Canal: Η προσφορά Rat Sport με το Bein Sports σε λιγότερο από € 20 – Digital, Canal ξεκινά μια προσφορά, συμπεριλαμβανομένων των καναλιών της και του Bein Sports με περιορισμένη πρόσβαση διαθέσιμη στο κουτί των χειριστών

Το Canal ξεκινά μια προσφορά, συμπεριλαμβανομένων των καναλιών και του Bein Sports με περιορισμένη πρόσβαση που διατίθεται σε κουτιά χειριστών

Ποιες αλυσίδες και πλατφόρμες συνεχούς ροής για να επιλέξετε για την εποχή 2023/2024 όταν είστε παθιασμένοι με το ποδόσφαιρο ? Βίντεο μπόνους, γ.

Canal+: Rat+ Sport προσφορά με Bein Sports σε λιγότερο από 20 €

Μέχρι τις 11 Οκτωβρίου 2023, το Canal+ προσφέρει μια προσφορά RAT+ Sport για λιγότερο από € 20 το μήνα, αλλά εξακολουθεί να είναι αφιερωμένη στους νεότερους συνδρομητές του.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Μπορεί να το έχετε χάσει με τις διακοπές: το Canal+ επαναλαμβάνει την προσφορά RAT+ από τις 8 Αυγούστου έως τις 11 Οκτωβρίου 2023, αυτή τη φορά στην αθλητική του έκδοση.

Αυτή η προσφορά αφιερωμένη σε κάτω από 26s συγκεντρώνει διάφορα κανάλια Canal+, Bein Sports και Eurosport σε λιγότερο από € 20/μήνα.

Οδηγός αγοράς: αθλητική εκδήλωση
Champions League, Ligue 1, Europa League. Πού να παρακολουθήσετε το ποδόσφαιρο streaming το 2023/2024 ?

Ποιες αλυσίδες και πλατφόρμες συνεχούς ροής για να επιλέξετε για την εποχή 2023/2024 όταν είστε παθιασμένοι με το ποδόσφαιρο ? Βίντεο μπόνους, γ.

Η επιστροφή του αρουραίου

Το Canal+ βάζει το κάλυμμα πίσω ! Αφού το πρότεινε τον Μάρτιο, στη συνέχεια τον Ιούνιο, το κρυπτογραφημένο κανάλι βγαίνει από την προσφορά RAT+ σε αθλητική έκδοση, από κοινού με την επανάληψη των διαφόρων αθλητικών πρωταθλημάτων.

Το RAT+ Sport διατίθεται σε € 19,99/μήνα χωρίς δέσμευση και επιτρέπει δύο ταυτόχρονες οθόνες. Όπως και με τις προηγούμενες προσφορές Rat+, η προϋπόθεση για την εκμετάλλευση αυτού είναι πανομοιότυπη: είναι κάτω των 26 ετών.

Ακολουθούν λεπτομερώς τα κανάλια και τις υπηρεσίες αθλητισμού RAT+, διατίθενται επίσης μέσω της πλατφόρμας ροής MyCanal:

 • Κανάλι+
 • Canal+ Sport
 • Canal+ Foot 360
 • Κανάλι+ Μεγάλη οθόνη
 • Canal+ Series
 • Κανάλι+ έγγραφα
 • Κανάλι+ παιδιά
 • Apple TV+
 • αθλήματα
 • Ευρώ
 • Γκολφ+
 • Ποδόσφαιρο+

Εάν το Canal+ έχει διατηρήσει μόνο δύο συναντήσεις την ημέρα της Ligue 1 προς όφελος του Prime Video και του Ligue 1 Pass, το κανάλι παραμένει σημείο αναφοράς για αθλητικά προγράμματα. Επομένως, προσφέρει το Champions League, το Saudi Pro League, το Αγγλικό Premier, το Top 14, το MotoGP και το Formula 1.

Οδηγός αγοράς: αθλητική εκδήλωση

Ligue 1, Formula 1, NBA… Πώς να κοιτάξετε την αθλητική ροή (και σε ποια κανάλια) το 2023/2024 ?

Ποιο είναι το καλύτερο κανάλι ή πλατφόρμα ροής για να παρακολουθήσετε το ποδόσφαιρο ? Μπάσκετ ? Φόρμουλα 1 ? Εδώ είναι ένας μικρός οδηγός για.

Ως υπενθύμιση, η προσφορά RAT+, η οποία καταλαμβάνει τη δημοφιλή έκφραση “είναι ένας αρουραίος” (δηλαδή να είναι τσίμπημα), σκοπεύει να ανταγωνιστεί τις ανταγωνιστικές πλατφόρμες ροής, όπως το Netflix, το Video και το Disney+, το οποίο σύντομα αυξάνεται τιμές.

Η προσφορά Rat+ Sport είναι διαθέσιμη μέχρι τις 11 Οκτωβρίου 2023.

Το Canal+ ξεκινά μια προσφορά, συμπεριλαμβανομένων των καναλιών της και του Bein Sports με περιορισμένη πρόσβαση διαθέσιμη σε κουτιά χειριστών

Το Canal+ ξεκινά μια προσφορά, συμπεριλαμβανομένων των καναλιών της και του Bein Sports με περιορισμένη πρόσβαση διαθέσιμη σε κουτιά χειριστών

Μέχρι τις 19 Απριλίου, το Canal+ εγκαινιάζει μια διαφημιστική προσφορά που περιλαμβάνει όλα τα κανάλια, αλλά και το Bein Sports εν μέρει και το Canal+ Foot, ιδανικό για να ακολουθήσετε το Champions League αλλά όχι μόνο.

“Επωφεληθείτε από το 100% των αγώνων του UEFA Champions League και μόνο οι αγώνες, η μετάδοση των καναλιών Canal+, Canal+Foot και Bein και επίσης πρόσβαση σε όλα τα περιεχόμενα της προσφοράς Canal+”. Από τις 9 έως τις 19 Απριλίου 2023, η θυγατρική Vivendi προσφέρει μια νέα προσφορά για να πει το λιγότερο σπορ. Αυτό περιλαμβάνει λεπτομερώς τα κανάλια Canal+, Canal+ Foot, Sport 360, Cinema, Grand Ecran, Docs, Kids et Séries και Bein Sports. Μειονέκτημα, το αθλητικό κανάλι του ομίλου του Κατάρι θα είναι “Μόνο προσβάσιμο κατά τη διάρκεια των αγώνων του Champions League”, Καθορίζει την ομάδα. Η τιμή, € 25.99/μήνα για 12 μήνες τότε € 35,99/μήνα με 24 μήνες δέσμευση (1 μήνα για δοκιμή).

Αυτή η προσφορά ισχύει στην ηπειρωτική Γαλλία για οποιαδήποτε νέα συνδρομή (όποιος δεν έχει εγγραφεί στο Canal+ προσφορές κατά τον τελευταίο μήνα) 24 μήνες. Είναι προσβάσιμο μέσω δορυφόρων, σε πορτοκαλί, δωρεάν, SFR και Bouygues Telecom Boxes, αλλά και σε TNT ή Internet Network με έναν αποκωδικοποιητή Canal+ (με την επιφύλαξη σύνδεσης υψηλής ταχύτητας) και μέσω καλωδίου (SFR THD/Numercable)).

Σημειώστε επίσης το δωρεάν για δύο μήνες της επιλογής TV+, δίνοντας πρόσβαση σε περισσότερα από 60 κανάλια όλων των ειδών, που κυμαίνονται από το Disney Junior έως το Παρίσι Première μέσω των καναλιών του πλανήτη+. Αυτή η επιλογή μπορεί να τερματιστεί, αλλά αν θέλετε να τη διατηρήσετε, θα πάρει € 10/μήνα μόλις την περίοδο της δωρεάν. Περιλαμβάνεται επίσης η πρόσβαση στην πλατφόρμα τύπου Cafey Streaming Press.