Τα 6 καλύτερα πακέτα για ταξίδια στις Ηνωμένες Πολιτείες, τι τηλεφωνικό πακέτο και το Διαδίκτυο κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στις ΗΠΑ?

Το ταξίδι μου ΗΠΑ

Κάρτα SIM : 5 €

Τα καλύτερα πακέτα για Ταξιδέψτε στις Ηνωμένες Πολιτείες

Ταξιδεύετε συχνά στις Ηνωμένες Πολιτείες ή σχεδιάζετε να πάτε εκεί σύντομα ? Θέλετε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα του κινητού σας στις Ηνωμένες Πολιτείες χωρίς να εκραγείτε τον λογαριασμό σας ?

Υπάρχουν πολλές προσφορές από φορείς εκμετάλλευσης, συμπεριλαμβανομένων επικοινωνιών από τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά η εύρεση της σωστής προσφοράς δεν είναι εύκολη. Για να σας επιτρέψουμε να δείτε πιο καθαρά, έχουμε ξεφλουδίσει όλους τους δασμολογικούς οδηγούς των χειριστών.

Συγκρίνοντας τη σύγκριση των πακέτων με τις Ηνωμένες Πολιτείες

Βρείτε την καλύτερη προσφορά με κλήσεις, SMS και ειδικά τα δεδομένα του Διαδικτύου που περιλαμβάνονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα παρακάτω πακέτα σας επιτρέπουν να ταξιδεύετε στις Ηνωμένες Πολιτείες χωρίς επιπλέον κόστος.

Επιλέγοντας ένα πακέτο μη δεσμευτικού.

Μπορείτε να μετακινήσετε τον δρομέα για να τροποποιήσετε την ποσότητα των επιθυμητών δεδομένων στο Διαδίκτυο ή να επιλέξετε πρόσθετες επιλογές.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ 19 Σεπτεμβρίου 2023
0 MB 3 GB 40 GB 100 GB
40 GB 30 GB στην Ευρώπη

Από τις Ηνωμένες Πολιτείες: 30 GB
Απεριόριστες κλήσεις και SMS
Με τη διεθνή επιλογή (€ 5/μήνα)

Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS

Χρησιμοποιήστε το δίκτυο SFR

Διαθέσιμη επιλογή 5G στο 3 €/μήνα

Κάρτα SIM : 10 €

Πακέτο μη δεσμευτικής Δείτε την προσφορά
250 GB 5G 35 GB στην Ευρώπη

Από τις Ηνωμένες Πολιτείες: 35 GB
Απεριόριστες κλήσεις και SMS

Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS

Πρόσβαση στην εφαρμογή Δωρεάν Λιγκ 1

Πακέτο 9,99 €/μήνα Για freebox pop ή 15,99 €/μήνα Για άλλους συνδρομητές σε ένα freebox

Κάρτα SIM : 10 €

Πακέτο μη δεσμευτικής Δείτε την προσφορά
200 GB 5G 100 GB στην Ευρώπη
31 € 99 /μήνα
Στη διάρκεια 12 μήνες

Από τις Ηνωμένες Πολιτείες: 100 GB
Απεριόριστες κλήσεις και SMS

Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS

Επιλογή πολλαπλών SIM προσβάλλω

Πακέτο 26,99 €/μήνα Για συνδρομητές σε ένα bbox

Κάρτα SIM : 5 €

Δέσμευση 12 μήνες Δείτε την προσφορά
80 GB 30 GB στην Ευρώπη

Από τις Ηνωμένες Πολιτείες: 30 GB
Απεριόριστες κλήσεις και SMS
Με τη διεθνή επιλογή (€ 5/μήνα)

Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS

Χρησιμοποιήστε το δίκτυο SFR

Διαθέσιμη επιλογή 5G στο 3 €/μήνα

Κάρτα SIM : 10 €

Πακέτο μη δεσμευτικής Δείτε την προσφορά
100 GB 5G Γαλλία και Ευρώπη
45 € 99 /μήνα
Στη διάρκεια 12 μήνες

Από τις Ηνωμένες Πολιτείες: 10 GB
Απεριόριστες κλήσεις και SMS
Με την επιλογή USA/Canada Pass (€ 29/μήνα)

Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS

Επιλογή πολλαπλών SIM σε 5 €/μήνα

Πακέτο 9,99 €/μήνα Για συνδρομητές LiveBox

Κάρτα SIM : 10 €

Πακέτο μη δεσμευτικής Δείτε την προσφορά
5 GB 30 GB στην Ευρώπη

Από τις Ηνωμένες Πολιτείες: 30 GB
Απεριόριστες κλήσεις και SMS
Με τη διεθνή επιλογή (€ 5/μήνα)

Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS

Χρησιμοποιήστε το δίκτυο SFR

Κάρτα SIM : 10 €

Πακέτο μη δεσμευτικής Δείτε την προσφορά
6/12 εμφανίζονται πακέτα
Εμφάνιση όλων των πακέτων με βοηθούν να επιλέξω →
ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ 19 Σεπτεμβρίου 2023

Επιλέξτε ένα πακέτο για ταξίδια στις Ηνωμένες Πολιτείες

Για να ταξιδέψετε στις Ηνωμένες Πολιτείες με το γαλλικό πακέτο σας, σας συνιστούμε να επιλέξετε μια προσφορά με τις επικοινωνίες που περιλαμβάνονται χωρίς πρόσθετο κόστος στο πακέτο σας. Πράγματι, η τιμολόγηση αντιστάθμισης μπορεί να δημιουργήσει πολύ υψηλά τιμολόγια.

Οι επικοινωνίες που μπορούν να συμπεριληφθούν από τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι κλήσεις, SMS, αλλά και δεδομένα Διαδικτύου. Όταν τα δεδομένα δεν περιλαμβάνονται στο γαλλικό πακέτο σας, η παραμικρή χρήση του Διαδικτύου, για παράδειγμα για να φορτώσετε μια κάρτα Google Maps ή μια σελίδα Internet, μπορεί να σας κοστίσει πολύ αγαπητή, μερικές φορές αρκετές δεκάδες ευρώ.

Επομένως, είναι απαραίτητο να επιλέξετε ένα πακέτο με τις Ηνωμένες Πολιτείες που περιλαμβάνονται ή ένα πακέτο με μια ειδική επιλογή για τους ταξιδιώτες να ενεργοποιήσουν πριν από την αναχώρηση στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τι τηλεφωνικό και διαδικτυακό πακέτο κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στις ΗΠΑ ?

Πόσες φορές έχω διαβάσει στο Διαδίκτυο την ίδια ερώτηση: Τι τηλεφωνικό πακέτο για τη διαμονή του στις Ηνωμένες Πολιτείες ή στον Καναδά ?

Πριν από λίγο καιρό, θα πρότεινα να αγοράσετε μια αμερικανική κάρτα SIM μια φορά εκεί όπως πάντα όταν ταξιδεύω στις Ηνωμένες Πολιτείες ή τον Καναδά.

Είναι πολύ πιο οικονομικό να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο ή να στείλετε SMS, αλλά αυτή η λύση δεν μου επέτρεψε να καλέσω και ακόμη λιγότερο να λαμβάνω κλήσεις από τη Γαλλία, εκείνη τη στιγμή, το Διεθνείς κλήσεις από τη Γαλλία στις ΗΠΑ χρεώθηκαν πολύ ακριβό και εξαιρουμένων του πακέτου.

Επιπλέον, με το γαλλικό πακέτο μου, δεν ήταν δυνατόν Πλοηγηθείτε στο Διαδίκτυο στο εξωτερικό Χωρίς να χρειαστεί να πληρώσω αστρονομικά ποσά, πόσες φορές έχω ξεγελάσει δημοσιεύοντας μια απλή φωτογραφία στο Facebook, όλα για ένα πακέτο εξαιρέσεων 5 ευρώ ανά φωτογραφία που δημοσιεύθηκε … Φανταστείτε το ποσό του τιμολογίου την πρώτη φορά που ήμουν στη Νέα Υόρκη . Ήμουν φοιτητής και νομίζω ότι έλαβα ένα τιμολόγιο περίπου 300 ευρώ.

Ποιο τηλεφωνικό πακέτο θα επιλέξει για τις Ηνωμένες Πολιτείες ή τον Καναδά ?

Τώρα θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας και τη γαλλική σας γραμμή κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στις Ηνωμένες Πολιτείες ή στον Καναδά χωρίς επιπλέον κόστος χάρη σε ορισμένους φορείς εκμετάλλευσης.

Πακέτο κινητής τηλεφωνίας ΗΠΑ για τουρίστες !

Εάν το πακέτο που σας παρουσιάζω δεν σας ταιριάζει και ακόμα κι αν δεν θα αγγίξω μια προμήθεια, θα σας παρουσιάσω μια άλλη λύση επειδή είμαι καλός !

Το T Mobile USA προσφέρει ένα πακέτο “προπληρωμένου σχεδίου” από 40 $, αλλά μόνο με 10 gigas του Διαδικτύου και η γραμμή απενεργοποιείται μετά από 30 ημέρες αν δεν ανανεώσετε. Θυμηθείτε να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια κάρτα SIM από άλλο χειριστή.

Μπορείτε να το παραγγείλετε στο Amazon.FR και έχετε παραδώσει στη Γαλλία ή στο ξενοδοχείο σας στις ΗΠΑ (θυμηθείτε να βάλετε το όνομα του ξενοδοχείου και ειδικά το όνομά σας, ditto από αυτό της κράτησής σας).

ΗΠΑ προπληρωμένη κάρτα SIM | Υψηλής ταχύτητας Δεδομένα Διαδικτύου 5G/4G LTE Απεριόριστο στις Ηνωμένες Πολιτείες (συμπεριλαμβανομένης της Χαβάης) Απεριόριστες κλήσεις και SMS στις Ηνωμένες Πολιτείες | Επαναφορτιζόμενο! (15 μέρες)

  • Τοπική κάρτα SIM στις Ηνωμένες Πολιτείες. Χρησιμοποιήστε το δίκτυο T-Mobile. Καλή υποδοχή και σήμα.
  • Σχέδιο δεδομένων: Απεριόριστο Internet 5G/4G στις Ηνωμένες Πολιτείες σε εθνικό επίπεδο (συμπεριλαμβανομένης της Χαβάης). Η κοινή χρήση σύνδεσης υποστηρίζεται (3G).
  • Κλήσεις και SMS: Απεριόριστες κλήσεις και SMS στις Ηνωμένες Πολιτείες.
  • Ισχύς: Ισχύει για 15 ημέρες από την ενεργοποίηση. Το σχέδιο είναι επαναφορτιζόμενο.
  • Ενεργοποίηση: Η ενεργοποίηση μπορεί να διαρκέσει έως και 24 ώρες. Υποβάλετε το αίτημα 2 ημέρες νωρίτερα. Η κάρτα SIM θα ενεργοποιηθεί στην προγραμματισμένη ημερομηνία προγραμματισμένη (ζώνη ώρας στο κέντρο της Βόρειας Αμερικής).

Κόκκινο SFR

Είτε είστε αφοσιωμένοι σε έναν χειριστή, σας προτείνω να πάρετε την προσφορά SFR κόκκινο στα 15 € που είναι ένα μη προσφορά δέσμευσης Και αυτό σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το γαλλικό σας τηλέφωνο στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά χωρίς πρόσθετο κόστος, επιπλέον εδώ είναι αυτό που προσφέρει αυτό το πακέτο:

Ένα πακέτο με απεριόριστες κλήσεις

Απεριόριστες κλήσεις 7 ημέρες την εβδομάδα σε όλα τα κινητά τηλέφωνα και καθορίζονται στην ηπειρωτική Γαλλία και DOM (εξαιρουμένων Mayotte).
Οι κλήσεις περιορίζονται σε 3 ώρες μέγιστο ανά κλήση, μείωση πέρα ​​από.

Ένα διεθνές και απεριόριστο πακέτο στις ΗΠΑ και τον Καναδά

Απεριόριστες κλήσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση, το DOM, οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Ελβετία και η Ανδόρα περιλάμβαναν:

  • στα σταθερά και κινητά τηλέφωνα της ηπειρωτικής Γαλλίας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης/DOM/USA/CANADA/SWITZERLAND και Andorra
  • Εξαιρουμένων των ειδικών αριθμών, υπηρεσιών και κλήσεων από κουτιά.

2 ώρες μέγιστο ανά κλήση, στη συνέχεια κόψτε. Περιορίζεται σε 200 διαφορετικούς παραλήπτες ανά μήνα.

Ένα πακέτο με απεριόριστο SMS και MMS

SMS, απεριόριστο MMS 24 ώρες την ημέρα σε όλους τους χειριστές της ηπειρωτικής Γαλλίας
Περιορίζεται σε 200 διαφορετικούς παραλήπτες ανά μήνα.

SMS, απεριόριστο MMS 24 ώρες την ημέρα από την Ευρώπη, το DOM, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Ελβετία και την Ανδόρα:

  • Προς τα κινητά τηλέφωνα της ηπειρωτικής Γαλλίας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της DOM, των ΗΠΑ, του Καναδά, της Ελβετίας και της Ανδόρας
  • Εξαιρουμένων των SMS/MMS που επιβαρύνεται και των γάτας SMS/MMS.

Μόλις εξαντληθεί το 15GB/MONT. Περιορίζεται σε 200 διαφορετικούς παραλήπτες ανά μήνα.

Ένα πακέτο Διαδικτύου για τις ΗΠΑ και τον Καναδά

Επωφεληθείτε από το δικό σας 15 GB διεθνούς μηνιαίου πακέτου : Γαλλία, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Ελβετία και την Ανδόρα. Πέρα από 15GB/μήνα, τιμολόγηση σε τιμή € 0,005/MB από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το DOM.

Εάν θέλετε να μείνετε με τον χειριστή σας, αυτό το πακέτο είναι χωρίς υποχρέωση, σας προτείνω να πάρετε το χρόνο της διαμονής σας στις ΗΠΑ, για παράδειγμα ένα μήνα, προκειμένου να το χρησιμοποιήσετε και να κάνετε μεγάλες αποταμιεύσεις, στη συνέχεια, να το τερματίσετε όταν επιστρέψετε αν είναι απαραίτητο.

Εάν θέλετε να αλλάξετε τον χειριστή, μπορείτε επίσης να το κάνετε διατηρώντας παράλληλα τον αριθμό τηλεφώνου σας, απλά πρέπει να ακολουθήσετε τη διαδικασία που εξηγείται κατά την εγγραφή σας.

Για να εγγραφείτε σε αυτό το πακέτο που ισχύει παντού στην Ευρώπη στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά χωρίς πρόσθετο κόστος, σας καλώ να κάνετε κλικ στο παρακάτω κουμπί, αν εγγραφείτε σε μια προσφορά, είναι πιθανό να λάβετε μια μικρή προμήθεια ��

Τι να συγκρίνετε για να επιλέξετε το σωστό πακέτο πριν από ένα ταξίδι ?

Εάν πρέπει ταξιδεύω Και ότι θέλετε να είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας όπως στη Γαλλία είναι απαραίτητο να επιλέξετε ένα πακέτο που θα είναι διεθνές. Αλλά θα πρέπει να κάνετε μια σύγκριση μεταξύ των προσφορών χάρη Κριτήρια που έχετε ορίσει. Πρώτα πρέπει να αναρωτηθείτε τις σωστές ερωτήσεις. Θέλετε να είστε σε θέση να σερφάρετε στο Διαδίκτυο κατά βούληση ή απλά πρέπει να καλέσετε ?

Θυμηθείτε επίσης να κοιτάξετε Ποιο πακέτο προσφέρει το καλύτερο τηλεφωνικό εξώφυλλο, Βεβαιωθείτε ότι ο χειριστής που επιλέγετε να εργαστείτε σωστά στη χώρα του προορισμού.

Τέλος, σκεφτείτε Συγκρίνετε τις τιμές, Ορισμένες προσφορές μπορούν να επιστρέψουν πολύ ακριβές, μόλις θέλετε να έχετε ένα απεριόριστο πακέτο, χωρίς επιπλέον κόστος. Το πλεονέκτημα αυτού του τύπου πακέτου είναι ότι το “αποκλειστικό πακέτο” είναι αδύνατο και επομένως δεν θα έχετε Χωρίς κακές εκπλήξεις όταν επιστρέφετε Στη Γαλλία.

Τέλος, σκεφτείτε να κοιτάξετε αν είναι δυνατόν Ρυθμίστε το πακέτο σας Ανάλογα με τον χρόνο ταξιδιού του. Αναγκάζεστε να εγγραφείτε για ένα πλήρες μήνα όταν πηγαίνετε μόνο για μια εβδομάδα ? Ερώτηση δωρεάν με σύμβουλο και ταξιδεύει γαλήνια.