Πληρωμή για κινητά, ό, τι πρέπει να γνωρίζετε! | BP North, πληρώστε με το smartphone σας | Λαϊκή τράπεζα

Πληρώστε με κάρτα με το smartphone σας

Contents

Για απλότητα, Η πληρωμή μέσω τηλεφώνου είναι να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας για να κάνετε μια αγορά. Για να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές πληρωμής κινητής τηλεφωνίας ως Apple Pay, Samsung Pay, ή paylib, Πρέπει να καταγράψετε τα στοιχεία της τράπεζάς σας σε μία από αυτές τις εφαρμογές. Στη συνέχεια, οι πληρωμές λαμβάνονται απευθείας από τον τραπεζικό λογαριασμό της επιλεγμένης κάρτας, χωρίς επιπλέον κόστος. Επομένως, το τηλέφωνό σας μετατρέπεται σε ένα εικονικό χαρτοφυλάκιο τραπεζών που σας επιτρέπει να πληρώσετε από τρεις διαφορετικούς τρόπους:

Πληρωμή για κινητά, ό, τι πρέπει να γνωρίζετε !

Πληρωμή για κινητά

Ανακαλύψτε την πληρωμή κινητής τηλεφωνίας από το Banque Populaire και επωφεληθείτε από μια ασφαλή και γρήγορη εξυπηρέτηση, κατάλληλη για όλους τους τύπους αγορών και κινητών !

 • Πληρωμή για κινητά
 • Λειτουργικός
 • Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα
 • Ασφάλεια

Mobile Banque Populaire Pay, τι είναι ?

Για απλότητα, Η πληρωμή μέσω τηλεφώνου είναι να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας για να κάνετε μια αγορά. Για να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές πληρωμής κινητής τηλεφωνίας ως Apple Pay, Samsung Pay, ή paylib, Πρέπει να καταγράψετε τα στοιχεία της τράπεζάς σας σε μία από αυτές τις εφαρμογές. Στη συνέχεια, οι πληρωμές λαμβάνονται απευθείας από τον τραπεζικό λογαριασμό της επιλεγμένης κάρτας, χωρίς επιπλέον κόστος. Επομένως, το τηλέφωνό σας μετατρέπεται σε ένα εικονικό χαρτοφυλάκιο τραπεζών που σας επιτρέπει να πληρώσετε από τρεις διαφορετικούς τρόπους:

Πληρωμή για κινητά

Με το τηλέφωνό σας

 1. Σε ένα κατάστημα Έφτασα στο ταμείο, δεν χρειάζεται να βγάλω την τραπεζική μου κάρτα, παίρνω το τηλέφωνό μου για να κάνω την πληρωμή μου. Πληρώνω για τις αγορές μου γρήγορα και απλά πλησιάζοντας το τηλέφωνό μου από τον αναγνώστη καρτών του εμπόρου, την ίδια αρχή με την πληρωμή χωρίς επαφή με την τραπεζική μου κάρτα.
 1. Στο Ιντερνετ Κατά τη διάρκεια των αγορών μου στο Διαδίκτυο, κατά τη στιγμή της πληρωμής, ορισμένοι ιστότοποι μου προσφέρουν να πληρώσω με την κάρτα μου, το PayPal ή τη λύση πληρωμής μου Banque Populaire: Apple Pay ή Samsung Pay. Κάντε κλικ στο εικονίδιο και τα τραπεζικά μου στοιχεία έχουν εισαχθεί αυτόματα με ασφάλεια, κάνω κλικ στο “Pay” και Voila ! Απλό, γρήγορο και ασφαλές !
 1. Μεταφορές χρημάτων από το ένα κινητό τηλέφωνο σε άλλο Χρωστάτε χρήματα σε κάποιον, αλλά δεν έχετε το πλευρά του ? Μερικοί ηθοποιοί όπως το Paylib σάς επιτρέπουν να κάνετε πληρωμές μέσω τηλεφώνου. Μεταφέρετε χρήματα από ένα κινητό τηλέφωνο σε άλλο γρήγορα με ευκολία απευθείας από την εφαρμογή σας banque pop.

Πώς λειτουργεί η πληρωμή για κινητά ?

Για να λειτουργήσει, η πληρωμή τηλεφώνου χρησιμοποιεί διαφορετικές τεχνολογίες όπως NFC, Ο Κώδικας QR, Ο Bluetooth ή Διαδίκτυο.

Μεγέθυνση σε αυτές τις τεχνολογίες και τη λειτουργία τους.

1. Πληρώστε με το κινητό σας σε καταστήματα με τεχνολογία NFC

Τεχνολογία NFC (Κοντινό πεδίο επικοινωνίας) Σας επιτρέπει να ανταλλάσσετε δεδομένα σε μικρή απόσταση, απλά φέρνοντας έναν αναγνώστη τηλεφώνου πιο κοντά. Χρησιμοποιούμε ήδη αυτό το σύστημα σε καθημερινή βάση για Πληρωμές χωρίς επαφή με τραπεζική κάρτα, Στο αρτοποιό μας για παράδειγμα. Το NFC είναι σήμερα η πιο χρησιμοποιούμενη τεχνολογία για πληρωμές για κινητά, διότι Πολλοί τερματικοί σταθμοί πληρωμών είναι ήδη εξοπλισμένα με αυτό και επομένως θεωρητικά συμβατό με τα τηλέφωνά μας.

Εάν θέλετε να επωφεληθείτε από αυτήν την υπηρεσία για να πληρώσετε με το τηλέφωνό σας, απλά πρέπει να:

 • Αποθηκεύστε την τραπεζική σας κάρτα στο smartphone σας. (Μέσω εφαρμογής όπως η Apple Pay, η Google Pay, η Samsung Pay κ.λπ.Ουσία
 • Προσεγγίστε το τερματικό σας κινητό για να κάνετε την πληρωμή.
 • Εξουσιοδοτήστε τη συναλλαγή με κωδικό πρόσβασης ή το δακτυλικό σας αποτύπωμα εάν δεν έχει γίνει εκ των προτέρων.

Σημειώστε, εάν θέλετε να αντικαταστήσετε πλήρως την κάρτα πληρωμής σας με το κινητό σας, Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει αίτηση πληρωμής κινητής τηλεφωνίας μέσω του NFC που σας επιτρέπει να πληρώσετε για όλους τους εμπόρους.

Στο Banque Populaire du Nord, Οι πελάτες μας μπορούν να χρησιμοποιήσουν Samsung Pay, Apple Pay Και Πληρωμή για κινητά με την αίτηση μέσω Paylib Για να κάνουν την πληρωμή τους με το τηλέφωνό τους σε όλους τους εμπόρους εξοπλισμένους με τερματικά πληρωμών NFC.

2. Η πληρωμή για κινητά διευκολύνει τις αγορές στο Διαδίκτυο

Χάρη στις εφαρμογές πληρωμής τηλεφώνου, ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να πληρώσετε τις αγορές σας στο Διαδίκτυο με ειρήνη. Κατά τη διάρκεια της φάσης πληρωμής, ο ιστότοπος σας προσφέρει να χρησιμοποιήσετε τη λύση πληρωμής Mobile Banque Populaire, για παράδειγμα Apple Pay ή Samsung Pay. Όταν κάνετε κλικ στο εικονίδιο τους για να χρησιμοποιήσετε τη λύση, τα τραπεζικά σας στοιχεία θα γεμίσουν αυτόματα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικυρώσετε την πληρωμή σας με τον εμπιστευτικό σας κωδικό ή το δακτυλικό αποτύπωμα σας.

Μέχρι να μπορέσω να πληρώσω με το smartphone μου ?
Σε αντίθεση με την πληρωμή χωρίς επαφή με τραπεζική κάρτα στο κατάστημα, που περιορίζεται σε 30 €*, η κινητή πληρωμή Banque Populaire θεωρείται η πιστωτική σας κάρτα. Επομένως, επωφεληθείτε από την ταχύτητα της πληρωμής χωρίς επαφή διατηρώντας παράλληλα Τα ίδια ταβάνια με αυτά της τραπεζικής σας κάρτας.
*Υπό την προϋπόθεση ότι ο αναγνώστης καρτών και καρτών είναι ενημερωμένη.

Πληρωμή για κινητά: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Πληρώνοντας με το τηλέφωνό σας, θα βρείτε αναγκαστικά πλεονεκτήματα όπως αδύναμα σημεία. Ακολουθεί μια μικρή ανασκόπηση των διαφόρων παραμέτρων που πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το νέο μέσο πληρωμής.

Τα οφέλη της τηλεφωνικής πληρωμής

 • Διαθέσιμες εφαρμογές: Οι εφαρμογές είναι Λήψη δωρεάν Στο τηλέφωνό σας με ασφάλεια. Η εγκατάσταση της πληρωμής κινητής τηλεφωνίας είναι εύκολη και γρήγορα υπόκειται σε καλή σύνδεση.
 • Γρήγορη και πρακτική λύση διακανονισμού:Τα αποσπάσματα κεφαλαίων είναι πολύ πιο ρευστά και ταχύτερα Επειδή οι κανονισμοί χρειάζονται μόνο μερικά δευτερόλεπτα. Επί πλέον, Αυτή η μέθοδος πληρωμής είναι ήδη αποδεκτή Σε μια πολύ μεγάλη πλειοψηφία των εμπόρων
 • Μια ασφαλής μέθοδος πληρωμής: Οι μέθοδοι ελέγχου ταυτότητας για τη χρήση αυτών των λύσεων είναι όλο και πιο πολυάριθμες (δακτυλικά αποτυπώματα, μυστικός κώδικας κ.λπ.). Η πληρωμή με το φορητό υπολογιστή σας είναι επομένως μια αξιόπιστη πρακτική.

Τα μειονεκτήματα της πληρωμής μέσω τηλεφώνου

 • Προσβασιμότητα στο τηλέφωνό σας: Όπως είδαμε παραπάνω, Δεν υπάρχει επί του παρόντος ότι δεν υπάρχει αίτηση πληρωμής κινητής τηλεφωνίας με όλες τις παραδοσιακές τράπεζες και τις ηλεκτρονικές τράπεζες. Αυτό σημαίνει ότι ανάλογα με το τηλέφωνο και την τράπεζα, ένας πελάτης δεν θα είναι πάντα σε θέση να αντικαταστήσει την τραπεζική του κάρτα με το κινητό του.
 • Αποθηκεύστε την προσβασιμότητα υπηρεσιών: Όπως εξηγήθηκε παραπάνω, μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με το smartphone σας μόνο εάν ο έμπορος που θέλετε να κάνετε τα ψώνια σας Ενημερώθηκε το τερματικό πληρωμής Με το σύστημα χωρίς επαφή εξοπλισμένο με τεχνολογίες NFC.
 • Μπαταρία τηλεφώνου: Με την πληρωμή μέσω τηλεφώνου, είστε εξαρτάται από την μπαταρία του τηλεφώνου σας. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι έχετε μπαταρία διάσωσης με κίνδυνο να μην έχετε μπαταρία και επομένως τα μέσα πληρωμής κινητής τηλεφωνίας.

Πληρωμή για κινητά

Τι να κάνετε σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του τηλεφώνου σας ?

Εάν πετάτε το τηλέφωνό σας ή αν νομίζετε ότι το έχετε χάσει, κρατήστε τα ίδια αντανακλαστικά όπως όταν χάσετε την τραπεζική σας κάρτα. Βάλτε την κάρτα σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα όσο το δυνατόν γρηγορότερα ή απενεργοποιήστε την Υπηρεσία Πληρωμών Κινητών Πυτών Banque Populaire. Είναι επίσης δυνατή η αναφορά της πτήσης του τηλεφώνου σας στον χειριστή του κινητού σας, έτσι ώστε το τελευταίο να αποκλείει την πρόσβαση.

Κινητό, ασφαλές πληρωμή

Είναι εντελώς νόμιμο να αναρωτιέστε αν είναι επικίνδυνο να πληρώσετε με το κινητό σας τηλέφωνο. Επιπλέον, πολλοί άνθρωποι αμφισβητούν την αξιοπιστία αυτού του νέου μέσου πληρωμής λόγω της ευκολίας χρήσης του.

Ως υπενθύμιση, η τεχνολογία NFC λειτουργεί χάρη στη μετάδοση σύντομων κυμάτων, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε μερικά εκατοστά από το τηλέφωνο, κατά τη διάρκεια της συναλλαγής, για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε τα δεδομένα.

Όταν πληρώνετε με το τηλέφωνό σας, κάθε συναλλαγή θεωρείται μοναδική. Τεχνολογίες πληρωμής μέσω τηλεφώνου NFC Επομένως, μην αποθηκεύετε δεδομένα στο τηλέφωνό σας. Επιπλέον, είναι απαραίτητη η επικύρωση κάθε συναλλαγής, κωδικού, αποτύπωσης ή προσώπου προσώπου.

Επιπλέον, είναι απαραίτητο να θυμόμαστε ότι η πληρωμή smartphone είναι μια τεχνολογία που χρησιμοποιεί άμεσα την κάρτα τραπεζών χρήστη. Αυτές οι συναλλαγές επικυρώνονται από Οι χειριστές εμπιστοσύνης όπως η Visa ή η MasterCard που έδωσαν την επικύρωσή τους για την εμπορία αυτών των νέων συστημάτων πληρωμών.

Δίνοντας τη συμφωνία τους, αυτό το προκαλεί αυτό Ο κίνδυνος απάτης ή κλοπής για πληρωμή για κινητά δεν είναι απαραιτήτως υψηλότερος από ό, τι για την πληρωμή με συμβατική κάρτα. Επιπλέον, αυτοί οι φορείς εκμετάλλευσης ανατίθενται άμεσα σε περίπτωση απάτης, τόσο σε οικονομικές επιπτώσεις όσο και στην εικόνα της μάρκας τους σε σχέση με τους καταναλωτές.

Εδώ είναι οι τρεις βασικές αρχές της πολιτικής ασφαλείας τους:

 • Τα δεδομένα τραπεζών χρήστη δεν κυκλοφορούν και δεν μεταδίδονται στον τερματικό πληρωμής μέσω τηλεφώνου.
 • Το μέσο ταυτότητας των εφαρμογών πληρωμής κινητής τηλεφωνίας προστατεύει τον χρήστη από τον κίνδυνο απάτης.
 • Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του smartphone, είναι πάντοτε δυνατό να αντιταχθεί στην τραπεζική κάρτα που καταγράφεται στην αίτηση πληρωμής για κινητά.

Φυσικά, κανείς δεν είναι άνοσος σε μια απόπειρα απάτης. Αλλά δυστυχώς, οι τελευταίοι δεν αφορούν μόνο την πληρωμή μέσω τηλεφώνου, αλλά το τραπεζικό σύστημα γενικά.

Εκεί Ερώτηση προστασίας δεδομένων χρήστη Παραμένει προτεραιότητα για όλα τα τραπεζικά ιδρύματα, ακόμη και αν οι εφαρμογές τρίτου μέρους εμπίπτουν σε γενικές συνθήκες που είναι δικές τους. Για να μάθετε περισσότερα, Μην διστάσετε να αναφέρετε τους όρους χρήσης της αίτησης πληρωμής κινητού σας.

Συμβουλή: Εάν θέλετε να προστατεύσετε τον εαυτό σας όσο το δυνατόν περισσότερο από την απάτη που σχετίζεται με την πληρωμή χωρίς επαφή με την επαφή, μπορείτε Απενεργοποιήστε το NFC του προεπιλεγμένου τηλεφώνου σας και ενεργοποιήστε το μόνο όταν πληρώνετε πληρωμή.

Πληρώστε με κάρτα με το smartphone σας

Απευθυνόμενες πληρωμές κινητής τηλεφωνίας με ασφάλεια: Χρησιμοποιήστε το κινητό σας τηλέφωνο ή τη συνδεδεμένη φορητή συσκευή για να πληρώσετε με κάρτα γρήγορα και εύκολα.

Όλα τα πλεονεκτήματα των καρτών Populaire Visa Banque (1) που διατίθενται στο κινητό σας τηλέφωνο ή στο συνδεδεμένο ρολόι,
μέσω της Apple Pay ή της Samsung Pay.

Εάν χάσετε το τηλέφωνό σας, μπορείτε να αποκλείσετε τη χρήση της κάρτας σας με αυτό το τηλέφωνο.
Όπου και αν υπάρχουν το λογότυπο “χωρίς επαφή” και το λογότυπο “Visa”.
Εφαρμογή οροφών πληρωμής για τη σύμβαση της κάρτας σας
Εφαρμογή οροφών πληρωμής για τη σύμβαση της κάρτας σας

Από την άλλη πλευρά, δεν περιορίζεστε σε 50 ευρώ ανά επιχείρηση, όπως για την πληρωμή χωρίς επαφή με τη φυσική σας κάρτα.

Τα πλεονεκτήματα της πληρωμής κινητής τηλεφωνίας (2)

Η ασφάλειά σας, η προτεραιότητά μας

Όταν κάνετε μια αγορά, χρησιμοποιείται ένας συγκεκριμένος αριθμός κάρτας και η συσκευή σας καθώς και ένας κωδικός συναλλαγής.
Ο αριθμός της κάρτας σας δεν αποθηκεύεται ποτέ στη συσκευή σας ή μεταδίδεται στους εμπόρους κατά τη στιγμή της πληρωμής.

Επικυρώνετε επίσης κάθε μία από τις λειτουργίες πληρωμής της κάρτας σας από τη συνάρτηση βιομετρικής ταυτοποίησης της συσκευής σας (αναγνωριστικό προσώπου, αναγνωριστικό προσώπου για αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων και ίριδας για συσκευές Samsung) ή, αποτυγχάνοντας, με τον μυστικό κώδικα που σχετίζεται με την Apple Pay ή την Samsung Pay Pay για αυτήν τη συσκευή.

Και αν χάσετε το τηλέφωνό σας, μπορείτε να αποκλείσετε τη χρήση της κάρτας σας σε αυτό το τηλέφωνο.

Όλες οι υπηρεσίες καρτών

Όταν πληρώνετε με κάρτα (1) με το smartphone σας, επωφεληθείτε από τις ίδιες εγγυήσεις σαν να είχατε πληρώσει με τη φυσική σας κάρτα.

Ως εκ τούτου, επωφεληθείτε από όλες τις υπηρεσίες, την ασφάλιση και τη βοήθεια, που συνδέονται με την κάρτα σας.

Για παράδειγμα, εάν έχετε μια πρώτη κάρτα Visa και ορίσετε ένα ταξίδι με το smartphone σας, επωφεληθείτε από την ασφάλιση ακύρωσης ταξιδιού ή την απώλεια αποσκευών (3) .

Έχετε ένα iPhone ?

Για να διαβάσετε αυτό το βίντεο YouTube, πρέπει να δεχτείτε cookies στην κατηγορία Social Networks της οποίας το YouTube είναι μέρος κάνοντας κλικ εδώ.

Πώς να προσθέσετε την κάρτα σας (1) στην Apple Pay ?

Προσθέστε την κάρτα Populaire Visa Banque (1) στην Apple Pay στο iPhone σας, στο Apple Watch και στο iPad σας.

Οι ερωτήσεις σας σχετικά με την πληρωμή της κάρτας (1) μέσω της Apple Pay

Είσαι περισσότερο η Samsung ?

Για να διαβάσετε αυτό το βίντεο YouTube, πρέπει να δεχτείτε cookies στην κατηγορία Social Networks της οποίας το YouTube είναι μέρος κάνοντας κλικ εδώ.

Samsung Pay: Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή και να ενεργοποιήσετε την κάρτα σας (1) ?

Ενεργοποιήστε την κάρτα σας Populaire Visa Banque (1) στη Samsung Pay στο smartphone της Samsung και σε άλλη συμβατή συσκευή Samsung.

Οι ερωτήσεις σας σχετικά με την πληρωμή της κάρτας (1) μέσω της Samsung Pay

Έχετε ερωτήσεις ?

Οι ειδικοί μας σας απαντούν.

Είστε ήδη πελάτης ? Σε πρακτορείο ή τηλεφωνικά, στο πρόγραμμα της επιλογής σας.

Επιλέξτε μια θέση

(1) Δείτε τις κάρτες Visa που είναι κατάλληλες από το Banque Populaire, το Apple ή τη Samsung συμβατές συσκευές και άλλες προϋποθέσεις για να χρησιμοποιήσετε την κάρτα Visa στο Apple Pay ή στο Samsung Pay, στην υπηρεσία σας και σε αυτόν τον ιστότοπο. Δωρεάν υπηρεσία, συνδεδεμένη με μια υποτακτική κάρτα συνεισφοράς.
(2) Οι πληρωμές με λειτουργικότητα πληρωμών κινητής τηλεφωνίας απαιτούν συνδρομή απομακρυσμένης τράπεζας και κάτοχο smartphone με την έκδοση 4 του OS AndroidTM.4 και Superior και η λειτουργικότητα NFC, εξαιρουμένων των Windows Phone. Το AndroidTM είναι ένα εμπορικό σήμα της Google Inc. Οι πληρωμές της Apple απαιτούν από την Apple Pay Holder που λειτουργεί με το iPhone 6 (ή αργότερα) και το Apple Watch στο κατάστημα και με το iPad Pro, το iPad Air 2 και το iPad Mini 3 (ή αργότερα) εντός των εφαρμογών.
(3) Σύμφωνα με τα όρια, τις προϋποθέσεις και τις εξαιρέσεις που προβλέπονται στη σύμβαση.

Άτομα / banque populaire από απόσταση / πληρωμή με κάρτα με το smartphone σας
Βρείτε 3.300 μονάδες πώλησης
Τα πάντα για την ασφάλεια και την προστασία των προσωπικών δεδομένων μας για να είστε σε επαγρύπνηση

Ανοίξτε έναν τραπεζικό λογαριασμό που επωφελείται από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες, ενώ βασίζεστε στους συμβούλους της υπηρεσίας μας

 • Επαναγορά με πίστωση
 • Γίνετε ιδιοκτήτης
 • Χρηματοδότηση της αγοράς ακινήτων σας
 • Αναμετάδοση
 • Περιστρεφόμενη πίστωση
 • ΔΕΝ
 • Συμβολαιογράφημα

Η δημοφιλής τράπεζά σας

 • Ποιοι είμαστε ?
 • Οι περιφερειακές μας τράπεζες
 • Οι δεσμεύσεις μας
 • Γίνετε μέλος
 • Ακολουθήστε νέα νέα διαχείρισης
 • ΠΡΟΣΛΗΨΗ
 • Κατάθεση εγγύηση
 • Προστασία προσωπικών δεδομένων
 • Διαχείριση μπισκότων
 • Ασφάλεια
 • Τιμές
 • Νομική ειδοποίηση
 • Κανονισμός λειτουργίας
 • Προσβασιμότητα (μερικώς συμβατή)