Boursorama Bank Parferaire: € 130 που προσφέρονται με Géraldine, All Boursorama Bank προσφέρει: The Essentials to Remember!

Όλες οι προσφορές Boursorama Banque: Τα βασικά που πρέπει να θυμάστε

Contents

Μπόνους: 70 € επιπλέον (δηλ. 200 € !) Συνδυάζοντας τη χορηγία μου με την υπηρεσία Seasymove Banking Mobility

Πώς να επωφεληθείτε από την προσφορά χορηγίας Boursorama ?

Είμαι η Géraldine, η γυναικεία χρηματιστηριακή σας αγορά

Μια εξαιρετική και περιορισμένη προσφορά χορηγίας !

Μην καθυστερείτε να ζητήσετε την πρόσκλησή σας, αυτή η καλύτερη προσφορά της χορηγίας Boursorama ήταν έγκυρη από τότε:

Μια χορηγία επιτυχημένη σε 3 μεμονωμένα βήματα

Το άνοιγμα του χρηματιστηρίου σας είναι εύκολο χάρη στη χορηγία μου
1. Αποκτήστε τη χορηγία μου

Επικοινωνήστε μου το όνομά σας, το όνομα και τη διεύθυνση email σας, ώστε να μπορώ γρήγορα να σας στείλω την εξατομικευμένη πρόσκλησή σας που περιέχει τον κωδικό χορηγίας σας

2. Ανοίξτε τον λογαριασμό σας

Μέσω της πρόσκλησης που λαμβάνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ανοίξτε τον ηλεκτρονικό σας λογαριασμό στον ιστότοπο Boursorama Banque παρέχοντας υποστηρικτικά έγγραφα και λάβετε € 110 ως ευπρόσδεκτη

3. Λάβετε το μπόνους μπόνους σας

Μόλις επικυρωθεί ο λογαριασμός σας, επικοινωνώ μαζί σας για να πληρώσετε το μπόνους σας € 20 € (ή € 130 συνολικά !Ουσία

Καινοτόμες και δωρεάν υπηρεσίες που διευκολύνουν τη ζωή

Η προσφορά χορηγίας Boursorama σάς επιτρέπει να επωφεληθείτε από πλεονεκτικές συνθήκες κατά το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού. Στο Boursorama Banque, το Visa Mastercard (Visa Classic ή Visa Premier / Gold Visa) είναι δωρεάν για τη ζωή, οι πιο συνηθισμένες επιχειρήσεις είναι δωρεάν και η κατοικία των μισθών δεν είναι υποχρεωτική. Η επιλογή να εγγραφείτε στο Boursorama Banque μέσω της χορηγίας εμπιστοσύνης μου είναι χωρίς κίνδυνο, εύκολη και γρήγορη. Εξοικονομήστε χρήματα και επωφεληθείτε από ένα συμπληρωματικό και γενναιόδωρο μπόνους καλωσορίσματος, που πληρώθηκε από εμένα στον λογαριασμό σας, μόλις επικυρωθεί η εγγραφή σας.
Εάν είστε ήδη πελάτης μιας άλλης διαδικτυακής τράπεζας – και έχετε ήδη ανοίξει έναν τραπεζικό λογαριασμό ή ένα βιβλίο αποταμίευσης στο Bforbank, Fortuneo, ING Direct, Hello Bank ή Monabanq – θα εκτιμήσετε ιδιαίτερα στο Boursorama την απλότητα της διαχείρισης του τραπεζικού σας λογαριασμού. Πολλές φορές ήταν η καλύτερη online τραπεζική και η φθηνότερη τράπεζα, είμαι βέβαιος ότι το Boursorama και η προσφορά μου χορηγίας θα σας συμφιλιώσουν με τις τράπεζες στο διαδίκτυο.
Στο Boursorama, οι νέοι πελάτες είναι χαϊδεμένοι. Έξοδος από τους λογαριασμούς και τα τραπεζικά προϊόντα των οποίων η συνδρομή είναι υποχρεωτική επειδή συνδέεται με μια συμφωνία λογαριασμού. Μην περιμένετε πλέον για να ανοίξετε τον τρέχοντα λογαριασμό σας και έτσι να εξαλείψετε αυτά τα άχρηστα τραπεζικά έξοδα. Η ύπαρξη “χρηματιστηριακής αγοράς” (για φίλους ��) γίνεται επίσης νονός και κερδίζοντας χρήματα με τη σειρά σας ! Συνιστώντας τις υπηρεσίες της τράπεζας με τους αγαπημένους σας, θα ενισχύσετε τα προσωπικά σας οικονομικά.
Θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά χορηγίας μου, τους όρους για τη χορήγηση τραπεζικών καρτών, των προϊόντων αποταμίευσης, τη λειτουργία της μελλοντικής σας βασικής χρηματιστηριακής αγοράς, τον τρόπο που προχωράω στο επίπεδο του Prime ή αλλιώς ακόμα στα υποστηρικτικά έγγραφα που απαιτούνται για να ανοίξετε το μέλλον σας τρεχούμενος λογαριασμός ? Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω email, θα σας απαντήσω πολύ γρήγορα.

Boursorama banque χορηγία

Ποια είναι τα πλεονεκτήματά σας για να με επιλέξετε ως χορηγός ?

Εύκολη χορηγία

Ο στόχος μου: να σας υποστηρίξω στις προσπάθειές σας και να σας κάνω να επωφεληθείτε από αυτήν την εξαιρετική προσφορά, με κοινά οφέλη, με κάθε ειλικρίνεια και διαφάνεια.

Ένα καλό σχέδιο

Μια σοφή μητέρα, ψάχνω πάντα για καλές προσφορές. Η προσφορά χορηγίας του Boursorama με απογοητεύει επειδή είναι δωρεάν, χωρίς κίνδυνο και χωρίς δέσμευση. Επιπλέον, η πιστωτική κάρτα Visa Classic (ή Visa Premier) είναι δωρεάν για ζωή.

Μια γρήγορη επαφή

Ως αξιόπιστη θεατρική αγορά από το 2010, ανταποκρίνομαι με σαφήνεια, με ενθουσιασμό, αποτελεσματικό και γρήγορο (γενικά εντός της ώρας) σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Μια αξιόπιστη μητέρα

Μπορείτε να με εμπιστευτείτε εντελώς και να ανοίξετε τον λογαριασμό σας στο διαδίκτυο μέσω της εξατομικευμένης πρόσκλησής μου. Πρόκειται για μια εξαιρετική προσφορά promo, για μια χορηγία νίκης νίκης ” !

Οι δεσμεύσεις μου

Γενναιόδωρη, βεβαιώνω ότι το ασφάλιστρο που θα σας καταβληθεί είναι όσο το δυνατόν πιο δίκαιη. Επιλέγοντάς μου ως χορηγός εμπιστοσύνης για το αίτημά σας για άνοιγμα λογαριασμού, είστε σίγουροι ότι θα κάνετε τη σωστή επιλογή

Διατίθεται, αναλαμβάνω για να σας υποστηρίξω στην προσέγγιση ανοίγματος του λογαριασμού σας και να απαντήσω σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με τη χορηγία Boursorama και την προσφορά της ευπρόσδεκτης

Αντιδραστικό, προσπαθώ να απαντήσω στο αίτημα χορηγίας σας σε λιγότερο από 24 ώρες. Γενικά, στέλνω ακόμη και τον κώδικα προσφοράς Boursorama σε λιγότερο από 15 λεπτά

Ειλικρινής, αναλαμβάνω να σας πληρώσω την ακτή ξεκινώντας γρήγορα από το μπόνους χορηγίας μου. Τα προσφερόμενα ευρώ σας πιστώνεται πολύ γρήγορα, τις περισσότερες φορές ακόμη και πριν από την υποδοχή των αναγνωριστικών σύνδεσης Boursorama

Τα πλεονεκτήματα της Boursorama Bank

Κατά μέσο όρο, μέχρι € 188 εξοικονομούνται ετησίως στις τραπεζικές σας χρεώσεις όταν ανοίγει ένας τρεχούμενος λογαριασμός στο Boursorama
Δωρεάν CB
 • Visa Classic Cards και πλήρως δωρεάν
 • Σε άμεση ή καθυστερημένη ροή (Visa Classic ή Visa Premier)
 • Online αλλαγές οροφής
 • Εξουσιοδοτημένη ανακάλυψη (μέχρι € 1.000)
Πόδια
 • Η φθηνότερη τράπεζα, για 13η συνεχή χρονιά (Le Monde / Bestbanque Study.com)
 • Μηδενικό κόστος για τις κύριες τρέχουσες υπηρεσίες
 • Πληρώνετε μόνο για υπηρεσίες που έχουν αξία. Αντίο περιττοί λογαριασμοί !
ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
 • Online Services 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες την ημέρα και ακόμη και από το κινητό σας
 • Διαθέσιμοι σύμβουλοι, καθημερινές από τις 8 π.μ. έως τις 10 μ.μ. και ακόμη και το Σάββατο έως τις 4:30 μ.μ
 • Société Générale θυγατρική, Boursorama Banque συνδυάζει την αξιοπιστία και την ποιότητα των υπηρεσιών
Χωρίς δέσμευση
 • Τερματισμός ανά πάσα στιγμή, χωρίς κόστος
 • Δεν χρειάζεται να κατοικήσετε το εισόδημά σας ή να αλλάξετε την τράπεζα σας
 • Η αλλαγή της τραπεζικής κατοικίας διευκόλυνε χάρη στην υπηρεσία Easymove, η οποία επικοινωνεί τη νέα σας πλευρά, σε μερικά κλικ
Περιηγηθείτε στη σύγκριση των ηλεκτρονικών τραπεζών που δημοσιεύθηκε στο blog μου για να συνειδητοποιήσετε την έκταση των τραπεζικών υπηρεσιών που προσφέρει το Boursorama Banking ίδρυμα. Οι δωρεάν τραπεζικές κάρτες, μια εξουσιοδοτημένη υπερανάληψη, μεταξύ των χαμηλότερων επιτοκίων τραπεζών στην αγορά και μια αρχική πληρωμή € 10 όταν ζητάτε το λογαριασμό σας είναι όλα τα πλεονεκτήματα που θα πρέπει να ολοκληρώσουν την πιο επιφυλακτική μεταξύ σας.
Όσον αφορά την εξοικονόμηση υποθηκών και στέγασης, τα ποσοστά που ασκούνται από το Boursorama είναι επίσης πολύ ελκυστικά και αξίζουν να το ζήσουμε σε αυτό. Δεν είναι επίσης ασυνήθιστο, σύμφωνα με προωθητικές προσφορές, για να βρείτε τιμές προσφέρουν φλας στο 0.95 % σε σταθερό TAEG (έως 48 μήνες). Πραγματικά, το Boursorama Banque έχει τα πάντα για να αποπλανήσει τους μεγάλους πελάτες. Σημειώστε επίσης ότι τα boursorama banque σχόλια που κατατέθηκαν από τα θεϊκά μου είναι πολύ καλά.

Χρυσή χορηγία Boursorama

Geraldine, η μητέρα σου !

Boursorama χορηγία, γ

Πληροφορικός
Blog boursorama χορηγία
Χορηγός του Boursorama

Στο χορηγό-μπουρτσάραμα.com, αποκτήστε εύκολα τον κωδικό χορηγίας του Boursorama, επιτρέποντας το άνοιγμα ενός τρεχούμενου λογαριασμού στον ιστότοπο της τράπεζας online, με πληρωμή πριμοδότησης μπόνους. Η Géraldine, Boursorama Expert Godmother από το 2010, σας υποστηρίζει στις προσπάθειές σας. Ψάχνετε για ένα Boursorama Godfather ? Μην ξεχνάτε λοιπόν: ένας νονός χρηματιστηριακής αγοράς είναι καλός, αλλά μια μητέρα της Boursorama είναι καλύτερη !

Αυτός ο ιστότοπος δεν είναι συνδεδεμένος με το Boursorama Banque (C) Géraldine 2022

Μπόνους: 70 € επιπλέον (δηλ. 200 € !) Συνδυάζοντας τη χορηγία μου με την υπηρεσία Seasymove Banking Mobility

Όλες οι προσφορές Boursorama Banque: το κύριο πράγμα που πρέπει να θυμάστε !

Λογότυπο Boursorama Bank

Είναι επίσημο : από τις 2 Οκτωβρίου 2023, το boursorama banque αλλάζει ταυτότητα και γίνεται Φουσκωμένος.

Σημαντικός παίκτης στην ηλεκτρονική τραπεζική αγορά από το 1995, η Boursorama Banque, θυγατρική της Société Générale, προσφέρει πλήρη προσφορά τραπεζικών υπηρεσιών: τρεχούμενος λογαριασμός, προϊόντα αποταμίευσης, υποθήκη. Το 2021, η Online Bank εξελέγη “φθηνότερη τράπεζα” για 14η συνεχή χρονιά από το περιοδικό Ο κόσμος των χρημάτων. Βρείτε το πλήρες άρθρο μας σχετικά με τις διάφορες προσφορές που διατίθενται στο Boursorama Banque !

 • Τρεχούμενος λογαριασμός
 • Εφηβικός λογαριασμός
 • Κοινός λογαριασμός
 • Επαγγελματικός λογαριασμός
 • Οικονομία
 • Πίστωση ακινήτων και προσωπικό δάνειο
 • Ανταλλαγή Sotck

Google Play: ⭐ 4.8/5
Apple Store: ⭐ 4.8/5

 • Πλήρης προσφορά τραπεζικών προϊόντων
 • Μεταξύ των πιο συμφέρων τραπεζών στην αγορά
 • Δωρεάν και δωρεάν τραπεζικές κάρτες εισοδήματος (σε άμεση χρέωση)
 • Χωρίς πραγματικό χρόνο σε πραγματικό χρόνο
 • Χωρίς άμεσα μηνύματα από την εφαρμογή
 • Χωρίς προσωρινή απόφραξη πληρωμών στο εξωτερικό
 • Χωρίς προσωρινή απόφραξη των ηλεκτρονικών πληρωμών

Ενημερωμένα δεδομένα Σεπτέμβριος 2023

Η γνώμη μας για το Boursorama Banque

Ηλεκτρονική τράπεζα Ισορροπία είναι απαραίτητο της διαδικτυακής τράπεζας. Έχει τη διάκριση να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τραπεζικών υπηρεσιών: Online Bank for Pro, online αποταμιεύσεις, ηλεκτρονική υποτροφία. Εκτιμούμε επίσης την εξυπηρέτηση πελατών που μπορεί να προσεγγιστεί σε εκτεταμένα προγράμματα, από τις 8:00 έως τις 10 μ.μ. τις καθημερινές και από τις 8:45 π.μ. έως τις 4:30 μ.μ.

Ισορροπία Προσφέρει επίσης πολλούς τύπους τραπεζών που απευθύνονται σε ανηλίκους, νέους, ταξιδιώτες και στελέχη. Βρίσκουμε κάρτες Boursorama Bank χωρίς κατάσταση εισοδήματος καθώς και τραπεζικές κάρτες χωρίς κόστος στο εξωτερικό.

Ο τρεχούμενος λογαριασμός και η τραπεζική κάρτα στο Boursorama Banque

Boursorama Welcome Card

καλως ΗΡΘΑΤΕ
0 €/μήνα

Boursorama Ultim κάρτα

Άχρηστος
0 €/μήνα

Ultim Metal Boursorama Card

Boursorama Ultim Metal
9,90 €/μήνα

Διεθνής κάρτα Visa με συστηματική εξουσιοδότηση

Διεθνής κάρτα Visa με συστηματική εξουσιοδότηση

Κάρτα Visa Metal με συστηματική εξουσιοδότηση

✔् άμεση χρέωση | ❌ καθυστέρηση

✔् άμεση χρέωση | ✔् καθυστερημένη ροή

✔् άμεση χρέωση | ✔् καθυστερημένη ροή

✔*
Υπόκειται σε αποδοχή από την τράπεζα

✔*
Υπόκειται σε αποδοχή από την τράπεζα

✔*
Υπόκειται σε αποδοχή από την τράπεζα

✔️ δωρεάν και απεριόριστο

✔️ δωρεάν και απεριόριστο

✔️ δωρεάν και απεριόριστο

✔️ δωρεάν και απεριόριστο

✔️ δωρεάν και απεριόριστο

✔️ δωρεάν και απεριόριστο

1 δωρεάν απόσυρση ανά μήνα
1,69% πέρα

3 δωρεάν αποσύρσεις ανά μήνα
1,69% πέρα

✔️ δωρεάν και απεριόριστο

✔️ Visa Classic Insurance

✔️ Visa Insurance Premier

✔️ Visa Insurance Premier

Ενημερωμένα δεδομένα Σεπτέμβριος 2023

Ο καλωσορισμός στο Boursorama Banque

Εκεί Κάρτα καλωσορίσματος, είναι το Δωρεάν τραπεζικός λογαριασμός τραπεζικής τραπεζικής με δωρεάν συστηματική κάρτα εξουσιοδότησης σε άμεση χρέωση. Για να είναι πραγματικά δωρεάν η τραπεζική κάρτα, ο πελάτης πρέπει να πραγματοποιήσει τουλάχιστον μία συναλλαγή πληρωμής ανά μήνα. Διαφορετικά, τα έξοδα που ανέρχονται σε € 5/μήνα θα τιμολογηθούν.

Σημειώστε επίσης ότι η κάρτα καλωσορίσματος περιλαμβάνει ορισμένους περιορισμούς. Πράγματι, αυτή η κάρτα είναι συστηματική εξουσιοδότηση και με άμεση υποχρεωτική χρέωση με περιορισμένη απόσυρση και οροφές πληρωμών.

Ultim: Η δωρεάν κάρτα με εκτεταμένες οροφές

Καρτών-cult

Από τον Ιούνιο του 2019, η Boursorama Banque προσφέρει μια νέα προσφορά: The Ultim. Περισσότερη ασφάλιστρα από την κάρτα καλωσορίσματος, η προσφορά Ultim περιλαμβάνει:

 • Μια δωρεάν κάρτα που σχετίζεται με ένα κράτος -of -the -art χρηματιστηριακή αγορά
 • Η απουσία κόστους για όλες τις πληρωμές στο εξωτερικό Και έως 3 δωρεάν αναλήψεις νομισμάτων.
 • Πρόσβαση σε εγγυήσεις ασφάλισης και βοήθειας Μια πρώτη κάρτα θεώρησης
 • Οροφές € 2.000/7 ημέρες για αναλήψεις και € 3.000/μήνα για πληρωμές, καθώς και άδεια υπερανάληψης
 • Πρόσβαση σε άλλες υπηρεσίες Τράπεζα.

Η κάρτα Ultim είναι διαθέσιμη σε άμεση χρέωση, χωρίς κατάσταση εισοδήματος και καθυστερημένη ροή, υπό συνθήκες εισοδήματος.

�� Μάθετε περισσότερα για την κάρτα Ultim Boursorama

Ultim Metal: Η νέα κάρτα premium χωρίς κόστος στο εξωτερικό

Τον Δεκέμβριο του 2020, ο Boursorama ξεκίνησε μια νέα προσφορά υψηλότερης -The Ultim Metal Card. Προσβάσιμο υπό συνθήκες εισοδήματος Σε αντίθεση με την προσφορά Welcome, The Ultim Metal προσφορά, περιλαμβάνει:

 • Μια διεθνής κάρτα θεώρησης στα 9 € το μήνα
 • Η απουσία κόστους για όλες τις αναλήψεις και τις πληρωμές στο εξωτερικό
 • Δωρεάν διεθνείς μεταφορές
 • Ανώτατο όριο € 3.000/7 ημέρες για αποσύρσεις και 50.000/μήνα για πληρωμές, καθώς και άδεια υπερανάληψης
 • Ελεύθερη πρόσβαση σε όλη την ασφάλιση Boursorama: Προστασία Boursorama, ταξιδιωτική ασφάλιση κ.λπ.
 • Πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες της Τράπεζας Boursorama: Χρηματιστήριο, Εξοικονόμηση, Ασφάλιση Ζωής, Πιστωτική, Ασφάλιση

Μεταλλικό μέταλλο Ως εκ τούτου, σας επιτρέπει να ανταγωνιστείτε τα Neobancs και τις προσφορές τους χωρίς κόστος στο εξωτερικό.

Ελευθερία: Ο τραπεζικός λογαριασμός για ανήλικα

Τον Δεκέμβριο του 2017, ο Boursorama Banque ξεκίνησε την Freedom, έναν ελεύθερο τραπεζικό λογαριασμό για ανηλίκους ηλικίας 12 έως 17 ετών. Η προσφορά ελευθερίας προορίζεται για παιδιά των πελατών Boursorama Banque.

Με αυτήν την δωρεάν προσφορά, ο έφηβος ωφελεί:

 • μια κάρτα Visa Bank με συστηματική εξουσιοδότηση : Διαθέσιμη πληρωμή χωρίς επαφή και δωρεάν πληρωμές στο εξωτερικό
 • α ειδική εφαρμογή Για να διαχειριστείτε εύκολα τον λογαριασμό σας.

Πολλά χαρακτηριστικά είναι διαθέσιμα: ειδοποίηση SMS, στέλνοντας το Rib/Iban μέσω της εφαρμογής ή του WhatsApp, του επείγοντος αιτήματος για χρήματα στους γονείς μέσω της εφαρμογής.

Ο λογαριασμός Boursorama Pro

Πολιορκία

Το 2017, η Boursorama Banque ξεκίνησε την προσφορά του για επαγγελματίες. Prossorama Pro είναι ένας επαγγελματικός τραπεζικός λογαριασμός για μεμονωμένους επιχειρηματίες και αυτοαπασχολούμενους επιχειρηματίες με επιτόκιο € 9/μήνα.

Ακολουθεί μια λίστα υπηρεσιών που προσφέρει ο Boursorama Pro:

 • Μια κλασική κάρτα Boursorama Visa: καθυστερημένη ή άμεση ροή
 • Εξουσιοδοτημένη υπερανάληψη: έως 4.000 €
 • μια ασφάλιση “Προστασία Protemarama Pro“: Προστατεύει τα μέσα πληρωμής, τα κλειδιά, τα επαγγελματικά έγγραφα και τον επαγγελματικό κινητό εξοπλισμό
 • Ένα βιβλίο Pro: καταβάλλεται στο 0,30% ακαθάριστο χωρίς ανώτατο όριο πληρωμής.

Οι τραπεζικές χρεώσεις που προσφέρει η Boursorama Pro είναι από τα φθηνότερα στην αγορά online τραπεζικών λογαριασμών για επαγγελματίες !

�� Πώς να ανοίξετε έναν λογαριασμό στο Boursorama Banque ?

 • Συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα στο διαδίκτυο με προσωπικές πληροφορίες
 • Υπογράψτε το ηλεκτρονικό συμβόλαιο με τον κωδικό που θα λάβετε από το SMS
 • Μεταφέρετε τα έγγραφα υποστήριξής σας με την προσθήκη τους μέσω του τηλεφώνου σας
 • Ισορροπία Ελέγξτε το αρχείο και δώστε μια απάντηση εντός 5 ημερών
 • Απόδειξη για να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό Boursorama:
 • Αντίγραφο έγκυρου εγγράφου ταυτότητας: Εθνική ταυτότητα, διαβατήριο ή κάρτα παραμονής
 • Μια απόδειξη της διεύθυνσης λιγότερο από 3 μήνες: λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος, φορολογική ειδοποίηση, φόρο στέγασης, τηλεφωνικός λογαριασμός
 • Μια πλευρά με όνομα και όνομα: Η πλευρά πρέπει να αντιστοιχεί σε έναν τραπεζικό λογαριασμό που διατηρείται σε άλλο ίδρυμα, είναι υποχρεωτικό για οποιοδήποτε άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού.

Άλλα προϊόντα Boursorama Banque

Boursorama Bourse: Η ηλεκτρονική υποτροφία

Με τις χρηματιστηριακές προσφορές της χρηματιστηριακής αγοράς, είναι δυνατό να τεθούν εντολές χρηματιστηριακής αγοράς για επένδυση. Είναι ένα προϊόν που αναγνωρίζεται από τον Τύπο που έλαβε το “The 2018 Excellence Prize” για την κατηγορία “Discovery Trader” (βραβείο που απονέμεται από Αρχεία αποταμίευσης αποταμίευσης 2018Ουσία.

Το Boursorama ορίζει 4 προφίλ επενδυτών:

 • Ανακάλυψη : να ξεκινήσετε από το χρηματιστήριο
 • Κλασσικός : Για να πραγματοποιήσετε παραγγελίες μικρότερες από € 3.500
 • Εμπορος : να πραγματοποιήσετε παραγγελίες μεγαλύτερες από 3.500 €
 • Τελικός έμπορος : για ενεργούς εμπόρους
4 προφίλ boursorama banque

Ανακάλυψη Κλασσικός Εμπορος Τελικό εμπόριο
Χρηματιστηριακά τέλη € 1,99 συμπεριλαμβανομένου του φόρου ανά συναλλαγή μέχρι € 500 και πέραν του 0,60 %, συμπεριλαμβανομένου του φόρου για το συνολικό ποσό της παραγγελίας € 5,50 συμπεριλαμβανομένου του φόρου ανά συναλλαγή μέχρι € 1.000 και πέραν του 0,48 %, συμπεριλαμβανομένου του φόρου (με τουλάχιστον 8,95 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του φόρου) στο συνολικό ποσό της παραγγελίας € 16,65 συμπεριλαμβανομένου του φόρου ανά συναλλαγή μέχρι € 7,750 και πέραν του 0,22 %, συμπεριλαμβανομένου του φόρου για το συνολικό ποσό της παραγγελίας € 9,90 ανά συναλλαγή μέχρι € 10.000 και πέραν του 0,12 %, συμπεριλαμβανομένου του φόρου για το συνολικό ποσό της παραγγελίας
Σωστή επιμέλεια Ελεύθερος Ελεύθερος Ελεύθερος Ελεύθερος
Μηνιαία συνδρομή Ελεύθερος Ελεύθερος
(Ελάχιστο 1 συναλλαγή/μήνα)
Ελεύθερος
(Ελάχιστο 1 συναλλαγή/μήνα)
Ελεύθερος
(Ελάχιστο 30 συναλλαγές/μήνα)

Πίστωση στο boursorama banque

Επί του παρόντος Boursorama Banque προσφέρει δύο τύπους πιστώσεων:

 • Δάνεια ακινήτων
 • Καταναλωτική πίστωση ή προσωπικό δάνειο.

Αυτή είναι μια από τις μοναδικές online τράπεζες που προσφέρουν υποθήκη στους πελάτες της, το οποίο αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα εάν θέλετε να την κάνετε την κύρια τράπεζα σας. Είναι δυνατόν να δημιουργήσετε μια ηλεκτρονική προσομοίωση υποθηκών, αλλά και να εγγραφείτε από το σπίτι. Από τις 17 Φεβρουαρίου 2020, ο Boursorama Banque προσέφερε ποσοστό 1,65% (TEAG) σε διάστημα 15 ετών, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλισης.

Εδώ είναι τα 5 βήματα για να βγάλετε μια υποθήκη:

 1. Συμπληρώστε το έντυπο υποθήκης (με εισόδημα, χρεώσεις, πλούτο)
 2. Η απόκτηση άμεσης ανταπόκρισης κατ ‘αρχήν
 3. Μεταφέρετε τα απαραίτητα έγγραφα που ζητήθηκαν με ηλεκτρονική υπογραφή
 4. Μελέτη του αρχείου και της επικύρωσης από τον Boursorama
 5. Ηλεκτρονική υπογραφή της προσφοράς υποθηκών

Ισορροπία προσφέρει επίσης το καταναλωτική πίστη, Ένα ανταμείβοντας προϊόν. Το προσωπικό δάνειο Boursorama Banque έλαβε το “Βραβείο Αριστείας του 2017” που εκδόθηκε από τα αρχεία αποταμίευσης που υποδεικνύει:

Μια πολύ ελκυστική προσφορά. Τα έξοδα που αποκλείουν την ασφάλιση των μελετήσεων των δανείων είναι σημαντικά χαμηλότερα από τους παρατηρημένους μέσους όρους του πάγκου δοκιμών μας.

Για να εγγραφείτε στην καταναλωτική πίστωση στο Boursorama Banque, ωστόσο, πρέπει πρώτα να είστε πελάτες Boursorama.

Εξοικονόμηση στο Boursorama

Το Boursorama προσφέρει τα 4 ρυθμισμένα φυλλάδια αποταμίευσης:

 • Ένα φυλλάδιο του οποίου ο ρυθμός έχει οριστεί σε 0,75% έως 01/02/2020, καλύπτεται στα € 22,950
 • Εκδήλωση (Βιβλίο ανάπτυξης βιώσιμης και αλληλεγγύης) του οποίου το ποσοστό καθορίζεται στο 0,75%, καλύπτεται στα € 12.000
 • Βολός (Σχέδιο εξοικονόμησης κατοικίας) του οποίου το ποσοστό έχει οριστεί σε 1% από τις 07/28/2016
 • Σέλες (Λογαριασμός Ταμιευτηρίου Στέγασης) του οποίου ο ρυθμός έχει οριστεί στο 0,5%.

Εκτός από αυτά τα 4 φυλλάδια, το Boursorama προσφέρει ένα Λογαριασμός ηλεκτρονικού φυλλαδίου Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά:

 • Ποσοστό αμοιβής λογαριασμού: 0,10% ακαθάριστο ετησίως
 • Χωρίς οροφή
 • Χωρίς έξοδα ανοίγματος ή κλεισίματος
 • Χωρίς τέλη διαχείρισης
 • Διαθέσιμη εξοικονόμηση ανά πάσα στιγμή.

Πώς να επικοινωνήσετε με τον Boursorama Banque ?

Ποιος είναι ο αριθμός τηλεφώνου Boursorama Banque ?

Ο Αριθμός τηλεφώνου Boursorama Bank Το να αποτελείται ποικίλλει ανάλογα με την επιθυμητή υπηρεσία (εξυπηρέτηση πελατών, αντιπολίτευση, έδρα). Εδώ είναι μια επιλογή αριθμών τηλεφώνου για να επικοινωνήσετε με το Boursorama Banque:

Επικοινωνήστε με τον Boursorama Banque

Το τμήμα πωλήσεων εάν είναι κατά την έναρξη του λογαριασμού σας:
0 800 09 20 09
Δωρεάν υπηρεσία και κλήση από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 π.μ. έως τις 8 μ.μ. και το Σάββατο από τις 8:45 π.μ. έως τις 4:30 μ.μ. εκτός από τις διακοπές

Η εξυπηρέτηση πελατών μπορεί να επιτευχθεί στις 01 46 09 49 49 (διαθέσιμη από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8 π.μ. έως τις 10 μ.μ. και το Σάββατο από τις 8:45 π.μ. έως τις 4:30 μ.μ.)

Εάν θέλετε να αντιταχθείτε στην τραπεζική σας κάρτα:
Για μια κλασική κάρτα Visa: (+33) 9 77 40 10 08
Για μια πρώτη κάρτα Visa: (+33) 4 42 60 53 44

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την ασφάλιση και τη βοήθεια της τραπεζικής κάρτας σας.

Διευθύνσεις Boursorama Bank

Εάν θέλετε να φτιάξετε ένα Ελέγξτε την κατάθεση στο Boursorama Banque, Θα πρέπει να στείλετε τις επιταγές σας μέσω ταχυδρομείου στην ακόλουθη διεύθυνση:

Ισορροπία
TSA 71 1111
92730 Nanterre Cedex

Το έδρα του Boursorama Banque βρίσκεται στην ακόλουθη διεύθυνση:

Ισορροπία
44 διασταύρωση δρόμου,
92100 Boulogne-Billancourt

Boursorama σε κοινωνικά δίκτυα

Το Boursorama Banque είναι προφανώς παρόν στα κοινωνικά δίκτυα. Εδώ είναι οι κύριοι λογαριασμοί του:

 • Λογαριασμός Facebook του Boursorama Banque
 • Boursorama Bank Daylimotion Channel
 • Boursorama Twitter

Η προσφορά χορηγίας στο Boursorama Banque

Το Boursorama Banque προσφέρει μία από τις πιο ενδιαφέρουσες προσφορές χορηγίας στην αγορά. Ο Νονός θα μπορέσει να αγγίξει ένα πολύ ελκυστικό μπόνους στο αποτελεσματικό άνοιγμα του λογαριασμού του από τον Θεό του.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα ? Ανακαλύψτε τη λεπτομερή παρουσίαση της προσφοράς χορηγίας Boursorama Banque.

Πορτοφόλι

Εγγραφείτε στο διαδίκτυο

φά.Έχω.Ε: Boursorama Bank

Πώς να καταθέσετε μια επιταγή στο Boursorama ?

Η αποστολή ελέγχων γίνεται με λίγα βήματα:

 • Συνδεθείτε στην περιοχή του πελάτη σας “Οι έλεγχοι και τα είδη μου” και υποβάλετε αίτηση για δωρεάν ολίσθηση ελέγχου
 • Στείλτε την ολίσθηση και ελέγξτε ένα ελευθερωμένο φάκελο στο Boursorama Banque TSA 30 007 93 497 Montreuil Cedex

Γιατί ο Bousorama Banque ζητά μια πλευρά κατά την έναρξη του λογαριασμού ?

Ο Boursorama Banque ζητά μια πλευρά κατά την έναρξη ενός λογαριασμού για να επιτρέψει στον πελάτη να κάνει την πρώτη πληρωμή απαραίτητη για την επικύρωση του λογαριασμού καθώς και την πληρωμή του μπόνους καλωσορίσματος !

 • Σύγκριση: Boursorama vs Τζάκειο
 • Σύγκριση: Boursorama vs Γεια σας!
 • Σύγκριση: Boursorama vs Ενέκωση
 • Οι τελευταίες καινοτομίες στο Boursorama Banque προσφέρουν
 • Σύγκριση: Τράπεζες φθηνότερος
 • Boursorama: Εκλέχτηκε “Η φθηνότερη τράπεζα” το 2019 και το 2020

Το Boursorama προσφέρει 80 ευρώ, αυτό που αποτελείται από ?

ΜΕΓΑΛΟ’Προσφορά Boursorama Bank είναι μια ευπρόσδεκτη προσφορά για όλους τους νέους πελάτες του Boursorama Banque. Αποτελείται από την πληρωμή ενός Καλώς ήρθατε μπόνους καλωσορίσματος ύψους € 80 Για όποιον κάνει τη διαδικασία ανοίγματος ενός τρεχτού λογαριασμού στο Boursorama. Να είστε προσεκτικοί, ωστόσο, είναι απαραίτητο να γνωρίζετε μερικές παραμέτρους όχι μόνο να είστε βέβαιοι ότι μπορούμε να επωφεληθούμε από αυτήν την προσφορά € 80, αλλά και για να μάθετε πώς να το κάνετε για να το πάρετε ..
Μέχρι τη Δευτέρα 130 € προσφέρονται για το άνοιγμα ενός λογαριασμού στο Boursorama !

�� Πώς να αποκτήσετε αυτήν την προσφορά Boursorama, ποιες είναι οι συνθήκες ?

Οι προϋποθέσεις για την απόκτηση της προσφοράς € 80 που προσφέρονται είναι απλές. Πρέπει να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό εισάγοντας όλες τις πληροφορίες και τα απαιτούμενα έγγραφα υποστήριξης, υπογράψτε τη συμφωνία λογαριασμού σας και περιμένετε την επιστροφή της εξυπηρέτησης πελατών. Μόλις γίνει αποδεκτό το αίτημά σας, θα λάβετε τα μέσα πληρωμής σας και τότε θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την τραπεζική σας κάρτα χρησιμοποιώντας την. Τα € 80 θα σας καταβληθούν σε 15 ημέρες.

Συνοπτικά, για να λάβετε την προσφορά € 80 της Boursorama Bank πρέπει:

 1. Ανοίξτε τον τραπεζικό σας λογαριασμό
 2. παραδώστε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα υποστήριξης
 3. να γίνει δεκτός από την υπηρεσία πελατών Boursorama Banque
 4. Ενεργοποιήστε την τραπεζική σας κάρτα
 5. Εγγραφείτε στην προσφορά καλωσορίσματος ή Ultim

�� Οι γενικές προϋποθέσεις της προσφοράς

Εδώ είναι Γενικές συνθήκες Συνδεδεμένο με την προσφορά καλωσορίσματος Boursorama Bank:

 • να είμαι ηλικίας
 • Γίνετε φυσικό άτομο
 • να είναι φορολογικά έδρα στη Γαλλία
 • Δεν ανακουφίζεται από το Banque de France
 • Καλώς ήλθατε μπόνους ισχύει για ένα άτομο και μία φορά
 • ότι η ημερομηνία της προσφοράς καλωσορίσματος είναι πάντα έγκυρη
 • Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με μια άλλη προσφορά Boursorama Banque
 • Εγγραφείτε στην προσφορά καλωσορίσματος ή Ultim

Τίποτα πολύ περίεργο σε αυτές τις συνθήκες. Σημειώστε επίσης ότι το Boursorama Banque εποπτεύει την προσφορά του με προθεσμία, Αλλά η εμπειρία έχει δείξει ότι ανανεώνει τακτικά την προσφορά της, η οποία επομένως παραμένει σταθερή με την πάροδο του χρόνου.

Προϋπόθεση προσφοράς 80 € Boursorama

Για να μην παγιδευτείτε, προσπαθήστε να κρατήσετε σε μια γωνιά του κεφαλιού σας αυτή την ημερομηνία αν θέλετε να έχετε χρόνο να σκεφτείτε, γιατί δεν πρέπει να είναι ότι το Boursorama Banque αλλάζει την εμπορική πολιτική και ότι αυτή η προσφορά πηγαίνει κάτω από τη μύτη !

�� Οι ειδικές προϋποθέσεις της προσφοράς

Επειτα συγκεκριμένες συνθήκες “ Bank Boursorama:

 • Ελέγξτε τις συνθήκες εισόδου (βλ. Παρακάτω)
 • Μεταβείτε στην τοποθεσία Boursorma Banque για να ανοίξετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό (ατομικό ή κοινό)
 • Η προσφορά ισχύει με τον κλασικό τρέχον λογαριασμό ή την προσφορά καλωσορίσματος
 • Εισαγάγετε τις προσφορές κώδικα σε ισχύ κατά τη διάρκεια του πρώτου σταδίου συνδρομής
 • ενημερώστε ολόκληρη τη διοικητική πτυχή (2 μήνες για να ολοκληρωθεί το αρχείο)
 • Περιμένετε την αποδοχή του αρχείου
 • Λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης για να προχωρήσετε στην 1η υποχρεωτική πληρωμή
 • προχωρήστε στην πληρωμή 50 έως 500 € για να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό

Επειτα, Το μπόνους καλωσορίσματος Boursorama των 80 ευρώ θα πληρώσει την ημέρα μετά την πληρωμή, Δύσκολο να γίνει γρηγορότερα !

Boursorama Bank Cards

Προσφορά καλωσορίσματος

✔️ μέχρι τα 80 € προσφέρονται !

Αρκετά σχόλια που πρέπει να ληφθούν υπόψη σχετικά με αυτήν την προσφορά Boursorama Banque:

Πρώτα απ ‘όλα, είναι σημαντικό να καθορίσουμε ότι υπάρχουν 3 τύποι λογαριασμών με τους οποίους αυτή η προσφορά Boursorama είναι συμβατή:

 • Η προσφορά καλωσορίσματος και Ultim χωρίς συνθήκες εισοδήματος αλλά με υποχρεωτική λειτουργία ανά μήνα για τη διατήρηση της δωρεάν κάρτας
 • Η προσφορά Boursorama Pro: Η προσφορά λογαριασμού Pro

Η προσφορά Ultim Metal δεν είναι συμβατή με την προσφορά € 80 που προσφέρονται, ωστόσο οι νέοι πελάτες επωφελούνται από ένα πρώτο έτος δωρεάν συνδρομής.

Boursorama Banque Bank Cards

Για Οι συνθήκες εισοδήματος της προσφοράς καλωσορίσματος και Ultim, είναι ανύπαρκτες, Δηλαδή ότι η τράπεζα είναι ανοικτή σε όλα τα έσοδα. Να είστε προσεκτικοί, ωστόσο, θα πρέπει να εκτελέσετε τουλάχιστον μία επιχείρηση πληρωμής με την κάρτα σας ανά μήνα, υπό την ποινή πληρωμής € 5 μηνιαίως για καλωσόρισμα και € 9 για το Ultim.

Η πλήρης προσφορά Premium Visa Ultim Metal είναι προσβάσιμη χωρίς κατάσταση εισοδήματος και η μηνιαία συνδρομή της είναι 9,90 ευρώ το μήνα. Οι συνδρομητές επωφελούνται από δωρεάν έτος συνδρομής.

Σημειώστε ότι είναι επίσης δυνατό να ληφθείτε επιπλέον € 50 που προσφέρονται σε περίπτωση κατοικίας του εισοδήματός σας με το Easymove και ότι η διαδικασία μεταφοράς λογαριασμού είναι δωρεάν !

Τέλος, ένα άλλο πολύ σημαντικό στοιχείο, δίνοντας προσοχή στην ενημέρωση του κώδικα προώθησης σε ισχύ. Έχουμε ρωτήσει με την εξυπηρέτηση πελατών και είχαμε επιβεβαίωση ότι εάν αυτός ο κωδικός δεν είχε εγγραφεί κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης εγγραφής, τότε δεν θα έχετε το δικαίωμα να καλωσορίσετε € 80.

Δεν καταλαβαίνουμε πραγματικά την έννοια μιας τέτοιας προσέγγισης εκτός από την παγίδευση των αναισθητοποιημένων, αλλά θα πρέπει να λυγίσετε εκεί για να επωφεληθείτε από την προσφορά Boursorama !

Χρειάζεστε μια συγκεκριμένη προσφορά χρηματιστηριακής αγοράς για να επωφεληθείτε από την προσφορά ?

Ναί ! Όπως υποδεικνύεται ακριβώς πάνω, θα πρέπει να επιστρέψετε επιτακτικά Ο κωδικός Boursorama BRS80 Προκειμένου να επωφεληθείτε από την προσφορά καλωσορίσματος Boursorama 80 ευρώ. Αυτός ο κωδικός προώθησης πρέπει να είναι μέρος της πρώτης φάσης της συνδρομής στον τραπεζικό λογαριασμό του Boursorama, αποτυγχάνοντας στον οποίο δεν θα είναι δυνατόν να ληφθούν τα 80 ευρώ που προσφέρονται από τον Boursorama.

Σημειώστε ότι εάν περνάτε από τον σύνδεσμό μας για να ανοίξετε έναν λογαριασμό, ο κωδικός θα ενσωματωθεί αυτόματα στη φόρμα ανοίγματος του λογαριασμού σας.

Η άποψή μας σχετικά με αυτήν την προώθηση του Boursorama Banque

Συνολικά, αυτή η προώθηση της Bungerama Bank των € 80 που προσφέρεται παραμένει το μόνο που είναι το πιο κλασικό τόσο από την άποψη του ποσού όσο και της διαδικασίας. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ηλεκτρονική τράπεζα είναι αυτή που παραδίδει το ευπρόσδεκτο μπόνους της όσο το δυνατόν γρηγορότερα, δεδομένου ότι έχει γυρίσει το μέγιστο εντός 48 ωρών.

Επίσης, προσφέρει απλές συνθήκες για να το αποκτήσετε : Καμία υποχρέωση να χρησιμοποιήσετε την τραπεζική σας κάρτα πριν από τέτοια ή τέτοια καθυστέρηση, ούτε να κάνετε κάποια δαπάνη, όπως μπορεί να συμβαίνει σε άλλες τράπεζες στο διαδίκτυο. Επιπλέον, επωφελείται από μια πρόσθετη προσφορά καλωσορίσματος ύψους € 50 σε περίπτωση τραπεζικής κατοικίας με το Easymove είναι αρκετά κίνητρο, ειδικά αφού ο Boursorama Banque φροντίζει για το a και ότι η υπηρεσία είναι δωρεάν.

Είναι επίσης σημαντικό να υπενθυμίσουμε ότι ο τραπεζικός λογαριασμός Bankrama Banque πρέπει να διατηρείται τουλάχιστον ένα χρόνο, Διαφορετικά, το ποσό της προσφοράς των € 80 θα χρεωθεί από τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Μπορούμε επίσης να επισημάνουμε ότι το Boursorama Banque απαιτεί έναν κωδικό διαφημίσεων για να ενσωματωθεί Κατά τη διάρκεια της φάσης εγγραφής για να αποκτήσετε την προσφορά καλωσορίσματος. Μια προσέγγιση κατά τη γνώμη μας άχρηστη και η οποία σίγουρα πρέπει να παράγει καταγγελίες σε αυτούς, αφού δεν έχει όλοι το αντανακλαστικό να το πράξουν. Πέρα από αυτό, η προσφορά χρηματιστηριακής αγοράς ύψους € 80 είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα, με απλές προϋποθέσεις για την απόκτηση και ταχύτερη πληρωμή στην αγορά !

Οι πρόσθετοι πόροι μας:

 • Πώς να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό Boursorama
 • Boursorama Bank Review
 • Μεταφορά έξω από τη ζώνη Sepa Boursorama
 • Boursorama Bourse Bank
 • Ασφάλιση ασφάλισης
 • Πληρωμή τραπεζών θραύσης

Μια πρόταση ή μια παρατήρηση για την προσφορά Boursorama Banque ? Βάλτε μας ένα μικρό σχόλιο, θα χαρούμε να σας απαντήσουμε ή να αναπηδήσουμε πίσω στις παρατηρήσεις σας �� !

Καλό σχέδιο της εβδομάδας ! ❤*

Προσφορά υπολογιστών

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο Ντετέκτιβ.Fr ::
Νέα, καλά σχέδια και εκπλήξεις !
Εισάγοντας τη διεύθυνση email σας, συμφωνείτε να λάβετε το ενημερωτικό δελτίο μας.

Πνευματικά δικαιώματα © 2023 – Ντετέκτιβ -BANQUE.FR – Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται

Τα αρχεία, οι συμβουλές, τα σχόλια και οι αναλύσεις που έγιναν στο Detective-Banque.FR δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές (άρθρα Δ. 321-1 / L. 321-1 – Νομισματικός και οικονομικός κώδικας) και δεν μπορεί να αντικαταστήσει εξατομικευμένες συμβουλές που εκδίδονται από επαγγελματία.

Τα επενδυτικά προϊόντα είναι πολύπλοκα μέσα και έχουν υψηλό κίνδυνο ταχέως απώλεια χρημάτων λόγω της μόχλευσης. Για παράδειγμα, μεταξύ 74 και 89 % των ατόμων χάνουν χρήματα κατά τη διαπραγμάτευση CFD. Βεβαιωθείτε ότι έχετε θέσει σε κίνδυνο το κεφάλαιό σας, διατηρώντας συνειδητοποιώντας ότι οι προηγούμενες επιδόσεις δεν προτιμούν μελλοντικές επιδόσεις.