Απλός συναγερμός σπιτιού για εγκατάσταση και στις καλύτερες τιμές | Ασφάλεια CFP, Σύστημα συναγερμού | Ανίχνευση εισβολής | Σύστημα ασφαλείας

Σύστημα ανίχνευσης συναγερμού και εισβολής

Το Atlantic’s είναι το εμπορικό σήμα συναγερμού CFP. Τα συστήματα τουασύρματο συναγερμό Ο Ατλαντικός διακρίνεται από τον απαράμιλλο δείκτη προστασίας/προϋπολογισμού τους. Τα πακέτα του Delta Dore, Diagral, Paradox, Vishic ή Somfy Protect κατασκευαστές έχουν επιλεγεί για την φήμη τους με βάση αρκετά χρόνια ενεργού παρουσίας και ανάπτυξης βιώσιμων συστημάτων συναγερμού αντι -εγχύσεων και έχουν αποδειχθεί ότι έχουν αποδειχθεί. Τα πακέτα συναγερμού σπιτιού μας περιέχουν όλα τα στοιχεία για τη δημιουργία αποτελεσματικής παρακολούθησης και ασφάλειας σε ένα σπίτι, εμπορικές εγκαταστάσεις ή οποιοδήποτε άλλο είδος κτιρίου: ανιχνευτής, γοργόνα, τηλεχειριστήριο, απομακρυσμένο πληκτρολόγιο, ενότητα GSM . Μπορούν να παραδοθούν προ-παραμικρυφικά από τεχνικούς ασφαλείας CFP ή να παραδοθούν έτοιμοι να εγκατασταθούν με ένα εγχειρίδιο σε λεπτομερή γαλλικά που επιτρέπει την εγκατάστασή τους σε λίγες ώρες, χωρίς να υποβληθούν σε μεγάλα έξοδα εγκατάστασης.

Συναγερμός στο σπίτι

Ανακαλύψτε την επιλογή του συναγερμού σπιτιού που πωλείται στο Έτοιμο -to -χρήσε πλήρη συναγερμό έτοιμο -to -χρήσαν κιτ ανά εμπορικό σήμα. Αυτά τα συστήματα παρακολούθησης είναι μέχρι σήμερα η πιο αποτελεσματική λύση για την προστασία από διαρρήκτες ή απόπειρα διάλειμμα -καθώς και από τα κύρια εγχώρια ατυχήματα (ανίχνευση πυρκαγιάς, ανίχνευση αερίου κλπ.). Ο ασύρματος συναγερμός διακρίνεται από το ενσύρματο μοντέλο από την τεχνολογία ραδιοφώνου που χρησιμοποιείται για την απομακρυσμένη επικοινωνία μεταξύ των στοιχείων. Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα συναγερμού σπιτιού: απλοποιημένη εγκατάσταση και χρήση

Αυτό το σύστημα επιτρέπει σε όλους να εξοπλίσουν το σπίτι τους και να μπορούν να το χρησιμοποιούν με πρακτικό και κοινό τρόπο με ευκολία. Η τιμή ενός συναγερμού σπιτιού είναι επίσης ένα πλεονέκτημα που καθιστά αυτό το είδος προστασίας προσιτό σε όλα τα σπίτια. Δεν απαιτεί συνδρομή σε ένα απομακρυσμένο κέντρο παρακολούθησης, ακόμη και αν μια υπηρεσία απομακρυσμένης παρακολούθησης που προκαλεί πιο δαπανηρή διαχείριση παραμένει μία από τις πιθανές επιλογές επεξεργασίας μιας ειδοποίησης.

Για να προστατεύσετε τη διαμονή μεσαίας μέσης ή να εξασφαλίσετε την παρακολούθηση ενός μεγάλου σπιτιού, τα διάφορα κιτ συναγερμού σπιτιού ή διαμερισμάτων περιέχουν τα απαραίτητα στοιχεία (ανιχνευτές, γοργόνες, τηλεχειριστήρια . ) Ανάλογα με τον αριθμό των εξαρτημάτων. Ανάλογα με την ποσότητα των ανοίξεων που θα είναι ασφαλισμένα και τον όγκο των εξαρτημάτων, μπορείτε να προσαρμόσετε ειδικότερα τον αριθμό του ανιχνευτής Ή ανιχνευτής κίνησης απαιτείται. Οι πόρτες των παραθύρων καθώς και τα παραθυρόφυλλα μπορούν να εξοπλιστούν με ανιχνευτές ανοίγματος πόρτας ή παραθύρου. Αυτές οι συσκευές συναγερμού αντι -εγχύσεων σας επιτρέπουν επίσης να προστατεύσετε ένα γκαράζ, ένα κελάρι ή ακόμα και μια βεράντα συνδέοντας ένα εξωτερικός ανιχνευτής Και εάν είναι απαραίτητο, ένας επαναλήπτης σήματος εξασφαλίζοντας την ποιότητα της μετάδοσης και της σύνδεσης.
Για περισσότερη ασφάλεια, σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, τα συστήματα ασφαλείας ως ασύρματο συναγερμό είναι εξοπλισμένα με μπαταρία έκτακτης ανάγκης. Αυτά τα ασύρματα συστήματα συναγερμού προστατεύονται στην επικοινωνία τους από το Radio Aves τα διάφορα περιφερειακά οποιασδήποτε προσπάθειας να μπλοκάρει και να σαμποτάζονται ενορχηστρωμένα από έναν διάρρηξη.

Η ομάδα πωλήσεων και τεχνικής μας είναι στη διάθεσή σας για να σας συμβουλεύσει στην επιλογή του εγχώριου συναγερμού σας και να σας βοηθήσει να συνθέσετε το ιδανικό σύστημα επιλέγοντας τις σωστές επιλογές.

Μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, ανιχνευτές, τηλεφώνημα, τηλεχειριστήριο . : Κύρια αξεσουάρ ενός κιτ συναγερμού σπιτιού.

Ο συναγερμός του σπιτιού αποτελείται πάντοτε από ένα Κέντρο συναγερμού στο σπίτι κατά τύπο (που μπορεί να είναι εσωτερική μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας) και διαφορετικά στοιχεία ανίχνευσης και αποτρεπτικών στοιχείων: κίνηση και ανιχνευτές ανοίγματος, εξωτερική σειρήνα ή εσωτερικό, ανιχνευτής ασφαλείας, πομπός GSM ή TRC, τηλεχειριστήριο ενεργοποίησης . Οι ασύρματες μονάδες παραγωγής συναγερμού σπιτιών επικοινωνούν με τα στοιχεία που συνδέονται με αυτά σε ασφαλείς ραδιοφωνικούς συνδέσμους. Αυτοί οι ασύρματοι συναγερμοί μπορούν στη συνέχεια να επικοινωνούν σε λειτουργία GSM ή RTC για να σας στείλουν ειδοποιήσεις και να σας επιτρέψουν να παραγγείλετε τις κύριες λειτουργίες (μερικό ή συνολικό οπλισμό, αφοπλισμό) από ένα τηλέφωνο.

Η τεχνολογία GSM υποθέτει ότι ο σταθμός ηλεκτροπαραγωγής έχει ένα Πομπός GSM και εξοπλισμένο με κάρτα SIM.

Τα μοντέλα τουΣυναγερμός σπιτιού IP Θεωρείται ως ένας τύπος ευφυής συναγερμού, συνδεθείτε απευθείας στο δίκτυο Internet (πλαίσιο Internet) και διέταξε εξ αποστάσεως από μια ειδική εφαρμογή για κινητά. Αυτά τα Συνδεδεμένοι συναγερμοί έχουν τους άλλους σπιτικούς συναγερμούς μιας κεντρικής μονάδας που ελέγχει ολόκληρο το σύστημα και διάφορα αξεσουάρ που επικοινωνούν με ραδιοφωνικό σύνδεσμο: συμβατοί ανιχνευτές ζώων, ανιχνευτές ανοίγματος, ψηφιακό πληκτρολόγιο, μακρινός, Γοργόνα, κουμπί έκτακτης ανάγκης. Οι ανιχνευτές καπνού μπορούν επίσης να ολοκληρώσουν το σύστημα προστασίας σας. Ανάλογα με το μοντέλο, παρουσία πυρκαγιών ή μονοξειδίου του άνθρακα, οδηγούν στη σκανδάλη του συναγερμού του ανιχνευτή ή του συναγερμού για το σπίτι, εμποδίζοντας τους επιβάτες ή τους ιδιοκτήτες με κινητό ειδοποίηση ή τηλεφωνική κλήση. Για ένα σύστημα παρακολούθησης βίντεο, είναι δυνατόν να προσθέσετε ένα ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ IP wifi με νυχτερινή όραση, α συνδεδεμένη κλειδαριά ή ένα βύσμα τηλεχειριστηρίου συνδεδεμένο στο ίδιο πλαίσιο αυτοματισμού στο σπίτι και ελεγχόμενη από απόσταση από το ίδιο περιβάλλον διαδικτύου, όπως τα συστήματα Tahoma Somfy ή συναγερμοί Yale Smart Living. Ορισμένα μοντέλα κάμερας υπαίθρια παρακολούθησης είναι εξοπλισμένα με τη λειτουργία ανίχνευση κίνησης, που ολοκληρώνει αποτελεσματικά ένα σύστημα συναγερμού μεταδίδοντας ειδοποιήσεις σε περίπτωση εισβολών ή διάρρηξης στην εποπτευόμενη περιοχή. Αυτές οι κάμερες παρακολούθησης κάνουν το σύστημα συναγερμού ασφαλείας σας πολύ αποθαρρυντικό.

Επιλέγοντας το συναγερμό του σπιτιού σας καλά: προσφορά και επιλογή προϊόντων με τους ειδικούς μας

Με μακρά εμπειρία όσον αφορά οικιακή ασφάλεια, Οι ειδικοί μας επέλεξαν διάφορες μάρκες συστήματος ασφαλείας ως συνάρτηση των κριτηρίων αξιοπιστίας και αποδοτικότητας, επεκτασιμότητα του συστήματος, απλότητα εγκατάστασης, χρήση και συντήρηση, αλλά και τιμή.

Το Atlantic’s είναι το εμπορικό σήμα συναγερμού CFP. Τα συστήματα τουασύρματο συναγερμό Ο Ατλαντικός διακρίνεται από τον απαράμιλλο δείκτη προστασίας/προϋπολογισμού τους. Τα πακέτα του Delta Dore, Diagral, Paradox, Vishic ή Somfy Protect κατασκευαστές έχουν επιλεγεί για την φήμη τους με βάση αρκετά χρόνια ενεργού παρουσίας και ανάπτυξης βιώσιμων συστημάτων συναγερμού αντι -εγχύσεων και έχουν αποδειχθεί ότι έχουν αποδειχθεί. Τα πακέτα συναγερμού σπιτιού μας περιέχουν όλα τα στοιχεία για τη δημιουργία αποτελεσματικής παρακολούθησης και ασφάλειας σε ένα σπίτι, εμπορικές εγκαταστάσεις ή οποιοδήποτε άλλο είδος κτιρίου: ανιχνευτής, γοργόνα, τηλεχειριστήριο, απομακρυσμένο πληκτρολόγιο, ενότητα GSM . Μπορούν να παραδοθούν προ-παραμικρυφικά από τεχνικούς ασφαλείας CFP ή να παραδοθούν έτοιμοι να εγκατασταθούν με ένα εγχειρίδιο σε λεπτομερή γαλλικά που επιτρέπει την εγκατάστασή τους σε λίγες ώρες, χωρίς να υποβληθούν σε μεγάλα έξοδα εγκατάστασης.

Οι ειδικοί ηλεκτρονικών προστασίας ασφαλείας CFP είναι διαθέσιμοι για να σας καθοδηγήσουν και να δημιουργήσουν μια σύγκριση στην επιλογή του Κιτ συναγερμού σπιτιού Ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Κατόπιν αιτήματος, η ομάδα πωλήσεών μας μπορεί να δημιουργήσει ένα εξατομικευμένο απόσπασμα με τις επιλογές που επιλέγονται. Μετά την πώληση, η τεχνική μας ομάδα βρίσκεται στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε αίτημα σχετικά με τη συντήρηση ή τη διαμόρφωση του συστήματος συναγερμού σπιτιού σας.

Προϊόντα 1 – 10 από 178

Σύστημα συναγερμού και ανίχνευσης εισβολής

Κρατήστε την κατοικία σας στα καταφύγια εισβολέα, είτε είστε παρόντες είτε όχι, με ένα από τα καλύτερα συστήματα ασφαλείας για το σπίτι.

Τεχνολογία Securitas Συναγερμού και Ασφάλειας: 360 ° Προστασία

Το σπίτι σας είναι το ασφαλές μέρος σας. Είτε είστε εκεί είτε όχι, θα πρέπει να αισθάνεστε ασφαλείς επειδή είναι η προστασία σας από τους εισβολείς. Ένα σύστημα συναγερμού συνδεδεμένου σπιτιού είναι ο καλύτερος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι η οικογένειά σας είναι ασφαλής.

Ένα εγχώριο σύστημα συναγερμού με απλό συναγερμό δεν είναι πλέον αρκετό. Σύμφωνα με μια έκθεση που υπέβαλε η KTVB, πολλοί κλέφτες γνωρίζουν πώς να απενεργοποιήσουν απλούς συναγερμούς. Και ακόμα κι αν δεν το κάνουν, ένας ειδικευμένος διαρρήκτης μπορεί να εισέλθει και να βγει γρήγορα. Ανάλογα με τον τόπο διαμονής σας και την ταχύτητα του χρόνου απόκρισης της αστυνομίας, ένας εισβολέας μπορεί να μην θέλει καν να απενεργοποιήσει τον συναγερμό.

Επομένως, θα θελήσετε κάτι πιο αποθαρρυντικό από ένα απλό σύστημα συναγερμού, όπως κάμερες ασφαλείας που θα συλλάβουν το πρόσωπο των εισβολέων και των ανιχνευτών εξωτερικού κινήματος που θα ενεργοποιήσουν τον συναγερμό ακόμη και πριν ο εισβολέας διεισδύσει στο σπίτι σας. Αυτό είναι το είδος της προστασίας που θα πάρετε από την τεχνολογία Securitas.

Οι τροφοδοσίες ασφαλείας στο σπίτι εμφανίζονται σε οθόνες συσκευών

Μια εφαρμογή ασφαλείας στο σπίτι για τον έλεγχο του συστήματος κυψελοειδούς συναγερμού σας

Smartphones συναγερμού για smartphones.Το COM και το Honeywell είναι ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα για το σύστημα ασφάλειας τεχνολογίας Securitas. Και οι δύο εφαρμογές είναι εύκολο στη χρήση, αξιόπιστες και έχουν δοκιμαστεί τόσο από εμπειρογνώμονες όσο και από τους αρχάριους.

Μόλις διαμορφωθεί η εφαρμογή και επιλέγετε ένα από τα πακέτα μας, μπορείτε:

  • Arm και αφοπλίστε το σύστημα συναγερμού σας από οπουδήποτε
  • Ελέγξτε την κατάσταση του συστήματος συναγερμού και των φωτογραφικών μηχανών ασφαλείας (εάν ισχύει) ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε
  • Ξεκλειδώστε και κλειδώστε την πόρτα σας εξ αποστάσεως (χρήσιμο για να δώσετε πρόσβαση σε παραγωγούς, καθαρισμό κ.λπ.Ουσία
  • Ενεργοποιήστε τον συναγερμό και επικοινωνήστε με το κέντρο έκτακτης ανάγκης ανά πάσα στιγμή
  • Λάβετε ειδοποιήσεις σχετικά με τα γεγονότα που έχετε επιλέξει (για παράδειγμα, λάβετε μια φωτογραφία από την κάμερά σας κάθε φορά που το παιδί σας επιστρέφει από το σχολείο)
  • Βεβαιωθείτε ότι αισθάνεστε καλύτερα σε σχέση με αυτό που συμβαίνει στο σπίτι, όταν το επιθυμείτε.

Το καλύτερο μέρος της αίτησης είναι η ελευθερία που σας δίνει να ταξιδέψετε, να πάτε στη δουλειά ή απλά να περπατήσετε με την οικογένειά σας και να μην ανησυχείτε για το τι θα μπορούσε να συμβεί στο σπίτι σας μόλις φύγει. Θα έχετε συνολική ορατότητα και έλεγχο του συστήματος συναγερμού σας χάρη στην απομακρυσμένη παρακολούθηση του σπιτιού σας.

Το σύστημα Securitas Section Securitas στο σπίτι

Πρώτα απ ‘όλα, ένα εγχώριο σύστημα ασφάλειας τεχνολογίας αποτελείται από τα εργαλεία των καλύτερων εταιρειών ασφαλείας της αγοράς: DSC, Honeywell, Interlogix και Qolsys. Επιλέξαμε αυτές τις μάρκες για τη δέσμευσή τους για ποιότητα και ιστορία ως ηγέτες στον τομέα της ασφάλειας στο σπίτι.

Δεύτερον, ένα εγχώριο σύστημα ασφαλείας Securitas Technology είναι εύκολο στη χρήση. Το βασικό σετ περιλαμβάνει έναν πίνακα ελέγχου με πληκτρολόγιο (κλασικό ή ολοκληρωμένο) που διευκολύνει την εξατομίκευση του επιπέδου ασφάλειας, των ανιχνευτών κίνησης, μιας ισχυρής γοργόνα και των επαφών με 2 έως 3 πόρτες. Αυτές οι λειτουργίες θα κρατήσουν ασφαλή το σπίτι σας και τους επιβάτες σας.

Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πρόσθετες επιλογές, όπως ανιχνευτές θραύσης γυαλιού και επαφές για το άνοιγμα των παραθύρων, των εσωτερικών και εξωτερικών κάμερων ασφαλείας στις οποίες μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω του smartphone σας και ενός ασύρματου κουμπιού σιωπηλού πανικού σε περίπτωση απειλής μέσα στο σπίτι σας ή στην εκδήλωση ιατρικής έκτακτης ανάγκης. Ουσιαστικά, μπορείτε να προστατεύσετε το σπίτι σας από κλέφτες με όσα χαρακτηριστικά επιθυμείτε.