CAMPX | Πρόγραμμα επιταχυντών εκκίνησης | Volvo Group, Companic Volvo XC90 CAR – Ο σταθμός ηλεκτροπαραγωγής

Το Volvo XC90 χρησιμοποιήθηκε – 449 διαφημίσεις

Contents

€ 66.530 ή από € 910 / μήνα

CAMPX – TERT -OP Accelerator του Tervo Group

Είναι η εκκίνηση σας μια αλλαγή αλλαγής για την αυτοκινητοβιομηχανία ?

Ψάχνουμε για νεοσύστατες επιχειρήσεις για να διαμορφώσουμε μαζί μας το μέλλον της βιομηχανίας μεταφορών.

Δώστε ζωή στις καινοτομίες σας

Οι επιλογές που κάνουμε σήμερα καθορίζουν τον κόσμο στον οποίο θα ζήσουμε αύριο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσκαλούμε εταίρους, συμπεριλαμβανομένων των πελατών, των νεοσύστατων επιχειρήσεων, των προμηθευτών, των πανεπιστημίων και των δημόσιων αρχών να συνεργαστούν με τον όμιλο Volvo για την ανάπτυξη των λύσεων μεταφοράς και υποδομής του αύριο. Αντιμέτωποι με την ταχεία αλλαγή στο τεχνολογικό τοπίο και την παγκόσμια οικονομία, η συνεργασία και η ποικιλομορφία είναι κεφάλαιο για την επιτάχυνση της διαδικασίας και την επίλυση κοινωνικών προβλημάτων.

Το αποκλεισμένο περιεχόμενο τροποποιήστε τις ρυθμίσεις cookie σας για να συνεχίσετε

CAMPX – TERT -OP Accelerator του Tervo Group

Πλεονεκτήματα προγράμματος

Count Volvo μεταξύ των πελατών σας

Πρόσβαση εμπειρογνώμονες από την ομάδα Volvo

Ταχύτητα και απλότητα στον τρόπο συνεργασίας μας

Μπορούν οι καινοτομίες στην εκκίνηση να μετατρέψουν τις λύσεις μεταφοράς και υποδομής του αύριο ?
Συμμετάσχετε τον παγκόσμιο επιταχυντή εκκίνησης και μετρήστε την ομάδα Volvo μεταξύ των πελατών σας.

Ψάχνουμε για νεοσύστατες επιχειρήσεις που διεγείρουν την καινοτομία στους ακόλουθους τομείς ..

Αυτοματοποίηση

Ψάχνουμε για νεοσύστατες επιχειρήσεις στον τομέα των τεχνολογικών λύσεων και του λογισμικού που εφαρμόζονται σε αισθητήρες, επιτρέποντας τη λειτουργία αυτόνομων λύσεων σε διαφορετικούς τομείς λειτουργικού σχεδιασμού και διαφορετικών συνθηκών καιρού και ορατότητας. Εγγραφείτε εδώ !

Διάδοση αυτόνομων λύσεων μεταβάλλοντας την αντίληψη και τις ικανότητες στο σύννεφο

– Τεχνολογικές και λογισμικές λύσεις που εφαρμόζονται σε αισθητήρες, επιτρέποντας τη λειτουργία αυτόνομων λύσεων σε διάφορους τομείς του επιχειρησιακού σχεδιασμού και των διαφορετικών συνθηκών καιρού και ορατότητας. – Λύσεις και τεχνολογίες που επιτρέπουν την τοποθέτηση υψηλής ακεραιότητας και τις αξιόπιστες κάρτες HD που ενημερώνονται δυναμικά. – Λύσεις για τη βελτίωση της καθυστέρησης και της εμπειρίας των χρηστών σε τηλεπικοινωνίες.

Επιτάχυνση της προετοιμασίας για την ανάπτυξη αυτόνομων λύσεων χάρη στην επαλήθευση και επικύρωση των διαδρομών προσομοίωσης

– Λύσεις υποδομής δεδομένων και λογισμικού που επιτρέπουν προσομοίωση υψηλής πιστότητας που χρησιμοποιεί δεδομένα πραγματικού κόσμου.
– Λύσεις που ενισχύουν την ασφάλιση ασφάλειας βελτιώνοντας την κάλυψη και την προστασία της εμπιστευτικότητας των δεδομένων.

Επιτρέψτε την ανάπτυξη ενός οχήματος με βάση τα δεδομένα με ολοκληρωμένη ασφάλεια στον κυβερνοχώρο

– Αυτόματες/ai μέθοδοι και λύσεις μάθησης για τη βελτίωση της ποιότητας, της αποδοτικότητας και της απόδοσης των αυτόνομων συστημάτων.
– Λύσεις για ανίχνευση εισβολής στα οχήματα και ανάλυση των τρωτών σημείων ανάπτυξης
– Στοιχεία και λύσεις λογισμικού που επιτρέπουν την αρχιτεκτονική οχημάτων που διαχειρίζεται το λογισμικό

Ηλεκτρομορφία

  • Διαχείριση θερμικής μπαταρίας
  • Δοκιμές/επαλήθευση των εξαρτημάτων και των συστημάτων ηλεκτρομορφίας.

Δοκιμές και επαλήθευση των εξαρτημάτων και συστημάτων ηλεκτρομορφίας

Χρειάζεστε μια μέθοδο για να δημιουργήσετε αξιόπιστα ψηφιακά δίδυμα για εξαρτήματα και διάφορα περιβάλλοντα οδήγησης, προκειμένου να επωφεληθείτε από ακριβείς προσομοιώσεις και δοκιμές. Αυτό μπορεί να ισχύει για συστήματα αποθήκευσης ενέργειας, συστήματα κινητοποίησης ή λύσεις φόρτισης.

Διαχείριση θερμικής μπαταρίας

Η μπαταρία απαιτεί ενεργό κατανεμημένη θερμική ρύθμιση. Μια ακανόνιστη και αναποτελεσματική θερμική διαχείριση των μπλοκ μπαταριών, των μονάδων και των κυττάρων περιορίζει τη συνολική απόδοση των μπαταριών, με αποτέλεσμα ταχύτερη αποικοδόμηση και γήρανση. Είναι επίσης απαραίτητο να ελέγχετε έξυπνα τη θερμοκρασία στόχου ανάλογα με τη συμπεριφορά και τις ανάγκες του οχήματος.

Συστήματα αποθήκευσης υδρογόνου και πράσινη παραγωγή υδρογόνου

– Τεχνολογίες και λύσεις που επιτρέπουν την οικονομική αποθήκευση υδρογόνου στο όχημα.

– Λύσεις για την παραγωγή, τη διανομή και την παράδοση πράσινου υδρογόνου

– Λύσεις για αποτελεσματική θερμική διαχείριση των οχημάτων κυψελών καυσίμου

Βελτιστοποίηση ενέργειας και προγνωστική συντήρηση με βάση τα δεδομένα

– Λύσεις Edge και Cloud για τη βελτιστοποίηση της διαχείρισης ενέργειας σε ηλεκτρικά οχήματα.

– Λύσεις Edge και Cloud για να επιτρέπουν την προληπτική και πρόβλεψη συντήρησης οχημάτων.

Συνδεσιμότης

Ο όμιλος Volvo προσφέρει στους πελάτες της το φάσμα των μεγαλύτερων λύσεων συνδεσιμότητας στον τομέα για φορτηγά, προπονητές, λεωφορεία και κατασκευαστικά μηχανήματα.

Η έλλειψη ψηφιοποίησης του “πλήρους οχήματος” αποτελεί επί του παρόντος πηγή αναποτελεσματικότητας στον κλάδο των μεταφορών

Συνεχίζουμε συνεχώς τις μελλοντικές μας λύσεις και ένας από τους κύριους στόχους μας είναι να δημιουργήσουμε μια εξαιρετική πλατφόρμα ενσωμάτωσης που επιτρέπει στους τρίτους συνεργάτες μας να ενσωματώσουν τις λύσεις τους σε τα συστήματα μας και όχι σε συστήματα, να μπορούν να προσφέρουν περισσότερες υπηρεσίες και λύσεις στους κοινούς πελάτες μας. Ωστόσο, το φορτηγό είναι μόνο μέρος αυτού που ονομάζουμε “πλήρες όχημα”. Ανάλογα με το τμήμα, το πλήρες όχημα αποτελείται από φορτηγό, bodybuilders, ρυμουλκούμενα, προμηθευτές εξοπλισμού κ.λπ. Μαζί, αυτά τα συστήματα δημιουργούν ένα πλήρες όχημα που χρησιμοποιούν οι πελάτες μας για να πραγματοποιήσουν την αποστολή μεταφοράς τους. Τα περισσότερα από αυτά τα πρόσθετα συστήματα/προϊόντα δεν είναι τόσο ψηφιοποιημένα όσο τα τρέχοντα οχήματά μας και έχουν επίσης μακρά ανάπτυξη και κύκλο ζωής, οδηγώντας σε μια μεγάλη εγκατεστημένη βάση παλαιότερων και πολύ λιγότερο ψηφιοποιημένων οχημάτων από τα προϊόντα που πωλούμε σήμερα. Αυτή η απουσία ψηφιοποίησης είναι ένας από τους κύριους λόγους για την τρέχουσα αναποτελεσματικότητα της βιομηχανίας μεταφορών.

Καμάρα

Τη γέφυρα σας στο μέλλον της βιομηχανίας μεταφορών

Οι λύσεις του ομίλου Volvo στις μεγάλες παγκόσμιες προκλήσεις καθοδηγούνται από την αποστολή μας: να συμβάλουμε σε έναν ευημερούσα κόσμο χάρη στις λύσεις μεταφοράς και υποδομής. Το όραμά μας είναι να είμαστε ο πάροχος των πιο περιζήτητων και ευημερούσων λύσεων μεταφοράς και υποδομής στον κόσμο.

Μαζί, εκμεταλλεύουμε τις σημαντικές δυνατότητες που αντιπροσωπεύει την εμπορία πιο βιώσιμων και αποτελεσματικών λύσεων μεταφοράς.

Παραδείγματα επιτυχιών CAMPX

CETASOL – Πρώτος σκυροδέτης του CAMPX

Η Cetasol ξεκινά τη δραστηριότητά της με την ανάπτυξη και την προσφορά του IHELM, μιας ναυτικής ψηφιακής πλατφόρμας που αποσκοπεί στη βελτιστοποίηση της κατανάλωσης καυσίμου ή της χρήσης ενέργειας. Η ιδέα του Ihelm ήρθε από την ομάδα ανάπτυξης των νέων τεχνολογιών της Volvo Penta και οδηγήθηκε από τον Ethan Faghani, πρώην επικεφαλής μηχανικό που είναι υπεύθυνος για τον Automation και το AI στο Volvo Penta. Έχει αναγνωριστεί ότι αυτή η λύση θα μπορούσε να έχει σημαντικό αντίκτυπο στην ενεργειακή απόδοση των δραστηριοτήτων των πελατών. Μια προκαταρκτική πιλοτική δοκιμή, που διεξήχθη με πελάτη Volvo Penta, επέτρεψε να ληφθεί μείωση κατά 17 % της κατανάλωσης καυσίμου. Σε αυτό το σημείο, η ιδέα ανακτήθηκε από τη Volvo Penta και αξιολογήθηκε στο Campx. Από εκεί, αποφασίστηκε να δημιουργηθεί μια εκκίνηση με την ομάδα QAMCOM.

Το αποκλεισμένο περιεχόμενο τροποποιήστε τις ρυθμίσεις cookie σας για να συνεχίσετε

Foretelix – Εκτεταμένη εταιρική σχέση

Αφού οδήγησε μια επιτυχημένη προ-μελέτη στο CAMPX, η οποία αξιολόγησε το εύρος της και την πιθανή προστιθέμενη αξία της σε περιορισμένους χώρους, οι αυτόνομες λύσεις της Volvo δημιούργησαν μια εκτεταμένη συνεργασία με την Foretelix. “Πιστεύουμε σε μια έννοια της συνεργατικής επαλήθευσης που καλεί ανοικτά πρότυπα”, λέει ο Magnus Liljeqvist, παγκόσμιος τεχνολογικός διευθυντής στο Volvo Solutions Solutions. “Η συνεργασία με την Foretellix μας επιτρέπει να έχουμε πρόσβαση σε εργαλεία επαλήθευσης αιχμής και να επιταχύνουμε τους χρόνους μάρκετινγκ μας.

“Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτή τη συνεργασία με την ομάδα Volvo. Αυτή η εταιρική σχέση είναι ένα σημαντικό βήμα για τον τομέα, διότι η επαλήθευση που βασίζεται στην κάλυψη μεγάλης κλίμακας θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά στην επαλήθευση αυτοματοποιημένων συστημάτων οδήγησης σε περιορισμένο χώρο. Η συνεργασία μας θα συσχετίσει την ικανότητα των δύο εταιρειών και θα δημιουργήσει ένα νέο πρότυπο στην επαλήθευση των αυτοματοποιημένων συστημάτων οδήγησης, στην ενίσχυση της ασφάλειας και της παραγωγικότητας “, λέει ο Ziv Binyamini, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Foretellix.

Η διαδικασία βήμα προς βήμα

Οι ιστότοποί μας

Συχνές ερωτήσεις

Πρόγραμμα επιταχυντής εκκίνησης

Τι είναι ένας επιταχυντής εκκίνησης ?

Ένας επιταχυντής εκκίνησης επιτρέπει στην εκκίνηση να μάθει και να αναπτύξει τη δραστηριότητά του χάρη στις τακτικές ανταλλαγές. Λαμβάνοντας συμβουλές από εμπειρογνώμονες του τομέα, έχετε τις απαραίτητες λύσεις για την υποστήριξη της ανάπτυξης.

Τι είναι ένα πρόγραμμα επιταχυντής εκκίνησης ?

Οι επιταχυντές εκκίνησης βοηθούν και υποστηρίζουν εταιρείες υψηλής ανάπτυξης στη φάση εκκίνησης. Το κάνουν με το να γίνουν πελάτες και μέσω της κατάρτισης και της καθοδήγησης.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ενός προγράμματος επιταχυντής εκκίνησης ?

Με την ένταξη στο CAMPX, έχετε πρόσβαση σε κορυφαίους εμπειρογνώμονες που μπορούν να περάσουν την εκκίνηση στο επόμενο επίπεδο. Μετράτε επίσης τον όμιλο Volvo μεταξύ των πελατών σας, ένας γιγαντιαίος που προσφέρει κοινωνικά στοιχεία για μελλοντικές εμπορικές δυνατότητες.

Volvo x

Τα επιλεγμένα φίλτρα διαγράφουν τα πάντα

Volvo XC90 II Φάση 2

2.0 T8 390 Εγγραφή πολυτελείας

60.890 € ή από 830 € / μήνα

Volvo XC90 II

60.370 € ή από 860 € / μήνα

Volvo XC90 II Φάση 2

€ 66.530 ή από € 910 / μήνα

Volvo XC90 II Φάση 2

2.0 T8 390 Εγγραφή πολυτελείας

Volvo XC90 II

Volvo XC90 II

2.0 T8 390 Εγγραφή πολυτελείας

Volvo XC90 II Φάση 2

2.0 T8 390 Εγγραφή

€ 69.480 ή από € 950 / μήνα

Volvo XC90 II Φάση 2

Volvo XC90 II Φάση 2

2.0 T8 455 Ultimate Style Chrome

Μη διαθέσιμο

Volvo XC90 II Φάση 2

2.0 T8 390 Εγγραφή πολυτελείας

Volvo XC90 II Φάση 2

Volvo XC90 II Φάση 2

2.0 T8 455 Ultimate Dark Style

Μη διαθέσιμο

Volvo XC90 II Φάση 2

2.0 B5 235 Εγγραφή πολυτελείας

Volvo XC90 II

2.0 D5 235 Εγγραφή

Volvo XC90 II Φάση 2

2.0 T8 455 Εγγραφή πολυτελείας

Μη διαθέσιμο

Volvo XC90 II

2.0 D5 225 Εγγραφή

Volvo XC90 II

Περισσότερα αποτελέσματα (433)

Διαβάστε επίσης στο Volvo XC90

Απόψεις ιδιοκτήτη

Μάθετε τι λένε οι ιδιοκτήτες για αυτό το όχημα

Κάντε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με αυτό το μοντέλο

Μακροπρόθεσμη δοκιμή – 3.000 χιλιόμετρα στο Volvo XC90 B5: Το σουηδικό κουκούλι

Χειρισμός – Volvo XC90 T8 Twin Engine: Double Agent

Σύγκριση δοκιμής βίντεο – Volvo XC90: Τεχνολογικά δική σας

Εκσυγχρονίζω / Volvo (x) C40 Recharge: περισσότερη αυτονομία και πρόωση

Η Volvo εκσυγχρονίζει βαθιά την ομάδα ηλεκτρικής μοτοσικλέτας του (x) C40. Ο ηλεκτρικός κινητήρας είναι πλέον τοποθετημένος στο πίσω άξονα και η μπαταρία έχει διευρυνθεί ελαφρώς, η οποία εξοικονομεί έως και 100 χλμ. Αυτονομίας !

Volvo (x) C40 Recharge: Περισσότερα Δ

Ή την τέχνη της δημιουργίας μεγάλων διαφορών με μικρά πράγματα. Μέχρι στιγμής θα μπορούσατε να παραγγείλετε το Volvo C40 και XC40 επαναφόρτιση σε δύο παραλλαγές ισχύος: ο ενιαίος κινητήρας με 231 hp στον μπροστινό άξονα και μια μπαταρία 67 kWh και ο δίδυμος κινητήρας με 408 hp, μια κίνηση -wheel και μια μπαταρία 75 kWh. Η αυτονομία είναι μεταξύ 400 και 430 χιλιομέτρων, ανάλογα με την έκδοση.

Εκτεταμένο εύρος και RWD

Από τώρα και στο εξής, ωστόσο, μπορούν να παραγγελθούν τρεις εκδόσεις του συμπαγούς ηλεκτρικού SUV: ένας μοτέρ με μικρή μπαταρία, μονό μοτέρ με μεγάλη μπαταρία (εκτεταμένο εύρος) και δίδυμο κινητήρα με μεγάλη μπαταρία. Η μεγάλη καινοτομία είναι ότι αυτός ο μοναδικός ηλεκτρικός κινητήρας είναι πλέον πιο αποτελεσματικός, είναι στον πίσω άξονα και είναι λίγο πιο ισχυρός: 238 hp με τη μικρή μπαταρία, 252 hp με τη μεγάλη μπαταρία. Το Twinner εξακολουθεί να αναπτύσσει 408 ίππους.

Volvo XC40 RWD

Επιπλέον, η μεγαλύτερη μπαταρία έχει επίσης ενημερωθεί, προσφέροντας τώρα 78 kWh χρήσιμης χωρητικότητας. Επιπλέον, αυτή η έκδοση μπορεί τώρα να φορτωθεί πιο γρήγορα, μέχρι μια ισχύ 200 kW. Όλα αυτά τα συνδυασμένα κέρδη σημαίνουν ότι το C40 με έναν ενιαίο κινητήρα και η εκτεταμένη αυτονομία (ένα εύρος Extende Motor) ανακοινώνει τώρα μια σειρά 534 χλμ. Σε φορτίο σύμφωνα με τον κύκλο WLTP, ενώ το XC40 φτάνει μέχρι 515 χλμ. Ο απλός κινητήρας με μικρή μπαταρία μπορεί να ταξιδέψει 477 και 460 χλμ. Σε φορτίο, αντίστοιχα.

Προς πώληση τώρα

Η πρόωση Volvo C40 και XC40 βρίσκονται ήδη στον κατάλογο, ο ενιαίος κινητήρας XC40 με τη μικρή μπαταρία μπορεί να παραγγελθεί από 50.650 €. Για τη μεγαλύτερη μπαταρία, πρέπει να πληρώσετε ένα συμπλήρωμα € 1900. Προσθέστε επιπλέον € 1.500 για το C40. Ο δίδυμος κινητήρας πρέπει να επιστρέψει στη λίστα των διαθέσιμων μοντέλων αργότερα. Μπορούμε να υποθέσουμε ότι το Polestar 2 σύντομα θα λάβει την ίδια ενημέρωση, ίσως σε συνδυασμό με ένα γενικό facelift.