Coriolis Enterprise, The Coriolis Operator

Χειριστής Coriolis

Για περισσότερες πληροφορίες

Coriolis Telecom

Παρουσιάστηκε στην αγορά τηλεπικοινωνιών από την έναρξη της κινητής τηλεφωνίας το 1989, η γαλλική ομάδα Coriolis, εγκαταστάθηκε γρήγορα ως ειδικός στις λύσεις κινητής τηλεφωνίας για εταιρείες, προσφορές πρώτων φορέων μάρκετινγκ και δικές της προσφορές τηλεπικοινωνιών και προσφέροντας στους πελάτες της μοναδική αξία – Προστέθηκαν υπηρεσίες στην αγορά.

Η ομάδα έχει τώρα 60.000 πελάτες, περισσότερους από 200 συνεργάτες διανομέων και απασχολεί 2.000 άτομα.

Στην υπηρεσία των εταιρειών για πάνω από 30 χρόνια, η Coriolis Télécom προσφέρει ένα πλήρες φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που προορίζονται για επαγγελματίες.

Γιατί να επιλέξετε Coriolis Telecom?

Η Coriolis Telecom παρέχει στις εταιρείες ένα πλήρες φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών: σταθερές, κινητές, διαδικτυακές και cloud υπηρεσίες. Η Coriolis ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους χάρη στο Orange, το SFR και το Bouygues Telecom-αλλά και οι πολλαπλοί κατασκευαστές (Samsung, Apple, Nokia, LG, Huawei, Wiko, Crosscall, MTT …).

Το Coriolis σας παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες, την επιλογή των καλύτερων σταθερών και κινητών δικτύων, μια πιστοποιημένη εξυπηρέτηση πελατών ISO 9001/2008, μια περιοχή πελατών που είναι προσβάσιμη στο Διαδίκτυο 24/7 και απλοποιεί τη διαχείριση των τηλεπικοινωνιών σας με το μόνο σας συνομιλητή.

Είναι ο Coriolis Télécom πραγματικά ένας χειριστής ?

Το Coriolis είναι ένας χειριστής επειδή αγορές, τιμολόγια και διαχειρίζεται ολόκληρη την αλυσίδα αξίας ενεργοποίησης των συνδρομών στην υπηρεσία μετά την πώληση για τις δικές του κινητές, σταθερές, διαδικτυακές και σύννεφο, καθώς και σχετικές υπηρεσίες, με το δικό του εμπορικό σήμα.

Το Coriolis είναι επίσης ένας από τους μοναδικούς φορείς εκμετάλλευσης που προσφέρουν λύσεις σε διάφορα δίκτυα λόγω των συνεργασιών του με την Orange, SFR.

Πώς να φτάσετε στον χειριστή μου Coriolis Telecom ?

Ανάλογα με την κατάστασή σας, το Coriolis Entreprise Solution User ή το Telecom Manager, θα βρείτε τα διαφορετικά μέσα για να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ακόλουθη διεύθυνση: https: // επιχείρηση.Κοολίδα.com/επαφή

Μπορώ να αγοράσω ή να εγγραφώ σε μια προσφορά στον επιχειρηματικό ιστότοπο.Κοολίδα.com ?

Ο ιστότοπός μας παρουσιάζει ένα ευρύ φάσμα υλικών και πακέτων για κινητά, διαδικτυακά, σταθερά και cloud. Αυτή η παρουσίαση δεν είναι εξαντλητική, άλλες εξατομικευμένες προσφορές προσφέρονται από την Coriolis για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του τομέα σας. Για το λόγο αυτό προτιμούμε τις ανταλλαγές με τους περιφερειακούς μας υπηρεσίες. Αυτοί οι οργανισμοί, προσβάσιμοι από ένα σταθερό 0 800 333 800, θα είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες σας. Είναι επίσης δυνατό να συμπληρώσετε μια ηλεκτρονική φόρμα, έτσι ώστε ένας σύμβουλος να επικοινωνήσει μαζί σας: https: // επιχείρηση.Κοολίδα.com/επαφή

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Coriolis.com και επιχειρήσεις.Κοολίδα.com ?

“Coriolis.Com “είναι ο καταναλωτής της Coriolis Telecom, απευθύνεται σε άτομα. “επιχείρηση.Κοολίδα.com “είναι ο ιστότοπος αφιερωμένος στους επαγγελματίες. Συγκεντρώνει όλες τις προσφορές που προορίζονται για επιχειρήσεις, καθώς και για τις σχετικές υπηρεσίες (για παράδειγμα, μια εξυπηρέτηση πελατών Avant-Sales, μετά την πώληση αποκλειστικά προοριζόμενη για εταιρείες).

Για περισσότερες πληροφορίες

Κοολίδα

Το Coriolis Telecom είναι ένας εικονικός χειριστής που προσφέρει πακέτα κινητής τηλεφωνίας με ή χωρίς δέσμευση και τηλέφωνα. Η Coriolis μεταπωλεί επίσης κιβώτια Internet SFR προσφέροντας έκπτωση για τους πελάτες που λαμβάνουν μια προσφορά κουτιού+κινητής τηλεφωνίας.

Κινητό δίκτυο Coriolis

Ως εικονικός φορέας κινητής τηλεφωνίας, ο Coriolis δεν έχει τις δικές του κεραίες τηλεφωνίας. Ως εκ τούτου, η Coriolis καθιέρωσε εταιρικές σχέσεις για την ενοικίαση των κινητών δικτύων της Orange και του SFR. Τα μη δεσμευτικά πακέτα της σειράς Brio Liberté είναι για παράδειγμα διαθέσιμα μόνο στο δίκτυο 2G/3G και 4G του SFR. Ωστόσο, η φωνή + SMS χωρίς πακέτα δεδομένων είναι διαθέσιμα στο Orange Mobile Network.

Από το Vodafone στο Coriolis

Η Coriolis Telecom είναι αρχικά η γαλλική θυγατρική της Vodafone, 3ος Παγκόσμιος φορέας κινητής τηλεφωνίας σε αριθμό συνδρομητών. Έγινε Coriolis Telecom το 1999. Το Coriolis είναι ένας εικονικός φορέας κινητής τηλεφωνίας (MVNO), ο οποίος δεν διαθέτει το δικό του δίκτυο. Η εταιρεία χρησιμοποιεί πορτοκαλί δίκτυα για πακέτα με τηλέφωνο και SFR για πακέτα χωρίς τηλέφωνο, φθηνότερα. Τα κιβώτια Coriolis ADSL και Fiber έχουν διατεθεί στο εμπόριο από το 2012. Το Coriolis είναι επίσης τηλεφωνικός χειριστής και ADSL για εταιρείες. Ο ιδρυτής και ο σημερινός ηγέτης του Coriolis, Pierre Bontemps, και είναι γνωστός σε όλους τους Γάλλους, αφού εμφανίζεται αυτοπροσώπως στις τηλεοπτικές παμπ του χειριστή.

Coriolis, πρωτοπόρος των πακέτων παρεξηγήσεων

Ήδη από το 2008, η Coriolis καινοτομεί, με το να είναι ο πρώτος φορέας κινητής τηλεφωνίας για τα σχέδια αγοράς για την μειωμένη ακρόαση. Αυτή η προσφορά σε κωφούς οδηγίες υποστηρίζεται από μια συγκεκριμένη περιοχή πελατών στο LSF (γαλλική νοηματική γλώσσα).

Πρόσθετες πληροφορίες για το Coriolis

Ορισμένα στοιχεία για το Coriolis Telecom:

  • Δημιουργία το 1999
  • 200 Coriolis αποθηκεύονται παντού στη Γαλλία