Best Ultrabooks: Ποιοι είναι οι καλύτεροι, ελαφρύς και αποτελεσματικός φορητούς υπολογιστές το 2023? | TechRadar, οι 5 ελαφρύτεροι φορητοί υπολογιστές στην αγορά για την έναρξη του σχολικού έτους του 2023 – Laptopspirit

Οι 5 πιο ελαφριές φορητοί υπολογιστές στην αγορά για την έναρξη του σχολικού έτους του 2023

Contents

Ανακαλύψτε τα 6 καλύτερα Ultrabook του 2023 σύμφωνα με τις δοκιμές μας. Εάν ενδιαφέρεστε για ένα συγκεκριμένο μοντέλο, κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα.

Best Ultrabooks: Ποιοι είναι οι καλύτεροι, ελαφρύς και αποτελεσματικός φορητούς υπολογιστές το 2023 ?

Ανακυκλώστε το παλιό σας ογκώδες φορητό υπολογιστή για ένα λεπτό και φως Ultrabook.

Best Ultrabooks 2023: Express Menu

Τα Chromebook, αυτά τα ογκώδη και συχνά βαριά φορητούς υπολογιστές, έχουν αντικατασταθεί σταδιακά από λεπτότερα, ελαφρύτερα και ευκολότερα μοντέλα μεταφοράς, Ultrabooks.

Έχουν επίσης το πλεονέκτημα ότι έχουν καλύτερους επεξεργαστές και καλύτερη ταχύτητα εκτέλεσης. Τέλος, τα καλύτερα Ultrabooks προσφέρουν επίσης καλή αυτονομία, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιήσετε καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας σας.

Εδώ είναι τα 8 καλύτερα Ultrabooks το 2023.

Η Emmanuelle προσχώρησε στην ομάδα TechRadar France το 2022, εργάστηκε στο Part Part της αγοράς. Εάν δεν γνωρίζετε πλέον πού να γυρίσετε, θα είναι σε θέση να σας κατευθύνει στο καλύτερο smartphone ή την καλύτερη τηλεόραση σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Μικρά προϊόντα

Ανακαλύψτε τα 6 καλύτερα Ultrabook του 2023 σύμφωνα με τις δοκιμές μας. Εάν ενδιαφέρεστε για ένα συγκεκριμένο μοντέλο, κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα.

Το καλύτερο

Το Dell XPS 15 από το 2022 είναι τόσο ισχυρό όσο και αισθητικό. Ενσωματώνει έναν υψηλό επεξεργαστή παιχνιδιών, αφιερωμένος ειδικά στους παίκτες. Προσφέρει επίσης εξαιρετική αυτονομία.

Το πιο ευπροσάρμοστο

2. Asus Zenbook S 13 (2023)

Το πιο ευπροσάρμοστο

Η Asus Zenbook S 13 από το 2023 είναι μια συμπυκνωμένη δύναμη. Προσφέρει πολύ σταθερή απόδοση, προσφέρει ένα λεπτό και ελαφρύ σχέδιο και ενσωματώνει μια υπέροχη οθόνη.

3. Samsung Galaxy Book3 Pro

Ο λεπτότερος

Το Galaxy Book3 Pro είναι ένας ισχυρός υπολογιστής, ο οποίος ενσωματώνει μια υπέροχη οθόνη AMOLED και η οποία προσφέρει ποιοτική κάμερα και μικρόφωνο. Προσφέρει ένα εξαιρετικά λεπτό και εκλεπτυσμένο σχέδιο.

Το καλύτερο 2-σε-1

4. Lenovo Thinkbook 14s Yoga

Το καλύτερο 2-σε-1

Το Lenovo Thinkbook 14S Yoga είναι ένα ισχυρό 2-σε-1 Ultrabook, το οποίο προσφέρει εξαιρετική απόδοση, όλα για μια πολύ λογική τιμή.

Το πιο δυνατό

5. Asus zenbook pro 16x OLED

Το πιο δυνατό

Το Asus ZenBook Pro 16x OLED είναι το πιο ισχυρό μοντέλο σε αυτήν τη λίστα. Σας επιτρέπει να εκτελείτε απαιτητικές εργασίες και είναι ιδανικό για επαγγελματίες.

Η καλύτερη αξία για τα χρήματα

Η καλύτερη αξία για τα χρήματα

Το Dell XPS 13 από το 2022 είναι ελαφρύ και πολύ εύκολο στη μεταφορά. Αλλά παρά τη φινέτσα και την ελαφρότητα του, προσφέρει υψηλές επιδόσεις.

Ποιο Ultrabook θα αγοράσει το 2023 ?

Γιατί μπορείτε να εμπιστευτείτε το TechRadar ?

Οι ειδικοί εξεταστές μας ξοδεύουν ώρες δοκιμών και συγκρίνοντας προϊόντα και υπηρεσίες, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το καλύτερο για εσάς. Μάθετε περισσότερα για το πώς δοκιμάζουμε.

Το καλύτερο Ultrabook

1. Dell XPS 15 (2022)

Το καλύτερο Ultrabook μέχρι σήμερα.

Η αναθεώρηση των εμπειρογνωμόνων μας:

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής: Intel Core i5 – I9 της 12ης γενιάς
Κάρτα γραφικών: Intel Iris Xe-nvidia Geforce RTX 3050 Ti

Οθόνη: 15.6 ” 3.5K (3456 x 2160p), 60Hz, OLED, 400 NITS, NON -TAXI – 15.6 ” UHD+ (3840 x 2400p), 60 Hz, 500 NIT

Αποθήκευση: SSD 512 GB – 2 έως
Οι καλύτερες προσφορές της ημέρας

Γιατί να το αγοράσετε

Ισχυρό σε όλους τους τομείς
Εξαιρετική αυτονομία

Γιατί να περιμένεις

Όχι για τους παίκτες
Υψηλή τιμή εκκίνησης

Η ενσωμάτωση των νέων επεξεργαστών της λίμνης Intel Alder και των τελευταίων GPU RTX 3000, σε συνδυασμό με το κλασικό σχεδιασμό της σειράς XPS, το Dell XPS 15 από το 2022 είναι ένα συμπύκνωμα παραγωγικότητας. Εάν δεν είναι φορητό υπολογιστή αφιερωμένο στους παίκτες, θα εξακολουθεί να είναι σε θέση να εκτελεί βιντεοπαιχνίδια για περιστασιακούς παίκτες.

Το Dell XPS 15 έχει ένα υπέροχο σχέδιο, ειδικά χάρη στο πληκτρολόγιο των ινών άνθρακα. Κατά τη γνώμη μας, είναι μέρος των πιο όμορφων φορητών υπολογιστών επί του παρόντος. Και ο καλός σχεδιασμός του σας επιτρέπει να απολαμβάνετε μεγάλο αριθμό θυρών, συμπεριλαμβανομένης της υποδοχής ακουστικών. Από την άλλη πλευρά, δεν υπάρχει θύρα τύπου USB ή θύρα Ethernet RJ45.

Από την άποψη της απόδοσης, το XPS 15 είναι σε θέση να επιτύχει σύνθετες καθημερινές εργασίες. Εάν είστε σχεδιαστής γραφικών, βιντεογράφος ή φωτογράφος, δεν θα σας απογοητεύσει. Και με όλη αυτή τη δύναμη, η πιο απροσδόκητη έκπληξη προέρχεται από το επίπεδο αυτονομίας της, το οποίο επεκτείνεται εύκολα πέρα ​​από την τυπική οκταήμερη εργάσιμη ημέρα. Κάτι που πολλοί φορητοί υπολογιστές είχαν πρόβλημα να φτάσουν από την άφιξη της λίμνης Alder. Το XPS 15 έρχεται σε αντίθεση με αυτή την τάση αποδεικνύοντας ότι είναι δυνατόν – και ως εκ τούτου, ξεχωρίζει ως το καλύτερο φορητό υπολογιστή στην κατάταξή μας.

Το πιο ευπροσάρμοστο Ultrabook

2. Asus Zenbook S 13 (2023)

Το πιο ευπροσάρμοστο Ultrabook.

Η αναθεώρηση των εμπειρογνωμόνων μας:

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής: AMD Ryzen 7 6800U
Κάρτα γραφικών: AMD Radeon 680m
Οθόνη: 13,3 ίντσες 2,8k OLED, 550 NITS
Αποθήκευση: SSD 512 GB
Οι καλύτερες προσφορές της ημέρας

Γιατί να το αγοράσετε

Εκπληκτικά σταθερή απόδοση
Απίστευτα ωραία και αρκετά ελαφριά
Εκπληκτικός αριθμός θυρών

Γιατί να περιμένεις

Τα ηχεία είναι λίγο απογοητευτικά
Trackpad λίγο πολύ ευαίσθητο

Το Asus Zenbook S 13 OLED του 2023 είναι ένα από τα πιο φιλικά προς το περιβάλλον Ultrabooks. Είναι πράγματι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα μέρη. Εάν τα συμφέροντα σας είστε η απόδοσή του, δεν θα απογοητευτείτε ούτε. Η Asus ZenBook S 13 OLED έχει τον επεξεργαστή της 13ης γενιάς Intel Core i7-1355U, ο οποίος είναι πολύ ισχυρός.

Ενσωματώνει επίσης μια εκπληκτική οθόνη OLED και αποδεικνύεται ότι είναι τόσο λεπτή όσο είναι ελαφριά, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για νομαδικούς εργαζόμενους. Και παρά τη φινέτσα του, θα βρείτε μεγάλο αριθμό θυρών, για να συνδέσετε όλο τον εξωτερικό εξοπλισμό σας χωρίς πρόβλημα.

Αν και η τιμή του μπορεί να είναι λίγο υψηλή, μόνο πραγματικά υποφέρει από τον ήχο, με λίγο απογοητευτικά ηχεία. Για τα υπόλοιπα, αυτό το ισχυρό Ultrabook θα μπορούσε να είναι αυτό που πρέπει να εκθρονιστεί.

Το καλύτερο Ultrabook

3. Samsung Galaxy Book3 Pro

Τέλος και εντυπωσιακό.

Η αναθεώρηση των εμπειρογνωμόνων μας:

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής: Intel Core i5 – i7 1340p – 1360p
Κάρτα γραφικών: Intel Iris XE
Οθόνη: 14 ιντσών 3K – 16 ίντσες AMOLED 3K
Αποθήκευση: 256 GB – 512 GB
Οι καλύτερες προσφορές της ημέρας

Γιατί να το αγοράσετε

Όμορφη οθόνη AMOLED 16:10
Ultrafin και εκλεπτυσμένο σχέδιο
Καλή κάμερα και καλό μικρόφωνο
Απόδοση συμπαγούς επεξεργαστή

Γιατί να περιμένεις

Ανεπαρκής αυτονομία
Βαρύτερο από την προηγούμενη έκδοση

Η Samsung έδωσε και πάλι ένα υψηλής ποιότητας Ultrabook, το οποίο προσφέρει καλή απόδοση, ειδικά όσον αφορά την παραγωγικότητα, χάρη στον επεξεργαστή Intel Core και στην κάρτα γραφικών Intel Iris XE.

Το Samsung Galaxy Book3 Pro προσφέρει επίσης μια υπέροχη οθόνη AMOLED 16:10, καθώς και μια ποιοτική κάμερα και ένα μικρόφωνο.

Αυτό το Ultrabook είναι ιδανικό για άτομα που αναζητούν έναν εξαιρετικά λεπτό υπολογιστή, αλλά δεν θέλουν να κάνουν παραχώρηση όσον αφορά την εξουσία και την απόδοση. Το Galaxy Book3 Pro είναι ιδιαίτερα εξαιρετικό για multitasking.

Το καλύτερο Ultrabook 2-σε-1

4. Lenovo Thinkbook 14s Yoga

Πίσω από αυτό το 2-σε-1, κρύβει ένα εκπληκτικό Ultrabook.

Η αναθεώρηση των εμπειρογνωμόνων μας:

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής: Intel Core i5 – 11η γενιά i7
Κάρτα γραφικών: γραφικά Intel Iris XE
RAM: έως 24 GB DDR4 3200MHz
Οθόνη: 14 ιντσών FHD (1920 x 1080) IPS, λαμπερό, οθόνη αφής, 300 NIT
Αποθήκευση: SSD PCIE έως 1 έως
Οι καλύτερες προσφορές της ημέρας

Γιατί να το αγοράσετε

Εξαιρετική απόδοση
Συμπεριλαμβάνεται επαναφορτιζόμενη γραφίδα

Γιατί να περιμένεις

Απλά αξιοπρεπή αυτονομία

Το Lenovo Thinkbook 14S Yoga είναι ένα φορητό υπολογιστή μετατρέψιμο σε ελκυστικό σχέδιο που προσφέρει εξαιρετική απόδοση σε λογική τιμή. Προσφέρει πράγματι χαρακτηριστικά premium, δηλαδή έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο κουμπί τροφοδοσίας, ένα κλείστρο για την κάμερα και πάνω απ ‘όλα μια γρήγορη φόρτιση που ξεχωρίζει για τον ανταγωνισμό.

Το All -Aluminum Design το καθιστά ελαφρύ και ανθεκτικό, με μια απίστευτα σαφή οθόνη αφής, ακόμα κι αν περιορίζεται στην ανάλυση Full HD. Η φωτεινότητα του δεν υπερβαίνει τα 300 nits, ωστόσο δεν γίνεται για υπαίθρια χρήση, ειδικά σε περίπτωση ισχυρής ηλιοφάνειας.

Από την άποψη της απόδοσης, το thinkbook 14s yoga έχει 11η γενιά Intel Mobile Processors, οι οποίοι διαχειρίζονται τα καθήκοντα παραγωγικότητας και το multitasking λειτουργούν τέλεια.

Το πιο ισχυρό Ultrabook

5. Asus zenbook pro 16x OLED

Δύναμη και κομψότητα, αν έχετε τον προϋπολογισμό.

Η αναθεώρηση των εμπειρογνωμόνων μας:

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής: Intel Core i7-12700H ή Intel Core i9-12900H
Κάρτα γραφικών: Intel Iris XE, RTX 3060
Οθόνη: 16 ίντσες (3840 x 2400), αφής
Αποθήκευση: 1 έως / 2 έως SSD
Οι καλύτερες προσφορές της ημέρας

Γιατί να το αγοράσετε

Πολλές επιλογές διεπαφής

Γιατί να περιμένεις

Προβλήματα ευπάθειας

Το Asus ZenBook Pro 16x OLED είναι ένα Ultrabook που συνδυάζει κομψότητα και απόδοση με την τελειότητα. Έχει μια εξαιρετική οθόνη αφής OLED 16 ιντσών καθώς και έναν επεξεργαστή Intel Core i7-12700H, ο οποίος σας επιτρέπει να εκτελείτε απαιτητικές εργασίες. Σε αυτόν τον επεξεργαστή, συνδυάζεται επίσης μια κάρτα γραφικών Intel Iris XE RTX 3060, η οποία είναι επίσης πολύ αποτελεσματική, η οποία εξασφαλίζει εξαιρετική ρευστότητα.

Όσον αφορά την αυτονομία, το ZenBook Pro 16x OLED από την Asus είναι απλώς μέσος. Πράγματι, εάν έχει καλή γενική αυτονομία άνω των 9 ωρών, η αυτονομία της στην ανάγνωση βίντεο είναι μόνο 4:30. Εξαρτάται από εσάς να δείτε ανάλογα με τις καθημερινές σας ανάγκες.

Ένας τέτοιος σχεδιασμός και αποτελεσματική συσκευή σπάνια προσφέρεται σε χαμηλές τιμές. Και το Asus ZenBook Pro 16x OLED δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα, αφού προσφέρεται σε πολύ υψηλή τιμή. Για να το εκμεταλλευτείτε, μην διστάσετε να πάρετε τα χέρια σας στο πορτοφόλι.

Η καλύτερη αξία για τα χρήματα

6. Dell XPS 13 (2022)

Ένας σοβαρός ανταγωνιστής για το MacBook Air.

Η αναθεώρηση των εμπειρογνωμόνων μας:

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής: Intel Core i5
Κάρτα γραφικών: Intel Iris XE
Οθόνη: 13 ιντσών LCD (1240p), 400 nits
Οι καλύτερες προσφορές της ημέρας

Γιατί να το αγοράσετε

Εξαιρετική τιμή εκκίνησης
Φως και πολύ εύκολο στη μεταφορά

Γιατί να περιμένεις

Μια αμφιλεγόμενη αναθεώρηση

Η Dell XPS 13 (2022) επιστρέφει με κάποιες αλλαγές, μια νέα επιλογή χρώματος (χρώμα umber, μπλε μωβ) και μερικές καινοτομίες στο σχεδιασμό της. Εάν αυτές οι αλλαγές δεν ευχαριστούν όλους, η Dell XPS 13 (2022) παραμένει ένα εξαιρετικό φορητό υπολογιστή, που προσφέρεται σε πλεονεκτική τιμή.

Ας ξεκινήσουμε με τα πολλά πλεονεκτήματά της: Η Dell XPS 13 (2022) έχει ένα ευχάριστο και φινέτσα, με μια όμορφη οθόνη LCD 13 -Inch και ένα πληκτρολόγιο ποιότητας. Είναι επίσης πολύ ελαφρύ και συμπαγές, και επομένως πολύ εύκολα μεταφερόμενο, είτε σε εξέλιξη για έναν φοιτητή είτε σε ένα σακίδιο, αν εργάζεστε σε ανεξάρτητο για παράδειγμα.

Από την άποψη της απόδοσης, είμαστε πεπεισμένοι από την Dell XPS 13 (2022), ιδίως για καθημερινή χρήση ή για εργασία παραγωγικότητας. Συνεπώς, συνιστάται σε επαγγελματίες που είναι τακτικά εν κινήσει.

Τώρα ας μιλήσουμε για τα μειονεκτήματά της: Όπως είδαμε, η Dell XPS 13 (2022) είναι ωραία, αλλά είναι εις βάρος της συνδεσιμότητας. Προσφέρει μόνο δύο θύρες USB-C, όχι αρκετό για το γούστο μας. Επίσης, δεν προσφέρει το δάχτυλο των ινών άνθρακα, που παρουσιάζεται στο Dell XPS 15 (2022) και στο Dell XPS 17 (2022). Ο λόγος είναι απλός, ωστόσο, είναι προικισμένο σε αντάλλαγμα για ένα πληκτρολόγιο αλουμινίου, λεπτότερο και ελαφρύτερο.

Από όλα τα Ultrabooks που δοκιμάσαμε φέτος, το XPS 13 (2022) είναι ο πιο τρομερός ανταγωνιστής για το νέο MacBook Air (M2, 2022).

Οι 5 πιο ελαφριές φορητοί υπολογιστές στην αγορά για την έναρξη του σχολικού έτους του 2023

Εξ ορισμού, ο φορητός υπολογιστής είναι ένα “φορητό” μηχάνημα, δηλαδή εύκολο στη μεταφορά μέσα και έξω από το σπίτι. Το 2023, οι κατασκευαστές και οι ιδρυτές είναι πλέον σε θέση να μικροσκοπικά μορφές και βάρη διατηρώντας παράλληλα την απόδοση. Ένα όφελος για νομάδες ! Εδώ είναι 5 φορητοί υπολογιστές εξαιρετικά ελαφρώς που ξεχωρίζουν.

HP Pavilion Aero 13-BE1051NF

Η απόκτηση ενός ελαφρού φορητού υπολογιστή είναι να έχετε τη διαβεβαίωση ότι μπορείτε να κερδίσετε με τον εαυτό σας οπουδήποτε χωρίς ποτέ να αισθάνεστε γεμάτοι. Μια πολυτέλεια που ξεχωρίζει στη ζωή μας τη στιγμή της τηλεργασίας, όπου τώρα πρέπει να εργαζόμαστε παντού.

Μόνο πριν από λίγα χρόνια, ένας ελαφρύς φορητός υπολογιστής ήταν ένα μηχάνημα περίπου 2 kg. Τώρα υπάρχουν ultraportables που κάνουν μόλις 1 κιλά Και αυτό δεν στερείται πόρων ! Και ακόμα κι αν δεν θέλετε να περιορίσετε τον εαυτό σας σε μικρές μορφές 13 ιντσών ή 14 ιντσών, μερικοί φορητοί υπολογιστές εξαιρετικά ελαφρών φτάνουν τις 16 ίντσες ή ακόμα και 17 ίντσες για ορισμένα μοντέλα. Είναι προφανώς απαραίτητο να αντιμετωπίσουμε ένα ογκώδες πρότυπο σε αυτή την περίπτωση.

Η επιλογή μας από 5 ελαφρύτερους φορητούς υπολογιστές

Για εσάς, επιλέξαμε πέντε μοντέλα φορητών υπολογιστών φωτός που έχουν διατηρήσει την προσοχή μας για το εντυπωσιακό τους βάρος χωρίς να θυσιάσουν την απόδοση. Να ξεφύγει χωρίς καθυστέρηση !

Acer Swift Edge SFA16-41-R0BM Blue-Oled 4K

Εικόνα του Acer Swift Edge SFA16-41-R0BM BLEU-OLED 4K Laptop Image-OLED 4K

16 “OLED 3840 * 2400 (4K / Ultrah), Ryzen 5 6600U, AMD Radeon 660m, SSD 500 GB, 1,2 kg

Πρωτότυπο με το λεπτό και το γαλάζιο σχέδιο του ευπροσάρμοστου φορητού υπολογιστή Acer Swift Edge SFA16-41-R0BM Επωφεληθείτε από μια οθόνη υψηλής ευκρίνειας 16 ιντσών 4K OLED DCI-P3 16/10-10, με ένα φωτισμένο ρετρό πληκτρολόγιο (μου ..

HP Pavilion Aero 13-Be2009nf Silver

Εικόνα του PC Laptop HP Pavilion Aero 13-Be2009nf Silver

13 “IPS 1920 * 1200 (16:10), Ryzen 5 7535U, AMD Radeon 680m, SSD 500 GB, 1,0 kg

Πολύ ελαφρύ με το βάρος του μικρότερο από 1 κιλά, τοHP Pavilion Aero 13-BE2009NF είναι ένα εξαιρετικά αποδοτικό τέλος στο τέλος της τρέχουσας χρήσης, τα έργα πολυμέσων που περιέχονται και το μέτριο παιχνίδι χάρη στην ανανέωση του AMD Rembrandt Ryzen 5 7535 επεξεργαστή ..