Μεγέθη του Instagram 2022 Φωτογραφίες | Δημιουργία εικόνων Instagram | Picmonkey, Infographic: 7 συμβουλές για επιτυχημένες φωτογραφίες Instagram –

Infographic: 7 συμβουλές για επιτυχημένες φωτογραφίες Instagram

Contents

Εάν θέλετε να προωθήσετε τον λογαριασμό σας με τη χορηγία των δημοσιεύσεών σας, είναι σημαντικό να έχετε όμορφες φωτογραφίες. Η δέσμευση δεν εξαρτάται μόνο από την τιμή της διαφήμισης Instagram, αλλά η ποιότητα της στόχευσης και του περιεχομένου του post χορηγούμενου.

Τα μεγέθη φωτογραφιών Instagram για το 2022 και τα μοντέλα

Συχνά λέγεται ότι υπάρχουν μόνο τρία πράγματα στα οποία μπορούμε πραγματικά να μετρήσουμε: ο θάνατος, οι φόροι και το γεγονός ότι το μέγεθος των φωτογραφιών για τα κοινωνικά δίκτυα αλλάζει μια νύχτα. Πολίτες του Instaland, σας καταλάβαμε ! Ο Picmonkey βρήκε τη λύση. Έχουμε μελετήσει προσεκτικά όλες τις πτυχές των μεγεθών εικόνων στο Instagram – – δημοσιεύσεις σε ιστορίες μέσω φωτογραφιών προφίλ και οτιδήποτε άλλο – για να σας επιτρέψει να εστιάσετε μόνο στην αισθητική της ροής ειδήσεων σας.

Σε αυτό το άρθρο, θα ανακαλύψετε πολλά χρήσιμα σημεία, ειδικότερα:

 1. Οι μορφές εικόνας υποστηρίζονται επί του παρόντος στο Instagram και στις διαστάσεις τους.
 2. Διαστάσεις για ιστορίες και καλύμματα IGTV.
 3. Πώς να δημιουργήσετε βίντεο και ιστορίες με καλές διαστάσεις για να τα κατεβάσετε στο Instagram.
 4. Πώς να καλλιεργήσετε και να αλλάξετε το μέγεθος των εικόνων για το Instagram.
 5. Πώς να χρησιμοποιήσετε έξυπνη αλλαγή μεγέθους για να δημιουργήσετε διάφορες εκδόσεις του ίδιου οπτικού.
 6. Πώς να εξάγετε τις εικόνες picmonkey στις καλές διαστάσεις για το Instagram.
 7. Πώς να δημιουργήσετε αναρτήσεις Instagram με μοντέλα σχεδιασμού.
 8. Πώς να μεταφέρετε τις εικόνες Instagram στο PicMonkey.
 9. Πώς να μοιραστείτε εικόνες στο Instagram απευθείας από το PicMonkey.

1. Up -to -ημερήσια μορφές εικόνας και διαστάσεις για το instagram

Ο παρακάτω πίνακας παρουσιάζει τις μορφές και τις διαστάσεις εικόνας που χρησιμοποιούνται σήμερα στο Instagram. Βρείτε όλες αυτές τις προκαθορισμένες μορφές στο μοντέλο μας Banking και Retouch τους σύμφωνα με τα γούστα σας. Με τυπικό πλάτος 1080 εικονοστοιχείων, το Instagram διατηρεί το αρχικό μέγεθος της φωτογραφίας σας, εφόσον το ύψος του είναι μεταξύ 566 και 1350 εικονοστοιχείων. Εάν η φωτογραφία σας μετράται πλάτος μικρότερης από 320 εικονοστοιχεία, θα επεκταθεί αυτόματα. Εάν μετρά περισσότερο από 1080 εικονοστοιχεία, θα μειωθεί αυτόματα αυτόματα. Εάν η εικόνα σας δεν είναι τετράγωνη, εφόσον οι διαστάσεις της εισάγουν τις τιμές που αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα, θα παραμείνει αμετάβλητη. Εν ολίγοις, όλα είναι η ιστορία του λόγου!

Μεγέθη εικόνας Instagram 2022

Βρείτε τα τελευταία μεγέθη εικόνων Instagram στον παρακάτω πίνακα και θυμηθείτε ότι όλα μας Μοντέλα σχεδιασμού Instagram είναι προκαθορισμένες για όλες τις ανάγκες σας Instagramming

Τύπος εικόνας κοινωνικών μέσων ενημέρωσης Διαστάσεις σε εικονοστοιχεία
Διαφήμιση Instagram 1080 x 1080
Ανάρτηση Instagram 1080 x 1080 (αναφορά 1: 1)
Φωτογραφία προφίλ Instagram 360 x 360
Φωτογραφία τοπίου Instagram 1080 x 566 (1.91: 1 αναφορά)
Πορτρέτο Instagram 1080 x 1350 (αναφορά 4: 5)
Ιστορία Instagram 1080 x 1920 (9:16 αναφορά)
Φωτογραφία κάλυψης IGTV 420 x 654 (1: 1.55 Έκθεση)
Βίντεο IGTV και Reel 1080 x 1920 px (9:16 αναφορά)

2. Διαστάσεις των ιστοριών του Instagram καλύπτει και τα καλύμματα IGTV και βίντεο

Το Instagram είναι ένα κοινωνικό δίκτυο που ανανεώνεται συνεχώς, ή μάλλον προσφέρει συνεχώς νέους τρόπους για να εκφραστούμε μέσω των ιστοριών μας. Πέρα από τις τετραγωνικές εικόνες που γνωρίζουμε (και αγαπάμε όλα, οι ιστορίες και οι επισημάνσεις Instagram μας επιτρέπουν να δημιουργήσουμε μια χρονολογία εικόνων και βίντεο στη ροή ειδήσεων μας. Στο Instagram TV ή στο IGTV, στην πλατφόρμα κοινής χρήσης βίντεο Instagram, οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν μακρά βίντεο σε κατακόρυφη μορφή για να παρουσιάσουν προϊόντα, να προσφέρουν μαθήματα στους οπαδούς τους ή να τους δώσουν μια επισκόπηση της διακόσμησης. Δεδομένου ότι τα βίντεο που έχουν ληφθεί στο IGTV είναι σε κατακόρυφη μορφή, μην ξεχνάτε ότι ο λόγος μορφής τους πρέπει να είναι μεταξύ 4: 5 και 9:16. Μια τελευταία συμβουλή για τα βίντεο: Η μορφή των διαφημίσεων βίντεο που ενσωματώνεται στην ειδησεογραφική ροή είναι πανομοιότυπη με αυτή μιας φωτογραφίας (1: 1 για την τετραγωνική μορφή, 1.9: 1 για τη μορφή τοπίου και 4: 5 για τη μορφή πορτρέτου), αλλά η ελάχιστη ανάλυση των βίντεο είναι 600 εικονοστοιχεία.

Μπορείτε να δημιουργήσετε εξατομικευμένα καλύμματα (που ονομάζονται επίσης “εικονίδια”) για τις επισημάνσεις Instagram και IGTV. Συμβουλευτείτε το άρθρο Δημιουργήστε εξατομικευμένα καλύμματα για το Instagram Highlight με το PicMonkey για να ανακαλύψετε το πλήρες σεμινάριο. Τα βήματα που περιγράφονται στο σεμινάριο είναι τα ίδια με αυτά που δημιουργούν κάλυψη IGTV. Όταν εξατομικεύετε το κάλυμμα σας, μπορείτε να μεγεθύνετε την εικόνα της εικόνας που θέλετε να δείτε στον κύκλο.

3. Δημιουργήστε βίντεο και ιστορίες βίντεο με καλές διαστάσεις για να τις κατεβάσετε στο Instagram

Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζει την ετικέτα βίντεο.

Επιλέξτε ένα βίντεο για την ανάρτησή σας, τη διαφήμιση ή την ιστορία του Instagram για να φέρετε κίνηση και να προσελκύσετε προσοχή. Τα μοντέλα PicMonkey σας προσφέρουν μεγαλύτερη ειρήνη: Τα αρχεία σας θα είναι το σωστό μέγεθος και με τη σωστή σχέση όταν τα κατεβάσετε στο Insta.

Ανακαλύψτε όλα τα μοντέλα σχεδιασμού μας για το Instagram που μπορείτε να προσαρμόσετε με βίντεο εδώ:

 • Θέσεις Instagram
 • Ιστορίες Instagram
 • Διαφημίσεις Instagram

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση βίντεο στις δημιουργίες σας: Δώστε στις δημιουργίες σας στη ζωή με βίντεο

4. Πώς να αλλάξετε το μέγεθος των φωτογραφιών Instagram με το picmonkey

Οι συνδρομητές PRO μπορούν να χρησιμοποιήσουν το έξυπνο εργαλείο αλλαγής μεγέθους για να δημιουργήσουν διάφορες εκδόσεις της ίδιας δημιουργίας σε δευτερόλεπτα. Η διαφορά ? Είναι σαν να ξεκινάτε το πρόγραμμα του πλυντηρίου σας αντί να πλένετε τα ρούχα σας με το χέρι σε ένα σπίτι πλύσης. Με άλλα λόγια, είναι τόσο πιο γρήγορο και πολύ πιο εύκολο.

1. Μόλις η δημιουργία σας έχει ληφθεί στο λογισμικό, κάντε κλικ στο κουμπί Αλλαγή μεγέθους ευφυής στην ανώτερη γραμμή εργαλείων.

2. Στο αριστερό μενού, μεγεθύνετε τα τμήματα κάνοντας κλικ στο μικρό chevron δίπλα στην ετικέτα και, στη συνέχεια, ελέγξτε το πλαίσιο που αντιστοιχεί στο επιθυμητό μέγεθος. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την περιοχή αναζήτησης για να βρείτε ένα μέγεθος.

3. Στο κάτω μέρος του μενού, κάντε κλικ στην επιλογή Αλλαγή μεγέθους για να τροποποιήσετε την εικόνα σύμφωνα με τις νέες διαστάσεις ή κάντε κλικ στην επιλογή Αντιγραφή και αλλαγή μεγέθους εάν δεν θέλετε να τροποποιήσετε την αρχική εικόνα.

4. Εχεις τελειώσει ! Συμβουλευτείτε τον κόμβο σας για να ανακαλύψετε όλες τις νέες διαστάσεις.

Όλες οι φωτογραφίες που έχετε το αλλάξει εμφανίζονται στο Hub.

6. Απόρριψη φωτογραφιών Instagram με την εφαρμογή PicMonkey Mobile

Η εφαρμογή PicMonkey Mobile προσφέρει επίσης ένα υπέροχο εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών για το Instagram. Για να πάρετε μια εικόνα με τις σωστές διαστάσεις, κάντε κλικ στο Recadrer και μετακινηθείτε τις επιλογές μέχρι να φτάσετε στις διαστάσεις της εικόνας Instagram. Κάντε την επιλογή σας από τις διάφορες επιλογές, δηλαδή την ανάρτηση, το προφίλ, το τοπίο, το πορτρέτο και τις ιστορίες. Οι εικόνες θα περικοπούν αυτόματα σύμφωνα με τις διαστάσεις που έχετε επιλέξει. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ποιο μέρος της εικόνας θέλετε να επισημάνετε. Εάν είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, κάντε κλικ στο checkout.

7. Πώς να δημιουργήσετε αναρτήσεις Instagram με μοντέλα σχεδιασμού

Έχουμε επίσης πολλά μοντέλα με καλές διαστάσεις για ιστορίες Instagram και πολλά άλλα πράγματα που πρέπει να ανακαλύψετε στην Instagram Model Bank. Εάν θέλετε να λάβετε οδηγίες βήμα -βήμα για να δημιουργήσετε την ιστορία σας Instagram, ρίξτε μια ματιά σε αυτή τη σελίδα στο εργαλείο δημιουργίας ιστορίας Instagram. Προσφέρουμε επίσης εργαλεία αφιερωμένα σε άλλα κοινωνικά δίκτυα, όπως ο δημιουργός μας στο YouTube Banner.

Είστε έτοιμοι να κατεβάσετε τη δημιουργία σας στο Instagram !

8. Εισαγάγετε τις φωτογραφίες σας από το Instagram

Το βλέμμα μπορεί να εισαγάγει τις εικόνες Instagram απευθείας στον επεξεργαστή Picmonkey ! Απλά συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Instagram για να ξεκινήσετε την εισαγωγή εικόνων. Αυτή η νέα πολύ πρακτική λειτουργία σας επιτρέπει να προσθέσετε εικόνες σε ένα σχέδιο ή να συλλέξετε όλες τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε ένα κολάζ.

9. Πώς να μοιραστείτε εικόνες στο Instagram απευθείας από το PicMonkey

Εάν έχετε έναν επαγγελματικό λογαριασμό Instagram (Business ή Creatéur) και συνδέεται με μια επιχειρηματική σελίδα στο Facebook, μπορείτε να δημοσιεύσετε εικόνες απευθείας στο Instagram από τον επεξεργαστή Picmonkey! Απλώς δημιουργήστε το σχέδιό σας, κάντε κλικ στο Μερίδιο Στην ανώτερη γραμμή εργαλείων και επιτρέψτε τη σύνδεση μεταξύ picmonkey και instagram. Θα σας προσκληθείτε να γεμίσετε το μύθο σας για την εικόνα σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στη δημοσίευση! Σημειώστε ότι εσείς δεν μπορώ Μοιραστείτε το μόνο με αρχεία JPG.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν τη λειτουργία, δείτε: Μοιραστείτε σχέδια απευθείας στο Instagram

Infographic: 7 συμβουλές για επιτυχημένες φωτογραφίες Instagram

Επιτυχία στο Instagram

Το Instagram είναι ένα πολύ ενδιαφέρον εργαλείο για επαγγελματίες των οποίων η δραστηριότητα απαιτεί ενισχυμένη οπτικά. Αυτό ισχύει για μάρκες ρούχων, ταξιδιωτικά γραφεία, καταστήματα διακόσμησης ή εστιατόρια. Ωστόσο, δεν είναι όλοι φωτογράφοι.

Ευτυχώς, ένα bigshot εισερχόμενο infographic σας προσφέρει πολύτιμες συμβουλές για τη λήψη τέλειων φωτογραφιών για να δημοσιεύσετε στο Instagram.

Εάν θέλετε να προωθήσετε τον λογαριασμό σας με τη χορηγία των δημοσιεύσεών σας, είναι σημαντικό να έχετε όμορφες φωτογραφίες. Η δέσμευση δεν εξαρτάται μόνο από την τιμή της διαφήμισης Instagram, αλλά η ποιότητα της στόχευσης και του περιεχομένου του post χορηγούμενου.

Συμβουλές n ° 1: Εφαρμόστε τον κανόνα 1/3

Η εικόνα σας θα είναι πιο επιθετική εάν το θέμα σας δεν είναι το κεντρικό σημείο. Χρησιμοποιήστε το χώρο στρατηγικά για να βελτιώσετε το θέμα της φωτογραφίας χωρίς να αναλάβετε τη θέση. Στην πραγματικότητα, πρέπει να καταλαμβάνει μόνο το ένα τρίτο του χώρου. Τα υπόλοιπα δύο τρίτα αποσκοπούν στην ενίσχυση του.

+250.000 ελεύθεροι επαγγελματίες που διατίθενται στον κωδικοποιητή.com

Γρήγορα, δωρεάν και χωρίς υποχρέωση

Συμβουλές n ° 2: Κοσκίστε το φως χρησιμοποιώντας φίλτρα

Η ένταση του φωτός μπορεί να παραμορφώσει το θέμα σας και κινδυνεύετε να χάσετε τον αντίκτυπό σας. Τα φίλτρα Instagram καθιστούν δυνατή την απόκτηση ενός πιο φυσικού και μαλακού φωτός. Όσο περισσότερο θα είναι ισορροπημένη η φωτεινότητα, τόσο περισσότερο η φωτογραφία σας θα έχει το πεδίο εφαρμογής. Θυμηθείτε επίσης να αποφύγετε τις αντεπίθετες ημέρες !

Συμβουλή N ° 3: Κάντε τις φωτογραφίες σας όπως θέλετε !

Και αν αφήσετε τη δημιουργικότητά σας να υπερισχύει του λόγου ? Λάβετε θέσεις σε ασυνείδητες γωνίες για να πάρετε νέες απόψεις των προϊόντων σας ή το θέμα σας. Η πρωτοτυπία σας μπορεί να σας φέρει μακριά, και πάνω απ ‘όλα εκπλήσσει τις προσδοκίες του στόχου σας.

Συμβουλή N ° 4: Πάρτε απογραφή

Για μια ποιοτική φωτογραφία, είναι σημαντικό να έχετε καλή εξέλιξη του κεντρικού σας θέματος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη θόλωση στο παρασκήνιο, υπό την προϋπόθεση ότι το κύριο αντικείμενο σας είναι σαφές.
Σημειώστε επίσης ότι μια φωτογραφία υψηλής ανάλυσης είναι μια καλύτερη επιλογή για τις δημιουργίες σας.

Συμβουλές n ° 5: Φροντίστε το φόντο

Όπως ήδη αναφέρθηκε παραπάνω, το φόντο είναι σημαντικό, ακόμη και αν φαίνεται θολή στην εικόνα. Στην ιδανική περίπτωση, ευνοήστε τα ενωμένα κεφάλαια για να διατηρήσετε την προσοχή του επισκέπτη στο αντικείμενο που θέλετε να επισημάνετε, ακόμη και αν δεν βρίσκεται στο επίκεντρο της φωτογραφίας.

Συμβουλές n ° 6: Καταγράψτε τη φωτογραφία σας

Γιατί να τραβήξετε αναγκαστικά τις φωτογραφίες σας σε τετραγωνική μορφή ? Και αν τραβήξετε τις φωτογραφίες σας σε ορθογώνια μορφή, τότε χάρη σε μια έξυπνη αναδιάρθρωση, μπορείτε να έχετε μία ή περισσότερες εκδόσεις της ίδιας φωτογραφίας. Θα πρέπει μόνο να επιλέξετε αυτό που σας φαίνεται πιο σχετικό … ή δημοσιεύστε πολλά.

Συμβουλή N ° 7: Χρησιμοποιήστε μια συσκευή Pro

Αποφύγετε τη χρήση του smartphone, εκτός αν προσφέρει πολύ σημαντικό ψήφισμα. Προτιμήστε μια ψηφιακή κάμερα τουλάχιστον 16 mpixel. Υπάρχουν πολλά εργαλεία που σας επιτρέπουν να προγραμματίσετε/δημοσιεύετε πλάνα από τον υπολογιστή σας, στον λογαριασμό σας Instagram.

Μπόνους για την προώθηση των φωτογραφιών σας Instagram

Έχετε ξοδέψει χρόνο στις λήψεις σας, οπότε είναι φυσιολογικό να θέλετε να συγκεντρώσετε μέγιστη προτίμηση. Θέλετε να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες στο Instagram ? Εδώ είναι 3 συμβουλές μπόνους για την προώθηση της δέσμευσης στις φωτογραφίες σας:

 • Βελτιστοποιήστε την περιγραφή: Πείτε την ιστορία της φωτογραφίας σας και προσθέστε μια κλήση προς δράση για να ενθαρρύνετε τους χρήστες του Διαδικτύου να εμπλακούν.
 • Χρησιμοποιήστε hashtags: Θυμηθείτε να τα προσθέσετε στην περιγραφή σας, χωρίς να τα κακοποιήσετε. Αναζητήστε τις πιο ελπιδοφόρες λέξεις -κλειδιά στην αγορά σας και προσθέστε μια ντουζίνα.
 • Απάντηση Σχόλια: Θέλετε οι χρήστες του Διαδικτύου να αρέσουν και να σχολιάζουν τα βίντεό σας ? Θυμηθείτε να φροντίζετε τους συνδρομητές που δημοσιεύουν σχόλια. Απαντώντας τους, ενθαρρύνετε τους άλλους να εγκαταλείψουν τη γνώμη τους.
 • Χρησιμοποιώντας δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών: Για πιο προηγμένους φωτογράφους, το καλό λογισμικό Retouching είναι σημαντικό να βελτιώσετε τις φωτογραφίες σας στις μικρότερες λεπτομέρειες.

Έχετε άλλες συμβουλές για τη λήψη όμορφων φωτογραφιών στο Instagram ? Μοιραστείτε τα με σχόλια !

Βρείτε τους καλύτερους ελεύθερους επαγγελματίες στον κωδικοποιητή.com

Δημοσιεύστε μια διαφήμιση σε 2 λεπτά και λάβετε τα πρώτα σας αποσπάσματα.

Δημιουργήστε το δικό σας
Δικτυακός τόπος

+ Διατίθενται 72.000 webmasters

Βελτιστοποιήστε το δικό σας
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

+ 35.000 εμπειρογνώμονες ηλεκτρονικού εμπορίου

Αναπτύξτε το δικό σας
Εφαρμογή για κινητό

+ 6.000 dev. διαθέσιμο για κινητά

Βελτιστοποιήστε το δικό σας
SEO SEO

+ Διατίθενται 9.000 εμπειρογνώμονες SEO