Gaya Bike – Πολλαπλασιασμός και συνδεδεμένα ηλεκτρικά ποδήλατα, Gaya Test the Cargo: Η πλήρης γνώμη μας – Ηλεκτρική ποδήλατο – Fundroid

Gaya Δοκιμάστε το φορτίο: Ένα οικογενειακό ηλεκτρικό ποδήλατο, εξαιρετικά εξοπλισμένο και κομμένο για αρχάριους

Contents

Το δελτίο τύπου που ελήφθη στις 7 Ιουνίου έκανε αυτές τις λέξεις ακριβώς: “”Gaya: Μια νέα μάρκα συνδεδεμένων ηλεκτρικών ποδηλάτων επενδύει στην αγορά πολλαπλασιασμών VAE. Αυτά τα νέα ηλεκτρικά ποδήλατα, πολλαπλασίες, αρθρωτά, συνδεδεμένα, άνετα και προσβάσιμα φαντάστηκαν από την Amélie Guicheney όταν είχε το μωρό της πριν από 2 χρόνια για να βελτιώσει την καθημερινή ζωή και αυτό σε ένα οικολογικό / προσέγγισης Eco -Citizen. Μια εταιρεία αποστολής, η Gaya ενεργεί για να μειώσει τον αντίκτυπο του άνθρακα, να ανακαλύψει την αστική ζωή, να ενισχύσει τη γαλλική τεχνογνωσία και να κάνει αυτή την “μαλακή κινητικότητα” προσβάσιμη.””

Απλοποιήστε το VI (LL) E

Gaya, το ηλεκτρικό ποδήλατο για να κυλήσει σόλο, ντουέτο ή οικογένεια.

Τι λέει ο Τύπος

Δοκιμάσαμε την Gaya, ένα παριζιάνικο ηλεκτρικό ποδήλατο, προσιτό και γεμάτο καλές ιδέες

20 λεπτά ήταν σε θέση να δοκιμάσει το “Compact” σε ένα οδικό ταξίδι 400 χλμ. Στο Ρότερνταμ, στις Κάτω Χώρες. Νέος στη ζούγκλα της γλυκιάς κινητικότητας, ο γαλλικός κατασκευαστής Gaya φτάνει στην αγορά ηλεκτρικών ποδηλάτων με δύο μοντέλα γεμάτα καινοτομίες, καλές ιδέες σε επιθετικές τιμές.

Gaya στην επιχείρηση BFM

Η Amélie Guicheney, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής De Gaya, ήταν ο φιλοξενούμενος του François Sorel στις 28 Ιουνίου 2022 για να παρουσιάσει την Gaya, τη νέα μάρκα συνδεδεμένων ηλεκτρικών ποδηλάτων που αναλαμβάνουν να απλοποιήσουν την πόλη. Δείτε το βίντεο κάνοντας κλικ εδώ !

Συνάντηση με την Amélie, συνιδρυτή της Gaya

“Σήμερα, στο Παρίσι, η Amélie χρησιμοποιεί ποδήλατα Gaya, πρωτότυπα που σύντομα θα παράγει με την εκκίνηση της ακόμα στην αρχή. Φιλοδοξία: Δημιουργήστε ποδήλατα που πληρούν τα αιτήματα των αστικών ανθρώπων και τα πουλούν στο Διαδίκτυο. Δηλαδή, ασφαλές, πρακτικό, συμπαγές, συνδεδεμένο, βιώσιμο, επισκευάσιμο και πάνω από όλους τους κατάλληλους κύκλους, ειδικά για τις γυναίκες και τους γονείς “

Η Gaya εγκαινιάζει δύο δελεαστικά ηλεκτρικά ποδήλατα για οικογένειες σε επιθετικές τιμές

Οποιαδήποτε νέα γαλλική μάρκα ηλεκτρικών ποδηλάτων, η Gaya κάνει το ντεμπούτο της με ένα σταθερό και υποσχόμενο έργο: να παρέχει μια λύση αστικής κινητικότητας σε οικογένειες μέσω προσφοράς δύο Vae Longail ικανό να μεταφέρει ένα έως τρία άτομα στο πίσω μέρος. Όλα σε επιθετική τιμή εισόδου.

Η Gaya, η νέα μάρκα ηλεκτρικών ποδηλάτων αφιερωμένο στην οικογένεια

Φαντάστηκε από την Amélie Guicheney, μια νεαρή μητέρα που ήθελε να βελτιώσει την “καθημερινή ζωή σε μια οικολογική ή οικολογική προσέγγιση και να κάνει” γλυκιά κινητικότητα “στον μεγαλύτερο αριθμό, η Gaya σκοπεύει να μειώσει την επίδραση του άνθρακα ανακαλύπτοντας την οικογενειακή ζωή του οικογένειες.

Gaya, ένα άλλο όραμα του ποδηλάτου φορτίου

Η Gaya είναι η ιστορία μιας εκκίνησης που γεννήθηκε από τη συνάντηση μιας νεαρής μητέρας, Amélie Guicheney, πρόθυμος να βρει μια αποτελεσματική, ασφαλή και φιλική προς το περιβάλλον λύση για να μετακινηθεί γύρω από την πόλη με το γιο της και έναν άνθρωπο που βιώνεται στην κινητικότητα και τον τομέα VAE , Jacques Bonneville πρώην αφεντικό της Matra. Επομένως, το ποδήλατο Gaya είναι η συσχέτιση της εμπειρίας και η επιθυμία να αναλάβουμε προκειμένου να βελτιωθεί η πόλη στην οποία εξελίσσουμε.

Η Gaya εγκαινιάζει το πρώτο συνδεδεμένο Vae Multiplace

Το VAE Cargo – ή το Multiplace – χρησιμοποιείται ολοένα και περισσότερο στις πόλεις και για ορισμένα μηνύματα. Η Gaya προσφέρει επίσης ότι είναι συνδεδεμένη και με ένα φτιαγμένο στη Γαλλία επισκευαστική μπαταρία. Από τη δημιουργία της, η Gaya επέλεξε να εγγραφεί στο καταστατικό της αποστολής της αποστολής: “Δημοκρατικότητα πρόσβασης σε κακοήθεις, καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις μικρο-κινητικότητας”.

Έξυπνα και διαρκή ποδήλατα για αστικές περιοχές

Αρχές 2021. Ενώ η στάση του τουρισμού οδηγεί την Amélie (συνιδρυτής της Gaya) να εγκαταλείψει τον Evaneos, ξεκινάει την επιχειρηματικότητα. Λίγους μήνες αργότερα, γεννήθηκε η Gaya, μια μάρκα έξυπνων και ανθεκτικών ποδηλάτων για το Urban, εκμεταλλευόμενοι ένα IoT και μια επισκευαστική μπαταρία, και οι δύο κατασκευάστηκαν στη Γαλλία. Τα πρώτα μοντέλα φτάνουν την άνοιξη και θα είναι ορατά στο εργαστήριο Gaya στο κανάλι St Martin, στο Παρίσι.

Γαλλικά ηλεκτρικά ποδήλατα που είναι τόσο ευπροσάρμοστα, συνδεδεμένα και επισκευασμένα

“Θέλουμε να προσφέρουμε ένα πολύ ευπροσάρμοστο ποδήλατο για να απλοποιήσουμε την εμπειρία του εκκρεμούς. Δουλεύουμε επίσης τον οικολογικό αντίκτυπο πολύ από την κατασκευή της, ειδικά στη μακροζωία της μπαταρίας. Θέλουμε επίσης να προσφέρουμε ένα όχι πολύ ακριβό και χωρίς αποκλεισμούς γαλλικό ποδήλατο.””

Η Gaya θέλει την “βελούδο”

Multiplace, Modular, συνδεδεμένο, άνετο και προσβάσιμο, έτσι ώστε το ποδήλατο Gaya ορίζεται, ένας νέος ηθοποιός στο πάρκο VAE. Θα σημειωθεί ότι η μπαταρία είναι γαλλική και λέει ότι μπορεί να επισκευαστεί σε λιγότερο από 10 λεπτά “. Τα μοντέλα είναι προσαρμόσιμα κατά τη στιγμή της ηλεκτρονικής αγοράς.

“Κάντε τον γιο μου να μεγαλώνει σε έναν καλύτερο κόσμο”

Δημιούργησαν κιβώτια που τους μοιάζουν: “Ήθελα επίσης να δημιουργήσω κάτι χωρίς αποκλεισμούς, προσβάσιμο, ο οποίος συνδέει τους ανθρώπους” εξηγεί η Amélie Guicheney, συνιδρυτής της Gaya στη διοίκηση

Gaya Δοκιμάστε το φορτίο: Ένα οικογενειακό ηλεκτρικό ποδήλατο, εξαιρετικά εξοπλισμένο και κομμένο για αρχάριους

Ενώ οι τιμές των ποδηλάτων ηλεκτρικής βοήθειας είναι η οροφή, η νεαρή γαλλική μάρκα Gaya παίρνει το αντίθετο, προχωρώντας στον κόσμο του ολλανδικού σκούτερ και του ποδηλάτου για να παράγει ένα υπερ -προσβάσιμο οικογενειακό μοντέλο, εύκολο στη χρήση και προσφέροντας μερικά χαρακτηριστικά πολύ πρακτικά. Εδώ είναι η δοκιμή φορτίου Gaya.

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πού να αγοράσετε το
Gaya το φορτίο στην καλύτερη τιμή ?

Δεν υπάρχουν προσφορές αυτή τη στιγμή

Η πλήρης γνώμη μας
Gaya το φορτίο

27 Μαρτίου 2023 03/27/2023 • 19:01

Αφήνοντας τη δουλειά σας, συσχετίζοντας με κάποιον που γνωρίζει τον κόσμο των επιχειρήσεων που θέλετε να ανεβείτε και να ξεκινήσετε ένα ποδήλατο φορτίου Longtail με τύπο ηλεκτρικής βοήθειας. Αυτό είναι το έργο της νέας γαλλικής μάρκας Gaya. Δοκιμάσαμε ένα από τα δύο μοντέλα αυτής της εταιρείας: το μοντέλο φορτίου Longtail πιο ακριβώς, το άλλο είναι το ίδιο ποδήλατο, αλλά με μικρότερο πίσω άξονα.

Ένα τολμηρό στοίχημα από τότε που η Amelie, δημιουργός της μάρκας, ήθελε να κάνει αυτό το είδος ποδηλάτου προσβάσιμο στον μεγαλύτερο αριθμό, τόσο τεχνικά όσο και οικονομικά. Προσφέρεται επίσης σε 2.500 ευρώ εκτός επιλογών, 500 ευρώ μικρότερες από το Btwin Longail de Décathlon (αλλά η ίδια τιμή με ισοδύναμο εξοπλισμό). Δοκίμασα το μηχάνημα για δύο εβδομάδες (500 χλμ.) Και ήμασταν ευχάριστα έκπληκτοι.

Το μοντέλο μας δανείστηκε από το εμπορικό σήμα και τη διαμόρφωση της δοκιμής με ένα strapontin, ένα κάθισμα παιδιού Thule και το προστατευτικό πλαίσιο κοστίζει μόλις κάτω από 3000 ευρώ. Είναι λιγότερο από το ήμισυ της τιμής ενός μουστάκι τη Δευτέρα 20 ή ένα Tern GSD. Η Gaya προσφέρει ακόμη και την πολυτέλεια μιας καλά αναπτυγμένης εφαρμογής και ενός ολοκληρωμένου ιχνηλάτη με απομακρυσμένο σύστημα κλειδώματος. Μόνο αυτό.

Τεχνικό δελτίο

Μοντέλο Gaya το φορτίο
Διαστάσεις 195 cm x 70 cm x 120 cm
Ισχύς 250 Watts
Αριθμός βοήθειας 3
Ανακοινωθείσα αυτονομία 100 χλμ
Ανακοινώθηκε ο χρόνος επαναφόρτισης 210 λεπτά
Αφαιρούμενη μπαταρία Ναί
Bluetooth Αγνωστος
Γγώνας Ναί
Οθόνη Ναί
Βάρος 28,5 kg
Χρώμα Μπλε πράσινο
Μέγιστο υποστηριζόμενο βάρος 160 κιλά
Προβολείς Ναί
Οπίσθιο φώς Ναί
Τιμή 2500
Φύλλο προϊόντων

Αυτή η δοκιμή πραγματοποιήθηκε από ένα μοντέλο που δανείστηκε από το εμπορικό σήμα.

Σχέδιο

Ο λαιμός κύκνου είναι χαρακτηριστικό των ποδηλάτων με οργανικό σχεδιασμό, μαλακό, υπενθυμίζοντας τους ολλανδούς κύκλους του παρελθόντος. Αυτή είναι η προκατάληψη της μάρκας Gaya. Μια στιλιστική προσέγγιση που είναι λογική δεδομένου του ερασιτεχνικού στόχου στοχεύει. Από την άλλη πλευρά, αυτός ο αναχρονισμός δεν είναι ιδανική αντίσταση στην πλευρά των υλικών. Το πλαίσιο πρέπει να ενισχυθεί σχεδόν παντού, οπότε προσθέστε περισσότερο υλικό και επομένως περισσότερο βάρος. Τούτου λεχθέντος, οι μακριές φλερτάρουν με 30 κιλά, δεν είμαστε πλέον έτοιμοι λίγα κιλά και αυτό πληρώνει την πολυτέλεια να παραμείνει περίπου 26 κιλά, συμπεριλαμβανομένου του εξοπλισμού.

Η επιλογή της Gaya δεν είναι η αγαπημένη μας. Βεβαίως, η εκκαθάριση καθιστά δυνατή την αποχώρηση χωρίς την παραμικρή προσπάθεια του ποδηλάτου του, αλλά είναι τότε αδύνατο να κρατηθεί το ποδήλατο, σφίγγοντας το μεταξύ των ποδιών του.

Το φινίρισμα είναι σωστό και η παραδοσιακή όψη είναι αισθητή λίγο. Ας περάσουμε τις συγκολλήσεις που δεν είναι πολύ όμορφες, για να ασχοληθούμε καλύτερα με τη Γενική Συνέλευση που είναι μέσος. Η καλωδίωση, για παράδειγμα, είναι ισχυρή, αν όχι διακριτική.

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Το ποδήλατο έχει ένα μαλακό και οργανικό σχέδιο. Σημειώστε επίσης ότι το απαιτούμενο μέγεθος ξεκινά στα 1m60m. Η γενική γεωμετρία και το σημείο καθίσματος επιτρέπουν στα πρότυπα 1M85 να πάρουν το τιμόνι χωρίς φυσικό περιορισμό. Επίσης, η κρεμάστρα προσαρμόζεται για να τελειοποιήσει τη θέση οδήγησης. Πέρα από αυτό, αρχίζει να είναι περίπλοκο. Το μοντέλο υπάρχει στο πράσινο “λιμνοθάλασσα”. Το μοντέλο δοκιμής μας έχει ένα νηφάλιο και διακριτικό “Lagoon Blue”.

Εάν το πρότυπο είναι ισχυρό, το βάρος των 26 kg με τη μπαταρία και η δομή του παιδιού είναι χαμηλότερο από τον ανταγωνισμό. Το πλαίσιο αλουμινίου πρέπει να βοηθήσει. Ωστόσο, φαινόταν πολύ βαρύτερο κατά τη διάρκεια της δοκιμής.

Σημειώστε ότι είναι αδύνατο να το εισαγάγετε σε ένα συμβατικό ανελκυστήρα. Θα πρέπει να βρείτε πού να το σταθμεύσετε. Αλλά θα επιστρέψουμε σε αυτό το σημείο περαιτέρω, επειδή το ποδήλατο διαθέτει αρκετές λύσεις κατά της κλοπής.

Καλή σειρά

Το ποδήλατο πωλείται για 2500 ευρώ με πολύ τυπικό εξοπλισμό και κρεμάστε, εκείνα που τείνουμε να βρούμε σε σκούτερ και όχι ποδήλατα. Ο προβολέας στο μέτωπο είναι επίσης από το σύμπαν της μοτοσικλέτας. Σε αυτό προστίθεται ένα κέρατο, ένα πραγματικό, το οποίο ακούγεται πολύ, μακριά, από ανθρώπους που εγκαθίστανται σε αυτοκίνητα με φυλλώδη τζάμια.

Προφανώς, το συνηθισμένο κουδούνι είναι μέρος. Προσθέστε μια πυρκαγιά που ανάβει όταν φρενάρετε. Το βρίσκετε προφανές ? Ωστόσο, οι Vaes που προσφέρουν είναι σπάνιες. Αλλά η κορυφή της κορυφής επιστρέφει στους δείκτες, εδώ επίσης ανακτήθηκε από σκούτερ. Είναι τρελό, είναι καλό και θα το μιλήσουμε αργότερα.

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Οι λάσπες είναι στάνταρ και δεν είναι κακό. Ο αναστολέας τροχών στον μπροστινό τροχό επίσης.

Αρκετές επιλογές είναι επίσης διαθέσιμες κατά τη διάρκεια της διαμόρφωσης ιστότοπου, μέσω ενός διαμορφωτή εμπνευσμένη από εκείνες των κατασκευαστών αυτοκινήτων ή των τεχνολογικών συσκευών.

 • Η επιλογή μεταξύ 4 μπαταριών: δύο κλασικά 450 και 600 WH. Δύο άλλα κάπως ξεχωριστά από τότε που έγιναν στη Γαλλία και τα οποία μπορούν εύκολα να αλλάξουν τα ελαττωματικά κύτταρα
 • Ο γρήγορος φορτιστής που κοστίζει 50 ευρώ περισσότερο
 • Το κιτ επιβατών (230 ευρώ, σας επιτρέπει να τοποθετήσετε τα υποπτεύματα, τις προστασίες των τροχών και τα καθίσματα τύπου μαξιλαριού)
 • Το κιτ παιδιών φορτίου (390 ευρώ) το οποίο αναλαμβάνει τα υποπαράγραφα, τα μαξιλάρια και προσθέτει μια μεταλλική δομή που περιβάλλει τους μικρούς επιβάτες
 • Baby Seats Thule Yepp Nexxt Maxi στα 150 ευρώ το καθένα (2 μέγιστο).

Μπορείτε να διασκεδάσετε κάνοντας τις διαμορφώσεις σας εδώ.

Συνδεσιμότης

Το ποδήλατο Gaya έρχεται με την εφαρμογή του. Στοχεύει στο ευρύ κοινό και επομένως η αίτηση πρέπει να είναι απλή και αποτελεσματική.

Διατίθεται σε iOS και Android, σας επιτρέπει να εντοπίσετε το ποδήλατό σας ή να το κλειδώσετε και να το ξεκλειδώσετε από απόσταση μέσω μιας κάρτας ESIM ενσωματωμένη στο ποδήλατο. Μπορούμε λοιπόν να γευματίσουμε το βουνό του. Σημειώστε ότι “απομακρυσμένα” σημαίνει ότι μπορείτε να κλειδώσετε το ποδήλατό σας ακόμη και με την ύπαρξη σε άλλη χώρα. Και δείτε πού βρίσκεται σε πραγματικό χρόνο. Η απομάκρυνση της μπαταρίας δεν αποτελεί πρόβλημα, αφού η Geolocation – που προσφέρεται για 2 χρόνια, τότε 60 ευρώ ετησίως – εξακολουθεί να είναι ενεργή χωρίς αυτό, για 30 ημέρες. Το ποδήλατο Gaya πρόσθεσε μια εσωτερική μπαταρία αφιερωμένη σε αυτήν την γεωγραφική θέση.

Από την άποψη των πληροφοριών, αυτή η εφαρμογή προσφέρει μια συνολική αναφορά των διαδρομών που έγιναν, τα χιλιόμετρα που ταξιδεύουν, η μέση ταχύτητα και ακόμη και η ποσότητα του CO2 που αποθηκεύεται (σε ​​σχέση με αυτό, αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα).

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Ο μετρητής Gaya είναι μικροσκοπικός, αλλά στο χρώμα. Είναι βασικός στη χρήση του και αυτό είναι αυτό που του ζητείται. Τα μικρά κουμπιά δεν είναι εργονομικά και πολύ μικρά. Το πατώντας το με γάντια είναι λεπτή.

Ένα κουμπί στο πλάι σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε το ποδήλατο.

Το κουμπί πεζών βοηθά να ρυμουλκήσετε τον κύκλο σας. Είναι χρήσιμο για τις πλαγιές για παράδειγμα, ειδικά αν φορτώσαμε τους αγώνες πίσω, ή πήραμε παιδιά.

Στην οθόνη, στα αριστερά, δύο κουμπιά, το ένα πάνω από το άλλο, σας επιτρέπουν να αλλάξετε τη λειτουργία βοήθειας. Ένα άλλο φώτα τα φώτα. Ένα τελευταίο κουμπί σάς επιτρέπει να μετακινηθείτε μέσα από τα νέα, γραμμένα σε πόδια μύγα και επομένως δεν είναι ευανάγνωστα. Η ταχύτητα είναι από την πλευρά του αντιληπτή χωρίς να ανησυχείτε.

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Συμπεριφορά

Η γενική οδήγηση αυτής της Gaya είναι αμφιλεγόμενη: εξαιρετικά ευχάριστη για τους ανθρώπους που δεν τους αρέσει να κύκλο, απεχθές για εκκολαπτόμενους ποδηλάτες. Το ποδήλατο έχει μια παράξενη κατανομή των μαζών, αποτρέπει κάθε επιθυμία να γαργαλάει το χρόνο και προσφέρει τη δυναμική ενός ελέφαντα υπό την επήρεια της κωδεΐνης. Αλλά για τους ανθρώπους που θέλουν να κινηθούν με πεντάλ και όχι “ποδήλατο”, είναι τέλειο.

Μια προσέγγιση που απολύτως δεν σας κάνει να θέλετε να δοκιμάσετε κάτι άλλο όταν ανακαλύπτετε το VAE με αυτό το είδος ποδηλάτου. Η θέση οδήγησης, ο ολλανδικός κύκλος είναι εντελώς στο πνεύμα του ποδηλάτου. Η δεξιά πλάτη δεν υποφέρει, οι προσπάθειες είναι καλά κατανεμημένες.

Το πλάτος των πλευρικών ράβδων συμπίπτει με αυτό του τιμόνι. Εάν το μέτωπο περάσει, το πίσω μέρος περνάει. Αλλά το πρότυπο είναι επιβλητικό. Εάν η ύπαρξη μεταξύ των αυτοκινήτων δεν δημιουργεί πρόβλημα, ο χειρισμός είναι προβληματικός.

Στο δρόμο, ωστόσο, είναι μια απόλαυση. Τα γονίδια μοτοσικλέτας γίνονται αισθητά. Είναι κυρίως η εμπειρία με άλλους χρήστες του δρόμου που είναι επιτυχείς: δείκτες, σταματήστε τη φωτιά, το πραγματικό κέρατο (οι Παρισιάνοι το αγαπούν) και ο καθρέφτης της οπίσθιας προβολής καθιστά δυνατή την κατανόηση των άλλων τι κάνουμε. Επειδή χρησιμοποιούμε στοιχεία του κώδικα αυτοκινητόδρομου. Αποφεύγει να σηκώσετε το χέρι σας και να αφήσετε μερικώς το τιμόνι. Το τιμόνι που χορεύει το salsa το συντομότερο δυνατόν.

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, κατά τη διάρκεια μιας ανταλλαγής με αρκετούς αυτοκινητιστές, μάθαμε ότι όχι μόνο ήταν όλο αυτό το ορατό παρά το ύψος του φορτηγού του, αλλά ότι επιπλέον, τους καθησύχασε εξηγώντας τις προθέσεις μας.

Τα ελαστικά δεν είναι τα περισσότερα μέλη του συρταριού. Η ξηρασία απαιτεί, τα δοκιμάσαμε σε ξηρό έδαφος για σχεδόν ολόκληρη τη δοκιμή. Ξεχάστε τα λασπώδη κομμάτια. Όλο το έδαφος δεν βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη. Ακόμα κι αν η Gaya είναι σε θέση να κατεβεί ένα πεζοδρόμιο.

Ευτυχώς, την τελευταία μέρα της δοκιμής, η βροχή προσκλήθηκε. Βρήκαμε ότι σε υγρό έδαφος, τα ελαστικά είναι πολύ μέσες και σας συμβουλεύουμε να ξεχάσετε την ομορφιά του μαργαριταριού λευκού για μια πιο προσκολλημένη γόμα.

Παραμένει αυτό το πρότυπο, επιβλητικό, δύσκολο να κινηθεί όταν δεν είμαστε σε αυτό. Ο ελιγμός του θηρίου απαιτεί λίγη συγκέντρωση. Παρά μια σύντομη ακτίνα στροφής, ο μικρός τροχός στο μπροστινό.

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Πηγή: Jérémy Fdida για Frandroid

Ανεση

Η μεγάλη σέλα θα απαιτήσει, όπως όλα τα σκαμνιά, για να γίνουν στο φεγγάρι σας. Το στυλ είναι εκεί, η άνεση θα εξαρτηθεί από το οπίσθιο κάθε και το καθένα. Η γεωμετρία του ποδηλάτου το καθιστά μάλλον ευχάριστο μόλις ξεκινήσει. Οι πρώτοι γύρους είναι διστακτικοί, μεταξύ της αδράνειας και του χρόνου που ορίστηκε από τον κινητήρα για να ξεκινήσει. Αλλά η εντολή “Boost” κάνει τη διαφορά, όπως θα δούμε λίγο περισσότερο.

Δεν υπάρχει αναστολή στη Γκάα. Τα μεγάλα ελαστικά προσπαθούν να απορροφήσουν την τραχύτητα του δρόμου, αλλά οι πλάτες του γαϊδουριού είναι βίαιες. Ειδικά για τους ανθρώπους που κάθονται στο πίσω μέρος, στον πίσω τροχό με μεγαλύτερη ακρίβεια, οι οποίοι υποβάλλονται σε πλήρη ταλάντωση.

Αλλά το μεγάλο πρόβλημα της Gaya, το οποίο βρέθηκε στο μουστάκι τη Δευτέρα 20 Παρεμπιπτόντως, είναι αυτό το πιρούνι με δύο σημεία. Σχεδιασμένο για να επιτρέπει την τοποθέτηση του μεγάλου φάρου, ζυγίζει βαρύ. Η αδράνεια που παράγει προς την κατεύθυνση είναι κολοσσιαία. Αδράνεια που παράγει ένα τιμόνι με μεγάλο εύρος. Τα τιμόνια δονείται πολύ.

Η απόσυρση με το χέρι μεταφράζεται αμέσως σε ισχυρά τιμόνι του τιμόνι. Πρέπει να γίνει δεκτό ότι το καλάθι στο μέτωπο δεν υποστήριξε υπέρ αυτού του φτωχού πιρουνιού.

Κινητήρας, μετάδοση και ηλεκτρική βοήθεια

Ο κινεζικός αρχικός κινητήρας βρίσκεται στον πλήμνη του πίσω τροχού. Η βοήθεια βασίζεται σε έναν αισθητήρα περιστροφής και ροπής ροπής δίδυμου. Αλλά ειλικρινά, ψάχνουμε ακόμα τον αισθητήρα ζευγαριού. Η επιλογή αυτού του κινητήρα έγινε για πρακτικούς λόγους: είναι πολύ εύκολο να προγραμματίσετε αυτό που θέλετε, ιδίως την κυκλοφορία πληροφοριών μεταξύ του κινητήρα και του συστήματος. Που διευκολύνει τη λειτουργία του εντοπισμού. Προφανώς, αυτή η επιλογή έχει επίσης οικονομικούς λόγους.

Η Gaya έχει ένα μυστικό όπλο, που βρίσκεται στα δεξιά της κρεμάστρας: τροχός “ώθησης”. Διασκέδαση, δεδομένου ότι ο Vanmoof προσέφερε το ίδιο πράγμα στο S3 του. Συγκεκριμένα, πατώντας πάνω του, το ποδήλατο επιταχύνει σχεδόν μόνο μέχρι 24 χλμ./. Απλά εκτελέστε τα πεντάλ που στη συνέχεια δεν προσφέρουν αντίσταση. Ένα αποτέλεσμα σκούτερ που θα γλιστρήσει ζεστά δάκρυα στα μάγουλα των καθαριστών. Αλλά η Gaya δεν έκανε τι να κάνει.

Επειδή ο στόχος αυτού του ποδηλάτου είναι το “casu”, το ευρύ κοινό, εκείνοι που ξεκινούν το ποδήλατο και αναζητούν ένα εργαλείο ευχαρίστησης, εύκολη, διασκέδαση και πρακτική.

Όπως και με το VanMoof, αυτή η επιλογή κυριολεκτικά σκοτώνει την επιθυμία να πάρει αυτό το μεγάλο μηχάνημα στο δρόμο προς τη δύναμη των μοσχαριών. Εκτός αυτού, γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει σχεδόν καμία ευχαρίστηση να πιέσετε την προσπάθεια στα ποδήλατα ως βαρύ και όχι πολύ κατάλληλη για επιδόσεις.

Επομένως, η βοήθεια είναι πολύ βοηθός. Είστε ελεύθεροι να μειώσετε τη βοήθειά σας στο ελάχιστο ενεργοποιώντας τη λειτουργία “Eco”, αλλά θα το κάνετε μόνο όταν τα 45 χλμ. Ελάχιστης αυτονομίας (δύσκολο να κάνετε λιγότερα, ακόμη και το χειμώνα) θα είναι ανεπαρκείς. Μια άλλη δυνατότητα: μια αρκετά απότομη και ατελείωτη κλίση. Το ζευγάρι δεν είναι πιο κατάλληλο για τέτοιου είδους αναρρίχηση, ειδικά αν είστε φορτωμένοι.

Λέγεται και το επαναλαμβάνει, δεν υπάρχει τίποτα πιο ευχάριστο και “φυσικό” από έναν κινητήρα στο στρόφαλο. Το φαινόμενο του σκούτερ είναι πανταχού παρόν, αλλά η ευχαρίστηση του πεντάλ δεν είναι εκεί. Μόνο η χαρά της μετακίνησης σε ποδήλατο γίνεται αισθητή.

Αλλά η θετική πλευρά είναι ότι ο όμιλος Shimano Tourney, μια ομάδα καταχώρησης, δεν υποφέρει από τη μέγιστη ροπή των 50 nm. Σε αντίθεση με τους Deores που πηγαίνουν στραβά με τους κινητήρες ζευγαριού.

Αν θέλετε να κάνετε ποδήλατο και όχι μόνο να ταξιδέψετε με ποδήλατο, αυτή η gaya δεν είναι για σας. Από την άλλη πλευρά, οι αρχάριοι που δεν είναι ιδιαίτερα σίγουροι θα βρουν τα εμπορικά σήματα τους γρήγορα.

Φρένα

Το φρενάρισμα ανατίθεται σε ένα σύστημα δίσκων καλωδίων (επομένως μη -υδραυλικό). Το σύστημα προέρχεται από το Tektro. Οι αεριζόμενοι δίσκοι έχουν διάμετρο 180 mm. Όλοι αυτοί οι όμορφοι άνθρωποι προσφέρουν καλή ανταπόκριση και προοδευτικότητα περισσότερο από τη σωστή. Προφανώς δεν είμαστε στο επίπεδο ενός καλού υδραυλικού, ειδικά στο πλάι της διάσημης προοδευτικότητας.

Δεν είχαμε αποζημιώσει το σύστημα, με κάθοδο που μας επέτρεψε να φτάσουμε σε ένα μικρό 45 χλμ./. Η πέδηση ήταν μεγαλύτερη από ένα υδραυλικό ισοδύναμο με ταχύτητα 60 km/h. Αλλά έφερε πίσω στα 25 χλμ./H, είναι αρκετό. Από την άλλη πλευρά, η αντοχή του συστήματος δεν είναι τεράστια.

Σε υγρό έδαφος, αυτή είναι μια άλλη λεμονάδα. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ο βροχερός καιρός προσκλήθηκε την τελευταία ημέρα της δοκιμής.

Οι τροχοί τείνουν να μπλοκάρουν εύκολα μόλις φρενάρετε σκληρά. Τα φρένα είναι λιγότερο προοδευτικά από τα υδραυλικά συστήματα, θα πρέπει να είστε μαλακοί με τους ελεγκτές. Ένα πρόβλημα πιο ελαστικό που σχετίζεται με το σύστημα πέδησης.

Αυτονομία

Οι δοκιμές μας έχουν γίνει, εδώ και αρκετό καιρό, σε ένα αρκετά τρομερό ταξίδι για την αυτονομία ενός VAE. Ένα μικτό μάθημα 20 χλμ. Που έχει ένα μακρύ λόφο 4 χλμ. Προσθέτοντας το κρύο σε πρόσθετους περιορισμούς, η αυτονομία της Gaya, με την μπαταρία 400 WH της χωρητικότητας, φτάνει τα 41 χλμ. Δεν είναι τεράστιο. Χρειάζονται περισσότερα 150 ευρώ για το μοντέλο 500 WH.

Πρέπει ακόμα να ενισχύσετε αυτήν την ακτίνα δράσης εάν η τυπολογία του πεδίου που δανείζετε είναι σαφέστερη και επίπεδη, που σχετίζεται με ευνοϊκές κλιματικές συνθήκες. Το βάρος του χρήστη ή του χρήστη παίζει επίσης στην εξίσωση, καθώς και στο πίσω φορτίο. Σε αυτή την περίπτωση, εκτιμούμε ότι το φάσμα της δράσης μπορεί να φτάσει περίπου 55 χιλιόμετρα.

Αυτή η μπαταρία 400 WH απαιτεί 4 ώρες φορτίου με το φορτιστή 2 A A. Για 50 ευρώ περισσότερο, ο φορτιστής 4A χωρίζεται σχεδόν κατά δύο φορές. Στη μπαταρία, ο δείκτης φόρτισης αποτελείται από 4 LED.

Καλά νέα: Η μπαταρία είναι αφαιρούμενη, με ένα κλειδί που χρησιμεύει ως κλειδαριά. Τότε απλά σύρετε το για να το αφαιρέσετε. Από την πλευρά του, ένας διακόπτης O/I καθιστά δυνατή τη σβήσιμο του για να το φορτώσει, γνωρίζοντας ότι δεν έχει καμία επίδραση στο σύστημα ρολογιών και στη γεωγραφική θέση.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Προσβάσιμο από 2.500 ευρώ, το φορτίο Gaya, του τύπου Longtail, κοστίζει 2740 ευρώ με μπαταρία υψηλής χωρητικότητας και το γρήγορο φορτιστή. Προσθέστε σε αυτό το 390 ευρώ για το κιτ επιβατών παιδιών (Footrest, κάθισμα διπλού μαξιλαριού, πλευρική γραμμή και προστασία τροχών). Ή 3130 ευρώ σε πραγματικές τιμές, οι οποίες είναι στενά ψηλά το μοντέλο decathlon. Σημειώστε ότι το ράφι μπροστά για να διορθώσετε ένα καλάθι είναι στάνταρ.

Η γεωγραφική θέση προσφέρεται για 2 χρόνια. Στη συνέχεια κοστίζει 60 ευρώ ετησίως.

Η ασφάλιση κατά της κλοπής και βοήθειας είναι δυνατή για 180 ευρώ ετησίως. Προσφέρει βοήθεια για επισκευή 24/24 και 7/7, αντικαθιστώντας το ποδήλατο σε περίπτωση πτήσης για έκπτωση 140 ευρώ και την ασφάλιση επιβατών και ποδηλάτων.

Τέλος, η Gaya προσφέρει μια συνέντευξη στο σπίτι για 180 ευρώ ετησίως. Με αυτό το ρυθμό, δικαιούστε μια αλλαγή θαλάμου αέρα και δύο ζευγάρια μαξιλαριών φρένων.

Πού να αγοράσετε το
Gaya το φορτίο στην καλύτερη τιμή ?

Δεν υπάρχουν προσφορές αυτή τη στιγμή

Gaya, Biplace Electric Bike – Ακόμα μια πρόταση ποδηλάτου ποδηλάτου?

Gaya, ηλεκτρικό ποδήλατο δύο θέσεων - Ακόμα μια πρόταση για ένα ποδήλατο Longtail;

Gaya, ηλεκτρικό ποδήλατο δύο θέσεων - Ακόμα μια πρόταση για ένα ποδήλατο Longtail;

 • Μοιραζόμαστε
 • Μοιραστείτε αυτό το άρθρο στο Facebook
 • Μοιραστείτε αυτό το άρθρο στο Twitter
 • Μοιραστείτε αυτό το άρθρο στο Pinterest
 • Μοιραστείτε αυτό το άρθρο στο LinkedIn
 • Μοιραστείτε αυτό το άρθρο μέσω email
 • Μοιραστείτε αυτό το άρθρο στο WhatsApp
 • Μοιραστείτε αυτό το άρθρο στο Messenger

Η Gaya είναι ένα νέο εμπορικό σήμα που φτάνει στον κόσμο του Longtail Bicycle. Ένα ηλεκτρικό ποδήλατο δύο θέσεων (οτιδήποτε, όχι πραγματικά) με στρογγυλεμένες γραμμές. Εξακολουθεί να είναι μια ακόμη πρόταση για το Longtail Electric Bike, στον τώρα, σχετικά μεγάλο κατάλογο κατασκευαστών που έχουν ξεκινήσει σε αυτήν την αγορά ? Η απάντηση παρακάτω, με λίγη κακή πίστη, πολλή ειλικρίνεια και ενθουσιασμό.

Γκαζό ? Xavier, δεν θέλω να πάω

Η Gaya, μια νέα μάρκα VAE φτάνει στις πόλεις μας. Το ομολογώ, δεν είχα μια τρελή επιθυμία να παρακολουθήσω το κοκτέιλ παρουσίασης. Το δελτίο τύπου έμοιαζε με Μαλακός bingo. Μια διαδοχή κλισέ και στοιχεία γλωσσών, διαβάστε μάλλον:

Το δελτίο τύπου που ελήφθη στις 7 Ιουνίου έκανε αυτές τις λέξεις ακριβώς: “”Gaya: Μια νέα μάρκα συνδεδεμένων ηλεκτρικών ποδηλάτων επενδύει στην αγορά πολλαπλασιασμών VAE. Αυτά τα νέα ηλεκτρικά ποδήλατα, πολλαπλασίες, αρθρωτά, συνδεδεμένα, άνετα και προσβάσιμα φαντάστηκαν από την Amélie Guicheney όταν είχε το μωρό της πριν από 2 χρόνια για να βελτιώσει την καθημερινή ζωή και αυτό σε ένα οικολογικό / προσέγγισης Eco -Citizen. Μια εταιρεία αποστολής, η Gaya ενεργεί για να μειώσει τον αντίκτυπο του άνθρακα, να ανακαλύψει την αστική ζωή, να ενισχύσει τη γαλλική τεχνογνωσία και να κάνει αυτή την “μαλακή κινητικότητα” προσβάσιμη.””

Τίποτα καινοτόμο στο λόγο για ένα εμπορικό σήμα που θέλει να είναι. Καινοτόμος: “Connected”, “Eco-Reponsible”, “Mission Company”, “Επανεμφάνιση της Urban Life”, “”Γαλλική τεχνογνωσία“”. Όλα τα κουτιά ελέγχονται και ειλικρινά, στα δυτικά και διαβάζουν αυτό το δελτίο τύπου, τίποτα νέο. Πλέχω και διστακτικό στην εργασία. Ένα πραγματικό μουλάρι που δεν θέλει να προχωρήσει. Αυτό δεν βασίζεται στην άνοδο των καρφιών Xavier.

Τζέρεμ, πηγαίνεις εκεί που θυμώνω όλα τα κόκκινα

Είναι σχεδόν σε αυτούς τους όρους ότι ο Xavier με προσκαλεί να πάω στο εργαστήριο Gaya, στο 93 Quai de Valmy στο 10ο στο Παρίσι, την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022. Επίσης, μου θυμίζει ότι για σχεδόν 15 χρόνια, έχει ταξιδέψει στον κόσμο με την επιφυλακή για καινοτομίες. Με αυτόν τον τρόπο, ήταν σε θέση να βρει το Ιστορία επιτυχίας σήμερα. Μου θυμίζει επίσης πέρα ​​από το λόγο, ότι σίγουρα θα υπάρχουν πιασάρικα στοιχεία για να βρούμε με μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτό το νέο εμπορικό σήμα. Τέλος, με κολακεύει (ο τύπος, ποιος διαχειριστής!Ουσία “Ξέρω ότι θα βρείτε έξυπνα πράγματα για να πείτε για αυτό το εμπορικό σήμα, Weelz! υπολογίζω σε σένα. Ο κόσμος βασίζεται σε σένα “.

“Το ποδήλατο είναι πρώτα από άνδρες και γυναίκες και συναντήσεις και περιπέτειες”

Η Gaya είναι ποιος ?

Έτσι πήγα εκεί. Ειδικά επειδή το αναγνωρίζω με χαρά, η Gaya στη φωτογραφία έχει μια καλή εμφάνιση και ενδιαφέρουσα. Δεν θα σας εξυπηρετήσω τα στοιχεία της γλώσσας του δελτίου τύπου (έχει ήδη ολοκληρωθεί, δείτε παραπάνω αν έχετε ξεχάσει). Ας ενδιαφέρονται για τους ανθρώπους, επειδή το ποδήλατο είναι οι πρώτοι άνδρες και γυναίκες και συναντήσεις και περιπέτειες (θα μπορούσα να γράψω δελτία τύπου, νομίζω).

Gaya, είναι λίγο Jacques Bonneville (όπως το Triumph, Mythical !Ουσία

Συζήτησα με έναν από τους δύο ιδρυτές, Jacques Bonneville. Μηχανικός αυτοκινήτων, πέρασε δώδεκα χρόνια στο Matra, “Η μάρκα ανήκε στον όμιλο Lagardère, φρόντισα για την ανάπτυξη της γκάμας των ηλεκτρικών ποδηλάτων, ενός εμπορικού σήματος που πωλήθηκε στην Easy Bike Group το 2015“”. Σημειώστε ότι το 2010, ο Matra I Step Tourer κέρδισε το Grand Prix της πόλης ποδηλάτου, ο Xavier μιλούσε ήδη γι ‘αυτό (όπως τι, όταν ο Xavier με ζητά να κινηθώ γιατί το έχει κάνει εδώ και 14 χρόνια, είναι δεν είναι λάθος).

Μετά τον Matra, αυτός (Jacques, όχι Xavier, ας είμαστε ακριβείς) προσφέρει τις συμβουλές του (σε αντάλλαγμα για αμοιβές ούτως ή άλλως) σε Actresural Companies στην Electric Two -Wheeled Mobility. Τα σκούτερ αυτοεξυπηρέτησης του Σαν Φρανσίσκο και τα ποδήλατα αυτοεξυπηρέτησης στην Ταϊβάν. Παίρνει επίσης μια περιήγηση στο Peugeot, ως αντιπρόεδρος ηλεκτρικά οχήματα στο τμήμα Motocycles. (Δεν μου είπε, μια έρευνα που ωθείται στο LinkedIn θα με διδάξει). Συνοπτικά Jacques, οι δύο ηλεκτρικοί τροχοί, ξέρει και είναι καθησυχαστικό κάπου από τότε που μας προσφέρει ηλεκτρικά ποδήλατα βοήθειας.

Gaya, είναι λίγο Amélie Guicheney (όπως ο Pierre ο συγγραφέας και ο σκηνοθέτης)

Μπορεί να μην υπάρχει σχέση μεταξύ Amélie και Pierre που έχουν το ίδιο επώνυμο. Ίσως υπάρχει ένα και να σας πω την αλήθεια, ανεξάρτητα από το υπόλοιπο αυτού του άρθρου αφιερωμένο στη Gaya. Η Amélie έκανε τα όπλα της σε μεγάλη διανομή, Sara Lee, Carrefour, Procter και Gamble. Επίσης, ένα απόσπασμα 7 ετών στο Vertone (συμβουλευτική εταιρεία στρατηγικής) και άλλα 4 χρόνια στο Evaneos (Online Travel Agency) του δίνουν αποσκευές για να κάνουν το σύνθημά του που προσφέρει ο Vertone: “Τολμήστε και ξεπεράσετε τον εαυτό σας για να χτίσετε τον κόσμο του αύριο“”. Για την Amélie, ο κόσμος του αύριο θα είναι με ποδήλατο (συνδεδεμένο, αρθρωτό, πολλαπλό, άνετο, προσβάσιμο, κλπ. “(Επιστρέψτε στο απόσπασμα από το δελτίο τύπου, εάν είναι απαραίτητο, είναι λίγο υψηλότερο).

Η Gaya είναι επίσης 6 άλλοι υπάλληλοι ή εκπαιδευόμενοι

Δεν με θέλεις, δεν τα γνώρισα όλα. Από την άλλη πλευρά, είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι η μάρκα υπήρξε από τον Μάιο του 2021, ότι σήμερα τον Ιούνιο του 2022, δεν υπάρχει ακόμη ποδήλατο που πωλείται στο. Υπάρχουν ακόμα 8 άτομα που εργάζονται στη Γκάα. Ξεκινώντας το εμπορικό σήμα σας, χρειάζεστε συμπαγή νεφρά.

Gaya, είναι μια ιδέα ?

Όχι, Gaya, είναι συγκεκριμένο. Ένα φυσικό κατάστημα, όπως προαναφέρθηκε, στις πολύ επεξεργασμένες αποβάθρες του καναλιού Ourcq στο Παρίσι 10. Αυτός ο τόπος, το βαπτισμένο εργαστήριο, είναι ανοιχτό 7 ημέρες την εβδομάδα από τις 11 π.μ. έως τις 7 μ.μ. Χρησιμεύει ως εκθεσιακός χώρος, γραφείο, κέντρο δοκιμών, εργαστήριο για αξεσουάρ σε ποδήλατα, για να διατηρήσει ποδήλατα, να τα επισκευάσει εάν είναι απαραίτητο.

Gaya, ζωντανή διανομή (μέσω του ιστού επομένως)

Μία από τις υποσχέσεις της μάρκας, είναι προσβάσιμο. Σημαίνει ότι είναι διαθέσιμο παντού. Επομένως, ο ιστός υποδεικνύεται πλήρως. Φυσικά, πιθανότατα θα είναι απαραίτητο να περάσετε από ένα δίκτυο πρεσβευτών/οδηγών για εμφάνιση, δοκιμή ποδηλάτων.

Προσβάσιμο, είναι επίσης η τιμή. Η τιμή Gaya Compact, Catalog, χωρίς αξεσουάρ, προσφέρεται στο 1700 €. Η Gaya Longtail (μακρύτερη) βγαίνει στα 2300 €. Αυτή η δεύτερη έκδοση είναι περίπου 5% ακριβότερη από την πρόταση του Decathlon σε ποδήλατο στο συγκρίσιμο πρόγραμμα, το αναφέραμε εδώ. Όταν η πρόταση της μπλε μάρκας ενσωματώνει αξεσουάρ, το ποδήλατο Gaya είναι γυμνό, αλλά εξοπλισμένο με σειριακό ιχνηλάτη (Velco). Κατά την άφιξη, οι περισσότεροι από ένα, αντισταθμίζουν το λιγότερο από την άλλη τιμή.

Τέλος προσβάσιμο, είναι εύκολο να χειριστείτε το ποδήλατο. Δεν το δοκιμάσαμε. Στο μάτι, το ποδήλατο τοποθετείται χαμηλά στους τροχούς των 20 ιντσών, πιθανώς άνετα με τα ελαστικά του τμήματος 2.4 και η σέλα της άνοιξης. Το σχέδιο, το Cog de Swan με τα ολλανδικά θα διευκολύνει την έκταση, είτε φοράτε εξαιρετικά λεπτό τζιν είτε μια φούστα μολυβιών (ούτε είναι ιδανικό για πεντάλ, παρεμπιπτόντως, η φούστα μολυβιών είναι πιθανώς χειρότερη από τα εξαιρετικά λεπτά παντελόνια). Η μάρκα ανακοινώνει την περικοπή ποδηλάτου για έναν πιλότο (OR) που μετρά μεταξύ 1M55 και 1M85. Εξακολουθεί να έχει λίγο φιλόδοξο μάτι !

Gaya, ένα ηλεκτρικό ποδήλατο δύο θέσεων, αναμμένο και συνδεδεμένο ηλεκτρικό ποδήλατο

Ναι, ένα από τα οπτικά χαρακτηριστικά του ποδηλάτου είναι η παρουσία αυτού του τεράστιου στρογγυλού φάρου κάτω από το μπροστινό καλάθι, το οποίο μειώθηκε από ένα ζευγάρι δεικτών (που είναι επίσης παρόντες στο πίσω μέρος). Δεν είμαστε ακόμα πεπεισμένοι για τη σημασία της παρουσίας δεικτών σε ποδήλατα. Εάν αυτό καθησυχάσει τους ιδιοκτήτες, το μεγάλο καλό τους κάνει (υπό συνθήκες που το χρησιμοποιούν σωστά. Που δεν κερδίζεται εάν αναφερθούμε στην κατάχρηση των δεικτών που υπάρχουν στα μηχανοκίνητα οχήματα και στη συχνή λήθη για να το χρησιμοποιήσετε). Η παρουσία μιας πυρκαγιάς στάσης μας φαίνεται λίγο πιο σχετική σε μια εποχή που οι διαδρομές του κύκλου είναι όλο και πιο συμφόρηση.

Συνδεδεμένος ? Ο Jacques επιβεβαιώνει ότι υπάρχει μια εφαρμογή Gaya διαθέσιμη στο iOS και το Android. Ψάχνω ακόμα αυτήν την εφαρμογή στο κατάστημα της Apple μου. Θα έρθει αργότερα ? Μπορεί. Χρειαζόμαστε μια εφαρμογή για να χρησιμοποιήσουμε ένα ποδήλατο ? Αυτή είναι η άλλη ερώτηση. Ίσως ο Jacques να μου πει ότι είναι ο ιχνηλάτης που κάνει το ποδήλατο συνδεδεμένο. (Επεξεργασία της 06/27/2022: Η μάρκα μας ενημερώνει ότι εργάζονται σε αυτό και ότι η εφαρμογή θα είναι έτοιμη ταυτόχρονα με το πρώτο ποδήλατοΟυσία.

Μεταφορά ατόμων με γαλλικές μπαταρίες και κινεζικό κινητήρα

Το Compact (και το longtail) εγκρίνονται για τη μεταφορά έως και 160kg 1 (καθώς και ένα διάταγμα που χρονολογείται από 06/27/2022 στους πρόποδες της σελίδας μετά από ένα μήνυμα από το εμπορικό σήμαΟυσία. Ως εκ τούτου, θα είναι χαρά να είστε οι ταξιδιώτες σας, με δύο ενήλικες (έως και 3 παιδιά και έναν ενήλικα για το Le Longail), για να περιστρέψετε κατά μήκος του καναλιού OURCQ, μέχρι. Πολύ περισσότερο από το Pantin (η μάρκα ανακοινώνει μέχρι 100 χιλιόμετρα αυτονομίας). Από αυτή την άποψη, προσφέρονται δύο μπαταρίες, 450 ή 600 WH. Προέρχονται από το gouach. Η εταιρεία Bordeaux σχεδιάζει, κατασκευάζει και συναρμολογεί τις μπαταρίες της στη Γαλλία. Υποσχόμαστε επισκευαστικές μπαταρίες, με ιδιαίτερα την αντικατάσταση των ελαττωματικών κυττάρων.

Ο κινητήρας ανατίθεται στην κινεζική Ananda. Ο κινητήρας στον πίσω τροχό αναπτύσσει 48V/250W παρέχοντας έως 50 nm ροπής. Κατά τη θέα των τεχνικών χαρακτηριστικών του μύλου, πιθανότατα θα πρέπει να είστε ισχυροί για να ξεθωριάσετε από την αστική ζούγκλα ότι το ποδήλατο είναι φορτωμένο για να μπλοκάρει ή όχι. Ο Jacques, πρώην Valéo, ίσως ήθελε να εξοπλίσει τα ποδήλατά του έχοντας το πρώην έργο του συναδέλφου του (ναι, πήγε στο Valéo), το δημόσιο βραβείο γύρω από τα € 2.000 θα ήταν πολύ δύσκολο να κρατηθεί.

Σύντομα διαθέσιμο

Τα ποδήλατα που προσφέρονται από την Gaya έχουν μια καλή βρασμό, το πλαίσιο αλουμινίου είναι αρκετά σωστά συγκολλημένο από το ασιατικό εργοστάσιο τους (συναρμολογούνται στην Τσεχία). Προσφέρουν ενδιαφέρουσες λύσεις όπως το τηλεσκοπικό seatpost, που μπορούν να ενεργοποιηθούν με έναν ελεγκτή που βρίσκεται κάτω από τη σέλα.

Οι προ-παραγγελίες των πρώτων 400 μονάδων, που παραδόθηκαν τον Σεπτέμβριο, γίνονται “50% από τις γυναίκες, 50% από τους άνδρες” σύμφωνα με τον Jacques. Η εταιρεία στοχεύει να πουλήσει το 2022, 1400 μονάδες. Η έμπνευση από την άποψη της διανομής, το επιχειρηματικό μοντέλο έρχεται “Μαύρα ποδήλατα που προσφέρονται από vanmoof ή cowboy. Θέλουμε απλώς να προσφέρουμε ποδήλατα καλύτερα σκέψη για οικογένειες σε ποπ και πικάντικα χρώματα“(Είναι ακόμα Jacques που το λέει).

Εκ των προτέρων

Ναι, έπινα μια δροσερή μπύρα, ναι το καλωσόρισμα ήταν φρέσκο ​​και ενθουσιώδες. Ναι, οι γλώσσες αυτών των εμπορικών σημάτων είναι ενοχλητικές. Ακόμη και οι πρώτες λέξεις του Jacques κατά τη διάρκεια της συνέντευξης “Προσφέρουμε αστικά, οικογενειακά ποδήλατα, ακτιβίζει“Με έκανε να φοβάμαι το χειρότερο. Και ναι δεν μπορώ παρά να ρωτήσω “Πώς τα ποδήλατα Gaya είναι ακτιβιστές ?”” Η απάντηση είναι έτσι: “Επειδή τα ποδήλατά μας είναι εύκολο να επισκευαστούν, ασφαλή και αρθρωτά“(Ο Jacques περιγράφει, κατά τη γνώμη μου, τις ιδιότητες οποιουδήποτε ποδηλάτου, μαχητή ή όχι).

Ωστόσο, θέλουμε να το πιστέψουμε. Η τοποθέτηση των τιμών φαίνεται δίκαιη. Οι προτάσεις σχεδιασμού και εξοπλισμού είναι συναρπαστικές. Ευχόμαστε ειλικρινά ο Jacques, η Amélie, οι ομάδες τους, να πετύχουν στην επιχείρησή τους. Παρισιάνοι αναγνώστες, σας προσκαλούμε να πάτε στο εργαστήριο, 93 Quai de Valmy (θα καταλήξετε να το γνωρίζετε). Οι άλλοι, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά εδώ, στον ιστότοπο της μάρκας, για να ξεκινήσετε.

1 Επεξεργασία 06/27/2022. Το αρχικό σχόλιο αναφέρθηκε ως εξής “160kg συνολικού εξουσιοδοτημένου βάρους φορτίου. Σε χαρτί, είναι καλό. Στην πραγματική ζωή, υπολογίστε. Ήδη υπάρχουν 22kg ποδηλάτου, υπάρχουν 138 κιλά υπολειπόμενου φορτίου. Στην περίπτωσή μου και στο πεντάλ μου (γυμνό (και σπάνια πεντάλ γυμνό. Οι Άγγλοι το κάνουν, μερικές φορές (η προσοχή εξηγείται ευχαριστημένος με τους ποδηλάτες φυσικών)), πρέπει να βρω τον εαυτό μου μια γυναίκα που ζυγίζει το μέγιστο 38kg. Είναι κοκαλιάρικο ούτως ή άλλως“”. Η μάρκα επιθυμεί να παράσχει αυτή τη διευκρίνιση στις 06/27/22 : “Το ποδήλατό μας έχει εξουσιοδοτημένο συνολικό φορτίο 185 kg. Οι πληροφορίες που μεταδίδονται σχετίζονται με το ωφέλιμο φορτίο που είναι 160 kg. Κατά συνέπεια, εάν συνεχίσουμε την επίδειξη: το συνολικό φορτίο που επιτρέπεται = 185 kg – 2 kg μπαταρίας – 23 kg ποδηλάτου = 160kg“”. Έτσι, αν συνεχίσουμε την αρχική επίδειξη, πάντα με το πεντάλ μου, μπορώ να έχω έναν επιβάτη ή έναν επιβάτη 60kg, αν είμαστε και οι δύο γυμνοί (που σπάνια συμβαίνει σε εμάς, σε ποδήλατο).

Σας άρεσε αυτό το άρθρο ? Μη διστάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο. Μπορείτε επίσης να μας προσθέσετε σε αγαπημένα απευθείας στο Google News. Και αν θέλετε να εμβαθύνετε το ποδήλατό σας, αναλύουμε τα νέα ποδήλατα σε αυτό το άλλο ενημερωτικό δελτίο, Weelz! Αποκρυπτογραφημένος. Μια ερώτηση, ένα σχόλιο ? Επικοινωνήστε μαζί μας.

Το ποδήλατο επέστρεψε τυχαία στη ζωή του Jérôme από μια κατάρρευση αυτοκινήτων. Είναι ο συγγραφέας του οδηγού “Vélotaf, Εγχειρίδιο του Daily Bicycle” που δημοσιεύεται από εναλλακτικές λύσεις. Εντάχθηκε στο δώρο Xavier στην περιπέτεια Weelz! Το 2019. Το Jérôme φιλοξενεί επίσης το εβδομαδιαίο ραδιοφωνικό πρόγραμμα “Free Rays” σε κοινή αιτία (93.1 FM). Για αυτόν μια μέρα χωρίς πεντάλ είναι μια χαλασμένη μέρα. Διαβάστε τα άρθρα κάποιου

 • Μοιραζόμαστε
 • Μοιραστείτε αυτό το άρθρο στο Facebook
 • Μοιραστείτε αυτό το άρθρο στο Twitter
 • Μοιραστείτε αυτό το άρθρο στο Pinterest
 • Μοιραστείτε αυτό το άρθρο στο LinkedIn
 • Μοιραστείτε αυτό το άρθρο μέσω email
 • Μοιραστείτε αυτό το άρθρο στο WhatsApp
 • Μοιραστείτε αυτό το άρθρο στο Messenger