Automobile: Η σφραγίδα u, τολμηρή αλλά προσεκτική κινεζική SUV, αυτό το κινεζικό ηλεκτρικό συμπαγές SUV επιταχύνει πολύ σκληρά, αλλά είναι ένα πρόβλημα

Αυτό το κινεζικό ηλεκτρικό συμπαγές SUV επιταχύνει πολύ σκληρά, αλλά είναι ένα πρόβλημα

Σύντομα νέα:

Αυτοκίνητο: Η σφραγίδα U, τολμηρό κινεζικό SUV αλλά προσεκτικό

BYD, ο κατασκευαστής του Shenzhen, ο οποίος έχει γίνει ο εφιάλτης των ευρωπαϊκών εμπορικών σημάτων στην κινεζική αγορά, πρόκειται να ξεκινήσει μια σημαντική επιχείρηση στην παλιά ήπειρο.

Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουλίου 2023 στις 11:00 π.μ

Χρόνος ανάγνωσης 3 λεπτά.

Προσθήκη στις επιλογές σας
Προσθήκη στις επιλογές σας
Για να προσθέσετε το άρθρο στις επιλογές σας
αναγνωρίζω
Έχετε ήδη λογαριασμό ?
Για να συνδεθείς

 • Μοιραστείτε στο Twitter
 • Μοιραστείτε το Messenger
 • Μοιραστείτε στο Facebook
 • Απόστειλε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • Μοιραστείτε στο LinkedIn
 • Αντιγράψτε τον σύνδεσμο

Άρθρο που προορίζεται για συνδρομητές

Η σφραγίδα U είναι σιωπηρά ως λύση αντικατάστασης στο μοντέλο Tesla Y, ένα αυτοκίνητο τώρα το καλύτερο που πωλεί στην Ευρώπη

Το Byd, ο κινέζος νούμερο ένα στο αυτοκίνητο, είναι ήδη ένα σκιάχτρο. Ο κατασκευαστής του Shenzhen, του οποίου το όνομα είναι το ακρωνύμιο του Δημιουργήστε τα όνειρά σας (“Κατασκευάστε τα όνειρά σας”), έχει γίνει ο εφιάλτης των ευρωπαϊκών εμπορικών σημάτων στην κινεζική αγορά, όπου έχει ευχαριστήσει το μερίδιο αγοράς τα τελευταία χρόνια. Σήμερα, πρόκειται να ξεκινήσει μια σημαντική επιχείρηση στην παλιά ήπειρο.

Προσθήκη στις επιλογές σας προσθέστε στις επιλογές σας
Για να προσθέσετε το άρθρο στις επιλογές σας
αναγνωρίζω
Έχετε ήδη λογαριασμό ?
Για να συνδεθείς

Μετά την ανακοίνωση της άφιξης πέντε ηλεκτρικών μοντέλων στη Γαλλία (τέσσερα από τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα στον κατάλογο), το BYD έχει μόλις προσθέσει ένα έκτο. Που προέρχεται από το sedan Seal (“SEAL”, στα αγγλικά), το SEAL U, το οποίο μπορούσαμε να οδηγήσουμε εν συντομία στην Κίνα σε ένα δοκιμαστικό κύκλωμα, θέτει σιωπηρά ως λύση αντικατάστασης στο μοντέλο Tesla, το αυτοκίνητο τώρα το καλύτερο που πωλείται στο Ευρώπη. Τολμηρό αλλά συνετό, αυτό το SUV με σχετικά επιβλητικές διαστάσεις (μήκος 4,78 μέτρων) επιδιώκει να δείξει το White Paw για να επιτύχει τις αρχές του στα γεωγραφικά μας.

Το ύφος του είναι αρκετά ουδέτερο χωρίς να είναι χαριτωμένο και μπορούμε να αποδώσουμε την αξία της αποφυγής του γκρινιαστικού τρόπου ορισμένων άλλων ηλεκτρικών μοντέλων, κινεζικών ή όχι. Το εσωτερικό επιλέγει μια πολύ κλασική παρουσίαση, με καθίσματα και πάνελ (πραγματικό) μαύρο δέρμα. Μοιάζει με το εσωτερικό ενός θερμικού μοντέλου. Η μεγάλη οθόνη 15,6 ιντσών έχει την ιδιαιτερότητα, όπως συμβαίνει σε άλλα μοντέλα της μάρκας, για να περιστρέφεται για να χρησιμοποιηθεί σε πορτρέτο ή λειτουργία τοπίου. Τα συγκροτήματα και τα υλικά είναι ποιότητας – το Byd γνωρίζει ότι αναμένεται στη στροφή – ενώ ο χώρος στα πίσω καθίσματα είναι γενναιόδωρος και ο κορμός μόλις λιγότερο. Τα μοντέλα που προορίζονται για την κινεζική αγορά μπορούν προαιρετικά να λαμβάνουν ειδικό εξοπλισμό καραόκε εγκατεστημένο στη μέση του πίσω καθίσματος.

Ήμασταν ιδιαίτερα περίεργοι να οδηγήσουμε τη σφραγίδα u. Αυτό το μοντέλο, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα στις αρχές Σεπτεμβρίου στο The Munich Show, δεν έχει ακόμη παραδώσει όλα τα τεχνικά του χαρακτηριστικά ή την τιμή του, τα οποία θα πρέπει λογικά να καθοριστούν λίγο κάτω από 50.000 ευρώ για να κερδίσουν το οικολογικό μπόνους των 5 ευρώ. Η εκτέλεση μερικών γύρων σάς επιτρέπει να έχετε μια πιο ακριβή ιδέα γι ‘αυτό. Γρήγορα, καταλαβαίνουμε ότι ο κατασκευαστής θυσίασε την οδηγική ευχαρίστηση στο βωμό της αυτονομίας.

Πολύ προσεκτική προσέγγιση στους πελάτες

Οι δύο διαθέσιμες μπαταρίες είναι ισχυρής χωρητικότητας (71,8 και 87 κιλοβάατ) και θα πρέπει να επιτρέπουν να ταξιδεύουν μέχρι και 500 χιλιόμετρα μεταξύ δύο πλήρων ξαναγεμίσεων, που τοποθετεί τη σφραγίδα U στην κορυφή της σειράς σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Ο τεχνολόγος που χρησιμοποιείται είναι το φωσφορικό λίθιο, το οποίο επιτρέπει την απόσπαση των τιμών (δεν υπάρχει κοβάλτιο και λίγα σπάνια μέταλλα), αλλά δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερα υψηλή απόδοση επειδή απαιτεί τη φόρτωση του βάρους του βάρκα. Byd δεν επικοινωνούσε στη μάζα της σφραγίδας u. Ωστόσο, ορίζει ότι το μοντέλο έχει 560 κιλά μπαταριών, κάτι που είναι πολύ.

Έχετε 37 αριστερά.38% αυτού του άρθρου για ανάγνωση. Τα υπόλοιπα προορίζονται για συνδρομητές.

ΑΝΑΓΝΩΣΗ Κόσμος Σε εξέλιξη σε άλλη συσκευή.

Μπορείς να διαβάσεις Ο κόσμος Σε μία συσκευή και οι δύο

Συνεχίστε να διαβάζετε εδώ

Αυτό το μήνυμα θα εμφανιστεί στην άλλη συσκευή.

 • Επειδή διαβάζετε ένα άλλο άτομο (ή εσείς) Ο κόσμος Με αυτόν τον λογαριασμό σε άλλη συσκευή. Δεν μπορείτε να διαβάσετε Ο κόσμος αυτό επάνω μία μόνο συσκευή Ταυτόχρονα (υπολογιστής, τηλέφωνο ή tablet).
 • Πώς να μην βλέπετε πλέον αυτό το μήνυμα ? Κάνοντας κλικ στο “Συνέχεια ανάγνωσης εδώ” και εξασφαλίζοντας ότι είστε το μόνο άτομο που πρέπει να συμβουλευτείτε Ο κόσμος με αυτόν τον λογαριασμό.
 • Τι θα συμβεί εάν συνεχίσετε να διαβάζετε εδώ ? Αυτό το μήνυμα θα εμφανιστεί στην άλλη συσκευή. Το τελευταίο θα παραμείνει συνδεδεμένο με αυτόν τον λογαριασμό.
 • Υπάρχουν άλλα όρια ? Οχι. Μπορείτε να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας σε όσες συσκευές επιθυμείτε, αλλά χρησιμοποιώντας τις σε διαφορετικές χρονικές στιγμές.
 • Δεν ξέρετε ποιος είναι το άλλο άτομο ? Σας συμβουλεύουμε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Η συνδρομή σας δεν επιτρέπει την ανάγνωση αυτού του άρθρου

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων μας.

Τα υπόλοιπα προορίζονται για τους συνδρομητές μας. Ήδη εγγραφεί ? Για να συνδεθείς

Επωφεληθείτε από μια δωρεάν εβδομάδα
Και πρόσβαση σε όλα τα περιεχόμενά μας Προσφέρεται μια εβδομάδα
να ανακαλύψουν
Όλο το περιεχόμενό μας

Αυτό το κινεζικό ηλεκτρικό συμπαγές SUV επιταχύνει πολύ σκληρά, αλλά είναι ένα πρόβλημα

Ένα συμπαγές SUV ικανό να φτάσει τα 100 km/h σε σχεδόν τρία δευτερόλεπτα, είναι εντυπωσιακό, δεν είναι αυτό ? Ωστόσο, αυτές οι παραστάσεις πρέπει να λαμβάνονται υπόψη με προσοχή, ειδικά επειδή το ηλεκτρικό αυτοκίνητο σχεδιάζεται για την Ευρώπη.

Σύντομα νέα:

 • Η Zeekr, μια νέα μάρκα ηλεκτρικών αυτοκινήτων από το Geely Group, ανακοινώνει την κυκλοφορία του Zeekr X, ενός “νέου ευέλικτου πολυτελούς SUV”, που διατίθεται στην Ευρώπη τους επόμενους μήνες.
 • Το Zeekr X χρησιμοποιεί τεχνική αρχιτεκτονική Αρχιτεκτονική βιώσιμης εμπειρίας (SEA) από την ομάδα Geely και έχει ηλεκτρική δύναμη πρόωσης 115 kW μπροστά και 200 ​​kW στο πίσω μέρος, με χρόνο επιτάχυνσης από μηδέν έως 100 km/h σε λιγότερο από τέσσερα δευτερόλεπτα.
 • Η ασφάλεια και η σταθερότητα του ZEKR X θα μπορούσε να αμφισβητηθεί λόγω της εντυπωσιακής του απόδοσης, όπως συνέβη με το SUV #1 Brabus, το οποίο αντιμετώπισε δυσκολίες κατά τη διάρκεια της δοκιμής “Moose”, δεδομένου ότι διάφορους παράγοντες όπως αυτό δεν έχει επαρκώς ανανεωθεί το σασί, ένα ESP Πολύ επιτρεπτικά ή ακατάλληλα ελαστικά.

Τα ηλεκτρικά συμπαγή SUV προσελκύουν όλο και περισσότερο για διάφορους λόγους. Πρώτον, το μειωμένο μέγεθος και η δυνατότητα ελιγμών τους διευκολύνουν να σταθμεύουν και να οδηγούν σε αστικές περιοχές. Επιπλέον, η ηλεκτρική πλευρά παρέχει εντυπωσιακή απόδοση.

Η Zeekr, μια νέα μάρκα ηλεκτρικών αυτοκινήτων από την Geely Group, ανακοίνωσε στο Weibo την κυκλοφορία του τελευταίου μοντέλου του, το X, τοποθετώντας το ως ένα “νέο ευπροσάρμοστο πολυτελές SUV”. Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί στις 12 Απριλίου 2023, με διαθεσιμότητα που σχεδιάζεται επίσημα για την Ευρώπη, αλλά χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες.

Την ίδια αρχιτεκτονική της θάλασσας όπως το Smart #1 και το Future Volvo EX30

Το Zeekr X, όπως το μελλοντικό SUV EX30, Χρησιμοποιεί την τεχνική βάση της Αρχιτεκτονικής Αρχιτεκτονικής (SEA) της Geely Group (SEA). Ως υπενθύμιση, αυτή η αρθρωτή πλατφόρμα που επιτρέπει διάφορες αρχιτεκτονικές, ήδη εξοπλίζει το νέο Smart #1, το οποίο θα ανταγωνιστεί το Head -on με το ηλεκτρικό SUV και θα είναι επίσης παρόν σε μελλοντικά μοντέλα Polestar. Το Smart #1 είναι ένα συμπαγές SUV, του οποίου ο σχεδιασμός σχεδιάστηκε από τη Mercedes.

Μόλις διατεθεί στο εμπόριο στη Γαλλία, αυτό το 100 % ηλεκτρικό αστικό SUV ενσωματώνει μια μπαταρία 66 kWh με αυτονομία WLTP 440 km. Η έκδοση BRABUS προσφέρει λιγότερη αυτονομία, με αυτό που χρησιμοποιεί μια κίνηση All -Wheel με έναν κινητήρα μπροστά και έναν κινητήρα στο πίσω μέρος για συνολικά 315 kW (428 hp) και 543 nm. Αυτό το combo σας επιτρέπει να πυροβολείτε 0 έως 100 σε 3,9 δευτερόλεπτα. Το Smart #1 ξεκινά από € 39.990 εξαιρουμένων των μπόνους και παίρνει € 47.490 για την έκδοση Brabus.

Το Zeekr X έχει, εν τω μεταξύ,Μια εντυπωσιακή ηλεκτρική δύναμη πρόωσης 115 kW μπροστά και 200 ​​kW στο πίσω μέρος, με χρόνο επιτάχυνσης από μηδέν έως 100 km/h σε λιγότερο από τέσσερα δευτερόλεπτα. Επομένως, το αυτοκίνητο θα ενσωματώσει τη λέσχη επιτάχυνσης από 0 έως 100 km/h σε τρία δευτερόλεπτα, αν και ο ακριβής αριθμός θα ανακοινωθεί στη συνέντευξη Τύπου.

“Χωρίς την κυριαρχία της εξουσίας δεν είναι τίποτα”

Επομένως, το Zeekr X θα κάνει επίσης, δείτε καλύτερα, όπως το Smart #1 στην έκδοση Πύργος. Είναι ακριβώς σε αυτό το επίπεδο που προκύπτει το πρόβλημα. Οι ισπανοί εμπειρογνώμονες του KM77, ειδικοί της ορμής, έχουν ήδη εκπλαγεί από τις αντιδράσεις του SUV 1.900 kg, του #1 Brabus, κατά τη διάρκεια των ελιγμών αποφυγής. Το όχημα είχε δυσκολίες κατά τη διάρκεια της “δοκιμής Moose”, χωρίς να φτάνει στην ταχύτητα αναφοράς 77 km/h χωρίς να αγγίζει τους κώνους. Η καλύτερη ταχύτητά του ήταν 65 km/h, ενώ ένα μεγάλο μοντέλο 3-autonomy έφτασε τα 83 χλμ./H και η Renault Mégane E-Tech Electrique πέτυχε στη δοκιμή στα 74 km/h.