Πώς να πλέετε το Incognito στο Safari σε Mac, iPhone ή iPad | Avast, ενεργοποιήστε την ιδιωτική πλοήγηση του Safari

Ενεργοποιήστε την ιδιωτική πλοήγηση του Safari

Για πλοήγηση σε ιδιωτική λειτουργία σε Mac, μόνο δύο κλικ ή μία συντόμευση πληκτρολογίου. Θα σας εξηγήσουμε πώς να ανοίξετε ένα ιδιωτικό παράθυρο πλοήγησης στο Mac σας και πώς να αφήσετε ιδιωτική πλοήγηση μόλις τελειώσετε.

Πώς να περιηγηθείτε στο Incognito σε Mac, iPhone ή iPad

Η λειτουργία Incognito, η οποία ονομάζεται ιδιωτική πλοήγηση στο Safari, σας επιτρέπει να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο χωρίς τον υπολογιστή σας να καταγράφει οποιοδήποτε ίχνος των ιστότοπων που έχετε συμβουλευτεί. Το Safari δεν καταγράφει το ιστορικό σας ή οποιοδήποτε μπισκότο σε ιδιωτικές περιόδους πλοήγησης. Μάθετε πώς να ενεργοποιήσετε την ιδιωτική πλοήγηση στο Safari σε macOS και iOS και πώς να επωφεληθείτε από την συνολική online εμπιστευτικότητα με μια ασφάλεια που ειδικεύεται στην ασφάλεια.

Διατίθεται επίσης στο Android, iOS, Mac

Διατίθεται επίσης στο iOS, Android, PC

Διατίθεται επίσης σε PC, Mac, iOS

Διατίθεται επίσης σε Mac, PC, Android

How_to_go_incognito_in_safari-hero

Αντιγράψτε τον σύνδεσμο του άρθρου
Συντάχθηκε από τον Ιβάν Μπελκικό
Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2020
Συντάχθηκε από τον Sander van Hezik

Τι είναι η ιδιωτική πλοήγηση στο σαφάρι ?

Το Safari ήταν το πρώτο μεγάλο πρόγραμμα περιήγησης για να προσφέρει μια ιδιωτική λειτουργία πλοήγησης το 2005. Η ιδιωτική πλοήγηση στο σαφάρι δημιουργεί ένα συνεδρία Προσωρινή πλοήγηση, δηλαδή μια συνεδρία μιας χρήσης στο πρόγραμμα περιήγησής σας, το οποίο διαρκεί καθώς το ανοίγετε όταν το κλείσετε.

Αυτό το άρθρο περιέχει:

Αυτό το άρθρο περιέχει:

Εικονίδιο μενού χάμπουργουρ

Αυτό το άρθρο περιέχει:

Η ιδιωτική πλοήγηση του Safari δημιουργεί μια εντελώς νέα συνεδρία για κάθε ιδιωτική καρτέλα ή νέο ιδιωτικό παράθυρο, είτε ανοίγετε. Αυτές οι προσωρινές ιδιωτικές συνεδρίες είναι πλήρως μονωμένες μεταξύ τους, αλλά είναι επίσης απομονωμένες από το κύριο παράθυρο πλοήγησης σας. Επομένως :

 • Δεν θα αποσυνδεθείτε από τους λογαριασμούς σας.
 • Το Safari δεν θα καταγράψει τη πλοήγηση σας ή το ιστορικό της έρευνας ή το περιεχόμενο των εντύπων που συμπληρώσατε.
 • Τα δεδομένα της περιόδου σύνδεσης διαγράφονται και τα cookies διαγράφονται μόλις κλείσετε το ιδιωτικό σας παράθυρο πλοήγησης.

Η ιδιωτική πλοήγηση καλύπτει τις δραστηριότητές σας στο Διαδίκτυο Στην τοπική συσκευή : Ο υπολογιστής σας, ως εκ τούτου, δεν διατηρεί κανένα ίχνος αυτού που έχετε κάνει. Και κανένας άλλος που χρησιμοποιεί την ίδια συσκευή δεν θα μπορεί να γνωρίζει τι έχετε συμβουλευτεί ή τι έχετε κάνει. Με τον τρόπο Safari “Incognito”, οι δραστηριότητες στην ιδιωτική σας περίοδο πλοήγησης δεν αποθηκεύονται επίσης στον λογαριασμό σας στο iCloud ή συγχρονίζονται στις άλλες συσκευές που χρησιμοποιείτε.

Επομένως, η ιδιωτική πλοήγηση είναι ένας απλός τρόπος σύνδεσης και χρήσης ενός κοινόχρηστου υπολογιστή. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ιδιωτική πλοήγηση για να συνδεθείτε σε έναν ιστότοπο με αρκετούς λογαριασμούς ταυτόχρονα: ένας λογαριασμός στο κύριο παράθυρο πλοήγησης και σε άλλους λογαριασμούς σε ιδιωτικά παράθυρα πλοήγησης.

MAC ιδιωτική λειτουργία πλοήγησης

Για πλοήγηση σε ιδιωτική λειτουργία σε Mac, μόνο δύο κλικ ή μία συντόμευση πληκτρολογίου. Θα σας εξηγήσουμε πώς να ανοίξετε ένα ιδιωτικό παράθυρο πλοήγησης στο Mac σας και πώς να αφήσετε ιδιωτική πλοήγηση μόλις τελειώσετε.

Πώς να πλέετε σε ιδιωτική λειτουργία σε Mac

Εδώ είναι πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Incognito στο Safari εάν χρησιμοποιείτε Mac.

 1. Ανοίξτε το σαφάρι στο Mac σας, επιλέξτε Αρχείο Στη γραμμή μενού στην κορυφή και, στη συνέχεια, επιλέξτε Νέο ιδιωτικό παράθυρο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη συντόμευση πληκτρολογίου Maj + command + n. Άνοιγμα ενός ιδιωτικού παραθύρου πλοήγησης στο Safari για macOS
 2. Το Safari ανοίγει ένα νέο παράθυρο ιδιωτικής πλοήγησης. Το μαύρο φόντο και το μήνυμα που δείχνει το Safari επιβεβαιώνετε ότι χρησιμοποιείτε ιδιωτική πλοήγηση. Παράθυρο ιδιωτικής πλοήγησης Safari για macOS

Όλες οι καρτέλες που ανοίγετε σε αυτό το ιδιωτικό παράθυρο πλοήγησης λειτουργούν ως ξεχωριστές ιδιωτικές συνεδρίες. Το Safari δεν μοιράζεται δεδομένα πλοήγησης μεταξύ των ιδιωτικών καρτελών.

Πώς να χρησιμοποιήσετε συστηματικά ιδιωτική πλοήγηση σαφάρι για Mac

Μπορείτε επίσης να βεβαιωθείτε ότι το Safari ανοίγει τα ιδιωτικά παράθυρα πλοήγησης. Εδώ είναι πώς να προχωρήσετε:

 1. Στη γραμμή μενού στην κορυφή, επιλέξτε Σαφάρι, Στη συνέχεια, επιλέξτε Προτιμήσεις. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη συντόμευση πληκτρολογίου Εντολή + n. Άνοιγμα προτιμήσεων σαφάρι για macOS
 2. Στην καρτέλα Γενικός, Κάντε κλικ στο μενού drop -down Το Safari ανοίγει με και επιλέξτε Ένα νέο ιδιωτικό παράθυρο. Αυτή η παράμετρος λέει στο Safari ότι πρέπει να ανοίξει ένα ιδιωτικό παράθυρο πλοήγησης μόλις ανοίξετε το πρόγραμμα περιήγησης. Διαμόρφωση σαφάρι για να ανοίξει ένα νέο ιδιωτικό παράθυρο σε προτιμήσεις σαφάρι για macOS

Εάν αυτή η επιλογή δεν είναι διαθέσιμη, εδώ είναι πώς να κάνετε:

 1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο μήλο στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης και ανοίξτε το δικό σας Επιλογές συστήματος. Ανοίξτε τις προτιμήσεις του συστήματος σε macOS
 2. Κάντε κλικ στο Γενικός. Άνοιγμα του Γενικού Τμήματος Προτιμήσεων Συστήματος στο MacOS
 3. Ελέγξτε ότι το πλαίσιο Κλείστε τα παράθυρα όταν μια εφαρμογή είναι κλειστή είναι καλά ελεγχόμενο. Διαμόρφωση του MACOS έτσι ώστε τα παράθυρα να είναι κλειστά όταν αφήνουν την εφαρμογή, στη γενική ενότητα των προτιμήσεων του συστήματος

Πρέπει τώρα να μπορείτε να διαμορφώσετε το Safari έτσι ώστε να ανοίξει ένα ιδιωτικό παράθυρο πλοήγησης όπως περιγράφηκε προηγουμένως.

Πώς να ανοίξετε έναν σύνδεσμο σε ένα ιδιωτικό παράθυρο

Μπορεί να θέλετε να ανοίξετε έναν σύνδεσμο απευθείας σε ένα ιδιωτικό παράθυρο. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο σύνδεσμο και επιλέξτε Ανοίξτε το σύνδεσμο σε ένα ιδιωτικό παράθυρο πλοήγησης.

Άνοιγμα ενός συνδέσμου σε ένα νέο ιδιωτικό παράθυρο στο Safari για macOS

Πώς να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Incognito στο Mac

Μόλις ολοκληρώσετε την ιδιωτική πλοήγηση, κλείστε το παράθυρο για να αφήσετε την ιδιωτική λειτουργία πλοήγησης. Κάντε κλικ στον μικρό κόκκινο κύκλο στο επάνω αριστερά για να απενεργοποιήσετε την ιδιωτική πλοήγηση και να επιστρέψετε στην κανονική πλοήγηση.

Κλείσιμο ενός ιδιωτικού παραθύρου πλοήγησης στο σαφάρι για macOS

Εάν θέλετε να αφήσετε το ιδιωτικό παράθυρο πλοήγησης σας ανοιχτό, αλλά κανονικά περιηγηθείτε σε μια νέα καρτέλα, απλά μεταβείτε σε ένα κανονικό παράθυρο πλοήγησης. Εάν δεν είναι ανοικτό παράθυρο, κάντε κλικ στο κουμπί Αρχείο, Στη συνέχεια, επιλέξτε Νέο παράθυρο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη συντόμευση πληκτρολογίου Εντολή + n.

Άνοιγμα ενός νέου παραθύρου πλοήγησης σαφάρι για macOS

Γιατί δεν μπορώ να ανοίξω ιδιωτικές καρτέλες στο Safari ?

Όταν χρησιμοποιείτε ιδιωτική λειτουργία, το Safari δημιουργεί μια εντελώς νέα συνεδρία προγράμματος περιήγησης με διαφορετικές παραμέτρους που εμποδίζουν την καταγραφή δεδομένων πλοήγησης. Γι ‘αυτό πρέπει να ανοίξετε ένα εντελώς νέο ιδιωτικό παράθυρο πλοήγησης. Δεν είναι δυνατόν να αναμίξετε τις ιδιωτικές και κανονικές καρτέλες στο ίδιο παράθυρο πλοήγησης, Επειδή δουλεύουν με διαφορετικές παραμέτρους.

Ωστόσο, μπορείτε να ανοίξετε αρκετές ιδιωτικές καρτέλες στο ίδιο ιδιωτικό παράθυρο. Απλά πιέζω Εντολή + t Για να ανοίξετε μια νέα ιδιωτική καρτέλα όταν βρίσκεστε σε ένα ιδιωτικό παράθυρο, όπως σε ένα κανονικό παράθυρο πλοήγησης.

Ιδιωτική πλοήγηση στο iPhone

Το άνοιγμα ενός ιδιωτικού παραθύρου πλοήγησης ή της “λειτουργίας ανώνυμης” σε ένα iPhone είναι τόσο απλό όσο σε ένα Mac και σας προσφέρει τα ίδια πλεονεκτήματα. Το Safari δεν καταγράφει τα τοπικά δεδομένα περιόδου σύνδεσης στο iPhone σας και δεν συγχρονίζει τίποτα από την ιδιωτική σας συνεδρία στο iCloud.

Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε την ιδιωτική πλοήγηση σαφάρι στο iPhone.

Πώς να ξεκινήσετε ιδιωτική πλοήγηση στο iPhone

 1. Ανοίξτε το σαφάρι στο iPhone σας και πατήστε το εικονίδιο ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ Στην κάτω δεξιά γωνία. Άνοιγμα μιας νέας σελίδας στο Safari για iOS
 2. Πιέζω Ιδιωτικός Στο κάτω αριστερό αριστερό. Ενεργοποίηση της ιδιωτικής λειτουργίας πλοήγησης σε σαφάρι για iOS
 3. Πατήστε το σύμβολο + ή πατήστε Απεικόνιση Για να ξεκινήσετε την πλοήγηση σε ιδιωτική λειτουργία. Λειτουργία ιδιωτικής πλοήγησης σε σαφάρι για iOS

Το πιο σκοτεινό φόντο του Safari σας λέει ότι χρησιμοποιείτε ιδιωτική πλοήγηση.

Ιδιωτική σελίδα πλοήγησης στο σαφάρι για iOS

Πώς να σταματήσετε την ιδιωτική πλοήγηση στο iPhone

Για να απενεργοποιήσετε την ιδιωτική πλοήγηση, απλώς αναπαράγετε τα ίδια βήματα με αυτά που περιγράφονται στην προηγούμενη ενότητα που εξήγησε τον τρόπο ενεργοποίησης της ιδιωτικής πλοήγησης. Από την άλλη πλευρά, όταν ανοίγετε μια νέα σελίδα και πατήστε Ιδιωτικός, Τώρα απενεργοποιείτε την ιδιωτική πλοήγηση. Πιέζω Απεικόνιση Κανονικά να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο.

Ιδιωτική πλοήγηση στο iPad

Για να ενεργοποιήσετε την ιδιωτική πλοήγηση σαφάρι για το iPad, ακολουθήστε την ίδια διαδικασία με αυτή για την ιδιωτική πλοήγηση στο iPhone. Το iPad και το iPhone χρησιμοποιούν το ίδιο λειτουργικό σύστημα iOS, η χρήση της ιδιωτικής πλοήγησης είναι επομένως η ίδια σε αυτές τις δύο συσκευές.

Ποιο είναι το επίπεδο εμπιστευτικότητας της ιδιωτικής πλοήγησης σε iPhone ή Mac ?

Όταν χρησιμοποιείτε ιδιωτική πλοήγηση σε iPhone ή Mac, η διεύθυνση IP σας παραμένει ορατή από όλες τις ιστοσελίδες ή τις υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε και ο πάροχος πρόσβασης στο Διαδίκτυο μπορεί να δει ποιες ιστοσελίδες συμβουλεύεστε. Είναι το ίδιο όπως όταν χρησιμοποιείτε ιδιωτική πλοήγηση στο γραφείο ή στο σχολείο: η ιδιωτική περίοδος πλοήγησης δεν καλύπτει τις δραστηριότητές σας στο Διαδίκτυο και το σχολείο ή ο εργοδότης σας μπορούν να τα δουν.

Η λειτουργία ιδιωτικής πλοήγησης διατηρεί το απόρρητό σας στη συσκευή σας, Αλλά δεν καμουφλάρει την ψηφιακή σας συμπεριφορά και δεν σας προστατεύει από την κλοπή ταυτότητας, μην κρύβετε τη διεύθυνση IP σας και δεν εμποδίζετε τους διαφημιζόμενους (ή άλλα) να ακολουθήσουν τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο. Και, το πιο σημαντικό, δεν εμποδίζει τις ιστοσελίδες να χρησιμοποιούν τεχνικές δακτυλικών αποτυπωμάτων προγράμματος περιήγησης για να σας αναγνωρίσουν με αρκετά υψηλό βαθμό ακρίβειας. Για να επωφεληθείτε από την πλήρη εμπιστευτικότητα όταν είστε συνδεδεμένοι, έχετε δύο άλλες δυνατότητες: ένα ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης και ένα VPN.

Ο Ασφαλή προγράμματα περιήγησης είναι προγράμματα περιήγησης με εξειδικευμένα χαρακτηριστικά για να προστατεύσετε το απόρρητό σας και να ενισχύσετε την ασφάλειά σας. Το Avast Secure Browser διαθέτει έναν ενσωματωμένο διαχειριστή κωδικού πρόσβασης που σας βοηθά να καταγράφετε και να δημιουργείτε κωδικούς πρόσβασης μοναδικού για όλους τους λογαριασμούς σας, ενώ η λειτουργικότητα ελέγχου Hack σας ειδοποιεί εάν ένας από τους κωδικούς πρόσβασής σας έχει εκτεθεί ή κλαπεί.

Επιπλέον, το Avast Secure Browser σας προστατεύει από την παρακολούθηση στο διαδίκτυο: Αποκλείει διαφημίσεις, cookies και άλλους ιχνηλάτες και επίσης διαταράσσει τις τεχνικές εκτύπωσης του προγράμματος περιήγησης.

Διατίθεται επίσης στο Android, iOS, Mac

Ενεργοποιήστε την ιδιωτική πλοήγηση του Safari

Ανοίξτε το Safari και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Νέο ιδιωτικό παράθυρο:

Ενεργοποιήστε την ιδιωτική πλοήγηση του Safari

Η γραμμή αναζήτησης είναι γκρι, έτσι ώστε να μπορείτε τώρα να σερφάρετε εντελώς εμπιστευτική. Εάν ένα άτομο πηγαίνει πίσω σας, δεν θα μπορέσουν να δουν την ιστορία των τοποθεσιών που έχετε επισκεφτεί:

Ενεργοποιήστε την ιδιωτική πλοήγηση Safari22

Σημείωση: Το ιστορικό δεν καταγράφεται στον υπολογιστή, αλλά αυτό δεν σας κάνει ανώνυμο στο Διαδίκτυο: Είστε πάντα αναγνωρισμένοι με τη διεύθυνση IP σας από τον πάροχο πρόσβασης στο Διαδίκτυο.

Για όσους έχουν “παλιό Mac”:

Ανοίξτε το σαφάρι. Στη γραμμή μενού, κάντε κλικ στο κουμπί Safari, ιδιωτική πλοήγηση.

Ένα παράθυρο θα σας ζητήσει επιβεβαίωση:

Τώρα το ιστορικό σας δεν είναι πλέον εγγεγραμμένο. Για να αφήσετε αυτήν την ιδιωτική λειτουργία πλοήγησης, κάντε κλικ στο κουμπί Ιδιωτικός Στη γραμμή διευθύνσεων σαφάρι.

Σημείωση: Το ιστορικό δεν καταγράφεται στον υπολογιστή, αλλά αυτό δεν σας κάνει ανώνυμο στο Διαδίκτυο: Είστε πάντα αναγνωρισμένοι με τη διεύθυνση IP σας από τον πάροχο πρόσβασης στο Διαδίκτυο.