Ανοίξτε έναν ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό: LCL Bank and Insurance, τι να κάνετε για να αποφύγετε το κόστος κατοχής λογαριασμού? Προκλήσεις

Μπορούμε να αποφύγουμε το κόστος κατοχής λογαριασμού

από € 1.000 έως € 50.000

Ανοίξτε έναν ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό

Επιλέξτε τον τραπεζικό λογαριασμό προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας, ή Λάβετε ένα αίτημα ένα άνοιγμα λογαριασμού στο διαδίκτυο.

Ανακαλύψτε τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας

Μια απλή και πρακτική προσφορά ! Για € 2 το μήνα, επωφεληθείτε από: τραπεζικό λογαριασμό, διεθνή κάρτα, αφοσιωμένο σύμβουλο και εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας LCL.

Το LCL à la Carte σάς επιτρέπει να επιλέξετε τα τραπεζικά προϊόντα και τις υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας ενώ απολαμβάνετε μειώσεις. Επωφεληθείτε από ένα ευρύ φάσμα τραπεζικών καρτών για να επιλέξετε από την Εξουσιοδοτημένη Υπηρεσία υπερανάληψης, την εφαρμογή LCL MES Accounts Accounts.

Ο φοιτητής LCL επιτρέπει στους ενήλικες φοιτητές να επιλέξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που χρειάζονται για να τα υποστηρίξουν καθ ‘όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.

Μια πίστωση σας δεσμεύει και πρέπει να επιστραφεί.
Ελέγξτε την ικανότητα αποπληρωμής σας προτού δεσμευτείτε.

Ανοίξτε έναν τραπεζικό λογαριασμό στο ανήλικο παιδί σας

Θέλετε να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό στο παιδί σας ?

Στο LCL, υπάρχουν πολλές λύσεις για να προετοιμαστούν για το μέλλον του παιδιού σας, από τη γέννηση μέχρι την πλειοψηφία του.
Και αν είστε ήδη πελάτης LCL, μπορείτε να ανοίξετε αμέσως τον 1ο τραπεζικό λογαριασμό σας στο διαδίκτυο από την περιοχή του πελάτη σας στο διαδίκτυο

Οι τραπεζικοί μας λογαριασμοί

Συγκρίνετε τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς

Ανώτατο όριο πληρωμής

Καταγραφή απόσυρσης (μέγιστο)

€ 700 (Γαλλία) / € 500 (ξένη)

Επιλογή του τελικού –

Λογαριασμοί Κόστος

LCL APP Οι λογαριασμοί μου

Δυνατότητα κοινού λογαριασμού

Επιλογή καρτών

Ανώτατο όριο πληρωμής

από € 1.000 έως € 50.000

Καταγραφή απόσυρσης (μέγιστο)

€ 3.000 (Γαλλία) / € 2.000 (ξένη)

Επιλογή του τελικού –

Λογαριασμοί Κόστος

Ναι, υπό όρους κατοικίας εισοδήματος

LCL APP Οι λογαριασμοί μου

Δυνατότητα κοινού λογαριασμού

Επιλογή καρτών

Ανώτατο όριο πληρωμής

από € 1.000 έως € 8.000

Καταγραφή απόσυρσης (μέγιστο)

€ 1.000 (Γαλλία) / € 1.000 (ξένη)

Επιλογή του τελικού –

Λογαριασμοί Κόστος

Ναι, μέχρι τα 26 χρονών σας

LCL APP Οι λογαριασμοί μου

Δυνατότητα κοινού λογαριασμού

Επιλογή καρτών

Επιλογή καρτών

Ανώτατο όριο πληρωμής

από € 1.000 έως € 50.000

από € 1.000 έως € 8.000

Καταγραφή απόσυρσης (μέγιστο)

€ 700 (Γαλλία) / € 500 (ξένη)

€ 3.000 (Γαλλία) / € 2.000 (ξένη)

€ 1.000 (Γαλλία) / € 1.000 (ξένη)

Επιλογή του τελικού –

Λογαριασμοί Κόστος

LCL APP Οι λογαριασμοί μου

Δυνατότητα κοινού λογαριασμού

Άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού FAQ

Πώς να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό LCL ?

Μπορείς Ανοίξτε έναν τραπεζικό λογαριασμό LCL απευθείας σε απευθείας σύνδεση επιλέγοντας τον τύπο που σας ταιριάζει καλύτερα.

Πώς να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό LCL ?

Από το smartphone μου, τον υπολογιστή μου ή το tablet μου:
1. Επιλέγω τις τραπεζικές μου υπηρεσίες
2. Ολοκληρώσω τα προσωπικά μου δεδομένα
3. Επικυρώ την επιλογή μου
4. Μεταδίδω τα υποστηρικτικά μου έγγραφα και υπογράφω ηλεκτρονικά το αίτημά μου

Για να οριστικοποιήσετε το αρχείο σας, θα επικοινωνήσετε μαζί σας από έναν σύμβουλο LCL για να συμφωνήσετε σε ένα ραντεβού στην υπηρεσία σας ή ακόμα και εξ αποστάσεως από τη Videoconference.
Αυτή η συνάντηση θα είναι μια ευκαιρία να σας καλωσορίσω, αλλά και να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας εκτελώντας την πρώτη σας πληρωμή με τραπεζική κάρτα. Το άνοιγμα του λογαριασμού είναι επίσης δυνατό στην αντιπροσωπεία, πάρτε Γνωρίστε με τον σύμβουλό σας.

Εάν δεν είστε πελάτης, αναζήτηση Ο Οργανισμός που βρίσκεται πιο κοντά σε εσάς.
Αν θέλεις Ανοίξτε έναν λογαριασμό για το παιδί σας, Μπορείτε να το κάνετε απευθείας στο διαδίκτυο.
Για να μπορείτε να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό LCL, πρέπει να παρουσιάσετε ένα έγγραφο ταυτότητας και μια πρόσφατη απόδειξη διεύθυνσης. Ένας ανήλικος πρέπει να συνοδεύεται από τον νόμιμο εκπρόσωπό του για έναν πρώτο λογαριασμό που πρέπει να είναι σε θέση να δικαιολογήσει την ποιότητά του παρουσιάζοντας το οικογενειακό βιβλίο και ένα έγγραφο ταυτότητας.

Που μπορεί να ανοίξει έναν ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό ?

Το άνοιγμα ενός λογαριασμού LCL online υπόκειται σε αποδοχή από το LCL. Πρέπει επίσης να εκπληρώσετε τις ακόλουθες συνθήκες επιλεξιμότητας:

  • Είστε ικανός φυσικός και μεγάλος άνθρωπος ή μεμονωμένος επιχειρηματίας
  • Έχετε έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου και μια διεύθυνση email.
  • Κρατάτε έναν λογαριασμό με το όνομά σας ανοιχτό σε τράπεζα στη Γαλλία ή στην Ευρωπαϊκή Ένωση για να πραγματοποιήσετε την πρώτη σας πληρωμή με τραπεζική κάρτα.
  • Δεν είστε ήδη κάτοχος λογαριασμού στο LCL.

Τι έγγραφα για να ανοίξετε έναν ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό ?

Για να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό στη Γαλλία, είναι υποχρεωτικό να δικαιολογήσετε την ταυτότητά σας καθώς και την κατοικία της.

Για να ανοίξετε έναν ηλεκτρονικό λογαριασμό στο LCL, ο κατάλογος των εγγράφων έχει ως εξής:

Έγγραφο ανοίγματος λογαριασμού - LCL Bank and Insurance

  • Μια έγκυρη απόδειξη ταυτότητας: Εθνική ταυτότητα (εμπρός/πίσω) ή διαβατήριο (σελίδες με φωτογραφία και υπογραφή) ή άδεια διαμονής (εμπρός/πίσω)
  • Φορολογική ή μη προειδοποίηση στη διεύθυνσή σας ή στην απόδειξη της διεύθυνσης λιγότερο από 3 μήνες (σταθερό τιμολόγιο τηλεφώνου · Τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών Διαδικτύου, Πιστοποιητικό ασφάλισης πολλαπλών κινδύνων (MRH), απόδειξη μίσθωσης / ενοικιαζόμενη λήξη που εκδίδεται από δημόσια ή ιδιωτική διαχείριση ακινήτων (HLM, Professional Διαχειριστής, πρακτορείο ακινήτων)
  • Το Iban/Rib σας (Γαλλικό τραπεζικό ίδρυμα) που αντιστοιχεί στον λογαριασμό που σχετίζεται με την τραπεζική κάρτα που θα χρησιμοποιήσετε για να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας (πληρωμή € 50)
  • Το δείγμα σας της χειρόγραφης υπογραφής σας: Σε μια κενή σελίδα, τοποθετήστε την χειρόγραφη υπογραφή σας και μεταδίδετε το σαρωμένο ή φωτογραφισμένο αντίγραφο

Ανάλογα με την κατάστασή σας, θα ζητηθούν πρόσθετα έγγραφα υποστήριξης (εάν φιλοξενούνται ή εάν έχετε κατάσταση μη κατοίκου για παράδειγμα).

Μπορούμε να αποφύγουμε το κόστος κατοχής λογαριασμού?

Από τον Laure-Emmanuelle Husson στις 28.12.2015 στις 5:43 μ.μ., ενημερώθηκε στις 04.03.2016 στις 5:32 μ.μ. ανάγνωση 4 λεπτών.

Από την 1η Απριλίου, η LCL θα εφαρμόσει λογαριασμούς στους πελάτες της, όπως το 85% των τραπεζών. Αλλά είναι δυνατόν να τα αποφύγετε.

Οι μεγάλες τράπεζες ετοιμάζονται να τιμολογήσουν τη συμμετοχή των τρεχουσών λογαριασμών

Οι μεγάλες τράπεζες ετοιμάζονται να τιμολογήσουν τη συμμετοχή των τρεχουσών λογαριασμών

Το LCL ενώνει το κίνημα που ξεκίνησε από πολλές τραπεζικές ομάδες το 2015. Από την 1η Απριλίου 2016, η Lyonnaise Bank θα χρεώσει τα έξοδα που κρατούν το λογαριασμό πελατών της, δηλαδή την απλή συμμετοχή ενός τρεχούμενου λογαριασμού. Το τελευταίο θα πρέπει τώρα να πληρώσει 24 ευρώ ετησίως για να επωφεληθεί από αυτήν την υπηρεσία που προσφέρεται μέχρι στιγμής. “Θα υπάρχουν μόνο 16 τράπεζες από τις 116 που θα συνεχίσουν να εφαρμόζουν δωρεάν έξοδα συγκράτησης λογαριασμού”, ανησυχεί από τον Serge Maître, πρόεδρο της Afub, της Γαλλικής Ένωσης Χρήστη Τράπεζων.

Πράγματι, ασχολείται με την προσέλκυση του ελλείμματος που συνδέεται με το ανώτατο όριο ή την απαγόρευση διαφόρων δαπανών (προμήθειες παρέμβασης, αποστολή δηλώσεων χαρτιού, εκπομπής ελέγχου. ) και την αύξηση, σύμφωνα με αυτά, για το κόστος εξασφάλισης των συναλλαγών, οι τράπεζες έχουν γενικεύσει τους λογαριασμούς λογαριασμού. Σύμφωνα με τον Σύνδεσμο του CLCV Consumer, το 85% αυτών ισχύει σήμερα έναντι του ενός το 2010 το 2010.

Ίδιο ρυθμό, το ίδιο ποσό

Έτσι, από την 1η Ιανουαρίου 2016, η Société Générale και η BNP Paribas πληρώνουν 24 ευρώ και 30 ευρώ ετησίως αντίστοιχα στους πελάτες τους. Η ίδρυση του Rue d’Antin δικαιολογεί το τέλος της περιφρονητικότητας λόγω της «σταθερής αύξησης» του κόστους κατοχής λογαριασμού λόγω της εντατικοποίησης της καταπολέμησης κατά της απάτης και ενός ακόμη νομοθετικού πλαισίου πιο απαιτητικού.

Τον Οκτώβριο του 2015, ο Crédit Mutuel αποφάσισε επίσης να απομακρυνθεί ελεύθερα σε ισχύ σε επτά ομοσπονδίες. Τα έξοδα συγκράτησης λογαριασμού είναι τώρα 24 ευρώ ετησίως εκεί. Μια μέση τιμή που φαίνεται επίσης να γενικεύεται. Έτσι, ενάντια στην παλίρροια, η Chaix Bank έχει αλλάξει το λογαριασμό της, έχοντας περάσει, από τις 15 Ιανουαρίου 2016, από 146 ευρώ ετησίως σε . 26,40 ευρώ.

Που υποδηλώνει πιθανή συμφωνία. Ο AFUB κατέλαβε έτσι την Αρχή Ανταγωνισμού και το ACPR, το χωροφυλακές στον τραπεζικό τομέα για να το επαληθεύσουν. Ο Bercy, ο οποίος ξεκίνησε ένα online συγκριτικό στις αρχές Φεβρουαρίου, με 150 τράπεζες, ζήτησε επίσης “διευκρίνιση” σχετικά με το περιεχόμενο του κόστους που κατέχουν από τη συμβουλευτική επιτροπή του χρηματοπιστωτικού τομέα (CCSF).

Περισσότεροι από μερικές εξαιρέσεις

Εν τω μεταξύ, μόνο μερικά περιφερειακά κεφάλαια από την Crédit Agricole και την ομάδα BPCE (Banque Populaire-Caisse d’Epargne) διατηρούν το σύνολο των ελεύθερων αυτής της υπηρεσίας. Οι ηλεκτρονικές τράπεζες συνεχίζουν επίσης να προσφέρουν αυτήν την υπηρεσία και, μπροστά από την αυξανόμενη δυσαρέσκεια, πολλαπλασιάζονται διαφημίσεις για το θέμα. Σημειώστε ότι οι νέοι κάτω των 26 ετών, οι άνθρωποι με την υπερβολική διαδικασία ή έχουν χαμηλό πόρο καθώς και πελάτες που έχουν εγγραφεί σε ένα “πακέτο” απαλλάσσονται από αυτά τα έξοδα.

Κανονικά, οι πελάτες πρέπει να ενημερώνονται μέσω ταχυδρομείου τουλάχιστον δύο μήνες πριν από την αλλαγή των τιμών. Έτσι, η AFUB συμβουλεύει τους ενδιαφερόμενους πελάτες από μια επερχόμενη αλλαγή στα έξοδα λογιστικής για την αποστολή εγγεγραμμένης επιστολής στον διευθυντή του οργανισμού που επικαλείται το άρθρο L.312-1-1 του νομισματικού και οικονομικού κώδικα για να δικαιολογήσει την άρνηση να πληρώσει αυτά τα νέα έξοδα. Επειδή η αποδοχή αυτών των νέων τιμών είναι σιωπηρή για τις τράπεζες.

Online τράπεζες σε ενέδρα

Στα τέλη Δεκεμβρίου, ο Serge Maître είπε ότι 20.000 πελάτες παραπονέθηκαν στις τράπεζες τους. Στη συνέχεια αναδύονται αρκετές περιπτώσεις: είτε ο τραπεζίτης αρνείται να ακυρώσει τις νέες τιμές, είτε συμφωνεί να τις μειώσει ή προσφέρει στους πελάτες του να εγγραφούν σε ένα “πακέτο” που ενσωματώνει τα έξοδα που κρατούν το λογαριασμό και άλλες υπηρεσίες με υψηλότερο επιτόκιο.

Αυτή η γενίκευση του κόστους συγκράτησης λογαριασμού είναι επομένως ένα όφελος για τις online τράπεζες. “Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μίλησαν πολύ για το κόστος που κατέχει το κόστος τους τελευταίους μήνες και, με αυτή την έννοια, η δυναμική ήταν ευνοϊκή για εμάς, εξηγεί η Marie Cheval, διευθυντής του ομίλου Boursorama (Société Générale). Οι πελάτες μας έρχονται σε μας για διάφορους λόγους, αλλά οι τραπεζικές χρεώσεις αντιπροσωπεύουν μια σημαντική σκανδάλη “. Έτσι, ο Boursorama σημείωσε σημαντική αύξηση των νέων πελατών στα τέλη Ιανουαρίου, όταν αποστέλλονται τα ετήσια τραπεζικά τέλη.

Παράδειγμα επιστολής που θα στείλει στην τράπεζά του για να απαιτήσει τη συνέχεια του δωρεάν:
Καλημέρα,
Μαθαίνοντας να καθιερώσετε με την καθιέρωση αμοιβών ιδιοκτησίας λογαριασμού από την 1η Ιανουαρίου 2016, σας ενημερώνω για την άρνησή μου για αυτή τη νέα τιμολόγηση.
Αυτό το αίτημα υποβάλλεται με την εφαρμογή των συνταγών του νομισματικού και οικονομικού κώδικα στο άρθρο του L312-1-1 II, καθώς και μετά τη σύσταση του AFUB.
Με τα χαιρετισμούς μου,
Υπογραφή.