Electric Motocross για ενήλικες – MX ONE 12KW 21/18 – Euroimportmoto Dirt Bike Quad Children, Stark Varg: Electric Motocross

Ανακαλύψτε την πιο ισχυρή ηλεκτρική μοτοσικλέτα στον κόσμο, το Stark Varg

Πιο οικολογική και ευκολότερη διατήρηση: Με μηδενική εκπομπή και χωρίς φίλτρο για αλλαγή, το Stark Varg απαιτεί πολύ χαμηλό επίπεδο συντήρησης. Ως εύκολο να διατηρηθεί ως ποδήλατο.

Electric Motocross για ενήλικες – MX ONE 12KW 21/18

Electric Motocross για ενήλικες - MX ONE 12KW 21/18

Η Electric Motocross Revolution ξεκινά τώρα με τη νέα μοτοσικλέτα MX-One από το XTRM Factory 81 ! Ένα 12 kW σε κινητήρα κορυφής, πάνω από 60nm συζευγμένης σε συνδυασμό με μια μπαταρία λιθίου με 5 kWh CATL (84V / 60A)

Το πρώτο ηλεκτρικό μοτοκρός για ενήλικες στην καλύτερη τιμή στον ιστό

Ακριβώς τόσο φιλόδοξα όσο τα αντίστοιχα του κινητήρα της θερμότητας, αλλά με το πλεονέκτημα να μην κάνει θόρυβο και να μην παράγει αέριο ρύπανσης. Με κινητήρα μόνιμου μαγνήτη (που ονομάζεται επίσης κινητήρας χωρίς ψύξη), το MX One προσφέρει ισχύ 12 kW (περίπου 17 hp) με ροπή 60 nm !

Μια σιωπηλή και ισχυρή ηλεκτρική μοτοσικλέτα !

Είναι μια ανταγωνιστική μοτοσικλέτα που μας προσφέρει το XTRM Factory 81 ! Η μπαταρία του λιθίου χρησιμοποιεί κύτταρα CATL, τα ίδια που χρησιμοποιούνται στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα Tesla ! Αρκεί να πούμε αμέσως, η διάρκεια ζωής αυτής της μπαταρίας είναι εξαιρετική και οι εξαιρετικά γρήγοροι χρόνοι φόρτισης! Αφήστε 3 ώρες για πλήρες φορτίο στο φορτιστή 15Α. Ένα άλλο σημαντικό σημείο, είναι δυνατό να αντικατασταθεί η μπαταρία σε μόλις 60 δευτερόλεπτα ! Ναι 60s για να αλλάξετε μια μπαταρία 5 kWh, είναι απλά πρωτοφανές στο σύμπαν του ηλεκτρικού μοτοκρός.

Ηλεκτρική, σύγχρονη, αξιόπιστη: Όλα με άνετη αυτονομία

Ας μιλήσουμε για την αυτονομία, γιατί ναι είναι συχνά το θέμα που ενοχλεί τα ηλεκτρικά οχήματα. Λοιπόν η ηλεκτρική μοτοσικλέτα MX.Κάποιος προσφέρει εξαιρετική αυτονομία άνω των 100 χλμ ! Σε τυπική χρήση, μετράτε περίπου 130 χλμ. Αυτονομία. Για χρήση περισσότερη αθλητική χρήση, μετράτε περίπου 80 χλμ. Αυτονομία. Με το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 4 -ταχύτητας, αυτή η ισχυρή ηλεκτρική μοτοσικλέτα για ενήλικες ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό ! Πράγματι, το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων καθιστά δυνατή την καλύτερη διαχείριση της ταχύτητας του κινητήρα για προσαρμογή σε όλα τα εδάφη και όλα τα επίπεδα.

Μια ηλεκτρική μοτοσικλέτα με πολλή αυτονομία, ελαφριά και ισχυρή. Ποιος λέει καλύτερα ?

Πράγματι είναι δύσκολο να βρεθεί ένα Διασταυρωμένη ηλεκτρική μοτοσικλέτα Με ένα επίσης Καλή αξία για τα χρήματα ! Αυτήν Ελαφρύ από 108 kg διευκολύνει την ελιγμών του και επιτρέπει την ταχεία πρόσφυση. ΜΕΓΑΛΟ’Αυτονομία άνω των 100 χλμ Σας επιτρέπει να απολαύσετε ήρεμα χωρίς να φοβάστε την κατανομή. Σε κάθε περίπτωση το Γρήγορη αλλαγή μπαταρίας Σας επιτρέπει να επεκτείνετε τις ρυτίδες σας όσο θέλετε ! Τέλος, του ισχυρός κινητήρας θα σας μεταφέρει παντού, τίποτα δεν μπορεί να τον αντισταθεί, εκτός από το φόβο να γυρίσει τελείως τη λαβή.

Κριτικές πελατών: 4.1/5 (59 κριτικές)
Αναφορά Διαθέσιμη ημερομηνία: Tweet Share Pinterest
Παράδοση μεταξύ 09/28/2023 και 08/10/2023 από: € 99.36

Εκτίμηση των μεταβλητών τιμολογίων παραδόσεων σύμφωνα με το τμήμα προορισμού. Προθεσμίες από την αποστολή, εξαιρουμένων του χρόνου προετοιμασίας για την παραγγελία.

Ανακαλύψτε την πιο ισχυρή ηλεκτρική σταυροειδής μοτοσικλέτα στον κόσμο, το Αυστηρός !

Stark Varg: Η πιο ισχυρή ηλεκτρική μοτοσικλέτα στον κόσμο!

Αυστηρός

“Σχεδιάστε το μοτοκρός Το ταχύτερο και πιο διασκεδαστικό στον κόσμο Προκειμένου να βιώσετε συγκινήσεις και να αποδείξετε ότι η ηλεκτρική τεχνολογία είναι μεγαλύτερη από την ουσία.

Προωθούμε τα όρια της τεχνολογίας για να παραπέμψουμε το μέλλον της μοτοσικλέτας με την ανάπτυξη Ηλεκτρικές μοτοσικλέτες πιο αποτελεσματικές από τις παραδοσιακές μοτοσικλέτες ; Θα εμπνεύσουμε τον κόσμο της βιωσιμότητας.

Όχι μόνο επειδή θέλετε το καλύτερο για τη φύση, αλλά και επειδή θέλετε την απόλυτη συγκίνηση, δημιουργήσαμε το Stark Varg Προσαρμοσμένο για εσάς.

Είναι ευκολότερο να πιλοτερά, απαιτείται μικρότερη συντήρηση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε Χωρίς ενοχλητικούς γείτονες και είναι πιο αποτελεσματικό από τις παραδοσιακές θερμικές μοτοσικλέτες.””

Το Stark Varg από 189 € το μήνα στο LOA με Bud Racing

Τεχνικές πληροφορίες:

  • Εξουσία: 60 βιογραφικό σημείωμα ή επιλογή Stark Alpha 80 βιογραφικό σημείωμα
  • Βάρος: 118 kg φορτωμένος
  • Ζευγάρι τροχών: 938 nm
  • Αυτονομία: Μέχρι 6 ώρες Σύμφωνα με τη χρήση και τη λειτουργία
  • Χρόνος φόρτωσης: 1 έως 2 ώρες
  • Χωρητικότητα μπαταρίας: 6.4 kWh
  • Εναιωρήματα: Κυματοειδές, 310 χιλιοστά εμπρός / πίσω ταξίδια
  • Λειτουργίες οδήγησης: Περισσότερο από 100
  • Ρυθμίσεις: καμπύλη ισχύος, φρένο κινητήρα, τιμόνι αδράνειας, έλεγχος πρόσφυσης
  • Τιμή: € 12.900 σε έκδοση 60cv / € 13.900 σε έκδοση 80cv

Stark Varg: Η πιο ισχυρή ηλεκτρική μοτοσικλέτα στον κόσμο!

Απεριόριστη απόδοση

Τι θα πας σήμερα ? 450cc τέσσερις φορές ? Ένα δίχρονο 125cc ? Κάτι μεταξύ των δύο ?

Το VARG είναι το πιο ευπροσάρμοστο και προηγμένο μοτοκρός στον πλανήτη. Μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στις δεξιότητές σας και στο πιλοτικό σας στυλ σε οποιοδήποτε κύκλωμα. Χάρη στην εφαρμογή Stark VARG, μπορείτε να δημιουργήσετε έως και 100 τρόπους οδήγησης και έχετε πέντε τρόπους συνεχώς ρυθμισμένες στη μοτοσικλέτα.

Νομίζετε ότι έχετε δει τα πάντα ? Με 30 % περισσότερη ισχύ σε σύγκριση με ένα κλασικό 450cc, το Stark Varg προσφέρει ισχύ 80 hp χάρη σε ένα κινητήρα που παράγει 9 hp ανά kg. Η μοτοσικλέτα προσφέρει επίσης μια αξιοσημείωτη ροπή 938 nm στον πίσω τροχό.

Χρειάζεστε άμεση προσαρμογή του στυλ χειρισμού σας στο χέρι ? Ρυθμίστε με ακρίβεια την ισχύ, το φρένο κινητήρα, τον έλεγχο πρόσφυσης και το τιμόνι εικονικής αδράνειας (τρέχον πιστοποιητικό) από την εφαρμογή Stark Varg: ένα πλήρες και διαισθητικό εργαλείο, διαθέσιμο από την οθόνη iOS ή Android, που σας επιτρέπει να ελέγχετε πλήρως τη μοτοσικλέτα σας και τη διαχείρισή σας.

Εξαιρετική αυτονομία

Το Stark Varg σας προσφέρει αυτονομία παρόμοια με ένα 450cc με πλήρη, αλλά χωρίς να ρυπαίνει το περιβάλλον, με μπαταρία με χωρητικότητα 6kWh. Η πλήρης επαναφόρτιση διαρκεί μεταξύ 1 και 2 ωρών ανάλογα με την υποδοχή και τον φορτιστή. Μια πλήρως επαναφορτιζόμενη μπαταρία Stark VARG θα σας επιτρέψει να εκτελέσετε μια πλήρη εκτέλεση σε λειτουργία MXGP ή να απολαύσετε έως και 6 ώρες ειρηνικής πεζοπορίας.

Ο καινοτόμος σχεδιασμός της μπαταρίας Stark Varg “Flying V” χαρακτηρίζεται από μια ελαφριά δομή μαγνησίου στο Honeycomb, κατά τη διάρκεια του διπλώματος ευρεσιτεχνίας, η οποία συνδέει κάθε κύτταρο απευθείας στην περίπτωση. Η υψηλή αγωγιμότητα της θήκης ψύξης αέρα εξασφαλίζει σταθερή και ομοιόμορφη θερμοκρασία, εξαλείφοντας το περιττό βάρος υγρού ή ψύξης ατμού.

Η πιο πυκνή ενεργειακή μπαταρία στον κόσμο. Η αρχιτεκτονική της θήκης της Honeycomb Battery εγγυάται μια εξαιρετικά σταθερή, ελαφριά και συμπαγή δομή, συμβάλλοντας στην ευελιξία της οδήγησης του VARG.

Έχετε την ελευθερία να οδηγείτε οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή, στο σχεδόν κάθισμα του Stark Varg που σας φέρνει πιο κοντά στη φύση και σας βοηθά να επωφεληθείτε από το περιβάλλον σας ενώ περπατάτε σε μέρη που δεν θα είχατε φανταστεί ποτέ πριν.

Απίστευτο χειρισμό

Με τα 110 κιλά στην κλίμακα, το Stark Varg είναι ελαφρύ. Ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας ηλεκτρικής μοτοσικλέτας μας έγκειται στο γεγονός ότι έχει μόνο ένα κλάσμα της αδράνειας ενός βενζινοκινητήρα, ο οποίος σας δίνει μια αίσθηση ελαφρότητας.

Χάρη σε ένα ολοκληρωμένο περίβλημα του κινητήρα ως δομικό συστατικό, μπορέσαμε να αναπτύξουμε ένα πλαίσιο σχεδόν 50 % ελαφρύτερο από αυτό του ανταγωνισμού, διατηρώντας ταυτόχρονα τις ιδιότητες ή υψηλότερες ιδιότητες αντίστασης και βελτιστοποιημένες ιδιότητες ευελιξίας.

Ο κινητήρας ηλεκτρικού κινητήρα άνθρακα δημιουργεί μόνο ένα κλάσμα αδράνειας σε σύγκριση με έναν κινητήρα τεσσάρων ή ακόμα και δύο βημάτων. Αυτό δίνει εξαιρετική ελαφρότητα, ευκινησία και ελιγμούς.

Μια συγκριτική ανάλυση για να γίνει η καλύτερη: δοκιμάσαμε προσεκτικά και αναλύσαμε το πιο αποτελεσματικό μοτοκρός. Αυτή η προσέγγιση μας επέτρεψε να σχεδιάσουμε ένα ακόμα καλύτερο σασί που προσφέρει κατακόρυφη, πλευρική και ιδανική ευελιξία στρέψης για προβλέψιμη, σταθερή και άνετη πιλοτική.

Αναστολές Kayaba: Σε συνεργασία με την Kayaba και την τεχνική επαφή, οι αναστολές της Varg Stark προσφέρουν 310 mm ταξιδιού τόσο για το πιρούνι όσο και για το πίσω εναιώρημα. Η αύξηση της ράβδου σύνδεσης βελτιστοποιείται για άνεση και σταθερότητα ενώ παράλληλα μεγιστοποιεί την πρόσφυση. Υπάρχουν επτά διαφορετικές βασικές ρυθμίσεις για πιλότους με διαφορά βάρους 5 kg, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε την ανάρτηση προσαρμοσμένη στο βάρος σας και στο στυλ του πιλότου.

Εύκολο χειρισμό

Ο σχεδόν σιωπηλός κινητήρας του Stark Varg σας επιτρέπει να οδηγείτε οπουδήποτε, οποτεδήποτε και να επανεξετάζετε τις δυνατότητες πεζοπορίας όλων των ερεθημάτων σε μέρη που ποτέ δεν θα φανταστήκατε.

Πιο οικολογική και ευκολότερη διατήρηση: Με μηδενική εκπομπή και χωρίς φίλτρο για αλλαγή, το Stark Varg απαιτεί πολύ χαμηλό επίπεδο συντήρησης. Ως εύκολο να διατηρηθεί ως ποδήλατο.

Φθηνότερο και λιγότερο χάσιμο χρόνου: Χωρίς καύσιμα, λιγότερα ανταλλακτικά, λιγότερο χάσιμο χρόνου για να διατηρήσετε, περισσότερο χρόνο για να κυλήσετε.

Πιθανή χρηματοδότηση στο LOA, από 189 € ανά μήνα

Επικοινωνήστε με τον πωλητή μας για ένα προσομοίωση χρηματοδότησης στο Loa, Από 189 € το μήνα::

– Μέσω τηλεφώνου στο 05.58.41.99.00, Ρωτήστε τον Mathieu
– Μέσω email στο [email protected]