Το Ford Mustang Mach-E είναι το καλύτερο συνολικό αυτοκίνητο για το 2022, η Ford περικοπεί και πάλι το Mustang Mach-Princes, κάτω από 11.000 $-τον οδηγό αυτοκινήτων

Η Ford κόβει και πάλι το Mustang Mach-Prices, κάτω από 11.000 $

Το Extended Range της Route 1 California ξεκινά τώρα από 69,995 δολάρια, που αντιπροσωπεύει μια μείωση τιμών των 9,125 $. Όσον αφορά την κορυφαία έκδοση GT Performance Extended Range, μια πτώση των 9.750 $ σημαίνει ότι μπορεί να είστε εσείς από 82,995 $.

Το Ford Mustang Mach-E είναι το καλύτερο συνολικό αυτοκίνητο για το 2022-AAA

Γνωρίζετε ότι τα ηλεκτρικά οχήματα πηγαίνουν mainstream όταν η AAA (The American Automobile Association) καλεί ένα συνολικό καλύτερο αυτοκίνητο για το έτος. Αυτή τη φορά, το Ford Mustang Mach-e αυξήθηκε στην κορυφή του οδηγού αυτοκινήτων της AAA βαθμολογώντας τα περισσότερα σημεία, εξασφαλίζοντας το καλύτερο συνολικό σημείο αυτοκινήτου.

“Οι πωλήσεις EV, ενώ είναι μικρές, αυξάνονται και τα σημάδια είναι παντού ότι το μέλλον είναι ηλεκτρικό”, δήλωσε ο Megan McKernan, διευθυντής του Automotive Research Center της AAA. “Και αυτό το μέλλον μπορεί να φτάσει ταχύτερα με τις προτιμήσεις των καταναλωτών να αλλάζουν εξαιτίας παραγόντων όπως οι υψηλές τιμές του φυσικού αερίου και η σταδιακή κατάργηση των βενζινοκίνητων οχημάτων σε ορισμένες περιοχές.»

Η εξασφάλιση της πρώτης θέσης δεν ήταν εύκολη εργασία. Το Mustang Mach-e έπρεπε να πάει ενάντια στο βασικό κάθε άλλο, επειδή στην αγορά. Κατά την πραγματοποίηση του ετήσιου οδηγού αυτοκινήτων AAA, οι υπάλληλοι στο κέντρο έρευνας αυτοκινήτων λαμβάνουν κάθε πρόσφατη νέα πώληση οχημάτων, ο οδηγός του προηγούμενου έτους δημοσιεύθηκε και το έβαλε μέσω μιας περιεκτικής κριτικής. Το αυτοκίνητο παίρνει βαθμολογία σε 12 περιοχές, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού των χαρακτηριστικών ασφαλείας ADAS, της αποδοτικότητας καυσίμου, των εκπομπών, του φρεναρίσματος, του χειρισμού, της ποιότητας της οδήγησης και της επιτάχυνσης.

Στη συνέχεια, κάθε όχημα τοποθετείται σε μία από τις 5 κατηγορίες: Μικρό, μεσαίο, μεγάλο, pickup και SUV/minivan. Υπάρχουν επίσης 3 κατηγορίες τιμών. Φέτος, το Mach-E κέρδισε την κατηγορία Minivan/SUV, το καλύτερο πάνω από $ 50k, και το συνολικό όχημα. Κάθε άλλη κατηγορία ήταν είτε με ηλεκτρικό όχημα, PHEV, είτε με υβριδικό όχημα. Αυτό μας δείχνει πραγματικά πού κατευθύνεται η βιομηχανία.

Τα συνολικά αποτελέσματα για όλες τις κατηγορίες ήταν:

 • Συνολικά: 2021 Ford Mustang Mach-e Premium AWD (Electric)
 • Μικρό: 2021 BMW 330E (Plug-in Hybrid)
 • Μεσαίο μέγεθος: 2021 BMW 530E (Plug-in Hybrid)
 • Μεγάλο: 2021 Mercedes-Benz S580 4Matic sedan (Hybrid)
 • Pickup: 2021 Ford F-150 XLT Supercrew Hybrid 4 × 4
 • SUV/minivan: 2021 Ford Mustang Mach-e Premium AWD (Electric)
 • Καλύτερα κάτω από $ 35K: 2021 Hyundai Elantra Hybrid Limited
 • Καλύτερο $ 35K – $ 50K: 2021 ID Volkswagen.4 1η έκδοση (Electric)
 • Καλύτερα πάνω από $ 50K: 2021 Ford Mustang Mach-e Premium AWD (Electric)

Μην συμφωνείτε με τα αποτελέσματα της ΑΑΑ? Φροντίστε να διαβάσετε τα κριτήριά του εδώ πριν τα σπάσετε ένα νέο. Ενώ Cleantechnica’s Οι αναγνώστες και οι συγγραφείς θα επιλέγουν κάτι άλλο για τις περισσότερες ή όλες αυτές τις κατηγορίες, η AAA εξυπηρετεί ένα πολύ ευρύτερο κοινό που δεν έδωσε τόσο μεγάλη έμφαση στα περιβαλλοντικά ζητήματα και την αποτελεσματικότητα. Για το μέσο πρόγραμμα οδήγησης, το αέριο-powred f-150 είναι ένα καλό όχημα. Μην με πιστεύετε? Είναι το όχημα που πωλούν #1 στις Ηνωμένες Πολιτείες, σε όλες τις κατηγορίες.

Τα πράγματα που ευνοούν τα μεγαλύτερα οχήματα αερίου, όπως η ορατότητα (ένας μεγάλος λόγος που αναφέρει ο οδηγός για την οδήγηση φορτηγών και SUV σε κοινά), μια μαλακή βόλτα όπου η δωρεά ή ακούτε τα χτυπήματα στο δρόμο πολύ και την χωρητικότητα φορτίου (που παρεμβαίνει στην αεροδυναμική απόδοση πολλά κουτιά) είναι όλα τα μεγάλα μέρη του σκορ ενός οχήματος. Αυτό έγινε για να αντικατοπτρίζει τις προτιμήσεις του μέσου οδηγού και όχι τις ίδιες προτιμήσεις που θα επιλέξαμε εδώ.

Παρ ‘όλα αυτά, ένα EV κέρδισε το συνολικό σκορ και ένα άλλο EV (το ID Volkswagen.4) κέρδισε μια κατηγορία. Τα υβρίδια και τα υβρίδια του plugin κέρδισαν τα υπόλοιπα. Αυτό δείχνει ότι όχι μόνο οι αυτοματοποιημένες βελτιώνονται στο να δίνουν στους πελάτες καθαρότερα οχήματα που πραγματικά θέλουν, αλλά οι πελάτες κλίνουν προς τα καθαρά οχήματα περισσότερο. Αυτό μας δείχνει πόση πρόοδος έχουμε σημειώσει.

Προτεινόμενη εικόνα που παρέχεται από τη Ford.

Έχετε μια συμβουλή για το CleanTechnica? Θέλετε να διαφημίσετε? Θέλετε να προτείνετε έναν επισκέπτη για το podcast talk cleantech? Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.

Ev εμμονή καθημερινά!

Δεν μου αρέσουν τα paywalls. Δεν σας αρέσουν τα paywalls. Που του αρέσουν τα paywalls? Εδώ στο CleanTechnica, εφαρμόσαμε ένα περιορισμένο paywall για λίγο, αλλά πάντα αισθάνθηκε λάθος – και ήταν πάντα δύσκολο να αποφασίσουμε τι πρέπει να βάλουμε πίσω εκεί. Θεωρητικά, το πιο αποκλειστικό και καλύτερο περιεχόμενό σας πηγαίνει πίσω από ένα paywall. Αλλά τότε λιγότεροι άνθρωποι το διαβάζουν!! Έτσι, αποφασίσαμε να NIX Paywalls εδώ στο CleanTechnica. Σκοπός.

Όπως και άλλες εταιρείες μέσων ενημέρωσης, χρειαζόμαστε υποστήριξη αναγνώστη! Εάν μας υποστηρίζετε, παρακαλώ τσιπ σε λίγο μήνα για να βοηθήσουμε την ομάδα μας να γράψει, να επεξεργαστεί και να δημοσιεύσει 15 ιστορίες cleantech την ημέρα!

Η Ford κόβει και πάλι το Mustang Mach-Prices, κάτω από 11.000 $

Μετά την κοπή πρίγκιπας στα περισσότερα μοντέλα Mustang Mach-e 2023 στις αρχές του έτους, η Ford ανακοίνωσε σήμερα ένα άλλο γύρο κύπελλα τιμών, καθώς οι τράπεζες παραγγέλθηκαν εκ νέου.

Το Mustang Mach-e Premium RWD Standard Range κοστίζει τώρα 61,995 $ (MSRP), κάτω από 3.000 $. Με την AWD, η νέα τιμή έχει οριστεί στα 64,995 δολάρια, μια πτώση των 2.250 $. Οι εκδόσεις εκτεταμένης εμβέλειας αυτών των μοντέλων φέρουν ένα MSRP ύψους $ 66.995 και $ 69.995, αντίστοιχα, το οποίο είναι απίστευτα 11.000 και 10,250 δολάρια κάτω από τις προηγούμενες τιμές.

 • Επίσης: Η Europe μόνο Shelby Mustang Mach-e GT αποκαλύφθηκε με ψεύτικο θόρυβο κινητήρα
 • Επίσης: Η Ford αναμένει να χάσει δισεκατομμύρια σε EVs το 2023

Το Extended Range της Route 1 California ξεκινά τώρα από 69,995 δολάρια, που αντιπροσωπεύει μια μείωση τιμών των 9,125 $. Όσον αφορά την κορυφαία έκδοση GT Performance Extended Range, μια πτώση των 9.750 $ σημαίνει ότι μπορεί να είστε εσείς από 82,995 $.

Λείπει από αυτόν τον κατάλογο είναι το μοντέλο Select Base, το οποίο φέρει MSRP ύψους 56,995 δολαρίων και κάνει το Mustang Mach-e επιλέξιμο σε μια έκπτωση 5.000 δολαρίων από την καναδική κυβέρνηση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η τιμολόγηση είναι και πάλι αμετάβλητη, επιβεβαίωσε ένας εκπρόσωπος της Ford Canada Ο οδηγός αυτοκινήτου.

Είναι αυτονόητο ότι οι υπάρχοντες πελάτες Mustang Mach-e που περιμένουν την παράδοση του οχήματός τους θα λάβουν αυτόματα τις προσαρμοσμένες τιμές.

Νέες μπαταρίες LFP, BlueCruise 1.2

Παρεμπιπτόντως, τα μοντέλα Mustang Mach-E Standard-Strange θα χρησιμοποιούν τώρα μπαταρίες φωσφορικού σιδήρου λιθίου (LFP). Ανάλογα με το πρόγραμμα οδήγησης, θα είναι σε θέση να καλύψουν έως και 402 χλμ. Ή 364 χλμ. Στην περίπτωση της παραλλαγής AWD, η έξοδος αυξάνεται ακόμη και κατά 45 ίππους.

Η Ford ισχυρίζεται ότι αυτές οι μπαταρίες LFP μπορούν να φορτίσουν σε 100 οδηγούς πιο συχνά μέσω της φόρτισης AC Home. Όταν βρίσκεται στο δρόμο, η γρήγορη φόρτιση DC από 10-80 Pierces Battery χωρητικότητα διαρκεί 33 λεπτά, μείωση 5 λεπτών σε σύγκριση με προηγούμενα πρότυπα μοντέλα.

Θέλετε περισσότερα καλά νέα? BlueCruise 1 της Ford 1.2 Hands-Free Highway Assistant θα είναι διαθέσιμος με μια δωρεάν δοκιμή 90 ημερών όλα τα Mustang Mach-e SUV θα κατασκευαστούν με το απαραίτητο υλικό για την ικανότητα. Αυτό παρέχει στους πελάτες την ευκαιρία να το δοκιμάσουν κατά τους αρχικούς μήνες της ιδιοκτησίας των οχημάτων και στη συνέχεια να την ενεργοποιήσουν μέσω μιας υποδοχής κατά τη στιγμή της επιλογής τους. Οι πελάτες μπορούν ακόμα να περιλαμβάνουν μια υποδοχή 3-δίδυσης ως μέρος της αγοράς οχήματος εάν είναι προ-.

Η παραγωγή του Ford Mustang Mach-e θα αυξήσει σημαντικά το δεύτερο εξάμηνο του 2023, καθώς οι πρόσφατα ολοκληρωμένες αναβαθμίσεις των φυτών υποστηρίζουν αυξημένη χωρητικότητα. Οι χρόνοι παράδοσης θα είναι αναπόφευκτα μικρότεροι ως αποτέλεσμα.

Το Heavers πηγαίνει ηλεκτρικό με το Ford Mustang Mach-e styling

Οι βάσης με βάση το Ford Mustang Mach που οδηγούσαν μέσα από ένα νεκροταφείο

Το UK Hearsers και ο κατασκευαστής λιμουζίνας Coleman Milne έχει ξεκινήσει ένα ηλεκτρικό ακροατή και εύρος λιμουζίνας. Με βάση τη δημοφιλή πλατφόρμα Ford Mustang Machine Electric Car (EV), το New Etive ενώνει μια υβριδική Mercedes E-Class και Tesla Model S σε αυτή την ασυνήθιστη αλλά κοινή υποκατηγορία εμπορικού οχήματος.

Με μπαταρία 75kW, τόσο τα σχέδια Etive Heaves όσο και τα σχέδια λιμουζίνας μπορούν να σχεδιαστούν με δεξιά ή αριστερή μονάδα δίσκου. Αυτή η μπαταρία θα εξάγει περίπου δύο σε κυνηγετικά μίλια της σειράς και το Etive είναι επίσης ικανό να επαναφορτίσει 10-80 % σε 40 λεπτά.

Διαφήμιση – Συνεχής σελίδα παρακάτω

Υποστηρίζοντας την αθόρυβη λειτουργία της, δεν υπάρχει καμία ευκαιρία που απαιτεί σιωπή περισσότερο από το πέρασμα ενός αγαπημένου. Εσωτερικά, υπάρχει χώρος για τρεις φορείς, γυάλινη οροφή και χώρο για προσωπικό αφιέρωμα. Εξωτερικά, μια αεροδυναμική σιδηροτροχιά στεφάνι, η πίσω πόρτα του τερματικού χώρου και η φωτεινή σήμανση καθιστούν αυτό το σιωπηλό swaggerwagon για να αποχαιρετήσει τους αγαπημένους τους.

Αντίθετα, η λιμουζίνα καθίζει επτά επιβάτες, εκτός από τον οδηγό. Μπορεί να είναι επιφυλακτικό με γυαλί ιδιωτικού απορρήτου και διαμέρισμα γυαλιού. Ακριβώς όπως ο κανονικός επιβάτης Mach-e, το Etive είναι εξοπλισμένο με το σύστημα ψυχαγωγίας συγχρονισμού της Ford, 15.5 “κεντρική προβολή, κάμερα αντίστροφης στάθμευσης και τεχνολογία Advanced Driver Assistance (ADAS), συμπεριλαμβανομένης της προειδοποίησης αναχώρησης Lane (LDW), της Lane Keep Assist (LKA) και της προειδοποίησης σύγκρουσης προς τα εμπρός (FCW). Όπως στις πύλες του Αγίου Πέτρου, υπάρχει επίσης καταχώρηση χωρίς κλειδί.