Iwork: 3 εφαρμογές iPad και iPhone για να αντικαταστήσετε το Word, το Excel και το PowerPoint, την εγκατάσταση και τη ρύθμιση του γραφείου σε ένα iPhone ή iPad – Microsoft Support

Εγκαταστήστε και διαμορφώστε το γραφείο σε iPhone ή iPad

Θα μπορείτε να δημιουργήσετε, να τροποποιήσετε, να εμφανίσετε και να εκτυπώσετε δωρεάν έγγραφα, παρουσιάσεις και υπολογιστικά φύλλα.

Iwork: 3 εφαρμογές iPad και iPhone για να αντικαταστήσετε το Word, το Excel και το PowerPoint

Οι σελίδες, οι βασικές και οι αριθμοί είναι 3 εφαρμογές που δημιουργούν αντίστοιχα έγγραφα, παρουσιάσεις και υπολογιστικά φύλλα.

Για να κατανοήσουμε τη χρησιμότητά τους, μπορούμε να τα συγκρίνουμε με το Microsoft Word, το PowerPoint και το Excel.

Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές του ίδιου είδους, αλλά έχετε κατά νου ότι δημιουργήθηκαν από την Apple για την Apple. Επομένως, σχεδιάστηκαν ειδικά για να λειτουργούν με συσκευές μάρκας, οι οποίες εξασφαλίζουν τη μέγιστη απόδοση.

Οι 3 εφαρμογές λεπτομέρειες $ 9.99 το καθένα και είναι συμβατά με το iCloud, οπότε είναι δυνατό να αναθεωρήσετε τα έγγραφα από οποιοδήποτε iOS συγχρονισμένο στο σύννεφο.

Επιπλέον, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την καταγραφή των τελευταίων εκδόσεων, αφού η εγγραφή γίνεται αυτόματα κάθε φορά.

Σελίδες Εφαρμογή για επεξεργασία κειμένου

Η εφαρμογή σελίδων επιτρέπει την παραγωγή 16 τύπων εγγράφων όπως επιστολή, βιογραφικό σημείων, πρόσκληση, αναφορά και φυλλάδιο.

Όπως και άλλα εργαλεία επεξεργασίας κειμένου, οι σελίδες επιτρέπουν ειδικότερα να καθορίζουν έγγραφα, να επιλέξουν από διαφορετικές πολιτικές γραφής και να ανιχνεύσουν κακές λέξεις ορθογραφίας.

Επειδή ένα κείμενο είναι πάντα πιο ελκυστικό με εικόνες, έχουμε ένα μικρό εργαλείο για να αγγίξουμε τις φωτογραφίες πριν τις εισαγάγουμε στο κείμενο. Επιπλέον, για να γίνει η γραφή πιο ευχάριστη, το εργαλείο “Smart Zoom” διευρύνει το κείμενο ενώ πληκτρολογούμε με το πληκτρολόγιο αφής. Το Smart Zoom προσφέρεται μόνο στο iPhone και το iPod δεδομένου του μικρότερου μεγέθους της οθόνης τους.

Για να είστε ακόμα πιο άνετοι όταν γράφετε, είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε ένα ασύρματο πληκτρολόγιο χάρη στην τεχνολογία Bluetooth.

Εφαρμογή σελίδων

Η βασική εφαρμογή για παρουσιάσεις

Το Keynote είναι η εφαρμογή του IWORK που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έγγραφα παρουσίασης.

Είτε πρόκειται να πουλήσετε ένα προϊόν σε έναν δυνητικό πελάτη είτε να παρουσιάσετε ένα νέο έργο στην εργασία, δημιουργώντας ένα έγγραφο παρουσίασης για να υποστηρίξετε την ομιλία σας είναι πάντα μια καλή ιδέα. Το Keynote είναι ιδανικό για να το κάνετε, εκτός από το να είστε εύκολο στη χρήση.

Όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή σε λειτουργία γραφής, μπορείτε να επιλέξετε έναν καμβά από εκείνους που έχουν ήδη δημιουργηθεί ή απλά πηγαίνετε εννέα. Χρώματα, γραμματοσειρές, το φόντο. Όλα μπορούν να εξατομικευθούν για να δημιουργήσουν μια πρωτότυπη παρουσίαση.

Στη συνέχεια προσθέτουμε σε κάθε διαφάνεια ένα κείμενο συνοδευόμενο από φωτογραφίες, βίντεο και γραφικά που μπορούν επίσης να τροποποιηθούν ως επιθυμητά. Για να προσθέσετε ένα άγγιγμα πρωτοτυπίας στην παρουσίαση, η Keynote προσφέρει, μεταξύ άλλων, “Magic Move”. Αυτό το εργαλείο σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μικρά κινούμενα σχέδια, για παράδειγμα, να δώσετε έμφαση σε μια εικόνα με την περιστροφή του. Το Keynote προσφέρει επίσης διάφορους τύπους μεταβάσεων για να βοηθήσει να συλλάβει την προσοχή του κοινού. Ακόμη και κατά τη διάρκεια αλλαγών διαφάνειας!

Κεντρική εφαρμογή

Για να κάνετε την παρουσίαση ακόμα πιο επαγγελματική, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την απομακρυσμένη εφαρμογή (που πωλείται ξεχωριστά από το Keynote). Αυτό σας επιτρέπει να μετατρέψετε το iPhone ή το iPod touch σε τηλεχειριστήριο που μετακινεί τις διαφάνειες. Το Keynote Remote σάς επιτρέπει να ελέγχετε μια παρουσίαση βασικής σημασίας που βρίσκεται σε iPad, Mac, iPhone ή iPod Touch.

Η αίτηση αριθμών για υπολογισμούς

Η εφαρμογή αριθμών είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για έναν προϋπολογισμό, υπό την κατάρτιση ή για τη δημιουργία οποιουδήποτε άλλου εγγράφου που περιλαμβάνει στοιχεία! Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να δημιουργείτε φύλλα υπολογισμού με πίνακες, διαγράμματα, γραφικά και φωτογραφίες και έχει σχεδιαστεί για να κάνει τους χρήστες μόνο ένα με μαθηματικά!

Υπάρχουν επομένως διάφορα μοντέλα στα οποία παραμένει μόνο για να εισαγάγετε τα στοιχεία στα κατάλληλα πλαίσια. Καθώς οι τύποι είναι ήδη ενσωματωμένοι, οι υπολογισμοί γίνονται σαν με μαγεία. Είναι επίσης δυνατή η τροποποίηση των χρωμάτων, των γραμματοσειρών, των διαστάσεων, των έργων ζωγραφικής και πολλά άλλα! Προσαρμόσαμε επίσης το πληκτρολόγιο της εφαρμογής για να διευκολύνουμε την είσοδο των αριθμών.

Συνολικά, οι αριθμοί προσφέρουν 250 λειτουργίες!

Ένας από αυτούς δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης ενός πίνακα με μια φόρμα για να επιταχύνει την είσοδο μεγάλου αριθμού δεδομένων. Καθώς τα δεδομένα προστίθενται στην εν λόγω μορφή, ενσωματώνονται στον πίνακα! Ενδιαφέρον για όσους πρέπει να συνεργαστούν με χιλιάδες δεδομένα!

Αριθμητική εφαρμογή

Συμβατότητα

Δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τη συμβατότητα με τα έγγραφα της Microsoft, δεδομένου ότι οι σελίδες, οι βασικές και αριθμοί εφαρμογών σας επιτρέπουν να ανοίξετε τα έγγραφα Word, PowerPoint και Excel.

Επιπλέον, τα έγγραφα που δημιουργούνται από εφαρμογές είναι εξαγόμενες σε μορφές στη σουίτα Microsoft όπως στο PDF.

Προφανώς, η σουίτα Iwork για το iPad είναι συμβατή με τη σουίτα για Mac!

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ: iOS 5.1 ή πιο πρόσφατο

ΓΛΩΣΣΑ: Διατίθεται στα γαλλικά

ΤΙΜΗ:
9.$ 99 το καθένα

Εγκαταστήστε και διαμορφώστε το γραφείο σε iPhone ή iPad

Excel για το Microsoft 365 Word για το Microsoft 365 Outlook για το Microsoft 365 PowerPoint για το Microsoft 365 OneNote για το Microsoft 365 Excel για το Microsoft 365 για το MAC Word για το Microsoft 365 για το Mac Outlook για το Microsoft 365 για το Mac PowerPoint για το Microsoft 365 5 για το Mac Excel για το Web Onenote Για το Excel 2021 Word 2021 Outlook 2021 PowerPoint 2021 Office 2021 OneNote 2021 Excel 2021 για το Mac Word 2021 για το Mac Outlook 2021 για το Mac PowerPoint 2021 για το Mac Onenote 2021 για το Mac Office 2021 για το Mac Excel 2019 Word 2019 PowerPoint 2019 Office 2019 Excel 2019 για MAC για Mac 2019 Word 2019 για Mac Outlook 2019 για Mac PowerPoint 2019 για Mac OneNote 2019 για MAC Office 2019 για Mac Excel 2016 Word 2016 Outlook 2016 PowerPoint 2016 OneNote 2016 Office 2016 Excel 2016 για Mac Word 2016 για Mac Outlook 2016 για Mac PowerPoint 2016Για το Mac Onenote 2016 για το MAC Office 2016 για το MAC PowerPoint για το Mac Microsoft 365 για τα άτομα Office for Office 365 Microsoft 365 Admin Office 365 που διαχειρίζεται το 21Vianet Office 365 που διαχειρίζεται η 21Vianet – διαχειριστή Small Enterprise Office 365 Outlook για το γραφείο εφαρμογών MAC 2011 για το iOS Outlook Web App Skype Entreprise για το iPad Plus. Πιο λιγο

Υπάρχουν δύο τρόποι για να αποκτήσετε ένα γραφείο στο iPhone σας:

Πατήστε το παρακάτω κουμπί για να εγκαταστήσετε τη νέα εφαρμογή Office για το iOS, το οποίο συνδυάζει το Word, το Excel και το PowerPoint σε μία μόνο εφαρμογή, η οποία εισάγει νέα χαρακτηριστικά που επικεντρώνονται σε κινητές συσκευές για την προβολή, την τροποποίηση και την κοινή χρήση αρχείων χωρίς να χρειάζεται να αλλάζετε διάφορες εφαρμογές. Μάθε περισσότερα

Πατήστε από την κινητή συσκευή σας για να κατεβάσετε την εφαρμογή Office

Μπορείτε επίσης να πατήσετε ένα από τα παρακάτω κουμπιά για να εγκαταστήσετε μεμονωμένες εφαρμογές γραφείου στο iPhone ή το iPad σας.

Πατήστε την κινητή συσκευή σας για να κατεβάσετε το Word

Πατήστε την κινητή συσκευή σας για λήψη του Excel

Πατήστε την κινητή συσκευή σας για να κατεβάσετε το PowerPoint

Πατήστε την κινητή συσκευή σας για λήψη ONENOTE

Συμβουλές: Χρησιμοποιείτε ένα MacBook ή ένα Mac ? Εγκαταστήστε την έκδοση γραφείου γραφείου.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές του Office για κινητά για να εργαστείτε οπουδήποτε. Απλά συνδεθείτε με έναν δωρεάν λογαριασμό της Microsoft ή έναν επαγγελματικό λογαριασμό της Microsoft 365. Με μια επιλέξιμη συνδρομή Microsoft 365, θα έχετε επίσης πρόσβαση σε χαρακτηριστικά Premium.

Διαμορφώστε μεμονωμένες εφαρμογές γραφείου σε iPhone ή iPad

Εικόνα μιας γκρίζας γραμμής

ΒΗΜΑ 1 :

Στο iPhone ή το iPad σας, ανοίξτε οποιαδήποτε αυτόνομη εφαρμογή για κινητά γραφείου (για παράδειγμα, Excel).

Συνδεθείτε με τη Microsoft ή τον επαγγελματικό ή σχολικό σας λογαριασμό Microsoft 365 και, στη συνέχεια, πατήστε ΕΠΟΜΕΝΟ.

Παρατηρήσαμε: Εάν χρησιμοποιείτε το Office 365 που διαχειρίζεται το 21Vianet, συνδεθείτε στο λογαριασμό που σχετίζεται με το Microsoft 365 που διαχειρίζεται η συνδρομή 21Vianet.

Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό της Microsoft, μπορείτε να δημιουργήσετε δωρεάν.

Εικόνα μιας γκρίζας γραμμής

2ο βήμα:

Εάν έχετε συνδεθεί με έναν λογαριασμό της Microsoft που σχετίζεται με το Office 2016 ή το Office 2019, μπορείτε να πάρετε τη δυνατότητα αναβάθμισης στο Microsoft 365.

Μπορείτε να αγοράσετε ένα σχέδιο ή να πιέσετε Ισως αργότερα Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές για κινητά χωρίς συνδρομή.

Σημειώστε ότι έχετε πρόσβαση σε χαρακτηριστικά Premium εάν χρησιμοποιείτε συνδρομή Microsoft 365.

Εικόνα μιας γκρίζας γραμμής

Βήμα 3:

Όταν είστε προσκεκλημένοι για να μας βοηθήσετε να βελτιώσουμε την εμπειρία του κινητού γραφείου σας, πατήστε Ναί Να δεχτεί ή Οχι να αρνηθείς.

Τύπος Σχετικά με τις ειδοποιήσεις ενεργοποίησης Για να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις ή πατήστε Οχι τώρα Για να ορίσετε τις προτιμήσεις σας αργότερα.

Εικόνα μιας γκρίζας γραμμής

Βήμα 4:

Μόλις συνδεθεί, ο λογαριασμός σας προστίθεται αυτόματα στην ενεργή εφαρμογή, καθώς και σε όλες τις άλλες εφαρμογές γραφείου που είναι εγκατεστημένες στο iPhone ή το iPad σας.

Εικόνα μιας γκρίζας γραμμής

Βήμα 5:

Για να προσθέσετε έναν άλλο λογαριασμό ή μια υπηρεσία cloud, όπως OneDrive ή Dropbox, πατήστε Ανοιξε > Προσθέστε μια τοποθεσία.

Εάν χρησιμοποιείτε το OneNote στο iPhone ή το iPad σας, πατήστε την εικόνα του προφίλ σας στην επάνω αριστερή γωνία, τότε πατήστε Αποθήκευση λογαριασμών.

Εικόνα μιας γκρίζας γραμμής

Βήμα 6:

Επιλέξτε την υπηρεσία cloud που θέλετε να προσθέσετε.

Εισαγάγετε τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασης για να συνδεθείτε με την αγαπημένη σας υπηρεσία.

Πώς να εγκαταστήσετε το Microsoft 365 δωρεάν στο iPhone και το iPad ?

Mathilde Vicente

Είναι δυνατόν να επωφεληθείτε από το Word, το Excel και το PowerPoint σε iPad ή iPhone ? Η απάντηση είναι ναι.

Όταν η Microsoft έχει αποκαλύψει τις εφαρμογές του γραφείου συμβατή με τις συσκευές Mac και iOS για πρώτη φορά, αυτές ήταν αρκετά περιορισμένες. Πράγματι, η έκδοση iPad προσέφερε στους συνδρομητές της Microsoft 365 μερικές βασικές λειτουργίες επεξεργασίας ενώ στο iPhone, ήταν δυνατόν να αποκτήσετε πρόσβαση μόνο στην ανάγνωση.

Έκτοτε, οι χρήστες iOS ή iPados έχουν εξουσιοδοτηθεί να τροποποιήσουν όλα τα έγγραφα της Microsoft μέσω του Apple Smartphone και του tablet τους, χωρίς να χρειάζεται να εγγραφούν στο γραφείο μετά το γραφείο.

Σε αυτό το άρθρο, σας δείχνουμε πώς να κατεβάσετε δωρεάν τις εφαρμογές Microsoft 365, να τις εγκαταστήσετε και να τις χρησιμοποιήσετε στο iPad ή το iPhone σας.

Κατεβάστε το Microsoft Office δωρεάν στο iPad και το iPhone

Οι εφαρμογές Word, Excel, PowerPoint και Outlook μπορούν να μεταφορτωθούν δωρεάν από το iPad σας και το iPhone, μέσω του App Store, μόνο με τις συνθήκες που λειτουργούν κάτω από το iOS 12 τουλάχιστον. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να δημιουργήσετε ένα αναγνωριστικό της Microsoft και να συνδεθείτε με τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας.

 • Κατεβάστε το Word από το App Store
 • Κατεβάστε το Excel
 • Κατεβάστε το PowerPoint
 • Κατεβάστε το Outlook

Θα μπορείτε να δημιουργήσετε, να τροποποιήσετε, να εμφανίσετε και να εκτυπώσετε δωρεάν έγγραφα, παρουσιάσεις και υπολογιστικά φύλλα.

Διαφορετικά, είναι επίσης δυνατό να εγγραφείτε στην οικογένεια Microsoft 365 για να απολαύσετε έναν δωρεάν δοκιμαστικό μήνα, πριν χρεωθείτε 99 €/έτος ή 10 €/μήνα, σε περίπτωση που δεν έχετε ακυρώσει τη συνδρομή σας στο χρόνο.

Αυτός ο τύπος σας δίνει πρόσβαση σε εφαρμογές που βασίζονται σε AI, 1 TB αποθήκευσης OneDrive ανά άτομο, για να μην αναφέρουμε όλα τα συνδεδεμένα χαρακτηριστικά που έχει να προσφέρει.

Εάν είστε φοιτητής, τότε περάστε από τη Microsoft Education.

Γιατί να εγγραφείτε στη Microsoft 365 ?

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, με το Microsoft 365, επωφελείται από τις εκδόσεις Premium των εφαρμογών γραφείου (Word, Excel, PowerPoint και Outlook), συμπεριλαμβανομένων των προηγμένων τροποποιήσεων και της μορφοποίησης γραφικών, πινάκων και εικόνων.

Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε 1 TB online αποθήκευσης μέσω OneDrive, έναντι 5 GB χωρίς συνδρομή. Επωφεληθείτε επίσης από 60 λεπτά κλήσεων Skype που προσφέρεται κάθε μήνα και αποθηκευτικό χώρο στο OneDrive για 5 χρήστες.

Υπενθύμιση, η τιμή ενός ετήσιου προσωπικού πακέτου στο Microsoft 365 κοστίζει € 69/έτος ή € 7/μήνα.

Λέξη

Με λέξη στο iOS, έχετε εργαλεία δημιουργίας και δημοσίευσης για να κάνετε όλες τις αλλαγές που θέλετε να αντιγράφετε.

Στο iPhone, η λέξη υπέφερε από τα όρια που επιβάλλονται από το μέγεθος της οθόνης της, γι ‘αυτό η Microsoft προσέφερε ορισμένες βελτιώσεις στη διεπαφή για να διευκολύνει τη χειρισμό.

Υπάρχει ιδιαίτερα η επιλογή “γρήγορη πρόσβαση”, που χρησιμοποιείται για την αλλαγή μεγέθους του κειμένου, για να διαγράψει περιττά στοιχεία και να φτάσετε σε όλα τα εργαλεία στο πληκτρολόγιο.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αρχεία που αποθηκεύονται στα αρχεία OneDrive, Dropbox ή Microsoft SharePoint, τότε πρέπει να έχετε λογαριασμό πληρωμένου λογαριασμού.

Με έναν δωρεάν λογαριασμό onedrive, μπορείτε μόνο να αποθηκεύσετε και να αποκτήσετε πρόσβαση στα έγγραφά σας.

Προέχω

Με το Excel, μπορείτε να μπείτε στη δημιουργία, την τροποποίηση, το αντίγραφο ασφαλείας και την εκτύπωση τραπεζιών και αρχείων και, στη συνέχεια, αποθηκεύστε τα στο Dropbox αν θέλετε.

Μόλις συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, θα έχετε πρόσβαση σε μια λίστα αρχείων στα οποία αποθηκεύστε και ανοίξτε τα φύλλα υπολογισμού σας. Πληρώνοντας, εκμεταλλευτείτε τα αποκλειστικά χαρακτηριστικά.

Σημείωμα ισχύος

Με το PowerPoint, μπορείτε να προσθέσετε ή να βελτιώσετε τα κινούμενα σχέδια, τα βίντεο και τις εικόνες καλλιέργειας από το iOS σας. Όπως και άλλες εφαρμογές, η αποθήκευση αρχείων στο Dropbox είναι μια εναλλακτική λύση για το OneDrive από τη Microsoft. Εάν έχετε συνδρομή στο Office 365, τότε πείτε γεια σε περισσότερες λειτουργίες.

Χρησιμοποιήστε το Microsoft Office στο iPad Pro

Παλαιότερα οι εφαρμογές του πακέτου γραφείων προορίζονταν για iPads κάτω από 10,1 ίντσες, καθώς οι πιο επιβλητικές εκδόσεις θεωρήθηκαν ως συσκευές που προορίζονταν για επαγγελματίες αποκλειστικά.

Από τότε, τα πράγματα έχουν εξελιχθεί και η Microsoft 365 έχει γίνει μια παγκόσμια εφαρμογή, τώρα διαθέσιμη σε δισκία μεγάλων μοντέλων της Apple.

Ως υπενθύμιση, εάν χρησιμοποιείτε το Word, το Excel και το PowerPoint για επαγγελματικούς ή εμπορικούς σκοπούς, τότε πρέπει να πληρώσετε για το Microsoft Office, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείται.

Επιλογές συγχρονισμού με το Microsoft Office

OneDrive, το σύννεφο της Microsoft, ενσωματώνεται αυτόματα στο πακέτο γραφείων για iOS και iPados. Έτσι, όλα τα έγγραφά σας που δημιουργήθηκαν σε μία από τις εφαρμογές γραφείου θα είναι προσβάσιμα από το iPad ή το iPhone σας, με την ίδια μορφή.

Σημειώστε, για να είστε σε θέση να εργαστείτε στα αρχεία σας, φροντίστε να τα αποθηκεύσετε και να κατεβάσετε στη συσκευή σας εκ των προτέρων. Εάν είστε εκτός σύνδεσης, μην διστάσετε να δημιουργήσετε νέα έγγραφα και να τα αποθηκεύσετε, χωρίς να χρειάζεται να περάσετε από το αυτοκίνητο.

Iwork, η εναλλακτική λύση της Apple στο Microsoft 365

Ως ιδιοκτήτης μιας συσκευής Apple, είναι ακόμα σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η Apple προσφέρει τη δική της εναλλακτική λύση: iwork. Αυτή η σουίτα γραφείου σάς επιτρέπει να δημιουργείτε και να αποθηκεύετε αρχεία, φύλλα υπολογισμού και παρουσιάσεις, συμβατές με εφαρμογές Microsoft Office.

Με λεπτομέρειες, αποτελείται από:

 • Σελίδες για επεξεργασία κειμένου
 • Αριθμοί για υπολογιστικά φύλλα, γραφικά και πίνακες ζωγραφικής
 • Keynote για να κάνετε τις παρουσιάσεις σας

Ακόμα πιο ενδιαφέρον, το iWork είναι ένα εγγενές λογισμικό της μάρκας, οπότε είναι ενσωματωμένο στη συσκευή σας.

Συμπερασματικά, αν δεν αναγκαστείτε να εργαστείτε στο πακέτο γραφείων, δεν θα έχετε τη χρησιμότητά του, αφού το iWork εκπληρώνει παρόμοιες λειτουργίες.

Συνιστώμενα άρθρα:

 • Τι είναι η Microsoft Education ?
 • Πώς να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε το Word δωρεάν ?
 • Πώς να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Office σε ένα Chromebook ?
 • Γραφείο για MAC: Οδηγός αγοράς