Δοκιμή χρέωσης στο Διαδίκτυο: Ελέγξτε την ταχύτητα των ινών σας ή ADSL, σύνδεση SpeedTest – Δοκιμάστε τη ροή της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο – ufc -que choisir

Χρεωστικό WiFi

Τέλος, για να βελτιώσετε τη χρέωση στο Διαδίκτυο, μπορείτε επίσης να εξετάσετε μια αλλαγή του προμηθευτή Διαδικτύου. Πάρτε μια δοκιμή επιλεξιμότητας για να αποκτήσετε τη λίστα των πλαισίων Internet προσφέρει προσιτή στη διαμονή σας. Ένας άλλος χειριστής μπορεί να σας προσφέρει υψηλότερη ταχύτητα. Μπορείτε επίσης να είστε επιλέξιμοι για ταχύτερη τεχνολογία σε άλλο πάροχο πρόσβασης, όπως οπτικές ίνες.

Δοκιμή χρεωστικής διαδικτυακής

Είναι η ροή σας τόσο γρήγορα όσο συνήθως ? Παρακολουθήστε την ταχύτητα του πλαισίου σας σε 1 κλικ.

Μετρήστε τις ροές σας

Η δοκιμή υποδεικνύει το ποσοστό λήψης, την ταχύτητα μεταφοράς και τον χρόνο καθυστέρησης σας.

Συγκρίνετε τους χειριστές

Ανακαλύψτε και συγκρίνετε τις διαθέσιμες προσφορές στο Διαδίκτυο στη διεύθυνσή σας.

Για να μάθετε ποια είναι η μέγιστη ταχύτητα της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο, είναι απαραίτητο να δοκιμάσετε την επιλεξιμότητα του σπιτιού σας. Αναφέροντας απλά τη διεύθυνσή σας, θα γνωρίζετε αμέσως την καλύτερη θεωρητική ταχύτητα που προσφέρει η SFR, Bouygues Telecom, Free, Orange.

Γιατί το τεστ χρεωστικής ?

Η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο είναι αργή ή απλά θέλετε να μάθετε ποια είναι η πραγματική σας ταχύτητα σύνδεσης ? Η δοκιμή χρέωσης που διατίθεται στον ιστότοπο Ariase σας επιτρέπει να μετρήσετε αμέσως την ταχύτητα της σύνδεσης στο διαδίκτυο στο σπίτι σας. Αυτό το speedtest λειτουργεί ανεξάρτητα από την τεχνολογία που χρησιμοποιείται για τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο, δηλαδή το ADSL, τις οπτικές ίνες, το καλώδιο ή τα 4G και 5G.

Όσο υψηλότερο είναι το μειονέκτημα σας, τόσο πιο αποτελεσματική είναι η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο. Είναι η ταχύτητα του εύρους ζώνης που καθορίζει την ώρα που χρειάζεστε για να κατεβάσετε και να στείλετε δεδομένα στο Διαδίκτυο.

Πώς λειτουργεί μια δοκιμή ταχύτητας ?

Ένα speedtest υπολογίζει σε λίγα δευτερόλεπτα τη ροή του εύρους ζώνης σας ανεξάρτητα από το είδος σας ADSL, VDSL2, οπτικό, καλώδιο, δορυφόρο ή Hertziennes σύνδεση. Αυτή η δοκιμή χρέωσης που διατίθεται στον ιστότοπο Ariase σας επιτρέπει να μετρήσετε την ταχύτητα της σύνδεσής σας από έναν διακομιστή NPERF. Στη Γαλλία, το NPERF έχει Plsumers δεκάδες διακομιστές συνολικού ύψους άνω των 200 GB/s του εύρους ζώνης.

Η χρέωση υποδοχής (λήψη) μετράται χάρη στη λήψη ενός αρχείου για 10 δευτερόλεπτα και αντίστροφα για τον υπολογισμό του ρυθμού ροής (μεταφόρτωση). Αυτή η δοκιμή ταχύτητας υπολογίζει επίσης τον χρόνο λανθάνουσας κατάστασης μεταξύ του υπολογιστή σας και του διακομιστή.

Πώς να βελτιστοποιήσετε τη δοκιμή ροής ?

Προκειμένου να διεξάγετε το τεστ χρέους στις καλύτερες συνθήκες και να λάβετε μια ακριβή μέτρηση της ταχύτητας σύνδεσης σας, εδώ είναι μερικές συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε:

  1. Σταματήστε τις τρέχουσες λήψεις σε όλο τον συνδεδεμένο εξοπλισμό σας,
  2. Απενεργοποιήστε τον αποκωδικοποιητή της τηλεόρασής σας,
  3. Προτιμήστε μια ενσύρματη σύνδεση μεταξύ του υπολογιστή σας και του πλαισίου (μέσω καλωδίου Ethernet και όχι Wi-Fi),
  4. Κλείστε όλες τις καρτέλες του προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο (εκτός από αυτό του speedtest !Ουσία.

Δοκιμάστε την ποιότητα της σύνδεσης Wi-Fi

Όλο και περισσότεροι χρήστες του Διαδικτύου συνδέονται με το Wi-Fi Internet από ένα φορητό υπολογιστή, ένα smartphone, ένα tablet ή μια κονσόλα. Για να ελέγξετε εάν το ασύρματο δίκτυό σας είναι γρήγορο και αποτελεσματικό, δοκιμάστε τη ροή σας σε λειτουργία Wi-Fi. Για να βεβαιωθείτε ότι η ταχύτητα του δικτύου Wi-Fi είναι σύμφωνη με τη θεωρητική ταχύτητα της συνδρομής του κουτιού σας, συγκρίνετε το αποτέλεσμα με ένα ενσύρματο speedtest.

Γιατί η ροή μου είναι πιο αργή όταν κάνω δοκιμή Wi-Fi ?

Η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο θα είναι πάντα ταχύτερη εάν το speedtest σας είναι κατασκευασμένο από εξοπλισμό συνδεδεμένου καλωδίου και όχι Wi-Fi. Λόγω των διαταραχών, των εμποδίων, της απόστασης ή ακόμα και των απώλειων ραδιοφωνικών σημάτων, το ασύρματο δίκτυό σας είναι λιγότερο αποτελεσματικό.

Συμβουλεύουμε τους χρήστες του Διαδικτύου να δοκιμάσουν τη ενσύρματη ροή τους για να ελέγξουν με ακρίβεια την ταχύτητα της σύνδεσής τους. Με τη δοκιμή σε Wi-Fi μετά από άλλο εξοπλισμό, όπως ένα smartphone ή ένα φορητό υπολογιστή, μπορείτε να αξιολογήσετε την πτώση της ροής του Διαδικτύου λόγω της σύνδεσης Wi-Fi.

Ποιες είναι οι ροές των ινών, ADSL και 4G κουτιού ?

Η ταχύτητα σύνδεσης στο Διαδίκτυο εξαρτάται τόσο από τον τύπο σύνδεσης του σπιτιού σας όσο και από τη συνδρομή σας στο Διαδίκτυο:

  • Οπτική ίνα : Μεταξύ 300 MB/s και 8 GB/s για λήψη και μεταξύ 300 και 1 GB/s σε μεταφορά.
  • ADSL / VDSL : Μεταξύ 1 και 95 MB/s στη λήψη και μεταξύ 1 και 30 MB/S στη μεταφόρτωση.
  • Κουτί 4G : Μεταξύ 10 και 100 MB/s σε υποδοχή και μεταξύ 5 και 50 MB/s σε εκπομπή.

Τι είναι τα megabits και τα gigabits ?

Όταν μιλάμε για megabits, αυτό αντιστοιχεί στη μονάδα μέτρησης της χρεωστικής σας. Πιο συγκεκριμένα, ένα megabit ανά δευτερόλεπτο αντιστοιχεί σε έναν όγκο δεδομένων που μεταδίδονται σε ένα δευτερόλεπτο. Ένα megabit (Mbit) αντιστοιχεί σε 1000 kilobits. Προσέξτε να μην αναμίξετε τα “bits” και τα “bytes” ! Το byte είναι μια άλλη μονάδα μέτρησης υπολογιστή που αποτελείται από 8 bits.

Μια σύνδεση υψηλής ταχύτητας με το ADSL υψηλής απόδοσης σας επιτρέπει να κατεβάσετε έως και 20 Mbit/s, η οποία αντιστοιχεί επομένως σε 2,5 MB ανά δευτερόλεπτο. Αν και οι δύο συνδέονται, μιλάμε μάλλον σε megabits ανά δευτερόλεπτο για να μετρήσουμε τη ροή, και περισσότερο σε megoacts για να ποσοτικοποιήσουμε έναν όγκο δεδομένων.

Τι είναι η καθυστέρηση ?

Η καθυστέρηση είναι η προθεσμία που ρέει μεταξύ της αναχώρησης των πληροφοριών του υπολογιστή σας και της άφιξής του σε διακομιστή ιστού, οπότε αυτή είναι η ταχύτητα αντίδρασης της σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Έτσι, όσο περισσότερο ο χρόνος απόκρισης είναι χαμηλός, τόσο πιο δραστική η σύνδεσή σας και επομένως αποτελεσματική.

Αντίθετα, εάν ο χρόνος λανθάνουσας κατάστασης είναι υψηλός, αυτό μπορεί να προκαλέσει ένα χάσμα μεταξύ των ενεργειών που εκτελείτε και της οθόνης τους στην οθόνη. Η καθυστέρηση που ονομάζεται επίσης Ping έχει αντίκτυπο σε online παιχνίδια ή videoconferences.

Πώς να βελτιώσετε τη χρέωση στο Διαδίκτυο ?

Για να βελτιώσετε την ταχύτητα του Διαδικτύου στο σπίτι σας, διατίθενται αρκετές λύσεις σε εσάς. Πρώτα απ ‘όλα για να ενισχύσετε την ταχύτητά σας, είναι απαραίτητο να περιορίσετε όσο το δυνατόν περισσότερο το συνδεδεμένο που χρησιμοποιεί ταυτόχρονα, οι οποίες επιβραδύνουν τη σύνδεσή σας. Πράγματι, μια σύνδεση που μοιράζεται με πολλές συσκευές διαιρεί το εύρος ζώνης του τελευταίου. Μια άλλη καλή πρακτική για να υιοθετήσετε για να βελτιώσετε τη ροή σας, πρέπει να ευνοείτε τις συνδέσεις μέσω ενός καλωδίου Ethernet και όχι του δικτύου Wi-Fi που δημιουργεί περισσότερες απώλειες κατά τη μετάδοση.

Και αν δεν μπορείτε να συνδέσετε τον εξοπλισμό σας σε ενσύρματο, μπορείτε στη συνέχεια να αλλάξετε το κανάλι WiFi στο κουτί σας. Συγκεκριμένα, ένα μόντεμ WiFi χρησιμοποιεί ένα κανάλι για να διανείμει το σήμα του. Ωστόσο, εάν ένας σημαντικός αριθμός χρηστών στον τομέα σας βρίσκεται στο ίδιο κανάλι, αυτό επηρεάζει αρνητικά την ταχύτητα του Διαδικτύου σας.

Επομένως, μπορείτε να αλλάξετε αυτό το κανάλι για μια λιγότερο συμφορημένη συχνότητα. Για να αλλάξετε το κανάλι WiFi του πλαισίου σας, μεταβείτε απευθείας στη διεπαφή διαμόρφωσης του κόκκινου μοντέλου σας ή επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών του χειριστή σας.

Σκεφτείτε επίσης από καιρό σε καιρό για να επαναφέρετε το κουτί σας έτσι ώστε το τελευταίο να εκτελεί σωστά τις ενημερώσεις του. Ένα πλαίσιο Internet που δεν ενημερώνεται τακτικά μπορεί επίσης να προκαλέσει απώλεια ροής στη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο. Για να επαναφέρετε το μόντεμ σας στο Διαδίκτυο, απλά το απενεργοποιήστε και γυρίστε το πίσω μερικά δευτερόλεπτα αργότερα.

Τέλος, για να βελτιώσετε τη χρέωση στο Διαδίκτυο, μπορείτε επίσης να εξετάσετε μια αλλαγή του προμηθευτή Διαδικτύου. Πάρτε μια δοκιμή επιλεξιμότητας για να αποκτήσετε τη λίστα των πλαισίων Internet προσφέρει προσιτή στη διαμονή σας. Ένας άλλος χειριστής μπορεί να σας προσφέρει υψηλότερη ταχύτητα. Μπορείτε επίσης να είστε επιλέξιμοι για ταχύτερη τεχνολογία σε άλλο πάροχο πρόσβασης, όπως οπτικές ίνες.

Τι ταχύτητα χρειάζεστε ?

Τώρα είναι απαραίτητο στην καθημερινή μας ζωή, η σύνδεση στο Διαδίκτυο υψηλής απόδοσης στο σπίτι είναι απαραίτητη. Όσο υψηλότερη θα είναι η ροή σας, τόσο πιο ρευστό και ταχύτερα θα είναι οι χρήσεις σας στον ιστό. Ανακαλύψτε τη σύγκριση των χρόνων λήψης σύμφωνα με τις ταχύτητες σύνδεσης στο διαδίκτυο:

Ταχύτητα μεταφόρτωσης Ταινία HD (5 GB) 30 φωτογραφίες (500 MB) Εφαρμογή (100 MB)
2 MB/S (ADSL) 6 ώρες 33 λεπτά 6 λεπτά
8 MB/S (ADSL) 1 ώρα και 23 λεπτά 8 λεπτά 1 λεπτό και 30 δευτερόλεπτα
20 MB/S (ADSL2) 33 λεπτά 3 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα 40 δευτερόλεπτα
50 MB/S (VDSL2) 13 λεπτά 1 λεπτό και 20 δευτερόλεπτα 16 δευτερόλεπτα
500 MB/s (ίνες) 1 λεπτό 20 δευτερόλεπτα 8 δευτερόλεπτα 2 δευτερόλεπτα
1 GB/S (ίνες) 40 δευτερόλεπτα 4 δευτερόλεπτα 1 δευτερόλεπτο

Δεδομένα από 15/11/2022

Το κύριο πράγμα στη δοκιμή ροής

Πώς να κάνετε μια δοκιμή ροής ?

Για να δοκιμάσετε την ταχύτητα της σύνδεσής σας, απλά κάντε κλικ στο κουμπί “Εκκίνηση της δοκιμής”. Στη συνέχεια, το speedtest ξεκινά ελέγχοντας τον χειριστή σας, τη χρέωση λήψης, την αυξανόμενη χρέωση σας (μεταφόρτωση) και τέλος την καθυστέρηση (ping) μεταξύ του πλαισίου σας στο διαδίκτυο και του διακομιστή. Όταν ξεκινήσει η δοκιμή χρέωσης, η Ariase σας ζητάει να εξουσιοδοτήσετε τη γεωγραφική σας θέση. Με την αποδοχή της Geolocation, συνεισφέρετε ανώνυμα για να εμπλουτίσετε τον χάρτη των μετρημένων ταχύτητων που δημοσιεύονται από τον συνεργάτη μας DeGrouptTest.

Ποια είναι η κανονική ροή ?

Η ταχύτητα μεταξύ 1 και 3 MB/s θεωρείται αργή (χαμηλή ταχύτητα). Η ταχύτητα μεταξύ 3 και 8 MB/s είναι κατάλληλος ως “μεσαία ταχύτητα”. Το 2022, η τιμή των 8 MB/s αντιστοιχεί στο κατώφλι μιας σύνδεσης “ευρυζωνικής”. Παίρνει ταχύτητα τουλάχιστον 30 MB/S για να προκριθεί μια σύνδεση στο Διαδίκτυο “πολύ υψηλής ταχύτητας”. Μια κανονική ροή πρέπει να αντιστοιχεί σε τουλάχιστον το 70% της εμπορικής ταχύτητας που σχετίζεται με το πλαίσιο του Διαδικτύου σας. Εάν είστε συνδεδεμένοι με την οπτική ίνες με συνδρομή έως 1 GB/S, θα πρέπει να έχετε τουλάχιστον 700 MB/S. Εάν η ταχύτητά σας μετριέται τακτικά στα 100 MB/s, η ροή σας δεν είναι φυσιολογική, αφού τότε θα αντιστοιχεί μόνο στο 10% της θεωρητικής υπόσχεσης του χειριστή σας.

Ποια είναι η καλύτερη δοκιμή ταχύτητας ?

Φυσικά ! Πιο σοβαρά, η Ariase συνεργάστηκε με το NPERF, έναν από τους ηγέτες του κόσμου στη μέτρηση του εύρους ζώνης, για να προσφέρει μια αξιόπιστη δοκιμή ταχύτητας. Με έδρα τη Λυών, ο συνεργάτης μας NPERF βελτιώνει συνεχώς τα βλέμματά του για να προσαρμοστεί στις αλλαγές στην αγορά τηλεπικοινωνιών (οπτικές ίνες, 5G. ) και προσθέστε νέους διακομιστές δοκιμών. Η δοκιμή ταχύτητας Ariase είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ελέγξετε τα ποσοστά κατάντη, ποσό και λανθάνουσα κατάσταση της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο.

Δοκιμασία ταχύτητας

Δοκιμάστε την ταχύτητα της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο

Δοκιμάστε την ταχύτητα της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο

Ενημερώθηκε στις: 06/28/2022

Το ufc-que choisir σας παρέχει ένα speedtest. Αυτή η δωρεάν δοκιμή χρέωσης επιτρέπει, με ένα μόνο κλικ, για να γνωρίζετε τη ροή κατηφορικής, τον ρυθμό του όσον. Θα είστε σε θέση, σε λίγα δευτερόλεπτα, για να έχετε μια ακριβή ιδέα για την ποιότητα της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο.

Πώς να ερμηνεύσετε τα αποτελέσματα

Μόλις πραγματοποιηθεί το speedtest, εμφανίζονται τρία αποτελέσματα:

Η υποδοχή, ή προς τα κάτω ταχύτητα. Αυτή είναι η ταχύτητα μεταφοράς πληροφοριών δικτύου στον υπολογιστή σας, που εκφράζεται σε megabits ανά δευτερόλεπτο (MB/S). Όσο υψηλότερη είναι αυτή η ταχύτητα, τόσο πιο γρήγορα εμφανίζονται οι σελίδες του Διαδικτύου, τα βίντεο ξεκινούν και η λήψη των αρχείων. Εάν είστε συνδεδεμένοι στο ADSL, συνιστάται ένας ρυθμός ροής τουλάχιστον 8 MB/s. Στην οπτική των ινών, εξαρτάται από την προσφορά, αλλά μπορούμε να εξετάσουμε τα 200 MB/S ως ικανοποιητικά.

Η αποστολή, ή ποσό ποσό. Αυτή είναι η ταχύτητα μεταφοράς υπολογιστή στο δίκτυο. Επίσης εκφράζεται σε megabits ανά δευτερόλεπτο (MB/S), έχει άμεσο αντίκτυπο στον χρόνο αποστολής εγγράφων και αρχείων. Στο ADSL, περιστρέφεται περίπου 1 ή 2 MB/s. Στο FTTH οπτικών ινών (ίνες στο σπίτι), μπορεί, με ορισμένες προσφορές, να φτάσει στην ταχύτητα φθίνουσας ταχύτητας, πάνω από 200 MB/s (είναι χαμηλότερη σε FTTB ή ίνες στο κτίριο).

Το ping, ή λανθάνουσα κατάσταση. Αντιστοιχεί στην προθεσμία που θέτει οι επερχόμενες πληροφορίες του διακομιστή. Εκφράζεται σε χιλιοστά του δευτερολέπτου (MS). Ένα αδύναμο ping (λιγότερο από 50 ms) σας επιτρέπει να απολαμβάνετε πλήρως διαδραστικές υπηρεσίες όπως videoconference ή online βιντεοπαιχνίδια. Πέρα από τα 200 ms, είναι πιθανό να εμφανιστεί μια ορισμένη λανθάνουσα κατάσταση.

Συμμετέχετε στο ποιοτικό παρατηρητήριο του σταθερού Διαδικτύου

Προκειμένου να πραγματοποιήσει απογραφή του Διαδικτύου που έχει καθοριστεί στη Γαλλία, το UFC-Que Choisir έχει αναπτύξει ένα εργαλείο ανοιχτό σε όλους. Με τη λήψη της επέκτασής μας στον υπολογιστή σας, θα τροφοδοτήσετε το αποκλειστικό παρατηρητήριο μας. Ο ανταγωνισμός σας είναι σημαντικός. Όσο περισσότερο συμμετέχετε, τόσο περισσότερο τα δεδομένα θα είναι αξιόπιστα, τόσο περισσότερο έχουμε βάρος να ζητήσουμε από τις αρχές και τους φορείς εκμετάλλευσης να αυξήσουν τις ροές.

Το πρωτόκολλο μας

Σύμφωνα με τον κώδικα δεοντολογίας που συντάχθηκε από το ARCEP (ρυθμιστική αρχή για τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες και τις θέσεις), το UFC-que Choisir διαθέτει στο ευρύ κοινό τα τεχνικά στοιχεία της δοκιμής ταχύτητας του. Αυτά τα στοιχεία είναι πιθανό να εξελιχθούν.

Θητεία των χρεωστικών

Πρωτόκολλο μέτρησης Websocket TLS σε HTTP/1.1
Λιμάνι TCP 443
Αριθμός νημάτων 12 για τη λήψη, 8 για τη μεταφόρτωση
Διάρκεια της δοκιμής 4 s για τη δημιουργία της ροής στη συνέχεια 10 δευτερόλεπτα μέτρησης
Κρυπτογράφηση ροής TLS 1.2 Εάν το πρόγραμμα περιήγησης το υποστηρίζει, διαφορετικά TLS 1.1 ή TLS 1.0
Πρωτόκολλο IP IPv4
Διαγραφή αργής εκκίνησης Η μέτρηση αρχίζει 4 δευτερόλεπτα μετά από όλες τις συνδέσεις
Εμφανίζονται τιμές Μέση έξοδος από τα 10 δευτερόλεπτα μετά τη διαγραφή της αργής εκκίνησης

Μέτρηση λανθάνουσας κατάστασης

Πρωτόκολλο μέτρησης Websocket TLS σε HTTP/1.1
Λιμάνι TCP 443
Αριθμός δειγμάτων 10
Χρονική διάρκεια 30 s
Κρυπτογράφηση ροής TLS 1.2 Εάν το πρόγραμμα περιήγησης το υποστηρίζει, διαφορετικά TLS 1.1 ή TLS 1.0
Πρωτόκολλο IP IPv4
Εμφανιζόμενη τιμή Μέση μέτρηση

Διακομιστές δοκιμών

Επιλογή των δοκιμαστικών αξιοθέατων Τα νήματα είναι ισορροπημένα πάνω στους 2 διακομιστές
Φυσική τοποθεσία 2 διακομιστές που φιλοξενούνται στο Κέντρο Δεδομένων Equinix PA4-Saint-Denis
Χειριστής Zayo France (AS8218)
Διαθέσιμο εύρος ζώνης 10 Gbps ανά διακομιστή
Ακούστηκε πρωτόκολλο IP IPv4
Άκουσα TCP 443

Συγκρίνετε τις τιμές FAI

Χάρη στον συγκριτή ISP, συμβουλευτείτε τις προσφορές (ADSL και FIBER) των διαφόρων χειριστών, των τιμών τους και των δαπανών (σύνδεση, τερματισμός κλπ.) Σε μερικά κλικ. Και για κάθε πλαίσιο Internet, οι λεπτομέρειες των υπηρεσιών (τηλεόραση, σταθερές κλήσεις, κινητές κλπ.).

Συνιστώμενο περιεχόμενο
ADSL, οπτικές ίνες, καλώδιο… • Όλες οι τεχνολογίες έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Αρκετές τεχνολογίες σας επιτρέπουν να λαμβάνετε Διαδίκτυο στο σπίτι. Πίσω από το ADSL, μακράν η πιο διαδεδομένη, η ίνα ..

Debit Internet • Είμαστε μακριά από το λογαριασμό

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το UFC-Que Choisir δημοσιεύει τα αποτελέσματα του αποκλειστικού παρατηρητηρίου του για τις ροές ..

Internet/TV/Τηλέφωνο • Εγγραφείτε σε μια προσφορά ινών

Περισσότεροι από 12 εκατομμύρια κατοικίες είναι επιλέξιμες για πολύ υψηλή ταχύτητα από ίνες. Εάν είστε ένας από αυτούς, μπορείτε ..

Οπτική ίνα • Το στοίχημα δεν θα πραγματοποιηθεί

Ακόμη και αν η ανάπτυξη επιταχύνεται, ο στόχος της κάλυψης ολόκληρης της επικράτειας σε πολύ υψηλή ταχύτητα μέχρι το 2022 έχει ..