Η γλώσσα παραμένει για παιδιά και εφήβους Γλωσσική παραμονή CLC, LCL ΓΝΩΜΑΤΟΣ | Διαβάστε τις απόψεις του εμπόρου του

Ειδοποίηση LCL

Contents

Στο CLC, περισσότερα από Γλώσσα και πολιτιστικές διαμονές, Προσφέρουμε πραγματικές εμπειρίες ζωής. Όλα γίνονται έτσι ώστε κάθε διαμονή να μετατραπεί σε μια αβέβαιη μνήμη, έτσι ώστε κάθε συμμετέχων να επιστρέψει για να μεγαλώσει και με την επιθυμία να φύγει. Γνωρίζουμε επίσης ότι όλοι έχουν διαφορετικές προσδοκίες όταν πρόκειται για ένα γλωσσική διαμονή ::

Ειδικός στη γλώσσα και τις πολιτιστικές διαμονές για 50 χρόνια !

Η CLC είναι ειδικός στη γλώσσα και τις πολιτιστικές διαμονές για παιδιά και εφήβους σε πολλούς προορισμούς για 50 χρόνια.

Η επιλογή των γλωσσικών και πολιτιστικών διαμονών μας

Οι διακοπές All Saints πλησιάζουν και έχουμε ετοιμάσει συναρπαστικές περιπέτειες για τα παιδιά και τους εφήβους σας. Φέτος, προσφέρουμε αξέχαστους προορισμούς για εμπλουτίστε τις γλωσσικές γνώσεις τους Και Ανακαλύψτε νέους πολιτισμούς.

Στείλτε το παιδί σας στην Αγγλία, όπου μπορεί να βουτήξει στον ενθουσιασμό του Λονδίνου, να απολαύσετε τη γραφική ατμόσφαιρα του Westgate, να εξερευνήσετε την υπέροχη περιοχή του Torquay ή να ζήσετε ένα καλοκαιρινό στρατόπεδο στο Liddington. Οι γλωσσικές μας διαμονές στην Αγγλία προσφέρουν μια εξαιρετική ευκαιρία τέλειο αγγλικά Ενώ βυθίζετε τον εαυτό σας σε εμβληματικά μέρη.

Το παιδί σας επιθυμεί να επεκτείνει το καλοκαίρι ευνοώντας τους ηλιόλουστους προορισμούς ? Μας ταξίδια γλωσσών Στη Μάλτα και την Ισπανία είναι ιδανικά για συνδυασμό χαλάρωσης και μάθησης ! Στη Μάλτα, θα είναι σε θέση να επωφεληθεί από ένα ηλιόλουστο νησί της Μεσογείου, βελτιώνοντας παράλληλα τις γλωσσικές δεξιότητές του στα αγγλικά. Στη Μαδρίτη, ζωντανή πρωτεύουσα της Ισπανίας, θα βυθιστεί σε μια πλούσια πολιτιστική ατμόσφαιρα ενώ τελειοποιώντας τα ισπανικά του.

Εκτός από το δικό μας ταξίδια γλωσσών παραδοσιακό, προσφέρουμε επίσης Η παραμονή “Discovery / City Break” Στη Μάλτα και το Λονδίνο. Αυτοί οι τύποι χωρίς γλωσσικά μαθήματα επιτρέπουν στους νέους εξερευνητές σας να επωφεληθούν πλήρως από τουριστικές τοποθεσίες, συναρπαστικές δραστηριότητες και τη ζωντανή ατμόσφαιρα αυτών των προορισμών.

Μην περιμένετε πια να προσφέρετε στο παιδί σας μια αξέχαστη εμπειρία κατά τη διάρκεια του Όλες οι διακοπές των Αγίων ! Κλείστε την τώρα γλωσσική διαμονή Ή Ανακάλυψη / διάλειμμα της πόλης, Και δώστε του την ευκαιρία να ζήσετε εμπλουτιστικές στιγμές ενώ διασκεδάζετε και σφυρηλατώντας αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή.

Αγγλικά μαθήματα και περιήγηση στο Torquay

Ειδική Προετοιμασία Κουπόνι Toussaint Internship στην Οξφόρδη 1 εβδομάδα

Καλοκαιρινό στρατόπεδο στο Liddington

Ισπανικά σε μια ομάδα 4 στη Μαδρίτη

St Paul Cathedral Linguistic London Stay

Πρωτότυπα μαθήματα αγγλικών και επίσκεψη στο Λονδίνο

Margate Linguistic Stay Port Beach

Westgate on Sea – Αγγλία

Μαθήματα και επισκέψεις αγγλικών στο Westgate-on-Sea

Οκτώβριος, Φεβρουάριος, Απρίλιος

Για τα 50α γενέθλιά μας,
Ας γιορτάσουμε την περιέργειά μας να μάθουμε μαζί

Το 2023, CLC Γιορτάζει τα 50α γενέθλιά του ! 50 χρόνια ήδη σχολικές εκδρομές, του ταξίδια γλωσσών, αξέχαστες εμπειρίες μέσω πολλών προορισμών. Εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά έκαναν την πρώτη τους γλωσσική διαμονή με CLC, Περισσότερα από 2.000 σχολεία ετησίως, τα οποία αναθέτουν την οργάνωση του σχολικού τους ταξιδιού στο CLC. Αλλά η αναζήτηση για CLC Το να ταξιδεύει η μεγαλύτερη πλειοψηφία δεν σταματά εκεί ! Σήμερα με την 50η εμπειρία του στην οργάνωση του γλωσσική διαμονή και σχολικό ταξίδι, CLC Αναπτύσσει μια νέα γκάμα διαμονής: πολιτιστικές διαμονές !

Οπτική πολιτιστική διαμονή

Ένα ταξίδι κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών, δεν είναι πλέον γλωσσικό αλλά 100% πολιτιστικό, συνοδευόμενο και για νέους ηλικίας 14 έως 17 ετών που επιθυμούν να ζήσουν μια πλούσια εμπειρία, μεταξύ μαγειρικών εργαστηρίων, πολιτιστικών επισκέψεων, ασυνήθιστων δραστηριοτήτων και πολλών εκπλήρων.

Τα οφέλη από αυτές τις διαμονές είναι πολλαπλά: άνοιγμα στον κόσμο, ανακάλυψη νέων πολιτισμών, νέοι πολιτισμοί, φιλίες και αναμνήσεις για τη ζωή.

Γλωσσική διαμονή Ή πολιτιστική διαμονή : Η επιλογή ανήκει τώρα σε εσάς. Το καλοκαίρι πλησιάζει γρήγορα: βιβλίο χωρίς να περιμένετε την αξέχαστη εμπειρία σας !

CLC, ειδικός στις γλωσσικές και πολιτιστικές διαμονές

Έχουν περάσει 50 χρόνια ότι η λέσχη Langues & πολιτισμοί επέτρεψε στους νέους όλων των ηλικιών (παιδιά και εφήβους) να εκτελέσουν ταξίδια γλωσσών Σε πολλούς προορισμούς ! Αυτή η μισή αιώνα της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας μας κάνει τον Γάλλο ηγέτη του γλωσσική διαμονή.

CLC προσφέρει τύπους προσαρμοσμένους σε όλα τα προφίλ: γλωσσικές διαμονές των παιδιών, η επιλογή σας, σε εντατική ή Η γλώσσα παραμένει ανακάλυψη για αρχάριους ή Φοιτητικές γλωσσικές διαμονές Για να βελτιώσετε τη γλώσσα, προετοιμάστε μια εξέταση ή ενημέρωση πριν από την έναρξη του σχολικού έτους.

Το άνοιγμα στον κόσμο είναι μια αξία δαπανηρή για CLC, Γι ‘αυτό σχεδιάζουμε επίσης Πολιτιστικές διαμονές για παιδιά και εφήβους, Χωρίς μαθήματα, όπου δίνεται η έμφαση στην ανακάλυψη μιας χώρας, μεταξύ πολιτιστικών επισκέψεων, παιχνιδιάρικων και ασυνήθιστων δραστηριοτήτων !

CLC 50 χρόνια Δ

Εμπειρος

CLC μεταφοράς σε αναχωρήσεις από όλη τη Γαλλία

Αναχώρηση όλων
Γαλλία

CLC NF Afnor Πιστοποίηση Oragnating Διαμονές και γλωσσικές πρακτικές

Πιστοποίηση NF
(εξαιρουμένων των διαμονών της Γαλλίας)

Η CLC χαρακτήρισε μια Εθνική Ένωση Εθνικής Ένωσης Γλωσσικών Εκπαιδευτικών Διαμονής και Γλωσσικής Εκπαίδευσης

Ποιότητα
αναγνωρισμένο Oneosel

Η καλύτερη εξυπηρέτηση της γλώσσας παραμένει 2023 σύμφωνα με το Le Figaro

N ° 1 παραμονή
γλωσσολογία

CLC CUSTION ASISSANCE 24 ώρες την ημέρα 24 και 7 ημέρες την εβδομάδα

Βοήθεια
24H/24 – 7 ημέρες την εβδομάδα

Το έζησαν !

Ανακαλύψτε τις μαρτυρίες των πελατών μας και των ομάδων μας. Όλοι θα σας πουν για την εμπειρία τους από τη γλωσσική παραμονή.

Δουλεύω στο CLC για πάνω από 20 χρόνια. Έχω πάντα τόση διασκέδαση που συμβουλεύει τους γονείς είτε πρόκειται για μια πρώτη αναχώρηση είτε για βελτίωση. Η αγαπημένη σας διαμονή ? Η διαμονή στο Μπράιτον που συνδυάζει μαθήματα ποιότητας σε ένα διάσημο σχολείο ενώ απολαμβάνει την παραλία. Το μυστικό μιας επιτυχημένης διαμονής ? Επενδύστε όσο το δυνατόν περισσότερο για τα μαθήματα και είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε μια νέα κουλτούρα. Επωφεληθείτε από τη διαμονή σας που θα θυμάστε όλη τη ζωή σας.

Είμαι εμπορικός τεχνικός στην υπηρεσία CLC ατομικής παραμονής. Η αγαπημένη σας διαμονή ? Η αγαπημένη μου διαμονή είναι η διαμονή και η ανακάλυψη, επειδή υπάρχουν μαθήματα γλώσσας και τα απογεύματα είναι αφιερωμένα σε δραστηριότητες ή επισκέψεις. Το μυστικό μιας επιτυχημένης διαμονής ? Ένας καλός οργανισμός.

Σας ευχαριστώ όλους για αυτό το όμορφο ταξίδι, ο Pierre επέστρεψε μαγεία. Εξαιρετική οργάνωση, πολύ φιλικοί και αρμόδιοι επόπτες. Μια εξαιρετικά φιλόξενη και αφοσιωμένη οικογένεια οικοδέσποινα. Ένα αποτελεσματικό σχολείο με έναν εξαιρετικό δάσκαλο που δημιούργησε σούπερ συνοχή. Πραγματικά σας ευχαριστώ όλους, ελπίζω να μπορέσω να προσφέρω στον Pierre ένα νέο ταξίδι με τον οργανισμό σας που θα συστήσω ανεπιφύλακτα.

Οι κριτικές της Laurence CLC, της μητέρας του Pierre

Γεια σας, η κόρη μας Cloé επιστρέφει από μια γλωσσική παραμονή στο Λονδίνο. Ήθελα να σας ενημερώσω ότι ήταν πολύ καλά δεκτό από την οικογένεια και ότι τα μαθήματα ήταν εποικοδομητικά. Θέλουμε επίσης να επισημάνουμε τον επαγγελματισμό σας (ως οργάνωση γλωσσών): ακολουθούμενη από το αρχείο πριν από την αναχώρηση, κλήσεις κατά τη διάρκεια της διαμονής. Πολύ σοβαρό. Ο καθηγητής έπαιξε επίσης το ρόλο του πολύ καλά: αριθμός ωρών σεβαστά μαθήματα, την πορεία των ποικίλων μαθημάτων (δοκιμή στην αρχή / τέλος της παραμονής, παρουσίαση. ), οι επισκέψεις στο Λονδίνο πραγματοποιήθηκαν ευρέως. Εν ολίγοις, ένα άψογο. Έχουμε καλέσει τυχαία τις υπηρεσίες σας και είμαστε ευχαριστημένοι με την υπηρεσία σας. Να ανανεώσω.

Η άποψη της Laurence, η μητέρα του Cloé στη διαμονή της

Άρχισα να εργάζομαι για CLC σε ένα 1ο βήμα μετά από ένα αίτημα πρακτικής κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής μου για την απόκτηση του δίπλωμα στον ταξιδιωτικό οδηγό (που έλαβα). Πάντα ταξίδευα στη ζωή μου και εκείνη την εποχή αποφάσισα να μοιραστώ το πάθος μου μέσω της συνοδείας των ομάδων. Για πολλά χρόνια τώρα, συνέχισα να συνεργάζομαι με CLC σε πολλούς προορισμούς: Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Μάλτα, ΗΠΑ, Αυστραλία. Χάρη στη συνοδεία όλων αυτών των νέων που κατάφεραν να συνειδητοποιήσουν τα όνειρά τους κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους, ήμουν επίσης σε θέση να συνειδητοποιήσω μερικά από τα δικά μου: την ανακάλυψη των ΗΠΑ σε βάθος, Αυστραλία. Είναι πάντα μεγάλη χαρά να βλέπουμε αυτούς τους εφήβους και τους νέους ενήλικες με αφρώδη μάτια όταν φτάνουν στον προορισμό των ονείρων τους. Να έχεις δάκρυα χαράς ή θλίψης (η καρδιά σφιχτά να φύγει). Αυτές οι όμορφες συναντήσεις για όλα αυτά τα χρόνια με τους συμμετέχοντες, τους συνεργάτες του στο εξωτερικό ή ακόμα και τις οικογένειες, μερικοί από τους οποίους έχουν γίνει πραγματικοί φίλοι.

Εποπτεύτηκα την πρώτη μου Long -Haul May το 1993 σε ηλικία 25 ετών και εργάζομαι από το 2003 με CLC. Μου αρέσει να υποστηρίζω τους μαθητές να τους παρουσιάσουν σε άλλους πολιτισμούς, άλλους λαούς, άλλες συνήθειες και έθιμα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη Σρι Λάνκα και αυτούς τους μεγάλους πράσινους και φυσικούς χώρους, τις Ηνωμένες Πολιτείες με βράδια κάμπινγκ, τα γεύματα που προετοιμάζω με τους νέους και την ανακάλυψη μεγάλων εθνικών πάρκων που αναφέρονται ως παγκόσμια κληρονομιά … αλλά και η Νότια Αφρική με το Ανακάλυψη της ελεύθερης ιπποπόταμης στον ποταμό Okavango όπου πετάξαμε σε μικρά κανό με εκπληκτικούς συμμετέχοντες. Από τη Σαγκάη στο Ανόι και από τη Νότια Αφρική στην Αυστραλία μέσω της Σρι Λάνκα, βοήθησα πάντα τους συμμετέχοντες να μην εγκαταλείψουν το μακρύ ταξίδι τους. Όπως είπε ο Pierre Fillit “να φύγει είναι να φύγει από το κουκούλι του, να ανοίξει τα φτερά του και να πετάξει μακριά. Είναι να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν είμαστε οι μόνοι στον πλανήτη, ότι δεν γνωρίζουμε τα πάντα όπως πιστεύαμε. Γίνεσαι ταπεινός, πιο ανεκτικός, λίγο πιο έξυπνος. Ζώντας για λίγες μέρες σε μια κοινωνία που δεν είναι δική μας μαθαίνει να κοιτάζει διαφορετικά, να μάθετε να δοκιμάζετε τι είναι νέο, να μάθετε να ακούτε και να καταλαβαίνετε. Το ταξίδι δεν είναι μόνο να αλλάξετε μέρη για να αλλάξετε μέρη είναι η πρώτη και κύρια μάθηση για να αλλάξετε την ιδέα σας και να δείτε, βασική βάση για να δημιουργήσετε μια καλή κουλτούρα.

Είμαι μέλος της λέσχης γλώσσας και πολιτισμού για 10 χρόνια και επικεφαλής του τομέα “ισπανικής χώρας” για 5 χρόνια.Toute-à-all και περίεργο της φύσης, μου αρέσει να ταξιδεύω τόσο πολύ και να ασκώ ξένες γλώσσες καθώς επενδύω σε διάφορες ενώσεις (ιδιαίτερα αθλήματα) την αγαπημένη του διαμονή ? Οποιαδήποτε παραμονή στην Ανδαλουσία, για τη θρυλική αυθεντικότητα και το θερμό καλωσόρισμα των κατοίκων της, καθώς και το κλίμα και τα μοναδικά του μνημεία ! Το μυστικό μιας επιτυχημένης διαμονής ? Προετοιμάστε τη διαμονή σε στενή συνεργασία και με εμπιστοσύνη στον σύμβουλό του, ο οποίος, χάρη στην εμπειρία του, έχει όλες τις κάρτες για να σας συνοδεύσει αποτελεσματικά και να εγγυηθεί την επιτυχία της διαμονής !

Γεια σας, ήθελα να ευχαριστήσω την CLC για αυτή τη μεγάλη γλωσσική διαμονή που απολαμβάνει ο γιος μας Enzo στο Πλύμουθ. Επέστρεψε πολύ χαρούμενος και το κεφάλι του γεμάτο αναμνήσεις. Ειδική μνεία για την οικογένεια MR και την κ. Peerlness με την οποία ελήφθη και όπου ήταν πολύ καλά δεκτό, μια πολύ καλή ανταλλαγή. Σας ευχαριστώ πολύ για τη σοβαρή παρακολούθηση των διοικητικών ομάδων, την επίβλεψη και την τοποθεσία, μπορώ μόνο να συστήσω τον οργανισμό σας. Εάν μπορούμε, θα σας επιστρέψουμε .

Η γνώμη του Corinne, μητέρα του Enzo

Πολύ ωραίο καλωσόρισμα από την οικογένεια στο Plymouth: Πολύ ζεστό, πολλή προσοχή, είναι διαθέσιμο για εποικοδομητικές ανταλλαγές. Για να προτείνω. Οι δραστηριότητες που προσφέρονται το απόγευμα είναι πολύ ενδιαφέρουσες, αλλά συχνά εκτελούνται λίγο “στο τρέξιμο”.

Ο Benoît μας λέει για την CLC της Charlotte την κόρη της

Γεια σας, σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας στην κράτηση της διαμονής μου. Επιστρέφω ευχαριστημένος με αυτήν την εμπειρία. Η αρχή του οργανισμού σας είναι πραγματικά μεγάλη, η δυνατότητα να αναμειγνύετε διακοπές και η μάθηση είναι μεγάλη. Η οικογενειακή οικογένεια ήταν πολύ ευγενική, στην αρχή είναι αλήθεια ότι φάνηκαν λίγο σοβαρές.) Αλλά με τις ημέρες που πέρασαν το βρήκα αξιολάτρευτο με οδήγησε καλά στη διαμονή μου στα πράγματα που μπορούσα να επισκεφθώ. Τους βρήκα πολύ ελκυστικό. Το σχολείο είναι πραγματικά υπέροχο, το προσωπικό αξιολάτρευτο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την καλοσύνη σας.

Η άποψη της Άννας που ταξίδεψε με CLC

Οι γλωσσικές παραμονές δημιουργήθηκαν για να φέρουν μια μοναδική και εμπλουτιστική εμπειρία στη ζωή

Επιλέξτε το δικό σας ιδανική διαμονή Μεταξύ των 9 εμπειριών μας !

 • Πάρτε μαθήματα όλη την ημέρα και εξασκηθείτε έντονα για γρήγορη πρόοδο
 • Πάρτε μαθήματα γλώσσας και συμμετέχετε σε δραστηριότητες. Κατά την άσκηση της γλώσσας !
 • Ακολουθηστε μάθημα γλώσσας Και ανακαλύψτε την πολιτιστική κληρονομιά του προορισμού
 • Συμμετέχετε σε ένα πολιτιστικό ταξίδι που συνδυάζει επισκέψεις στην κληρονομιά μιας ξένης χώρας και σε διάφορες δραστηριότητες
 • Πάρτε μαθήματα στα διεθνή γλωσσικά σχολεία και συναντήστε ανθρώπους από όλο τον κόσμο
 • Συμμετοχή σε πρακτική άσκηση προετοιμασίας
 • Προετοιμάστε μια ξένη εξέταση (Toeic, IELTS, TOEFL, εξετάσεις Cambridge. Ουσία
 • Ακολουθήστε το Tailor -κατασκευασμένο ιδιωτικά μαθήματα σε συνδυασμό με πλήρη βύθιση με την οικογένεια
 • Βρείτε μια πρακτική άσκηση/εργασία στο εξωτερικό

Γλωσσική παραμονή στην Αγγλία

Στο CLC, περισσότερα από Γλώσσα και πολιτιστικές διαμονές, Προσφέρουμε πραγματικές εμπειρίες ζωής. Όλα γίνονται έτσι ώστε κάθε διαμονή να μετατραπεί σε μια αβέβαιη μνήμη, έτσι ώστε κάθε συμμετέχων να επιστρέψει για να μεγαλώσει και με την επιθυμία να φύγει. Γνωρίζουμε επίσης ότι όλοι έχουν διαφορετικές προσδοκίες όταν πρόκειται για ένα γλωσσική διαμονή ::

 • Θέλετε να εστιάσετε στη γλώσσα μάθησης ?
 • Προτιμάτε να συνδυάζετε δραστηριότητες διασκέδασης, πολιτιστικών και γλωσσικών μαθημάτων ?
 • Προτιμάτε μια διαμονή 100% ανακάλυψης, χωρίς μαθήματα ?

Κάθε μία από τις 9 εμπειρίες μας διακρίνεται από την ένταση των μαθημάτων, τη συχνότητα στην οποία θα ασκήσετε τη γλώσσα, την ηλικία ή ακόμα και το επίπεδο αυτού που συμμετέχει σε αυτό.

Κάθε εμπειρία μπορεί να ζήσει σε διάφορες χώρες. Εάν μας Η γλώσσα παραμένει στην Αγγλία είναι αναγνωρισμένοι επειδή ιστορικά ευνοούν για την εκμάθηση αγγλικών, προσφέρουμε επίσης παραμονές στην Ισπανία, την Ιρλανδία, τη Γερμανία, τη Μάλτα ή πιο ασυνήθιστους προορισμούς !

Περιορίζω

Όλα μας ταξίδια γλωσσών , Στη Γαλλία ως στο εξωτερικό, διανέμονται σε αυτά τα διαφορετικά κατηγορίες. Αυτά αναπτύσσονται για όλα τα επίπεδα, για όλες τις ηλικίες και τις ανάγκες του καθενός. Η πολύ διαφορετική προσφορά μας είναι ένα από τα πολλά πλεονεκτήματά μας: στις γλωσσικές γλωσσές και οι πολιτισμοί κάθε διαμονή είναι διαφορετικές !

Θέλετε να προετοιμάσετε έναν διαγωνισμό ? Θέλεις Μαθαίνω μια γλώσσα Με τη διασκέδαση, πιο εντατικά ή χάρη σε ένα πλήρη βύθιση ? Θέλετε να επισυνάψετε τη μάθηση στην πρακτική μιας αθλητικής ή πολιτιστικής δραστηριότητας ? Ψάχνετε για πρακτική άσκηση στο εξωτερικό ? Θέλετε να πάρετε μαθήματα απευθείας από τον δάσκαλο ?

Οι γλωσσικές παραμένουν CLC

Πρόοδος σε μια γλώσσα:

 • Βρείτε μια γερμανική γλωσσική διαμονή
 • Πηγαίνετε με μια αγγλική γλωσσική διαμονή
 • Ισπανική γλωσσική διαμονή
 • Ιταλική γλωσσική παραμονή
 • Πορτογαλικά γλωσσικές διαμονές

Διαβάστε περισσότερα

Θέλετε να συμμετάσχετε σε 100% παραμονή στην ανακάλυψη, χωρίς μάθημα γλώσσας ? Είναι δυνατόν χάρη στο δικό μας Νέο φάσμα διασκέδασης και πολιτιστικών διαμονών όπου το άνοιγμα στον κόσμο είναι η λέξη κλειδί !

Παιδιά, εφήβους ή μαθητές, Όλες οι ηλικιακές ομάδες εκπροσωπούνται στο φάσμα μας Γλώσσα και πολιτιστικές διαμονές. Οι διασκεδαστικές, αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες ως το επίπεδο των μαθημάτων γλωσσών είναι προσαρμοσμένα στις προσδοκίες καθενός από τους συμμετέχοντες. Το τελευταίο εκφράζει επίσης ένα ποσοστό ικανοποίησης 96% !

Θα βρείτε αναγκαστικά την ευτυχία σας ανάμεσα στην ποικιλομορφία του ταξίδια γλωσσών που προσφέρουμε στο Γλώσσες και πολιτισμοί. Εδώ είναι 50 χρόνια ότι επιτρέπουμε σε πολλούς νέους να ανοίξουν στον κόσμο γύρω τους. Αυτή η εμπειρία του μισού αιώνα μας κάνει τον ειδικό γλωσσική διαμονή.

 • Αγγλική γλωσσική διαμονή
 • Γλωσσική παραμονή στην Αγγλία
 • Η γλωσσική διαμονή του Λονδίνου
 • Γλωσσική παραμονή στην Ιρλανδία
 • Γλωσσική διαμονή της Μάλτας
 • Ισπανική γλωσσική διαμονή
 • Γλωσσική διαμονή της Βαρκελώνης
 • Γερμανία Γλωσσική διαμονή
 • Γλωσσική παραμονή Γαλλία

Ειδοποίηση LCL

Αρκετά μη αποθηκευμένα ραντεβού LCL Bellevue Saint Etienne Loire, έτσι ώστε να μην καταγράψουν ταξίδια που δεν καταγράφηκαν αδύνατο να τα φτάσουν στο τηλέφωνο. Αναρωτιέται κανείς που εργάζεται σε αυτήν την τράπεζα ? Απαράδεκτο Είναι το νοσοκομείο που κάνει τη διασκέδαση της φιλανθρωπίας. Σχεδιάζω να αλλάξω τις τράπεζες.

Ημερομηνία εμπειρίας: 20 Σεπτεμβρίου 2023

Η αναφορά διαφάνειας 2022 είναι διαθέσιμη

Το μέτριο είναι αδύναμο

Πελάτης για πάνω από 10 χρόνια και στο σημείο.να φύγει πριν από το τέλος του έτους.
Δεν υπολογίζω τον αριθμό των συμβούλων και των ανίκανων. Πάνω από 10 χρόνια είχα 3 στα 10 καλά.
Το τρέχον δεν αποτελεί μέρος του παρά τον βοηθό. Η θέση δεν κάνει τα πάντα .
Τράπεζα για τους πλούσιους, κόστος με κάθε κόστος, χωρίς συμβιβασμό που είμαστε εκεί για να πληρώσουμε όλα αυτά είναι όλα .
Επικοινωνίες και μέτριες υπηρεσίες, είτε του συμβούλου είτε του προσωπικού, όλα αποστέλλονται για να εγκαταλείψουν το αυστηρό ελάχιστο.
Μια μεγάλη απογοήτευση, δεν συμβουλεύω σε καμία περίπτωση, η υπηρεσία έχει επιδεινωθεί καλά

Ημερομηνία εμπειρίας: 22 Σεπτεμβρίου 2023

Συνολική ανικανότητα !

Συμμετέχω στις απόψεις μου στα προηγούμενα σχόλια και επιβεβαιώνω ότι η τράπεζα θα φύγει ! Έχουν περάσει περισσότερο από 4 μήνες που ζήτησα μεταφορά χρηματοπιστωτικών προϊόντων για άλλη τράπεζα, αλλά τίποτα δεν έγινε παρά τις πολλές υπενθυμίσεις μου ! Είναι σκανδαλώδες !

Ημερομηνία εμπειρίας: 16 Σεπτεμβρίου 2023

Φρικτή υπηρεσία

Τρομερή υπηρεσία από την πρώτη μέρα. Κατά τη δημιουργία του λογαριασμού μου, ο σύμβουλος μου ξέχασε τον αριθμό διαμερίσματός μου στη διεύθυνσή μου, η οποία έκανε την κάρτα μου να φτάσει για περισσότερο από ένα μήνα. Κανείς στο LCL δεν ήθελε ποτέ να ελέγξει τη διεύθυνση μέχρι να επιμείνω, ή βλέπω ότι δεν είχαν συμπεριλάβει καν τον αριθμό διαμερισμάτων (έζησα σε μια μεγάλη κατοικία). Κατά τη διάρκεια αυτής της καθυστέρησης που ήταν εξ ολοκλήρου δικό τους λάθος, αναγκάστηκα να αποσυρθώ χρήματα απευθείας από την αντιπροσωπεία μου. Εάν δεν κάνετε την ουρά έξω πριν ανοίξετε, δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα χρήματα στο λογαριασμό σας. Η παράδοση μιας κάρτας για να αποσύρει τα χρήματά σας από τον λογαριασμό σας είναι απαραίτητη, ωστόσο η καθημερινή αποζημίωση αυτών των καρτών δεν θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη από 10, διότι αν φτάσατε μια ώρα μετά το άνοιγμα έμεινε περισσότερο. Όταν δεν υπάρχουν περισσότερες από αυτές τις κάρτες, δεν μπορείτε να αποσύρετε τα χρήματά σας εκείνη την ημέρα, χωρίς εξαίρεση. Είναι παράλογο! Πρέπει να συζητηθεί από την πλευρά τους για να περιορίσει την καθημερινή απόσυρση των χρημάτων. Έχουν περάσει 3 χρόνια τώρα και η κάρτα μου πρόκειται να λήξει στο τέλος του μήνα. Χωρίς επαφή LCL όπως υποσχέθηκε 3 μήνες, τότε 1 μήνα πριν και κανένα σημάδι άφιξης καρτών. Online βοήθεια για να στείλετε ένα μήνυμα στον σύμβουλό σας δεν λειτουργεί. Αυτή η τράπεζα δεν μπορεί να παράσχει ούτε μια υπηρεσία για τα πιο βασικά αιτήματα, ποτέ δεν θα έβγαλα δάνειο για παράδειγμα και ελπίζω να αλλάξω την τράπεζα το συντομότερο δυνατό.

Ημερομηνία εμπειρίας: 19 Σεπτεμβρίου 2023

Κα Mylene Bazir του LCL 446 A … Οργανισμός ..

Η κ. Mylene Bazir του Οργανισμού LCL 446 αφιερώθηκε (στον οργανισμό) σε αρκετό καιρό για να κατεβάσει την εφαρμογή LCL στον φορητό υπολογιστή μου και στη συνέχεια να εξηγήσει τη λειτουργία του. Προσπάθησε να λύσει το πρόβλημά μου και συμφώνησε με ένα ραντεβού για να προχωρήσει περαιτέρω για μια τελική λύση στο δικό μου
Ο Malik, στο τηλέφωνο, ήταν ένα εξαιρετικό καλωσόρισμα και ενοχλητικό να απαντήσω στις ανησυχίες μου. Ευχαριστώ Malik.

Ημερομηνία εμπειρίας: 19 Σεπτεμβρίου 2023

Αφού πήρε πολλά έξοδα ..

Αφού έλαβα πολλά τέλη διαχείρισης από το λογαριασμό, όταν αποφάσισα να κλείσω τον λογαριασμό μου από αυτήν την τράπεζα, τα αγκάλιαζαν με έντονα. Ωστόσο, ο σύμβουλος μου είπε ότι δεν θα επιβληθούν δαπάνες. Τράπεζα για αποφυγή

Ημερομηνία εμπειρίας: 08 Σεπτεμβρίου 2023

Αυτή η τράπεζα είναι καταστροφή

Αυτή η τράπεζα είναι μια καταστροφή, ανίκανη και δυσάρεστη όσο το δυνατόν, είμαστε σχεδόν στην απάτη που οργανώνεται σε λευκό κολάρο! Βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή σε περίπτωση διαδοχής και ο αδελφός μου και έχω περπατήσει για σχεδόν δύο μήνες, ωστόσο έχουν όλα τα έγγραφα που έχουν στην κατοχή τους.Καλές συμβουλές, αποφύγετε αυτό το τραπεζικό ίδρυμα.

Ημερομηνία εμπειρίας: 29 Αυγούστου 2023

Μια καταστροφή αυτής της τράπεζας

Μια καταστροφή Αυτή η τράπεζα, η υπηρεσία διαδοχής είναι θλιβερή, ένα έγγραφο εξακολουθεί να λείπει για να κλείσει τη διαδοχή και να πληρώσει το υπόλοιπο στους κληρονόμους. Ήδη 2 μήνες αναμονής, χωρίς κανείς να επικοινωνήσει μαζί μας ή να διευκολύνει το έργο μας σε αυτό είναι μια δύσκολη στιγμή, το ίδιο για τα αιτήματα του συμβολαιογράφου, όχι. Δραπετεύω.

Ημερομηνία εμπειρίας: 18 Αυγούστου 2023

Σας συμβουλεύω να πάτε στο LCL

Σας συμβουλεύω να πάτε στο LCL

Γρήγορος σύμβουλος για απάντηση
Εξυπηρέτηση πελατών επίσης

Πολύ απλή εφαρμογή και ιστοσελίδα

Είναι όταν κάνετε μια αγορά εμφανίζεται απευθείας στην εφαρμογή ή στον ιστότοπο LCL

Σας συμβουλεύω να ανοίξετε έναν λογαριασμό στο LCL

Ημερομηνία εμπειρίας: 23 Σεπτεμβρίου 2023

Το πέρασμα μου στο LCL σήμερα το πρωί

Ήμουν πολύ καλά δεκτός από 2 νέες γυναίκες που γνώρισαν τις προσδοκίες μου αμέσως και γρήγορα. Τι αποτελεσματικότητα ! ΜΠΡΑΒΟ

Ημερομηνία εμπειρίας: 21 Σεπτεμβρίου 2023

Lcl pertuis

Το LCL Pertuis είναι η αντιπροσωπεία μου εδώ και πολλά χρόνια, πρώτα απ ‘όλα, πήρα εκεί τυχαία και όχι με επιλογή, μια υποθήκη αποδεκτή. Πολύ γρήγορα κατάλαβα τη διαφορά με άλλους οργανισμούς και ακόμη και άλλες τράπεζες !!
Στην πραγματικότητα εδώ λειτουργούμε σε ανθρώπινη κλίμακα, η οποία δυστυχώς έχει χαθεί εντελώς σε πολλές τραπεζικές εγκαταστάσεις !! Εδώ ακούμε, σέβόμαστε τον πελάτη που θεωρούμε, και πάνω απ ‘όλα ανταποκρίνεται .
Είχα διαφορετικές συμβουλές και νομίζω ότι είχα να αντιμετωπίσω όλο το προσωπικό.
Λοιπόν, καλά για αυτόν τον επαγγελματισμό, αυτή η δυναμική και ικανή ομάδα, ξεκινώντας από τον σκηνοθέτη του ακόμα διαθέσιμο.
Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτήν την υπηρεσία, και ειδικά άλλες τράπεζες θα πρέπει να λάβουν ένα παράδειγμα.
Ο Marc Migueres ένας ευχαριστημένος πελάτης .

Ημερομηνία εμπειρίας: 14 Σεπτεμβρίου 2023

Γίνεται πολύ κακοποιημένη και όχι ..

Γίνεται πολύ κακοποιημένη και μη επαγγελματική όταν η αίτησή σας έχει σφάλματα, το Credit Flex δεν είναι διαθέσιμο για αρκετές ημέρες, ειδικά επειδή άλλες τράπεζες έχουν πολύ προχωρημένες περισσότερες επιλογές, πολύ εμπειρία χρήστη Fluiiiiiiiide. Ειδικά ο έλεγχος ταυτότητάς σας, οι σύμβουλοι σας απαιτούν πολλά πράγματα. (Ναι Καταλαβαίνω το βάρος της εμπιστευτικότητας και της επαλήθευσης ταυτότητας), αλλά όχι με τις 20 ψευδείς ερωτήσεις σας, ποια είναι η τελευταία σας μεταφορά, ποια ημερομηνία το λάβατε lol και ειδικά ότι η δήλωση των λογαριασμών δεν είναι στην πραγματικότητα πραγματική ! Όταν πληρώνω ή αφαιρώ χρήματα πρέπει να περιμένω 1 ημέρες για να εμφανιστεί στην εφαρμογή είναι φρικτή

Ημερομηνία εμπειρίας: 19 Αυγούστου 2023

Σας προτείνω LCL

Ευχαριστώ τον σύμβουλό μου για την ανταπόκρισή του, για το έργο του που παρέχεται όταν χρειάζομαι πληροφορίες ή άλλα αιτήματα. Μου εξοικονομεί επίσης πολύ χρόνο χάρη στα μηνύματα που υπάρχει στην εφαρμογή. Δεν χρειάζεται να κινούμαι κάθε φορά και είναι πολύ πρακτικό όταν δουλεύω. Πάντα μου απαντά πολύ γρήγορα.
Είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Ημερομηνία εμπειρίας: 11 Σεπτεμβρίου 2023

Αποζημίωση στον κυβερνοχώρο Niet

Θύμα σημαντικής τραπεζικής επίθεσης στον κυβερνοχώρο: € 5.221 (ή μάλλον 9990 Βουλγαρικό Λεβ από τότε που μεταφέρθηκε στα χρήματα, ένα ποσό που αντιστοιχεί στο ανώτατο όριο της κάρτας), η ιδιωτική τραπεζική LCL αρνείται να επιστρέψει τον εαυτό μου στο πρόσχημα αυτό Η λειτουργία πιστοποιήθηκε όταν έλαβα κανένα SMS.Στην πραγματικότητα δεν έχουν αποδείξεις και οι προσφυγές θα λουλούδι. Αλλά πάνω απ ‘όλα έχουν ένα κρύο τακτικό για να αρνηθούν: να καθίσετε στα € σας 5.000, αφού είστε εσείς ο διευθυντής.Έχουν το μεγαλείο να μου δίνουν, για ένα χρόνο υποθέτω, τη συμβολή των τρελών χαρτών.Είναι προφανές ότι θα αφήσω αυτήν την τράπεζα. Δεν λέω ότι δεν θα εξαφανιστώ αλλού, αλλά τουλάχιστον το κόστος θα είναι χαμηλότερο .

Ημερομηνία εμπειρίας: 12 Ιουλίου 2023

Αυτή η τράπεζα είναι καταστροφή

Αυτή η τράπεζα είναι μια καταστροφή, ένας συνταξιούχος πελάτης πολύ μέτρια 90 χρόνια και άτομα με ειδικές ανάγκες, πελάτης για 40 χρόνια, έχει πέσει θύμα απάτης τραπεζικής κάρτας: 34 επιχειρήσεις στη Νότια Αμερική, υπερβαίνοντας το ανώτατο όριο της τραπεζικής κάρτας του: αποτέλεσμα: αποτέλεσμα: Crédit Ο Lyonnais δεν έχει παρατηρήσει τίποτα μη φυσιολογικό, αφήστε αυτές τις επιχειρήσεις να περάσουν και αρνείται να την αποζημιώσουν, σε αντίθεση με όλες τις υποχρεώσεις της . Συμβουλές σε απατεώνες. Επιτεθείτε στους πελάτες από την Crédit Lyonnais, η τράπεζα θα σας επιτρέψει να ενεργήσετε ήσυχα

Ημερομηνία εμπειρίας: 03 Αυγούστου 2023

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύμβουλό μου

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύμβουλό μου. Yanis Rettab για τις καλές του υπηρεσίες, κάνει τη δουλειά του πολύ καλά, καλή συνέχιση.

Ημερομηνία εμπειρίας: 19 Σεπτεμβρίου 2023

Το LCL είναι μία από τις καλύτερες γαλλικές τράπεζες

Το LCL είναι μία από τις καλύτερες γαλλικές τράπεζες
Ο σύμβουλος μου “Sylvie Tichoux” είναι πραγματικά ικανός και πολύ φιλικός για τους πελάτες, κύριε CEO της LCL “.

Ημερομηνία εμπειρίας: 13 Σεπτεμβρίου 2023

Cagnes-sur-mer client LCL Από…

LCL πελάτης της Cagnes-Sur-Mer για περισσότερο από ένα χρόνο, έχω πάντα πολύ καλά δεκτό και αυτό συνεχίζεται . Ο σημερινός μου σύμβουλος κ. Kamel Dahmani είναι πάντα χαμογελαστός και ευχάριστος, πολύ προσεκτικός στους πελάτες του, διαθέσιμο για να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα μακριά ή πρόσωπο -To -face . Παίρνει το απαραίτητο χρόνο για να βρεθούν λύσεις μαζί και να παρέχουν οριστικά και θετικά αποτελέσματα .
Χωρίς λύπη για αυτήν την τράπεζα που συνιστώ ανεπιφύλακτα .

Ημερομηνία εμπειρίας: 07 Σεπτεμβρίου 2023

Καλά γενικά αλλά ανίκανη υπηρεσία

Η τράπεζα γενικά και καλά αν δεν έχετε κανένα πρόβλημα, αλλά μόλις έχετε πρόβλημα είναι το χάος με το LCL, πρόσφατα έχασα την κάρτα μου και κατάφερα να έχω άλλες 21 ημέρες αργότερα και ήθελαν να με χρεώσουν για € 2 Ο κώδικας των ειδήσεων μου, περπατάμε στο κεφάλι.

Ημερομηνία εμπειρίας: 28 Αυγούστου 2023

Επιθετικοί υπάλληλοι στο Τηλ.

Επιθετικοί υπάλληλοι στο Τηλ.
Ζητούν λεπτομέρειες για τον έλεγχο ταυτότητας, κάτι που είναι φυσιολογικό, αλλά ζητούν πάρα πολύ (αριθμός λογαριασμού, ταυτότητα τράπεζας, διεύθυνση, όνομα, όνομα, CI, τόπος γέννησης, τελευταία μεταφορά,, . Ουσία.
Και όταν τους λέω ότι είναι αρκετό, θυμώνουν αμέσως και απειλούν να κρεμάσουν (οι οποίοι 2 υπάλληλοι έκαναν) χωρίς να έχουν ακόμη και μια απάντηση στο αίτημά μου, επαναλαμβάνοντας συνεχώς το ίδιο τραγούδι σχετικά με τη σημασία του να πιστοποιήσει το Blabla . Εν ολίγοις, ο λόγος που όλοι γνωρίζουμε και ότι επαναλαμβάνουν συνεχώς.
Αυτοί οι άνθρωποι είναι ανίκανοι και ηλίθιοι !
Ελπίζω ότι έχουν καταγραφεί τηλεφωνικές συνομιλίες και θα αναλυθούν από αρμόδιους ανθρώπους.

Ημερομηνία εμπειρίας: 26 Ιουλίου 2023

Αυτή η εταιρεία ανήκει σε εσάς ?

Διεκδικήστε το προφίλ σας για πρόσβαση στα δωρεάν εργαλεία TrustPilot και ενισχύστε τις σχέσεις των πελατών σας.

Επιχειρηματικές δραστηριότητες για προβολή

Μη μεταβαλλόμενο προφίλ

Χωρίς ίχνος αιτήσεων γνώμης

Οι πελάτες εγκαταλείπουν τις απόψεις της δικής τους πρωτοβουλίας

Η αναφορά διαφάνειας 2022 είναι διαθέσιμη

Αυτή η εταιρεία ανήκει σε εσάς ?

Διεκδικήστε το προφίλ σας για πρόσβαση στα δωρεάν εργαλεία TrustPilot και ενισχύστε τις σχέσεις των πελατών σας.

LCL Private: Πρόσβαση στον ηλεκτρονικό μου λογαριασμό στο www.LCL.Fr

Ο online λογαριασμός μου LCL - www.lcl.fr

Crédit Lyonnais είναι μια γαλλική τράπεζα που ιδρύθηκε στη Λυών το 1863. Τώρα η τράπεζα ανήκει στην Crédit Agricole. Εκεί LCL Online Bank έχει έναν ιστότοπο www.LCL.Fr Για άτομα, επαγγελματίες και επιχειρήσεις. Στην έκδοση της για συγκεκριμένους πελάτες της LCL, έχετε πρόσβαση στους τραπεζικούς λογαριασμούς σας για να πραγματοποιήσετε τρέχουσες λειτουργίες και να εγγραφείτε στην τράπεζα, την ασφάλιση, την αποταμίευση και τα πιστωτικά προϊόντα.

Πρόσβαση στον λογαριασμό μου στο LCL στο διαδίκτυο στο www.LCL.Fr

Στον χώρο LCL, ο λογαριασμός μου στο Crédit Lyonnais, από την ενότητα Πρόσβαση στον πελάτη, μπορείτε να συμβουλευτείτε τους λογαριασμούς σας και να πραγματοποιήσετε τρέχουσες τραπεζικές εργασίες, όπως μεταφορές, αντίθεση σε τραπεζική κάρτα ή βιβλίο επιταγών, παραγγελίες προγράμματος.

Για να συμβουλευτείτε τον λογαριασμό σας LCL, πρέπει πρώτα να μεταβείτε στον ιστότοπο www.LCL.Fr ή απευθείας ο χώρος μου.LCL.Fr. Στη συνέχεια, απλά κάντε κλικ στο “Access Your Lancer.

Πρόσβαση στον ιδιωτικό λογαριασμό μου στο LCL - www.lcl.fr

Έτσι, σας ανακατευθύνουμε σε μια σελίδα σύνδεσης στην περιοχή πελατών σας Lyonnais. Η πρόσβαση στον χώρο σύνδεσης απαιτεί αναγνωριστικό και κωδικό πρόσβασης. Ο κωδικός πρόσβασης ισοδυναμεί με τη χρήση ενός κωδικού πρόσβασης που σας κοινοποιήθηκε όταν ανοίγετε τον λογαριασμό σας LCL.

Συνδεθείτε στον ιδιωτικό λογαριασμό μου στο LCL - www.lcl.fr

Τέλος, έχετε την επιλογή μεταξύ διαφορετικών τμημάτων πρόσβασης:

 • Ιδιαιτερος
 • Επαγγελματίας
 • Λυγαριά

LCL Private: Τι να κάνετε σε περίπτωση που ξεχασμένου προσωπικού κώδικα ?

Εάν έχετε χάσει ή ξεχάσατε τον προσωπικό σας κωδικό για να διαχειριστείτε τους λογαριασμούς σας στο Διαδίκτυο, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για ανανέωση. Ξεκινήστε επικοινωνώντας με τον σύμβουλό σας για να μοιραστείτε το πρόβλημά σας. Στη συνέχεια, ένας νέος κωδικός θα σας αποσταλεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Η Crédit Lyonnais θα στείλει τότε τον νέο σας κωδικό μέσω ταχυδρομείου.

Εάν υποψιάζεστε μια δόλια χρήση της πρόσβασής σας στον χώρο LCL μου, μην διστάσετε να αλλάξετε τον προσωπικό σας κωδικό.

Σε γενικές γραμμές, συνιστούμε να αλλάζετε τακτικά τον κωδικό πρόσβασης (για παράδειγμα, κάθε 3-6 μήνες). Έτσι εγγυώνετε πιο ασφαλή πρόσβαση στον χώρο LCL σας. Προφανώς, δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε έναν παλιό κωδικό πρόσβασης. Πράγματι, θα μπορούσε να είναι γνωστό από άλλους ανθρώπους.

Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών LCL για άτομα

Για να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών, έχετε πολλά μέσα επαφής:

 • Εάν είστε πελάτης ?
  • Κάντε ραντεβού με τον σύμβουλό σας απευθείας από την περιοχή του πελάτη σας.
  • Επίσης, μπορείτε να κάνετε ραντεβού LCL Visio.
  • Διαφορετικά, στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην υπηρεσία σας από την περιοχή πελατών Crédit Lyonnais.
  • Για τη διαχείριση των λογαριασμών σας, καλέστε τη φωνητική υπηρεσία διαθέσιμη 7 ημέρες την εβδομάδα και 24 ώρες την ημέρα στις 09.69.36.30.30
  • Για τη διαχείριση και τη συνδρομή των ασφαλιστικών σας συμβάσεων, καλέστε το 09.69.325.326.
  • Εάν δεν είστε ακόμη πελάτης ?
   • Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών LCL στο 09.69.36.30.30 (καλέστε το NOT Surchared) Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8 π.μ. έως τις 10 μ.μ. και το Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 5.30 μ.μ. για να ανοίξετε έναν ιδιωτικό λογαριασμό LCL.
   • Ανοίξτε ένα βασικό λογαριασμό LCL, LCL à la Carte ή LCL Student. Όταν ζητάτε το άνοιγμα του λογαριασμού στο διαδίκτυο, θα πρέπει να κοινοποιήσετε ορισμένες πληροφορίες:
    • Ο τύπος λογαριασμού: ατομικό ή κοινό,
    • Η επιλογή των μέσων πληρωμής,
    • Τα προσωπικά σας στοιχεία.