Ηλεκτρικά οχήματα | Η Harley-Davidson FR, η νέα μοτοσικλέτα Harley-Davidson Electric είναι το Livewire del Mar

Η νέα μοτοσικλέτα Harley-Davidson Electric είναι το Livewire del Mar

Οι αναφερόμενες τιμές αντιστοιχούν στην προτεινόμενη τιμή πώλησης. Οι πελάτες μπορούν να εφαρμοστούν σε επιπλέον χρέωση (λόγω του κόστους των πρώτων υλών και των μεταφορών στην αλυσίδα εφοδιαστικής προϊόντων). Συμβουλευτείτε τον αντιπρόσωπό σας για περισσότερες πληροφορίες και γνωρίζετε την τελική τιμή κάθε μοντέλου.

Harley Electric Motorcycle

Επωφεληθείτε από τη μείωση κατά 15 %** στην επόμενη αγορά σας και είναι η πρώτη ενημερωμένη για νέα προϊόντα, εκδηλώσεις κ.λπ.

Επιβεβαιωμένη εγγραφή
Έχετε εγγραφεί τώρα στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Harley-Davidson.

Συμβουλευτείτε τα email σας για να ανακαλύψετε τακτικά τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με αυτό το εντυπωσιακό γεγονός.

Υποστηρίζουν ένα ηλεκτρικό μέλλον
Ηλεκτρικές μοτοσικλέτες και ποδήλατα

Βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή της ηλεκτροδότησης των δύο τροχών προσφέροντας μια ολόκληρη σειρά προϊόντων: πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα livewire με ηλεκτρική βοήθεια σειριακών ποδηλάτων.

Επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε τη νέα γενιά μοτοσικλετών χάρη σε προϊόντα και εμπειρίες που συνδυάζουν την ισχύ και την τεχνολογία των ηλεκτρικών οχημάτων και τις αισθήσεις που προκλήθηκαν από τη διεξαγωγή παραδοσιακής μηχανής. Τα δύο στοιχεία δημιουργούν ένα συναίσθημα που καθορίζει την εμπειρία που προσφέρει το μοντέλο LiveWire.

Ένα συμπλήρωμα ψυχής από τη σύλληψή του
LiveWire Electric Motorcycles

Έτοιμα να αλλάξουν τα σύμπαντα, το ηλεκτρικό μοντέλο LiveWire One είναι εξοπλισμένο με κινητήρα Revelation ™ που συναρμολογείται από τον Harley-Davidson στις Ηνωμένες Πολιτείες και επωφελείται από μια γρήγορη ικανότητα χρέωσης, αναστολές και ροπή σημείου καθώς και προχωρημένη πιλοτική βοήθεια για να παρέχει ένα Βέλτιστη εμπειρία οδήγησης.

Πέρα από την απόδοση, μεταβείτε σε μια εντελώς άνευ προηγουμένου εμπειρία. Σχεδιασμένο για να είναι ευέλικτο και να προσφέρει μια επιπλέον ψυχή από το cordception της, το S2 del Mar φέρνει μια νέα διάσταση στην αστική μετατόπιση και πολλά άλλα. Αμέσως διαφορετικό, αμέσως εξοικειωμένο.

Όλες οι πληροφορίες για το livewire
Ηλεκτρικά ποδήλατα σειριακή 1 από Harley-Davidson

Η σειρά Serial 1 δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό να προσφέρει καινοτόμα ηλεκτρικά ποδήλατα που κάνουν κάθε περιπέτεια μια περιπέτεια.

Θυμηθείτε στο carpool #sédéplacemounspolluer
εγγραφή στις ενημερώσεις
Υποστήριξη πελατών

 • Επικοινωνήστε μαζί μας
 • Σειρά
 • Αποστολή και παράδοση
 • Επιστρέφει και ανταλλαγές
 • Συχνές ερωτήσεις (FAQ)
 • Δήλωση συμμόρφωσης
 • Προσφορές
 • Εγκεκριμένη υπηρεσία
 • Εγχειρίδιο ιδιοκτήτη
 • Ημερολόγια συντήρησης
 • Ενημερώσεις λογισμικού
 • H-D Connect
 • Φτιάξτε τη μοτοσικλέτα σας
 • Εγγυήστε τη μοτοσικλέτα σας
 • Οδική βοήθεια
 • Η κοινωνια μας
 • Καριέρα
 • Επενδυτές
 • Βιώσιμη ανάπτυξη
 • Γίνετε έμπορος
 • Εργοστασιακή επίσκεψη
 • Μουσείο
 • Οροι χρήσης
 • Όροι πωλήσεων
 • Πολιτική απορρήτου
 • Πολιτική μπισκότων
 • Διαχειριστείτε τις προτιμήσεις cookie
 • Είστε σημαντικοί για εμάς

© 2023 H-D ή οι συνδεδεμένες εταιρείες της. Harley-Davidson, Harley, H-D και το λογότυπο μπαρ και ασπίδας είναι μεταξύ των εμπορικών σημάτων του H-D U.μικρό.Έχω., LLC. Όλα τα άλλα εμπορικά σήματα ανήκουν στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους.

© 2023 H-D ή οι συνδεδεμένες εταιρείες της. Harley-Davidson, Harley, H-D και το λογότυπο μπαρ και ασπίδας είναι μεταξύ των εμπορικών σημάτων του H-D U.μικρό.Έχω., LLC. Όλα τα άλλα εμπορικά σήματα ανήκουν στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους.

Οι αναφερόμενες τιμές αντιστοιχούν στην προτεινόμενη τιμή πώλησης. Οι πελάτες μπορούν να εφαρμοστούν σε επιπλέον χρέωση (λόγω του κόστους των πρώτων υλών και των μεταφορών στην αλυσίδα εφοδιαστικής προϊόντων). Συμβουλευτείτε τον αντιπρόσωπό σας για περισσότερες πληροφορίες και γνωρίζετε την τελική τιμή κάθε μοντέλου.

Συνιστώμενο καύσιμο συνιστώμενο Octane 91 (95 Ron) ή υψηλότερο (R+M)/2.
Οι τιμές που υποδεικνύονται είναι ονομαστικές. Η απόδοση μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τη χώρα και την περιοχή.
Τα χαρακτηριστικά των σειριακών και προαιρετικών τροχών μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα και την περιοχή.

Αυτές οι εκτιμήσεις αυτονομίας είναι διαθέσιμες στο τέλος της διαδικασίας WMTC, σύμφωνα με τον κανονισμό 134/2014, Παράρτημα VII, Παράρτημα 3.3 και βασίζονται στην αναμενόμενη απόδοση μιας πλήρως φορτωμένης μπαταρίας όταν το όχημα χρησιμοποιείται υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Η πραγματική αυτονομία εξαρτάται από τις πιλοτικές συνήθειες, τον καιρό και τον εξοπλισμό. Οι τιμές που υποδεικνύονται έχουν δημιουργηθεί επιλέγοντας τη μέγιστη ισχύ και την ελάχιστη αναγέννηση.

Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2023 στο επίσημο δίκτυο Harley-Davidson εντός των ορίων των διαθέσιμων μετοχών των μοντέλων MY22 του νυχτερινού και του Sportster S All My.

Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2023 στο επίσημο δίκτυο Harley-Davidson εντός των ορίων των διαθέσιμων μετοχών της Pan America 1250 και 1250 S MY22 μοντέλα.

Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2023 στο επίσημο δίκτυο Harley-Davidson εντός των ορίων των διαθέσιμων αποθεμάτων των μοντέλων Street Bob, Fat Boy και Sport Glide.

Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2023 στο επίσημο δίκτυο Harley-Davidson εντός των ορίων των διαθέσιμων αποθεμάτων από μοντέλα περιοδεία, με εξαίρεση τα εικονίδια, το ενισχυτικό και τα γενέθλια.

Η νέα μοτοσικλέτα Harley-Davidson Electric είναι το Livewire del Mar

LiveWire del Markley Davidson Electric Moto

Γνωρίζουμε περισσότερα για την τελευταία ηλεκτρική μοτοσικλέτα Harley-Davidson ! Το όνομά της είναι το livewire del mar και θα πρέπει να είναι κανονικά ελαφρύτερο και πολύ φθηνότερο από την μεγάλη αδελφή της The Livewire One.

Μετά το livewire, εδώ είναι το livewire del mar ! Με αυτή τη μοτοσικλέτα, ο Harley-Davidson θέλει να προσπαθήσει να ανταγωνιστεί με μεσαίες μετατοπίσεις όπως το Yamaha MT-07. Το όνομα αυτού του μοντέλου δεν επιλέχθηκε τυχαία, επειδή είναι μια αναφορά στο πεδίο Del Mar Races στην Καλιφόρνια, όπου συχνά πραγματοποιούνται επίπεδες κούρσες.

Σε σύγκριση με το σχεδιασμό αυτού του δίτροχου: ο κινητήρας, η μπαταρία, τα ηλεκτρονικά αναπτύχθηκαν εσωτερικά από το LiveWire. Αλλά το μεγάλο πλεονέκτημα του Del Mar είναι ότι χάρη στη βοήθεια της Ταϊβανέζικης Εταιρείας Kymco, η LiveWire έχει αναπτύξει ένα Modular Electric Platform που ονομάζεται “Arrow”. Το τελευταίο θα πρέπει να είναι διαθέσιμο σε 3 συστήματα ! Βασικά, έχουμε:

 • S2: Ένα “μεσαίο” σύστημα μοτοσικλέτας για να τοποθετηθεί στην αγορά για το μέσο κυλινδροκεφαλής.
 • S3: Για “ελαφριά” μοτοσικλέτες με συνεργασία Kymco.
 • Και τελικά το S4:Αυτό το τελευταίο σύστημα προορίζεται για “βαρύ” μοτοσικλέτες και θα αυξήσει τις χωρητικότητες μπαταρίας και επαναφόρτισης.

Τα τρία συστήματα θα έχουν την ιδιαιτερότητα, μάλλον πρακτικά, για να είναι σε θέση να ενημερωθεί εξ αποστάσεως από τις ομάδες της αμερικανικής εταιρείας χωρίς να χρειάζεται να περάσει σε παραχώρηση. Αυτό θα μπορούσε να προσαρμόσει, με την πάροδο του χρόνου, τις λίγες ανωμαλίες που θα μπορούσαν να έχουν τη μοτοσικλέτα.

Harley Davidson Electric Livewire

Το livewire del mar, ένα φθηνότερο μοντέλο

Μέσω της πλατφόρμας Arrow, η οποία καθιστά δυνατή τη μείωση του LiveWire del Mar σε διαφορετικά μοντέλα (λιγότερο ισχυρές και ελαφρύτερες εκδόσεις). Η τιμή του οχήματος θα πρέπει να αναθεωρηθεί προς τα κάτω και αναπόφευκτα θα είναι φθηνότερη από το LiveWire One ήταν, που, όπως θυμόμαστε, είχε διατεθεί στο εμπόριο στις αρχές του σε τιμή 33.900 ευρώ !

Όσον αφορά την μπαταρία ιόντων λιθίου, προς το παρόν, δεν έχουν γνωστοποιηθεί πληροφορίες. Το μόνο που γνωρίζουμε σήμερα είναι ότι η μπαταρία θα αποτελείται από μια μορφή 21.700 κυλινδρικά κύτταρα αντί της προηγούμενης μορφής των κυττάρων 18650. Είναι μια διαδικασία πανομοιότυπη με αυτή της Tesla, της Samsung ή της LG που υπόσχεται μεγαλύτερη αξιοπιστία.

Για να έχετε περισσότερες πληροφορίες, πιθανότατα θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το Μάιο Ο Harley-Davidson ανακοίνωσε ότι διοργανώνουν παρουσίαση στους επενδυτές. Επιπλέον, ο Jochen Zeitz, Διευθύνων Σύμβουλος της Milwaukee και LiveWire Company, ανακοίνωσε ότι το επόμενο ηλεκτρικό μοντέλο θα πρέπει να εισαχθεί το δεύτερο τρίμηνο του 2022.