18 Αυγούστου 2020
Τελευταία ενημέρωση στις 18 Μαΐου 2021

Άλλες πληροφορίες σχετικά με το LCL:

 • Πώς να τερματίσω τον τραπεζικό μου λογαριασμό LCL ?
 • Πώς να κάνετε μια αντιπολίτευση της κάρτας LCL Bank ?
 • LCL Review: Η γνώμη μας για τους εμπειρογνώμονες και τις κριτικές πελατών LCL

LCL Private – Άνοιγμα και διαχείριση του λογαριασμού LCL

Συγκεκριμένο LCL

Ο τραπεζικός λογαριασμός LCL για άτομα σας επιτρέπει να κρατάτε μια τραπεζική κάρτα καθώς και έναν τρεχούμενο λογαριασμό ή έναν κοινό λογαριασμό. Πώς να εγγραφείτε ? Ποιες είναι οι τιμές ? Πώς να πάρετε την τραπεζική σας κάρτα ? Αναλύουμε τον ιδιωτικό τραπεζικό λογαριασμό LCL.

LCL

Το LCL (πρώην Crédit Lyonnais) είναι μια παραδοσιακή τράπεζα που έχει περίπου 6 εκατομμύρια ιδιωτικοί πελάτες, και κρατήστε περίπου 1.900 τραπεζικοί οργανισμοί διανεμήθηκε σε όλη την επικράτεια.

Ανοίξτε έναν λογαριασμό για άτομα στο LCL

Υπηρεσίες τραπεζικού λογαριασμού

Συγκεκριμένο LCL

Η κατοχή λογαριασμού για άτομα στο LCL σάς επιτρέπει να επωφεληθείτε από έναν τρεχούμενο λογαριασμό που προσφέρει όλες τις συνήθεις υπηρεσίες:

Εκτός από αυτές τις υπηρεσίες, η LCL προσφέρει σε άτομα να έχουν προϊόν αποταμίευσης ή καταναλωτή ή πίστωση ακινήτων.

Κουπόνια

Όλες οι τράπεζες έχουν τη νομική υποχρέωση να επαληθεύσουν την ταυτότητα των πελατών τους. Έτσι, πρέπει να ρωτήσουν τουλάχιστον:

Σε περίπτωση που ο πελάτης αποφασίσει Εγγραφείτε στο διαδίκτυο, Χωρίς να κλείσει ραντεβού στην υπηρεσία, πρέπει επίσης Παρέχετε μια γαλλική πλευρά. Πράγματι, έχοντας μια γαλλική πλευρά βεβαιώνει ότι ο πελάτης έχει ήδη ανοίξει λογαριασμό σε μια γαλλική τράπεζα και ότι έχει ήδη πραγματοποιήσει μια φυσική συνέντευξη. Μια τέτοια συνέντευξη είναι υποχρεωτική για να επαληθεύσει ότι ο πελάτης είναι αυτός στον οποίο ανήκει τα έγγραφα ταυτότητας.

Σημείωση : Ορισμένα neobancs, λογαριασμοί χωρίς τράπεζες και προπληρωμένες κάρτες δεν απαιτούν Όχι απαραίτητα απόδειξη διεύθυνσης, Όπως το N26. Υπάρχουν επίσης ορισμένες υπηρεσίες προπληρωμένων καρτών που δεν απαιτούν την αναγκαστικά την απόδειξη ταυτότητας, αλλά η υπηρεσία στην οποία ο πελάτης είναι τότε συχνά καλυμμένος.

Εγγραφείτε σε πρακτορείο ή σε απευθείας σύνδεση

Συγκεκριμένο LCL

Το LCL προσφέρει δύο δυνατότητες για να ανοίξετε έναν συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό: Μεταβείτε σε έναν οργανισμό ή εγγραφείτε απευθείας στο διαδίκτυο.

Το άνοιγμα ενός λογαριασμού LCL στο διαδίκτυο έχει πολλά πλεονεκτήματα:

Πράγματι, η λήψη ραντεβού σε έναν οργανισμό μπορεί να πάρει χρόνο, σε αντίθεση με το online άνοιγμα. Ο πελάτης δεν έχει τον περιορισμό της ανάγκης να κινηθεί, γνωρίζοντας ότι οι οργανισμοί συχνά κλείνουν γύρω στις 6 μ.μ., και δεν είναι απαραιτήτως ανοιχτοί το Σάββατο. Που μπορεί να περιπλέξει το άνοιγμα του λογαριασμού για περιουσιακά στοιχεία, ειδικότερα.

Προκειμένου να εγγραφείτε στο διαδίκτυο σε έναν συγκεκριμένο λογαριασμό LCL, επομένως αρκεί να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα:

Μεταφέρετε τους λογαριασμούς σας στο LCL

Είναι δυνατόν να μεταφέρετε έναν τραπεζικό λογαριασμό ? Από την εφαρμογή της βοήθειας για την τραπεζική κινητικότητα, Ναί.

Πάρτε το παράδειγμα ενός καταναλωτή που επιθυμεί να μεταφέρει τον ειδικό τρεχούμενο λογαριασμό του στο LCL. Κατά την εγγραφή, μπορεί να υπογράψει ένα εντολή Αν επιθυμεί.

Αυτή η εντολή προτείνει Δύο επιλογές:

 • Ζητήστε τη μεταφορά όλων των τραπεζικών εργασιών, το υπόλοιπο του λογαριασμού και κλείστε τον προηγούμενο τραπεζικό λογαριασμό
 • Ζητήστε μόνο τη μεταφορά τραπεζικών εργασιών

Και στις δύο περιπτώσεις, η νέα τράπεζα είναι υπεύθυνη για την αποστολή της νέας πλευράς του πελάτη σε όλους τους οργανισμούς που κάνουν μεταφορές και δείγματα από τον τραπεζικό λογαριασμό. Μπορεί ακόμη και να κλείσει τον τραπεζικό λογαριασμό.

Χάρη σε αυτή τη νέα διαδικασία, ο καταναλωτής επομένως δεν έχει σχεδόν καμία προσέγγιση για να πραγματοποιήσει τον εαυτό του για να αλλάξει την τράπεζα, εκτός από τη συνδρομή στη νέα τράπεζα.

Σημείωση : Τα φυλλάδια αποταμίευσης δεν μπορούν να μεταφερθούν.

Που μπορεί να ανοίξει έναν συγκεκριμένο λογαριασμό LCL ?

Συγκεκριμένο LCL

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να γνωρίζετε ότι μια τράπεζα έχει το δικαίωμα απορρίπτεται η συνδρομή ενός πελάτη χωρίς να χρειάζεται να δικαιολογήσει τον εαυτό του. Μπορεί λοιπόν να συμβεί ότι ορισμένοι καταναλωτές δεν μπορούν να ανοίξουν έναν συγκεκριμένο λογαριασμό LCL χωρίς να γνωρίζουν τον λόγο. Σε αυτή την περίπτωση, η μόνη λύση είναι να δοκιμάσετε την τύχη του με μια άλλη τράπεζα ή να καλέσετε τα δικαιώματα του λογαριασμού.

Γενικά, ωστόσο, αυτές είναι οι τραπεζικές απαγορεύσεις των οποίων η συνδρομή απορρίπτεται.

Σε διαφορετική περίπτωση, Οποιοδήποτε φυσικό άτομο μπορεί να εγγραφεί στο LCL. Εάν ο πελάτης είναι μη επανδρωμένος ανήλικος, πρέπει να συνοδεύεται από τον νόμιμο αντιπρόσωπό του και να πάει σε έναν οργανισμό. Η ηλεκτρονική συνδρομή δεν είναι διαθέσιμη εάν ο πελάτης δεν διαθέτει εκ των προτέρων τραπεζικό λογαριασμό σε άλλη γαλλική τράπεζα. Είναι φυσικά δυνατό να ανοίξετε έναν κοινό λογαριασμό.

Η τράπεζα προσφέρει επίσης μια ειδική προσφορά φοιτητών LCL.

Σημείωση : Η LCL προσφέρει επίσης, εκτός από την προσφορά της για άτομα, λύσεις για ενώσεις και εταιρείες.

Όλη η συγκεκριμένη προσφορά LCL

Η ιδιωτική προσφορά της LCL αποτελείται ουσιαστικά από ένα τραπεζικός λογαριασμός, α κάρτα τράπεζας και του Επιπρόσθετες υπηρεσίες όπως η ασφάλιση ή οι ειδοποιήσεις SMS, αν οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν να εγγραφούν ή όχι.

Σε αντίθεση με πολλές τράπεζες, η LCL δεν διαθέτει τραπεζικό πακέτο. Έχει δημιουργήσει στη θέση του Lcl à la Carte, το οποίο σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από την έκπτωση του αριθμού των προϊόντων που έχουν εγγραφεί:

Μια κάρτα πληρωμής +:

 • 1 προϊόν ή υπηρεσία: 3% έκπτωση
 • 2 προϊόντα ή υπηρεσίες: 6% έκπτωση
 • 3 προϊόντα ή υπηρεσίες: 9% έκπτωση
 • 3 ή περισσότερα προϊόντα ή υπηρεσίες: 12% έκπτωση

Εάν ο πελάτης αποφασίσει Καταπολέμηση του εισοδήματός σας, Έχει περισσότερες από μία παράδοσες 10% πρόσθετο, και 20% εάν πρόκειται για λογαριασμό e-lcl για πελάτες κάτω των τριάντα ετών.

Ιδιωτικές τιμές τραπεζικού λογαριασμού LCL

Οι συγκεκριμένες τιμές LCL χωρίζονται σε δύο μέρη: τραπεζικές χρεώσεις που σχετίζονται με υπηρεσίες (τραπεζική κάρτα, ασφάλιση κ.λπ.) και έξοδα συμβάντων πληρωμής, τα οποία τιμολογούνται μόνο εάν ο πελάτης αποκάλυψε.

Όλες οι τιμές είναι ημερομηνία του Δεκέμβριος 2018.

Εδώ είναι ένας μη εξαντλητικός κατάλογος συγκεκριμένων τιμών LCL για υπηρεσίες:

Συγκεκριμένο LCL

 • Συνδρομή τραπεζικής κάρτας:
  • Εφευρετική κάρτα MasterCard: 45 €/έτος
  • Κάρτα ISIC LCL: 48 €/έτος
  • Κλασική Visa (κάρτα Visa CLéo): 45 €/έτος
  • Premier Visa: 142,80 €/έτος
  • Άπειρη κάρτα Visa: 354 €/έτος
 • Κόστος Λογαριασμού: 24 €/έτος
 • Απώλεια ή κλοπή ασφάλισης για μεθόδους πληρωμής: 34,80 €
 • Αναλήψεις σε ένα βήμα από άλλη τράπεζα: 1,05 € Από την 4η απόσυρση/μήνα
 • Αναλήψεις εκτός της ζώνης ευρώ: 3 € + 2,85% (με τουλάχιστον 0,80 €)
 • Πληρωμές εκτός της ζώνης ευρώ: 1,20 € + 2,85% της λειτουργίας (με τουλάχιστον € 0,80)

Το κόστος σε περίπτωση συμβάντος πληρωμής μπορεί να είναι υψηλό:

 • Επιτροπή παρέμβασης: 8 €
 • Εξουσιοδοτημένο ποσοστό υπερανάληψης: απροσδιόριστος
 • Μη εξουσιοδοτημένο ποσοστό υπερανάληψης: επιτόκιο φθοράς
 • μεγάλοΠληροφορίες για τον μη εξουσιοδοτημένο λογαριασμό οφειλέτη: 12,50 € + Ταχυδρομικές χρεώσεις
 • Απόρριψη απόρριψης για ανεπαρκή ισορροπία: Η ποσότητα της εισφοράς απορρίφθηκε εντός του ορίου 20,00 €

Όπως μπορούμε να δούμε, οι τιμές της προσφοράς LCL για άτομα είναι μάλλον ψηλά. Εάν προσθέσουμε μια απλή συμβατική τραπεζική κάρτα με κόστος συγκράτησης λογαριασμού, το τιμολόγιο ήδη ανεβαίνει 69 € ετησίως.

Συγκρίνοντας, Οι ηλεκτρονικές τράπεζες είναι πολύ φθηνότερες. Οι τραπεζικές κάρτες είναι δωρεάν, καθώς και οι λογαριασμοί που κρατούν το κόστος και τις προμήθειες παρέμβασης.

LCL ή E-LCL ? Η διαφορά

Όπως όλο και πιο παραδοσιακές τράπεζες, η LCL προσφέρει, εκτός από τις φυσικές υπηρεσίες της, μια ηλεκτρονική υπηρεσία, E-LCL.

Κατά την εγγραφή, ο πελάτης έχει επομένως δύο επιλογές ::

 • Επιλέξτε έναν φυσικό τραπεζικό λογαριασμό με τη δυνατότητα να μεταβείτε σε έναν οργανισμό
 • Επιλέξτε να εγγραφείτε απευθείας στον ηλεκτρονικό πρακτορείο

Εάν ο πελάτης επιλέξει τη δεύτερη λύση, θα αποκτήσει περισσότερη αυτονομία στη διαχείριση του τραπεζικού του λογαριασμού. Μπορεί να εκτελέσει τις περισσότερες τραπεζικές εργασίες από τον ασφαλή χώρο του στο Διαδίκτυο ή την τραπεζική του αίτηση, χωρίς να χρειάζεται να κλείσει ραντεβού στην υπηρεσία.

Έχει ακόμα έναν τακτικό σύμβουλο, τον οποίο μπορεί να επικοινωνήσει μόνο μόνο με απόσταση (ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τηλέφωνο κ.λπ.). Τα προγράμματα επαφής E-LCL είναι ευρύτερα από τους οργανισμούς. Ο πελάτης μπορεί να μεταβεί στον οργανισμό για να καταθέσει ένα do, να κάνει μια μεταφορά … όπως οποιοσδήποτε άλλος πελάτης.

Σημείωση : Ο πελάτης μιας φυσικής υπηρεσίας μπορεί να αποφασίσει να μεταφέρει τον συγκεκριμένο λογαριασμό LCL στο E-LCL χωρίς να χρειάζεται να αλλάξει τον αριθμό λογαριασμού.

Το μειονέκτημα είναι αυτό Οι συγκεκριμένες τιμές LCL είναι πανομοιότυπες ώστε ο πελάτης να εγγραφεί στην ηλεκτρονική υπηρεσία ή στον φυσικό πρακτορείο. Ωστόσο, κάποιος θα πίστευε ότι η ηλεκτρονική συνδρομή κοστίζει λιγότερο, ο πελάτης θα επωφεληθεί από ένα οικονομικό πλεονέκτημα.

E-LCL LCL
20% με lcl à la carte εάν η κατοικία εισοδήματος Σύμβουλος Agence Atitiber
Ευρύτερη υποδοχή χρόνου επαφής Πρόσβαση σε ολόκληρη την προσφορά του οργανισμού
Μεγαλύτερη ευελιξία στη διαχείριση του λογαριασμού σας
Πρόσβαση σε μέρος της προσφοράς του οργανισμού (πίνακας ελέγχου. Ουσία
Τιμές όμοια με την προσφορά LCL Έλλειψη ευελιξίας στη διαχείριση του λογαριασμού σας
Αδύνατο να συναντήσετε έναν σύμβουλο οργανισμού Συχνά περιορισμένη υποδοχή χρόνου επαφής
Υψηλές τιμές

Γράφτηκε από την Claire Krust – Ενημερώθηκε στις 03/15/2023