Λήψη δωρεάν Adobe Photoshop στο Futura, Iris Gallery

Το μάτι σας για την τέχνη

Contents

Η υπερσύγχρονη τεχνολογία μας καταγράφει κάθε απόχρωση της ίριδας σας με μεγάλη λεπτομέρεια σε λίγα δευτερόλεπτα.

Κατεβάστε το Adobe Photoshop

Είτε είστε ιδιωτικός εραστής όμορφων εικόνων είτε επαγγελματίας σχεδιαστής γραφικών, θα έχετε μια μέρα μια επιχείρηση στο Adobe Photoshop για τις καλλιτεχνικές σας καλλιτεχνικές δημιουργίες. Για 30 χρόνια, η Adobe Publishing Company αναπτύσσει αυτό το εμβληματικό λογισμικό για να προσθέσει περισσότερα χαρακτηριστικά, ενώ αντιμετωπίζει την εμπειρία του χρήστη με εργονομική και υγρή διεπαφή.

Το Photoshop είναι ένα από τα πρώτα γραφικά λογισμικά για την εισαγωγή της χρήσης μη καταστρεπτικών στρωμάτων για να προσθέσετε στοιχεία στο έργο σας, να τα επικαλύψετε και να τα ρετουσών ανά πάσα στιγμή ανά πάσα στιγμή.

Μπορείτε να κατεβάσετε τη δοκιμαστική έκδοση του Adobe Photoshop για 7 ημέρες στα Windows 7/8/10 ή στο Mac OS X 10 Υπολογιστές.13 ή αργότερα. Σημειώστε ότι μια έκδοση για τα δισκία iPad (iPados 13.4 ή αργότερα) είναι επίσης διαθέσιμο σε μια δοκιμαστική έκδοση 30 ημερών.

Ποιες είναι οι δυνατότητες επεξεργασίας φωτογραφιών Photoshop ?

Το Adobe Photoshop σας παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να αγγίξετε γρήγορα τις φωτογραφίες σας. Εκτός από τα κλασικά εργαλεία επεξεργασίας (καλλιέργεια, περικοπή, αλλαγή μεγέθους), θα έχετε εντολές για να περιστρέψετε, να επιστρέψετε ή να επικεντρωθείτε ξανά στη φωτογραφία σας. Η προοπτική μπορεί επίσης να διορθωθεί σε μερικά κλικ.

Αυτό το ισχυρό λογισμικό είναι επίσης σε θέση να διαγράψει ένα άσχημο ή ανεπιθύμητο στοιχείο της φωτογραφίας σας και να αναπαράγει το κοντινό περιβάλλον σας χωρίς να ξοδεύετε ώρες προσπαθώντας να αντιγράψετε και να διορθώσετε το φόντο του διαγραμμένου στοιχείου. Και για μια μικρή ατέλεια, επιλέξτε το τοπικό εργαλείο διόρθωσης για ένα ρετουσάρισμα χωρίς ψευδή τοποθέτηση.

Για την επεξεργασία φωτογραφιών, οι χρήστες έχουν επίσης προχωρημένες ρυθμίσεις για να διορθώσουν τις χρωματικές εκτροπές, να αλλάξουν τη σκιά της φωτογραφίας, να προσαρμόσετε τη φωτεινότητα, τον κορεσμό, την αντίθεση, έτσι ώστε να αναδεικνύετε τις σκιές ή τις περιοχές φωτός.

Από την άλλη πλευρά, αν ψάχνετε για λογισμικό που ειδικεύεται στο Photo Retouching, προσφορές Adobe Adobe Photoshop Lightroom Ο οποίος διαθέτει έναν διαχειριστή φωτογραφιών και πολλά πιο προηγμένα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών όπως η ισορροπία λευκού ή η διόρθωση του πέπλο. Υποστηρίζει εγγενώς τα αρχεία σε ακατέργαστη μορφή και ενσωματώνει ένα AI το οποίο δημιουργεί αυτόματα τις βέλτιστες ρυθμίσεις για μια πλουσιότερη και πιο αντίθετη φωτογραφία.

Ποια είναι τα εργαλεία σχεδίασης που προσφέρει το Photoshop ?

Το Adobe Photoshop είναι επίσης ένα λογισμικό σχεδίασης που σας παρέχει πολλά μολύβια, βούρτσες, βούρτσες από τις οποίες μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε την άκρη, τη διάταξη, το πάχος, το αδιαφάνεια, το χρώμα κλπ. Είναι ακόμη δυνατό να επιλέξετε συγκεκριμένες υφές και μοτίβα.

Με το Adobe Photoshop, είναι δυνατόν να επιλέξετε μια ακριβή περιοχή της εικόνας σας, να διαγράψετε όλα τα στοιχεία εξωτερικά σε αυτήν την περιοχή και να τα γεμίσετε αυτόματα με ακριβές χρώμα. Σημειώστε ότι το λογισμικό διαθέτει ένα χρωματικό διάγραμμα και μια πιπέτα, αλλά υποστηρίζει επίσης τον δεκαεξαδικό χρωματικό κωδικό.

Για εργαλεία επιλογής, το Adobe Photoshop είναι επίσης πρωτοπόρος. Εκτός από τα εργαλεία γεωμετρικής επιλογής (ορθογώνιο, ελλειπτική κλπ.), Είναι δυνατόν να οριοθετήσετε μια ακριβή περιοχή της εικόνας σας ελεύθερα (lasso) ή ανάλογα με το χρώμα χάρη στο διάσημο μαγικό ραβδί.

Το Adobe διαθέτει επίσης μια πιο συγκεκριμένη και πιο προηγμένη λύση, αν ψάχνετε για λογισμικό διανυσματικής και μήτρας: Adobe Illustrator. Με το εργαλείο Plume, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε τις διαδρομές σας και χάρη στις λαβές ελέγχου, τροποποιήστε κάθε καμπύλη.

Ποια είναι τα άλλα δημιουργικά χαρακτηριστικά του Photoshop ?

Για περισσότερους δημιουργικούς χρήστες που επιθυμούν να ανακαλύψουν τα προηγμένα χαρακτηριστικά του Photoshop, μην διστάσετε να δοκιμάσετε τις μάσκες αποκοπής, τα αποτελέσματα και τα φίλτρα που θα εφαρμόσουν στο σχέδιό σας ή στη φωτογραφία σας.

Η αρχή μιας μάσκας αποκοπής είναι πολύ απλή. Απλά πρέπει να δημιουργήσετε 2 στρώματα κάτω από το άλλο και να ενεργοποιήσετε μια μάσκα αποκοπής για να αποκαλύψετε το στρώμα του παρακάτω, απλά εφαρμόζοντας ασπρόμαυρο χρώμα (χρησιμοποιώντας μια βούρτσα, με την πλήρωση μιας επιλεγμένης περιοχής) στο επάνω στρώμα.

Τα φίλτρα και τα αποτελέσματα προσφέρονται επίσης για να διακοσμήσετε τις εικόνες σας και μπορείτε επίσης να προσθέσετε εξατομικευμένο κείμενο, να δημιουργήσετε κλίσεις, να διαχειριστείτε την αδιαφάνεια, να αλλάξετε την ανάλυση και να εξαγάγετε την εργασία σας σε πολλές μορφές. Τα χαρακτηριστικά του Adobe Photoshop είναι ακόμα πολύ.

Σημειώστε ότι αν θέλετε να ακολουθήσετε ένα εκπαιδευτικό ή πρόσβαση σε μαθήματα βίντεο για να μάθετε πώς να κυριαρχήσετε το Adobe Photoshop, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε στα τμήματα ανακαλύπτουν ή εκπαιδευτούν λογισμικό χωρίς να αφήσετε τη διεπαφή. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τα σεμινάρια μας για να μάθετε πώς να δημιουργήσετε ένα φαινόμενο λάμψης με το Adobe Photoshop.

Μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε μόνο το λογισμικό Adobe Photoshop, αλλά γνωρίζετε ότι είναι επίσης μέρος των σουίτες Adobe Creative Cloud Και Adobe Creative Cloud Plan Plan, Παρέχοντάς σας όλα τα λογισμικά Adobe για μια απεριόριστη ψηφιακή δημιουργία γραφικών.

Ποιες είναι οι νέες δυνατότητες 2021 για το Adobe Photoshop ?

Η Adobe έχει αναπτυχθεί στο μεγαλύτερο μέρος του λογισμικού στο Graphic Range, μια τεχνητή νοημοσύνη που ονομάζεται Sensei. Βελτιώνει και αυτοματοποιεί την ρετουσάρισμα των πορτρέτων. Τα νέα φίλτρα είναι επομένως διαθέσιμα σε ηλικία ένα πρόσωπο, αλλάζουν την έκφραση των χαρακτηριστικών του προσώπου ή αλλάζουν ρεαλιστικά το χρώμα του δέρματος. Το νευρικό φίλτρο είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές προόδους στο λογισμικό, καθώς σας επιτρέπει επίσης να αλλάξετε την κατεύθυνση του κεφαλιού ή ακόμα και να χρωματίσετε παλιές φωτογραφίες σε ασπρόμαυρο σε ένα κλικ σε ένα κλικ.

Για τους λάτρεις του τοπίου, δεν είναι πάντα εύκολο να αποκτήσετε τον τέλειο ουρανό και φωτεινότητα. Με το νέο εργαλείο του “Αντικαταστήστε τον ουρανό”, θα είναι σε θέση να επιλέξουν έναν ουρανό από τον κατάλογο των προκαθορισμένων ουρανών και να το εφαρμόσουν σε μερικά κλικ.

Εμφανίζεται επίσης νέο χαρακτηριστικό: Βελτίωση των μαλλιών. Η κοπή των μαλλιών ήταν ένα ιδιαίτερα περίπλοκο έργο, που τώρα διευκολύνεται από αυτό το εργαλείο επιλογής ειδικά σχεδιασμένο για τρίχες και μαλλιά.

Ο μήνας Αύγουστος βλέπει το μερίδιό του σε νέα χαρακτηριστικά εμφανίζεται με συγκεκριμένα έξυπνα εργαλεία για να αλλάξει τον ουρανό, όπως ήδη προσφέρει το Luminar AI του Skylum. Η έκδοση iPad διαθέτει επίσης νέα χαρακτηριστικά όπως το Magic Wand, το οποίο σας επιτρέπει να κάνετε μια επιλογή από παρόμοια χρώματα.

Κατά τη διάρκεια της διάσκεψης Adobe Max της 26ης Οκτωβρίου 2021, ανακοινώθηκε μια νέα ηλεκτρονική έκδοση του Adobe Photoshop. Διατίθεται προς το παρόν στο Beta για τους συνδρομητές Creative Cloud, επιτρέπει τα βασικά χαρακτηριστικά της Image Touch -up χωρίς να απαιτείται η εγκατάσταση εφαρμογής κινητής τηλεφωνίας ή λογισμικού PC.

Ποια είναι τα νέα χαρακτηριστικά 2023 για το Adobe Photoshop ?

Ενώ η τεχνητή νοημοσύνη βρίσκεται στα χείλη όλων, όχι μόνο όσον αφορά τη γραφή με το ChatGPT, αλλά και από την άποψη της δημιουργίας εικόνας με το Dall-E, η Adobe προσφέρει το σπίτι της, το οποίο ονομάζεται Firefly, το οποίο σταδιακά ενσωματώνεται στο λογισμικό της δημιουργικής του Cloud Suite. Προς το παρόν διαθέσιμη μόνο σε έκδοση beta στο Photoshop, η Firefly προσφέρει ήδη μια εντυπωσιακή γεύση των δυνατοτήτων του. Εκτός από την πρόταση να αλλάξετε εντελώς ένα φόντο χωρίς να περάσετε από τα κουραστικά στάδια κοπής, η Firefly ενσωματώνει ένα σύστημα “γενετικής πλήρωσης” που σας επιτρέπει να προσθέσετε υλικό εάν θέλετε να επαναπροσδιορίσετε την εικόνα σας και μια ενότητα που συνδέεται με πορτρέτα που σας επιτρέπει να προσθέσετε στοιχεία όπως ένα νέο κούρεμα ή αξεσουάρ.

Προδιαγραφές

Τελευταία ενημέρωση 13 Σεπτεμβρίου 2023
Αδεια Επίδειξη
Λήψεις 58 (τελευταίες 30 ημέρες)
Συγγραφέας Adobe Incorporated Systems
Λειτουργικά συστήματα Windows 7/8/8.1/10/11, MacOS, iOS iPad, ηλεκτρονική υπηρεσία
Κατηγορίες Πολυμέσα, φωτογραφία

Στιγμιότυπο οθόνης

Παρόμοιο λογισμικό

Adobe Photoshop Lightroom

Χρώμα.ΚΑΘΑΡΑ

Adobe Photoshop Express

Σειρήτι

Luminar Neo

Adobe Creative Cloud

Photolab DXO

σκούρος

Κρίτα

Ακατέργαστος

Zbrush

Φωτογραφία συγγένειας

Luminar AI

Φωτοψυκτό

Acdsee Photo Studio Home

Πυρκαγιά

Adobe Creative Cloud για τη φωτογραφία

Painttool sai

Φωτοδώνυμος

Για να ανακαλύψετε επίσης στην κατηγορία πολυμέσων

Adobe Flash player

Θράσος

Στούντιο Camtasia

Εύκολο DJ 2018

Εργοστασιακή μορφή

Δωρεάν λήψη του YouTube

Σειρήτι

iTunes

Στούντιο OBS

Φωτοστέφανο

Προϊόν της εβδομάδας

Ιχνηλάτης νερού. Υπενθύμιση νερού

Ο ιχνηλάτης νερού θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τις προσωπικές σας ανάγκες νερού και να ακολουθήσετε την καθημερινή σας κατανάλωση για να μάθετε εάν έχετε ενυδατωθεί αρκετά κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Το μάτι σας για την τέχνη

Αποκαλύψτε την ομορφιά της ίριδας σας και μετατρέψτε το μάτι σας σε αριστούργημα.

Πράσινη ίριδα

Μπλε Ίρις

Μικτή μπλε και καφέ ίριδα

Η ιδέα μας

ένας άντρας που ετικέζει μια φωτογραφία μιας ίριδας

Η υπερσύγχρονη τεχνολογία μας καταγράφει κάθε απόχρωση της ίριδας σας με μεγάλη λεπτομέρεια σε λίγα δευτερόλεπτα.

ένας άντρας που επεξεργάζεται τη φωτογραφία μιας ίριδας

Σε λίγα λεπτά εργαζόμαστε στη φωτογραφία σας για να αποκαλύψετε όλη την ομορφιά και τη μοναδικότητα του ματιού σας.

Μια φωτογραφία μιας ίριδας σε ένα πλαίσιο έκλεισε σε έναν τοίχο τοίχου καθιστικού

Επιλέξτε από ένα ευρύ φάσμα μορφών, τελειωμάτων και εφέ και μετατρέψτε το μάτι σας σε μοναδικό έργο τέχνης με επαγγελματική εκτύπωση υψηλής ανάλυσης.

ένας άντρας που ετικέζει μια φωτογραφία μιας ίριδας

ένας άντρας που επεξεργάζεται τη φωτογραφία μιας ίριδας

Μια φωτογραφία μιας ίριδας σε ένα πλαίσιο έκλεισε σε έναν τοίχο τοίχου καθιστικού

Νέες γκαλερί

55 Byward Market Square
Κοπεγχάγη – Østergade
Ανακαλύψτε όλες τις γκαλερί μας

“Όχι μόνο εμείς γοητεύσαμε να δούμε τα μάτια μας με τέτοια λεπτομέρεια, αλλά το έργο τέχνης μας θα σημαίνει πάντα πολλά για εμάς, καθώς συμβολίζει το πρώτο μου” I Love You “στη Greta.””

Ιωσήφ και Γκρέτα

“Όχι μόνο εμείς γοητεύσαμε να δούμε τα μάτια μας με τέτοια λεπτομέρεια, αλλά το έργο τέχνης μας θα σημαίνει πάντα πολλά για εμάς, καθώς συμβολίζει το πρώτο μου” I Love You “στη Greta.””

Ιωσήφ και Γκρέτα

“Αυτό είναι σίγουρα το πιο όμορφο” οικογενειακό πορτρέτο “ή τουλάχιστον αυτό με τον πιο εντυπωσιακό συμβολισμό που έχουμε! Το ακρυλικό φινίρισμα είναι υπέροχο!””

Ευσπλαχνικός

«Πώς βρισκόμαστε γυαλιά από τότε που ήμουν 3 χρονών και δεν μπορούσα ποτέ να οι επαφές των διαχειριστών. Η φωτογραφία μου Iris με γεμίζει με συγκίνηση γιατί μου επέτρεψε να δω τα μάτια μου για πρώτη φορά στη ζωή μου χωρίς γυαλιά.””

Bertrand (83 ετών)

Bertrand (83 ετών)

“Ερωτεύτηκα αυτή την καινοτόμο και θεαματική ιδέα.””

Καρολίνα

“Μεγάλη υποδοχή από ολόκληρη την ομάδα! Το τελικό προϊόν είναι εκπληκτικό. Πηγαίνετε με τα μάτια σας κλειστά �� “

Υποκεφαλικός

Καμιά ερώτηση?

Προετοιμασία της επίσκεψής σας
Πρέπει να κάνω μια εξαγωγή πριν έρθω στη γκαλερί?
Πόσο καιρό παίρνει η εμπειρία της γκαλερί της ίριδας?
Υπάρχει τουλάχιστον ηλικία για την εμπειρία της γκαλερί της Iris?

Έγραψα

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λάβετε τα νέα μας.

Ευχαριστώ! Είστε καλά εγγεγραμμένοι.
+33 (0) 1 81 70 19 48 – Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10πμ έως τις 6μμ
Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης

Iris Gallery Logo με ετικέτα

Χρησιμοποιούμε αυστηρά χρειαζόμαστε, πλοηγία, μάρκετινγκ και διαφημιστικά cookies. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην πολιτική απορρήτου μας. Αποδεχτείτε την κατάθεση όλων των cookies μας κάνοντας κλικ στο “Αποδοχή όλων” ή επιλέξτε τις κατηγορίες των cookies που έχουν κατατεθεί κάνοντας κλικ στο “Προτιμήσεις” διαφορετικά αρνείται τα μη-τετραγωνικά απαραίτητα cookies κάνοντας κλικ στο “Refuse All”.