Canema Canal, Canal Box Office: Πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με αυτά τα κανάλια που φθάνουν την 1η Σεπτεμβρίου., Ανακαλύψτε το νέο σας καναλιό Box Office – Le Parisien Channel

Ανακαλύψτε το νέο σας καναλιό καναλιών Box Office

Το Canal+ Box Office θα ενσωματωθεί από το πρώτο επίπεδο συνδρομής στο Canal+, έτσι ώστε όλοι οι συνδρομητές θα μπορούν να ανακαλύψουν ταινίες σε γραμμική ή κατόπιν ζήτησης.

Canal+ Cinema, Canal+ Box-Office: Πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με αυτά τα κανάλια που φθάνουν την 1η Σεπτεμβρίου

Δύο νέα κανάλια θα φτάσουν στις οθόνες των συνδρομητών Canal+ από την 1η Σεπτεμβρίου, Canal+ Cinema (S) καθώς και Canal+ Box Office. Η ομάδα έχει δώσει κάποιες λεπτομέρειες από αυτή την άποψη, ιδίως όσον αφορά την εκτόξευση.

Από την 1η Σεπτεμβρίου, δύο νέα κανάλια αφιερωμένα στον κινηματογράφο θα εμφανιστούν στο Canal+προσφορές, ωστόσο δεν θα προσφερθούν με τον ίδιο τρόπο στους συνδρομητές.

Canal+ Box-Office

Το πρώτο ανακοινωθέν είναι το Canal+ Box-Office, το οποίο θα μεταδίδει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του πρόσφατου κινηματογράφου, συμπεριλαμβανομένων των μεγαλύτερων αμερικανικών ταινιών που έχουν κάνει την εκδήλωση καθώς και τις πιο δημοφιλείς γαλλικές ταινίες, έξι μήνες μετά την απελευθέρωσή τους στο.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης παρουσίασης, η Canal+ είχε δείξει ότι η αλυσίδα θα μεταδίδει ταινίες που έκαναν περισσότερες από 300.000 εισαγωγές στο box office. Αρκετά για να προσφέρετε έναν ορισμένο αριθμό σε αυτό το ολοκαίνουργιο κανάλι.

Η εκκίνηση έχει οριστεί αυτή την 1η Σεπτεμβρίου με την ταινία Black Panther: Wakanda για πάντα τον Σεπτέμβριο, μπορείτε να βρείτε τη Βαβυλώνα, τους Fabelmans, τον βασιλιά της γυναίκας, το Scream VI ή τον Asterix & Obélix: The Empire in the Middle.

Το Canal+ Box Office θα ενσωματωθεί από το πρώτο επίπεδο συνδρομής στο Canal+, έτσι ώστε όλοι οι συνδρομητές θα μπορούν να ανακαλύψουν ταινίες σε γραμμική ή κατόπιν ζήτησης.

Canal+ Cinema (ες)

Το Canal+ Cinema (S) είναι από το μέρος του ένα ελαφρώς πιο ελιτίστικο επίπεδο καναλιών έβδομη τέχνη με πρόσφατες ταινίες των μεγάλων γαλλικών και ξένων κινηματογραφιστών και ότι σε όλα τα στυλ, είτε επιστημονική φαντασία είτε θρίλερ μέσα από τις πολικές και ρομαντικές κωμωδίες.

Η αλυσίδα θα σας επιτρέψει να ανακαλύψετε τα ταλέντα και τις ταινίες που καλωσόρισαν από την κριτική και την έναρξη -up θα επισημάνει επίσης τη Βενετία Mostra για την εκτόξευσή της με Tar, Saint Omer, Immensita, για τη Γαλλία, τα Bones και τον Al, τους Banshees του Inisherin ..

Διατίθεται επίσης από την 1η Σεπτεμβρίου, το Canal+ Cinema (S) θα προορίζεται για συνδρομητές στην προσφορά σειράς Canal+ Ciné.

Μοιραστείτε στο Facebook Whatsapp Twitter Share Stend

ADSL
Ινα
18,99 €
18,99 €
27,99 €
31,99 €
Βλέπω “
ADSL
Ινα
19,99 €
19,99 €
19,99 €
29,99 €
Βλέπω “
ADSL
Ινα
19,99 €
19,99 €
44,99 €
44,99 €
Βλέπω “
ADSL
Ινα
20,99 €
20,99 €
20,99 €
30,99 €
Βλέπω “
ADSL
Ινα
20,99 €
20,99 €
34,99 €
34,99 €
Βλέπω “
ADSL
Ινα
24,99 €
24,99 €
37,99 €
42,99 €
Βλέπω “

Promo B & You

150 GB 12,99 € 12,99 € Βλέπω “
100 GB 9,99 € 9,99 € Βλέπω “
30 GB 7,99 € 7,99 € Βλέπω “
20 GB 6,99 € 6,99 € Βλέπω “
5 GB 4,99 € 4,99 € Βλέπω “

Promo B & You

Πρωταρχικό λογότυπο βίντεο, πλατφόρμα SVOD της Amazon

Premium Video: Ο τύπος με διαφήμιση θα ξεκινήσει το 2024

Huawei 5G

5G: Οι χειριστές θα μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν εξοπλισμό Huawei μέχρι το 2031

smartphones

Ο πληθωρισμός: Ένας στους τρεις Γάλλους είναι έτοιμος να αλλάξει τους χειριστές για να πληρώσουν φθηνότερα

Πορτοκαλί τηλεόραση

Orange Ισπανία: Πρώτος Ευρωπαίος φορέας εκμετάλλευσης για να προσφέρει περιεχόμενο στο MABR streaming από έναν δρομολογητή

Νέο κανάλι καναλιού

Ανακαλύψτε το νέο σας κανάλι+ αλυσίδα: box office

  • Ο παριζιάνικος
  • Υψηλής τεχνολογίας

Πλύσιμο Κύπελλο 2023: Μάθετε πώς να ακολουθήσετε τους αγώνες ζωντανού τένις εκπομπήςΆνοιγμα της Γαλλίας του Γκολφ: Ανακαλύψτε πώς να ακολουθήσετε την εκπομπή του τουρνουά Live αυτή την εβδομάδαΣεβίλλη FC - Φακός: Σας λέμε πώς να ακολουθήσετε τον αγώνα ζωντανά στις καλύτερες συνθήκεςPSG - Dortmund: Εδώ είναι η καλύτερη λύση για να παρακολουθήσετε τον αγώνα ζωντανά

66-5: Βυθιστείτε στον κόσμο του ποινικού δικαίου με το νέο αρχικό κανάλι δημιουργίας+Grand Prix ™ της Σιγκαπούρης Formula 1 ™: Ακολουθήστε τον αγώνα του Σαββατοκύριακου ζωντανά στο Canal+Storm: Ανακαλύψτε αυτή τη νέα ταινία διαθέσιμη στο Canal+ το ΣεπτέμβριοGrand Prix ™ της ιταλικής Formula 1 ™: Εδώ είναι η καλύτερη λύση για να ακολουθήσετε τον αγώνα ζωντανά

Ο Le Parisien τον καθοδηγεί

  • Αυτό το ακουστικό Bluetooth υπογεγραμμένο Lenovo στην πώληση είναι διαθέσιμο σε ασυναγώνιστη τιμή
  • Περιποιηθείτε τον εαυτό σας στο smartphone Samsung Galaxy Z Flip5 ενώ απολαμβάνετε μεγάλες προσφορές στην επίσημη ιστοσελίδα
  • Nintendo Switch: Μεταφέρετε όλα τα αξεσουάρ σας με αυτό το κάλυμμα μεταφοράς που διατίθεται σε σπασμένες τιμές
  • Amazon: Σπασμένη τιμή για το παιχνίδι Logitech G Pro Mouse
  • Επιλογή αγορών