Deezer Premium: Απεριόριστη μουσική για 2 μήνες, οι Deezer και FNAC Darty συνδέουν την γνώση τους -Πώς – λιανικό εμπόριο.

Οι Deezer και FNAC Darty συνδέουν την τεχνογνωσία τους

Θέλετε να απολαύσετε όλη τη μουσική που αγαπάτε παντού και ανά πάσα στιγμή, και χωρίς όριο ? Εδώ είναι ένα καλό σχέδιο που θα θέλατε. Η πιθανότητα απόκτησης 2 ελεύθερων μηνών στο Premium Music Service Deezer και αυτό χωρίς υποχρέωση !

Deezer Premium: Απεριόριστη μουσική 2 μήνες δωρεάν

Promo-deezer-50

Θέλετε να απολαύσετε όλη τη μουσική που αγαπάτε παντού και ανά πάσα στιγμή, και χωρίς όριο ? Εδώ είναι ένα καλό σχέδιο που θα θέλατε. Η πιθανότητα απόκτησης 2 ελεύθερων μηνών στο Premium Music Service Deezer και αυτό χωρίς υποχρέωση !

Σημειώστε ότι αυτή τη στιγμή, η Amazon προσφέρει επίσης μια προσφορά στην απεριόριστη μουσική υπηρεσία με το Amazon Music Unlimited Promo με 3 δωρεάν μήνες.

Πώληση Flash Deezer: 2 δωρεάν μήνες

Η Γαλλική Μουσική Υπηρεσία, το διάσημο Deezer, εκμεταλλεύεται αυτό το νέο έτος για να μας προσφέρει μια ειδική προσφορά: τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας δωρεάν για 2 μήνες και χωρίς δέσμευση διάρκειας !

Χάρη σε αυτήν τη συνδρομή, μπορείτε να έχετε πρόσβαση 90 εκατομμύρια ροή τίτλων από τον υπολογιστή σας, το tablet ή το κινητό σας, χωρίς καμία διαφήμιση. Μπορείτε ακόμη να απολαύσετε τη μουσική σας χωρίς δίκτυο, χάρη στη λειτουργία εκτός σύνδεσης με προηγούμενη λήψη.

Χωρίς δέσμευση διάρκειας

Προσφέρονται 2 μήνες

Αυτή η προσφορά είναι χωρίς δέσμευση διάρκειας, μπορείτε να την τερματίσετε ανά πάσα στιγμή από τον ιστότοπο Deezer. Στο τέλος των 2 μηνών της δωρεάν συνδρομής σας στο Premium Deezer, θα ληφθεί αυτόματα με ρυθμό € 10,99 το μήνα, εκτός εάν πραγματοποιήσετε τον τερματισμό του και τουλάχιστον 48 ώρες πριν από την ημερομηνία Butoir.

Μπορείτε να τερματίσετε όταν θέλετε, διατηρώντας παράλληλα την πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία μέχρι το προγραμματισμένο τέλος της συνδρομής σας.

Αυτή η προσφορά προορίζεται για χρήστες που δεν έχουν επωφεληθεί ποτέ από μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο ή την προώθηση του Deezer και/ή δεν είναι σήμερα, ή δεν έχουν ποτέ εγγραφεί σε μια προσφορά αποπληρωμής.

Εάν επιθυμείτε να επωφεληθείτε από αυτό το promo, μπορείτε να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας το κουμπί που τοποθετείται παρακάτω:

Vincent Ramarques 01/02/2023

Οι Deezer και FNAC Darty συνδέουν την τεχνογνωσία τους

Η συνδρομή Deezer Premium+ είναι δωρεάν για 3 μήνες για κάθε αγορά ήχου προϊόντος από το FNAC ή στο Darty

Τον Μάρτιο του 2017, η πλατφόρμα FNAC Darty Group και η πλατφόρμα συνεχούς ροής Deezer ανακοίνωσαν μια στρατηγική συμμαχία 3 ετών για να ενισχύσουν τις αντίστοιχες θέσεις τους. Σήμερα, οι δύο μάρκες ανακοινώνουν την ανάπτυξη της συνεργασίας τους.

Από τις 5 Σεπτεμβρίου, μπορούν να απολαύσουν οι πελάτες FNAC και Darty (καταστήματα όπως ιστοσελίδες) Χωρίς συνδρομή 3 μηνών στο Premium Deezer+ για οποιαδήποτε αγορά ήχου (ηχεία, κράνη. Ουσία. Οι μεταφορείς της κάρτας FNAC+ επωφελούνται από το ίδιο πλεονέκτημα.

Επιπλέον, για τους αγοραστές CD, τα βινύλια και για τα μέλη του FNAC, προσφέρεται στο Deezer Premium+ 1 €/μήνα για 3 μήνες Αντί για € 9.99.

Ένα άλλο μέρος αυτής της συμμαχίας: είναι πλέον δυνατόν Προ-κατάλογος σε 30 δευτερόλεπτα CD και βινύλια Παρουσιάστηκε στο FNAC.Com χάρη στην ενσωμάτωση ενός deezer Audio Player στα φύλλα άλμπουμ.

Τα μέλη FNAC μπορούν επίσης συγχρονίζω αυτόματα στο λογαριασμό τους Deezer Οι αγορές τους CD και βινυλίου Και να ανακάμψει έως και 5 χρόνια ιστορικού αγορών. Έτσι, ολόκληρη η μουσική βιβλιοθήκη FNAC είναι στο οικοσύστημα Deezer.

Τέλος, η Omnicality απαιτεί, οι Deezer και FNAC θα αναπτυχθούν μέχρι το τέλος του έτους περισσότερο 300 νέα τερματικά ακρόασης στα καταστήματα Εξοπλισμένο με συγκεκριμένη εφαρμογή Deezer. Το τελευταίο θα επιτρέψει την προ-ακρόαση των CD/βινύλιο που σαρώνονται στα καταστήματα (30 δευτερόλεπτα), καθώς και τη σύσταση των άλμπουμ από το FNAC. Η εφαρμογή θα επιτρέψει επίσης να γνωρίζει την άμεση διαθεσιμότητα των άλμπουμ στα καταστήματα ή στο FNAC.com.

Για να υποστηριχθεί αυτή η εταιρική σχέση, εφαρμόζεται μια μαζική επιχείρηση επικοινωνίας, με τη σταδιακή εμφάνιση του α Merchandising στα χρώματα του deezer Στα ράφια ήχου και μουσικής του δικτύου FNAC Darty. Αυτή η παρουσία στο πεδίο θα υποστηρίζεται από μια σημαντική συσκευή επικοινωνίας που διαρκεί 10 εβδομάδες στα καταστήματα. ΕΝΑ Εθνική καμπάνια προβολής Μεγάλη μορφή θα αναπτυχθεί επίσης σε 12 από τις μεγαλύτερες πόλεις της Γαλλίας καθώς και σε εμπορικά κέντρα και στο μετρό του Παρισιού.