Η Google θα προετοιμάσει ένα Ultra Pixel 7, αλλά και ένα Pixel 7 Mini, Google Pixel 7 Ultra: Τιμή, πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας, τεχνικό φύλλο, όλα όσα γνωρίζουμε

Google Pixel 7 Ultra: Τιμή, πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας, τεχνικό φύλλο, ό, τι γνωρίζουμε

Η Google θα είχε στα κουτιά της ένα νέο smartphone πολύ υψηλού επιπέδου, ένα συγκεκριμένο pixel 7 Ultra. Τίποτα επίσημο μέχρι σήμερα, αλλά αρκετές φήμες έχουν πάει καλά για αρκετούς μήνες. Σας συνοψίζουμε όλα όσα γνωρίζουμε εδώ.

Η Google θα προετοιμάσει ένα Ultra Pixel 7 αλλά και ένα Pixel 7 Mini

Το American Giant Google παρουσίασε επίσημα τα νέα της smartphones Pixel 7 και Pixel 7 Pro, αλλά φημολογείται επίσης ότι η επιχείρηση θα εργάζεται σε δύο άλλα τηλέφωνα. Θα ήταν ένα Ultra Pixel 7 με αισθητήρα φωτογραφίας 1 ίντσας και μίνι εικονοστοιχείο με μειωμένες διαστάσεις.

Οικογένεια Google Pixel

Ενώ τα νέα smartphones Google Pixel 7 και Pixel 7 Pro είναι ελάχιστα διαθέσιμα, αρκετές πηγές φαίνεται να συγκλίνουν το γεγονός ότι ο Αμερικανός γίγαντας θα μπορούσε σύντομα να επεκτείνει αυτή τη σειρά με την άφιξη στην αγορά δύο άλλων τηλεφώνων. Ο πρώτος από αυτούς θα ήταν Pixel 7 μίνι. Τα στοιχεία που εντοπίστηκαν στον πηγαίο κώδικα της σειράς Pixel 7 θα αναφέρονται σε δύο μελλοντικές συσκευές που μεταφέρουν Ονόματα κώδικα Felix και Lynx. Το “Felix” είναι το όνομα κώδικα του pixel fold που έχουμε ήδη ακούσει, ακόμη και πρόσφατα. Το “Lynx” θα μπορούσε να είναι το όνομα κώδικα του Pixel 7 Mini ή το Pixel 7 Ultra. Ωστόσο, πολλά πράγματα φαίνονται υπέρ του πρώτου, το Pixel 7 Mini. Πράγματι, ο κώδικας υποδηλώνει ότι η οθόνη “Lynx” θα ήταν πανομοιότυπη με εκείνη που είναι εγκατεστημένη μέσα στο Pixel 6, Pixel 6A και Pixel 7. Θα ήταν πράγματι απίθανο το Pixel 7 Ultra, το οποίο θα ήταν η πιο επιτυχημένη έκδοση και επομένως το καλύτερο εξοπλισμένο να λάβει μια οθόνη που δεν είναι καλύτερη, τουλάχιστον σε εκείνη του Pixel 7 Pro. Είναι επίσης πιθανό ότι το όνομα κώδικα “lynx” αναφέρεται σε ένα Εικονοστοιχείο 7Α που θα μπορούσε να είναι προσιτό και να πετύχει το τρέχον εικονοστοιχείο 6A.

Pixel 7 Ultra με αισθητήρα φωτογραφίας Sony 1 ίντσας ?

Όσον αφορά το υποθετικό Pixel 7 Ultra, φαίνεται ότι υποσχέθηκε τρεις αισθητήρες φωτογραφιών στο πίσω μεγέθυνση. Ο τελευταίος αισθητήρας θα ήταν ένα 13-megapixel Sony IMX712 το οποίο δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί ότι χρησιμοποιείται και τα δύο από τον κύριο αισθητήρα, αλλά και εκείνον που σας επιτρέπει να τραβήξετε φωτογραφίες σε λειτουργία Ultra-Langle. Ωστόσο, μια άλλη πηγή πιστεύει ότι το Pixel 7 Ultra δεν θα προσφέρει αυτή τη διαμόρφωση, αλλά οτιδήποτε άλλο βασίζεται κυρίως Αισθητήρας 1 ίντσας, Όπως το Xiaomi 12S Ultra. Σε αυτή την περίπτωση, θα ήταν ο Sony ο προμηθευτής αυτού του αισθητήρα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Google θα επιτρέψει λίγο χρόνο πριν μιλήσει με αυτό ή αυτές τις νέες συσκευές μόνο για να εξασφαλίσει ότι το Pixel 7 και το Pixel 7 Pro επωφελούνται από τη μέγιστη έκθεση. Μέχρι τότε, είναι πολύ πιθανό ότι τα πράγματα καθορίζουν σε σχέση με αυτά τα υποθετικά νέα τηλέφωνα Google.

Google Pixel 7 Ultra: Τιμή, πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας, τεχνικό φύλλο, ό, τι γνωρίζουμε

Η Google θα είχε στα κουτιά της ένα νέο smartphone πολύ υψηλού επιπέδου, ένα συγκεκριμένο pixel 7 Ultra. Τίποτα επίσημο μέχρι σήμερα, αλλά αρκετές φήμες έχουν πάει καλά για αρκετούς μήνες. Σας συνοψίζουμε όλα όσα γνωρίζουμε εδώ.

Μια έννοια του pixel 7 pro

Τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro παρουσιάστηκαν πριν από λίγες ημέρες. Αλλά μια νέα έκδοση μπορεί να δει το φως της ημέρας. Οι φήμες έχουν δείξει την κυκλοφορία ενός Google Pixel 7 Ultra για μήνες, ως έκπληξη για αυτό το εύρος. Τίποτα δεν είναι ακόμη επίσημο σε αυτό το στάδιο, αλλά έχουμε συντάξει όλες τις φήμες για αυτό εδώ.

Το υποτιθέμενο υψηλό τηλέφωνο της Google θα πρέπει να απολαμβάνει καλύτερη κάμερα και να επωφεληθεί από τα καλύτερα εσωτερικά εξαρτήματα. Θα μπορούσε να κρατήσει την ίδια οθόνη, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Δεν γνωρίζουμε αν ή πότε η Google θα αποκαλύψει ένα Ultra Pixel 7, αλλά εδώ είναι το μόνο που γνωρίζουμε.

Google Pixel 7 Ultra: Εικασίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας και την πιθανή τιμή του

Οι φήμες αρχικά προέρχονται από τον κωδικό έργου ανοιχτού κώδικα Android, όπου αναφέρεται ένα τρίτο μοντέλο Pixel 7, παράλληλα με το Pixel 7 και το Pixel 7 Pro,. Δύσκολο, σε αυτό το σημείο, να πούμε αν ήταν ένα έργο που σκοτώθηκε στο αυγό ή ένα μοντέλο έκπληξης, το οποίο θα βγει αργότερα.

Τα δύο μεγαλύτερα γεγονότα στο Google γίνονται από την Google τον Οκτώβριο και το Google I/O, τον Μάιο. Το IS/S είναι γενικά περισσότερο επικεντρωμένο στο λογισμικό, αλλά η Google θα έχει ανακοινώσει πολλά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένου του Google Pixel 6A.

Συνεπώς, ίσως να είναι το Μάιο ότι η Google θα αποφασίσει να διεγείρει το νέο ενδιαφέρον για το Pixel 7, μετά από περισσότερο από έξι μήνες πώλησης, εισάγοντας ένα μοντέλο Ultra. Παράλληλα με ένα μοντέλο Pixel 7A με χαμηλό προϋπολογισμό ?

Ομοίως, η Google θα μπορούσε πάντα να οργανώσει ένα εντελώς ξεχωριστό γεγονός. Μετά από όλα, η Google θα σχεδιάσει να αποκαλύψει μια πτυσσόμενη πτυχή pixel τηλεφώνου τον επόμενο χρόνο. Η εταιρεία έχει ήδη επιβεβαιώσει το γεγονός ότι το tablet pixel θα ξεκινήσει σε δεδομένη χρονική στιγμή το 2023. Η Google θα σχεδιάσει μια άλλη εκδήλωση για να παρουσιάσει το Ultra Pixel 7 ? Ολα είναι πιθανά.

Όσον αφορά την τιμή, το Pixel 7 Pro είναι διαθέσιμο από € 899. Το Pixel 7 Ultra θα μπορούσε να προσφερθεί πιο ακριβό, γιατί όχι από € 1.099.

Google Pixel 7 Ultra: Τι σχέδιο ?

Δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα της εμφάνισης του Pixel 7 Ultra, εκτός από το ότι πρέπει να μοιράζεται τα βασικά χαρακτηριστικά της οικογένειας Pixel 7. Θα πρέπει έτσι να απολαύσει μια φωτογραφική μηχανή πυροβολισμού με επίκεντρο την οθόνη και μια οριζόντια μεταλλική μπάρα κάμερας στο πίσω μέρος για να προστατεύσει τους αισθητήρες της.

Pixel 7 Pro © Google

Μια πηγή λέει ότι θα επωφεληθεί από ένα ψήφισμα FHD, το οποίο θα ήταν γελοίο για ένα λεγόμενο τηλέφωνο υψηλής ποιότητας. Εν τω μεταξύ, μια άλλη πηγή εξασφαλίζει ότι η οθόνη θα μπορούσε να είναι σε 1440p (QHD) όπως το Pixel 7 Pro και το Pixel 6 Pro πριν από αυτό, κάτι που φαίνεται πιο λογικό. Θα είχε οθόνη 120 Hz, με καμπύλες άκρες, και ξεκλείδωμα προσώπου.

Google Pixel 7 Ultra: Ποια κάμερα ?

Η Google προσφέρει ήδη σταθερή απόδοση φωτογραφιών με το Pixel 7 Pro, όπως αποκαλύφθηκε η δοκιμή μας. Ένα μοντέλο Ultra θα απαιτούσε σοβαρά ένα καλύτερο φάσμα αισθητήρων. Οι φήμες μέχρι στιγμής υποδηλώνουν ότι η Google θα φέρει τουλάχιστον μία αλλαγή.

Μετά από όλα, το Samsung Galaxy S22 Ultra προσφέρει μια συμπαγή κάμερα 108 MP. Με τον ίδιο τρόπο, το επόμενο Galaxy S23 Ultra σχεδιάζεται με κάμερα 200 MP. Επομένως, η Google θα μπορούσε να ευθυγραμμιστεί.

Μια φήμη (από το Ice Ice Universe) ισχυρίζεται ότι η Google θα αντικαταστήσει την κύρια κάμερα 50 MP με νέο αισθητήρα 1 ίντσας, ένα τεράστιο μέγεθος αισθητήρα για ένα smartphone που παρατηρείται μόνο σε συσκευές όπως το Xiaomi 12S Ultra. Μια άλλη φήμη λέει ότι η νέα κάμερα θα είναι μάλλον ένα Sony IMX712, ένας πρωτοφανής, άγνωστος αισθητήρας κάμερας και ανάλυσης κάμερας.

Google Pixel 7 Ultra: Τι τεχνικό φύλλο ?

Αναμένουμε από την Google να ενσωματώσει το τσιπ Tensor G2 για να τροφοδοτήσει το Pixel 7 Ultra. Θα μπορούσαμε ωστόσο να φανταστούμε ένα τσιπ G3 Tensor ή μια βελτιωμένη έκδοση του G2, ίσως με περισσότερη μνήμη RAM ή CPU, GPU ή NPU πυρήνες.

Όποια και αν είναι η απόφαση της Google, η βελτιωμένη απόδοση θα ήταν απαραίτητη για το Pixel 7 Ultra, επειδή τα αποτελέσματα αναφοράς του Pixel 7 Pro δεν είναι τόσο υψηλές σε σύγκριση με άλλα τηλέφωνα Android ή iPhone ή τηλέφωνα iPhone.

Μια μεγαλύτερη μπαταρία θα ήταν επίσης καλό, επειδή η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι μία από τις μεγαλύτερες αδυναμίες στη σειρά Pixel 7. Φαίνεται τελικά ότι θα επωφεληθεί από ένα νέο τσιπ Wi-Fi με Bluetooth 5.3.

�� Χρησιμοποιείτε το Google News ? Προσθέστε τον οδηγό Tom στο Google News να μην χάσετε σημαντικά νέα από τον ιστότοπό μας.

Πώς το Pixel 7 Ultra θα μπορούσε να κλέψει την παράσταση στο Pixel 7 Pro

Το Ultra Smartphone της Google αποκαλύπτει σταδιακά. Μια ίντσα ή όχι μια ίντσα ? Οι διαρροές είναι ανιχνευτές για το θέμα. Ένα πράγμα είναι βέβαιο, θα πρέπει να ρυθμίσει τη ράβδο υψηλότερη από το Pixel 7 Pro.

Ενώ η σκόνη πέφτει πίσω στο Pixel 7 και Pixel 7 Pro, που ξεκίνησε παράλληλα με το Pixel Watch, το φως μετακινείται σταδιακά προς μια νέα φήμη, αυτή ενός πιθανού Google Pixel Ultra, ένα ακόμη υψηλότερο smartphone. Τελευταία φήμη, ο προγραμματιστής Kuba Wojciechowski, ο οποίος διοργανώνει στο Twitter, δημοσίευσε ένα Νήμα σχετικά με τους.

Αυτό το περιεχόμενο είναι μπλοκαρισμένο επειδή δεν έχετε αποδεχτεί cookies και άλλους ιχνηθέτες. Αυτό το περιεχόμενο παρέχεται από το YouTube.
Για να μπορέσετε να το απεικονίσετε, πρέπει να αποδεχτείτε τη χρήση που λειτουργεί από το YouTube με τα δεδομένα σας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τους ακόλουθους σκοπούς: επιτρέψτε στον εαυτό σας να δείτε και να μοιραστείτε περιεχόμενο με τα κοινωνικά μέσα, να προωθήσετε την ανάπτυξη και τη βελτίωση των προϊόντων D’Acnoid και του Συνεργάτες, Εμφάνιση εξατομικευμένων διαφημίσεων σε σχέση με το προφίλ και τη δραστηριότητά σας, σας καθορίστε ένα εξατομικευμένο διαφημιστικό προφίλ, μετρήστε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου και μετρήστε το κοινό αυτού του ιστότοπου (περισσότερα)

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό το “τρίτο εικονοστοιχείο”, όνομα κώδικα Lynx (L10), θα ενσωματώσει τρεις πίσω αισθητήρες και έναν μπροστινό αισθητήρα:

  • 50 megapixel Samsung Isocell GN1 Μορφή 1/1.31;
  • Ένα Sony IMX787 από 64 megapixel της μορφής 1/1,3;
  • Δύο Sony IMX712 από 13 megapixels για την εξαιρετικά γωνία και τη μονάδα selfie.

Εάν ακολουθήσουμε αυτούς τους ισχυρισμούς, το Pixel 7 Ultra θα κρατούσε τον ίδιο κύριο αισθητήρα, αλλά θα άλλαζε το τουφέκι για το τηλεφακό και την εξαιρετικά γωνιά, πηγαίνοντας από 48 megapixel σε 64 και 12 megapixel στα 13. Δεν είναι απαραίτητα αρκετό για να επισκιάσετε το pixel 7 pro.

Αλλά όπως συμβαίνει μερικές φορές, το διαρροές Μην συμφωνείτε μεταξύ τους. Στις 17 Οκτωβρίου 2022, το πολύ επιρροή σύμπαν ICE δημοσίευσε ένα tweet που υποδηλώνει ότι το Ultra Pixel θα ενσωματώσει έναν αισθητήρα ίντσας. Τι πρέπει να δημιουργήσετε μια πραγματική πολυτελή σε σύγκριση με το Pixel 7 Pro. Μπορούμε να φανταστούμε μια πολύ πιο αποτελεσματική νυχτερινή λειτουργία για παράδειγμα και μια πικρή κατάδυση.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το διαρροή Ο κινέζος ψηφιακός σταθμός συνομιλίας, όχι λιγότερο αποτελεσματικός, πήγε προς την κατεύθυνση ενός κύριου αισθητήρα 50 megapixel χωρίς να ασχολείται με το μέγεθός του.

Ας προσθέσουμε ότι σύμφωνα με τον Kuba Wojciechowski, το Ultra Pixel θα μπορούσε να ενσωματώσει ένα μόντεμ Qualcomm στη θέση του Broadcom BCM 4389 που χρησιμοποιείται στο Pixel 6 και 7. Λαμβάνοντας υπόψη τις πολλές ανησυχίες συνδεσιμότητας που προσδιορίζονται από τους χρήστες στο Pixel 6, ας ελπίσουμε ότι μπορεί να βελτιώσει το πράγμα.

Που θα έφερνε έναν αισθητήρα μια ίντσα

Ας θυμηθούμε ήδη ότι αν είμαστε συνηθισμένοι να μιλάμε για έναν αισθητήρα μια ίντσα, δεν κάνουν πραγματικά ένα μέγεθος αντίχειρα. Αυτή είναι περισσότερο μια συμφωνία στον κλάδο. Τούτου λεχθέντος, αυτό το μέγεθος μιας ίντσας που βλέπουμε να εμφανίζεται σε όλο και περισσότερα τηλέφωνα επιτρέπει, θεωρητικά, να κερδίσει στη φωτεινότητα. Πράγματι, όσο μεγαλύτερος αισθητήρας, τόσο καλύτερα συλλαμβάνει το φως. Αυτό είναι το κύριο ενδιαφέρον ενός μεγαλύτερου αισθητήρα.

Το άλλο ενδιαφέρον ενός μεγαλύτερου αισθητήρα είναι θεωρητικά για να αυξήσει τον ορισμό ακόμα λίγο περισσότερο. Ή να προσφέρετε μεγαλύτερο ορισμό χωρίς να χάσετε ως ποιότητα φωτισμού.

Επιπλέον, η Google έχει επισημάνει ιδιαίτερα ένα νέο χαρακτηριστικό με το Pixel 7, το Zoom “Super Resolution”, το οποίο επιτρέπει καλλιέργεια σε μια εικόνα και προσθέστε το εικονοστοιχείο που λείπει από τη χρήση του AI. Με μεγαλύτερο αισθητήρα, αυτή η διαδικασία θα μπορούσε να διευκολυνθεί. Αλλά όπως αναφέραμε παραπάνω, δεν είναι ακόμη σίγουρος, καθόλου, ότι η Google θα κάνει αυτήν την επιλογή.

Και η αξία για τα χρήματα σε όλα αυτά ?

Ο όρος Ultra είναι ολοένα και περισσότερο παρών στον κλάδο. Γνωρίζουμε το Ultra S22 ή το Xiaomi 12S Uitra, έχουμε τώρα ένα Apple Watch Ultra.

Το πρόβλημα είναι ότι ένα Ultra Pixel περιλαμβάνει αναγκαστικά μια τιμή πέραν των 900 ευρώ του Pixel 7 Pro. Ωστόσο, τα δύο εικονοστοιχεία 7, ειδικά το μοντέλο Non -Pro, στοχεύουν να τοποθετηθούν ελαφρώς κάτω από τον ανταγωνισμό στο επίπεδο των επιτοκίων, προσφέροντας περισσότερες λειτουργίες και αξιοθαύμαστη απόδοση. Σε αυτό το πλαίσιο, ένας αισθητήρας ένας αντίχειρας θα μπορούσε τουλάχιστον να δικαιολογήσει τον υψηλότερο ρυθμό, καθώς και τον όρο Ultra.

Θέλετε να συμμετάσχετε σε μια κοινότητα ενθουσιωδών ? Η διαφωνία μας σας καλωσορίζει, είναι ένας τόπος αμοιβαίας βοήθειας και πάθους γύρω από την τεχνολογία.