Ο φακός, οι τυχοδιώκτες του Chupacabra – Apple TV (CA), ο φακός: σε ποια ώρα και σε ποιο κανάλι θα παρακολουθήσουν τη σειρά σειράς σε streaming?

The Torch: Τι ώρα και σε ποιο κανάλι θα κοιτάξει τη σειρά σειράς σειράς streaming

Το περιεχόμενο που σχεδιάστηκε και προτείνεται από

Ο φακός, οι τυχοδιώκτες του Chupacabra

Δεν υπάρχουν πλέον κοστούμια και βραδινά φορέματα. Η κανονιστική στολή είναι το μαγιό. Ο Marc είναι μόνο ένας υποψήφιος μεταξύ άλλων, μέλος μιας ομάδας τυχοδιώκτη που προσπαθεί να επιβιώσει στο νησί Paradise του Chupacabra.

Επεισόδια

Μια νέα περιπέτεια ξεκινά για τον Marc. Και αυτή τη φορά, οι κανόνες έχουν αλλάξει: είναι απλώς ένας ανταγωνιστής μεταξύ άλλων που θα πρέπει να επιβιώσουν στο άγριο νησί Chupacabra. Ωστόσο, ο Marc έχει την δυσάρεστη έκπληξη για να βρει μερικά πρόσωπα που γνωρίζει καλά. Που θα εξαλειφθούν πρώτα?

36 λεπτά 30 Ιουνίου 2022 C8

Η περιπέτεια μόλις ξεκίνησε ήδη, οι δύο ομάδες υποφέρουν από πείνα. Ειδικά ο Μάρκ. Βρίσκει ντροπή ότι ο λεγόμενος σεφ Anne δεν τους βρίσκει να τρώνε. Είναι αποφασισμένος να του δείξει πώς πρέπει να συμπεριφέρονται οι πραγματικοί ηγέτες!

33 λεπτά 30 Ιουνίου 2022 C8

Ο Μάρκ τρομοκρατείται από την επιστροφή της Αλεξάνδρας. Δικαίως, δεδομένου ότι αυτός ο χαμένος υποψήφιος είχε προσπαθήσει να τον σκοτώσει κατά τη διάρκεια της φλόγας. Αλλά ο νέος συμπαίκτης της θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύτιμος σύμμαχος, ενώ η διάσημη δοκιμή σχεδία.

31 λεπτά 30 Ιουνίου 2022 C8

Ο Marc, νέος επικεφαλής του Nullos, σκοπεύει να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κυνηγιού θησαυρού. Ενώ οι υποψήφιοι βυθίζονται στη ζούγκλα, τα θαμμένα μυστικά επανεμφανίζονται στο φως της ημέρας. Και δεν είναι όμορφο να βλέπεις.

32 λεπτά 30 Ιουνίου 2022 C8

Η σημαντικότερη συνεδρίαση της ομάδας δεν παρέχει ελπίδα -για συμφιλίωση. Η λέξη “συγκατοίκηση” φαίνεται να υπερβαίνει το λεξιλόγιο των υποψηφίων, οι οποίοι όμως θα πρέπει να μάθουν να ξεπεράσουν τις διαφορές τους για να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν τη δοκιμασία της ημέρας, έναν ταλαντούχο ανταγωνισμό. δίδυμος.

36 λεπτά 30 Ιουνίου 2022 C8

Ενώ οι Annick και Yvan ανακαλύπτουν τις απολαύσεις της κοινωνίας των καταναλωτών, οι πρώην Nullos ζουν υπό την απειλή της εξάλειψης του Mojitos. Η δοκιμή της ημέρας θα τους δώσει την ευκαιρία να εξισορροπήσουν το παιχνίδι και, παρεμπιπτόντως, να απολαύσουν λίγα λεπτά 4G.

33 λεπτά 30 Ιουνίου 2022 C8

Παρόμοιος

Διανομή και τεχνική ομάδα

Ηθοποιός Céline Sallette
Vincent Dedian ηθοποιός
Φόρτις Foresti ηθοποιός
Ηθοποιός Adèle Exarchopoulos

Σχετικά με

Δεν υπάρχουν πλέον κοστούμια και βραδινά φορέματα. Η κανονιστική στολή είναι το μαγιό. Ο Marc είναι μόνο ένας υποψήφιος μεταξύ άλλων, μέλος μιας ομάδας τυχοδιώκτη που προσπαθεί να επιβιώσει στο νησί Paradise του Chupacabra.

Πληροφορίες

Στούντιο εδώ όλα.Τηλεοπτική Κωμωδία εκδρομές 2021 ταξινομημένη περιοχή C8 Περιφέρεια προέλευσης Γαλλία

ΓΛΩΣΣΕΣ

Audio * (DS, AAC) Γαλλικοί υπότιτλοι (Καναδάς) (κωδικοποιημένη υποταγή, STSM)

Προσιτότητα

Οι κωδικοποιημένοι υπότιτλοι είναι οι υπότιτλοι που αντιστοιχούν στη διαθέσιμη γλώσσα, με την προσθήκη σχετικών πληροφοριών που δεν αποτελούν διάλογο. Οι περιγραφές ήχου (DS) είναι ακουστικά κομμάτια που περιγράφουν τι συμβαίνει στην οθόνη για άτομα με τυφλά ή με προβλήματα όρασης.

© 2023 Apple Inc. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.

The Torch: Τι ώρα και σε ποιο κανάλι θα κοιτάξει τη σειρά σειράς σειράς streaming?

Επαίνεσε από το κοινό και την κριτική, η φλόγα επιστρέφει για μια εποχή 2 με τίτλο “The Forch”. Μετά την παρωδία του “The Bachelor”, ο Jonathan Cohen θα δώσει αυτή τη φορά τα χαρακτηριστικά του στο “Marc” με την παρωδία του Koh-Lanta. Μάθετε τι ώρα και σε ποιο κανάλι για να κοιτάξετε τον φακό, τους τυχοδιώκτες του Chupacabra σε streaming.

Το περιεχόμενο που σχεδιάστηκε και προτείνεται από

Μετά την επιτυχία της “φλόγας”, ο Jonathan Cohen γνωστός και ως “Marc”, επιστρέφει στην Parody TV με αυτή τη φορά ένα αφιέρωμα στο Koh-Lanta. Με το “The Torch”, ακολουθήστε τις περιπέτειες των τυχοδιώκτη του Chupacabra και ανακαλύψτε ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής αυτής της εντελώς τρελής έκδοσης. Με ένα cast 5 αστέρων: Mister V, Jonathan Cohen, Jonathan Lambert, Kad Merad, Adèle Exarchopoulos, Pierre Niney ή Jérome Commander, πάρτε τα μάτια σας μακριά και ετοιμαστείτε να γελάσετε στο λαιμό.

Πώς να εγγραφείτε στο Canal + για να ακολουθήσετε τη σειρά “The Torch” στο Streaming

Επωφεληθείτε από τα σχέδια καλών καναλιών + στο promo για να παρακολουθήσετε τη σειρά le tlambeau streaming. Το Canal + Disney + Pack είναι 20,99 ευρώ το μήνα για 12 μήνες και 24,99 ευρώ το μήνα. Θα σας επιτρέψει να ακολουθήσετε τη σειρά Le Tormeau καθώς και την καλύτερη αφίσα στο Champions League. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε την Premier League, Ligue 1, Top 14 και τη μοτοσικλέτα GP. Αλλά και το καλύτερο της Disney+ με τη νέα σειρά Marvel Moon Knight.

Περιεχόμενα σχεδιασμένα και προσφέρονται από τις υπηρεσίες Figaro. Το συντακτικό προσωπικό του Figaro δεν συμμετείχε στην πραγματοποίηση αυτού του άρθρου.

Ορισμένοι σύνδεσμοι παρακολουθούνται και μπορούν να δημιουργήσουν προμήθεια για το Le Figaro. Οι τιμές που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο είναι ενδεικτικές και είναι πιθανό να εξελιχθούν.

Ο φακός, οι τυχοδιώκτες του Chupacabra

Παρακολουθήστε το Torch, τους τυχοδιώκτες της chupacabra streaming – All VOD, SVOD και Replay προσφορές

Αυτή τη στιγμή, μπορείτε να παρακολουθήσετε το “The Forch, οι τυχοδιώκτες του Chupacabra” που ρέουν στο κανάλι+.

Νέα επεισόδια

S1 E1 – Επεισόδιο 1

Περίληψη

Αντίο τη βίλα και το γεια chupacabra. Μετά τη φλόγα, ο Marc και 15 άλλοι υποψήφιοι θα πρέπει να ανταγωνιστούν και να επιβιώσουν σε ένα νησί της ερήμου. Τα φυσικά γεγονότα, οι ψυχικοί χειρισμοί και οι συναισθηματικές προδοσίες θα είναι τα συστατικά αυτού του τροπικού κοκτέιλ.

Συνδέω-συωδεομαι Για να συγχρονίσετε τη λίστα παρακολούθησης

Βίντεο: ρυμουλκούμενα, teasers, ρυμουλκούμενα

Εικόνα προεπισκόπησης ρυμουλκούμενου

Justwatch Daily Streaming Charts

Ο φακός, οι τυχοδιώκτες του Chupacabra

Σημείωση

Justwatch Βαθμολογία

75%