Το Ford Mustang Hybrid θα μπορούσε να φτάσει το επόμενο έτος, Ford Mustang: η επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση που εγκαταλείφθηκε υπέρ του 100 % Electric

Ford Mustang: Η επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση εγκαταλείφθηκε υπέρ του 100 % ηλεκτρικής

Εάν η Ford δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα, αυτή η γενιά θα είναι σίγουρα το πρώτο ηλεκτροκίνητο Mustang. Υπάρχει ήδη ένα ηλεκτρικό mustang, το μηχάνημα, αλλά είναι ένα crossover. Εδώ, υπάρχει λόγος για το Real Mustang, το πόνυ-αυτοκίνητο που διατίθεται στο Coupe και το Convertible. Παραμένει να δούμε αν μια ηλεκτροφορημένη έκδοση θα ανακοινωθεί από την αρχή του νέου μοντέλου, το οποίο προφανώς δεν θα αναλάβει κανέναν κίνδυνο από την άποψη του στυλ.

Το Ford Mustang Hybrid θα μπορούσε να φτάσει το επόμενο έτος

Ενώ οι φήμες έχουν μιλήσει για αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα, το Ford Mustang Hybrid πρέπει να κάνει την επίσημη εμφάνισή του το 2023.

Zapping Auto Moto Peugeot 2008 Restyled vs Renault Captur: Πρώτη στατική αντιπαράθεση !

Ενώ όλοι οι κατασκευαστές αναγκάζονται τώρα να ηλεκτριστούν, είτε με μηδενικές εκπομπές είτε με απλά υβριδικά μοντέλα, θα πρέπει να περιμένετε να δείτε όλο και περισσότερα αθλήματα. Ενώ ορισμένες μάρκες απλώς αποφάσισαν να εξαφανιστούν, όπως η Renault και η Peugeot, άλλοι πρέπει να προσαρμοστούν. Αυτό είναι ιδιαίτερα η περίπτωση της Ford, η οποία θα πρέπει να κάνει κάποιες τροποποιήσεις στο Mustang της, προς το παρόν προσφέρονται μόνο με ένα V8 5.0 λίτρα Στη γαλλική αγορά, μετά την εξαφάνιση της έκδοσης EcoBoost, με πολύ σχετική επιτυχία. Για να πούμε την αλήθεια, έχουν ήδη περάσει μερικά χρόνια που πιστεύουμε ότι το coupe θα περάσει από το κουτί ηλεκτροφόρησης, η μόνη λύση για να παραμείνει όλα αυτά τα χρόνια.

Άφιξη το επόμενο έτος

Φαίνεται ότι αυτές οι φήμες είναι αληθινές. Να είστε προσεκτικοί, η Ford δεν έχει επιβεβαιώσει προς το παρόν και θα χρειαστεί να περιμένετε ένα επίσημο δελτίο τύπου ή μια αποκάλυψη του αυτοκινήτου για να έχει μια καθαρή καρδιά. Αλλά σύμφωνα με το αμερικανικό κανάλι του YouTube Autoline, η επόμενη γενιά του καλύτερου coupe που πωλείται σε όλο τον κόσμο θα είναι πράγματι ηλεκτρισμένο. Προς το παρόν, δεν έχουν αποκαλυφθεί πρόσθετες πληροφορίες, αλλά όλα υποδηλώνουν ότι θα είναι υβριδισμός, η οποία θα πρέπει στη συνέχεια να λειτουργεί με το V8 και τους τέσσερις κυλίνδρους Ecoboost, που πωλείται ακόμα σε ορισμένες αγορές. Αυτοί οι διάδρομοι είχαν αρχίσει να ακολουθούν τη δημοσίευση στο LinkedIn των μηχανικών της μάρκας στο LinkedIn, λέγοντας ότι εργαζόταν σε ένα υβριδικό σύστημα για το Mustang.

Επιπλέον, μια έκδοση 100 % ηλεκτρικό θα ήταν επίσης στους σωλήνες. Θα έβλεπε τότε την ημέρα μέχρι το 2028.

Ford Mustang: Η επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση εγκαταλείφθηκε υπέρ του 100 % ηλεκτρικής

Το Ford Mustang Hybrid, το οποίο επρόκειτο να διατεθεί στο εμπόριο, τελικά ακυρώθηκε. Εάν η επόμενη έκδοση εξακολουθεί να είναι θερμική, τα ακόλουθα θα γίνουν 100 % ηλεκτρικά χωρίς να περάσουν από τον υβριδισμό.

Το Ford Mustang παράλληλα με το Mach-e

Γνωρίζαμε ότι η “πραγματική” Ford Mustang θα ηλεκτρισμένη μία ημέρα. Αλλά αν αυτό πρέπει να γίνει σταδιακά, ο μετασχηματισμός θα ήταν τελικά πολύ ταχύτερος από το αναμενόμενο. Σε κάθε περίπτωση, αυτό εξηγεί ο ιστότοπος Αυτόματος, Ποιος αποκαλύπτει κάποιες πληροφορίες για το μέλλον του αμερικανικού πόνυ.

Χωρίς υβριδική έκδοση

Μερικοί πιθανώς το θυμούνται. Το 2017, η Ford ανακοίνωσε την επιθυμία της να μεταμορφώσει βαθιά το Mustang και να της προσφέρει μια υβριδική έκδοση. Αυτό έπρεπε να είναι εξοπλισμένο με ένα V8, του οποίου η εξουσία δεν είχε κοινοποιηθεί. Εκείνη την εποχή, η μάρκα είχε επίσης δείξει την άφιξη ενός ηλεκτρικού SUV, το οποίο θα γίνει το Mustang Mach-e. Λίγα χρόνια αργότερα, τα πράγματα έχουν αλλάξει κάπως. Εάν τελικά γεννήθηκε ο τελευταίος, περιμένουμε ακόμα την υβριδική έκδοση του πόνυ-αυτοκινήτου, η οποία επρόκειτο να βασίζεται στην τρέχουσα γενιά. Και για καλό λόγο, δεν θα βγει ποτέ από τις γραμμές παραγωγής.

Ερωτηθείς για την έναρξη του τελευταίου από τους αναλυτές της Wall Street, του αφεντικού της Ford, ο Jim Farley δεν θα έδινε απάντηση. Αλλά σύμφωνα με την αυτόματη εβδομάδα, θα ήταν αρνητικό. Επομένως, δεν θα υπάρξει υβριδική έκδοση, η οποία θα είχε κάνει τη μετάβαση απαλά μεταξύ των καθαρά θερμικών και ηλεκτρικών εκδόσεων. Επειδή είναι βέβαιο ότι η Αμερικανική Αθλητική θα μετατραπεί σύντομα σε αυτόν τον κινητήρα, στην απομάκρυνση των καθαριστών.

Μια ηλεκτρική έκδοση 100 % το 2028

Ότι ο τελευταίος καθησυχάζει τον εαυτό του, Η επόμενη γενιά 2023, η οποία θα πρέπει να αποκαλυφθεί επισήμως σε λίγες εβδομάδες στο The Detroit Show θα εξακολουθούσε να είναι 100 % θερμικό. Αλλά μπορείτε να φανταστείτε, δεν θα είναι σε θέση να διαρκέσει για πάντα. Σύμφωνα με το Autoweek, είναι η ακόλουθη έκδοση, η οποία θα δει το φως της ημέρας το έτος 2028, το οποίο θα πρέπει στη συνέχεια να μετατραπεί στο ηλεκτρικό. Μια αλλαγή μεγέθους για το πόνυ-αυτοκίνητο, μάλλον οπαδός του V8 verbombing. Αλλά το στιγμιαίο ζευγάρι του ηλεκτρικού δεν πρέπει να αφήνει τους εραστές της όμορφης μηχανικής αδιάφορου.

Αν προφανώς γνωρίζουμε πολύ λίγα για αυτό, οι πρώτες πληροφορίες προκαλούν μια κοινή βάση με το Mustang Mach-e. Πράγματι, ο Jim Farley επιβεβαίωσε ότι η Ford δεν σχεδιάζει να αναπτύξει νέες πλατφόρμες, σε αντίθεση με αυτό που κάνει η General Motors με την τελική αρχιτεκτονική της. Οι κινητήρες θα πρέπει λογικά να είναι παρόμοιες με αυτές του SUV, με εκδόσεις δύο και τεσσάρων τροχών. Φημολογείται επίσης ότι μια έκδοση Shelby του Electric Mustang θα ήταν στο πρόγραμμα, και στη συνέχεια φτάνοντας λίγο αργότερα.

Θέλετε να συμμετάσχετε σε μια κοινότητα ενθουσιωδών ? Η διαφωνία μας σας καλωσορίζει, είναι ένας τόπος αμοιβαίας βοήθειας και πάθους γύρω από την τεχνολογία.

Το πρώτο υβριδικό Ford Mustang αποκάλυψε στην αρχή της σχολικής χρονιάς ?

Η Ford επιβεβαίωσε ότι θα παρουσιάσει στις 14 Σεπτεμβρίου το ολοκαίνουργιο Mustang, το έβδομο όνομα. Το εμπορικό σήμα δίνει έτσι ένα ωραίο δώρο στους διοργανωτές της επίδειξης του Ντιτρόιτ, οι οποίοι βρίσκουν εκεί ένα όμορφο κεφάλι γόνδολα για την παράστασή τους, πίσω μετά από περισσότερα από τρία χρόνια απουσίας.

Εάν η Ford δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα, αυτή η γενιά θα είναι σίγουρα το πρώτο ηλεκτροκίνητο Mustang. Υπάρχει ήδη ένα ηλεκτρικό mustang, το μηχάνημα, αλλά είναι ένα crossover. Εδώ, υπάρχει λόγος για το Real Mustang, το πόνυ-αυτοκίνητο που διατίθεται στο Coupe και το Convertible. Παραμένει να δούμε αν μια ηλεκτροφορημένη έκδοση θα ανακοινωθεί από την αρχή του νέου μοντέλου, το οποίο προφανώς δεν θα αναλάβει κανέναν κίνδυνο από την άποψη του στυλ.

Τελευταίες ειδήσεις, το Mustang θα πρέπει να συνεχιστεί, ανάλογα με την αγορά, το Four -Cylinder 2.3 Ecoboost και V8 5.0. Σε αυτό θα μπορούσε να προστεθεί μια υβριδική έκδοση, η οποία θα ήταν τέλεια για την Ευρώπη και ιδιαίτερα στη γαλλική αγορά. Μια υβριδική έκδοση θα έχει χαμηλότερες απορρίψεις CO2, αποφεύγοντας έτσι την παραληρητική ποινή που χτυπά το τρέχον μοντέλο.

Απλό ή επαναφορτιζόμενο υβριδικό ? Τα στοιχήματα είναι ανοιχτά. Εκτός αν η Ford παίζει την έκπληξη και ανακοινώνει άμεσα ένα 100 % ηλεκτρικό κουπόνι Mustang ! Δεν μπορούμε να περιμένουμε να μάθουμε. Επιστρέφοντας έντονα στο σχολείο !