Galaxy Z Fold 4 vs Galaxy Z Fold 3: Ποιες είναι οι διαφορές?, Galaxy Z Fold 4 Vs Z Fold 3: Η σύγκριση των αναδιπλούμενων ναυαρχίδων της Samsung | Επόμενος

Galaxy Z Fold 4 Vs Z Fold 3: Η σύγκριση των αναδιπλούμενων ναυαρχίδων της Samsung’s Premium

Διαστάσεις κλειστών συσκευών

Galaxy Z Fold 4 vs Galaxy Z Fold 3: Ποιες είναι οι διαφορές ?

Την Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022, η Samnsung παρουσίασε επίσημα το νέο της Galaxy Z Fold 4 που διαδέχεται το Galaxy Z Fold 3 ως premium πτυσσόμενο smartphone της μάρκας. Και ενώ οι προ -παραγγελίες είναι ήδη ανοιχτές, είναι φυσικό να αμφισβητούμε τις διαφορές μεταξύ αυτών των δύο μοντέλων. Παίρνουμε απόθεμα εδώ.

Duel Galaxy Z Fold4 vs Galaxy Z Fold3

Galaxy Z Fold 4 vs Galaxy Z Fold 3: Σχεδόν πανομοιότυπα σχέδια

Με την πρώτη ματιά, είναι δύσκολο να διακρίνουμε το Galaxy Z Fold 4 από τον γέροντα του. Τα δύο πτυσσόμενα smartphones έχουν πράγματι την ίδια εμφάνιση. Και οι δύο περιστρέφονται γύρω από ένα Armor αλουμίνιο εύκαμπτο μεντεσέ. Αυτό του νέου μοντέλου είναι όμως ελαφρώς λεπτότερο, Αν και πιο ανθεκτικό. Το οποίο επιτρέπει Galaxy Z Fold 4 Για να είναι ένας μικροσκοπικός αναπτήρα (263 g έναντι 271 g), αλλά και πιο βολικό από τον προκάτοχό του. Σημειώστε επίσης μια μικρή διεύρυνση 3 μικρών χιλιοστών που λαμβάνονται στο μήκος. Το Z Fold 4 είναι επομένως ελαφρώς μικρότερο και ευρύτερο από τον γέροντα του. Αλλά είναι ελάχιστα αισθητό !
Το IPX8 πιστοποιήθηκε με τον ίδιο τρόπο όπως το Galaxy Z Fold 3, το νέο smartphone που αναδιπλώνεται το αστέρι από τη Samsung κερδίζει επίσης αντίσταση, με Gorilla Glass Victus Plus Glass Στις δύο πλευρές της, στη θέση του Victus Glass Gorilla.
Τέλος, από την πλευρά του χρώματος, το Galaxy Z Fold 4 προσφέρει τέσσερις νέες επιλογές: ελεφαντόδοντο, μαύρο, ανθρακίτη, καθώς και το Bordeaux διαθέσιμο μόνο στο κατάστημα Samsung.

Προ -παραγγείλετε το Samsung Galaxy Z Fold4

Οι διαφορές μεταξύ των πλευρικών οθονών Galaxy Z Fold 4 και Z Fold 3

Σε αυτό το σημείο επίσης, μπορούν να σημειωθούν μερικές διαφορές, αν και απροσδιόριστες, μεταξύ αυτών των δύο smartphones. Οι πρώτες ανησυχίες Η εσωτερική πλάκα που είναι λίγο λεπτότερη και η πτυχή του είναι ελαφρώς λιγότερο ορατή. Οι οθόνες διατηρούν τις ίδιες διαστάσεις: 6,2 ίντσες για την υπαίθρια οθόνη και 7,6 ίντσες για την εύκαμπτη οθόνη Εσωτερική κάποτε ξεδιπλώθηκε. Είναι και οι δύοΦυλλώδης με ρυθμιζόμενο δυναμικό ρυθμό ανανέωσης μέχρι 120 Hz.
Ωστόσο, λόγω των ελαφρών διαστάσεων των διαστάσεων, οι αποφάσεις εμφάνισης αποκλίνουν λίγο. Επιπλέον, η Samsung δοκιμάζει στο Galaxy Z Fold 4, νέες αναλογίες που είναι πιο κοντά στην τετραγωνική μορφή.

Νέο πιο αποτελεσματικό τσιπ

Πολύ φυσικά, η νέα τεχνολογική ναυαρχίδα της Samsung έχει το τελευταίο τσιπ Qualcomm: The Snapdragon 8+ Gen 1. Χαραγμένο σε 4 nm με μέγιστη συχνότητα ρολογιού 3,2 GHz, αυτός ο επεξεργαστής είναι πιο ισχυρός από το Snapdragon 888 που εξοπλίζει τον προκάτοχό του. Διαχειρίζεται επίσης υπερθέρμανση και χρήση της μπαταρίας. Από την πλευρά της μνήμης, είναι μια μνήμη RAM 12 GB που εξοπλίζει το Galaxy Z Fold 3 και το Galaxy Z Fold 4, με 256 GB ή 512 GB εσωτερικής αποθήκευσης. Αλλά το νεογέννητο Samsung προσφέρει επίσης μια νέα παραλλαγή με 1 TB εσωτερικής μνήμης.

Ένας νέος αισθητήρας φωτογραφιών που υπόσχεται

Εκεί τριπλή κάμερα που εξοπλίζει το πίσω μέρος του Galaxy Z Fold 4 διαφέρει από αυτό του γέροντα του με τον αισθητήρα Grand-Grand Grand-Grand του 50 megapixel που αντικαθιστά τους πρώην 12 megapixels. Πιο προηγμένο, υπόσχεται πιο φωτεινές και πιο λεπτομερείς φωτογραφίες, καθώς και πιο σταθερά βίντεο.
Το οπτικό ζουμ του τηλεφακού φακού πηγαίνει επίσης από 2x έως 3x για φωτογραφίες ποιότητας μακράς διαδρομής.

Την ίδια μπαταρία, αλλά με μεγαλύτερη απόδοση

Αυτά τα δύο πτυσσόμενα smartphones έχουν 4.400 mAh μπαταρία συμβατή με 25 w fink πρώτο φορτίο. Το Galaxy Z Fold 4, ωστόσο, είναι υπεύθυνο ταχύτερα από τον παλαιότερο του χάρη ιδιαίτερα στο νέο του τσιπ. Επιπλέον, η νέα κορεατική ναυαρχίδα επωφελείται από μια καλύτερη ταχύτητα ασύρματης φόρτισης (15W έναντι 11 W).

Τι πρέπει να θυμάστε

Συνολικά, οι διαφορές μεταξύ του Samsung Galaxy Z Fold 4 και Z Fold 3 δεν είναι πραγματικά πολυάριθμες. Αφορά κυρίως την υιοθέτηση ενός νέου, πιο αποτελεσματικού τσιπ και της βελτίωσης του μεντεσέ του νέου μοντέλου.
Τέλος, πρέπει να σημειωθεί, ότι από την πλευρά της τιμής, η Samsung αναλαμβάνει τα ίδια ποσοστά εκτόξευσης με αυτά του περασμένου έτους για το Galaxy Z Fold 4 ..

Z Δίπλωμα 3 έναντι z Δίπλωμα 4

Χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή ένα πρόγραμμα περιήγησης απαρχαιωμένος. Ενημερώστε το πρόγραμμα περιήγησής σας για να βελτιώσετε την εμπειρία σας.

Nextpit Samsung Galaxy Z Fold 4 Vs Z Fold 3

Με το Galaxy Z Fold 4, η Samsung ξεκίνησε τον διάδοχο για το καλύτερο πτυσσόμενο smartphone στην αγορά. Η αναβάθμιση του Z Fold 3 είναι ακόμα πιο σταθερή, έχει πιο αποτελεσματικές κάμερες και προσφέρει καλύτερη απόδοση. Στη σύγκριση των δύο smartphones, σας δείχνουμε ποιες αλλαγές και αποκαλύπτουμε σε εσάς που επιλέγουν το Galaxy Z Fold το 2022

Samsung Galaxy Z Fold 4

Samsung Galaxy Z Fold 4

  • Δείτε την προσφορά 1.799, 00 € (Amazon)
  • Βρείτε στο eBay (eBay)

Galaxy Z Fold 4 Vs Z Flip 3: Σχεδιασμός και οθόνη

Για να διακρίνει το νέο Galaxy Z Fold 4 από τον προκάτοχό του, το καλύτερο είναι να υπερβείτε τα smartphones. Πράγματι, με ίσο μέγεθος οθόνης, το νέο μοντέλο έχει γίνει ελαφρώς μικρότερο. Το βάρος έχει επίσης μειωθεί από 271 σε 263 g. Αλλά σε καθημερινή βάση, αυτά τα δύο στοιχεία δεν θα είναι πραγματικά αξιοσημείωτα. Οι διαφορές που βλέπετε στον πίνακα είναι πολύ αδύναμες για αυτό.

Samsung Galaxy Z Fold 4 Δοκιμή

Δεν υπάρχει τίποτα νέο για αναφορά σε σχέση με οθόνες. Απελευθερωμένος, επωφελείται πάντα από μια γυαλιστερή οθόνη 7,6 ιντσών με ρευστό ψύξη μέχρι 120 Hz. Για να εξοικονομήσετε ενέργεια, το τελευταίο μπορεί να μειωθεί σε 1 Hz. Για την υπαίθρια οθόνη, αυτό είναι δυνατό μόνο μέχρι 48 Hz. Η εξωτερική οθόνη είναι ακόμα 6,2 ίντσες.

Αυτό που έχει βελτιωθεί περαιτέρω η Samsung είναι η ευρωστία των smartphones. Βεβαίως, η στεγανοποίηση εξακολουθεί να είναι μόνο πιστοποιημένη IPX8, αλλά το χρησιμοποιούμενο γυαλί είναι πιο ανθεκτικό. Το εξωτερικό κέλυφος του Z Fold 4 βρίσκεται στο Gorilla Victus+Glass, το εσωτερικό είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά λεπτό γυαλί που υποτίθεται ότι είναι 20 % περισσότερες λωρίδες. Αυτά είναι καλά νέα για τη μακροζωία του smartphone, καθώς ο Antoine ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει στη δοκιμή του.

Aufgeklapptes Galaxy z Fold 3 Steht auf einem tisch

Galaxy Z Fold 4 Vs Z Flip 3: Παραδόσεις και συνδεσιμότητα

Ενώ οι διαμορφώσεις μνήμης του πιο ακριβού smartphone Samsung Smartphone παρέμειναν οι ίδιες, με 12 GB μνήμης RAM και 256 ή 512 GB εσωτερικής αποθήκευσης, μια νέα καρδιακή παλμό στο Z Fold 4. Όπως αναμενόταν, είναι το Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, χαραγμένο σε 4 nm και το οποίο είναι σήμερα το πιο ισχυρό High -End SoC για Android Smartphones.

Samsung Galaxy Z Fold 4 Δοκιμή

Galaxy Z Fold 4 vs z flip 3: κάμερα

Η νέα κάμερα του Galaxy Z Fold 4 είναι πιο ενδιαφέρουσα. Επέλεξα το μοναδικό σχέδιο, επειδή η Samsung αντικατέστησε μόνο την κάμερα ευρείας γωνίας στο πίσω μέρος. Υπάρχει τώρα ένας αισθητήρας 50 MP, σταθεροποιημένο και τοποθετημένο οπτικά και τοποθετείται πίσω από τον ίδιο φακό f/1.8. Επομένως, το μέγεθος των εικονοστοιχείων μειώνεται, αλλά η Samsung θα μπορούσε να βελτιώσει την ποιότητα χάρη στο binning pixel.

Samsung Galaxy Z Fold 4 Δοκιμή

Εκτός από αυτό, η διαμόρφωση της κάμερας είναι η ίδια. Ο αισθητήρας γωνίας Ultra -Wide και ο τηλεφακός είναι πάντα 12 MP. Ο εν λόγω φακός του τηλεφακού προσφέρει τώρα ένα X3 Optical Zoom, το οποίο αντιπροσωπεύει μια σαφή βελτίωση, μία από τις μπροστινές κάμερες είναι κάτω από την οθόνη, έχει ανάλυση 4 MP και καλύπτεται με στρώμα χονδροειδών εικονοστοιχείων. Η Samsung έχει βελτιώσει το παιχνίδι του Hide and Seek λίγο, αλλά ο αισθητήρας είναι πάντα σαφώς ορατός, ειδικά σε λευκό φόντο. Είναι δροσερό, αλλά λιγότερο εντυπωσιακό από ό, τι στο Redmagic 7 Pro! Ακόμη πιο σοβαρή: η ποιότητα αυτής της κάμερας είναι χαμηλότερη από τον μέσο όρο.

Τελικά, αυτές είναι οι φωτογραφίες που μιλούν για τον εαυτό τους και σας δείχνουν τι είναι δυνατόν να κάνετε με τις κάμερες του Galaxy Z Fold 3 και Z Fold 4. Έτσι μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις γκαλερί μας. Οι δοκιμαστικές φωτογραφίες που πήραμε με το Galaxy Z Fold 4:

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Galaxy Z Fold3 και του Galaxy Z Fold4 ?

Η εντυπωσιακή οθόνη του Galaxy Z Fold4 έφτασε. Στην αέναη εξέλιξη και συνεχώς βελτιώθηκε, το εύρος z fold μόλις ολοκληρώθηκε με ένα νέο μοντέλο, με πολλές βελτιώσεις σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις τελευταίες λειτουργίες, διαβάστε τα παρακάτω χαρακτηριστικά.

Επισκόπηση του Galaxy Z Fold3 και πάλι Galaxy Z Fold4

Μια ενημέρωση είναι πάντα καλά νέα όταν πρόκειται για τεχνολογία. Η περιοχή Z Fold ξεκινά το νέο της μοντέλο με πολλές νέες επιλογές και βελτιώσεις, όπως ένας πιο δυναμικός και ελαφρύτερος μεντεσέ, μια μεγαλύτερη και ισχυρή κάμερα, ένα μεγαλύτερο απομνημονεύμα που φτάνει μέχρι 1 και μια άλλη οθόνη ευρύτερη για να επωφεληθεί από το Multi-Jack πτυχή, για να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας βίντεο ή να παίξετε.

Για να ανακαλύψετε τις διαφορές μεταξύ του Galaxy Z Fold4 και του προκάτοχού του, του Galaxy Z Fold4, διαβάστε τον συγκριτικό πίνακα παρακάτω.

Χαρακτηριστικά

Z fold3

Z fold4

Λειτουργικό σύστημα

(Κατά τη στιγμή της εκτόξευσης)

Ένα UI

(Κατά τη στιγμή της εκτόξευσης)

Επεξεργαστής

Εξωτερική οθόνη

Δυναμική AMOLED 6.2 “2x 120Hz

Infinity-O Screen (2268 x 832)

Dynamic AMOLED 6.2 “2x 48 ~ 120Hz

Infinity-O Screen (2316 x 904)

Κύρια οθόνη

Δυναμική AMOLED 7.6 “2x 120Hz

Οθόνη Flex (2316 x 904)

Δυναμική AMOLED 7.6 “2x 1 ~ 120Hz

Οθόνη Infinity Flex (2176 x 1812)

Ανοίξτε τις διαστάσεις της συσκευής

(HXLXP σε mm)

158.2 x 128.1 x 6.4

155.1 x 130.1 x 6.3

Διαστάσεις κλειστών συσκευών

(HXWXD mm)

158.2 x 67.1 x 14.4 (ελάχιστο) στις 16.0

155.1 x 67.1 x 14.2 (ελάχιστο) στις 15.8

Εσωτερική μνήμη

(Παω σε)

RAM (GO)

Εξωτερική μνήμη

Δεν υποστηρίζεται

Δεν υποστηρίζεται

Χωρητικότητα μπαταρίας

(MAH, τυπική χρήση)

2,280 (υψηλή) + 2,120 (μπάσο)

2,340 (υψηλή) + 2,060 (μπάσο)

Φορτίο ασύρματου

Υποστηριζόμενος

Υποστηριζόμενος

Ultra Grand Angle: 12 MP, F2.2.

Μεγάλη γωνία: 12 MP, OIS F1.8.

Τηλεφωτογραφικός: 12 εκατομμύρια εικονοστοιχεία, OIS, F2.4.

Κύρια οθόνη (UDC): 4 εκατομμύρια εικονοστοιχεία, F1.8.

Εξωτερική οθόνη: 10 εκατομμύρια εικονοστοιχεία, F2.2.

Ultra Grand Angle: 12 MP, F2.2.

Μεγάλη γωνία: 50 MP, OIS F1.8.

Τηλεφωτογραφικός: 10 MP, OIS, F2.4.

X3 Optical Zoom, X30 Digital Zoom

Κύρια οθόνη (UDC): 4 εκατομμύρια εικονοστοιχεία, F1.8.

Εξωτερική οθόνη: 10 εκατομμύρια εικονοστοιχεία, F2.2.

Αντοχή στο νερό/σκόνη

Υποστήριξη (IPX8)/μη

Υποστήριξη (IPX8)/μη

Micro USB Type-C (24 pin)/ψηφιακό

Micro USB Type-C (24 pin)/ψηφιακό