Τα εμπορικά σήματα ηλεκτρικών αυτοκινήτων είναι τα λιγότερο αξιόπιστα, σύμφωνα με το J. D Power – Digital, εδώ είναι τα 10 πιο αξιόπιστα ηλεκτρικά αυτοκίνητα του 2022

Εδώ είναι τα 10 πιο αξιόπιστα ηλεκτρικά αυτοκίνητα του 2022

Όπως κάθε χρόνο, η εταιρεία ανάλυσης δεδομένων J.D Η Power έδωσε την κατάταξή της από τις πιο αξιόπιστες μάρκες αυτοκινήτων. Παραδόξως, οι κατασκευαστές ηλεκτρικών οχημάτων εμφανίζονται στην ουρά της λίστας.

Τα εμπορικά σήματα ηλεκτρικών αυτοκινήτων είναι τα λιγότερο αξιόπιστα, σύμφωνα με το J.D δύναμη

Όπως κάθε χρόνο, η εταιρεία ανάλυσης δεδομένων J.D Η Power έδωσε την κατάταξή της από τις πιο αξιόπιστες μάρκες αυτοκινήτων. Παραδόξως, οι κατασκευαστές ηλεκτρικών οχημάτων εμφανίζονται στην ουρά της λίστας.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Η μελέτη διεξήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες και κρίνει την αξιοπιστία των οχημάτων. Από την αξιοπιστία, σημαίνει οποιοδήποτε μηχανικό πρόβλημα, αλλά και ηλεκτρονικό ή συνδεδεμένο με τα πλαστικά και τα τελειώματα του αυτοκινήτου έξω από το εργοστάσιο, με έδρα ιδιαίτερα στις επιστροφές των ιδιοκτητών. Η ταξινόμηση του j.Το D Power παρουσιάζει επομένως τα όριά της, αλλά καθιστά δυνατή την αναγνώριση ορισμένων τάσεων.

Η ηλεκτρονική επιφέρει αξιοπιστία

Ενώ τα αυτοκίνητα παίρνουν όλο και περισσότερα αξεσουάρ και ηλεκτρονικά χαρακτηριστικά, η αξιοπιστία τους υποφέρει. Η βοήθεια οδήγησης, όπως η βοήθεια της παρακολούθησης και της προειδοποίησης σύγκρουσης πριν από την επείγουσα πέδηση, είναι η πιο προβληματική. Σε ένα εντελώς διαφορετικό μητρώο, πολλοί ιδιοκτήτες καταγγέλλουν τις δυσλειτουργίες των ασύρματων φορτίων για το smartphone, δείχνοντας την κακή τοποθέτηση, το διαλείπουσα φορτίο ή την υπερθέρμανση του τηλεφώνου.

Οι λαβές των θυρών, πρώην καθαρά μηχανικά και τέλεια που έχουν κυριαρχήσει από τους κατασκευαστές, τώρα ανακαλύπτουν τον εαυτό τους και συνοδεύονται από αναστάτωση. Επιπλέον, 7 από τα 10 πιο προβληματικά οχήματα σε αυτό το επίπεδο είναι ηλεκτρικά.

Ειδήσεις: Ηλεκτρικό αυτοκίνητο
Χειρισμός Byd Atto 3: Ένα σχεδόν Dream Electric SUV

Αφού προκάλεσε μια αίσθηση στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο του Παρισιού, ο Byd, ένας από τους σημαντικούς κινέζους κατασκευαστές στην Ασία, φτάνει τελικά στη Γαλλία. ρε.

Stellantis στο μυαλό, Tesla στην ουρά

Από όλες τις μάρκες που υπάρχουν στην κατάταξη, το βάθρο αποτελείται μόνο από κατασκευαστές που ανήκουν στον όμιλο Stellantis. Γαλλικό σημείο, αλλά οι αμερικανικές μάρκες Dodge, RAM και η ιταλική πριμοδότηση Alfa Romeo καταλαμβάνουν το βάθρο και απεικονίζουν με αντίστοιχο αριθμό προβλημάτων ανά 100 οχήματα (PP100) των 140 pp100, 141 pp100 και 143 pp100, ενώ ο μέσος όρος στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι στις 192 pp100.

Στο κάτω μέρος της κατάταξης υπάρχουν αποκλειστικά κατασκευαστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Ωστόσο, δεν εμφανίζονται επίσημα εκεί, ορισμένες μάρκες δεν έχουν επαρκή όγκο πωλήσεων. Άλλοι, όπως ο Tesla, δεν χορήγησαν τις εξουσιοδοτήσεις που απαιτούνται για τη διερεύνηση των πελατών. Έτσι, βρίσκουμε Tesla (257 pp100), Polestar (313 pp100), Lucid (340 pp100) και Rivian Motors (282 pp100) στο τέλος της ταξινόμησης.

Αυτή η σχετική έλλειψη αξιοπιστίας μπορεί ειδικά να εξηγηθεί από τη νεολαία αυτών των κατασκευαστών και την έλλειψη εμπειρογνωμοσύνης, σίγουρα το σημάδι της υπερβολικά γρήγορης και σύνθετης ανάπτυξης. J.Το D Power δεν αποτυγχάνει να επισημάνει ότι ο μέσος όρος (192 pp100) συνεχίζει να επιδεινώνεται από έτος σε έτος.

Αυτοκίνητο: Τα αυτόματα βοηθήματα οδήγησης είναι αξιόπιστα 100 % ?

Η American Automobile Association (AAA) έχει κοσκινίσει μέσω τριών λογισμικού βοήθειας οδήγησης τριών διαφορετικών κατασκευαστών (H.

Εδώ είναι τα 10 πιο αξιόπιστα ηλεκτρικά αυτοκίνητα του 2022

Οι εκθέσεις της American Site Consumer, που ειδικεύονται στις συμβουλές των καταναλωτών, μόλις δημοσίευσαν τα αποτελέσματα της έρευνας για τα ηλεκτρικά οχήματα. Ας μάθουμε μαζί τα 100 % ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι τα πιο αξιόπιστα του έτους.

Με περισσότερους από 300.000 ερωτηθέντες στην έρευνά του για οχήματα όλων των ειδών, Αναφορές καταναλωτών έχει πολλά δεδομένα και δημοσιεύει τακτικά αναφορές. Σήμερα, ο οργανισμός χρησιμοποιεί αυτά τα δεδομένα για να ανακαλύψει ποια είναι τα πιο αξιόπιστα ηλεκτρικά οχήματα το 2022, σύμφωνα με τους ανθρώπους που τους αγόρασαν. Σημειώστε, ωστόσο, ότι αυτή η κατάταξη αφορά τη Βόρεια Αμερική (Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά), και ότι θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετική για την Ευρώπη.

Οι 10 κορυφαίοι που κυριαρχείται από τους κορεάτικους κατασκευαστές

Οι σημειώσεις που δόθηκαν στα διάφορα οχήματα τους επιτρέπουν να διατίθενται μεταξύ 0 και 100 βαθμών, με καλύτερη σημείωση για τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα. Οι ιδιοκτήτες μπόρεσαν να ανταποκριθούν στην έρευνα καθορίζοντας τα πιθανά προβλήματα που αντιμετώπισαν και καθορίζουν την ταλαιπωρία που προκλήθηκε (κόστος, προθεσμία, σημασία). Στη συνέχεια, λαμβάνουμε ένα Top 10 που δίνει μια ιδέα για τα πιο αξιόπιστα ηλεκτρικά οχήματα, με, όπως θα δούμε, μια όμορφη παρουσία κορεατικών κατασκευαστών.

Στο πίσω μέρος της κατάταξης, η Porsche Taycan επισημαίνει μέχρι τη 10η θέση και θα είναι το μόνο γερμανικό αυτοκίνητο σε αυτό το Top 10. Είναι επίσης το πιο ακριβό αυτοκίνητο, μακράν, παρόν εδώ, ένα σημάδι ότι η Porsche εξακολουθεί να αντιμετωπίζει τα ηλεκτρικά του οχήματα. Στην ένατη θέση είναι η πρώτη κορεατική στην κατάταξη, το Hyundai Kona. Αν και άλλα οχήματα της μάρκας ήταν πιο δημοφιλή τελευταία, το μικρό SUV παραμένει ένα ασφαλές στοίχημα και αρκετά αξιόπιστο αν πιστεύουμε ότι είναι αναφορές καταναλωτών.

Στα τετράγωνα 8 και 7 είναι το Chevrolet Bolt (σε κλασικά και βοηθητικά προγράμματα), τα οποία δεν γνωρίζουμε στην Ευρώπη. Η έκτη θέση λαμβάνεται από το Nissan Leaf, το οποίο αν και στο τέλος της ζωής παραμένει ένα κατάλληλο και αποδεδειγμένο όχημα που δεν πρέπει πλέον να αποδειχθεί. Το Top 5 αποτελείται από δύο Αμερικανούς και τρεις Κορέας, με το μοντέλο 3 Tesla στην πέμπτη θέση που δεν παρουσιάζουμε πλέον. Υπογράψτε ότι η εταιρεία Elon Musk βελτιώνεται, δεδομένου ότι η φήμη της Tesla ήταν μάλλον ότι τα οχήματα τελείωσαν μέτρια αφήνοντας τις γραμμές παραγωγής. Δεν είναι επίκαιρο σήμερα.

Το όχημα του έτους, το Kia EV6, είναι τέταρτο σε αυτή την κατάταξη, ακριβώς πίσω από τον ξάδερμό του Hyundai Ioniq 5. Οι δύο πρωταθλητές Fast Charge από τη Νότια Κορέα έχουν πολλά πλεονεκτήματα και οι ιδιοκτήτες φαίνεται να επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για εξαιρετικές επιλογές. Στη δεύτερη θέση, το Ford Mustang Mach-e είναι εκεί για να σας υπενθυμίσει ότι η Ford έχει πολύ καλά ηλεκτρικά αυτοκίνητα, στη χώρα όπου η παραλαβή αστραπής F-150 πρέπει να πουλήσει σαν hotcakes. Τέλος, το ηλεκτρικό αυτοκίνητο που θεωρείται ότι είναι το πιο αξιόπιστο του 2022 είναι το Kia E-Niro, επιτρέποντας στον κατασκευαστή της Κορέας να επιβεβαιώσει αυτό που γνωρίζουν πολλοί: τα ηλεκτρικά οχήματα Kia είναι εξαιρετικές αναφορές.

Τα 10 πιο αξιόπιστα ηλεκτρικά αυτοκίνητα του 2022

Μοντέλο Σκορ
1: Kia e-niro 88
2: Ford Mustang Mach-e 82
3: Hyundai Ioniq 5 80
4: kia ev6 79
5: Tesla Model 3 79
6: Nissan Leaf 78
7: Χρησιμότητα Chevrolet Bolt 65
8: Chevrolet Bolt 62
9: Hyundai Kona 61
10: Porsche Taycan 61

Χρησιμοποιείτε το Google News (Νέα στη Γαλλία) ? Μπορείτε να ακολουθήσετε τα αγαπημένα σας μέσα. Ακολουθηστε Frandroid στο Google News (και Numerama).