Σταθερό τηλέφωνο μέσω διακόπτη – Φόρουμ – Bbox -Mag, Bouygues Fixed Telephony: συμπεριλαμβανομένων των προορισμών, των τιμών, των υπηρεσιών, των επιλογών

Σταθερή τηλεφωνία Bouygues: συμπεριλαμβανομένων των προορισμών, των τιμών, των υπηρεσιών, των επιλογών

Contents

Για έναν πελάτη Κουτί ή κινητό πακέτο Bouygues Telecom, Επικοινωνήστε με 1064 Από ένα σταθερό ή ένα κινητό. Εάν δεν είστε πελάτης Bouygues, συνθέστε το 3106.

Τηλέφωνο bbox

Titice74 Νέο Εγγεγραμμένο Μηνύματα: 1 Αποθηκεύσετε: 03 Αυγούστου 2022, 21:27 Η προσφορά μου : Ίνα bbox Σύνδεση: Ινα

Μετά από 11 μήνες αναμονής, είχα τελικά τη σύνδεσή μου χθες.
Πραγματικό μέρος του ping-pong μεταξύ Bouygues, του παρόχου σύνδεσης και του χειριστή του κτιρίου.

Εν ολίγοις, θα πούμε ότι όλα είναι καλά που τελειώνουν καλά.

Έχω πρόβλημα σύνδεσης.
Το Bbox Ultym είναι εγκατεστημένο στο δωμάτιο πληροφορικής.
Σε αυτό το δωμάτιο έχω έναν κόλπο ζυθοποιίας που περιέχει ένα διακόπτη 28 -port που τροφοδοτεί κάθε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού μου.
Συνδέθηκα την υποδοχή RJ45 από το bbox στη θύρα 28 του διακόπτη μου και μετά τη δοκιμή, όλα τα δίκτυα λαμβάνουν το σήμα.

Το πρόβλημα προκύπτει για το σταθερό τηλέφωνο.
Δεν βλέπω τον εαυτό μου να το εγκαταστήσω στις εγκαταστάσεις του υπολογιστή, επειδή ο χρόνος για να φτάσω εκεί για να κερδίσει (όταν θα γίνει κατανοητό να χτυπάει, η κλήση θα έχει ήδη διακοπεί).
Είδα ότι υπήρχαν προσαρμογείς RJ11 στο RJ45.
Θα ήθελα λοιπόν να αφήσω το τηλέφωνό μου στο σαλόνι και να χρησιμοποιήσω αυτόν τον προσαρμογέα για να συνδεθώ σε ένα από τα δίκτυα.
Η ερώτησή μου είναι πώς να συνδέσετε τη θύρα τηλεφώνου (μπλε) από το bbox μου στον διακόπτη και να διασφαλίσετε τη συνέχεια του σήματος μέχρι να ληφθεί το σαλόνι.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τα φώτα σας.

Tofoo93 Μηνύματα: 7302 Αποθηκεύσετε: 09 Ιουλίου. 2013, 19:36

Απαντήσεις: 30
Η προσφορά μου : Ίνα bbox Σύνδεση: Ινα Τοποθεσία : Άγιος Ντενίς

Ωραία υπομονή και επιμονή, αλλά μερικές φορές δεν έχουμε άλλη επιλογή για την εγκατάσταση

Για την τηλεφωνία για μένα, η λύση που σας δίνει είναι μια βάση DECT συνδεδεμένη με το κουτί και ένα συμπληρωματικό ακουστικό DECT στο σαλόνι.

Για παράδειγμα στο κατάστημα Amazon: Δύο ακουστικά DECT

Εάν άλλα μέλη έχουν πιο σχετικές ιδέες χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουν ότι μοιράζονται

Και ο διακόπτης αν δεν κάνω λάθος έχει μόνο τη σύνδεση RJ45 που συνδέσατε σε μία από τις θύρες ETH του κουτιού μέσω του κόλπου σας και τίποτα δεν συνδέεται με το RJ11 του TA Box για να επιστρέψει το σήμα.

Εγγεγραμμένο μέλος του Boujouman Μηνύματα: 17 Αποθηκεύσετε: 08 Οκτωβρίου. 2022, 21:06 Η προσφορά μου : Ίνα bbox Σύνδεση: Συνολικά διαχωρισμό

Γειά σου
Το έκανα στο σπίτι και λειτουργεί.
Τηλέφωνο στο σαλόνι και στο bbox στο υπόγειο.
Σταθερό τηλέφωνο Τι είναι ο πιο κλασικός προσαρμογέας RJ11 στο RJ45 -> Salon Socket -> Άφιξη στο Baie de Bressage -> RJ45 προσαρμογέας στο RJ11 -> Bbox.

Σταθερή τηλεφωνία Bouygues: συμπεριλαμβανομένων των προορισμών, των τιμών, των υπηρεσιών, των επιλογών

Θέλετε να έχετε μια σταθερή γραμμή Bouygues ? Εγγραφείτε σε μια προσφορά στο Διαδίκτυο Bouygues Telecom, είναι πολύ πιθανό ! Ο φορέας εκμετάλλευσης, όπως πολλοί από τους ανταγωνιστές του, προσφέρει διάφορες συνδρομές τηλεφώνου Bbox για να σας επιτρέψει να καλέσετε στη Γαλλία, αλλά και στο εξωτερικό. Μάθετε αμέσως ποιες είναι οι τιμές και οι υπηρεσίες που περιλαμβάνονται σε μια συνδρομή Bouygues Fixed Phone !

 • Το ουσιώδες
 • Bouygues σταθερή συνδρομή τηλεφώνου : 3 Οι προσφορές στο Διαδίκτυο περιλαμβάνουν επί του παρόντος τηλεφωνικές υπηρεσίες.
 • Με ένα τηλέφωνο bbox, εγγραφείτε σε όλα τα σταθερά και/ή κινητά τηλέφωνα της Γαλλίας και 110 απεριόριστες χώρες.
 • Μόνο το bbox must και το bbox ultym καλούν επίσης το Κινητά τηλέφωνα της Γαλλίας.
 • Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το δικό σας Bouygues σταθερή γραμμή, Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών.

Τηλέφωνο Box: Η υπηρεσία τηλεφωνίας του Bouygues περιέχει ?

Ως μέρος μιας συνδρομής Bouygues Internet Box, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από ένα σταθερή τηλεφωνία. Χάρη σε αυτήν την υπηρεσία, ως επίθεση, μπορείτε στη συνέχεια να συμμετάσχετε στους αγαπημένους σας σε όλη τη Γαλλία, αλλά και στο εξωτερικό.

Για να σας κάνει, ως πελάτη του χειριστή, μπορεί να επικοινωνήσει με άλλους, ο Bouygues χρησιμοποιεί την τεχνική του Φωνή πάνω από IP Παρόμοια με αυτό που χρησιμοποιείται από το Skype Software, μεταξύ άλλων. Για αυτό το λόγο, η σταθερή σας θέση θα είναι Συνδεδεμένο απευθείας στο bbox σας, Και όχι σε μια συμβατική υποδοχή τηλεφώνου.

Πράγματι, είναι η γραμμή Διαδικτύου που χρησιμοποιείται εδώ για να κάνετε κλήσεις. Τα δικα σου Αριθμός τηλεφώνου Box συνήθως θα ξεκινήσει με το ενδεικτικό 09.

Bouygues Box Τηλέφωνο: Λεπτομέρειες των Υπηρεσιών

σταθερός σταθμός

Επί του παρόντος, οι αγορές των τηλεπικοινωνιών Τρεις διαφορετικές προσφορές Για να επωφεληθείτε από μια σύνδεση στο διαδίκτυο στο σπίτι και μια σταθερή γραμμή Bouygues. Αυτά είναι bbox fit, must και ultym πακέτα.

Σε αντίθεση με τις τηλεοπτικές υπηρεσίες, η σταθερή τηλεφωνία περιλαμβάνεται σε κάθε μία από αυτές τις συνδρομές Bouygues, ακόμη και εκείνη της εισόδου -.

Μόνο ο αριθμός των προορισμών στους οποίους οι κλήσεις Bouygues είναι δωρεάν ποικίλλει. Όλα τα πακέτα τηλεφώνου Bbox περιλαμβάνουν ένα έτος δέσμευσης και προσφέρονται τόσο στην έκδοση ADSL και Fiber Optics.

Εδώ είναι η λεπτομέρεια στον παρακάτω πίνακα:

 • Το τηλέφωνο του σπιτιού Με απεριόριστες κλήσεις στην ηπειρωτική Γαλλία
 • Απεριόριστες κλήσεις προς τα σταθερά περισσότεροι από 110 προορισμοί
 • Χρέωση έως 400mbit/s στην αποστολή και τη λήψη
 • Το τηλέφωνο του σπιτιού και κινητό με απεριόριστες κλήσεις στην ηπειρωτική Γαλλία
 • Απεριόριστες κλήσεις προς τα σταθερά περισσότεροι από 110 προορισμοί
 • Ρυθμός ροής έως 1Gbit/s σε λήψη, 700mbit/s στην αποστολή
 • Box 4K TV αποκωδικοποιητής
 • Τηλεοπτικές υπηρεσίες με περισσότερα από 180 κανάλια και 100 ώρες εγγραφής περιλαμβάνονται
 • Το τηλέφωνο του σπιτιού και κινητό με απεριόριστες κλήσεις στη Γαλλία, την ΕΕ και την Ελβετία
 • Απεριόριστες κλήσεις προς τα σταθερά περισσότεροι από 110 προορισμοί
 • Ρυθμός ροής μέχρι 2Gbit/s σε λήψη, 900mbit/s αποστολή
 • Box 4K HDR TV αποκωδικοποιητής
 • Τηλεοπτικές υπηρεσίες με περισσότερα από 180 κανάλια και 100 ώρες εγγραφής περιλαμβάνονται
 • Πρόσβαση στη Disney+ Περιλαμβάνεται για 6 μήνες και μετά € 8,99/μήνα
 • Mini 4G 50GB κουτί που προσφέρεται κατόπιν αιτήματος

Όπως μπορείτε να δείτε, μόνο το Ταιριάζει με το bbox δεν επιτρέπει κλήσεις στα κινητά της Γαλλίας. Από την άλλη πλευρά, η εφαρμογή, τα κουτιά πρέπει και το Ultym σας επιτρέπουν να επικοινωνείτε προς περισσότερες από 110 χώρες.

Αυτές οι δύο τελευταίες συνδρομές περιλαμβάνουν τηλεοπτικές υπηρεσίες χάρη σε Box 4K αποκωδικοποιητής Να αποκτήσουν πρόσβαση σε περίπου 200 κανάλια, μεταξύ των οποίων βρίσκουμε όλα αυτά των Δωρεάν TNT, RTL9, Gulli Max ή Canal+ Kids, Bein Sports, OCS ή Paramount Channel, Sky News ..

Το Bouygues Box τηλέφωνο και ο αριθμός των θέσεων γνωρίζουν ότι είστε σε θέση να έχετε Πολλαπλές σταθερές αναρτήσεις Στο σπίτι σας, για παράδειγμα στον επάνω όροφο και στο ισόγειο.

Ποιοι είναι οι προορισμοί που περιλαμβάνονται με μια σταθερή γραμμή Bouygues ?

Όταν κρατάτε ένα κουτί Bouygues Telecom Subscription, μπορείτε να φτάσετε σε περισσότερα από ένα εκατό διεθνείς προορισμοί, Και αυτό, απεριόριστα ! Μια εξαιρετική λύση εάν έχετε οικογένεια ή φίλους που βασίζονται στο εξωτερικό.

Ανεξάρτητα από την επιλεξιμότητα των ινών Bouygues στο ADSL, μπορείτε να καλέσετε όλες αυτές τις χώρες χωρίς να ξοδέψετε μια ακόμη δεκάρα:

Οι Bouygues καλούν δωρεάν για διορθώσεις

Προορισμός Λεπτομέρεια
Ευρωπαϊκή ήπειρος Οι Αζόρες, η Αλάντες, η Γερμανία, η Ανδόρα, η Αγγλία, η Αυστρία, η Βαλαρική, το Βέλγιο, η Βουλγαρία, η Κανάρια, η Κύπρο, η Κέρδη, η Κρήτη, η Κροατία, οι Κυκλάδες, η Δανία, η Σκωτία, η Ισπανία, η Εσθονία Guernsey, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Βόρεια Ιρλανδία, Ισλανδία, Ιταλία, Τζέρσεϋ, Λετονία, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μαδέρα, Μάλτα, Νήσος του ανθρώπου, Νορβηγία, Κάτω Χώρες, Ουαλία, Πόλη, Πορτογαλία, Τσεχική, νησί της Ρόδου, Ρωμαϊκή, Ρωμαϊκή Saint-Marin, Σαρδηνία, Σικελία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Βατικανό
Υπερπόντια τμήματα Γουαδελούπα, Γαλλική Γουιάνα, Ρεουνόν, Μαρτινίκα, Μάιο, Στ Μάρτιν, Στ-Πιρρέι-Έντμικερον
Στον υπόλοιπο κόσμο Νότια Αφρική, Αλάσκα, Αργεντινή, Αρούμπα, Αυστραλία, Μπαχάμες, Μπαχρέιν, Μπαγκλαντές, Μπελίζ, Βερμούδες, Βραζιλία, Μπρουνέι, Χιλή, Κίνα, Κολομβία, Νότια Κορέα, Κόστα Ρίκα, Ηνωμένες Πολιτείες, Γρενάδη, Γκουάμ, Χαβάη, Χονγκ Κονγκ Νησιά, νησιά του Κέιμαν, νησιά Χριστουγίων, νησιά Cocos, νησιά Φερόε, νησιά ανθρώπου, νησιά του Πάσχα, νησί Wight, νησιά της Βόρειας Μαριάννης, νησιά Pitcairn, νησιά της Ρόδου, Παρθένια νησιά, Ινδία, Ινδονησία, Ισραήλ, Ιορδανία, Μακά, Μαλαισία (Εκτός από τους αριθμούς σε 212526, 212527, 212533, 212534, 212540, 212546, 212547, 212550, 212553), Μογγολία, Νέα Ζηλανδία, Ρωσία, Παναμά, Παραγουάη, Πέρα, Πόρτο Ρίκο, Σαϊπάν, Σαϊό, Singapore. , Tinian, Trinity και Tobago, Τουρκία, Βενεζουέλα

Αυτές οι πληροφορίες ενημερώθηκαν στις 23 Μαρτίου 2023.

Είστε εντελώς ελεύθεροι να κάνετε έκκληση σε μια χώρα που δεν εμφανίζεται σε αυτόν τον πίνακα. Αφ ‘ετέρου, Το κόστος κάθε επικοινωνίας ποικίλλει Ανάλογα με τον προορισμό. Καλύτερα να συμβουλευτείτε το Λίστα των τιμών Bouygues σε ισχύ Πριν τηλεφωνήσει.

Θέλετε να βγάλετε ένα κουτί στο διαδίκτυο με σταθερή τηλεφωνία ?

Ο κατάλογος των χωρών με δωρεάν κλήση Bouygues Mobile

Εγγραφείτε σε ένα Bouygues σταθερή συνδρομή τηλεφώνου, Μπορείτε επίσης να επισυνάψετε απεριόριστες φορητές γραμμές. Μόνο αν επιλέξετε το Box Must ή το Ultym, επειδή το Box Fit δεν περιλαμβάνει κινητά τηλεφωνία.

Έτσι, αν εγγραφείτε στο Το bbox πρέπει να προσφέρει, Μπορείτε να συμμετάσχετε στα κινητά:

 • Γαλλία και Dom
 • Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Χαβάη, η Αλάσκα και οι Παρθένοι Νήσοι, Καναδάς
 • Κίνα και Νότια Κορέα
 • Σιγκαπούρη

Bouygues Telecom High-end internet συνδρομή, περιλαμβάνει εκτός από τις χώρες που αναφέρονται παραπάνω, άλλες, άλλες Ευρωπαϊκά εδάφη, Αλλά όχι απαραίτητα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης:

Υπηρεσίες που περιλαμβάνονται με μια σταθερή γραμμή Bouygues

Σταθερή απάντηση

Η δυνατότητα συμμετοχής σε οποιοδήποτε αντιστοιχεί χωρίς να περιορίζεται στον χρόνο επικοινωνίας είναι σημαντική, αλλά η επωφελούμενη από πρόσθετες υπηρεσίες είναι ακόμη περισσότερο.

Με ένα τηλέφωνο bbox, περιλαμβάνονται διάφορα χαρακτηριστικά για την απλούστευση της ζωής σας. Ανακαλύψτε τις ακόλουθες υπηρεσίες:

 • Λειτουργία διπλή κλήση
 • Η παρουσίαση του αριθμού
 • Ο απόλυση και μεταφορά κλήσεων
 • Η επιλογή TaleConference τριών αριθμών
 • Και τέλος η ανάκληση του τελευταίου καλούντος

Για να συμβουλευτείτε τα φωνητικά σας μηνύματα, θα πρέπει μόνο να συνθέσετε το 661 Από τη σταθερή γραμμή σας Bouygues. Ξέρετε ότι έχετε τη δυνατότητα Απόκρυψη του αριθμού σας Εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε ανώνυμες κλήσεις.

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούν να απενεργοποιηθούν από την ηλεκτρονική σας φροντίδα και σε μερικά κλικ (είναι ενεργά από τη στιγμή που ισχύει η συνδρομή των Bouygues Fixed)).

Bouygues Box Τηλέφωνο: Πώς να επωφεληθείτε από αυτό ?

Εάν θέλετε να εγγραφείτε σε μια προσφορά Διαδικτύου για να έχετε Τηλέφωνο με ένα bbox, είναι πολύ απλό. Η διαδικασία είναι παρόμοια με αυτή μιας συνδρομής κουτιού και μπορεί να γίνει online.

Στη συνέχεια, ανάλογα με την επιλεγμένη συνδρομή, οι υπηρεσίες σταθερής ή/και κινητής τηλεφωνίας σας είναι ενεργοποιήθηκε αμέσως. Δεν χρειάζεται να περιμένετε την εφαρμογή της γραμμής ή οτιδήποτε άλλο.

Με την πάροδο του χρόνου, συνειδητοποιείτε ότι το δικό σας Bouygues σταθερός αριθμός γραμμής Μην ταιριάζετε στον εαυτό σας και θέλετε να το αλλάξετε ? Ο χειριστής το επιτρέπει, αλλά υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Πρώτα θα χρειαστεί να μην έχετε καθυστερήσεις πληρωμής και, φυσικά, να εγγραφείτε σε μια προσαρμογή Bbox, Must ή Ultym.

Η αλλαγή του αναγνωριστικού είναι τότε τυχαίος και χρεώνεται 18 ευρώ αν το αλλάξετε πλήρως. Να αλλάξει μόνο Τελευταία 4 αριθμητικά στοιχεία, Η διαδικασία κοστίζει 25 ευρώ.

Αυτό είναι και πάλι ένας χειρισμός που μπορείτε να κάνετε τον εαυτό σας online από την ενότητα ” Η προσφορά μου »».

Υπάρχουν επιλογές για τη βελτίωση του τηλεφώνου σας bbox ?

κόσμος

Ναι, η Bouygues Telecom προσφέρει επιλογές για την επικοινωνία περισσότερο διεθνώς μόλις είστε πελάτης πακέτου Box.

Συγκεκριμένα, μπορείτε να εγγραφείτε στην επιλογή 1 ώρα έκκλησης στο Maghreb Με τη σταθερή θέση των Bouygues, για 9 ευρώ το μήνα. Αυτή η υπηρεσία περιλαμβάνει, όσον αφορά τους προορισμούς, την Αλγερία, το Μαρόκο και την Τυνησία. Οι ειδικοί αριθμοί δεν επηρεάζονται.

Θα πρέπει να καλέσετε μόνο από σταθερό γραμμή, αλλά μπορείτε να συμμετάσχετε στο Maghreb Fixed and Mobiles. Εάν θέλετε να συνεχίσετε να συμμετέχετε σε αυτές τις χώρες πέρα ​​από την επιλογή, οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με τους προορισμούς:

 • Για κλήση προς την Αλγερία: 0,15 € TTC με επικοινωνία + 1,05 € Το λεπτό.
 • Για κλήση στο Μαρόκο: 0,15 € TTC με επικοινωνία + 0,63 € Το λεπτό.
 • Για κλήση προς την Τυνησία: 0,15 € TTC με επικοινωνία + 1,05 € Το λεπτό.

Θέλετε να βγάλετε ένα κουτί Bouygues με σταθερή τηλεφωνία ?

Εάν θέλετε να φτάσετε σε μια σταθερή γραμμή, το κόστος θα είναι:

 • Για κλήση προς την Αλγερία: 0,15 € TTC με επικοινωνία + 0,26 € Το λεπτό.
 • Για κλήση στο Μαρόκο: Η επικοινωνία είναι Ελεύθερος.
 • Για κλήση προς την Τυνησία: 0,15 € TTC με επικοινωνία + 1,05 € Το λεπτό.

Μια άλλη σταθερή επιλογή είναι διαθέσιμη στο Bouygues Telecom. είναι 6 ώρες έκκλησης σε σταθερές θέσεις στην Αλγερία. Αυτό χρεώνεται 9,99 ευρώ το μήνα και λειτουργεί όταν ξεκινούν οι επικοινωνίες από τη Γαλλία.

Το ενδεικτικό που πρέπει να ενημερωθεί για να καλέσετε από τη Γαλλία στη Αλγερία είναι η 213.

Εξατομικεύστε τη σταθερή γραμμή σας Bouygues Όλες αυτές οι επιλογές μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν ή να τερματιστούν από την περιοχή πελατών Bouygues, σε υπολογιστή, tablet ή smartphone μέσω της εφαρμογής Bouygues Telecom Mobile Mobile.

Τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση προβλημάτων τηλεπικοινωνιακού τηλεπικοινωνιακού τηλεπικοινωνιακού Bouygues ?

Μπορεί να συμβεί αυτό δυσλειτουργίες ή τα τεχνικά περιστατικά πρέπει να καταστραφούν στη γραμμή σταθερής τηλεφωνίας σας. Ευτυχώς, είναι δυνατόν να εξεταστούν οι διαφορετικές λύσεις για την ταχεία επίλυση του προβλήματος.

Πρώτον, ελέγξτε ότι το πλαίσιο Internet σας είναι σωστά συνδεδεμένο σε μια έξοδο τροφοδοσίας και συνδέεται με το δίκτυο ADSL ή Fiber, τότε ο σταθερός σταθμός σας είναι συνδεδεμένος στο Bbox.

Η σταθερή γραμμή σας πρέπει να συνδέεται με το Πράσινο -Colored του μόντεμ σας, που ορίζεται από την ονομασία τέτοια ή τέτοια 1.

Θέλετε να βγάλετε ένα κουτί στο διαδίκτυο για να καλέσετε στο εξωτερικό ?

Δεν μπορείτε να συνδέσετε το τηλέφωνο απευθείας στο bbox σας ? Σε αυτή την περίπτωση, προσπαθήστε να ακολουθήσετε αυτές τις οδηγίες:

 1. Να πάρετε μια Τηλέφωνο Bbox και συνδέστε το με την ανάρτησή σας.
 2. Συνδέστε το άλλο άκρο του προσαρμογέα στο πλαίσιο του Διαδικτύου σας.
 3. Τέλος, συνδέστε τη σταθερή θέση σε μια έξοδο ενέργειας.

Το πρόβλημα παραμένει ? Για εξατομικευμένη βοήθεια, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε 1064 Από σταθερή γραμμή (ή 614 από το smartphone σας).

Θα διατηρήσετε με έναν σύμβουλο θα του επιτρέψει να κάνει ένα Διάγνωση του bbox σας Για να προσδιορίσετε την πηγή του προβλήματος και να σας βοηθήσουμε να επαναφέρετε τη βέλτιστη λειτουργία των υπηρεσιών σας.

Ενημερώθηκε στις 03/28/2023

Ο πρώην διευθυντής σύνταξης, η Marianne προσχώρησε στο Selectra το 2014 για να αναπτύξει το περιεχόμενο των τηλεπικοινωνιών. Απόφοιτος του Master 2 International Media, είναι τώρα ο υπεύθυνος για όλα τα περιεχόμενα του Pôle Télecom.

Αριθμοί για να φτάσετε στο Bouygues μέσω τηλεφώνου

Αριθμοί τηλεπικοινωνιών Bouygues

Είστε πελάτης στο Bouygues Telecom και θέλετε βοήθεια ? Θέλετε να πάρετε μια συνδρομή Bouygues ? Μπορείτε να φτάσετε στον χειριστή μέσω του Διαδικτύου, αλλά είναι συχνά πιο εύκολο να καλέσετε. Βρείτε εδώ όλους τους αριθμούς τηλεπικοινωνιών Bouygues που μπορεί να χρειαστείτε.

Περίληψη: Οι αριθμοί Bouygues:

Για εξυπηρέτηση πελατών Καλέστε το 1064 εάν είστε πελάτης ή 1061 εάν δεν είστε.
Για εξυπηρέτηση πελατών από το εξωτερικό Συνθέστε το +33 660 614 614.
Για κινητό πτήση Κλήση 0 800 29 10 00.
Για τεχνικό πρόβλημα Συνθέστε το 614.
Για επαγγελματίες Συνθέστε το 3100.

Για περισσότερη απλότητα και ταχύτητα,
Επικοινωνήστε απευθείας με τους συμβούλους μας !

Για περισσότερη απλότητα και ταχύτητα,
Επικοινωνήστε απευθείας με τους συμβούλους μας !

Ενδιαφέρεστε για μια προσφορά 4G Bouygues, Fiber, ADSL Box, ή ένα πακέτο B & You από τον χειριστή τηλεπικοινωνιών Bouygues ? Ψάχνετε Αριθμός bouygues ? Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Bouygues Télécom μέσω τηλεφώνου για να κάνετε τις ερωτήσεις που θέλετε στο bbox σας. Το τμήμα πωλήσεων Bouygues είναι διαθέσιμο μέσω τηλεφώνου για να δοκιμάσετε την επιλεξιμότητα οπτικών ινών σας και να σας υποστηρίξουμε στις διαδικασίες συνδρομής σας.

Ποιος είναι ο αριθμός εξυπηρέτησης πελατών Bouygues Telecom ?

Ποιος είναι ο αριθμός των bouygues που θα συνθέσει για το αίτημά μου ?

Για έναν πελάτη Κουτί ή κινητό πακέτο Bouygues Telecom, Επικοινωνήστε με 1064 Από ένα σταθερό ή ένα κινητό. Εάν δεν είστε πελάτης Bouygues, συνθέστε το 3106.

Επομένως, υπάρχουν αρκετοί διαθέσιμοι αριθμοί τηλεφώνου για να φτάσετε στην εξυπηρέτηση πελατών Bouygues. Αυτοί οι αριθμοί μπορούν να προσεγγιστούν σε εκτεταμένες ώρες: μεταξύ 8 π.μ. και 8 μ.μ., κάθε μέρα της εβδομάδας. Μπορείς να καλέσεις :

 • Ο 1064, Αριθμός εξυπηρέτησης πελατών για πελάτη Internet ή κινητό κουτί, δωρεάν εάν είστε συνδρομητής Bouygues. Ο +33 6 60 61 46 14 είναι διαθέσιμο εάν βρίσκεστε στο εξωτερικό
 • Ο 3106 Για να φτάσετε στο τμήμα πωλήσεων Bouygues εάν δεν είστε πελάτης και θέλετε να μάθετε ή να βγάλετε μια προσφορά (δωρεάν αριθμός)

Η εξυπηρέτηση πελατών Bouygues είναι η υπηρεσία που πρέπει να καλείται σε περίπτωση:

 • Ζητήστε πληροφορίες σχετικά με το bbox ή το κινητό προσφέρει bouygues
 • Αίτημα πληροφοριών τιμολόγησης
 • Τεχνικό πρόβλημα στο Box Bouygues ή στο πακέτο σας
 • ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΧΗ “Ο λογαριασμός μου”
 • Παρακολούθηση της παραγγελίας σας και την άφιξη του εξοπλισμού σας
 • Μετακίνηση (για να ζητήσετε τη μεταφορά/τερματισμό της τρέχουσας γραμμής σας)
 • Τερματισμός της σύμβασής σας, είτε αφορά το κουτί σας είτε το πακέτο κινητής τηλεφωνίας σας

Ο 680 είναι ο αριθμός Bouygues που πρέπει να συνθέσετε για την παρακολούθηση της κατανάλωσης του πακέτου σας.

Πότε να καλέσετε την υπηρεσία πελατών Bouygues Telecom ?

Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε με το Bouygues Telecom μέσω τηλεφώνου, τότε είναι καλύτερο να ευνοείτε ορισμένες ώρες. Ανάλογα με την ημέρα και τις παραλίες, ο χρόνος αναμονής είναι πιθανό να ποικίλει ανάλογα με τον αριθμό των πελατών που επιθυμούν να φτάσουν στο Bouygues Telecom. Προκειμένου να αποφευχθεί η υπερβολική αναμονή στο τηλέφωνο, ο παρακάτω πίνακας υποδεικνύει τα προγράμματα που προτιμούν να καλέσουν την εξυπηρέτηση πελατών Bouygues:

Τα προγράμματα που πρέπει να ευνοηθούν για την επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών (Σεπτέμβριος 2023):

Χροιά Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη ΠΕΜΠΤΗ Παρασκευή ΣΑΒΒΑΤΟ
08: 00-10: 00 ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ Προνομιούχος ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ
10: 00-13: 00 Να αποφύγω ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ Προνομιούχος ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ
13: 00-14: 30 ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ Προνομιούχος Προνομιούχος Προνομιούχος Προνομιούχος Προνομιούχος
14: 30-16: 00 Να αποφύγω ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ Προνομιούχος Προνομιούχος
16: 00-20: 00 ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ Προνομιούχος Προνομιούχος Προνομιούχος Προνομιούχος Προνομιούχος

Μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε την υπενθύμιση που προσφέρει ο χειριστής. Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε με τον Bouygues για μια συμβουλή για να απαντήσετε στις ερωτήσεις σας, μπορείτε να αφήσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας να ανακληθεί λίγο αργότερα. Αυτή η λύση έχει το πλεονέκτημα ότι δεν σπαταλάει χρόνο, αφού δεν χρειάζεται να περιμένετε έως ότου ένας σύμβουλος λάβει την κλήση σας.

Σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας του κινητού σας, εάν θέλετε να αποκλείσετε τη γραμμή, καλέστε Bouygues με τη σύνθεση του μη -εναρμονισμένου αριθμού 0 800 29 10 00 από τη Γαλλία. Η κλήση είναι απαλλαγμένη από σταθερό ή με κόστος μιας μητροπολιτικής επικοινωνίας (εξαιρουμένων του πακέτου από ένα κινητό). Από το εξωτερικό, συνθέστε αυτό το ζήτημα χρησιμοποιώντας το πρόθεμα 00 33 (με κόστος επικοινωνίας προς τη Γαλλία).

Που bouygues αριθμός εξυπηρέτησης πελατών για να αναφέρει ένα τεχνικό πρόβλημα ?

Σε περίπτωση δυσλειτουργίας στο bbox, την αποτυχία του δικτύου ή άλλο τεχνικό πρόβλημα στον εξοπλισμό σας, η τεχνική υπηρεσία μπορεί να επιτευχθεί κάθε μέρα της εβδομάδας από 8 ώρες έως 20 ώρες στις 1064 Από ένα κινητό ή ένα τηλεπικοινωνιακό bouygues που είναι σταθερή για να βοηθήσει τους πελάτες. Πριν από τη σύνταξη του αριθμού τεχνικής υπηρεσίας, μπορείτε να προσπαθήσετε να λύσετε το πρόβλημα κάνοντας δωρεάν online διάγνωση του bbox σας από τον ιστότοπο Bouygues.

Ποιος είναι ο αριθμός εξυπηρέτησης πελατών Bouygues να επικοινωνήσει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ?

Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής, ο αριθμός πελατών έκτακτης ανάγκης Bouygues για να επικοινωνήσει με τη γραμμή είναι η 0 800 291.000 Από τη Γαλλία (δωρεάν κλήση από σταθερή ή κινητή θέση στη Γαλλία) και το +33 8 00 29 10 00 από το εξωτερικό.

Εγγραφείτε εύκολα σε μια προσφορά τηλεπικοινωνιών Bouygues.

Το ήξερες ?

Ο Orange Operator έχει ολοκληρώσει μια εταιρική σχέση για περίοδο 15 ετών με την Engie. Ο προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας θα είναι στη συνέχεια υπεύθυνος για τη διέλευση των υποδομών του ιστορικού φορέα σε ολόκληρη την ανανεώσιμη ενέργεια.

Ποιοι είναι οι άλλοι αριθμοί Bouygues που πρέπει να γνωρίζουν ?

Ψάχνετε έναν αριθμό, αλλά όχι απαραίτητα για να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών Bouygues ?
Θα βρείτε παρακάτω:

 1. Τους αριθμούς του τηλεφωνητής : Πληκτρολογήστε το 660 κινητό, 661 με σταθερό, και +33 6 60 66 00 01 διεθνώς
 2. Τον αριθμό για να ανακτήσετε το δικό σας Rio Bouygues : κάλεσε το 3179 Και περιμένετε την υποδοχή κώδικα από το SMS
 3. Ο αριθμός για Σειρά Μετά την αγορά: +33 9 81 66 26 66
 4. Ο αριθμός για Ακολουθήστε την κατανάλωση του κινητού του σχεδίου: +33 6 60 68 06 80

Ποιος είναι ο αριθμός Bouygues εάν δεν είστε ακόμα πελάτης ?

Ποιος είναι ο αριθμός των bouygues που θα συνθέσει ?

Οι μη -υπογεγραμμένοι θα καλέσουν το 3106, Ο αριθμός εμπορικής υπηρεσίας ISP.

Έχετε κάνει μια παραγγελία ? Για να ακολουθήσετε την πρόοδο του αιτήματός σας (αποστολή του εξοπλισμού σας, σύνδεση με οπτικές ίνες κ.λπ.), μπορείτε να καλέσετε Bouygues Telecom στο 09 81 66 26 66.

Ποιος είναι ο αριθμός B & You ?

Για τους συνδρομητές σε ένα από τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας στο B & You Range, η συνδρομή, η διαχείριση και ο τερματισμός των συμβάσεων είναι μόνο σε απευθείας σύνδεση. Από το τέλος του 2014, οι πελάτες της B & You μπορούν να επικοινωνήσουν με τον χειριστή επικοινωνώντας με τον αριθμό εξυπηρέτησης πελατών 1064, όπως κάθε πελάτης Bouygues.

Ποιος είναι ο αριθμός Bouygues Télécom για επαγγελματίες ?

Οι πελάτες συνδρομητές Η Bouygues που κατέχει μια προσφορά bbox ή ένα πακέτο για κινητά για την επιχείρησή τους μπορεί να καλέσει την ειδική υπηρεσία σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος, συνθέτοντας το 1064, Ο αριθμός Bouygues για επαγγελματίες (δωρεάν κλήση από σταθερή ή κινητή θέση στη Γαλλία).

Αν θέλεις Γίνετε νέος πελάτης Bouygues Télécom Pro, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το 3100 Για να έρθετε σε επαφή με έναν σύμβουλο που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε και να πάρετε μια προσφορά σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Υπάρχουν άλλοι αριθμοί που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών Bouygues Pro ως επαγγελματίας ανάλογα με τις ανάγκες σας (οι υπηρεσίες ανοίγουν μεταξύ 8 π.μ. και 10 μ.μ. Δευτέρα έως Σάββατο):

 • Ο 08 00 29 10 00 στη Γαλλία ή το + 33 9 81 66 40 83 Από τη Διεθνή: να αναφέρετε μια απώλεια ή μια πτήση (δωρεάν στη Γαλλία, αλλά η τιμή ποικίλλει σε διεθνές επίπεδο ανάλογα με τον χειριστή)
 • Ο 1067 στη Γαλλία ή το +33 9 81 66 40 33 Στο εξωτερικό: Για τεχνική βοήθεια για τις ΜΜΕ (η υπηρεσία είναι δωρεάν στη Γαλλία αλλά όχι στο εξωτερικό)
 • Ο 617 όπου το +33 9 81 66 40 53 Από άλλη χώρα: για βοήθεια που συνδέεται με το κινητό σας (15 CTS/λεπτά + τιμή κλήσης)

Πώς να επικοινωνήσετε με το Bouygues Telecom Assistance Online ?

Εάν δεν θέλετε να καλέσετε τον αριθμό τηλεπικοινωνιών Bouygues, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τον ηλεκτρονικό χειριστή. Αυτό θα σας επιτρέψει να μην περιμένετε στο τηλέφωνο ότι ένας σύμβουλος λαμβάνει την κλήση σας.

Πώς να επικοινωνήσετε με το Bouygues μέσω email ?

Για να ρωτήσετε την Bouygues Télécom ηλεκτρονικά, συνδεθείτε στην περιοχή του πελάτη σας. Από εκεί, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισαγάγετε τη φόρμα επικοινωνίας με τα στοιχεία επικοινωνίας σας, το όνομά σας και το όνομά σας και, προφανώς, τη φύση του αιτήματός σας. Διαφορετικά, μπορείτε να γράψετε Επικοινωνία@bouyguestelecom.Fr Αν και οι σύμβουλοι του Bouygues λένε στα φόρουμ Bouygues ότι ο χειριστής δεν κάνει πλέον μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πώς να επικοινωνήσετε με τον Bouygues μέσω της γάτας ?

Μπορείτε να συνομιλήσετε με έναν σύμβουλο τηλεπικοινωνιών Bouygues στη συνομιλία του ιστότοπου Telecom Bouygues. Θα έχετε την απάντηση σε όλες τις ερωτήσεις σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Το παράθυρο γάτας εμφανίζεται μετά από λίγα λεπτά στο κάτω ευθεία μέρος της οθόνης σας.

Μπορεί να είναι χρήσιμο να ρίξετε μια ματιά στις Συχνές ερωτήσεις που υπάρχει στην ιστοσελίδα Bouygues. Ίσως μερικές από τις ερωτήσεις σας έχουν ήδη απαντηθεί. Δεν χάνετε τίποτα για να δείτε τις συχνές ερωτήσεις και θα εξοικονομήσετε χρόνο εάν η απάντηση στην ερώτησή σας είναι στον ιστότοπο.

Ο ιστότοπος του προμηθευτή προσφέρει επίσης ένα φόρουμ, όπου οι πελάτες μπορούν να κάνουν τις ερωτήσεις τους. Το φόρουμ χωρίζεται σε διάφορες κατηγορίες: Η παραγγελία μου, το τηλέφωνό μου, η προσφορά μου, ο λογαριασμός μου … επιλέγοντας μια κατηγορία θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις ερωτήσεις που έχουν ήδη ζητηθεί, σε σχέση με το θέμα. Μπορείτε επίσης να κάνετε τις ερωτήσεις σας στο φόρουμ και να απαντήσετε σε ερωτήσεις που έχουν παραμείνει αναπάντητες.

Πώς να επικοινωνήσετε με το Bouygues σε κοινωνικά δίκτυα ?

Τώρα οι προμηθευτές χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο κοινωνικά δίκτυα για ανταλλαγή με τους πελάτες τους. Εάν καμία από τις λύσεις που προσφέρονται παρακάτω σας ταιριάζει, μπορείτε πάντα να αμφισβητήσετε έναν σύμβουλο Bouygues σε κοινωνικά δίκτυα όπως το Twitter για παράδειγμα. Θα μπορείτε να κάνετε τις ερωτήσεις σας και να έχετε μια απάντηση γρήγορα.

Ένας σύμβουλος boutique-box-internet.FR σας βοηθούν να επιλέξετε μια προσφορά ανάλογα με τις ανάγκες σας !

Bouygues Télécom News

Bouygues Télécom News