Google Workspace (2023) Τιμές: Τι προσφέρει κάθε πακέτο, Google Workspace: Το σημείο για την επερχόμενη αύξηση των τιμών | Πυρίτιο

Ο χώρος εργασίας Google: Το σημείο για την επερχόμενη αύξηση των τιμών

Contents

Κατά κανόνα, ο χώρος εργασίας Google θεωρήθηκε ο ακόλουθος Φτηνότερα εργαλεία παραγωγικότητας, Ειδικά σε σύγκριση με τον κύριο αντίπαλό της, το Microsoft Office 365.

Τιμές χώρου εργασίας Google: Τι προσφέρει κάθε πακέτο

Το EmailTooltester λειτουργεί χάρη στην υποστήριξη των αναγνωστών μας. Μπορούμε να λάβουμε μια επιτροπή συνεργασίας όταν κάνετε μια αγορά κάνοντας κλικ στους συνδέσμους μας. Αυτό φυσικά δεν είχε καμία επίδραση στο κόστος της συνδρομής σας.

Όλοι γνωρίζουμε το Google, αλλά αν είστε επαγγελματίας, πιθανότατα έχετε ακούσει για το χώρο εργασίας του Google κάποια στιγμή, αν και πιθανότατα τον γνωρίζατε με το παλιό του όνομα: G Suite.

Τι ακριβώς είναι ο χώρος εργασίας του Google ?

Ο χώρος εργασίας Google είναι εργαλεία γραφείου που βασίζονται στο Google με βάση το σύννεφο. Αρχικά, κατάλαβε μόνο το Gmail, τα έγγραφα και τα σεντόνια, αλλά τα τελευταία χρόνια, η Google έχει προσθέσει εργαλεία όπως το Google Drive, Hangouts και Meet Video (μεταξύ πολλών άλλων).

Τιμές χώρου εργασίας Google

Κατά κανόνα, ο χώρος εργασίας Google θεωρήθηκε ο ακόλουθος Φτηνότερα εργαλεία παραγωγικότητας, Ειδικά σε σύγκριση με τον κύριο αντίπαλό της, το Microsoft Office 365.

Αυτό είναι που τον έκανε δημοφιλές σε εκατομμύρια μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις παγκοσμίως. Τα πακέτα υψηλότερου επιπέδου προσφέρουν προηγμένες λειτουργίες αρχειοθέτησης, ασφάλειας και διοίκησης, γεγονός που καθιστά τη συνέχιση ελκυστική για μεγάλες εταιρείες.

Η πρόσφατη ανακοίνωση για το κλείσιμο της κληρονομιάς σύνδεσης GED από την Google προκάλεσε μια πραγματική ασπίδα, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε συλλογική έκκληση. Με τους χρήστες που έμειναν σε αμηχανία και θυμωμένοι, πολλοί αναρωτιούνται: Είναι ο χώρος εργασίας Google πάντα μια βιώσιμη επιλογή ?

Ανακαλύπτω Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα τιμολόγηση του χώρου εργασίας Google.

Τιμές χώρου εργασίας Google: Πόσο κοστίζει ?

Ο χώρος εργασίας Google προσφέρει τέσσερα κύρια σχέδια: Εκκινητής επιχειρήσεων, που κοστίζει € 5,75/χρήστη/μήνα και προσφέρει 30 GB αποθήκευσης στο Google Drive Τυποποιημένη επιχείρηση, η οποία κοστίζει € 11,50/χρήστη/μήνα και προσφέρει 2 TB αποθήκευσης καθώς και πρόσθετους ελέγχους ασφάλειας και διοικητικών ελέγχων Πλεονέκτημα, η οποία κοστίζει € 17,25/χρήστη/μήνα και προσφέρει 5 TB αποθήκευσης σύννεφων καθώς και βελτιωμένη ασφάλεια. Και Επιχείρηση, Το οποίο προσφέρει απεριόριστες αποθήκες και προηγμένους ελέγχους – θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία πωλήσεων για να λάβετε μια προσφορά.

Θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων για να λάβετε μια προσφορά. Αυτό μπορεί να είναι διαχειρίσιμο εάν είστε μια μικρή επιχείρηση και έχετε μόνο μια χούφτα χρήστες.

Αφ ‘ετέρου, Εάν είστε μια μέση ή μεγάλη επιχείρηση Και ότι χρησιμοποιείτε το χώρο εργασίας Google για εργαλεία ανταλλαγής μηνυμάτων, αποθήκευσης και παραγωγικότητας ολόκληρης της ομάδας σας, εσείς μπορεί να αισθάνεται λίγο αμηχανία.

Παρ ‘όλα αυτά, ίσως διαπιστώσετε ότι αξίζει τον κόπο αν αυτό που παίρνετε για αυτήν την τιμή ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Ας δούμε λοιπόν ποια είναι τα εργαλεία και τα χαρακτηριστικά στα οποία έχετε πρόσβαση ως μέρος κάθε πακέτου χώρου εργασίας Google.

Τι περικλείει κάθε πακέτο χώρου εργασίας Google

Κάθε τύπος σας δίνει πρόσβαση στον δικό σας λογαριασμό ανταλλαγής μηνυμάτων και όλα τα εργαλεία παραγωγικότητας και συνεργασίας του χώρου εργασίας Google. Οι κύριες διαφορές βρίσκονται στο επίπεδο τουχώρος αποθήκευσης, λειτουργίες ασφαλείας και επίπεδο διοικητικού ελέγχου που έχετε στα προϊόντα.

Google Workspace Business Starter Business Standard Google Workspace Google Workspace Business Plus ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑ
Τιμή 5,75 € /χρήστης /μήνα 11,50 € /χρήστης /μήνα 17,25 € /χρήστης /μήνα Επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων
Επαγγελματικό email (με το δικό σας πεδίο) Ναί Ναί Ναί Ναί
Προϊόντα χώρου εργασίας Google (Gmail, Drive, Docs, Sheets, Slides, Agenda, Hangouts, Meet, Forms, Sites) Ναί Ναί Ναί Ναί
Αποθήκευση αρχείων 30 GB/χρήστης 2 TB/χρήστης 5 σε/χρήστη Απεριόριστος
24/7 βοήθεια Ναί Ναί Ναί Ναί
Δημιουργός εφαρμογών Οχι Ναί Ναί Ναί
Αριθμός συμμετέχοντες με τηλεδιάσκεψη 100 150 500 500
Δυνατότητα καταγραφής και εξοικονόμησης διασκέψεων βίντεο και φωνητικών Οχι Ναί Ναί Ναί
Ζωντανή εκπομπή στο Meet Video Οχι Οχι Οχι Ναί
Αναζήτηση σύννεφων (Προηγμένη έρευνα σχετικά με την κλίμακα της εταιρείας στο Gmail, Drive, Docs κ.λπ.Ουσία Οχι Ναί Ναί Ναί
Προχωρημένοι επιχειρηματικοί έλεγχοι (πρόληψη απώλειας δεδομένων, κέντρο ασφαλείας, διαχείριση κλειδιά ασφαλείας κ.λπ.Ουσία Οχι Οχι Οχι Ναί
Ειδοποιήσεις σε περίπτωση τροποποίησης των εγγράφων κίνησης Οχι Ναί Ναί Ναί
Η ασφάλεια του Google Vault (αρχειοθέτηση ηλεκτρονικών μηνυμάτων και γάτων, λειτουργιών εξαγωγής κ.λπ.Ουσία Οχι Οχι Ναί Ναί
Δυνατότητα καθορισμού κανόνων για τη διαχείριση συσκευών Οχι Οχι Οχι Ναί

Τέχνασμα : Ένας τρόπος για να μειώσετε το μηνιαίο κόστος σας είναι να δημιουργήσετε δωρεάν διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανακατεύθυνσης.

Τι πακέτο χώρου εργασίας Google να επιλέξει?

Χώρος εργασίας Google Εκκινητής επιχειρήσεων

Αυτό το πακέτο είναι μια καλή επιλογή εάν:

 • Είστε αυτοαπασχολούμενος εργαζόμενος, επιχειρηματίας ή ιδιοκτήτης που Διαχειριστείτε μια μικρή ομάδα (δηλαδή λιγότεροι από 5 υπαλλήλους)
 • Θέλετε να έχετε μια διεύθυνση email στο δικό σας πεδίο
 • Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία γραφείου σας από το Google (σε αντίθεση με το Microsoft Office, για παράδειγμα)
 • Δεν εργάζεστε με μεγάλες μορφές αρχείων και δεν έχετε Δεν υπάρχει ανάγκη για πολύ χώρο Για να αποθηκεύσετε τα αρχεία και τα email σας
 • Δεν χρειάζεται να αρχειοθετήσετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και τα μηνύματα συνομιλίας, ή διοικητικά και προηγμένα στοιχεία ελέγχου ασφαλείας

Ωστόσο, εάν έχετε μια μεγαλύτερη ομάδα και/ή αν νομίζετε ότι 30 GB προσωπικού αποθηκευτικού χώρου δεν θα είναι αρκετό, αξίζει να εξεταστεί ένας από τους ανώτερους τύπους:

Business Standard Google Workspace

Η διαφορά τιμής € 5,20/χρήστης/μήνα μεταξύ του εκκινητή επιχειρηματικού χώρου εργασίας Google και της τυπικής επιχείρησης σημαίνει ότι το πρότυπο πακέτο μπορεί να μην είναι μια ρεαλιστική επιλογή για ορισμένες εταιρείες. Ωστόσο, συνιστούμε αυτό το σχέδιο εάν:

 • Διαχειρίζεστε μια μεγάλη ομάδα
 • Θέλετε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του χώρου εργασίας Google Εκκινητής επιχειρήσεων, αλλά και στοΑρχειοθέτηση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μηνυμάτων (Google Vault)
 • Δεν θέλετε να χάσετεχώρος αποθήκευσης Για τα αρχεία σας (2 TB θα πρέπει να είναι αρκετά για τις περισσότερες μικρές επιχειρήσεις)
 • Ο συγχρονισμός και η πλούσια κοινή χρήση αρχείων μεταξύ ομάδων και εταιρείας είναι απαραίτητες για εσάς
 • Σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε το Google Hangouts για Videoconferences και έχετε λιγότερους από 150 συμμετέχοντες ανά κλήση
 • Δεν χρειάζεστε διοικητικούς και προηγμένους ελέγχους ασφαλείας (παραδείγματα: πρόληψη της απώλειας δεδομένων ή των κλειδιών ασφαλείας)

Φυσικά, εάν χρειάζεστε ακόμη πιο προηγμένο έλεγχο και πιο προηγμένες λειτουργίες ασφαλείας, μπορείτε να επιλέξετε το Business Plus.

Google Workspace Business Plus

Σε € 15,60/μήνα/χρήστης, αυτό το πακέτο απευθύνεται σε μεγάλες εταιρείες. Το συνιστούμε αν:

 • Χρειάζεστε πιο προηγμένες λειτουργίες ασφαλείας
 • 2 TB ανά χρήστη δεν αρκεί για εσάς. Το σχέδιο Business Plus σάς επιτρέπει να έχετε 5 TB ανά χρήστη
 • Οργανώνετε τακτικά πολύ μεγάλες βιντεοπαιχνιδίες με έως και 500 συμμετέχοντες

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑ

Αυτός ο τύπος είναι ιδανικός για εταιρείες που χρειάζονται τα χαρακτηριστικά που προσφέρει η Google Workspace Business Plus, αλλά και εάν:

 • Έχετε μεγαλύτερες ομάδες και ως εκ τούτου χρειάζεστε πιο προχωρημένοι έλεγχοι και ασφάλεια Στις εφαρμογές του χώρου εργασίας Google
 • Χρειάζεστε προηγμένες λειτουργίες ασφαλείας: κανόνες διαχείρισης συσκευών, διαχείριση κλειδιών ασφαλείας, πρόληψη απώλειας δεδομένων κ.λπ
 • Εκτός από την πρόσβαση στην αρχειοθέτηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του Google Vault, πρέπει να ενσωματώσετε εργαλεία αρχειοθέτησης τρίτου μέρους όπως Barracuda ή MailStore

Το πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε Αγοράστε διαφορετικά σχέδια για διαφορετικούς χρήστες Μέσα στην εταιρεία σας. Για παράδειγμα, εάν θέλετε μόνο την προσφορά επιχειρήσεων για μερικούς από τους χρήστες σας, δεν χρειάζεται να αναμίξετε ολόκληρη την ομάδα σας. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε το μηνιαίο κόστος.

Σημείωση : Ειδικοί τύποι είναι διαθέσιμοι για τα σχολεία (Google Workspace For Education και Google Workspace Enterprise for Education) και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς (Google Workspace για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς).

Τα πακέτα μπορούν να χρεώνονται τον μήνα ή ένα χρόνο. Οι εκπτώσεις μπορούν να υποβάλουν αίτηση για ετήσια πακέτα, αλλά Γενικά, εάν εγγραφείτε μέσω εκπροσώπου Google.

Τιμές χώρου εργασίας Google: Τελικές αντανακλάσεις

Μπορεί να αναρωτιέστε αν αξίζει ο χώρος εργασίας του Google. Χώρος εργασίας Google Εκκινητής επιχειρήσεων και τυποποιημένη επιχείρηση Παραμείνετε πιο προσιτές από τα συγκρίσιμα πακέτα του Microsoft Office 365.

Επιπλέον, έχετε ένα αρκετά πλήρης σουίτα Εφαρμογές παραγωγικότητας γραφείου και ηλεκτρονικών μηνυμάτων και α Γενναιόδωρη χωρητικότητα αποθήκευσης (Ειδικά για το Business Standard του Google Workspace).

Όπως έχετε παρατηρήσει, υπάρχει μια ολόκληρη σειρά τύπων προσαρμοσμένων σε διαφορετικούς προϋπολογισμούς, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε καλές πιθανότητες να βρείτε ένα που σας ταιριάζει.

Φυσικά, δεν θα το συνιστούσαμε αν εσείς γεννημένος ψάχνω ότι Μια λύση φιλοξενίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επιχείρησή σας (υπάρχουν και άλλοι πολύ φθηνότεροι προμηθευτές, για παράδειγμα Namecheap).

Αλλά κατά τη γνώμη μας, έχετε μια αξιοπρεπή ποσότητα για αυτό που πληρώνετε – αρκετό για να μπορείτε να εκτελέσετε πλήρως τις περισσότερες από τις βασικές λειτουργίες της επιχείρησής σας μέσω του χώρου εργασίας Google.

Έχετε ακόμα ερωτήσεις σχετικά με το χώρο εργασίας Google ή θέλετε να μοιραστείτε την εμπειρία σας μαζί μας ? Αφήστε μας ένα σχόλιο παρακάτω.

Συντάκτης

Raphaël Damain

Καλημέρα ! Απόφοιτος ενός MSC στη διοίκηση στη Γαλλία, εργάζομαι για περισσότερα από 10 χρόνια στο ψηφιακό μάρκετινγκ, στην υπηρεσία και στον διαφημιζόμενο. Δοκιμάζω τακτικά και συγκρίνω λύσεις μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να σας βοηθήσω να βρείτε το σωστό εργαλείο. Έχω επίσης ένα κανάλι YouTube στο οποίο λέω ιστορίες όλων των ειδών (CF. Rafadam) … μην διστάσετε να μου κάνετε τις ερωτήσεις σας.

Robert Brandl

Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος

Καλημέρα ! Είμαι ο Robert, ειδικός στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μάρκετινγκ με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στην πίστη του. Αφού τελειοποίησα τις δεξιότητές μου, εργαζόμενοι στην υπηρεσία στην υπηρεσία μεγάλων εταιρειών, ίδρυσα το EmailTooltester: ένα blog παθιασμένου, το οποίο βοηθά τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που ξεκινούν το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πίσω από τις σκηνές αυτής της κριτικής

Αυτό το άρθρο γράφτηκε από τους δοκιμαστές και τους εμπειρογνώμονες μας σύμφωνα με μια ακριβή μεθοδολογία.

Ο χώρος εργασίας Google: Το σημείο για την επερχόμενη αύξηση των τιμών

Google Workspace Δανία Chromebook

Οι τιμές του χώρου εργασίας Google θα αυξηθούν σε δύο επίπεδα: αρθρωτά πακέτα και μία από τις εκδόσεις Enterprise.

Ορισμένες συνδρομές του χώρου εργασίας Google θα πληρώσουν σύντομα περισσότερα.

Πρώτη ημερομηνία που πρέπει να θυμάστε: 14 Μαρτίου 2023. Η αύξηση θα ισχύει για τις τρεις επιχειρηματικές εκδόσεις (Starter, Standard και Plus). Θα ασχοληθεί με τα “αρθρωτά” πακέτα “Modular”. Δηλαδή όσοι χωρίς δέσμευση, χρεώνονται μηνιαία με προσθήκη και διαγραφή των χρηστών “à la carte”.

Οι δημόσιες τιμές θα αυξηθούν κατά 20 %, για να μην αναφέρουμε τις προσαρμογές που θα ασκηθούν σε ορισμένα νομίσματα (δεν καθορίζονται).

Επιχείρηση χώρου εργασίας Google

Στη Γαλλία, οι τρέχουσες τιμές είναι € 6, συμπεριλαμβανομένου του φόρου ανά μήνα και ανά χρήστη για τον επιχειρηματικό εκκινητή. € 12 σε τυποποιημένες επιχειρήσεις. 18 € στο Business Plus.

Το γενικευμένο ετήσιο πακέτο στο χώρο εργασίας Google

Η δεύτερη προγραμματισμένη αύξηση αφορά την Google Workspace Standard Company. Η εφαρμογή του θα ξεκινήσει τον Απρίλιο και θα βγει μέχρι το 2024, με ειδοποίηση τουλάχιστον 30 ημερών.

Το επίπεδο αύξησης θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού των αδειών που έχουν εγγραφεί, της μεθόδου χρέωσης και των όρων της σύμβασης. Η Google δίνει προθεσμία: Για συνδρομές που περιλαμβάνουν τουλάχιστον 10 άδειες, ο διακόπτης δεν θα πραγματοποιηθεί πριν από τον Ιανουάριο του 2024.

Παράλληλα με αυτές τις αυξήσεις, η επιλογή “ετήσιο πακέτο” θα γενικευτεί σε όλες τις εκδόσεις στις οποίες μπορούν να αφαιρεθούν στο διαδίκτυο. Θα είναι στις 14 Μαρτίου 2023.

ετήσια συνδρομή

Για να συμβουλευτείτε επιπλέον:

Η Google αυξάνει την τιμή των προσφορών χώρου εργασίας κατά 30 %

Η επαγγελματική σουίτα γραφείου της Google θα είναι πιο ακριβή για όλους τους πελάτες. Όπως ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα, η εταιρεία μόλις επανεξέτασε την τιμή των διαφόρων προσφορών χώρου εργασίας της. Για νέους πελάτες, οι τιμές των μη δεσμευτικών τύπων είναι τώρα:

 • Business Starter: € 6.90/μήνα/χρήστης αντί για € 5.20
 • Standard Business: € 13,80/μήνα αντί για € 10,40
 • Business Plus: € 20,70/μήνα αντί για € 15,60

Συνεπώς, η αύξηση ανέρχεται σε λίγο πάνω από 30 %. Ταυτόχρονα, η Google εισάγει μια νέα δυνατότητα που συνίσταται στη συμμετοχή πάνω από ένα χρόνο για να μειώσει το τιμολόγιο λίγο. Σε αυτή την περίπτωση, ο τύπος εκκίνησης κοστίζει € 5,75/μήνα, πρότυπο € 11,50/μήνα και τα περισσότερα € 17,25/μήνα. Αυτό παραμένει υψηλότερο από τις προηγούμενες τιμές χωρίς υποχρέωση.

Για τους υπάρχοντες πελάτες, η αύξηση θα πραγματοποιηθεί κάπου μεταξύ Απριλίου και τρέχοντος 2024, η Google αναπτύσσει αυτή την αλλαγή σταδιακά σύμφωνα με τον αριθμό των συνδρομητών, τον τύπο και την ημερομηνία ανανέωσής της. Οι ενδιαφερόμενοι θα προειδοποιηθούν τουλάχιστον 30 ημέρες πριν από την αύξηση.

Οι πελάτες μπορούν να συγκεντρωθούν στην ιδέα ότι ο χώρος εργασίας θα κερδίσει νέα χαρακτηριστικά που υποτίθεται στο AI υποτίθεται ότι θα τους εξοικονομήσουν χρόνο. Η προσφορά δωρεάν χώρου εργασίας, η οποία περιλαμβάνει μια εξατομικευμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το πεδίο σας, παραμένει διαθέσιμη.

Στην πρώτη σελίδα

Προ -παραγγείλετε το βιβλίο μας αφιερωμένο στο MacOS Sonoma

Προ -παραγγείλετε το βιβλίο μας αφιερωμένο στο MacOS Sonoma

μεγάλο

Το iPhone 15: Το σχεδόν φθηνότερο iPhone στην ιστορία ?

Θέλω την κορυφή: Ποια είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση για την Airtags;

Θέλω την κορυφή: ποια είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση για τα airtags ?

Ανακαίνιση: MacBook Air M2 από € 1.099 (-200 €)

Ανακαίνιση: MacBook Air M2 από € 1.099 (-200 €)

27 σχόλια

είδωλο

Gregelhombre | 03/15/2023 στις 10:37

Συγγνώμη για την κάπως ηλίθια ερώτηση, αλλά είναι για, ποιος?
Μόνο μεγάλες κατασκευές?

είδωλο

Brad64 | 03/15/2023 στις 10:50 π.μ

Ο Raoolito συνοψίστηκε καλά και θα έλεγα ιδιαίτερα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με αξιοπιστία και κορυφαία παραδοχή !

είδωλο

GLOP0606 | 03/15/2023 στις 11:42

Αντίθετα, βρίσκω ότι είναι ιδιαίτερα οι μικρές δομές με λίγους πόρους υπολογιστών που η προσφορά Google είναι κορυφαία. Εάν είστε σαν μια εκκίνηση στο ψηφιακό με πολλή συνεργατική δουλειά, είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στο Office 365.

είδωλο

Raoolito | 03/15/2023 στις 10:42

Οποιαδήποτε δομή, τόσο περισσότερο είναι τόσο πιο χρήσιμο είναι.
Υπάρχουν τα πάντα, είναι σε απευθείας σύνδεση, μόνο ένα smartphone είναι και κάθε έγγραφο είναι αυτόματα κοινόχρηστο, η μονάδα μπορεί να είναι απεριόριστη εάν είναι απαραίτητο και πολλά άλλα πράγματα..
πολύ χρήσιμος

είδωλο

Ohmydog | 03/15/2023 στις 11:11

Ένα από τα προβλήματα είναι ακόμα η διάταξη … έχουμε μια εταιρεία Gmail, και ειλικρινά, σε σύγκριση με το Outlook, είναι ακόμα πολύ λιγότερο όμορφο

είδωλο

Llugat | 03/15/2023 στις 11:52

Αποψη ?! Online ή η αίτηση γραφείου ?
Επειδή οι δύο τοποθετούνται στο ίδιο, εκτός από το αν μιλάτε για την αίτηση γραφείου, αφού η Google δεν έχει.

είδωλο

Fredouille14 | 03/15/2023 στις 11:18

Τι ενδιαφέρον σε σχέση με το Office365 και τις ομάδες ?

είδωλο

Vince29 | 03/15/2023 στις 11:44

Ότι λειτουργεί ?
Ομάδες τι πληγή.

είδωλο

Llugat | 03/15/2023 στις 11:46

είδωλο

Ολλανδικός άνθρωπος ποδηλασίας | 03/15/2023 στις 16:22

Εγγραφώ, έχουμε όλο και περισσότερα προβλήματα με τις ομάδες, στο σημείο που μερικές φορές πρέπει να μεταβείτε στο Google Meet στην αρχή της συνεδρίας, επειδή οι ομάδες κάνουν τις δικές της!

είδωλο

Llugat | 03/15/2023 στις 11:48

Κανένας. Ο καθένας έχει το κρεβάτι τους. Κάθε μία από αυτές τις λύσεις έχει το πλεονέκτημα και τα μειονεκτήματά της.
Προσωπικά βρίσκω 365 πιο ολοκληρωμένα και unspeakables όπως το SharePoint, το powerbi δεν έχει ισοδύναμο.
Τώρα πρέπει να παραδεχτούμε ότι η Google είναι απλότητα σχετικά με τη χρήση της, πράγμα που δεν σημαίνει ότι το O365 είναι περίπλοκη.

είδωλο

Kal | 03/15/2023 στις 12:23

@llugat
Μπράβο. Τι ευχαρίστηση να διαβάσετε ένα στοχαστικό, σχετικό και αντικειμενικό σχόλιο 🙂

είδωλο

Cecile_aelita | 03/15/2023 στις 13:22

“Κανένα. Ο καθένας έχει το κρεβάτι τους. »»
Ω, ! Αν ο καθένας θα μπορούσε να το καταλάβει για όλους τους τομείς … θα αποφύγει πολλές ανόητες συζητήσεις για το Gueguerre iOS/Android για παράδειγμα ��

είδωλο

Koko256 | 03/15/2023 στις 13:29

Τι είναι το SharePoint ? Ακούω για όλες τις αποταμιεύσεις και γενικά περιορίζεται σε ένα κοινόχρηστο αρχείο.

είδωλο

Llugat | 03/15/2023 στις 13:42

Θα ήθελα να σας απαντήσω εύκολα και να σας πω ότι αυτό είναι μόνο αυτό, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα σύνολο προϊόντων που συνθέτουν που δίνει στο SharePoint.

Επιτρέπει μεταξύ άλλων
– Για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο, βιτρίνα ή πύλη.
– Για να έχετε ιστότοπους έργων σε ένα κουτί και να σας επιτρέψω να μοιραστείτε, να ακολουθήσετε, να συνεργαστείτε … σε έγγραφα σε αυτήν την ομάδα,
– να επιτρέπεται η συνεργασία με εσωτερικούς ή εξωτερικούς χρήστες σε ένα πλαίσιο
Επιτρέπει τη δημοσίευση των εγγράφων μιας εταιρείας επί τόπου και απενεργοποίησης,
Και τα λοιπά…

Αλλά η δύναμή του είναι ότι κατά τη διάρκεια των ετών 10000 επεκτάσεις γεννήθηκαν γύρω από αυτό έχει γίνει ένα ελβετικό μαχαίρι.

Η λαβή του εξακολουθεί να ενισχύεται στο Office 365 (M365 εάν θέλετε να είστε ενημερωμένοι) όπου συνδέεται με OneDrive, Exchange Online, Form, Powerbi, Sway,…
Και αυτό μπορεί κανείς να τον κάνει έναν συγκεντρωτή για δημοφιλείς λύσεις όπως η δυναμική, το Salesforce μέσω εφαρμογών ανθρώπινου δυναμικού, προσλήψεων κλπ ..

Εν ολίγοις, είναι δύσκολο να το ορίσεις απλά όπου η βασική του πλευρά.

Οι περισσότερες μεγάλες εταιρείες στον κόσμο το χρησιμοποιούν.
Υπάρχουν πολλές μεγάλες δομές που λειτουργούν σχεδόν αποκλειστικά στο χώρο εργασίας Google, αλλά χρησιμοποιούν O365 μεταξύ άλλων λόγω λύσεων όπως το SharePoint.

Στην πραγματικότητα, είναι επίσης εγγενές ή σε συνδυασμό με την επέκταση γραφείου του GED (ηλεκτρονική διαχείριση εγγράφων, SIAD (σύστημα βοήθειας αποφάσεων) κ.λπ

είδωλο

Koko256 | 03/15/2023 στις 14:03