Τιμολόγιο Bouygues: Πώς να συμβουλευτείτε και να το πληρώσετε?, Πληρώστε μέσω του λογαριασμού σας στο Διαδίκτυο ή το τηλέφωνο | Bouygues Telecom

Πληρώστε τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες σας στο Bouygues Telecom Bill

Μπορείτε επίσης να πάτε στο Προτιμήσεις χρέωσης Συνδέοντας με την περιοχή πελατών Bouygues Telecom (Τιμολόγια και πληρωμές> Προτιμήσεις> Λειτουργία υποδοχής> Τροποποίηση των προτιμήσεων μου> Λάβετε τα τιμολόγιά μου επίσης μέσω ταχυδρομείου), εάν θέλετε να αλλάξετε τη μέθοδο υποδοχής των τιμολογίων σας και να τα λάβετε μέσω ταχυδρομείου.

Τιμολόγιο Bouygues: Πώς να συμβουλευτείτε και να το πληρώσετε ?

Αντιμετωπίζετε προβλήματα για να πληρώσετε το Bouygues Telecom Bill, δεν καταλαβαίνετε το ποσό του τελευταίου ή θέλετε να μάθετε πώς να τακτοποιήσετε την κατάστασή σας σε περίπτωση απλήρωσης ? Σας εξηγούμε τα πάντα για να μάθετε για το τιμολόγιο Bouygues σε αυτόν τον οδηγό !

 • Το ουσιώδες
 • Τα δικα σου Τιμολόγιο τηλεπικοινωνιών Bouygues μπορεί να προβληθεί από το δικό σας Χώρος πελάτη online ή από τοΠεριοχή Πελατών Κινητή Εφαρμογή. Είναι επίσης δυνατό να λάβετε το τιμολόγιό σας από ταχυδρομείο.
 • Προκειμένου να κατανοήσετε καλύτερα το ποσό του τιμολογίου σας, μπορείτε Συμβουλευτείτε την ιστορία των συνδίμων σας, Ρίξτε μια ματιά στοηλεκτρονική βοήθεια Ή Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών από Bouygues Telecom.
 • Το Bouygues Telecom σας επιτρέπει να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας από κάρτα τράπεζας, έλεγχος, χρέωση Ή είδος, Από το δικό σας Χώρος πελάτη Online, τοΕφαρμογή Περιοχής Πελατών ή από τηλέφωνο Στο 1064.

Τιμολόγιο Bouygues: Πού να το βρείτε ?

Πολλές δυνατότητες είναι διαθέσιμες σε εσάς για να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας στο Bouygues Telecom.

Βρείτε τον λογαριασμό σας στην περιοχή σας στο διαδίκτυο

Είναι πρώτα απ ‘όλα δυνατή Συμβουλευτείτε το τιμολόγιο τηλεπικοινωνιών Bouygues Online, από το δικό του Χώρος πελάτη. Εκεί ηλεκτρονικό τιμολόγιο είναι η μορφή ανάγνωσης που ζητείται περισσότερο από τους συνδρομητές, λόγω της μεγάλης πρακτικότητάς του. Πράγματι, το online τιμολόγιο μπορεί να είναι διαθέσιμο αμέσως αμέσως μόλις είναι εκπομπή. που παρεμβαίνει το αργότερο 3 ημέρες μετά τη μηνιαία ανανέωση της συνδρομής σας.

Κάθε μήνα, ενημερώνονται από το SMS ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τη διαθεσιμότητα του τελευταίου σας τιμολογίου. Μπορείτε να γνωρίζετε το ποσό του με μια απλή ματιά, χωρίς να χρειάζεται να το συμβουλευτείτε λεπτομερώς !

Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε την ακόλουθη διαδρομή:

 1. Συνδεθείτε στην περιοχή πελατών Bouygues Telecom χρησιμοποιώντας το αναγνωριστικό λογαριασμού και τον κωδικό πρόσβασής σας.
 2. Πρόσβαση στην ενότητα Τα τιμολόγιά μου και οι πληρωμές μου, Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην καρτέλα Τιμολόγια Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα τιμολόγιά σας.
 3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην αναφορά Διαβούλευση/αμοιβή σχετικά με το τελευταίο τιμολόγιο σας.
 4. Στη συνέχεια, μπορείτε να συμβουλευτείτε το τιμολόγιο των Bouygues Telecom Online (απαιτεί ελεύθερο λογισμικό Adobe Reader), κατεβάστε το σε μορφή PDF, εκτυπώστε το ή ζητήστε ένα αντίγραφο (δωρεάν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή 7,50 ευρώ ανά ανάρτηση).

Έχετε επίσης πρόσβαση στα τιμολόγια τηλεπικοινωνιών Bouygues Τελευταία 36 μήνες στην περιοχή του πελάτη σας. Τα τελευταία 12 τιμολόγιά σας είναι διαθέσιμα σε λεπτομερή έκδοση, ενώ αυτά των άλλων 24 μηνών είναι σε απλοποιημένη έκδοση.

Σε περίπτωση που τερματίσετε την προσφορά τηλεπικοινωνιών Bouygues, διατηρείτε την πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο για μια περίοδο 6 μήνες Εάν ήσασταν πελάτης προσφοράς bbox, ή 1 χρόνος Εάν έχετε μια προσφορά για κινητά. Επομένως, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα τιμολόγιά σας και να τα κατεβάσετε, ακόμη και μετά τον τερματισμό της προσφοράς σας.

Βρείτε το τιμολόγιό σας στην εφαρμογή Mobile Espace Custom

Είναι επίσης δυνατή η πρόσβαση ανά πάσα στιγμή και όπου κι αν βρίσκεστε στα τιμολόγιά σας μέσω της εφαρμογής Έκταση πελάτη, υπό την προϋπόθεση ότι έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο και τα αναγνωριστικά λογαριασμού τηλεπικοινωνιών Bouygues.

Προχωρήστε ως εξής για να βρείτε τα τιμολόγιά σας στην εφαρμογή Πελατών Bouygues Telecom:

 1. Εκκίνηση της εφαρμογής Έκταση πελάτη Από το smartphone ή το tablet σας και συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα αναγνωριστικά λογαριασμών Bouygues.
 2. Επιλέξτε την ενότητα Τιμολόγια.
 3. Από εκεί, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο ιστορικό και τις λεπτομέρειες των τελευταίων 12 τιμολογίων σας. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε τα πιο πρόσφατα ή/και να τα πληρώσετε. όπως από την ηλεκτρονική περιοχή πελάτη σας.

Λάβετε το τιμολόγιό σας μέσω ταχυδρομείου

Είτε είστε πελάτης μιας προσφοράς τηλεπικοινωνιών Box ή Mobile Bouygues, θα λάβετε τα τιμολόγιά σας σε ηλεκτρονική μορφή από προεπιλογή. Ωστόσο, γνωρίζετε ότι έχετε τη δυνατότητα Αλλάξτε την απόδειξη τιμολογίου ανά πάσα στιγμή από την περιοχή του πελάτη σας online καιΕπιλέξτε μια έκδοση χαρτιού Εάν το επιθυμείτε.

Εάν επιλέξετε το Τιμολόγιο μέσω ταχυδρομείου, Θα έχετε πάντα τη δυνατότητα να συμβουλευτείτε τα τιμολόγιά σας από την ηλεκτρονική περιοχή πελάτη σας.

Για να λάβετε το τιμολόγιο τηλεπικοινωνιών Bouygues μετά από ανάρτηση, ακολουθήστε τα παρακάτω λίγα βήματα:

 1. Συνδεθείτε στην περιοχή πελατών Bouygues Telecom και κάντε κλικ στην καρτέλα Προσθέτω επιλογές.
 2. Όταν βρίσκεστε στη σελίδα επιλογών, μεταβείτε στην ενότητα “Διαχείριση”.
 3. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή “Λεπτομερές τιμολόγιο μέσω ταχυδρομείου” Κάνοντας κλικ στο κουμπί Ανακαλύπτω.
 4. Επικυρώστε την επιλογή σας κάνοντας κλικ στο κουμπί Εγγραφείτε. Θα λάβετε ένα email ή ένα SMS που σας επιβεβαιώνει να λάβετε υπόψη την αλλαγή σας.

Μπορείτε επίσης να πάτε στο Προτιμήσεις χρέωσης Συνδέοντας με την περιοχή πελατών Bouygues Telecom (Τιμολόγια και πληρωμές> Προτιμήσεις> Λειτουργία υποδοχής> Τροποποίηση των προτιμήσεων μου> Λάβετε τα τιμολόγιά μου επίσης μέσω ταχυδρομείου), εάν θέλετε να αλλάξετε τη μέθοδο υποδοχής των τιμολογίων σας και να τα λάβετε μέσω ταχυδρομείου.

Αν είστε Πελάτης Box Και ότι θέλετε να τροποποιήσετε τη μέθοδο λήψης των τιμολογίων σας, είναι απαραίτητο να καλέσετε την εξυπηρέτηση πελατών 1064.

Πώς να κατανοήσετε το λογαριασμό σας Bouygues ?

Αφού εγγραφείτε σε μια προσφορά στο Bouygues Telecom, ο χειριστής σας βοηθά να αναλύσετε το πρώτο τιμολόγιο της συνδρομής σας: έξοδα ανάθεσης, ημερομηνία χρέωσης, πιθανές εκπτώσεις κ.λπ.

Κατανοήστε τον λογαριασμό σας

Η πρώτη σελίδα του Bouygues Telecom Incoice περιλαμβάνει Διάφορες πληροφορίες : Το ποσό που πρέπει να καταβληθεί, ο αριθμός τιμολογίου, τα προσωπικά σας στοιχεία, η ημερομηνία παράδοσης στο 0 της προσφοράς σας, η ημερομηνία λήξης της δέσμευσης, ο αριθμός λογαριασμού πελατών σας, ο αριθμός γραμμής σας κ.λπ. Στη δεύτερη σελίδα, θα βρείτε στο Συνοπτικός πίνακας του ποσού του τιμολογίου σας, Το συνολικό οφειλόμενο ποσό, καθώς και τις λεπτομέρειες του κόστους σας:

 • Συνδρομές, πακέτα, επιλογές, καθώς και ενοικίαση του πλαισίου σας στο Διαδίκτυο εάν είστε πελάτης μιας προσφοράς bbox
 • Hors -Package Communications (κλήσεις, SMS, δεδομένα)
 • Υπηρεσίες και Προϊόντα (Μεταβιβάζω, Internet επαναφορτίζουν, τερματισμός κόστους κ.λπ.Ουσία.

Σε αυτήν τη σελίδα είναι επίσης η Λεπτομέρειες των Υπηρεσιών που παρέχονται από τρίτους (Ειδικοί αριθμοί, ψηφοφορία και τηλεοπτικά παιχνίδια, αγορές πιστώσεων παιχνιδιών, υπηρεσίες Διαδικτύου+), καθώς και σας Άλλες υπηρεσίες τρίτων (αγορές στο Google Play Store ή στο App Store) και ενδεχομένως η μηνιαία πληρωμή της ευκολίας πληρωμής σας. Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει αυτήν την επιλογή για να ορίσετε το κινητό σας τηλέφωνο.

Η τρίτη σελίδα συγκεντρώνει τοΙστορικό των επικοινωνιών σας : Κλήσεις με τα πρώτα 6 στοιχεία των αριθμών των ανταποκριτών σας ή των πλήρους αριθμών, το όνομα των προορισμών και από τους οποίους έχετε εκδώσει τις κλήσεις σας ή το όνομα των υπηρεσιών του Διαδικτύου+.

Για καλύτερη κατανόηση του τιμολογίου σας, σας προσκαλούμε να συμβουλευτείτε το άρθρο Κατανοήστε το λογαριασμό μου στο Bouygues Telecom, Διατίθεται στην ηλεκτρονική βοήθεια. Μπορείτε επίσης να Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών του φορέα εκμετάλλευσης για να θέσετε τις ερωτήσεις σας σε έναν τηλεφωνικό σύμβουλο.

Είναι επίσης πιθανό ότι η τιμή του πακέτου κινητής τηλεφωνίας σας ή της προσφοράς σας στο Διαδίκτυο Bouygues εξελίσσεται για διάφορους λόγους:

 • Σε περίπτωση που έχετε επωφεληθεί από ένα Έγκυρη έκπτωση κατά τη διάρκεια του 1ου έτους της συνδρομής σας, Η τιμή της προσφοράς σας περνά στη συνέχεια με τον αρχικό της ρυθμό από τον 13ο μήνα
 • Η Bouygues Telecom μπορεί επίσης να κάνει την προσφορά σας (νέες υπηρεσίες και νέα τιμή). Εάν είναι απαραίτητο, λαμβάνετε ένα email ή ένα ταχυδρομείο χαρτιού τουλάχιστον 1 μήνα πριν από την ημερομηνία ισχύος της εξέλιξης. Αυτή η ειδοποίηση σάς επιτρέπει να διαβάσετε τις αλλαγές που θα έρθουν στην προσφορά σας και σας ενημερώνει για τις διάφορες δυνατότητες που έχετε στη διάθεσή σας.

Εάν έχετε μια προσφορά για κινητά, έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε ένα 10 -Διαζόμενο λεπτομερές τιμολόγιο, Προκειμένου να μπορείτε να δείτε τους αριθμούς των ανταποκριτών σας στο σύνολό τους. Για να το κάνετε αυτό, συνδεθείτε στην περιοχή του πελάτη σας και κάντε κλικ στην καρτέλα Προσθέτω επιλογές. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην ενότητα “Διαχείριση” και επιλέξτε “10 -Digit Mobile Invoice” κάνοντας κλικ στο Ανακαλύπτω, τότε Εγγραφείτε.

Από προεπιλογή, το τιμολόγιο σας λεπτομέρειες το Πρώτοι αριθμοί αριθμών που κάλεσατε κατά τη διάρκεια της περασμένης μηνιαίας περιόδου.

Προκειμένου να κατανοήσετε καλύτερα το νομοσχέδιο των τηλεπικοινωνιών Bouygues, μπορείτε επίσης Συμβουλευτείτε τις λεπτομέρειες της μηνιαίας σας κατανάλωσης (Κλήσεις στο εξωτερικό, SMS και προσαυξημένους αριθμούς, VOD, αγορές, υπηρεσίες κ.λπ.) πηγαίνοντας στο τμήμα Η κατανάλωσή μου> όλο το ιστορικό κατανάλωσης, Όταν είστε συνδεδεμένοι στην περιοχή του πελάτη σας.

Πώς να πληρώσω το λογαριασμό μου στο Bouygues Telecom ?

Το Bouygues Telecom σας παρέχει διαφορετικά μέσα πληρωμής για να σας επιτρέψει να πληρώσετε τα τιμολόγιά σας Μπούξ, κινητό, Κουτί 4G, 5G κουτί Ή Κλειδί 4G ::

 • ΑΤΜ : Αυτή είναι η απλούστερη και ταχύτερη μέθοδος πληρωμής για να πληρώσετε τα τιμολόγιά σας. Τα τιμολόγιά σας πληρώνονται αυτόματα κάθε μήνα για να αποφευχθεί πιθανή καθυστέρηση ή λήθη πληρωμής. Ωστόσο, ο τραπεζικός σας λογαριασμός πρέπει να κατοικείται στη Γαλλία, στα γαλλικά υπερπόντια τμήματα και στο Tom, στο Μονακό ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα στη ζώνη SEPA
 • Η πιστωτική κάρτα : Είναι δυνατόν να πληρώσετε τα τιμολόγιά σας από την CB εάν δεν έχετε επιλέξει άμεση χρέωση. Αυτή η ασφαλής συναλλαγή μπορεί να πραγματοποιηθεί 24 ώρες την ημέρα Και 7J/7 Από την περιοχή του πελάτη σας
 • Η επιταγή : Απλά πρέπει να στείλετε το κουπόνι ελέγχου που επισυνάπτεται στον λογαριασμό σας στο χαρτί, συνοδευόμενο από τον ολοκληρωμένο επιταγή σας, χρονολογείται και υπογράφηκε στην ακόλουθη διεύθυνση: Bouygues Telecom 78921 Yvelines Cedex 9. Μπορείτε επίσης να στείλετε την επιταγή σας χωρίς τον έλεγχο, εάν δεν έχετε επιλέξει το τιμολόγιο μέσω ταχυδρομείου. Εάν είναι απαραίτητο, είναι απαραίτητο να καταχωρίσετε τον αριθμό γραμμής και τον λογαριασμό πελατών σας στο πίσω μέρος του ελέγχου
 • Το είδος (μέσω της υπηρεσίας Εμψυχίου): Για να το κάνετε αυτό για να το κάνετε αυτό σε ένα ταχυδρομείο με το ποσό που πρέπει να καταβληθεί σε μετρητά, το τιμολόγιο και ένα έγγραφο ταυτότητας. Απλά πρέπει να επικοινωνήσετε με τον μετρητή τον αριθμό του τιμολογίου που πρέπει να καταβληθεί, καθώς και η αναφορά τηλεπικοινωνιών Bouygues (οι 6 χαρακτήρες με έντονους παρόντες στο κουπόνι του τιμολογίου σας). Το κόστος επεξεργασίας πρέπει να παρέχεται και να οριστεί απευθείας στο ταχυδρομείο.

Μπορείτε να αλλάξετε τη μέθοδο πληρωμής σας ανά πάσα στιγμή, συμμετέχοντας στο εξυπηρέτηση πελατών. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με έναν σύμβουλο μέσω του φόρουμ Woobees.

Είναι καλύτερο να επιλέξετε το χρέωση Προκειμένου να είστε εγγυημένοι να μείνετε ενημερωμένοι στις πληρωμές σας. Το οφειλόμενο ποσό αποσύρεται σε αυτή την περίπτωση 14 ημέρες μετά την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου σας. Η προσαρμογή στην προαγωγική διαδρομή γίνεται από την Bouygues Telecom, ανάλογα με τον αριθμό των ημερών που διαχωρίζει την ημερομηνία λειτουργίας της γραμμής σας και την ημερομηνία της αποτελεσματικής μηνιαίας χρέωσης. Μπορείτε να ζητήσετε την αλλαγή στην ημερομηνία άμεσης χρέωσης ανά πάσα στιγμή από την ενότητα Προτιμήσεις χρέωσης, κάνοντας κλικ στο Τροποποιήστε την ημερομηνία πληρωμής μου. Για να ενεργοποιήσετε την άμεση χρέωση, μεταβείτε στην περιοχή πελατών Bouygues Telecom στην ενότητα Τιμολόγια και πληρωμές, Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Προτιμήσεις χρέωσης. Τέλος κάντε κλικ στο κουμπί Μεταβείτε σε άμεση χρέωση στην κατηγορία Μέθοδος πληρωμής, Πριν εισέλθετε στο IBAN σας.

κάρτα τράπεζας

Εάν δεν επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε την άμεση χρέωση ή εάν έχει απορριφθεί από την τράπεζά σας, μπορείτε εάν είναι απαραίτητο να επιλέξετε μία από τις άλλες εναλλακτικές λύσεις: το Πληρωμή από CB, έλεγχος Ή είδος. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας πριν από την προθεσμία πληρωμής που έχει εγγραφεί στην τελευταία. Όταν συμβουλευτείτε τα τιμολόγιά σας στο διαδίκτυο, αυτά μπορούν να εμφανίσουν διαφορετικά καταστατικά: επί πληρωμή, Να εγκατασταθούν Ή Απλήρωτος. Για να μπορέσετε να πληρώσετε το τιμολόγιό σας από την CB, την πρόταση Πληρωμή Πρέπει να είναι παρόν. Έχετε επίσης τη δυνατότητα Ρυθμίστε το τιμολόγιό σας από την CB επικοινωνώντας με τον φωνητικό διακομιστή του χειριστή στο 1064.

Η πληρωμή είναι ασφαλής και η Bouygues Telecom δεν διατηρεί τα τραπεζικά σας στοιχεία.

Σε περίπτωση απλήρωσης Και μετά από αρκετές υπενθυμίσεις μέσω τηλεφώνου ή μέσω ταχυδρομείου, ο χειριστής Bouygues Telecom μπορεί Επανατοποθετήστε την πρόσβαση στις υπηρεσίες σας μειώνοντας τη γραμμή σταθερής/κινητής τηλεφωνίας σας ή/και τη γραμμή σας στο Διαδίκτυο. Εάν δεν τακτοποιήσετε γρήγορα την πληρωμή σας, Οι γραμμές σας θα τερματιστούν οριστικά Και θα ανακουφιστείτε ως κακός πληρωτής. Θα είναι λοιπόν δύσκολο για εσάς να πάρετε μια νέα προσφορά από τον χειριστή στο μέλλον. Ο ταχύτερος τρόπος για να σας πληρώσετε ένα απλήρωτο τιμολόγιο, υπολείμματα του Ορίστε απευθείας στο διαδίκτυο με τραπεζική κάρτα.

Δύο δυνατότητες είναι διαθέσιμες σε εσάς για να ρυθμίσετε την κατάστασή σας στο διαδίκτυο:

 1. Πηγαίνετε στο τμήμα Τιμολόγια και πληρωμές, Μόλις συνδεθεί στην περιοχή του πελάτη σας, κάντε κλικ στο τιμολόγιο που παρουσιάζει μια κατάσταση Απλήρωτος. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Διαβούλευση/αμοιβή, Στη συνέχεια στο κουμπί Πληρωμή και αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί.
 2. Πρόσβαση στην ενότητα Δραστηριότητες Από τις ειδοποιήσεις σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Πληρώνω το λογαριασμό. Μόλις καταβληθεί ο λογαριασμός, κάντε κλικ στο κουμπί Πληρωμή και αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί.

Έχετε επίσης τη δυνατότητα Ρυθμίστε το μη καταβληθέντο λογαριασμό Telecom Bouygues μέσω τηλεφώνου, καλώντας την εξυπηρέτηση πελατών του χειριστή 1064.

Μόλις γίνει η πληρωμή σας, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένα SMS επιβεβαίωσης από την Bouygues Telecom. Σε περίπτωση αναστολής της γραμμής σας, η τελευταία αποκαθίσταται στο 3 ώρες Ανάλογα με την τακτοποίηση του μη αμειβόμενου τιμολογίου σας.

Ενημερώθηκε στις 06/30/2023

Η Enzo είναι ειδικός στον προμηθευτή Bouygues και γενικότερα smartphones.

Πληρώστε τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες σας στο Bouygues Telecom Bill

–> ->

Το άρθρο ενημερώθηκε τον Ιούλιο του 2023: Υπάρχει καινούργιο στη Microsoft !

Από το 2012, Μπορείτε να πληρώσετε για ορισμένα ψηφιακά προϊόντα ή υπηρεσίες απευθείας μέσω του λογαριασμού τηλεπικοινωνιών Bouygues.

Αυτή η μέθοδος πληρωμής είναι προσβάσιμος Σε τιμολόγια κινητής τηλεφωνίας και κουτιού. Αναπτύσσεται γρήγορα για διάφορους λόγους:

 • Απλότητα: Λειτουργεί ό, τι το τηλέφωνο χρησιμοποιείται και συγκεντρώνει όλες τις συναλλαγές σε ένα μόνο τιμολόγιο
 • Ταχύτητα: Με ένα κλικ, μπορείτε να αγοράσετε το επιθυμητό περιεχόμενο
 • Ασφάλεια: Δεν χρειάζεται να εισαγάγετε τον αριθμό της τραπεζικής σας κάρτας, χρειάζεστε μόνο το τηλέφωνό σας.

Με πληρωμή σε τιμολόγιο, Κάθε συναλλαγή πρέπει να επικυρώνεται από τον πελάτη Και είναι δυνατόν να ορίσετε ένα ανώτατο όριο για μηνιαίες δαπάνες καθώς και να ειδοποιούνται όταν επιτευχθούν ορισμένα ποσά (5, 10, 15 €, κλπ.Ουσία.

Σήμερα όλο και περισσότερες υπηρεσίες μπορούν να ρυθμιστούν με το Πληρωμή σε τιμολόγιο τηλεπικοινωνιών Bouygues Για παράδειγμα :

 • Πληρωμή αιτήσεις στα διαφορετικά blinds iOS, Android, Samsung ή Huawei
 • Ψήφος Για τον αγαπημένο σας υποψήφιο κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών εκπομπών
 • Αγοράστε εισιτήριο λεωφορείου* Ή Πληρώστε για στάθμευσημε μήνυμα κειμένου Παντού στη Γαλλία. Το SMS είναι δωρεάν, μόνο το ποσό του εισιτηρίου ή του χώρου στάθμευσης χρεώνεται σε εσάς
 • Συντηρώ μια ένωση κάνοντας Ένα δώρο από το SMS περιστασιακά ή με εγγραφή σε μια επαναλαμβανόμενη δωρεά
 • Προσφέρετε τον εαυτό σας ένα ψυχαγωγία και αγοράστε ψηφιακό περιεχόμενο από το smartphone σας

Είναι τώρα δυνατό:

 • Για να τους πληρώσετε Υπηρεσίες ACT Microsoft (Άδειες, παιχνίδια PC, παιχνίδια Xbox),
 • Για να εγγραφείτε σε όλα τα περιεχόμενα της πλατφόρμας,
 • Ενεργοποιήστε την πληρωμή των υπηρεσιών της Microsoft στο τιμολόγιο Telecom Bouygues κάνοντας κλικ εδώ και στη συνέχεια πηγαίνετε να “προσθέσετε μια νέα μέθοδο πληρωμής” και, στη συνέχεια, επιλέξτε “χρέωση για κινητά”.

�� Για να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία πληρωμής σε τιμολόγιο στο smartphone σας ios, Κάντε κλικ ΕΔΩ.

�� Για να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία πληρωμής σε τιμολόγιο στο smartphone σας Android, Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Σε αυτές τις συσσωματώσεις: Rouen, Clermont-Ferrand, Troyes, Dieppe, Arles, La Rochelle, Ajaccio, Louviers, Quimper, Ales,
Saint-Etienne, Agen, Verdun, Lille, Mulhouse, Lyon, Chalon-Sur-Saône, Chambéry, Reims, Grenoble, Valence, Thonon, Le Havre, Macon, Caen, Aulnay-Bois, Annecy, Voiron ..