InSshot – Συνέλευση βίντεο και φωτογραφιών στο App Store, Top 16 Επεξεργασία βίντεο για iPhone και Android το 2023 (δωρεάν και πληρωμένη)

Κορυφαίες 16 εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο το 2023 (δωρεάν και πληρωμένη)

Οι καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο σας προσφέρουν περιορισμένη χωρητικότητα, αλλά μπορούν να σας βοηθήσουν να επεξεργαστείτε και να δημιουργήσετε λεπτές βίντεο όταν ταξιδεύετε. Μερικές από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι: imovie, quikapp, splice κ.λπ.

InShot – Video & Photo Montage 4+

Έχει πολλά δροσερά χαρακτηριστικά, ευχαριστώ πολύ. Η συνδρομή δεν είναι καθόλου υπερβολική, χρειάζεται απλώς μια επιλογή για να είναι σε θέση να αλλάξει το μέγεθος της προεπισκόπησης βίντεο και να έχει περισσότερο χώρο για να δείτε τα Keyframes. Μετά από μια ώρα επεξεργασία τα μάτια μου έβλαψαν λίγο. Σας συνιστώ επίσης να προσθέσετε μια επιλογή για να περιστρέψετε την εφαρμογή με οθόνη όταν χρησιμοποιώ το τηλέφωνο οριζόντια, θα κάνει μια τεράστια διαφορά. Εκτός από τη δυνατότητα να επιλέξετε πολλαπλά κλιπ για να προσθέσετε στο Σάββατο

Καλύτερες ταπετσαρίες στον κόσμο, 08/06/2021

Δοκιμάστε Inshot

Πραγματικά είναι ένα από τα καλύτερα βίντεο επεξεργασίας που έχω δει στο App Store σας δίνει όλες τις επιλογές που απαιτούνται για την επεξεργασία του τέλειου βίντεο. Λόγω των περιστάσεων μας σήμερα όλοι έχουμε αντιμετωπίσει προβλήματα στο διαδίκτυο και χρειάζονται πολλά έργα και προετοιμασίες και η χρήση του Ishot είναι ειλικρινά ο καλύτερος σας κάνει να το κατεβάσετε!!Ευχαριστώ

Lady Sherry, 07/23/2020

Φοβερο

Πρόκειται για μια εκπληκτική εφαρμογή, έχει επιδεινωθεί για να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο σας εξαίρεση για την προσθήκη βίντεο ή βίντεο ανταλλακτικών ενώ σας φτιάχνετε βίντεο και σας εύχομαι να προσθέσετε αυτό το χαρακτηριστικό σε αυτό το εκπληκτικό App Finally, σας εύχομαι ό, τι καλύτερο και κρατήστε το ��

Κορυφαίες 16 εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο το 2023 (δωρεάν και πληρωμένη)

Ψάχνετε για τις καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο για το iPhone και το Android ? Έχουμε επιλέξει τις 16 καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο για το 2023.

Οι καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο για το 2023:

1. Adobe Premiere Rush

Invideo (FilmR): Επεξεργαστής βίντεο

Πλατφόρμα: Καμβάς, iOS και Android

Το Invideo (FilmR) είναι ο απλούστερος, ταχύτερος και ευέλικτος τρόπος για τη δημιουργία βίντεο στο Android, το iOS και τον ιστό. Ακόμα κι αν δεν έχετε προηγούμενη εμπειρία στην επεξεργασία βίντεο, η δημιουργία ενός βίντεο είναι μια εύκολη εργασία με το Invideo. Διαισθητική διεπαφή drag and drop. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή διαφήμιση βίντεο, ένα βίντεο προϊόντος ή ένα ελκυστικό βίντεο που σας κάνουν ιογενή σε κοινωνικά δίκτυα, όλα αυτά μπορούν να γίνουν σε λίγα λεπτά.

Απαιτούμενη διαμόρφωση:

Απαιτεί το iOS 14.0 ή μεταγενέστερη έκδοση και 342 MB αποθηκευτικού χώρου και για συσκευές Android, απαιτεί έκδοση 5.0 ή υψηλότερη, με 3 GB μνήμης RAM και 32 GB αποθήκευσης για επεξεργασία βίντεο υγρού.

Το Invideo (FilmR) είναι η μόνη εφαρμογή που χρειάζεστε για τις ανάγκες δημιουργίας βίντεο στο τέλος σας. Ταινία με την ενσωματωμένη κάμερα 4K 60 IPS, αλλάζοντας εύκολα με ένα σούπερ διαισθητικό περιβάλλον και μοιραστείτε σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, όλα από μία μόνο εφαρμογή. Στον επεξεργαστή, μπορείτε να κόψετε και να ευθυγραμμίσετε τα κλιπ σας σε μερικά κλικ, να προσθέσετε κείμενο και ένα μοντέρνο κομμάτι φόντου και να προσθέσετε μεταβάσεις υγρών μεταξύ των κλιπ. Μπορείτε ακόμα να προχωρήσετε με κινούμενα σχέδια, παραβάτες και προχωρημένες χρωματιστές λειτουργίες βαθμονόμησης.

Τιμή:

Δωρεάν έκδοση διαθέσιμη με ένα υδατογράφημα Invido, τα πληρωμένα σχέδια ξεκινούν από 15 $ το μήνα

Ωφελείται Μειονεκτήματα
Εύκολο στη χρήση της διεπαφής Περιορισμένες επιλογές ανάλυσης βίντεο
Μεγάλη γκάμα εργαλείων δημοσίευσης Ορισμένες λειτουργίες απαιτούν ολοκληρωμένες αγορές
Προσφέρετε μουσικές και επιλογές κειμένου Έλλειψη προηγμένων εργαλείων διόρθωσης χρωμάτων
Μπορεί να εξάγει σε διάφορες μορφές Μπορεί να είναι αργή για την εξαγωγή μεγάλων βίντεο

Μετατρέψτε τις ιδέες σας σε ελκυστικά βίντεο σε λίγα λεπτά, οπουδήποτε και οποτεδήποτε με Invideo (FilmR).

3. imovie

Videoshop - Εκδότης βίντεο

Πλατφόρμα: Android και iOS

Το VideoShop είναι μια εξαιρετική φιλική εφαρμογή. Σας επιτρέπει να προσωποποιήσετε τα βίντεό σας και να τα μοιραστείτε με όλους τους φίλους σας. Μπορείτε εύκολα να κόψετε τα βίντεο, να τα συγχωνεύσετε σε ένα ή να επιβραδύνετε τα κλιπ σε αυτήν την ενιαία εφαρμογή. Προσφέρει μια σειρά από ηχητικά εφέ όπως θόρυβοι ζώων, εκρήξεις κι αλλα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε κείμενο και soundtrack στα βίντεό σας και να επιλέξετε από διάφορα φίλτρα εμπνευσμένα από το Instagram. Μπορούν επίσης να προστεθούν κινούμενοι τίτλοι και μεταβάσεις για να βελτιώσετε το βίντεό σας και να το κάνετε πιο πιασάρικα. Αυτή η εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο για το Android και το iOS είναι ιδανική για γρήγορη συναρμολόγηση, προσθέτοντας φίλτρα και ηχητικά εφέ και πολλά άλλα. Μπορείτε να αποθηκεύσετε την εφαρμογή και να μοιραστείτε τις δημιουργίες σας σε κοινωνικά δίκτυα, YouTube και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Απαιτούμενη διαμόρφωση:

Απαιτεί το iOS 13.0 ή αργότερα. Android 8.0 ή αργότερα με τουλάχιστον 3 GB μνήμης RAM και 200 ​​MB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου.

Το καλύτερο χαρακτηριστικό του είναι η ικανότητά του να συγχωνεύει πολλά κλιπ σε ένα. Δεν χρειάζεται να έχετε προηγούμενη εμπειρία επεξεργασίας για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή. Η εφαρμογή θα σας καθοδηγήσει στα βήματα που γενικά διαρκούν μερικά κλικ. Η εφαρμογή επικεντρώνεται στην ταχύτητα και την ευκολία χρήσης.

Τιμή:

Δωρεάν με ολοκληρωμένες αγορές (τα σχέδια αναβάθμισης ξεκινούν από 3.$ 99/μήνα, μπορείτε να διαγράψετε όλα τα filigranes στα 2.99 $)

Ωφελείται Δυσκολίες
Γρήγορη και εύκολη έκδοση Απαιτείται μηνιαία συνδρομή
Ειδικά εφέ, ήχοι, φίλτρα, μεταβάσεις Περιορισμένα χαρακτηριστικά σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές
Συνδυάστε κλιπ με διάφορα βίντεο Δεν υπάρχει υποστήριξη 4K για βίντεο
Αποθηκεύστε κλιπ βίντεο στην εφαρμογή Δεν υπάρχει διαθέσιμη έκδοση επιφάνειας εργασίας

14. Ζεύγος

Πλατφόρμα: iOS και Android

Το Vivavideo είναι μια πολύ δημοφιλής και πλήρης εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο που συνοδεύει μια σειρά εργαλείων τοποθέτησης για να κάνετε τα βίντεό σας και τις δροσερές φωτογραφίες. Είναι εύκολο στη χρήση, αλλά ισχυρός επεξεργαστής βίντεο με τον οποίο μπορείτε να μετατρέψετε τις καθημερινές σας στιγμές σε έργα τέχνης. Χρησιμοποιώντας ένα στυλ storyboarding, τα κλιπ μπορούν να φορτωθούν, να επεξεργαστούν, να κόψουν, να περικοπούν, να αντιγραφούν και να συγχωνευθούν.

Απαιτούμενη διαμόρφωση:

Απαιτεί το iOS 12.0 ή αργότερα. Android Έκδοση 5.0 με τουλάχιστον 2 GB μνήμης RAM

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία slideshow για να μετατρέψετε τις απλές φωτογραφίες σας σε μια ταινία και να δημιουργήσετε εικονογραφήσεις κειμένου, κινούμενα κείμενα και καλύτερη εφαρμογή φωτογραφιών για iPhone χρησιμοποιώντας την εφαρμογή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα εφέ επεξεργασίας βίντεο, όπως προσαρμογή ταχύτητας βίντεο, θόλωση φόντου, GIF, κινούμενα κείμενα και γραμματοσειρές, αυτοκόλλητα βίντεο Giphy, Enchaîné και The Music Publisher.

Αυτή η εφαρμογή επιτρέπει στον χρήστη να εξάγει ιστορίες στη γκαλερί του ανά πάσα στιγμή. Και μπορεί να μοιραστεί στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το Instagram, το WhatsApp, το YouTube και πιο άμεσα από το τηλέφωνό τους. Αυτό που διακρίνει την εφαρμογή είναι ότι έχει περισσότερα από 200 φίλτρα βίντεο. Επιπλέον, λόγω της ικανότητάς του να δημιουργεί ιστορίες βίντεο επαγγελματικής ποιότητας σε μερικά κλικ, το Vivavideo εξελέγη “καλύτερες δωρεάν εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο” από τους bloggers Android το 2019.

Τιμή:

Δωρεάν με ολοκληρωμένες αγορές (τα σχέδια αναβάθμισης ξεκινούν από 4.$ 99/μήνα, μπορείτε να διαγράψετε όλα τα filigranes στο 1.99 $)

Ωφελείται Δυσκολίες
Διατίθενται πλούσια εργαλεία επεξεργασίας Περιστασιακά σφάλματα και φύτευση
Διαισθητικός επεξεργαστής με σύρσιμο και απόθεση Επιλογές περιορισμένης ανάλυσης
Προσθέστε μουσική, μεταβάσεις, εφέ κ.λπ. Μικρά εφέ και φίλτρα βιβλιοθήκη
Φιλγκγκράν βίντεο και δωρεάν εικόνες Διαφημίσεις στην δωρεάν έκδοση

15. Μαγίστο

Magisto Video Editor – Επιλογή εφαρμογής βίντεο

Πλατφόρμα: iOS, Android & Internet

Το Magisto είναι μια διαισθητική εφαρμογή χρησιμοποιώντας AI (τεχνητή νοημοσύνη) για να μετατρέψει τα βίντεο και τις φωτογραφίες σε εκλεπτυσμένες ταινίες μικρού μήκους. Βοηθά στη δημιουργία φωτομοντών γρήγορα και με πολύ απλό τρόπο. Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μοντέλα, βιβλιοθήκη πολυμέσων, υπέρθεση κειμένου, μεταφορά και πτώση, προσαρμόσιμη εικόνα μάρκας, επιλογές εμπιστευτικότητας, κείμενο σε βίντεο και κοινωνική κοινή χρήση. Τα φίλτρα μπορούν να δώσουν στο βίντεό σας μια υπερτιθέμενη εμφάνιση.

Απαιτούμενη διαμόρφωση:

Απαιτεί το iOS 13.0 ή αργότερα. Για συσκευές Android Android 5.0 ή αργότερα

Χρησιμοποιώντας το AI, αυτή η διαισθητική εφαρμογή θα δημοσιεύσει αυτόματα και θα δημιουργήσει το βίντεό σας, εξοικονομώντας σας πολύ χρόνο. Αυτή η εφαρμογή είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για γρήγορες δημοσιεύσεις στο Instagram. Η ευκολία που μπορείτε να δημιουργήσετε ένα βίντεο καλής ποιότητας είναι απλά εκπληκτική. Η εντυπωσιακή αυτόματη χωρητικότητα επεξεργασίας είναι η καλύτερη δυνατότητα. Είναι εύκολο στη χρήση, μια εφαρμογή χωρίς προβλήματα για τα montages βίντεο, η οποία σας εξοικονομεί πολύ χρόνο, αλλά αφαιρεί μέρος του δημιουργικού σας ελέγχου στο βίντεό σας.

Η δωρεάν δοκιμή είναι μόνο για να δοκιμάσετε τα νερά. Δεδομένου ότι το μηνιαίο κόστος συνδρομής αυξάνονται, αυτό θα αξίζει μόνο αν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα καθημερινά. Ένα από τα μειονεκτήματά του είναι ότι οι μικρές αλλαγές μπορεί να είναι βαρετές επειδή πρέπει να έχετε μια ιστορία στο μυαλό πριν τη λήψη.

Τιμή:

Δωρεάν με ολοκληρωμένες αγορές (τα σχέδια αναβάθμισης ξεκινούν από 4.99 $/μήνα)

Ωφελείται Δυσκολίες
Διαισθητικό και εύκολο στη χρήση αγαπητός
Βίντεο υψηλής ποιότητας Μικρή εντύπωση στη σύμβαση
Εργαλεία δημοσίευσης Περιορισμένες επιλογές εξατομίκευσης
τεχνητή νοημοσύνη Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων

16. Picplaypost

Επεξεργασία βίντεο επεξεργασίας βίντεο picplaypost

Πλατφόρμα: Android, ios

Το PicPlayPost είναι μια διαισθητική και απλή εφαρμογή iOS και Android για να επεξεργαστείτε βίντεο που μεταμορφώνουν τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας σε απίστευτες ιστορίες. Είναι ένας γρήγορος και εύκολος στη χρήση επεξεργαστή βίντεο που μπορεί γρήγορα να δημιουργήσει επικές ταινίες ή αναμνήσεις που θα χαρούμε να μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Απαιτούμενη διαμόρφωση:

Απαιτεί το iOS 12.4 ή αργότερα. Για συσκευές Android Android 5.0 ή αργότερα

Αυτή η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν βίντεο 30 -Minute συνδυάζοντας έως και 365 βίντεο, ζωντανές φωτογραφίες, φωτογραφίες και GIF. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε έως και 9 κολάζ φωτογραφιών και βίντεο για ιστορίες Instagram. Αυτά τα κολάζ μπορούν να εξατομικευθούν και να τυποποιηθούν χρησιμοποιώντας δωρεάν μοτίβα και φόντο. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε κοινόχρηστες μεταβάσεις οθόνης στην παρουσίαση σας, να προσθέσετε πολλά αυτοκόλλητα Giphy, να προσθέσετε αρκετές soundtracks, να προσθέσετε αρκετές ζώνες κειμένου. Αντίστροφη, επιταχύνετε, επιβραδύνετε τα βίντεο και μοιραστείτε το τελικό προϊόν σε 108p και 4k (4K σε iPhone XS και iPad Pro και υψηλότερα). Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά αυτής της εφαρμογής είναι η συνάρτηση βίντεο κολάζ της και είναι καλύτερα κατάλληλο για τους επιρροές των κοινωνικών μέσων με μια δεξιότητα να μοιράζονται μέσω ενός κολάζ βίντεο.

Ωστόσο, για να αποκτήσετε πρόσβαση στα καλύτερα χαρακτηριστικά της, πρέπει να αναβαθμίσετε. Οι συνδρομές χρεώνονται κάθε μήνα σύμφωνα με το σχέδιο συνδρομής. Εναλλακτικά, είναι επίσης διαθέσιμη μία μεμονωμένη πληρωμή.

Τιμή:

Δωρεάν με ολοκληρωμένες αγορές (τα σχέδια αναβάθμισης ξεκινούν από τις 6.$ 99, μπορείτε να διαγράψετε όλα τα filigranes στις 4.99 $)

Ωφελείται Δυσκολίες
Λειτουργός χρήστη -Λειτουργία χρήστη Μικρή βιβλιοθήκη μεταβάσεων και εφέ
Περιλαμβάνει μια επιλογή μουσικής Περιορισμένες επιλογές κοινής χρήσης
Πολλά μοντέλα για επιλογή Χωρίς λειτουργία επεξεργασίας κειμένου
Ρυθμιζόμενο μέγεθος και θέση Διαφημίσεις στην δωρεάν έκδοση

συμπέρασμα

Δεν είναι τόσο δύσκολο να επιλέξετε την καλύτερη εφαρμογή για να επεξεργαστείτε βίντεο εάν γνωρίζετε όλες τις παραμέτρους που θα αξιολογήσετε πριν αγοράσετε ένα. Οι περισσότερες από αυτές τις εφαρμογές παραδίδονται με δωρεάν έκδοση, ώστε να μπορείτε να τις δοκιμάσετε πριν επενδύσετε. Είτε είστε ερασιτέχνης είτε επαγγελματίας, η επιλογή σας θα καθοριστεί από το σύνολο των χαρακτηριστικών που μπορεί να χρειαστείτε. Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να βρείτε την τέλεια εφαρμογή που σας ταιριάζει καλύτερα.

Συχνές ερωτήσεις

Ποια είναι η καλύτερη δωρεάν εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο ?

Οι καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο σας προσφέρουν περιορισμένη χωρητικότητα, αλλά μπορούν να σας βοηθήσουν να επεξεργαστείτε και να δημιουργήσετε λεπτές βίντεο όταν ταξιδεύετε. Μερικές από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι: imovie, quikapp, splice κ.λπ.

Υπάρχει ένας καλύτερος επεξεργαστής βίντεο από το imovie ?

Το iMovie είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο για χρήστες iOS. Εάν αναζητάτε ειδικά εναλλακτικές λύσεις στο iMovie, δοκιμάστε το KDenLive, το ShotCut, το Avidemux, κλπ., που είναι επίσης δωρεάν και ανοιχτό κώδικα.

Πώς να επεξεργαστείτε βίντεο δωρεάν στο Android ?

Το Google Photos προσφέρει βασικές λειτουργίες επεξεργασίας όπως η καλλιέργεια και τα πρόσθετα φίλτρα για τη βελτίωση της αισθητικής βίντεο. Εάν θέλετε να κάνετε περισσότερα με τα βίντεό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Adobe Premiere Rush, το Imovie, το Movavi Clips, την App Quik, τον Διευθυντή Ισχύος κ.λπ.