Πού να επαναφορτίσετε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητό? | Hyundai Motor France, πού να επαναφορτίσετε το όχημά σας Ηλεκτρικά ραδόνια

Πού να επαναφορτίσετε το όχημά σας

Contents

Για να προσδιορίσουν τους τερματικούς σταθμούς των διαφόρων δικτύων φόρτισης, οι ηλεκτρομωανιστές μπορούν να συμβουλευτούν μία από τις εφαρμογές για κινητά που προσφέρουν αυτήν την υπηρεσία. Το πιο χρησιμοποιούμενο στο Κεμπέκ είναι η εφαρμογή του Ηλεκτρικό κύκλωμα που προσδιορίζει τα τερματικά και αυτά των δικτύων συνεργατών και της εφαρμογής Φορτώνω που περιλαμβάνει τα τερματικά όλων των δημόσιων δικτύων.

Πού να επαναφορτίσετε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητό ?

Επαναφόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου: Απογραφή σημείων χρέωσης.

Η μετάβαση από ένα θερμικό αυτοκίνητο σε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο σας αναγκάζει να οργανώσετε τα ταξίδια σας διαφορετικά. Πριν πάρετε το δρόμο, θα πρέπει να λάβετε υπόψη την αυτονομία του ηλεκτρικού σας οχήματος και την παρουσία στη διαδρομή προσβάσιμων σημείων φόρτισης σας. Το ερώτημα είναι τότε πού να επαναφορτίσετε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο έξω από το σπίτι σας για να αποφύγετε την ξηρή κατάρρευση. ηλεκτρική ενέργεια.

Με την αύξηση του αριθμού των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ο αριθμός των ηλεκτρικών σημείων επαναφόρτισης αυξάνεται επίσης. Σήμερα, υπάρχουν λίγο πάνω από 100.000 ηλεκτρικά σημεία επαναφόρτισης προσβάσιμα στο κοινό στην επικράτεια.

Αλλά είναι αλήθεια ότι αντιμετωπίζει αυτό το πλήθος σημείων επαναφόρτισης, μπορεί να είναι δύσκολο να περιηγηθείτε και να προγραμματίσετε τα ταξίδια σας ανάλογα. Επομένως, είναι σημαντικό να διερευνήσετε και να προσδιορίσετε τους διάφορους τύπους σημείων χρέωσης, είτε “ανοιχτά στο κοινό” είτε “δεν είναι ανοιχτά στο κοινό”. Μην διστάσετε να ενημερώσετε τον εαυτό σας για να βρείτε τις λύσεις φόρτισης που είναι πιο κατάλληλες για τις ανάγκες και τις συνήθειες οδήγησης.

Υποδομή φόρτισης δωρεάν πρόσβασης.

Η υποδομή φόρτισης που είναι ανοιχτή στο κοινό είναι ηλεκτρικά τερματικά που σας επιτρέπουν να επαναφορτίσετε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο σε ελεύθερη πρόσβαση. Μπορούν να εγκατασταθούν στον δημόσιο τομέα και σε ιδιωτικές περιοχές.

Οι σταθμοί φόρτισης που βρίσκονται στους δρόμους διαχειρίζονται δήμους, διεθνείς ομάδες ή ενεργειακά συνδικάτα. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτούς τους σταθμούς φόρτισης για το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο, συνήθως πρέπει να έχετε κάρτα πρόσβασης, η οποία μπορεί να πληρωθεί ή να δωρεάν ανάλογα με τις πόλεις.

Οι σταθμοί φόρτισης που βρίσκονται στους δημόσιους χώρους στάθμευσης που συνδέονται με τα καταστήματα και στους χώρους στάθμευσης των εμπορικών κέντρων αποτελούν μια άλλη εναλλακτική λύση για την επαναφόρτιση του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου. Γενικά, πληρώνετε μόνο την τιμή του χώρου στάθμευσης.

Μπορείτε επίσης να βρείτε σταθμούς φόρτισης ελεύθερης πρόσβασης για να επαναφορτίσετε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο σε αστικούς, περιαστικούς και αυτοκινητόδρομους σταθμούς. Οι διαχειριστές αυτών των σταθμών σας παρέχουν αρκετούς σταθμούς φόρτισης, ιδιοκτήτες όπως συμβαίνει με τους υπερσυμπιεστές Tesla, ή Standard όπως στο δίκτυο Ionity. Αυτά τα δίκτυα προσφέρουν φορτιστές (εναλλασσόμενο και συνεχές ρεύμα) σε κανονική, γρήγορη και επιταχυνόμενη ταχύτητα φόρτισης (μειωμένος χρόνος επαναφόρτισης) συμβατή με όλα τα ηλεκτρικά οχήματα. Αυτοί οι σταθμοί φόρτισης είναι ανοιχτοί σε όλους τους αυτοκινητιστές και την τιμή της επαναφόρτισης που σας τιμολογείται εξαρτάται από τους όρους που ορίζονται από τον χειριστή (είναι αυτός που καθορίζει την τιμή του KWH, το κόστος πρόσβασης στον νόμο ή ως μέρος του Α συνδρομή).

Η υποδομή φόρτισης που προορίζεται για συγκεκριμένα ακροατήρια.

Οι χώροι όπου μπορείτε να επαναφορτίσετε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητό με περιορισμένη πρόσβαση συμμετέχουν επίσης στην οργάνωση του δικτύου φόρτισης, αν και προορίζονται για πολύ συγκεκριμένους χρήστες. Για παράδειγμα, τα ηλεκτρικά τερματικά που εγκαθίστανται στις χώρους στάθμευσης ιδιωτικών κτιρίων είναι προσβάσιμα μόνο στους κατοίκους. Οι ηλεκτρικοί σταθμοί φόρτισης που βρίσκονται σε εταιρικούς χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων προορίζονται επίσης για υπαλλήλους ή επισκέπτες. Τα εργαστήρια συντήρησης ή επισκευής που δεν είναι προσβάσιμα στο κοινό είναι επίσης μέρη όπου μπορείτε να επαναφορτίσετε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο, υπό την προϋπόθεση ότι επιτρέπεται να έχετε πρόσβαση σε αυτά τα σημεία φόρτισης.

Επαναφόρτιση του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου απλά χάρη στις εφαρμογές για κινητά.

Για να επωφεληθείτε πλήρως από τα πλεονεκτήματα ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, μπορείτε να εγκαταστήσετε διαφορετικές εφαρμογές στο κινητό σας για να εντοπίσετε τα σημεία φόρτισης για το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο. Μερικά από αυτά είναι δωρεάν και σας επιτρέπουν, για παράδειγμα, να εντοπίσετε τη διαδρομή σας στη Γαλλία και στην Ευρώπη σύμφωνα με τη θέση των σταθμών φόρτισης. Αυτές οι λύσεις σχεδιάζουν εύκολα και εξασφαλίζουν το ταξίδι σας εισάγοντας το μοντέλο ηλεκτρικού αυτοκινήτου σας (και επομένως την αυτονομία), το σημείο εκκίνησης και άφιξής σας, καθώς και πολλά άλλα κριτήρια.

Αυτές οι εφαρμογές σας δίνουν επίσης πρόσβαση σε πολλές πληροφορίες, όπως η διαθεσιμότητα και η κατάσταση λειτουργίας των τερματικών, η ισχύς που παραδίδεται και ο τύπος λήψης. Μπορείτε να συμβουλευτείτε τις διαφορετικές τιμές, ανά ACT ή με συνδρομή εάν έχετε εγγραφεί. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από άλλες υπηρεσίες, όπως η σύγκριση του κόστους χρέωσης ανάλογα με τους σταθμούς, τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση για μια χρονική θέση για να επαναφορτίσετε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο και να πληρώσετε στο διαδίκτυο τη συνεδρία φόρτισης σας στο διαδίκτυο. Η Hyundai σας δίνει επίσης πρόσβαση σε ένα από τα μεγαλύτερα δημόσια δίκτυα φορτίου στην Ευρώπη χάρη στην εφαρμογή φορτίου MyHyundai. Με διαθέσιμα τερματικά φορτίου 52.3810, η επαναφόρτιση του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου είναι το παιδί του παιδιού.

Πού να επαναφορτίσετε το όχημά σας

Η επαναφόρτιση ενός ηλεκτρικού οχήματος είναι εύκολη. Ανακαλύψτε τις διάφορες επιλογές φόρτισης για το ηλεκτρικό όχημά σας: Οι τύποι σταθμών φόρτισης για το σπίτι και πώς να βρείτε και να χρησιμοποιήσετε τα τερματικά των δημόσιων δικτύων φόρτισης.

Στο σπίτι: 120 V ή 240 V

Η φόρτωση του αυτοκινήτου σας όταν φτάσετε στο σπίτι είναι τόσο απλή όσο η φόρτωση του τηλεφώνου ή του υπολογιστή σας.

Δύο επιλογές φόρτισης είναι δυνατές: χρήση του φορητού φορτιστή που αποτελεί μέρος του εξοπλισμού οχημάτων, συνδεδεμένη με υποδοχή 120V ή αγορά και εγκατάσταση από ηλεκτρολόγο από σταθμό φόρτισης 240 V.

Είναι σαν να έχεις το δικό σου σταθμό εξυπηρέτησης στο σπίτι. Αλλά το κόστος επαναφόρτισης στο σπίτι είναι μόνο ένα κλάσμα του κόστους της βενζίνης. Κατά μέσο όρο, περίπου 2 $ σε ηλεκτρική ενέργεια κατοικίες θα επιτρέψει Οδήγηση 100 χλμ.

Μπορεί να κάνει μια εγχώρια υποδοχή (120 V)!

Ο εξοπλισμός του επαναφορτιζόμενου οχήματος περιλαμβάνει πάντα έναν φορητό φορτιστή 120V που συνδέεται με μια τυπική οικιακή υποδοχή.

Αυτή η μέθοδος επιτρέπει ταχύτητα επαναφόρτισης έως 6 χλμ. Ανά ώρα (μεταβλητή ανάλογα με το μοντέλο αυτοκινήτου). Τα οχήματα των οποίων η μπαταρία είναι μικρότερη από 20 kWh, η οποία συμβαίνει για επαναφορτιζόμενα υβρίδια και μερικά μικρά ηλεκτρικά αυτοκίνητα πρώτης γενιάς, μπορούν γενικά να επαναφορτιστούν σε 3 έως 12 ώρες με τερματικό 120V.

Ο τερματικός σταθμός 120 V θα είναι αρκετό για να παρέχει πλήρες ημερήσιο φορτίο εάν το ηλεκτρικό όχημα ταξιδεύει λιγότερο από 100 χλμ. Εάν η χρήση είναι πιο έντονη, η επαναφόρτιση 240 V πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι εξασφαλίζει πλήρες φορτίο τουλάχιστον μία φορά την ημέρα.

Καλό να ξέρω : Ο τερματικός σταθμός 120 V δεν έχει σχεδιαστεί για μόνιμη εγκατάσταση και ο ηλεκτρομαγέας θα πρέπει γενικά να το αποθηκεύσει στο όχημα πριν φύγει. Εάν ο ηλεκτρομίλος επιλέξει να αφήσει τον τερματικό 120 V στο σπίτι, δεν υπάρχει πλέον τερματικός σταθμός στο αυτοκίνητο, εάν είναι απαραίτητο, η οποία είναι μια σημαντική λειτουργία αυτού του βασικού εξοπλισμού του αυτοκινήτου.

Η επαναφόρτιση 240 V είναι έως και 5 φορές πιο γρήγορα

Το κύριο πλεονέκτημα ενός ακροδέκτη 240 V είναι η ταχύτητα φόρτισης τριών έως πέντε φορές υψηλότερη από την επαναφόρτιση 120 V. Το όχημα θα κερδίσει έως και 40 χιλιόμετρα αυτονομίας ανά ώρα επαναφόρτισης με ένα τέτοιο τερματικό.

Επομένως, οι περισσότεροι ηλεκτρομόβοι επιλέγουν την επαναφόρτιση 240 V στο σπίτι. Η διάρκεια επαναφόρτισης θα είναι 3 ώρες ή λιγότερο για τις μικρότερες μπαταρίες (20 kWh ή λιγότερο) και έως και 12 ώρες για τις μεγαλύτερες μπαταρίες (40 έως 100 kWh).

Το άλλο μεγάλο πλεονέκτημα της επαναφόρτισης 240 V είναι να μπορέσετε να απολαύσετε το Χειμερινό προθέρμανση. Με απομακρυσμένη εκκίνηση, μπορείτε να αηδιαστείτε και να προθερμηθείτε το όχημα βύσματος χωρίς να ξεκινήσετε το αποθεματικό της μπαταρίας, επειδή η απαιτούμενη ενέργεια θα παρέχεται από το τερματικό.

Επαναφόρτιση προγράμματος

Με τον πίνακα ελέγχου ή την εφαρμογή για κινητά του οχήματος, είναι δυνατόν να προγραμματιστεί οι ώρες φόρτισης που επιτρέπει, μεταξύ άλλων, να βελτιστοποιηθούν η θερμοκρασία της μπαταρίας σύμφωνα με την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης.

Με αυτή τη λειτουργία, μπορούμε επίσης να αποφύγουμε τις περιόδους αιχμής σύμφωνα με τις συστάσεις του Hydro-Québec, κατά τη διάρκεια του πολύ κρύου χειμώνα.

Αγορά και εγκατάσταση τερματικού 240 V

Είτε ζείτε σε ένα σπίτι είτε σε ένα condo, είναι σχεδόν πάντα δυνατό να εγκαταστήσετε ένα σταθμό χρέωσης κατοικιών.

Μερικοί ιδιοκτήτες κτιρίων ενοικίασης προσφέρουν ακόμη και αυτή την υπηρεσία στους ενοικιαστές τους, επειδή είναι όλο και πιο περιζήτητο πλεονέκτημα.

Η κυβέρνηση του Κεμπέκ, ορισμένοι δήμοι και ακόμη και ορισμένοι εργοδότες προσφέρουν οικονομική βοήθεια για να ενθαρρύνουν τους επαναφορτιζόμενους ιδιοκτήτες οχημάτων να εγκαταστήσουν ένα σταθμό φόρτισης στο σπίτι.

Στη δουλειά: τερματικά που προορίζονται για τους υπαλλήλους

Όλο και περισσότερες εταιρείες εγκαθιστούν σταθμούς φόρτισης για υπαλλήλους με θέσεις στάθμευσης που προορίζονται για ηλεκτρικά αυτοκίνητα σε επαναφόρτιση.

Το πρόγραμμα Roulez Vert προσφέρει οικονομική βοήθεια σε εταιρείες που επιθυμούν να προσφέρουν επαναφόρτιση στους υπαλλήλους.

Για τους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων, οι σταθμοί φόρτισης στην εργασία είναι πρακτικοί, ειδικά το χειμώνα για προθέρμανση. Για άτομα που σκέφτονται να αποκτήσουν ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, σας επιτρέπει να προβλέπετε ένα λιγότερο ακριβό όχημα με μικρότερη μπαταρία, αφού το όχημα είναι πλήρως φορτωμένο όταν επιστρέφετε στο σπίτι. Οι ιδιοκτήτες των επαναφορτιζόμενων υβριδίων βρίσκουν επίσης το λογαριασμό τους εκεί, αποφεύγοντας ακόμη περισσότερο τη χρήση του βενζινοκινητήρα τους.

Για τις εταιρείες, αυτή είναι μια επένδυση που μπορεί να πληρωθεί. Αυτό είναι ένα ενδιαφέρον πλεονέκτημα για την προσέλκυση και τη διατήρηση των εργαζομένων. Επιπλέον, είναι μια ορατή περιβαλλοντική δέσμευση που βελτιώνει την εικόνα της εταιρείας.

Στο δρόμο: δημόσια δίκτυα τερματικών

Για τους περισσότερους ηλεκτρομοβιλούς, η επαναφόρτιση σε δημόσια δίκτυα είναι ακριβής. Συνήθως χρησιμοποιείται μόνο για μεγάλες εκδρομές που υπερβαίνουν την αυτονομία των οχημάτων.

Σήμερα, είναι πολύ εύκολο να φτάσετε σχεδόν οπουδήποτε στο Κεμπέκ με ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Τα τερματικά βρίσκονται σε μια μεγάλη ποικιλία από μέρη, κοντά σε καταστήματα και υπηρεσίες.

Επαναφορτίστε στο δρόμο

Για την επαναφόρτιση καθ ‘όλη τη διάρκεια, ο ενημερωμένος ηλεκτρομοβιλός συγχρονίζει τα διαλείμματα του σύμφωνα με την επαναφόρτιση σε ένα δημόσιο τερματικό σταθμό. Τουριστική στάση, πρωινό ή γρήγορα σνακ γίνονται τόσες πολλές ευκαιρίες για σύνδεση. Τα δημόσια δίκτυα φόρτισης περιλαμβάνουν τρεις τύπους τερματικών: 240 V τερματικά, τερματικά ταχείας άμεσης ρεύματος (BRCC) και Supercharters Tesla.

Βρείτε δημόσια όρια

Για να προσδιορίσουν τους τερματικούς σταθμούς των διαφόρων δικτύων φόρτισης, οι ηλεκτρομωανιστές μπορούν να συμβουλευτούν μία από τις εφαρμογές για κινητά που προσφέρουν αυτήν την υπηρεσία. Το πιο χρησιμοποιούμενο στο Κεμπέκ είναι η εφαρμογή του Ηλεκτρικό κύκλωμα που προσδιορίζει τα τερματικά και αυτά των δικτύων συνεργατών και της εφαρμογής Φορτώνω που περιλαμβάνει τα τερματικά όλων των δημόσιων δικτύων.

Αυτές οι δύο εφαρμογές προσφέρουν επίσης μια λειτουργία σχεδιασμού ταξιδιού, χρήσιμη για τα μεγαλύτερα ταξίδια. Ο ηλεκτρομαγέας μεταξύ του προορισμού του και της εφαρμογής προσδιορίζει τις επιλογές φόρτισης στη διαδρομή, λαμβάνοντας υπόψη το εγγεγραμμένο όχημα. Αυτές οι εφαρμογές επιτρέπουν επίσης την επαλήθευση της κατάστασης των στοχευμένων τερματικών (για παράδειγμα, για παράδειγμα) (διαθέσιμα ή χρησιμοποιώντας, για παράδειγμα).

Ένα διευρυνόμενο δίκτυο

Το δίκτυο αυξάνεται συνεχώς. Το καλοκαίρι του 2022, υπάρχουν περισσότεροι από 7.000 δημόσιοι σταθμοί φόρτισης στο Κεμπέκ, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 1.200 γρήγορων τερματικών. Το δίκτυο ηλεκτρικών κυκλωμάτων Hydro-Québec έχει μόνο 917 ταχεία ακροδέκτες, ενώ το δίκτυο Supercharger Tesla έχει 250.

Τα κύρια δίκτυα είναι:

Σημείωση επίσης το νέο δίκτυο Επαναφορτίστηκαν, Ξεκίνησε στα τέλη του 2020 σε συνεργασία με τα σούπερ μάρκετ IGA.

Τύποι δημόσιων τερματικών

Ανάλογα με τα ταξίδια του, τις προγραμματισμένες στάσεις και τη συμβατότητα του οχήματός του, ο ηλεκτρομοβιλός θα επιλέξει μεταξύ ενός ακροδέκτη 240 V, ενός τερματικού άμεσης ρεύματος (BRCC) ή για οχήματα Tesla, SuperCharger.

240V δημόσια τερματικά

 • Συμβατό με όλα τα επαναφορτιζόμενα οχήματα.
 • Δύο τιμές: συνεδρία (μεταξύ $ 0 και 10 $) ή εγκαίρως ($ 1 έως $ 3).
 • Ταχύτητα επαναφόρτισης 30 έως 40 χλμ. Ανά ώρα επαναφόρτισης.
 • Η επαναφόρτιση ονομάζεται “προορισμός”, Γενικά για στάση περισσότερο από μία ώρα.
 • Κατά τη διάρκεια της επαναφόρτισης: ψώνια, γεύματα εστιατορίων, κινηματογράφο, επίσκεψη σε τουριστικό χώρο, νύχτα στο ξενοδοχείο, κλπ.
 • Υπάρχουν μερικές φορές και τέτοιοι τερματικά σε χώρους στάθμευσης κινήτρων για δημόσια συγκοινωνία.
 • Συμβατό με πλήρως ηλεκτρικά οχήματα με θύρα γρήγορου φορτίου.
 • Τα επαναφορτιζόμενα υβριδικά οχήματα δεν είναι συμβατά με τα BRCC, εκτός από το Outlander Phev του Mitsubishi.
 • Ταχύτητα επαναφόρτισης 150 έως 200 km ανά ώρα επαναφόρτισης. Όλο και πιο εξαιρετικά στρογγυλά τερματικά αναδύονται, με σχεδόν 300 km ανά ώρα επαναφόρτισης. Ωστόσο, μόνο μερικά πολύ πρόσφατα μοντέλα μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από αυτό προς το παρόν.
 • Για στάση γενικά λιγότερο από μία ώρα, κατά τη διάρκεια μεγάλων ταξιδιών.
 • Κατά τη διάρκεια της επαναφόρτισης: σνακ, ψώνια ή περπάτημα στο περιβάλλον.

Υπερσυμπιεστής Tesla

 • Συμβατό μόνο με οχήματα Tesla.
 • Μεταβλητή τιμολόγηση ανάλογα με τα μοντέλα και τα πακέτα.
 • Ταχύτητα επαναφόρτισης 300 έως 400 km ανά ώρα επαναφόρτισης.
 • Για στάση γενικά λιγότερο από μία ώρα, κατά τη διάρκεια μεγάλων ταξιδιών.
 • Κατά τη διάρκεια της επαναφόρτισης: σνακ, ψώνια ή περπάτημα στο περιβάλλον.

Καλές πρακτικές στα δημόσια όρια

Οι χώροι κοντά στους σταθμούς φόρτισης προορίζονται για ηλεκτρικά οχήματα επαναφόρτισης. Μόλις ολοκληρωθεί η περίοδος φόρτισης, πρέπει να μετακινήσετε το όχημα για να απελευθερώσετε την πρόσβαση στο τερματικό.

Χώροι που προορίζονται για επαναφόρτιση. Είναι ο νόμος !

Από τις 18 Μαΐου 2018, άρθρο 388.1 του κώδικα οδικής ασφάλειας ορίζει ότι “μόνο ηλεκτρικά οδικά οχήματα και […] επαναφορτιζόμενο υβριδικό μπορεί να ακινητοποιηθεί σε μια περιοχή που προορίζεται για επαναφόρτιση ενέργειας […] εάν συνδέονται με τον σταθμό φόρτισης”. Οι παραβάτες καταδικάζονται σε πρόστιμο από $ 100 έως $ 200.

Δεν χρειάζεται να παραμείνετε κοντά στο όχημα κατά τη διάρκεια της επαναφόρτισης. Ο ηλεκτρομαγνητής σημειώνει το εκτιμώμενο τέλος του χρόνου επαναφόρτισης που υποδεικνύεται από το αυτοκίνητο ή στην εφαρμογή του τερματικού, για να βεβαιωθείτε ότι θα επιστρέψετε πριν από το τέλος. Αλλά μόλις ολοκληρωθεί η περίοδος φόρτισης, πρέπει να μετακινήσετε το όχημά σας για να απελευθερώσετε την πρόσβαση στο τερματικό.

Σύσταση: Μέγιστο 80 % σε BRCC

Στα τερματικά φόρτισης DC (BRCC), συνιστάται να σταματήσει η επαναφόρτιση όταν η στάθμη της μπαταρίας είναι περίπου 80 %, επειδή η ταχύτητα φόρτισης μειώνεται πλησιάζοντας αυτό το σημείο.

Καθώς η δημόσια χρέωση χρεώνεται ανά λεπτό, γίνεται όλο και πιο ακριβό πέραν του 80 %.

Εάν χρειάζεστε περισσότερη ενέργεια, μπορεί να είναι πιο επωφελές να συνεχίσετε την επαναφόρτιση σε τερματικό 240 V. Εάν ένα άλλο BRCC είναι προσβάσιμο στο ταξίδι, μια αποτελεσματική επιλογή είναι να συνεχιστεί στο δρόμο της για επαναφόρτιση ξανά περαιτέρω. Έτσι, η ταχεία επαναφόρτιση γίνεται υπό βέλτιστες συνθήκες, ταυτόχρονα μείωση της συνολικής διάρκειας και του κόστους.