Bikel Italian Electrical Bikes High -END VTT Διαδρομή Ville Polini, Armony Trekking Vireggio: Ένα εκπληκτικό ιταλικό ηλεκτρικό ποδήλατο – Numerama

Armony Trekking Vireggio Test: Ένα εκπληκτικό ιταλικό ηλεκτρικό ποδήλατο

Ο αισθητήρας στο στρόφαλο έχει την επίδρασή του: βρίσκουμε τις αισθήσεις ενός κινητήρα Bosch, πάντα έτοιμοι να σχεδιάσουν μια καλή επιτάχυνση σε αυτόν τον τύπο βαρύ εξοπλισμό. Μπορούμε να λυπούμε για το γεγονός ότι ο αισθητήρας πίεσης είναι πάρα πολύ … πιέζοντας. Πατήστε λίγο πολύ το πεντάλ διακοπής και ο κινητήρας θα ξεκινήσει την περιστροφή του. Παίρνουμε γρήγορα το αντανακλαστικό για να έχουμε ένα φρένο πάντα σφίγγει όταν σταματάει.

Ποδήλατο

Rock 19 Air

Το Bikel δεν είναι απλώς ένα απλό ηλεκτρικό ποδήλατο, αλλά ένα πρωτότυπο προϊόν που ξεχωρίζει από την αγορά από την αυστηρά ιταλική παραγωγή του, εξοπλισμένο με τα καλύτερα εξαρτήματα.

Κάτω από μια νέα εμφάνιση, μια εκλεπτυσμένη και αποκλειστική κομψότητα σας προσφέρει το μέγιστο αξιοπιστία, ευκολία και ευχαρίστηση !

Τα πλαίσια κράματος μαγνησίου και πυριτίου αλουμινίου αναπτύσσονται για να έχουν την καλύτερη δυνατή γεωμετρία ανάλογα με το πρόγραμμά τους καθώς και έναν εξαιρετικό λόγο βάρους / ευρωστίας.

Η ενσωμάτωση 7000 αλουμινίου στα πλαίσια “Rock and Boost” δίνει σε αυτά τα μοντέλα μια ιδιαίτερα υψηλή αντίσταση.

Το “ακτινικό” συγκρότημα των υδραυλικών δισκόφρενων (4 έμβολα για τα μοντέλα ++) και η ποιότητα της κατασκευής τους θα σας δώσουν ασφάλεια και εξαιρετική πιλότη ευχαρίστηση.

Όλα τα καλώδια ενσωματώνονται στο πλαίσιο, επιτρέποντας την προστασία τους όσο και μια αισθητική διακριτικότητα.

Όλα τα άλλα στοιχεία επιλέγονται με τη μεγαλύτερη φροντίδα και αντιστοιχούν ακριβώς στο μοντέλο και την ζητούμενη χρήση.

Τέλος, τα ηλεκτρικά μας ποδήλατα είναι προσαρμόσιμα όσον αφορά τα χρώματα και επωφελούνται από 2 χρόνια εγγύηση.

Μεγέθη s / m / l

Ανακαλύψτε τον νέο κινητήρα Polini EP-3 + ! ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Τα μοντέλα μας είναι εξοπλισμένα με τον τελευταίο κινητήρα Polini EP-3 + (70 nm*) και EP-3 + MX (90 nm*, ροκ και ώθηση) και προαιρετικά σε όλα τα άλλα μοντέλα ηλεκτρικών ποδηλάτων.

Ενώ είναι το ελαφρύτερο στην αγορά σας προσφέρει μία από τις μεγαλύτερες διαθέσιμες ροπές που διατίθενται σήμερα και θα σας ωθήσουν ευχάριστα, αφήνοντάς σας την επιλογή ενός από τα 5 επίπεδα βοήθειας ανάλογα με το πεδίο και το σχήμα σας !

Επιπλέον, αυτός ο οικονομικός κινητήρας Watts θα σας παρέχει εξαιρετική αυτονομία (βλ. Πίνακα στο τέλος του καταλόγου).

Η μπαταρία είναι ενσωματωμένη στο επάνω μέρος του διαγώνιου σωλήνα, ο οποίος την προστατεύει από πέτρες και καθιστά πολύ εύκολο την κατάθεση για επαναφόρτιση από εσάς.

Το Union Bikel / Polini είναι το αποκορύφωμα της αριστείας “Made in Italy” από την άποψη των ηλεκτρικών ποδηλάτων.

*Μετρητής Newton. Δείτε το Πληροφορίες εδώ .

Armony Trekking Vireggio Test: Ένα εκπληκτικό ιταλικό ηλεκτρικό ποδήλατο

Armony ViaReggio: Το ιταλικό ποδήλατο που αποκινεί τους γίγαντες

Το Armony Bikes είναι μια ιταλική εταιρεία που εμπορεύεται στη Γαλλία ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρικών ποδηλάτων. Έχουμε δοκιμάσει το viareggio trekking για έναν καλό λόγο: τα συστατικά του αφήνουν σαφώς τα πρότυπα της αγοράς και η τιμή του είναι πολύ επιθετική σε σύγκριση με τις υπηρεσίες της.

Κανείς δεν θα σας κατηγορήσει αν δεν γνωρίζετε τα ποδήλατα Armony. Ο Ιταλός κατασκευαστής έχει δημιουργήσει ποδήλατα για 15 χρόνια, αλλά έχει παρόν μόνο στη γαλλική επικράτεια για 2 χρόνια. Το επιχείρημά του μάρκετινγκ ? Κάντε ποδήλατα φθηνότερα από άλλα, στις σειρές όπου υπάρχει ο κατασκευαστής. Η πεζοπορία Viareggio που δοκιμάζουμε είναι ένα τυπικό ποδήλατο VTC, με ένα πεδίο χρήσης που μπορεί να πάρει τους χρήστες της για μια βόλτα σε μονοπάτια προς την πίσσα των πόλεων των πόλεων.

Είναι επομένως ένα ευπροσάρμοστο μοντέλο που θα ανταγωνίζουμε την περιοχή X-Road του μουστάκι (από € 2.800 πλήρως εξοπλισμένα) ή το εύρος Pathlite: στο De Canyon (από € 2.500 χωρίς εξοπλισμό). Η Armony πωλεί τα καλά εξοπλισμένα € 2.600 πεζοπορία στα € 2.600 (προβολείς, ράφια boute, ράφι αποσκευών, κουδούνι-.

Armony Trekking Vireggio // Πηγή: Louise Audry για Numerama

Και πρέπει πραγματικά να ξεπεράσουμε αυτές τις μικρές απογοητεύσεις, επειδή το Viareggio Trekking από Armony Bikes είναι πραγματικά ένα εκπληκτικό ποδήλατο. Για παράδειγμα, η ιταλική εταιρεία δεν εμπιστεύτηκε έναν από τους γίγαντες της κινητικότητας όπως η Bosch για να εξοπλίσει το ποδήλατό της, αλλά στράφηκε στο Oli. Το OLI κινείται περισσότερο από 250 W για 80 nm είναι στο στρόφαλο και είναι εξοπλισμένος με αισθητήρες πίεσης που επιτρέπουν στο ποδήλατο να είναι πολύ αντιδραστικό όταν ζητείται να ξεκινήσει με ένα πεντάλ εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο κατασκευαστής ισχυρίζεται έως και το 400 % της μυϊκής δύναμης στον πιο ενεργητικό τρόπο των 5. Δεν πρόκειται να ψέμα, η διαφορά μεταξύ των τρόπων 2, 3 και 4 είναι μικροσκοπική για χρήση και είμαστε πιο συχνά στη λειτουργία 5 για να έχουμε ένα ποδήλατο διασκέδασης κάτω από τα πόδια.

Το Electronics ολοκληρώνεται με μια πολύ ορατή έγχρωμη οθόνη, ακόμη και στον ήλιο, η οποία εμφανίζει πολύ σχετικές πληροφορίες. Εκτός από την ταχύτητα, βρίσκουμε την ώρα, την απόσταση που διανύθηκε (με αυστηρή ακρίβεια όταν το συγκρίνουμε στο ταξίδι στους Χάρτες Google), το ποσοστό της μπαταρίας που απομένει ή της εξωτερικής θερμοκρασίας. Οι προβολείς έχουν μια καλά μελετημένη αυτόματη λειτουργία που θα τους ανάψει από μόνη της μόλις πέσει η νύχτα. Μπορείτε να αναγκάσετε την ανάφλεξη σε πίεση.

Armony Trekking Vireggio // Πηγή: Louise Audry για Numerama

Από την πλευρά της μπαταρίας, υπάρχει μια μπαταρία Samsung 504 WH, η οποία υπόσχεται έως και 120 χλμ. Μέγιστη αυτονομία (σε λειτουργία ECO που δεν χρησιμοποιούμε πολλά). Το σύστημα προσάρτησης είναι εξαιρετικά διαισθητικό και η μπαταρία βρίσκεται στο πλαίσιο σε ένα jiffy. Με τα 3 κιλά, δεν πρόκειται να το πάρετε παντού μαζί σας, αλλά εξακολουθεί να είναι σε μεγάλο βαθμό ελιγμό για μια μπαταρία αυτής της χωρητικότητας.

Από την μηχανική πλευρά, υπάρχει πολύ στάνταρ στην ηλεκτρική περιοχή εισόδου: Tektro υδραυλικά δισκόφρενα (160 mm), μετάδοση S-ride 9 ταχυτήτων (λίγο φως για αυτόν τον τύπο δυναμικού ποδηλάτου). 28 ίντσες ιταλικής κατασκευής για την οποία είναι τοποθετημένα τυπικά ελαστικά όλα τα μονοπάτια. Συνολικά, τα εξαρτήματα είναι ομοιογενή: Τίποτα δεν μας κάνει να πηδήξουμε σε αυτές τις σειρές ποδηλάτων που δεν αναζητούν ελαφρότητα με κάθε κόστος. Απλώς βρίσκουμε ότι ο ελεγκτής των ταχύτητας δεν είναι πολύ ικανοποιητική για χρήση, με τις μεγάλες κλίσεις και την πλαστική του πινελιά που δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.

Armony Trekking Vireggio // Πηγή: Louise Audry για Numerama

Στο δρόμο με το Armony Trekking Vireggio

Αλλά με την οδήγηση αυτό το Viareggio καταφέρνει να πείσει καλύτερα. Ο κινητήρας OLI είναι για παράδειγμα μια εξαιρετική έκπληξη. Το ζευγάρι του είναι γενναιόδωρο και σας επιτρέπει να ανεβείτε μέχρι 25 km/h χωρίς την παραμικρή προσπάθεια στους επίπεδες δρόμους ή τα ψεύτικα πιάτα. Σε μια πιο απότομη ανάβαση, κατέχει επίσης το High Dragee, με ταχύτητες μέχρι 20 km/h στις διαδρομές αναφοράς μας – είναι παρόμοιο με την απόδοση της Bosch. Το ποδήλατο είναι πολύ δυναμικό γενικά και εκτιμούμε ότι ο κινητήρας έχει εξαιρετική γραμμικότητα: αισθανόμαστε συνοδευόμενοι από το πρώτο km/h και μέχρι τον τελευταίο ρυθμιστικό.

Για περαιτέρω

Ο αισθητήρας στο στρόφαλο έχει την επίδρασή του: βρίσκουμε τις αισθήσεις ενός κινητήρα Bosch, πάντα έτοιμοι να σχεδιάσουν μια καλή επιτάχυνση σε αυτόν τον τύπο βαρύ εξοπλισμό. Μπορούμε να λυπούμε για το γεγονός ότι ο αισθητήρας πίεσης είναι πάρα πολύ … πιέζοντας. Πατήστε λίγο πολύ το πεντάλ διακοπής και ο κινητήρας θα ξεκινήσει την περιστροφή του. Παίρνουμε γρήγορα το αντανακλαστικό για να έχουμε ένα φρένο πάντα σφίγγει όταν σταματάει.

Η οδήγηση είναι συναρπαστική και η θέση, μεταξύ της άνεσης και του αθλητή, καθιστά δυνατή την εναλλακτική ήσυχη στιγμή και τις σκαριές. Το Suspend Fork παίζει το ρόλο του όσο μπορεί, ακόμα κι αν, πρέπει να αναγνωριστεί, το ποδήλατο μεταδίδει δονήσεις καλά στο δεξί της τιμόνι. Η απουσία άνετων λαβών είναι ίσως για κάτι: ο Armony παραδίδει το viareggio του με πολύ άκαμπτες ευθείες λαβές που θα αλλάξουν ή θα αποσβενώνουν τα γάντια πολύ γρήγορα.

Armony Trekking Vireggio // Πηγή: Louise Audry για Numerama

Η αυτονομία είναι η δεύτερη καλή έκπληξη αυτού του viareggio. Τα σημεία αναφοράς μας μας έδειξαν ότι κατανάλωσε μπαταρία 10 % για 7 χλμ., Η οποία της δίνει μια θεωρητική αυτονομία των 70 χλμ. Θεωρητική, διότι ανάλογα με το βάρος σας και τις συνθήκες χρήσης, η Armony εκτιμά ότι αυτή η τιμή μπορεί να μειωθεί στα 40 χιλιόμετρα μακριά. Είναι αρκετά σπάνιο να έχουμε υψηλότερα στοιχεία για την πραγματική χρήση από ό, τι ένας κατασκευαστής ανακοινώνει: Έχουμε διαπιστώσει ότι είναι σημαντικό να το σημειώσουμε.

Το υπόλοιπο ποδήλατο δεν λάμπει, αλλά ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές του: δίνουν αισθήσεις που βρίσκονται συχνότερα σε ποδήλατα που πωλούνται μερικές φορές 3.000 €. Η ψευδαίσθηση είναι τέλεια, ακόμα κι αν μπορούμε πάντα να καταλάβουμε γιατί η Armony είναι σε θέση να προσφέρει αυτό το ποδήλατο σε αυτή την τιμή: ράφι αποσκευών, προβολείς και joysticks ταχύτητας δεν είναι μοντέλα μεσαίας εμβέλειας όπως σε άλλα ποδήλατα αυτού του τύπου. Αυτές οι παραχωρήσεις στο εξάρτημα επιτρέπουν στην εταιρεία να επικεντρωθεί στα βασικά: κινητήρα, μπαταρία, πλαίσιο, ελαστικά, φρένα.

Armony Trekking Vireggio // Πηγή: Louise Audry για Numerama

Βγαίνουμε από αυτά τα δεκάδες χιλιόμετρα στο Viareggio με την πεπεισμένη ότι αυτό το μοντέλο δεν θα επαναπροσδιορίσει την ποδηλασία με τη βοήθεια του ηλεκτρικού κινητήρα, αλλά ότι προσφέρει μια συνεκτική και πολύ σοβαρή επιλογή στην οποία δεν θα είχε τον προϋπολογισμό για τον εξοπλισμό Bosch τοποθετημένο σε ένα ποδήλατο το ίδιο εύρος. Εν ολίγοις, οι παραχωρήσεις σας επιτρέπουν να έχετε τις αισθήσεις ενός εύρους επιδόσεων, κάτω από την τιμή και με ένα τέλεια αξεσουάρ ποδηλάτου.