Πώς να εξασφαλίσετε το κουτί τηλεόρασης Android με ένα VPN | VYPRVPN, VPN στο Google / Android TV το 2023: Ποιο θα επιλέξει?

Google/Android TV: Ποιο VPN θα επιλέξει το 2023

Contents

Μόλις έχετε το VPN για το Android TV και θα ταυτοποιήσετε σε αυτό, θα είστε σε θέση να αναλάβετε δράση. Και πάλι, είναι πολύ απλό. Απλά επιλέξτε έναν διακομιστή στη χώρα της επιλογής σας. Ανάλογα με τον επεξεργαστή για τον οποίο έχετε επιλέξει, μπορεί να είναι το απλό γεγονός να κάνετε κλικ στο διακομιστή της επιλογής σας Active the VPN.

Πώς να εξασφαλίσετε την τηλεόραση Android σας με ένα VPN

Μια έξυπνη τηλεόραση είναι μια τηλεόραση που είναι συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο. Αυτό ονομάζεται επίσης “συνδεδεμένη τηλεόραση”, και οι έξυπνες τηλεοράσεις είναι διαθέσιμες σε διάφορες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένου του Android. Όπως συνδέεται με το Διαδίκτυο, μια έξυπνη τηλεόραση έχει πρόσβαση σε πολλές υπηρεσίες σε αντίθεση με μια κανονική τηλεόραση. Αυτή η πρόσβαση περιλαμβάνει επίσης κινδύνους, ωστόσο, είναι σημαντικό να εξασφαλίσετε τη σύνδεσή σας. Ένα VPN όπως το VYPRVPN είναι ένας καλός τρόπος για να εξασφαλίσετε τη σύνδεσή σας και να προστατεύσετε την έξυπνη τηλεόρασή σας. Για να διαμορφώσετε ένα VPN στην τηλεόραση Android, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

 1. Επίσκεψη Google Play Store.
 2. Λήψη και εγκατάσταση Vyprvpn για Android στην τηλεόρασή σας Android.
 3. Εισαγάγετε τα στοιχεία σύνδεσής σας Και κάντε κλικ στο κουμπί σύνδεσης.
 4. Αυτό είναι! Η τηλεόρασή σας Android θα προστατεύεται.
 5. Μπορείτε επίσης ναΚατεβάστε το APK από τον ιστότοπο VYPRVPN και φορτώστε την εφαρμογή στη συσκευή τηλεόρασης Android.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσετε το κουτί τηλεόρασης Android?

Ένα VPN crypt σας τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο και βελτιώνει την εμπιστευτικότητα και την ασφάλεια στο διαδίκτυο στην έξυπνη τηλεόρασή σας, όπως το τηλεοπτικό κουτί Android σας. Όταν η τηλεόρασή σας είναι συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο, μπορεί να θέσει κινδύνους για την εμπιστευτικότητα σας, όπως για τον υπολογιστή σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει χάκερς ή snoops που εξετάζουν τη δραστηριότητά σας ή τον πάροχο υπηρεσιών υπηρεσιών ή τον πάροχο υπηρεσιών που συλλέγει πληροφορίες για τις συνήθειες ή τις συμπεριφορές σας προβολής. Χρησιμοποιήστε ένα VPN στην έξυπνη τηλεόρασή σας εξασφαλίζει έντονα τη σύνδεσή σας, η οποία βελτιώνει την εμπιστευτικότητα για την τηλεόραση. Χρησιμοποιήστε ένα VPN, όπως το VYPRVPN για το Android TV, προσφέρει επίσης άλλα ενδιαφέροντα πλεονεκτήματα. Αυτό βελτιώνει την εμπειρία streaming σας προσφέροντας καλύτερες ταχύτητες όταν μεταφέρετε το περιεχόμενο και καταπολεμά τους περιορισμούς από τον ISP σας.

Google/Android TV: Ποιο VPN θα επιλέξει το 2023 ?

Τα VPNs σήμερα προσφέρουν πολλές πολύ χρήσιμες υπηρεσίες σε ένα ευρύ φάσμα συνδεδεμένων συσκευών. Εάν γνωρίζουμε ήδη τα κέρδη τους για υπολογιστές και smartphones, η χρήση τους είναι επίσης πολύ χρήσιμη στην Google TV.

Βασικά χρησιμοποιείται για την προστασία των ανταλλαγών δεδομένων μεταξύ συσκευών που συνδέονται με τον ιστό καθώς και την ανωνυμία της, τα VPNs προσφέρουν τώρα πολλά άλλα χαρακτηριστικά που υπερβαίνουν κατά πολύ αυτά τα πλαίσια. Μεταξύ αυτών: Η παράκαμψη των γεωγραφικών ή γεωγραφικών περιορισμών.

Αυτή η λειτουργικότητα επιτρέπει σε ευρύ περίγραμμα για να αποκτήσει νόμιμα το περιεχόμενο που εμποδίζεται σε μια τοποθεσία λόγω των διαφόρων νομοθεσιών που ισχύουν. Αυτό που θα μπορούσε να είναι πιο λογικό για να εγκαταστήσετε ένα VPN απευθείας στην τηλεόρασή σας για να απολαύσετε τους καταλόγους της ροής και των πλατφορμών VOD σε όλο τον κόσμο στη μεγάλη οθόνη, στις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα VPN σε συνδεδεμένη τηλεόραση ?

Η εγκατάσταση ενός VPN στη συνδεδεμένη τηλεόρασή σας έχει πολλά πλεονεκτήματα. Πρώτα απ ‘όλα για να επωφεληθείτε από μια ασφαλή και ανώνυμη σύνδεση όταν ταξιδεύετε από την τηλεόρασή σας. Στη συνέχεια, ανάλογα με το επιλεγμένο VPN, η πολιτική που δεν είναι η μη δημιουργία καταγραφής εξασφαλίζει ότι τα προσωπικά σας δεδομένα δεν μπορούν να μοιραστούν και επομένως να αποφεύγουν πιθανές στοχοθετημένες διαφημίσεις τέτοιας ή τέτοιας εφαρμογής.

Αλλά το μεγαλύτερο πλεονέκτημα παραμένει αναμφισβήτητα η πιθανότητα να παρακάμψει τις πολιτικές GeoBlocting που καθορίζονται από ορισμένες χώρες. Με τη μετεγκατάσταση της διεύθυνσης IP σας σε έναν διακομιστή που βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες ή την Ιαπωνία, για παράδειγμα, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα περιεχόμενα ήχου και τα βίντεο που φιλοξενούνται από εκεί χωρίς περιορισμούς. Ποια πρόσβαση σε πολλές ταινίες ή σειρές που δεν είναι διαθέσιμες στη Γαλλία λόγω της χρονολογίας των μέσων ενημέρωσης, αλλά πάνω απ ‘όλα ανησυχίες για την άδεια.

Κάποιος μπορεί επίσης να σκεφτεί τις υπηρεσίες IPTV, ένα VPN, επιτρέποντας την πρόσβαση σε όλες τις προσφορές τους με πιο ασφαλή τρόπο, ο τελευταίος έχει φήμη να είναι ακάθαρτη. Ορισμένες υπηρεσίες, ακόμη και στη Γαλλία, δεν είναι προσβάσιμες χωρίς VPN. Σε κάθε περίπτωση, σας συμβουλεύουμε να ευνοήσετε τις τρίτες υπηρεσίες του IPTV Legal Like Molotov. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να διαμορφώσετε την πρόσβαση IPTV μέσω του KODI στο Google TV σε συνδυασμό με ένα VPN, ειδικά για ξένα κανάλια.

Ποιες είναι οι καλύτερες VPN στο Google TV ?

Η πλειοψηφία των VPN στο συγκριτικό μας έχει μια έκδοση Google TV προσβάσιμη απευθείας από το Play Store. Έχουμε επιλέξει τις τρεις καλύτερες υπηρεσίες σύμφωνα με διάφορα κριτήρια: διεπαφή, απόδοση και συμβατότητα με το γεωλογικό περιεχόμενο.

ExpressVPN: το πιο αποτελεσματικό

Με τα πάνω από 10 χρόνια αρχαιότητας και εμπειρίας, το ExpressVPN στοιχηματίζει πάντα στην απόδοσή του για να επισημάνει την προσφορά του. Με περισσότερους από 3.000 διακομιστές και 160 τοποθεσίες που διανέμονται σε 94 χώρες, τα ποσοστά εξυπηρέτησης ευρέως, ακόμη και αν αυτά τα στοιχεία είναι χαμηλότερα από τους κύριους ανταγωνιστές της. Δεν πειράζει, είναι η αποτελεσματικότητα που επικρατεί. Είναι στην πλευρά της απόδοσης που δίνει έμφαση στο ExpressVPN, επισημαίνοντας το πρωτόκολλο του σπιτιού που ονομάζεται Lightway και ανταγωνίζεται το πρωτόκολλο Wireguard ανοιχτού κώδικα που χρησιμοποιούν ήδη πολλές υπηρεσίες.

Σε γενικές γραμμές, οι διακομιστές ExpressVPN εμφανίζουν πολύ καλά ποσοστά ροής, συχνά ανώτεροι από αυτό που βρίσκεται σε πολλές άλλες υπηρεσίες. Σημειώνουμε το ίδιο ότι το VPN έχει κάνει την επιλογή να μην προσφέρει εξειδικευμένους διακομιστές (streaming, p2p, tor κ.λπ.Ουσία. Η ExpressVPN διεκδικεί, από τη δημιουργία του, την συνολική εμπιστευτικότητα σχετικά με τις ευαίσθητες πληροφορίες των χρηστών της. Επομένως, η υπηρεσία εφαρμόζει μια αυστηρή πολιτική μηδενικής καταγραφής, η οποία έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητά της πολλές φορές, ακόμη και αν εξακολουθούμε να έχουμε αμφιβολίες, καθώς λεπτομερές κατά την πλήρη γνώμη μας.

NORDVPN: Η αναφορά

Έχετε ακούσει αναγκαστικά για το NORDVPN, είτε στην τηλεόραση είτε στον ιστό. Είναι αναμφισβήτητα η πιο γνωστή υπηρεσία VPN μέχρι σήμερα, αλλά η φήμη της δεν χρησιμοποιείται υπερβολικά, επειδή είναι επίσης ένα από τα πιο αποτελεσματικά. Το άλλο ισχυρό σημείο του αφορά την απόδοσή του, τις εξαιρετικές ροές και ένα πολύ ελεγχόμενο ping ανάλογα με τη χώρα όπου συνδέεστε, ακόμη και αν δεν πρέπει να περιμένετε θαύματα από την άλλη πλευρά του κόσμου. Όποια και αν είναι η χρήση, η NORD VPN ανταποκρίνεται αξιοσημείωτα στην προσπάθεια, είτε για ροή βίντεο από πλατφόρμες VOD (Netflix, Prime Video, Disney+, κλπ.) ή για λήψη στο P2P. Έχει επίσης συγκεκριμένους διακομιστές για αυτόν τον τύπο χρήσης, κάτι που δεν συμβαίνει παντού.

Είναι καλό να γνωρίζουμε ότι το NORDVPN είναι ένα από τα VPNs με μια αρκετά προηγμένη πολιτική διαφάνειας, ιδίως όσον αφορά τη διατήρηση των δεδομένων. Η Υπηρεσία κάλεσε τέσσερις ανεξάρτητες εταιρείες ελέγχου να επιβεβαιώσουν την πολιτική απορρήτου της: Δεν διατηρούνται δεδομένα χρήστη εάν μοιράζονται σε τρίτους. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το NORD VPN, μπορείτε να συμβουλευτείτε την πλήρη γνώμη μας.

PRONONVPN: Το ασφαλέστερο

Το ProtonVPN είναι βετεράνος στον κόσμο των online εικονικών δικτύων. Η υπηρεσία διαθέτει περισσότερους από 1.300 διακομιστές σε 61 προορισμούς και προσφέρει εξαιρετική απόδοση, ανεξάρτητα από τη χώρα (ανάλογα με τη φυσική απόσταση). Προσφέρει επίσης μια πολύ αποτελεσματική παράκαμψη geoblocting. Απλά συνδεθείτε σε έναν αμερικανικό, καναδικό ή γερμανικό διακομιστή για πρόσβαση στους εθνικούς καταλόγους του Netflix, αλλά και άλλων παικτών στο βίντεο streaming. Προσέξτε, ωστόσο, για την δωρεάν έκδοση που προσφέρει ένα περιορισμένο εύρος ζώνης καθώς και περιορισμένο αριθμό διακομιστών, ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες απουσιάζουν από αυτόν τον κατάλογο.

Όσον αφορά την πολιτική διατήρησης δεδομένων ProtonVPN, είναι πολύ σαφές (αν και στα αγγλικά): ο προμηθευτής ισχυρίζεται ότι διατηρεί οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση που κάνουν οι χρήστες του VPN Servers. Τα μόνα δεδομένα που συλλέγονται από το ProtonVPN αφορά τη στιγμή που ένας χρήστης συνδέεται με έναν από τους διακομιστές του (και μόνο χρονική περίοδο). Αυτή είναι μια από τις πιο ασφαλείς και διαφανείς υπηρεσίες VPN μέχρι σήμερα, όπως καθορίζουμε κατά την πλήρη γνώμη μας.

Πώς να εγκαταστήσετε ένα VPN στη συνδεδεμένη τηλεόρασή του ?

Ανάλογα με τη συσκευή σας (τηλεόραση ή κιβώτιο Android), η μέθοδος εγκατάστασης διαφέρει. Προφανώς, η απλούστερη μέθοδος είναι να μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή απευθείας στη συσκευή σας όταν είναι συμβατή από το Play Store. Ωστόσο, ακόμη και αν η τηλεόρασή σας δεν είναι συμβατή, είναι πάντα δυνατό να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία VPN μέσω του δρομολογητή σας.

Smart TV και Box στο Google TV/Android TV

Ενώ περιμένετε μια υποθετική τηλεόραση Pixel από την Google, η Google TV (πρώην τηλεόραση Android) παραμένει το πιο κοινό τηλεοπτικό σύστημα στους κατασκευαστές τηλεόρασης. Εδώ είναι τα σημάδια που σχετίζονται:

Και αν η τηλεόρασή σας δεν είναι συνδεδεμένη, η εναλλακτική λύση των πλαισίων της Google TV είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το ξεπεράσετε. Το τελευταίο χρησιμοποιεί την ίδια διεπαφή, ακόμη και αν δεν έχουν απαραίτητα τις ίδιες ενημερώσεις σύμφωνα με τα εμπορικά σήματα. Εάν ένα τηλεοπτικό κουτί σας ενδιαφέρει, μπορούμε μόνο να σας συμβουλεύουμε να στραφείτε στην τηλεόραση Nvidia Shield, η οποία παραμένει το καλύτερο κουτί Google/ Android στην αγορά ακόμα σήμερα. Μπορείτε επίσης να απευθυνθείτε στη λύση της Google, Chromecast με το Google TV, ένα πολύ αποτελεσματικό Dongle HDMI για να μετατρέψετε οποιαδήποτε τηλεόραση σε συνδεδεμένη τηλεόραση.

Ορισμένοι χειριστές όπως το Bouygues Telecom ή η δωρεάν ενσωμάτωση της Google TV στους αποκωδικοποιητές τηλεόρασης τους, όπως συμβαίνει με το Box 4K ή το Freebox Pop. Ακόμη και αν οι διεπαφές προσαρμόστηκαν μερικώς από τον χειριστή, το κατάστημα Play είναι καλά προσβάσιμο με όλα τα VPN που μπορούν να μεταφορτωθούν.

Έξυπνες τηλεοράσεις κάτω από άλλο λειτουργικό σύστημα (WebOS, OS Firefox, κ.λπ.)

Εκτός από την Google TV, υπάρχουν προφανώς άλλα σπιτικά οστά που εκμεταλλεύονται άλλες μάρκες. Σκεφτόμαστε ιδιαίτερα το webos στη LG, Tizenos στη Samsung ή Fireos TV. Εάν όλοι έχουν μια ομάδα κοινών εφαρμογών, αυτό δεν είναι ειλικρινά η περίπτωση των VPN που έχουν ευνοήσει σκόπιμα να αναπτύξουν τις εφαρμογές τους σε προτεραιότητα στο Googletv ή FireOs (με βάση το Android), τις πιο διαδεδομένες πλατφόρμες σήμερα.

Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσετε ένα VPN σε αυτές τις πλατφόρμες χωρίς να χρειάζεται να περάσετε από μια εφαρμογή, αλλά απλά από ένα κουτί Internet, δρομολογητή ή μόντεμ.

Οι περισσότεροι σύγχρονοι δρομολογητές ή χειριστές κουτιού (livebox, sfr box, freebox ή bbox) υποστηρίζουν συνδέσεις VPN. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισαγάγετε με μη αυτόματο τρόπο τις λεπτομέρειες του λογαριασμού VPN που χρησιμοποιείτε στις ρυθμίσεις του δρομολογητή σας. Βεβαιωθείτε λοιπόν ότι ο δρομολογητής σας είναι συμβατός με ένα VPN. Ωστόσο, είναι αδύνατο να δοθεί μια ακριβής διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για κάθε δρομολογητή ή internet στην αγορά, τις διεπαφές και τους τρόπους προχώρησης που μπορούν να ποικίλουν σε μεγάλο βαθμό. Ευτυχώς, οι διεπαφές σύνδεσης των κουτιών ή των δρομολογητών σας βασίζονται στις ίδιες οργανωτικές λογικές.

Σε κάθε περίπτωση. Πρέπει να υπάρχει ένα μενού ” VPN ” Ή ” Ιδιωτικό δίκτυο »Σε αυτήν τη διεπαφή. Ορισμένα πλαίσια Internet θα απαιτήσουν συγκεκριμένη πρόσβαση ” Επαγγελματικός ” Ή ” Προχωρημένος χρήστης “Για να έχετε πρόσβαση σε επιλογές VPN, αυτό είναι για παράδειγμα η περίπτωση του Orange LiveBox.

Εδώ είναι οι πληροφορίες που γενικά θα σας ζητηθούν.

 • Όνομα του VPN;
 • URL διακομιστή;
 • Διεύθυνση email που συνδέεται με το VPN σας
 • Κωδικός πρόσβασης του λογαριασμού σας VPN
 • Ένα κλειδί κρυπτογράφησης.

Μόλις συμπληρωθούν όλες οι πληροφορίες σας, κάντε κλικ φυσικά Εντάξει Για να τα αποθηκεύσετε και να επανεκκινήσετε τον δρομολογητή σας.

Τα καλύτερα VPN της στιγμής

VPN For Android TV: Οι καλύτεροι προμηθευτές του 2023

Εάν έχετε μια έξυπνη τηλεόραση που λειτουργεί στο Android, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτές οι συσκευές έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Πράγματι, αυτές οι τηλεοράσεις είναι πλήρη συστήματα Android, προσφέροντάς σας μια μοναδική εμπειρία σε μια πιο ουσιαστική οθόνη από τα κινητά μέσα ενημέρωσης. Και με μια τηλεόραση Android, μπορείτε να μεταδώσετε, να παίξετε online και πολλά άλλα πράγματα.

Μόνο εδώ, όπως παντού στο διαδίκτυο, υπάρχουν περιορισμοί και κίνδυνοι όταν χρησιμοποιείτε το Android Smart TV σας. Εδώ, θα παρουσιάσουμε λοιπόν τα καλύτερα VPNs για το Android TV, ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε από μια πιο ασφαλή και εντελώς δωρεάν εμπειρία.

3 λόγοι για να χρησιμοποιήσετε ένα VPN στην τηλεόρασή σας Android

Πριν φτάσουμε στην καρδιά του θέματος και παρουσιάζοντας την κατάταξή μας για τα καλύτερα VPNs για την τηλεόραση Android, φαίνεται σημαντικό να σας δώσουμε κάποιες βασικές πληροφορίες για αυτό το θέμα. Ας δούμε γρήγορα τι θα σας φέρει ένα τέτοιο λογισμικό.

Εξασφαλίστε την ασφάλεια και την εμπιστευτικότητα σας

Ήταν ένα καλά γνωστό γεγονός για αρκετά χρόνια: Η πλοήγηση στο Διαδίκτυο παρουσιάζει κινδύνους. Τα προσωπικά σας δεδομένα εκτίθενται και μπορείτε επομένως να βρείτε τον εαυτό σας σε δυσκολία εάν ανακτηθεί και χρησιμοποιηθεί. Και στην τηλεόραση Android, τα πράγματα δεν είναι διαφορετικά.

Πράγματι, αυτό το λειτουργικό σύστημα σας επιτρέπει να μεταβείτε στο Διαδίκτυο από την τηλεόρασή σας, όπως θα κάνατε σε έναν υπολογιστή. Αυτό ισχύει επίσης για τη χρήση συνδεδεμένων εφαρμογών. Ως εκ τούτου, ένα VPN για το Android TV θα ενεργήσει σε αυτό το επίπεδο, προστατεύοντας τη σύνδεσή σας και τα προσωπικά σας στοιχεία. Αυτό θα περάσει από διάφορες παραμέτρους, όπως:

 • Προηγμένη κρυπτογράφηση των δεδομένων πλοήγησης σας, τα οποία περιλαμβάνουν – μεταξύ άλλων – τα τραπεζικά σας στοιχεία, τους κωδικούς πρόσβασης, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή το ιστορικό πλοήγησης. Σας συμβουλεύουμε εδώ για να επιλέξετε ένα VPN το οποίο χρησιμοποιεί τον αλγόριθμο AES-256, τον πιο ισχυρό που χρησιμοποιείται σήμερα στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.
 • Η πλήρης κάλυψη της διεύθυνσης IP σας, η οποία περιέχει πληροφορίες για εσάς, όπως η κατά προσέγγιση γεωγραφική σας τοποθεσία. Προσέξτε να βρείτε ένα VPN που δεν εκδηλώνει καμία διαρροή πληροφοριών (DNS και IP) σε αυτό το επίπεδο.

Εάν χρησιμοποιείτε ένα VPN στην τηλεόραση Android, τότε κανείς δεν θα μπορεί να μάθει τι κάνετε στο διαδίκτυο, ούτε καν το FAI σας. Η πλοήγηση σας θα είναι πιο ανώνυμη και η εμπιστευτικότητα σας θα εξασφαλιστεί. Θα είναι ακόμη πιο έγκυρο εάν επιλέξετε έναν προμηθευτή “no-log”, ο οποίος αναλαμβάνει να μην διατηρεί κανένα στοιχείο σχετικά με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες. Αυτό είναι επομένως ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της ύπαρξης ενός συμβατού VPN και που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην τηλεόραση Android.

Να είναι πάνω από τα geo-blockages

Υπάρχει μια άλλη παρατήρηση σχετικά με την περιήγηση στο διαδίκτυο και τη χρήση συνδεδεμένων εφαρμογών που διαταράσσει όλο και περισσότερο τους χρήστες του Διαδικτύου: το προσβάσιμο περιεχόμενο είναι διαφορετικό ανάλογα με τη χώρα στην οποία είστε.

Και αν έχετε ήδη βρεθεί μπροστά σε ένα μήνυμα του τύπου “Αυτό το βίντεο δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα σας”, ξέρετε για τι μιλάμε. Αυτοί οι περιορισμοί ισχύουν για όλο το περιεχόμενο (τηλεοπτικά κανάλια, υπηρεσίες συνεχούς ροής, διακομιστές παιχνιδιών, τοποθεσίες κ.λπ.), αλλά είναι ιδιαίτερα ενοχλητικές για τους ανεμιστήρες streaming.

Πράγματι, σε πλατφόρμες όπως το Netflix ή το Video Premium, μπορείτε να δείτε μόνο τα προγράμματα που παρέχονται στη χώρα σας και τίποτα άλλο. Ως εκ τούτου, χάσετε την πλειοψηφία των ταινιών, των σειρών και των ντοκιμαντέρ που υπάρχουν. Ευτυχώς, ένα VPN για το Android TV θα λύσει αυτό το πρόβλημα. Ένα τέτοιο εργαλείο σάς επιτρέπει να τροποποιήσετε την αντιληπτή τοποθεσία σας στο διαδίκτυο ενεργώντας στη διεύθυνση IP σας.

Κινούμενος στο Netflix Japan

Έτσι, μπορείτε εύκολα να ασφαλίσετε τα συστήματα γεωγραφικής γραμμής για πλατφόρμες ροής και να δείτε περιεχόμενο από όλο τον κόσμο χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθείτε από το σπίτι σας. Αυτό είναι ακόμη πιο συμφέρουσα εάν βρείτε ένα VPN που σας προσφέρει ένα απεριόριστο εύρος ζώνης, έτσι ώστε να μην περιορίσετε την εμπειρία σας.

Η συμβουλή μας είναι επίσης να βρούμε λογισμικό που προσφέρει καλές ταχύτητες σύνδεσης, οι οποίες είναι για το υγρό και το HD Reading. Οι διακομιστές που έχουν προσβληθεί είναι ένα πλεονέκτημα, για περισσότερη διακριτική ευχέρεια.

Εν πάση περιπτώσει, ένα ποιοτικό VPN Android TV θα ανοίξει τις πόρτες στο περιεχόμενο streaming (και άλλοι) Global. Σημειώστε ότι όλες οι υπηρεσίες που παρουσιάζονται μετά θεωρούνται τα πιο αποτελεσματικά VPNs στο Netflix.

Απαλλαγείτε από περιορισμούς στο δίκτυό σας

Υπάρχει ένα πλεονέκτημα που συνδέεται με τη χρήση ενός VPN στην τηλεόραση Android που είναι λίγο λιγότερο γνωστό από τα δύο που μόλις αναφέραμε. Αυτό αφορά τις παραμέτρους της σύνδεσής σας και πιο συγκεκριμένα τους περιορισμούς που μπορεί να ασκήσει ο ISP σας. Δεν βλέπετε τι μιλάμε ? Θα σας εξηγήσουμε.

Πολύ απλά, να γνωρίζετε ότι ο πάροχος πρόσβασης στο Διαδίκτυο είναι στο χέρι εστιάζοντας σε διαφορετικά στοιχεία της σύνδεσής σας. Εάν είναι απαραίτητο, υπερφόρτωση στο δίκτυο (ειδικά κατά τις ώρες που συνδέονται πολλοί άνθρωποι) ή λόγω της συνδρομής σας, ο ISP σας μπορεί να περιορίσει τις ροές σας στο διαδίκτυο.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν συμφωνείτε με δραστηριότητες Gourmet Bandwidth, όπως streaming, μεταφόρτωση torrents ή online παιχνίδι. Και αυτό είναι όπου τα VPNs για την τηλεόραση Android μπαίνουν στο παιχνίδι. Αυτό το λογισμικό, δεδομένου ότι μετακινεί την κυκλοφορία του Διαδικτύου, εμποδίζει τον ISP σας να γνωρίζει τι κάνετε και επομένως περιορίζει τη σύνδεσή σας.

Επομένως, είναι σημαντικό – όπως είπαμε παραπάνω – να βρεθεί ένας συντάκτης που όχι μόνο εκδηλώνει πολύ καλές ταχύτητες σύνδεσης, αλλά και απεριόριστο εύρος ζώνης. Αυτό το τελευταίο περιουσιακό στοιχείο είναι – κατά τη γνώμη μας – τουλάχιστον εξίσου σημαντικό με τα πρώτα δύο.

Τα καλύτερα VPNs για το Android TV: Η κορυφαία μας 3

Ας προχωρήσουμε στην καρδιά του άρθρου μας: το καλύτερο VPNS που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην τηλεόραση Android. Εδώ προσφέρουμε 3 λογισμικό που – κατά τη γνώμη μας – είναι το πιο ποιοτικό για αυτή τη χρήση.

ExpressVPN, το καλύτερο VPN συμβατό με την τηλεόραση Android

Το καλύτερο VPN είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε την τηλεόραση Android είναι αυτή του ExpressVPN. Το τελευταίο είναι εξαιρετικό σε όλα τα επίπεδα. Για να ξεκλειδώσετε το περιεχόμενο στη ροή ειδικότερα, είναι μια αναφορά.

Βρίσκεται σε 94 χώρες με περισσότερους από 3.000 διακομιστές και καλύπτει περισσότερες από 160 διαφορετικές τοποθεσίες. Επομένως, θα έχετε μια σημαντική επιλογή για να ξεκλειδώσετε τα προγράμματα των κύριων πλατφορμών όπως το Netflix, το βίντεο μπόνους κ.λπ.

Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε ξένα τηλεοπτικά κανάλια και όλο το περιεχόμενο του παγκόσμιου ιστού. Αυτός ο προμηθευτής μπορεί να σας παρέχει μια διεύθυνση IP στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο ή τη Γαλλία.

Πάντα σε αυτήν την ιδέα, είναι καλό να σημειωθεί ότι το ExpressVPN προσφέρει διακομιστές με δυνατότητα για μέγιστη διακριτική ευχέρεια.

Οι ταχύτητες σύνδεσης είναι από τις καλύτερες στην αγορά (κατέχει το κεφάλι της ταξινόμησης των πιο αποτελεσματικών VPNs) και επιτρέπει ένα απεριόριστο εύρος ζώνης σε όλες τις συνδρομές του.

ExpressVPN για τηλεόραση Android

Αλλά το ExpressVPN προχωράει περισσότερο. Από την άποψη της ασφάλειας, αυτός ο πάροχος βάζει το πακέτο. Εάν περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο από την τηλεόρασή σας που τροφοδοτείται από την Android TV, το ExpressVPN θα κρυπτογραφήσει τα στοιχεία πλοήγησης με τον αλγόριθμο AES-256 και θα κρύψει πλήρως το IP σας. Προσφέρει επίσης ένα διακόπτη Kill (που ονομάζεται Lock Lock), το πρωτόκολλο ιδιοκτήτη Lightway και μια πολιτική χωρίς Log 100%.

Από την πλευρά της συμβατότητας, η εφαρμογή ExpressVPN προσαρμόζεται στην τηλεόραση Android και πολλές παραλλαγές όπως η Nvidia Shield TV, η LG TV, η Samsung TV ή η Chromecast.

Προφανώς, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε παράλληλα σε υπολογιστή, tablet και smartphone. Εδώ επωφεληθείτε από 5 ταυτόχρονες συνδέσεις, εργονομική διεπαφή, υποστήριξη 24/7 και εγγύηση επιστροφής 30 ημερών.

Cyberghost, μια πραγματικά προσιτή επιλογή

Στη δεύτερη θέση αυτής της σύγκρισης των καλύτερων VPNs για το Android TV, βρίσκουμε το CyberGhost.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η εφαρμογή της είναι συμβατή με την τηλεόραση Android. Αλλά μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τα συνδεδεμένα κουτιά (Apple TV ή Fire TV Stick για παράδειγμα), σε PC, Mac, Smartphone και Tablet (Android και iOS).

Από την άποψη της ασφάλειας, ο Cyberghost δεν έχει τίποτα να ζηλεύσει τους άμεσους ανταγωνιστές του. Καθαρίζει πλήρως τη διεύθυνση IP σας χωρίς να εμφανίζει διαρροές. Υπολογίζει επίσης τα δεδομένα πλοήγησης με τον διάσημο αλγόριθμο AES-256 και προσφέρει ένα ποιοτικό πρωτόκολλο που ονομάζεται WireGuard.

Η πολιτική απορρήτου σας διαβεβαιώνει ότι η εταιρεία δεν διατηρεί καμία πληροφορία σχετικά με τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο και η εφαρμογή έρχεται με πιο προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως διακόπτη Kill.

Τι γίνεται με την ικανότητά του να παρακάμπτει τις γεωγραφικές παραστάσεις ? Ως VPN για την παρακολούθηση περιεχομένου ροής, το CyberGhost είναι ισχυρό. Έχει περισσότερους από 9.000 διακομιστές σε 91 χώρες σε όλο τον κόσμο και μπορεί επομένως να σας προσφέρει τόσες πολλές εικονικές τοποθεσίες αλλάζοντας τη διεύθυνση IP σας.

Θα λειτουργήσει στο Netflix και σε πολλές άλλες υπηρεσίες ροής και πλατφόρμες. Τούτου λεχθέντος, η διεπαφή CyberGhost μπορεί να είναι λίγο πιο φορτωμένη από αυτή του ExpressVPN, για παράδειγμα για να πλοηγηθεί μεταξύ των διαφόρων διακομιστών και των χωρών. Το CyberGhost, ωστόσο, σας δίνει πρόσβαση σε μεγάλες παραστάσεις, ειδικά όσον αφορά τις ταχύτητες σύνδεσης και το εύρος ζώνης (είναι επίσης απεριόριστο).

Cyberghost για τηλεόραση Android

Επιπλέον, έχει βελτιστοποιηθεί οι διακομιστές για ροή, αλλά και P2P και Gaming.

Για την τεχνική πτυχή, σημειώστε ότι μπορείτε να συνδέσετε έως και 7 αεροσκάφη σε έναν μόνο λογαριασμό με αυτόν τον επεξεργαστή και ότι η υποστήριξη είναι μόνιμα προσβάσιμη χάρη σε μια ζωντανή γάτα. Τέλος, οι τιμές είναι από τις φθηνότερες στην αγορά το 2023 και η εγγύηση αποπληρωμής είναι πιο εκτεταμένη από ό, τι στον ανταγωνισμό: είναι 45 ημέρες (εξαιρουμένων συνδρομής 1 μήνα).

Nordvpn, μια απλή εφαρμογή VPN που θα χρησιμοποιηθεί στην τηλεόραση Android

Το τελευταίο μέλος αυτής της κατάταξης ως καλύτερη αίτηση VPN για το Android TV είναι το NORDVPN.

Το NORDVPN είναι επίσης πολύ καλό για streaming, η οποία είναι ένα αναμφισβήτητο πλεονέκτημα στην τηλεόραση Android. Για να γίνει αυτό, σας δίνει πρόσβαση σε περισσότερους από 5.800 διακομιστές σε 60 χώρες του κόσμου και σε εξαιρετική απόδοση.

Για παράδειγμα, μπορείτε να ξεκλειδώσετε τους ξένους καταλόγους του Netflix (όπως το Netflix US, ο Καναδάς ή η Ιαπωνία, οι οποίες είναι από τις πιο δημοφιλείς), αλλά και άλλες πλατφόρμες ως μπόνους βίντεο, το Hulu … Το NordVPN είναι επίσης ένα πολύ καλό VPN για το YouTube.

Nordvpn για τηλεόραση Android

Και την ασφάλεια σε όλα αυτά ? Ο εκδότης υπολογίζει τα δεδομένα πλοήγησης με τον αλγόριθμο AES-256 και καμουφλάρει τη διεύθυνση IP σας χωρίς να διαρρέει καμία διαρροή πληροφοριών.

Αυτός ο εκδότης παρέχει επίσης ένα διακόπτη Kill και ένα προηγμένο πρωτόκολλο που ονομάζεται Nordlynx. Επιπλέον, το NORDVPN εφαρμόζει μια μηδενική πολιτική καταγραφής. Έτσι, αν περιηγηθείτε στη συνδεδεμένη τηλεόρασή σας, θα είστε ανώνυμοι σε όλες τις περιστάσεις. Αλλά αυτό δεν είναι όλο.

Το NORDVPN έχει παραβιάσει διακομιστές και κατανέμει σε όλους τους χρήστες του ένα απεριόριστο εύρος ζώνης. Για να μην χαλάσετε τίποτα, η εφαρμογή NORDVPN είναι εύκολο να χειριστεί, ακόμα κι αν ξεκινάτε με VPN. Αυτό προσαρμόζεται όχι μόνο στην τηλεόραση Android, αλλά και σε άλλες υποστηρίξεις όπως η Nvidia Shield TV ή το Chromecast, μεταξύ άλλων.

Φυσικά, η εφαρμογή του είναι επίσης διαθέσιμη σε υπολογιστή, smartphone ή tablet. Με μία συνδρομή μπορείτε να συνδέσετε έως και 6 συσκευές και η υποστήριξη είναι προσβάσιμη 24/7. Επιπλέον, οι τιμές NORDVPN είναι πολύ ελκυστικές και 30 ημέρες εγγύησης αποπληρωμής εξασφαλίζουν το πίσω μέρος σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για το Android TV: Tutorial

Πριν σας αφήσουμε, θέλουμε να σας βοηθήσουμε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN στην τηλεόραση Android. Έτσι, αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ ένα τέτοιο εργαλείο, θα βγείτε από αυτό χωρίς πρόβλημα την πρώτη φορά.

Και σε κάθε περίπτωση, γνωρίζετε ότι μπορείτε πάντα να αναφέρετε τον Οδηγό Χρήσης για VPNs.

Εγγραφείτε σε μια προσφορά και κατεβάστε το λογισμικό

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι φυσικά να επιλέξετε ποιος προμηθευτής θέλετε να χρησιμοποιήσετε και να μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του. Μόλις βρεθείτε στον ιστότοπο του εκδότη, εγγραφείτε και εγγραφείτε στην προσφορά της επιλογής σας.

Αρκεί να εισαγάγετε τις ζητούμενες πληροφορίες και να ακολουθήσετε τη διαδικασία πληρωμής. Μόλις γίνει, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή απευθείας στην τηλεόραση Android σας.

Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στο Google Play Store και αναζητήστε το VPN σας. Επιλέξτε την εφαρμογή και, στη συνέχεια, ρυθμίστε. Θα χρειαστούν μόνο μερικά δευτερόλεπτα (λίγα λεπτά το πολύ) και μπορείτε να ανοίξετε την εφαρμογή VPN. Θα σας ζητηθεί να προσδιορίσετε τον εαυτό σας και στη συνέχεια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο χωρίς καθυστέρηση.

Συνδεθείτε σε διακομιστή και περιηγηθείτε

Μόλις έχετε το VPN για το Android TV και θα ταυτοποιήσετε σε αυτό, θα είστε σε θέση να αναλάβετε δράση. Και πάλι, είναι πολύ απλό. Απλά επιλέξτε έναν διακομιστή στη χώρα της επιλογής σας. Ανάλογα με τον επεξεργαστή για τον οποίο έχετε επιλέξει, μπορεί να είναι το απλό γεγονός να κάνετε κλικ στο διακομιστή της επιλογής σας Active the VPN.

Σε άλλες περιπτώσεις, θα πρέπει να το ενεργοποιήσετε κάνοντας κλικ σε ένα κουμπί “on/off”. Σε κάθε περίπτωση, τότε θα συνδεθείτε με την επιλεγμένη χώρα και μπορείτε να περιηγηθείτε σαν να μην ήταν τίποτα. Μειώστε το VPN, το οποίο θα τρέξει στο παρασκήνιο, και θα επιδοθεί στις δραστηριότητές σας στη συνδεδεμένη τηλεόρασή σας.

Πλοηγηθείτε ή μεταβείτε στο Netflix, ανεξάρτητα από το: θα επωφεληθείτε από όλα τα πλεονεκτήματα του VPN. Έτσι, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα ξένα προγράμματα πλατφόρμες streaming, να περιηγηθείτε ανώνυμα και πολλά άλλα πράγματα. Μόλις τελειώσετε, κλείστε αυτό που κάνετε και απλά επιστρέψτε στο VPN για να το απενεργοποιήσετε.

Συμπέρασμα: Ποιο είναι το καλύτερο VPN για το Android TV ?

Εδώ φτάσαμε στο τέλος του άρθρου μας αφιερωμένο στα καλύτερα VPNs στην τηλεόραση Android.

Συνοψίζοντας, μπορούμε να πούμε ότι ένα τέτοιο εργαλείο θα είναι πολύ χρήσιμο για εσάς. Αυτό θα σας επιτρέψει να απαλλαγείτε από γεωγραφικά όρια-ειδικά στον τομέα της ροής-και τυχόν περιορισμούς που εφαρμόζονται από το FAI σας. Ως μπόνους, θα επωφεληθείτε από υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας.

Όπως είχαμε την ευκαιρία να το αναφέρουμε σε αυτή τη σύγκριση, το ExpressVPN έχει τις ευνοεί μας όταν πρόκειται να απολαύσετε ένα VPN στην τηλεόραση Android. Είναι πράγματι η υπηρεσία που προσφέρει την καλύτερη απόδοση και η οποία είναι σε θέση να λειτουργεί με τον μεγαλύτερο αριθμό υπηρεσιών streaming.