Bycling Road Code: Πάνελ – Blog Cyclofix – Επισκευή ποδηλάτων στο σπίτι, πινακίδες κυκλοφορίας σχετικά με τους ποδηλάτες – Ornikar

Ποια είναι τα διαφορετικά σημάδια κυκλοφορίας αφιερωμένα στους ποδηλάτες

Contents

Τα πάνελ κινδύνου για τα καταστήματα ποδηλασίας υποδεικνύουν στους οδηγούς που οδηγούν πίσω από το τιμόνι ενός μηχανοκίνητου οχήματος που μπορεί να συναντήσουν τους ποδηλάτες που οδηγούν στα δεξιά τους ή αριστερά. Αυτά τα πάνελ, γνωστά κάτω από τον κώδικα A21, είναι γενικά τοποθετημένα από την άποψη των διαδρομών κύκλου, των λεπτών πράσινων δρόμων ή άλλων χώρων κυκλοφορίας που είναι πολύ πιθανό να δανειστούν από τους ποδηλάτες.

Οδικός κώδικας ποδηλάτου: πάνελ

Ακόμη και αν οι ποδηλάτες δεν χρειάζονται άδεια για να οδηγήσουν το ποδήλατό τους, πρέπει να σέβονται το Νόμος περί κυκλοφορίας. Εφαρμόζεται μια σειρά ρυθμίσεων για να εξασφαλιστεί η ασφάλειά τους και αυτή των άλλων. Ακολουθεί μια εστίαση στα πάνελ σχετικά με τους ποδηλάτες.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ, ομολόγων και κινδύνου Σημάδια

Όπως όλες οι τράπεζες του κώδικα αυτοκινητόδρομου, αυτές που είναι αφιερωμένες στους ποδηλάτες έχουν επίσης στρογγυλή λευκή μορφή και περιβάλλουν μια κόκκινη μπάντα. Μεταξύ αυτών, ο πίνακας B9B απαγορεύει την πρόσβαση στο ποδήλατο σε ένα δρόμο, μια περιοχή ή ένα μέρος ανοιχτό στη δημόσια κίνηση. Συχνά τοποθετείται όπου υπάρχει ένα κομμάτι που προορίζεται για τους ποδηλάτες προς την κατεύθυνση της κυκλοφορίας.

Η σηματοδότηση υποχρέωσης, από την άλλη πλευρά, έχει στρογγυλό σχήμα, αλλά στο μπλε φόντο. Ο πίνακας B22A υποδεικνύει ένα υποχρεωτικό κομμάτι ή μια λωρίδα χτυπήματος, αφιερωμένη στους ποδηλάτες. Ο πίνακας B40 σηματοδοτεί το τέλος αυτής της υποχρεωτικής διαδρομής.

Με το σχήμα ενός τριγώνου και συνορεύει με μια κόκκινη λωρίδα, ο πίνακας κινδύνου A21 χρησιμοποιείται για να προειδοποιήσει άλλους χρήστες του δρόμου για την παρουσία ποδηλάτων που μπορούν να διασχίσουν.

Δείκτες και κατευθυντικά πάνελ

Η διαφορετική σηματοδότηση των ενδείξεων είναι αφιερωμένη στους ποδηλάτες. Χρησιμοποιούνται για την επικοινωνία σημαντικών πληροφοριών σχετικά με τη χρήση του οχήματος. Γενικά, αυτά τα πάνελ είναι τετράγωνα με μπλε φόντο, που περιβάλλεται από ένα λευκό κατάλογο.

Το C113 υποδεικνύει ένα κομμάτι ή μια λωρίδα κύκλου που συνιστάται και προορίζεται για τους ποδηλάτες. Ο πίνακας C114 σηματοδοτεί το τέλος του.

Κλειστό από το C116, το C115 υποδεικνύει ένα πράσινο δρόμο, που προορίζεται μόνο για πεζούς, ποδηλάτες, καθώς και οποιοδήποτε άλλο μέσο μη κινητοποιημένης μεταφοράς.

Δημιουργήθηκε από το 2012 στη Γαλλία, τα πάνελ M12 “Δίνουν το πέρασμα ποδηλασίας στη φωτιά” δίνει στους ποδηλάτες την ευκαιρία να στρίψουν δεξιά και/ή να φύγουν ή να πάνε ευθεία, ακόμα και αν η φωτιά είναι κόκκινη. Ωστόσο, αυτή η επιλογή δεν διαδίδει τη σειρά προτεραιότητας προς τους πεζούς.

Η σηματοδότηση B52 ορίζει μια περιοχή συνάντησης μεταξύ ποδηλάτων, πεζών και μηχανοκίνητων οχημάτων, όπου η ταχύτητα δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 20km/h.

Πρέπει να τηρούνται ορισμένοι κανόνες ασφαλείας

Ένα ποδήλατο είναι ένα απλό, οικονομικό και επίσης οικολογικό μέσο μεταφοράς. Επιπλέον, η ποδηλασία είναι μια εξαιρετική σωματική δραστηριότητα για να διατηρηθεί το σχήμα. Ωστόσο, προτού τοποθετήσετε τον εαυτό σας στο τιμόνι, πρέπει να έχετε επαρκή εξοπλισμό και να γνωρίζετε τον σχετικό κωδικό αυτοκινητόδρομου.

Έτσι, οδηγήστε δεξιά στα δεξιά, κατά προτίμηση με ταχύτητα μικρότερη από 20 χλμ. Και σεβαστείτε τα σήματα κυκλοφορίας. Επιπλέον, θυμηθείτε να ελέγχετε τακτικά την κατάσταση του ποδηλάτου σας.

Γνωρίζετε τώρα τα διαφορετικά πάνελ για να τρέξετε ασφαλή. Δεν υπάρχει άλλο ερώτημα να κάνουμε αδίκημα στο δρόμο. Έτσι στο τιμόνι σας !

Για βέλτιστη ασφάλεια, θυμηθείτε να αναθεωρήσετε το ποδήλατό σας κάθε 6 μήνες ! Δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερο. Επικοινωνήστε με το Cyclofix και ξεκινήστε με ένα ειρηνικό μυαλό.

Ποια είναι τα διαφορετικά σημάδια κυκλοφορίας αφιερωμένα στους ποδηλάτες ?

Λεπτό πράσινο πάνελ

Οι ποδηλάτες και άλλοι οδηγοί ποδηλάτων αντιπροσωπεύονται πολύ συχνά σε στοιχεία που ανήκουν στην κάθετη σηματοδότηση. Αλλά η υπερβολική εκπλήρωση αυτών των χρηστών είναι νόμιμη. Πράγματι, είναι ευάλωτοι χρήστες, οι οποίοι μπορούν να κυκλοφορήσουν σχετικά σιωπηλά σιωπηλά σε συσσωμάτωση όπως σε επαρχιακούς δρόμους. Για να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος ατυχημάτων που περιλαμβάνουν ποδηλάτες, έχουν δημιουργηθεί διάφορα πάνελ που σχετίζονται με αυτούς τους χρήστες κατά μήκος των δρόμων προκειμένου να υπενθυμίσουν στους οδηγούς ποδηλάτων ποιοι τρόποι είναι προσβάσιμοι σε αυτούς, αλλά και να επισημανθούν σε άλλους χρήστες από ό, τι κινδυνεύουν να διασχίσουν αυτούς τους ευάλωτους χρήστες.

Πάνελ που προορίζονται για ποδηλάτες

Προκειμένου να διασφαλιστεί όσο το δυνατόν περισσότερο η ασφάλεια των οδηγών ποδηλάτων, οι αρχές έχουν δημιουργήσει μεγάλο αριθμό πάνελ για να αναφέρουν στους ποδηλάτες τις λωρίδες κυκλοφορίας που προορίζονται για αυτούς και τους απαγορευμένους από αυτούς. Επομένως, αυτές οι διαφορετικές συνταγές είναι διαθέσιμες με τη μορφή πάνελ απαγόρευσης, ένδειξης ή υποχρέωσης.

Ο πίνακας πρόσβασης απαγορεύεται στους κύκλους

Εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1955, ο πίνακας πρόσβασης απαγορεύεται στους κύκλους, που κωδικοποιείται υπό την ονοματολογία B9B, είναι ένας πίνακας απαγόρευσης που εμφυτεύεται συστηματικά στην είσοδο των λωρίδων της κυκλοφορίας των οποίων το όριο ταχύτητας είναι ακατάλληλο για συγκατοίκηση με τους ποδηλάτες, λωρίδες. Επιπλέον, αυτά τα πάνελ μπορούν να βρεθούν στο επίπεδο ορισμένων έργων τέχνης, όπως γέφυρες ή σήραγγες επειδή δεν επιτρέπουν στους αυτοκινητιστές να αφήνουν μια πλευρική απόσταση επαρκούς ασφάλειας όταν υπερβαίνουν ένα ποδήλατο.

Ο πίνακας πρόσβασης απαγορεύεται στους κύκλους

Πλαίσια παρακολούθησης ή υποχρεωτική ζώνη για κύκλους και τέλος τροχιάς ή υποχρεωτικής ζώνης για κύκλους

Για να υποδείξουν στους χρήστες που ταξιδεύουν σε ένα ποδήλατο που πρέπει να συνεχίσουν να κυκλοφορούν σε μια μπάντα κύκλου ή σε μια διαδρομή κύκλου, οι αρχές μπορούν να ρυθμίσουν υποχρεωτικά πάνελ ή πάνελ ζώνης για κύκλους, Κωδικοποιημένο B22A. Η υποχρέωση τελειώνει όταν οι ποδηλάτες πληρούν ένα τέλος -track ή ποδηλασία ταινία υποχρεωτική για κύκλους. Οι χρήστες θα πρέπει στη συνέχεια να αφήσουν το κομμάτι στο οποίο κυκλοφόρησαν για να επιστρέψουν στο δρόμο.

Πίνακας μπάντας ή διαδρομή υποχρεωτικής κύκλουΤέλος του πλαισίου ταινιών ή διαδρομής υποχρεωτικής κύκλου

Πράσινο κομμάτι και τέλος του πράσινου σημείου

Τα πάνελ ένδειξης C115 και C116 υποδεικνύουν αντίστοιχα Εισαγωγή και έξοδος των χρηστών σε πράσινο δρόμο. Οι πράσινες διαδρομές είναι χώροι κυκλοφορίας που απαγορεύονται στους μηχανοκίνητους χρήστες. Επομένως, αυτοί οι τρόποι μπορούν να ληφθούν από τους πεζούς, όλους τους μη κινητοποιημένους χρήστες (όπως οι ποδηλάτες), καθώς και οι ιππείς. Ο πίνακας Green Lane λέει στους χρήστες ότι μπορούν να πέσουν πίσω σε ένα κομμάτι που επιτρέπει ξανά στην κυκλοφορία των μηχανοκίνητων οχημάτων.

Green Lane Start -Πράσινο πίνακα

Τα πάνελ εισόδου και εξόδου της ζώνης συνάντησης

Οι τομείς συνεδριάσεων είναι χώροι κυκλοφορίας που επιτρέπουν την κίνηση όλων των χρηστών του δρόμου. Αυτές οι συγκεκριμένες διαδρομές αναφέρονται από την άποψη των καταχωρήσεων και των αποτελεσμάτων τους χρησιμοποιώντας πίνακες ένδειξης, που ονομάζεται “Πίνακας εισόδου στη ζώνη συνάντησης”, κωδικοποιημένο B52, και “Ομάδα εξόδου ζώνης χρονολόγησης”, κωδικοποιημένο B53.

Αυτά τα πάνελ περιλαμβάνουν την αναπαράσταση ενός πεζού, ενός ποδηλάτη και ενός αυτοκινήτου. Οι χρήστες που παρουσιάζονται σε αυτόν τον πίνακα έχουν επομένως το δικαίωμα να κυκλοφορούν σε αυτή τη διαδρομή, υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπερβαίνουν τη μέγιστη ταχύτητα 20 km/h.

Πίνακας ζώνης συνάντησηςΤέλος της περιοχής συνάντησης

Το αδιέξοδο με πεζούς και ποδηλάτες

Ο πίνακας ένδειξης αδιέξοδο με το αποτέλεσμα για τους πεζούς και τους ποδηλάτες, κωδικοποιημένος C13D, λέει στους χρήστες ότι, αν ο τρόπος είναι αδιέξοδο για μηχανοκίνητα οχήματα, περιλαμβάνει ωστόσο έναν χώρο κυκλοφορίας αρκετά μεγάλο ώστε να επιτρέπει στους πεζούς και τους ποδηλάτες να εγκαταλείψουν αυτό το αδιέξοδο. Ακολουθώντας αυτό το αποτέλεσμα, οι οδηγοί πεζών και κύκλων θα μπορούν τότε να βγουν από το αδιέξοδο για να φτάσουν σε συμβατικές λωρίδες κυκλοφορίας.

Πίνακας αδιέξοδο με pietons και ποδηλάτες

Παρακολούθηση πάνελ ή λωρίδα κύκλου που συνιστώνται και προορίζονται για κύκλους σε 2 ή 3 τροχούς

Ο Πίνακας και λωρίδα ποδηλασίας συνιστώνται και προορίζονται για κύκλους σε 2 ή 3 τροχούς, Ο κωδικοποιημένος C113, υποδεικνύει στους ποδηλάτες ότι μπορούν, αν το επιθυμούν, να κυκλοφορήσουν σε ένα κομμάτι ή μια λωρίδα ποδηλασίας αφιερωμένη σε αυτά. Επομένως, αυτοί οι χρήστες θα έχουν την επιλογή να ακολουθήσουν τους τρόπους που προορίζονται γι ‘αυτούς ή να μοιραστούν το δρόμο με μηχανοκίνητους χρήστες. Το πάνελ του Τέλος της λωρίδας τροχού και κύκλου συνιστάται και προορίζεται για κύκλους σε 2 ή 3 τροχούς, Ο κωδικοποιημένος C114, υποδεικνύει το τέλος της συνιστώμενης διαδρομής. Οι ποδηλάτες θα πρέπει στη συνέχεια να συνεχίσουν στις κλασικές λωρίδες κυκλοφορίας.

Πίνακας μπάντας ή συμβουλευμένη διαδρομή κύκλουΤο τέλος της ταινίας ή του πίνακα διαδρομής κύκλου συμβουλεύτηκε

Κατηγορία “Κύκλοι”

Ο M4D1 Panonceau είναι ένα pannonceau που αντιπροσωπεύει έναν κύκλο και επιτρέπει να καθορίσει ότι ένας πίνακας προορίζεται μόνο για τους ποδηλάτες. Ένα ισοδύναμο, ονομάστηκε M9V Panonceau, Επίσης, καθιστά δυνατή την καθορισμό ότι η συνταγή που υπάρχει στον πίνακα ισχύει για όλους τους χρήστες, εκτός από ποδήλατα.

Κατηγορία Pannonceau Reserve με κύκλους

Ποδηλασία

Το M12A και το M12B Panonceaux, επίσης γνωστό με τον όρο “Αποδίδετε τον ποδηλάτη κόκκινου φωτός“Ή οι” περιστρεφόμενες στροφές ποδηλασίας στο κόκκινο φως “είναι τα στοιχεία σηματοδότησης που είναι εγκατεστημένα κάτω από τα κόκκινα φώτα και υποδεικνύουν στους οδηγούς των κύκλων ότι έχουν την εξουσιοδότηση να ακολουθήσουν τη διαδρομή που υποδεικνύεται από αυτό το Panonceau ακόμη και αν η φωτιά είναι κόκκινη, υπό την προϋπόθεση ότι εσείς Δώστε τη θέση τους στους χρήστες που επωφελούνται από την προτεραιότητα στη φωτιά, καθώς και τους πεζούς που επιθυμούν να διασχίσουν.

Πάνελ που προορίζονται για όλους τους χρήστες

Εάν πολλά από τα πάνελ σηματοδότησης, συμπεριλαμβανομένων των κύκλων, προορίζονται απευθείας για οδηγούς ποδηλάτων, άλλοι πίνακες επιτρέπουν στους μηχανοκίνητους χρήστες να αναφέρονται ότι μπορούν να συναντήσουν ή να συναντήσουν τους ποδηλάτες στο δρόμο τους.

Ο κίνδυνος των καταστημάτων των ποδηλάτων

Τα πάνελ κινδύνου για τα καταστήματα ποδηλασίας υποδεικνύουν στους οδηγούς που οδηγούν πίσω από το τιμόνι ενός μηχανοκίνητου οχήματος που μπορεί να συναντήσουν τους ποδηλάτες που οδηγούν στα δεξιά τους ή αριστερά. Αυτά τα πάνελ, γνωστά κάτω από τον κώδικα A21, είναι γενικά τοποθετημένα από την άποψη των διαδρομών κύκλου, των λεπτών πράσινων δρόμων ή άλλων χώρων κυκλοφορίας που είναι πολύ πιθανό να δανειστούν από τους ποδηλάτες.

Πίνακας κινδύνου κινδύνου ποδηλασίας

Ο πάνελ διπλής κατεύθυνσης, η αντίθετη κατεύθυνση του οποίου προορίζεται για κύκλους

Ο πίνακας διπλού κατευθυνόμενου πίνακα κύκλου ή ο πίνακας C24A υποδεικνύει σε όλους τους χρήστες που κυκλοφορούν σε αυτή τη διαδρομή που, αν είναι ανοιχτή και προς τις δύο κατευθύνσεις της κυκλοφορίας, ένα από αυτά τα κομμάτια προορίζεται μόνο για τους ποδηλάτες. Οι μηχανοκίνητοι οδηγοί οχημάτων μπορούν να συναντήσουν μόνο τους χρήστες που κυκλοφορούν με ποδήλατο κατά μήκος αυτής της διαδρομής.