Πολύ κακά νέα για το επόμενο iPhone SE (τέταρτη γενιά), iPhone SE: Το νέο μοντέλο θα συμβεί ακόμη και αργότερα από ό, τι νομίζετε

IPhone SE: Το νέο μοντέλο θα συμβεί ακόμη και αργότερα από ό, τι νομίζετε

Εάν το iPhone της τέταρτης γενιάς αναλάβει την πρόταση αξίας των δύο προκατόχων του, μπορούμε εύκολα να μαντέψουμε ποιος επεξεργαστής θα το προωθήσει. Θα πρέπει λοιπόν να είναι η ίδια μητρική πλακέτα με εκείνη που εξοπλίζει τη συλλογή της υψηλής έκδοσης iPhone λίγο πριν, δηλαδή θεωρητικά, το iPhone 16. Επομένως, ο εξοπλισμός premium, επιπλέον σε μορφή αναθεωρήθηκε επίσης προς τα πάνω.

Πολύ κακά νέα για το επόμενο iPhone SE (τέταρτη γενιά)

Το αεροσκάφος θα είχε (ακόμα) απορριφθεί από τον κατασκευαστή του.

6 Ιουλίου 2023 στις 3:15 μ.μ. 3 μήνες,

iPhone τέταρτης γενιάς

  • Το iPhone της τέταρτης γενιάς θα ήταν στο δρόμο
  • Παρά τα πάντα, η απελευθέρωσή του θα απωθείται από ένα χρόνο, μέχρι το 2025
  • Η τεχνολογία OLED στην οθόνη φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα για τους προμηθευτές

Σύμφωνα με τα κορεατικά μέσα ενημέρωσης συχνά καλά ενημερωμένα Το Elec, Η ημερομηνία κυκλοφορίας της τέταρτης γενιάς iPhone SE θα είχε αναβληθεί ξανά. Το αεροσκάφος θα κυκλοφορήσει μόνο μέχρι το 2025, όταν αναμενόταν το επόμενο έτος μέχρι στιγμής. Ως υπενθύμιση, η προηγούμενη έκδοση έχει από την πλευρά της να γιορτάσει τα πρώτα της γενέθλια. Αυτό είναι το φθηνότερο νέο κινητό διαθέσιμο στο Apple Store σήμερα, ακόμη και αν μερικές εκδόσεις που έχουν ανακατασκευαστεί μπορεί μερικές φορές πιο προσιτές.

Η Apple φυσικά δεν επιβεβαίωσε το αρχείο μας της ημέρας, ως συνήθως. Παρ ‘όλα αυτά, η πηγή υποδεικνύει εδώ ότι η καθυστέρηση θα προέρχεται απευθείας από τους υπεργολάβους, οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να παρουσιάσουν στην επιχείρηση Apple μια ποιότητα επαρκώς αποδεκτή για τα πλακάκια OLED. Αυτά θα πρέπει να είναι ενθουσιασμένα στο μπροστινό μέρος του iPhone SE 4, με διαγώνιο δυναμικό 6,1 ιντσών και ίσως ακόμη και την άφιξη του προσώπου ID. Στην πραγματικότητα, πιστεύουμε ότι ο σχεδιασμός της συσκευής θα κολλήσει σε αυτόν του iPhone XR, πάντα συμβατό με το iOS 17.

Πάντα το ίδιο στο τιμόνι

Κατά πάσα πιθανότητα, οι δύο πάροχοι που θα υποστήριζαν τις εντολές οθόνης για το iPhone SE της Apple θα ήταν η Samsung και η LG Display. Δύο εταίροι είναι ήδη γνωστοί σε εξειδικευμένους αναλυτές, αφού είναι επίσης οι επιδείξεις του iPhone 13 και του iPhone 14 – μεταξύ άλλων.

Αυτές οι πληροφορίες, ωστόσο, δεν ανησυχούν ότι η τέταρτη γενιά του iPhone SE και τελικά δεν θα μπορούσε να παραμείνει. Οι φήμες διαβεβαιώνουν ότι η Apple ετοιμάζεται να προσφέρει τη δική της τεχνολογία οθόνης, όπως κάνει ήδη η εταιρεία με το λειτουργικό της σύστημα ιδιοκτήτη και τα σπιτικά τσιπ. Και η επιτυχία πιθανότατα θα είναι εκεί, επειδή αυτό το δέκαχρονο έργο έχει ήδη κοστίσει τουλάχιστον ένα δισεκατομμύριο δολάρια στο Cupertino.

Τι άλλο κάτω από την κουκούλα ?

Εάν το iPhone της τέταρτης γενιάς αναλάβει την πρόταση αξίας των δύο προκατόχων του, μπορούμε εύκολα να μαντέψουμε ποιος επεξεργαστής θα το προωθήσει. Θα πρέπει λοιπόν να είναι η ίδια μητρική πλακέτα με εκείνη που εξοπλίζει τη συλλογή της υψηλής έκδοσης iPhone λίγο πριν, δηλαδή θεωρητικά, το iPhone 16. Επομένως, ο εξοπλισμός premium, επιπλέον σε μορφή αναθεωρήθηκε επίσης προς τα πάνω.

Ωστόσο, ο ορισμός της οθόνης θα μπορούσε να αποδειχθεί χαμηλότερος και υπάρχει μόνο ελάχιστη πιθανότητα ότι ο κατασκευαστής εντάχθηκε σε ριπή κάτω από την καμπίνα, όπως για τα μοντέλα Pro του. Και μην περιμένετε να δείτε μια τριπλή γη αισθητήρα φωτογραφιών πίσω: μόνο ένα θα ήταν στο μενού.

iPhone SE: Το νέο μοντέλο θα συμβεί ακόμη και αργότερα από ό, τι νομίζετε

Το πιο προσιτό μοντέλο στην Apple, η 3η γενιά iPhone SE δεν θα ήταν να αντικατασταθεί. Οι νέες πληροφορίες υποδηλώνουν ότι το μοντέλο της 4ης γενιάς δεν θα φτάσει το 2024. Αλλά ενδεχομένως το επόμενο έτος.

Αποτελεσματική χάρη στο Bionic Chip του A15, αλλά με το σχεδιασμό του iPhone 8, τα μεγάλα σύνορά του και το κεντρικό κουμπί ID Touch, το iPhone SE της 3ης γενιάς (κυκλοφόρησε το 2022). Ενώ αρκετές πηγές έσκυψαν υπέρ μιας εκτόξευσης κάπου το 2024 για μια νέα έκδοση, ο Blayne Curtis και ο Tom O’Malle είναι αυτή την εβδομάδα με κακό δυναμικό νέο.

Σύμφωνα με τους δύο αναλυτές της βρετανικής βρετανικής τράπεζας Barclays, η Apple τελικά αναγκάστηκε να αναβάλει (ακόμα) την εμπορία της τέταρτης γενιάς της Apple SE. Με άλλα λόγια, η συσκευή θα μπορούσε να φτάσει μόνο στην αγορά από το 2025. Σημειώστε ότι θα ήταν ακόμα ” καλα ΝΕΑ “, Δεδομένου ότι άλλες φήμες ανέφεραν στην αρχή του έτους ότι αυτό το iPhone SE 4 ήταν καθαρά και απλά ακυρώθηκε.

Νέο σχέδιο για μια νέα ζωή… το 2025 ?

Ως υπενθύμιση, το επόμενο iPhone θα έχει ένα εντελώς νέο σασί με επίπεδες άκρες, πιθανώς εμπνευσμένο από το iPhone 13/14, και μια οθόνη 6.1 -ιντσών. Η συσκευή θα ανταλλάξει επίσης τον αναγνώστη TouchID δακτυλικών αποτυπωμάτων για μια εγκοπή, με τα όρια των αισθητήρων που επιτρέπουν την ταυτοποίηση του προσώπου από το FaceId. Θα υπήρχε επίσης μια ενημερωμένη ενότητα φωτογραφιών.

Αυτό θα ήταν μια σημαντική αλλαγή, αφού με αυτό το νέο μοντέλο, η Apple σίγουρα θα εγκαταλείψει το σχέδιο με μεγάλα σύνορα που γνωρίζουμε, με τη μία ή την άλλη μορφή, από την απελευθέρωση του iPhone 6 … το 2015 το 2015.

Σύμφωνα με άλλες πηγές, το iPhone SE 4 θα μπορούσε επίσης να είναι το πρώτο smartphone που θα ξεκινήσει το τσιπ μόντεμ 5G που αναπτύσσει η Apple, εδώ και χρόνια, σε ένα πολύ σχετικό μυστικό. Αυτό το μόντεμ θα μειωθεί σε άλλα υψηλότερα -τελικά iPhone, σημειώστε WCCFTECH.

Όσο για την έναρξη αυτού του SE 4, ας πούμε απλά ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε ακούσει για μια αναβολή το 2025. Πριν από λίγο καιρό, ο Ming Chi Kuo, γνωστός αναλυτής της TF International Securities, δήλωσε επίσης ότι η συσκευή δεν θα φτάσει στην αγορά πριν από το 2025 το νωρίτερο. Μια πρόβλεψη σήμερα υποστηριζόμενη από αυτή της Barclays.

Το μέλλον του Numerama έρχεται σύντομα ! Αλλά πριν από αυτό, οι συνάδελφοί μας χρειάζονται. Έχετε 3 λεπτά ? Απαντήστε στην έρευνά τους