Best Washington DC VPN (Λάβετε μια διεύθυνση IP DC) ExpressVPN, αγοράστε το πρότυπο NORDVPN 12 μήνες – – Αποστολή μέσω email

Πρότυπο NORDVPN 12 μήνες

Μπλοκάρισμα επικίνδυνων ιστοσελίδων

Best Washington DC VPN Best Washington DC VPN Servers

Λάβετε μια διεύθυνση IP στην Ουάσινγκτον, Δ.Εναντίον., Με τους ασφαλείς διακομιστές της ExpressVPN. Απολαύστε ιδιωτική περιήγηση χωρίς όρια. Εγγύηση χρημάτων 30 ημερών.

Καλύτερο για το u u.μικρό.

Πώς να λάβετε μια διεύθυνση IP στην Ουάσιγκτον DC

Χρησιμοποιήστε το καλύτερο VPN για την Ουάσινγκτον, Δ.Εναντίον., Για να μεταφέρετε με ασφάλεια τα αθλήματα και να διατηρήσετε την online δραστηριότητά σας ιδιωτική και ασφαλή.

Βήμα 1

Πρώτο βήμα λήψης d

2ο βήμα

Κατεβάστε ένα VPN

Κατεβάστε την εφαρμογή ExpressVPN, διαθέσιμη σε μια μεγάλη ποικιλία πλατφορμών.

Βήμα 3

Βήμα 3 της σύνδεσης VPN

Συνδεθείτε με την ενοικίαση στην Ουάσινγκτον, Δ.Εναντίον.

Λόγοι χρήσης ενός διακομιστή VPN Washington DC

Κοιτάξτε το περιεχόμενο του n

Παρακολουθήστε την τηλεόραση, τις ταινίες, τον αθλητισμό, τις ειδήσεις και πολλά άλλα

Το ExpressVPN συνεργάζεται με υπηρεσίες συνεχούς ροής όπως το Netflix, το Hulu, το Amazon, το HBO και άλλοι για να παραδώσουν περιεχόμενο σε εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες*. Ακολουθήστε τις αγαπημένες σας αθλητικές ομάδες DC και μεταφέρετε με ασφάλεια χωρίς καψάκια ή καλύμματα εύρους ζώνης.

* Το ExpressVPN είναι μια υπηρεσία VPN που δεν προορίζεται να χρησιμοποιηθεί ως μέσο καταστρατήγησης πνευματικών δικαιωμάτων. Συμβουλευτείτε τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών ExpressVPN και τους όρους παροχής υπηρεσιών των παρόχων περιεχομένου για λεπτομέρειες.

Κάντε τη διεύθυνση IP σας: φυτά δοχείων που κρύβουν μια διεύθυνση IP

Προστατέψτε το απόρρητό σας

Κανείς δεν χρειάζεται να δει τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο – ούτε καν εμάς. Γι ‘αυτό σχεδιάσαμε προσεκτικά τα συστήματά μας για να μην συλλέγουμε ποτέ αρχεία καταγραφής δραστηριότητας ή αρχεία καταγραφής σύνδεσης. Οι διακομιστές VPN μας σκουπίζουν επίσης όλα τα δεδομένα με κάθε επανεκκίνηση σύμφωνα με την ανεξάρτητη αστυνομία απορρήτου μας.

Απεριόριστο εύρος ζώνης - ένα σύμβολο του

Bypass ISP Στρέλαι

Λάβετε μια διεύθυνση IP στην Ουάσινγκτον, Δ.Εναντίον., Τώρα μια ενοικίαση διακομιστή VPN σε οποιαδήποτε από τις 94 χώρες για να ξεμπλοκάρει τους ιστότοπους, να νικήσει το ISP στραγγαλισμό και να απολαύσει περισσότερη ανωνυμία σε απευθείας σύνδεση.

Κρυπτογράφηση της σύνδεσής σας: Σχήματα που αντικαταστάθηκαν από τυχαίους χαρακτήρες σε μια οθόνη κάτω από το φως, συμβολίζοντας κρυπτογράφηση

Μείνετε ασφαλείς στο δημόσιο Wi-Fi

Το ExpressVPN τυλίγει την κυκλοφορία σας στο Διαδίκτυο σε κρυπτογραφημένη σήραγγα που κρύβει τη δραστηριότητά σας από ISP και άλλα τρίτα μέρη, ακόμη και σε μη εξασφαλισμένα δίκτυα όπως το Wi-Fi.

Πρότυπο NORDVPN 12 μήνες

Microsoft 365 Προσωπικά 12 μήνες της έκδοσης + NORDVPN Standard 12 μήνες

Τι είναι το VPN ? Ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο διέλευσε τα δεδομένα σας μέσω ασφαλούς σήραγγας, τροποποιώντας την εικονική σας τοποθεσία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Τώρα το NORDVPN είναι πολύ περισσότερο από ένα απλό VPN: Προσφέρουμε επίσης ισχυρά εργαλεία για την προστασία κακόβουλου λογισμικού.

Το NORDVPN Anti-Menaces Protection Protection αναλύει τα αρχεία που έχουν ληφθεί αναζητώντας κακόβουλο λογισμικό και μπλοκ ιχνηλάτες, διαφημίσεις και επικίνδυνες ιστοσελίδες. Πλοηγηθείτε στο Διαδίκτυο χωρίς παρεμβατική παρακολούθηση ή λογοκρισία. Μείνετε ασφαλείς στα δίκτυα Wi-Fi και εμποδίζετε τις εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας σας από την αποκάλυψη μη κρυπτογραφημένων δεδομένων. Λάβετε όλα αυτά σε ένα κλικ.

Προστασία από το μυαλό

Η λειτουργικότητα προστασίας κατά των μέσων της NORDVPN είναι ένα πρόσθετο προπύργιο ενάντια σε online απειλές. Μόλις ενεργοποιηθεί, μπλοκάρει τις παρεμβατικές διαφημίσεις και τους ιχνηλάτες, αναλύει τις διευθύνσεις URL για να σας προστατεύσει από επικίνδυνες ιστοσελίδες και να επιθεωρεί τα αρχεία που κατεβάσουν για να ανιχνεύσουν κακόβουλο λογισμικό.

Ανακαλύψτε την πραγματική ελευθερία στο Διαδίκτυο

Μελετάτε ή ταξιδεύετε στο εξωτερικό ? Το NORDVPN διαθέτει περισσότερους από 5.000 ασφαλείς διακομιστές VPN σε 55+ χώρες. Επωφεληθείτε από μια γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση όπου κι αν βρίσκεστε και αποκτήστε πρόσβαση στο αγαπημένο σας περιεχόμενο στο διαδίκτυο, ακόμη και όταν βρίσκεστε στο εξωτερικό.

Μπλοκάρισμα επικίνδυνων ιστοσελίδων

Το NORDVPN Anti-Menaces Protection αναλύει τις διευθύνσεις URL πριν αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν ιστότοπο. Εάν αυτό που πρόκειται να επισκεφθείτε περιέχει κακόβουλο λογισμικό, ιχνηλάτες, λογισμικό κατασκοπείας ή άλλο επικίνδυνο λογισμικό, η προστασία κατά των μετασχηματισμών το εμποδίζει αυτόματα.

Ασφαλίστε τη σύνδεσή σας σε δίκτυα Wi-Fi

Τα δίκτυα Wi-Fi, εάν δεν έχουν ρυθμιστεί σωστά, μπορούν να είναι εξαιρετικά ευάλωτα στην πειρατεία. Το NORDVPN ενισχύετε τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες. Έτσι, ακόμη και αν το δίκτυο Wi-Fi στο οποίο συνδέεστε δεν είναι ασφαλές, παραμένετε προστατευμένοι.

Το ταχύτερο VPN στον πλανήτη.

Το NORDVPN έχει συνδυάσει την ταχύτητα και την ελαφρότητα του WireGuard ™ με την εμπειρία της εσωτερικής ασφάλειας για να δημιουργήσει το Nordlynx, το ταχύτερο πρωτόκολλο VPN στην αγορά.

Αποφύγετε ενοχλητικές διαφημίσεις

Προχωρημένη λειτουργία προστασίας κατά της μεταφοράς μπλοκ ενοχλητικές διαφημίσεις μόλις αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν ιστότοπο. Περιηγηθείτε στους αγαπημένους σας ιστότοπους χωρίς απόσπαση της προσοχής.

Οθόνη σκοτεινού ιστού

Η λειτουργικότητα του Dark Web Monitor αναλύει το Dark Web που αναζητά αναγνωριστικά που σχετίζονται με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και σας στέλνει μια ειδοποίηση σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να τροποποιήσετε αμέσως όλους τους κωδικούς σας και να προστατεύσετε τους λογαριασμούς σας πριν από τους εγκληματίες του κυβερνοχώρου να προκαλέσουν ζημιά.

Δίκτυο ματιών

Συνδέστε έως και 60 συσκευές με ασφάλεια με τη λειτουργικότητα δικτύου NORDVPN MESH. Οργανώστε και συμμετέχετε σε εικονικά μέρη LAN και απολαύστε παιχνίδια για πολλούς παίκτες με τους φίλους σας, όπου και αν. Πρόσβαση σε αρχεία σε απομακρυσμένες συσκευές με ασφάλεια και μοιραστείτε τα έργα στα οποία εργάζεστε μέσω του τοπικού σας διακομιστή ιστού.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά για αυξημένη ασφάλεια

Το NORDVPN μπορεί να καυχηθεί για να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών για να σας προστατεύσει από την CyberRencies. Εκτός από την προστασία κατά των μετασχηματισμών, ο διακόπτης Kill αποκλείει αυτόματα τη σύνδεση στο Διαδίκτυο εάν διακόπτεται η σύνδεσή σας VPN, προστατεύοντας έτσι τα δεδομένα σας. Το Double VPN είναι χρήσιμο όταν απαιτείται υψηλό επίπεδο ασφάλειας λόγω κυβερνητικής λογοκρισίας και αυστηρών κανονισμών στο Διαδίκτυο. Θα προστατεύεστε επίσης από διαρροές DNS.

Δυνατή αυτόματη ανανέωση

Οι βασικές υπηρεσίες NORDVPN που θα ενεργοποιήσετε με αυτόν τον κωδικό δεν λειτουργούν με συνδρομή, δηλαδή ότι οι υπηρεσίες θα λήξουν μετά την αναφορά της περιόδου, εάν δεν ενεργοποιήσετε χειροκίνητα την αυτόματη ανανέωση. Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε την αυτόματη ανανέωση, επιλέξτε αυτήν τη λειτουργία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ενεργοποίησης υπηρεσιών NORDVPN ή συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, κάντε κλικ στο εικονίδιο “χρέωση” και επιλέξτε την ενότητα “Συνδρομή”.

Η αυτόματη ανανέωση μπορεί να ενεργοποιηθεί ανά πάσα στιγμή, αλλά όχι περισσότερο από 14 ημέρες πριν από τη λήξη των βασικών υπηρεσιών NORDVPN.

Όταν ενεργοποιηθεί η αυτόματη ανανέωση, η συνδρομή στις βασικές υπηρεσίες NORDVPN ανανεώνεται αυτόματα για πρόσθετη περίοδο ενός έτους, κάθε χρόνο μετά το τέλος της αρχικής συνδρομής.

Σε αυτή την περίπτωση, ο χρήστης λαμβάνει εκ των προτέρων υπενθύμιση χρέωσης και χρεώνεται αυτόματα 14 ημέρες πριν από την αυτόματη ανανέωση (δηλαδή την έναρξη της επερχόμενης περιόδου συνδρομής). Οι τιμές ανανέωσης συνδρομής είναι διαθέσιμες σε αυτήν τη σελίδα: https: // my.βόρειος.com/fr/νομική/τιμολόγηση/

  1. Μεταβείτε στο https: // my.βόρειος.com/Activate/
  2. Εισαγάγετε τον κωδικό ενεργοποίησής σας στο πρώτο πεδίο και, στη συνέχεια, εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας και κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο
  3. Ανοίξτε το email σας και ελέγξτε εάν η επιβεβαίωση βρίσκεται στα εισερχόμενά σας
  4. Αντιγράψτε τον κωδικό επαλήθευσης από το email που αισθανόμαστε και επικολλήστε τον στον τομέα σας
  5. Εάν είστε νέοι, δημιουργήστε έναν κωδικό πρόσβασης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να συνδεθείτε στην εφαρμογή σας NORDVPN. Εάν έχετε ήδη έναν κωδικό πρόσβασης, εισαγάγετε τον παλιό σας κωδικό πρόσβασης στο πεδίο για να συνδεθείτε
  6. Κατεβάστε την εφαρμογή που θέλετε και ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε το NORDVPN!

NORDVPN Standard 12 μήνες – Ψηφιακή έκδοση

Το NORDVPN Standard 12 μήνες είναι τώρα διαθέσιμο στο StartSelect, το μέρος για να πάρετε τους κωδικούς παιχνιδιών και παιχνιδιών σας, από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή, σε απευθείας σύνδεση. Αυτό το προϊόν σας προσφέρεται με την πλήρη συμφωνία του εκδότη καθώς και με τον προγραμματιστή.

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε ? Απλά επιλέξτε μια μέθοδο πληρωμής, συμπληρώστε την παραγγελία σας και λάβετε τον ψηφιακό σας κωδικό σχεδόν αμέσως μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα ή εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, η εξυπηρέτηση πελατών μας είναι έτοιμη να σας βοηθήσει. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την απλούστερη δυνατή εμπειρία αγορών, ώστε να μπορείτε να παίξετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα !

Και αν εκτιμήσετε αυτό το προϊόν, μην ξεχάσετε να συμβουλευτείτε τα άλλα περιεχόμενα που προσφέρει ο εκδότης/προγραμματιστής στο StarSelect.

Άρθρο 4.2 από τις γενικές συνθήκες μας ισχύουν για αυτό το προϊόν.