Η πώληση ηλεκτρικών αυτοκινήτων υπερβαίνει τα ντίζελ: το αποτέλεσμα θετικής από στόμα σε στόμα, εκτιμά τον διευθυντή του παρατηρητηρίου Cetelem, περισσότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που πωλούνται από το ντίζελ τον Ιούνιο του 2023 σύμφωνα με τους κατασκευαστές

Περισσότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που πωλήθηκαν από το Diesel τον Ιούνιο του 2023 σύμφωνα με τους κατασκευαστές

Δεν μπορείτε πλέον να αντιδράσετε σε άρθρα μετά την υποβολή εισφορών που δεν ανταποκρίνονται στον χάρτη μετριοπάθειας του σημείου.

Η πώληση ηλεκτρικών αυτοκινήτων υπερβαίνει τα ντίζελ: το αποτέλεσμα της “θετικής από στόμα σε στόμα”, εκτιμά τον διευθυντή του παρατηρητηρίου Cetelem

Μεταξύ των αποταμιεύσεων και της ανύψωσης των φρένων, η ζήτηση για ηλεκτρικά αυτοκίνητα ξεπέρασε εκείνη των μοντέλων ντίζελ τον Ιούνιο. Η επικοινωνία περίπου 100% Electric έχει σαφώς ζυγίζει στην ισορροπία Estem Flavien Neuvy, οικονομολόγος και διευθυντής του παρατηρητηρίου Cetelem.

Δημοσιεύτηκε στις 07/19/2023 16:41
Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Ένα θέρετρο σταθμών φόρτισης για ηλεκτρικά οχήματα στο Παρίσι. (Bruno Levesque / Maxppp)

Αυτό είναι το αποτέλεσμα “στόμα σε στόμα“, δήλωσε την Τετάρτη 19 Ιουλίου στο Franceinfo Flavien Neuvy, οικονομολόγος και διευθυντής του παρατηρητηρίου Cetelem, ενώ για πρώτη φορά οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων υπερέβησαν εκείνες του ντίζελ τον Ιούνιο στην Ευρώπη, σύμφωνα με την Ένωση Κατασκευαστών. Σε ένα έτος, το μερίδιο αγοράς τους αυξήθηκε από 10,7% σε 15,1%, συνολικού ύψους 158.000 οχημάτων που πωλούνται. Οι αυτοκινητιστές έκαναν γρήγορα τον υπολογισμό τους. “”Τα 100 χιλιόμετρα ηλεκτρικά, παρά την αύξηση της ηλεκτρικής ενέργειας, κοστίζουν λιγότερο από τα 100 χιλιόμετρα “, αυτός εξήγησε. Η τιμή των αυτοκινήτων και η έλλειψη σταθμών φόρτισης εξακολουθούν να είναι φρένα για πολλούς δυνητικούς αγοραστές. “”Θα πάρουμε λιγότερο χρόνο για να φορτώσουμε το αυτοκίνητό σας. Είναι επίσης απαραίτητο να δώσουμε στους μηχανικούς λίγο χρόνο, στην τεχνολογία για να προχωρήσουν“, Διαβεβαίωσε.

Franceinfo: Αυτό σας εκπλήσσει να δείτε τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα να υπερβαίνουν το ντίζελ στην Ευρώπη ?

Flavien neuvy : Στη Γαλλία, το 2012, οι πωλήσεις ντίζελ αντιπροσώπευαν τρεις καταχωρίσεις, το ντίζελ συνθλίβει τα πάντα. Την εποχή εκείνη, σχεδόν κανείς δεν πίστευε στο πρώτο ηλεκτρικό όχημα που βγήκε στην αγορά. Εν τω μεταξύ, έχουν συμβεί πολλά πράγματα. Υπήρχε πρώτα το “Dieselgate”, το οποίο πραγματικά γύρισε την κατάσταση και στη συνέχεια και τους κανονισμούς που εξελίσσονται, αφού η επιλογή έγινε για να πάει στο 100 % ηλεκτρικό. Έχουμε δει ότι η παραγγελία σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχει αυξηθεί πολύ κατά τη στιγμή της αύξησης των τιμών των καυσίμων. Υπάρχει όμως και το γεγονός ότι τα κύρια φρένα για τους αυτοκινητιστές ανυψώνονται. Υπάρχουν ακόμη όλο και περισσότεροι σταθμοί φόρτισης στο δημόσιο χώρο, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που βγαίνουν έχουν πολύ περισσότερη αυτονομία από πριν από πέντε ή δέκα χρόνια. Υπάρχουν ακόμα πολλά περισσότερα μοντέλα προς πώληση. Πρέπει να θυμόμαστε ότι πριν από πέντε ή δέκα χρόνια, υπήρχαν μόνο λίγα αυτοκίνητα διαθέσιμα σε 100 % ηλεκτρικά. Σήμερα, όλοι οι κατασκευαστές προσφέρουν πολλά, πολλά μοντέλα.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας συνείδησης ?

Σήμερα, το μήνυμα είναι σαφές. Η επιλογή είναι το 100 % ηλεκτρικό, είναι το μέλλον. Αυτό που παίζει ιδιαίτερα είναι θετικό στόμα σε στόμα. Συνολικά, οι άνθρωποι που αγοράζουν ένα ηλεκτρικό μοντέλο είναι ευχαριστημένοι με το αυτοκίνητό τους. Όταν μιλούν για αυτό γύρω τους, στην οικογένειά τους, λένε ότι είναι μάλλον ένα αυτοκίνητο που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους, ότι δεν υπάρχει απογοήτευση στη χρήση. Πέφτει λιγότερο κάτω, κοστίζει λιγότερο όσον αφορά τη συντήρηση. Τα 100 χιλιόμετρα ηλεκτρικά, παρά την αύξηση της ηλεκτρικής ενέργειας, κοστίζουν μικρότερη από τα 100 χιλιόμετρα θερμικά.

Υπάρχουν αρκετά ηλεκτρικά τερματικά στους δρόμους διακοπών ?

Ξοδέψαμε το συμβολικό ορόσημο των 100.000 τερματικών, έχει περάσει τόσο πολύ από τότε που το περιμέναμε, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν σημεία μπλοκαρίσματος, όταν υπάρχουν ισχυρά πλήθη και ειδικά κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας αναχωρήσεων διακοπών. Οι κατασκευαστές επενδύουν δισεκατομμύρια και δισεκατομμύρια στην έρευνα και την ανάπτυξη, στην καινοτομία.

“Οι χρόνοι φόρτισης θα μειωθούν, θα πάρουμε λιγότερο χρόνο για να φορτώσουμε το αυτοκίνητό σας. Είναι επίσης απαραίτητο να δώσουμε στους μηχανικούς λίγο χρόνο, στην τεχνολογία, να προχωρήσουν.””

Flavien neuvy

στη Γαλλία

Οι τιμές Tesla μειώθηκαν. Η τιμή των ηλεκτρικών αυτοκινήτων παραμένει ένα φρένο ?

Είναι ακόμα ένα θέμα επαγρύπνησης, διότι πρέπει πρώτα να θυμόμαστε ότι οι τιμές πώλησης των νέων αυτοκινήτων, το έχουμε δείξει στις σπουδές μας στο παρατηρητήριο Cetelem, αυξήθηκε δύο φορές πιο γρήγορα από τον πληθωρισμό τα τελευταία 20 χρόνια. Έχουμε μια πολύ ισχυρή αύξηση των τιμών πώλησης για νέα αυτοκίνητα και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι ακόμα πιο ακριβά. Για πολλά νοικοκυριά, το ηλεκτρικό είναι μη προσβάσιμο, απρόσιτο σε οικονομικό επίπεδο. Θα πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση, διότι με την αύξηση των όγκων, οι τιμές των πρώτων υλών, του λιθίου, του κοβαλτίου, τείνουν να αυξάνονται με την πάροδο του χρόνου. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε αυτό το σημείο, έτσι ώστε ο μέγιστος αριθμός ατόμων να μπορεί να μεταβεί στην ηλεκτρική κινητικότητα.

Πώς τοποθετούνται τα γαλλικά αυτοκίνητα ?

Είμαστε τυχεροί που έχουμε δύο μεγάλους κατασκευαστές κόσμου -που επενδύουν πολύ. Αυτή είναι μια ευκαιρία για τη χώρα μας, αλλά είναι αλήθεια ότι ο ανταγωνισμός θα είναι τραχύς και ιδιαίτερα με κινέζους κατασκευαστές που έχουν κάνει πολύ καλής ποιότητας ηλεκτρικά αυτοκίνητα για πολύ καιρό. Τοποθετήθηκαν σε αυτή τη θέση και το γεγονός ότι η Ευρώπη αποφασίζει να μεταβεί στο 100 % ηλεκτρικό, προφανώς, γι ‘αυτούς, διευκολύνει μια μικρή δουλειά. Δεν υπάρχει πλέον το εμπόδιο στην τεχνολογική είσοδο που αντιπροσωπεύει οι θερμικοί κινητήρες, ο ανταγωνισμός θα είναι επομένως άγριος. Αλλά οι Γάλλοι κατασκευαστές επενδύουν πολύ και έχουμε μεγάλους κατασκευαστές με πολύ καλούς μηχανικούς. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι τα γαλλικά αυτοκίνητα θα είναι ανταγωνιστικά.

Μοιραστείτε: Το άρθρο για τα κοινωνικά δίκτυα

/esi-block/happy :: Περιεχόμενο/ίδια-Θέμα/<"contentId":5959382>.Html ->
Ειδήσεις ανάλυσης βίντεο

Επεκτείνετε την ανάγνωσή σας γύρω από αυτό το θέμα

Περισσότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που πωλήθηκαν από το Diesel τον Ιούνιο του 2023 σύμφωνα με τους κατασκευαστές

Για πρώτη φορά στην αγορά νέων αυτοκινήτων, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα πωλήθηκαν περισσότερο από τα αυτοκίνητα ντίζελ.

μεγάλο

Ανά.R με AFP

Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η ανάγνωση ήχου που προορίζεται για συνδρομητές

Το ντίζελ ξεπέρασε την ηλεκτρική ενέργεια, αυτό είναι ένα πρώτο. Οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων έχουν πράγματι ξεπεράσει εκείνες των μοντέλων ντίζελ στην πώληση νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Το μερίδιο αγοράς της ηλεκτρικής ενέργειας έχει αυξηθεί από 10,7 % σε 15,1 % σε ένα έτος. Εξηγούνται κυρίως στις Κάτω Χώρες, τη Γερμανία, τη Γαλλία ή το Βέλγιο.

Αυτή η εξέλιξη μεταφέρεται ιδίως από την Tesla, η οποία έσπασε τις τιμές της: μία στα πέντε ηλεκτρικά που πωλούνται στην Ευρώπη κατά το πρώτο εξάμηνο φέρει το σήμα στην πρωτεύουσα. Το Diesel συνεχίζει να μειώνεται παρά τις εκκινήσεις στη Γερμανία και την Κεντρική Ευρώπη και τώρα αντιπροσωπεύει το 13,4 % των πωλήσεων.

Σπρώξτε τη Γερμανία, τη Γαλλία και την Ιταλία

Τα υβριδικά αυτοκίνητα έχουν επίσης αυξηθεί απότομα και αντιπροσωπεύουν το 24,3 % της αγοράς, που οδηγείται από τη Γερμανία, τη Γαλλία ή την Ιταλία. Ξεχωριστά, οι πωλήσεις επαναφορτιζόμενων υβριδίων (τα οποία μπορούν να συνδεθούν σε μια πρίζα ή ένα τερματικό) μειώνονται πάνω από ένα χρόνο, με το 7,9 % της αγοράς. Η ουσία παραμένει, ωστόσο, η πλειοψηφία ενέργειας στην ΕΕ με το 36,3 % των πωλήσεων τον Ιούνιο, αυξημένο κατά 11 %, με τη συνολική ανάκαμψη στην αγορά. Σε γενικές γραμμές, οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων ανέκαμψαν στην Ευρώπη το πρώτο εξάμηνο, με αύξηση 17,9 % σε σχέση με ένα χρόνο.

Με τα 5,4 εκατομμύρια αυτοκίνητα που πωλούνται, η αγορά παραμένει 21 % χαμηλότερη από αυτή του πρώτου εξάμηνο του 2019, το τελευταίο έτος όλων των αρχείων πριν από το COVI. “Οι αυξήσεις τους τελευταίους μήνες δείχνουν ότι η ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία ανακάμπτει από τα προβλήματα υλικοτεχνικής υποστήριξης που προκαλείται από την πανδημία”, δήλωσε η ACEA σε δελτίο τύπου.

Η ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτων έχει αρχίσει να αναπτύσσεται μόνιμα από τον Αύγουστο του 2022, ενώ η κρίση του Covid, σε συνδυασμό με έλλειψη εξαρτημάτων, συμπεριλαμβανομένων των κρίσιμων ηλεκτρονικών εξαρτημάτων, είχε φέρει πολύ σκληρό πλήγμα σε αυτό.

Εγγραφώ όλα τα περιεχόμενα του απεριόριστου σημείου

Διαβάζετε αυτή τη στιγμή: Περισσότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που πωλήθηκαν από το Diesel τον Ιούνιο του 2023 σύμφωνα με τους κατασκευαστές

Μια ειδοποίηση ή σχόλιο ?

Αυτή η υπηρεσία προορίζεται για συνδρομητές

Δεν μπορείτε πλέον να αντιδράσετε σε άρθρα μετά την υποβολή εισφορών που δεν ανταποκρίνονται στον χάρτη μετριοπάθειας του σημείου.

Ειδοποιήστε με κατά τη δημοσίευση της αντίδρασής μου

Δεν μπορείτε πλέον να αντιδράσετε σε άρθρα μετά την υποβολή εισφορών που δεν ανταποκρίνονται στον χάρτη μετριοπάθειας του σημείου.

Πρέπει να εισαγάγετε ένα ψευδώνυμο προτού να μπορέσετε να σχολιάσετε ένα άρθρο.

Από το FF στις 07/21/2023 στις 4:54 μ.μ

Ζητώ να δω στενά ! Επαναφορτιζόμενο υβριδικό ή όχι, γεια σας κατανάλωση με κύλιση κανονικά, δηλαδή στα όρια που έχουν συνταγογραφηθεί. Όσο για τις μπαταρίες. Εργάστηκα στο διάστημα και ήταν πάντα πρόβλημα. Έτσι στο έδαφος φοβάμαι ότι είναι χειρότερο !

Από το MC33 στις 07/19/2023 στις 2:49 μ.μ

“Επαναφορτιζόμενα υβρίδια”. Επειδή μερικοί δεν είναι ? Κάνετε τις μπαταρίες να αποσυναρμολογήσουν έτσι ώστε να τοποθετηθούν στα σκουπίδια αφού εγκαταστήσατε άλλους, γεγονός που θα σας κάνει 150 χλμ. Για να σπάσετε τα πάντα σαν το πρώτο και θα τους ενώσετε γρήγορα στα ίδια σκουπίδια ? Συγγνώμη, αλλά από την άποψη των ηλεκτρικών μπαταριών, είμαι άγνοια. Έτσι, αν “εμείς” δεν καταβάλλουμε καμία προσπάθεια, τουλάχιστον να εξηγήσω τον εαυτό μου, τίποτα δεν εκπλήσσει αν συνεχίσω να αγοράζω TDI που με ικανοποιεί καλά.

Από τον Kermar στις 07/19/2023 στις 14:04

Πωλήσεις σε μεμονωμένες πωλήσεις (ενοικιαζόμενες εταιρείες, επιχειρηματικοί στόλοι) προκειμένου να μπορέσουν να αναλύσουν το Pierce της πραγματικής προβλήτας στην αγορά της αγοράς. Οι εταιρείες ιδιαίτερα μεγάλες ομάδες ενθαρρύνουν το όχημα Elec από τον ευκαιρισμό, πριν από 20 χρόνια ήταν όλα -round ντίζελ, και θυμάμαι ότι έπρεπε να αγωνιστώ για να έχω ένα μοντέλο βενζίνης !

Συνεχείς πληροφορίες

 • 11:48 μ.μ. στην πρώτη σελίδα των ειδήσεων αυτή την εβδομάδα ..
 • 10:07 μ.μ. Μετά από δύο μήνες αδιαφάνειας, η Γαλλία αναγκάστηκε να.
 • 7:49 μ.μ. Παρίσι: Ένα 16 -year -προσπαθεί να πάρει ένα μετρό εν κινήσει.
 • 7:38 μ.μ. εξήντα χρόνια μετά τη συντριβή του, τα συντρίμμια ενός αεροπλάνου αφαιρέθηκαν μέσα.
 • 7:09 μ.μ. Βία κατά της αστυνομίας: Τρία άτομα τοποθετούνται υπό κράτηση από την αστυνομία
 • 7:08 μ.μ. Σταθμός Montparnasse: πολύ διαταραγμένη κυκλοφορία τρένων μετά.
 • 5.30 μ.μ. “Mayday, Mayday!”: Σε ένα εικονικό A320, τα θέματα είναι πραγματικά
 • 5:00 μ.μ. Πώς το δράμα του Magnanville άλλαξε τη ζωή της αστυνομίας
 • 4:51 μ.μ. στα τελευταία βήματα του Vincent van Gogh στο Auvers-Sur-Oise
 • 3.55 μ.μ. κατηγορίες για σεξισμό στο ραδιόφωνο Γαλλία: ένας ξηρός δημοσιογράφος.
 • 2:00 μ.μ. Επέκταση της προαστιακής περιοχής: Αυτές οι πόλεις κέρδισαν το.
 • 12:25 μ.μ. Επίσκεψη του Πάπα: Τα 5 σημεία που πρέπει να θυμάστε από την κίνηση του François.
 • 12:00 π.μ. ηλίθιοι, πουλιά ?
 • 11:07 π.μ. Οικολογία, πληθωρισμός, μετανάστες: Macron αναμένεται στις 8:00 μ.μ.
 • 10:35 AM VAR: Δύο ζευγάρια ανακαλύπτουν έναν θησαυρό περπατώντας το σκυλί τους
 • 10:00 π.μ. γιατί οι Κυριακές μας δεν θα είναι ποτέ πιο οι ίδιες ?
 • 8:00 π.μ. Sophie Fontanel: “Η γυναίκα καταδικάζεται ότι είναι” ακόμα καλή για.
 • 7:00 π.μ. “Σιωπή τόσο θορυβώδης”: Ένα οδυνηρό ντοκιμαντέρ από τον Emmanuelle.
 • 6:38 π.μ. Ο ράπερ MHD καταδικάστηκε σε 12 χρόνια σε ποινική φυλάκιση
 • 6:27 π.μ. Το όργανο, μια δουλειά που έχει ανάγκη παραγόντων
 • 6:05 π.μ. Ο τομέας “τσαγιού” εντοπίζει την αυλάκιά του στη Βρετάνη και τη Γαλλία
 • 05H34 SENATORIALS: Σταθερότητα στα δεξιά, Macronist Reverse και Return of the RN
 • 00H09 Αυτοκτονία του Nicolas: Ο πρώην αναγνώστης της Ακαδημίας των Βερσαλλιών.
 • 00H09 στην πρώτη σελίδα των ειδήσεων αυτή την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου ..
 • 10:44 μ.μ. Επίδειξη στο Besançon: Ένα σημάδι απαιτεί τη δολοφονία του.
 • 10:24 π.μ
 • 10:16 μμ ευθανασία: “Δεν παίζουμε με τη ζωή”, προειδοποιεί ο Πάπας
 • 9:53 μ.μ. Σοβαρά τραυμάτισε τον αστυνομικό στο Sochaux: Ένας άνδρας κατηγορούμενος και φυλακισμένος
 • 8:13 μ.μ. Κάτω από τον ήλιο, η Techno Parade γιόρτασε την 25η επέτειό του: “Πρέπει.
 • 8:03 μ.μ. Ηνωμένες Πολιτείες: Ένας αλλιγάτορας περπατά με ανθρώπινο σώμα στο.

Πώς μας κατασκοπεύει η Κίνα

Κάλυψη le point n ° 2668 - Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Συμβουλευτείτε τα στοιχεία της ενότητας Εταιρία, Ακολουθήστε τις πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο και αποκτήστε πρόσβαση στις αναλύσεις ειδήσεων μας.

Αυτό το άρθρο έχει προστεθεί στα αγαπημένα σας.